Fredag


Hej, jag vet att jag är dålig på att uppdatera, eller jag har i och för sig faktiskt skrivit en gång i dag kom jag på nu, men tänkte bara meddela att jag ska äta nudlar nu (vilket jag som tur var inte gjorde tidigare) eftersom jag inte får någon annan mat. Min storebror och hans flickvän åkte nämligen iväg till Kramfors i kväll för att äta hos Emelies pappa. Hehe... Så det blir nudlar för mig, som sagt. Och i morgon är det tydligen jag som står för matlagningen, för då skulle Emelie plugga.
    MEN SEDAN BLIR DET KRAMM... I alla fall. Så vi ses väl där :)

Hur som helst så behöver ni inte oroa er för mig, för Daniel och Emelie kommer i alla fall hem lagom till idol, så jag slipper vara ensam i kväll med. Awesome!
    Justja, nudlar var det. Ha en bra kväll. PUSS!

Sofie.

Have a heart


Hihi, nu snöar det ute minsann! Roligt va? Inte för att det kommer ligga kvar eller så, men det ser verkligen supermysigt ut. Och när jag tittade ut genom fönstret för ett litet tag sedan, då såg jag att det gick kossor utanför, och de var helt lurviga! Haha, hur söta som helst. Men det är bra att de blivit lurviga, så att de inte fryser :)
    Har pluggat lite biologi i dag, avskyr verkligen det ämnet. Så otroooligt ointressant så att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Och jag måste verkligen råplugga om jag ska ha ens en liten tillstymmelse till chans att klara provet på tisdag. Men vi märker väl :)
    Daniel sov hemma i natt trots allt. Emelie var ju tydligen i Ullånger, inte i Kramfors som jag skrev förut. Och hon ville att Daniel skulle åka dit. Så precis som jag hade förutspått så tänkte han inte sova hemma. Men det blev i alla fall inte så i slutändan, utan han stannade hemma med mig. Och det var lite roligt, för innan han åkte från Umeå, så ringde han mig då han inte hade någonting att göra, och så pratade vi i ungefär en halvtimme. Så då han kom hem hade vi verkligen ingenting att prata om :D Haha. Men nu har vi ju i alla fall lärt oss en läxa ;)
    Men nu tror jag att jag ska gå och koka lite nudlar faktiskt, och sätta mig och läsa i en av mina olästa böcker. Jag pallar verkligen inte Kruse, de här två senaste kapitlen har tagit längre tid än vad det tog att läsa hela boken. Jag tror Lina förstår hur jag känner. För precis som jag var hon jättepositiv till den i början, sa att den var jättebra när hon bara hade läst 100 sidor. Jag sa "vänta du bara", och nu är hon lika trött på killen som jag är, haha. Men det ordnar sig!

Återkommer säkert i kväll :) PUSS!
Sofie.
Hey, mister! How do you do?
Oh, pardon me, I thought I knew you.
Would you stand back, baby, 'cause I want to get a better look?
The big man who couldn't handle the little bit of love you took.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh, don't you have a heart?
Little by little you fade, while I fall apart.


Nv06




Titta, hur snygg är inte den här klassen då?
Och jag vet att jag är typ den enda som ser ut att vilja börja grina,
men det är heeelt okej för mig!


Wynona Judd - Testify to love




For as long as I shall live,
I will testify to love.

Rubriklös


Oj, vad jag har lite att göra just nu. Eller egentligen har jag ju jättemycket att göra, vilket mina trogna läsare redan vet. Men jag orkar inte ta itu med något av det just nu, för jag är faktiskt supertrött. Vet inte om det kanske beror på att jag bara sov sju timmar i natt. Jag låg ju och tittade på Vänner tills klockan var runt tre-halv fyra. Jag brukar visserligen inte sova längre än ungefär fem-sex timmar per natt då det är skola, men nu har jag liksom vant min kropp vid att sova längre antar jag. Otroligt jobbigt är det hur som helst.
    Pratade med Emlan för en stund sedan, och hon sa att hon förmodligen kommer sova i Kramfors i morgon? Och då kommer ju sääkert inte Daniel sova hemma heller. Så jag blir ensam hemma hela natten trots allt, wihoou! Fun for me. Tur för mig att jag har så himla mycket att göra då så kanske jag inte märker att jag blir ensam. He.. he...
    Jaja, jag har även pratat lite med Emmeli i kväll. Vi började diskutera vad vi skulle ha för ursäkt för att få ta ledigt och åka ner till Stockholm igen om nån månad. Hon sa att hon tänker skylla på att hon ska på begravning (Och hon har sååå fått den idén ifrån sin pojkvän!). Men hur som helst så har jag ingen aning om vad jag ska skylla på. Jag vill inte gärna sjukanmäla mig då jag har varit så mycket sjuk redan, det var ju till och med en av anledningarna till att Calle nästan inte ville ge mig ledigt förra veckan. 
    Och om nu Gunnar eller Tina läser det här så vill jag be så hemskt mycket om ursäkt, i och med att de jobbar/har jobbat på skolor båda två och att det kanske sticker dem lite extra i hjärtat då jag säger att jag tänker "skylla" på någonting ;) Självklart tänker jag ju inte ta ledigt under sådana dagar då jag vet att jag missar en massa viktiga saker. Det handlar ju faktiskt även om planering och att disponera sin egen tid, inte sant?

Men men, nu har jag fördrivit lite tid helt i onödan. Nu ska jag gå och göra mig redo för sängen och sedan blir det nog lite Vänner innan sleep time! Ska börja på säsong två nu, mysigt :)
    Godnatt kära vänner och ovänner, puss!

Sofie.

There ain't no reason


God afton!
    I dag har jag varit duktig! Eller nej, men halvduktig har jag i alla fall varit. Jag klev upp vid tio, vilket är tidigt för att vara jag. Sedan satte jag mig och pluggade biologi, och sedan läste jag lite i Robinson. Och jag vet vad ni tänker, att jag borde ha läst ut den vid det här laget. Men icke! Kan ändå inte skriva någonting om den förrän i morgon så det gör ingenting. Och när jag hade gjort det, kände jag att jag förtjänade lite Vänner-tid. Så jag poppade popcorn och förflyttade datorn till sängen där jag har suttit och myst fram tills nu! Hur skönt låter inte det då? Hihi.
    Och nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att han kan laga lite mat till mig. Eller han har egentligen redan kommit hem, men han åkte iväg igen i all hast. Tänkte även att jag skulle titta på Glamour i dag så att jag kan uppdatera mamma om vad som hände sedan då hon kommer hem. Hon är nämligen i Bollsta, tror jag? Och hjälper mormor på dansen. Hon gör det lite då och då nämligen... Ja, för att det ville ju verkligen alla veta? Haha.
    Hur som helst, jag har i alla fall fått reda på att Daniel och Emelie kommer hem redan i morgon! Ska bli skönt att ha dem hemma faktiskt, i och med att mamma och pappa åker till Dublin. Vet inte riktigt vilken tid de kommer men det spelar ingen roll, bara jag slipper sova själv i vårat läskiga hus. Nu när det börjat bli mörkt ute tycker jag inte lika mycket om att vara ensam måste jag faktiskt säga.
    Men men, nu ska jag sluta skriva. Ska nog ta och dra mig mot tv-rummet tror jag. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihop, får se om jag kanske återkommer något mer senare i kväll. Om inte så hörs vi i morgon! Nu kom pappa hem. PUSS.

Sofie.

People walk a tight rope on a razor's edge,
carrying their hurt and hatred and weapons.
It could be a bomb or a bullet or a pen,
or a thought or a word or a sentence.

There ain't no reason things are this way,
it's how they've always been and they intend to stay.
I don't know why I say the things that I say, but I say them anyway. 



Lov?


Hej, alla glada!
    Åter igen kom jag på att jag visst inte bloggat något i dag. Men jag har inte riktigt orkat, inte haft något att skriva osv. Inte för att jag egentligen har något att skriva nu heller, men nu har jag heller ingenting annat att ta mig för. Eller ska väl i sådana fall vara att se på Vänner då. Men det tänkte jag faktiskt göra alldeles strax.
    I dag/i kväll har jag i alla fall läst en massa Robinson, gudars skymning vad tråkig den boken är alltså! Jag bara längtar tills den är slut. Händer verkligen ingenting?! Eller jo, han har i och för sig fått dit den där Fredag nu, och nu har även Fredags far och någon spanjor anlänt på ön. Men det går sååå sjukt segt. Och han ska hela tiden tugga och tugga och tugga om alla detaljer kring precis allting han gör. Men som tur är har jag bara två eller tre kapitel kvar nu, och sedan kan jag börja skriva på min textanalys. Så det känns bra. Svenskaarbetet är väl den enda av alla mina skoluppgifter som jag tycker känns ganska okej ändå.
    Sedan har jag ju förstås det efterlängtade biologiprovet på tisdag, och miljökunskaps-redovisningen på onsdag (då även svenskan skall vara inlämnad) och så får jag ju dessutom inte glömma att jag har typ 10-15 sidor som jag ska läsa i historia också, i och med att jag och Emmeli missade en lektion i fredags. Skönt för mig!
    Allvarligt talat känner jag mig skitlåg för tillfället. Inte ens på mitt lov kan jag slappna av. Det känns bara så meningslöst. Precis som vanligt snurrar skolan i mitt huvud verkligen hela tiden, från det att jag kliver upp till att jag går och lägger mig. Även om jag kanske inte pluggar hela tiden, så går jag omkring och tänker på att jag borde. Det blir liksom en form av ångest, eller vad jag ska kalla det. Men jag biter ihop, jag ska säkert klara det här med. Bara det att det känns som att jag hade velat ha det här lovet till att samla energi till resten av terminen, men nu blev det visst inte så :)

Ja ja, nog om min bitterhet. Jag tänkte gå och koka lite nudlar nu och sedan slå på Vänner. Det är så roligt att jag kan se dem när jag vill nu, förut har det ju bara varit med Emlan eller på tv då det visats där. HIHI! Men hur som helst så återkommer jag väl i morgon. Hoppas alla har haft en fin dag/kväll och att den fortsätter vara fin för alla. PUSS!
    Även ett plus i kanten till alla de som orkat läsa ända hit!


Sofie.

Hemma


Ja, så var jag äntligen hemma då. Efter en otroligt långt bussresa. Men det gick ändå rätt så bra faktiskt, hann nästan läsa ut en av mina böcker! Har dock inte läst någon Kruse men det tar jag i veckan i stället.
    Dessutom är jag lite för trött just nu för att orka berätta om helgen som varit. Men den har varit helt grym i alla fall, har haft skitkul med Emmeli (och Dennis fläckvis i och med att han inte varit med hela tiden). Men vi har sagt att vi ska ta och göra om det någon gång framöver, och då ska jag ta det lite lugnare tror jag, för den här utgången slutade inget vidare måste jag säga. Tur att det var i Stockholm och inte i Kramfors så att ingen jag känner såg mig ;) Men men, jag mådde som jag förtjänade dagen efter hur som helst!
    Nu ska jag se om inte min första säsong av vänner har anlänt. Haha, jag vet att jag hållit på med det i evigheter men den hann faktiskt aldrig ladda färdigt innan pappa skulle ta med den till Härnösand i torsdags så då fick det vänta. Men nu ska den då som sagt vara klar!

Vi hörs mina vänner :) PUSS!
Sofie.

Ojojoj


Vilken kväll det blev igår, är riktigt ruskigt dagen efter i dag. Haha, lite sjukt. Men det var roligt som fasen, till en början i alla fall! Och det här var ju då alltså första gången jag och Emmeli var "ute på krogen", spännande som fasen.

Näe jag har verkligen ingenting att skriva. Emmeli ligger här bredvid och pratar hela tiden, eller typ mumlar för sig själv, så jag kan inte koncentrera mig på vad jag skriver heller. Det är därför det blir såhär babbligt, haha!

Men ja, nu är Pelle i alla fall utomlands.Tråkigt, tråkigt, tråkigt måste jag medge.

Gud vad jobbig hon är nu, ha en fortsatt trevlig dag! Hejdå.
Sofie.

Stockholm


Jaha så var man här då, hittade en dator här trots allt. Men den ryker i kväll eftersom Dennis pappa ska åka härifrån då, vilket betyder att vi blir själva, wihoou! Sedan i kväll blir jag och Emmeli dessutom HELT ensamma, då kommer inte ens Dennis vara här, hur läskigt låter inte det då? Men vi ska säkert klara oss...
    Nu är jag i alla fall nyuppkliven så att säga, sitter och äter frukost. Sedan ska jag och Emmeli ner till stan. Ryktades om att vi skulle åka till nåt nytt ställe i Nacka, det ska bli spännande må jag säga :) Får hoppas att jag hittar nånting där då, ska ju faktiskt köpa kläder till i morgon. För då ska vi ut! Kommer bli awesome.

Men nu ska jag sätta mig och vara lite social med mina vänner. Vi hörs nog på måndag då jag eventuellt kommer hem. Ha en fortsatt trevlig dag alla! PUSS.
Sofie.

Skolan


Hej!
Nu sitter jag på skolan och har just skrivit ut mitt psykologiarbete, blev rätt nöjd med det faktiskt :) Innan det hade jag matteprov som gick skitdåligt verkligen. Men vi får väl se, som Peter sa.
    Jag ska alldeles strax springa och ta  ut pengar till Emmeli som inte är klar med provet än, sedan klockan 10:25 rullar våran buss nerövers mot vår härliga (?) huvudstad. Ska bli så skönt att komma härifrån, kan inte riktigt beskriva det faktiskt. Kommer hem på måndag skulle jag tro.
    Sedan blir det ingen Umeåresa heller i och med att jag har så mycket som ska vara klart i skolväg veckan efter lovet, så jag får helt enkelt bli hemma. Men det blir nog bäst så, för Emlan hade inte riktigt haft någon tid för mig nu ändå, hihi. Jag ska åka dit någon helg då båda har tid i stället, och då ska vi "rocka" som hon uttryckte sig! Haha.
    Men men, nu får jag ont i underarmen för att det här tangentbordet är så jobbigt. Så jag ska väl kila iväg på stan jag då :) Jag kommer nog inte kunna blogga någonting under min vistelse i den stora staden då vi inte har någon dator (tror jag?) i lägenheten vi ska bo i. Det var i alla fall vad Emmeli sa. Men jag hoppas ni står ut!
    Tror det kommer bli extra jobbigt för familjen Stattin dock! Men de klarar sig nog de med ;)

Ha en trevlig helg! PUSS.
Sofie.

Förlåt


Haha, förlåt Ante för att jag inte nämnde dig tidigare, och jag kanske ska passa på att be om ursäkt till Jörgen också då! Jag visste nämligen inte om att hela Stattins familjen anslutit sig på min blogg ;) Men skriv gärna så att jag vet om det, vem vet, rätt vad det är kanske Martin dyker upp med? Vore roligt det med!

Som sagt, skriv gärna en kommentar så att jag vet om ifall ni läser, är ju roligt att höra :)

Kram, Sofie.

Onsdag


Äntligen hemma, huga vilken dag det här har varit. Jag började, som så många andra dagar, med att försova mig ganska rejält. Vaknade fem minuter innan bussen gick, så jag ringde i fullständig panik till Robert och fick till min stora lycka höra att han skulle ta bilen i dag! Kunde knappt tro det faktiskt, att jag skulle ha en sådan tur. Helt otroligt.
    Väl framme i Kramfors var det bara att pallra sig iväg mot Sonjas där jag fick håret färgat, blev supernöjd verkligen och det blev också så mycket billigare än vad jag hade väntat mig. Låter det som ett bra kap eller? Så bara för det gick jag till klipoteket efter skolan och köpte dyrt schampo och balsam, kände att jag ville unna mig lite ;)
    Jag traskade i alla fall tillbaka till skolan efter färgningen och åt lite lunch... Den förtjänar inte ens en kommentar. Men vid 13:00 sprang jag till simhallen för att möta Matilda, så att jag kunde byta fuktkräm. Och sedan bar det av vidare till miljökunskapen, som vi bara behövde ha i 40 minuter i dag eftersom vi skulle gå och titta på Paolo Roberto på parken. Snacka om en kille som tycker om att prata om sig själv och berätta om hur duktig han är ;) Men ja, han har gjort det bra hur som helst, det måste jag ändå säga.
    På bussen hem somnade jag i dag igen? Måste verkligen skärpa mig nu, det håller inte om jag ska sova på bussen varenda dag. Och i morgon har jag dessutom matteprov. Känns verkligen inget vidare, vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Plus att psykologin måste vara klar i morgon med, i och med att jag åker till Stockholm då. Men jag intalar mig att det är värt mödan när jag väl sitter på bussen med Emmeli :)

På tal om det höll vi nästan inte ens på att få ledigt. Som jag stör mig på den här nya regeln alltså! Den är ju helt sanslös, kan inte förstå varför alla ska dras över en kamm. Finns ingen som helst anledning till det. Om de vill få mindre ogiltig frånvaro så är inte detta någon särskilt lyckad lösning. Och nu har dessutom vår rektor kommit på att vi treor egentligen inte ens ska få ha lov till veckan? De har nämligen fått skjuta fram vår student till den 5e juni i stället för den 12e, på grund av att stadsfesten tar sådan plats eller hur det var. Ja, så då ska vi elever få lida för det, för det är ju såklart vårt fel :) Näe du Marianne! Den gubben gick inte, jag tänker ha det här lovet och jag tänker njuta av det. Ledsen, men så blir det.

Men ja nu blev det mycket här som vanligt. Jag har dessutom hört att min farbror och hans fru också fått nys om min blogg, spännande det! Så ja, om de nu ser det här:
Hej på er, Gunnar & Christina!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla. Nu blir det plugg för min del, suck...
Sofie.

Ändring


Nej förresten, jag ska minsann ta och slå på en film nu! Den som jag haft "på vänt" i flera dagar, om inte till och med veckor (?), och bara väntat på att få se. Men först ska jag poppa lite popcorn :D Vi får väl se hur glad pappa blir över det när han kommer hem och tänker laga mat och jag ätit massa sådant före maten, haha. Känner mig som barna.
    Hejsvejs!


Tisdag


Jaja, nya tag nu, people.
    Har varit en ganska lugn dag på skolan, jag har dock varit otroligt trött, ville bara lägga mig ner och sova stundvis. Men jag lyckades mirakulöst nog hålla mig vaken ända tills jag satt på bussen på väg hem. Där slocknade jag nästan omedelbart efter att jag bytt buss i Nyland, väldigt välbehövligt må jag säga.
    Jag blir så ledsen över att det tar sådan tid att ta hem (läs: ladda ner) Vänner för mig. Jag menar, det tog i princip ett helt dygn att ta hem en säsong igår. Men jag vill verkligen ha just de där som jag hittar. Och inget jäkla tjafs som Joel ger mig där jag måste packa upp, och där avsnitten är utan svensk text osv. Visserligen förstår jag självklart engelska alldeles utmärkt, men Vänner är ändå som allra bäst då det är svensk översättning till. Då behöver man inte koncentrera sig så mycket på att lyssna vad de säger och sådär, ja ni vet säkert vad jag menar :) (Förlåt Joel, självklart uppskattar jag ju verkligen att du försöker hjälpa mig)
    I morgon ska jag iväg till Sonjas och färga håret på morgonen! Ska bli riktigt spännande faktiskt, vill göra lite förändringar. Känns som att det är på tiden för det nu faktiskt. Ut med det gamla och in med det nya, är det inte så man brukar säga? Det kanske är i omvänd ordning man ska säga det. Men ja, hur som helst så ska det bli skönt. Jag är bara så otroligt trött just nu och tror att det här kan vara just vad jag behöver.
    Och efter många om och men bestämde jag och Emmeli oss igår för att trots allt åka ner till Stockholm på torsdag (åtminstone tror jag att vi bestämde oss för torsdag, och inte fredag). Sedan vet jag inte riktigt när jag åker hem därifrån, men det blir väl säkert på måndag morgon om inte Emmeli har andra planer för mig ;) Ska bli riktigt roligt i alla fall, och jag hoppas att det blir en lyckad utgång för oss!

Men nej, nu ska jag inte sitta här och svamla mer, tänkte faktiskt gå och sätta mig och läsa lite Robinson Kruse. Hann läsa lite där på bussen innan jag försvann in i en annan värld, men jag måste ta tag i den nu om jag ska vara klar innan lovet är slut. Har ju en textanalys som ska vara inlämnad då på onsdagen, men det ska säkert inte vara några problem.

Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag/kväll allesammans, ta hand om er!
Sofie.

Fredagen


Okej, nu ska jag försvara mig. Jag sjönk jävligt lågt i fredags, det jag gjorde var dumt av lite olika anledningar. Men främst av allt var det dumt för att han inte förtjänade den uppmärksamheten över huvud taget. Just i det tillståndet tyckte jag att jag kunde bjuda på det, men nu i efterhand ser jag att det var dumt.
    Allt det där kan jag ärligt säga var fel, men jag har egentligen inte gjort något fel här mot någon annan än mig själv. Jag tycker att alla bara borde ställa sig och tänka efter, vem är det som är den felande parten i hela den här historian? Är det jag, som inte är tillsammans med någon och verkligen inte har någon att vara trogen till? Eller är det han som har flickvän, som han påstår sig vara kär i? Jag tror att alla vet svaret på den frågan men att de gärna blundar för det, för att det helt enkelt är enklast så.
    Jag vet hur tjejer är, självklart skyller man hellre på den andra tjejen i dramat, jag är likadan. Men allvarligt talat, man måste ändå tänka realistiskt här, och att skylla på mig är helt vridet åt fel håll. Jag har ingen egentligen vilja till att förstöra för någon, men nu bevisade jag bara att något var fel, och det blir jag spottad på för? Det är ju helt sjukt.

Ja, det var en dum och onödig grej. Men tänk snarare på vad han gjorde i stället, för jag var bara ett verktyg. Det kunde ha varit vem som helst, och nu råkade det bli jag. Finns ingenting jag kan göra åt det nu, för jag kan lika lite som någon annan vrida tillbaka tiden, och jag är ledsen att det har blivit en sådan fruktansvärd uppståndelse.
    Men det enda jag ber er om är att se er omkring på den här världen, hur det ser ut, och varför folk beter sig som de gör. Det finns en anledning till allt, och min anledning var helt enkelt för att testa, se hur långt det kunde gå... Resten vet ni ju. Vad var hans anledning? Bra fråga, inte sant?

Tänk efter innan ni dömer mig, gör det bara.


Sofie Stattin.

Dagen efter


Hej alla glada!
Jag känner mig lite seg i dag, och därför är jag heller inte inne på msn eller någonting. Känns som att jag inte orkar prata med någon just nu. Måste även ta tag i biologin, men jag vet inte riktigt vad vi har prov på, dock ska jag ju ha någon slags provlapp någonstans och på den ska det väl stå kan man tycka.

Kvällen igår var, som ni kanske såg, skitbra. Helt otroligt roligt hade jag, och fick en rejäl pratstund med Emelie. Hon är den som alltid kommer förstå mig, och jag vet att jag kan berätta vad som helst för henne och få ett rakt och ärligt svar. Jag berättade en av mina största hemligheter för henne igår, har inte vågat tidigare för att jag har trott att hon skulle döma mig. Men det gjorde hon inte, hon sa att hon visserligen tyckte det var fel, men att hon förstod mig. Och ja, hon är som en storasyster för mig verkligen, och jag uppskattar henne enormt.

Men men, det var dagens kärleksförklaring det. Nu ska jag börja ta hem vänner, är verkligen på tiden. Ha en fortsatt trevlig kväll och lova att ni tar hand om er.
PUSS

En sak till...


Orka göra det här till en tävling, det visar bara hur svag och osäker du är.
Din jävla patetiska nolla.

Haha


Gud, vilken rolig kväll det här har varit, Jag och Emlan har snapsat som aldrig förr och roligt är det. Jag har nästan bestämt för mig själv att jag ska ner dit helgen efter att jag varit i Stockholm, gud vad roligt vi skulle ha :D Plus att jag skulle få träffa Pelle då ;) Han läsar aldrig min blogg men verkar det som att jag bryr mig?

Okej, jag är lite på lyran nu, men märks det på min svenska eller? Nej, för jag är alldeles utmärkt på svenska när som helst, och det finns ingen som kan ta det ifrån mig.

Jag älskar min underbara bror och hans flickvän, och ja jag berättar det bara för att jag är i detta tillståndet. Men det kommer vara bättre i morgon, så vi hörs då :) Hoppas att alla har haft en lika fin kväll som jag, för min har varit helt underbar. Gud vad jag älskar min släkt, de bryr sig så mycket så det inte finns ord.

Ha det så bra :) PUSS!
Den fortfarande så fruktansvärt älskade Sofie.

(Jag vet i alla fall att min lillasyster Amanda Elisabeth Andersson älskar mig, för henne litar jag på till hundra procent, och jag kommer alltid finnas här för den underbara människan. Jag älskar dig verkligen, Amanda! <3 Tvivla aldrig på det, för du finns inom mig.)

Kalas


I dag är det lördag och i dag ska jag och pappa ha kalas! Skitmysigt ska det bli, med god mat och tårta och allt sånt. Även Danny och Emlan är ju hemma så det känns roligt faktiskt, har redan fått mig många goda skratt åt Daniels alla dråpligheter, haha. Jag dammsög alldeles nyss mitt rum också, Vivi-Anne och Rolf ska ju sova där i kväll och då kan man ju inte låta det se ut hur som helst ;)

Igår var det fest, och vilken fest sen! Haha, herregud allså. Men roligt hade jag, det kan jag verkligen inte neka till :D Och så fick jag ju träffa min söta Jonas <3, som verkligen försökte para ihop mig med alla på hela festen, haha. När ska han inse att det är honom jag älskar? ;) Och i morgon åker han till Ryssland, huhu. Han ska var borta i evigheter och säger att han inte ens tänker jobba med mig i sommar. Det gör mig lite ledsen faktiskt, det är ju han som får mig att ens vilja jobba på sommaren :O Men han förstår inte det? Cryface.

Just det, på tal om att jobba så ska jag faktiskt jobba några timmar på måndag, och tro det eller ej men jag tycker det ska bli ganska roligt trots allt, saknar att sitta i kassan lite ;) Haha! Nörd jag är. Men ja, så kan det ju säkert bli. Plus att jag inte behöver jobba så länge och att jag tjänar mer nu när jag är arton, så det känns bra. Att tjäna lite såhär innan lovet, kan behöva dom där pengarna då jag kommer hem från Stockholm :D
    Dessutom ska jag försöka få tag i någon färgtid på sonjas i veckan, måste bara kolla schemat :)


Hey, shut up, don't lie to me.
You think I'm blind, but I've got eyes to see.
Hey, mr! How do you do?
Oh, pardon me, I thought i knew you.
Would you stand back baby 'cause I want to get a better look?
The big man who couldn't handle the little bit of love you took.

Hey hey, have a heart. Hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade, while I fall apart.



Nu ska jag kila och se efter om det finns något jag kan hjälpa till med i köket. Vi hörs alla mina vänner, hoppas ni får en lika mysig kväll som jag kommer att ha :) HIHI, puss!
Eran älskade Sofen.

Come give me love


Just nu sitter jag och äter Nutella och dricker coca cola, asgott är det! Mamma har bett mig hjälpa henne att sortera en massa tvätt, och dessutom måste jag tvätta en massa till mig själv så det här känns fett jobbigt. Men jag får lösa det, men en liten stund ska jag väl i alla fall få sitta och chilla, lyssnar på Ted Gärdestad, big surprise! Pappa sa att jag skulle få fläskfilé till middag idag, hihih, gottis. Tro vad jag har gjort för att förtjäna det då ;)

Ååååh, vad jag är taggad inför morgondagen nu! Kommer bli så himla roligt, jag bara känner det. Och dessutom har vi ju en egen privatchaufför nu också, och namnet var Izabelle Mohlin, inte helt fel att ha en kompis med körkort alltså ;) Men jag känner att det var evigheter sedan jag pratade med Emma? Eller åtminstone gjorde jag det inte på hela dagen igår, hade som lite fullt upp då. Men vi får väl hoppas att hon loggar in på msn i dag annars blir jag tokig :)

Orkar inte dra igenom dagen faktiskt, den har varit som alla andra dagar på skolan. Och jag hatar min miljökunskapslärare (även naturkunskapslärare för att Stefan ska fatta), hon hackar på mig hela tiden, och det är heelt oprovocerat. Så nej, hon står inte högst upp på min lovelove-lista just nu ;) Men det gör ju BJÖRN!


När min öron inte längre hör,
när bladen faller och en stjärna dör,
när livet vänder, ska jag ännu be.
Come give me love, come give me love...

Kom ge mig solen, kom ge mig hav,
kom ge mig jorden vi lever av
kom ge mig kroppen,
kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.



Men nu ska jag sluta skriva, måste gå och fixa den där sorteringen. Hoppas alla får en fin kväll, själv tror jag att min kommer suga big time, haha. Hörs då! Hejsvejs.
Sofie.


Här har ni min härliga ammis-nutella! Hihi, mys<3


Speechless


Herregud, det här har varit the night of my life. Känner nu att jag på riktigt är en såndär psychobitch som typ skulle kunna göra vad som helst för att nudda en kändis fingrar :D I mitt fall är kändisen Björn Gustafsson och jag bara avgudar karln! Allvarligt, han har allt, verkligen allt, jag söker hos en kille :D Och jaa det vet jag av att bara ha sett honom på scen, självklart? ^o) Orka märka ord då, lol!
    Men ja, han var grym i kväll och det var även alla andra! Visserligen hade jag hört Sorans skämt förut, men dom funkade ändå. Och jag hade hört två av Björns med men han är min favoritkille ändå?! Vad som helst sa jag ;) Och jag fick även en liten stund med Özz, kläckte verkligen ur mig den mest intellektuellt fantasifulla kommentaren som någonsin förts över mina läppar, men han verkade uppskatta den och åååh, jag kan verkligen inte beskriva nånting.

Och det var SKITMYSIGT hos Jennan innan också, med tacos och massa prat med Agneta och bara mys, mys, mys! Det har helt enkelt varit en så helt perfekt kväll så att jag knappt finner ord. Och nämnde jag att Björn Gustafsson ju är singel?! Gud alltså, här har jag gått runt och trott att han varit tillsammans med någon blond bimbo, men så känner han henne inte ens :D Han kunde inte ha gett mig en bättre nyhet, haha.

Jag vet, jag låter skitfjantig, men jag är så sjukt uppspelt. Kommer aldrig kunna somna i kväll, eller så kanske jag gör det av utmattning? Jag och Jennie gick verkligen lös där och skrek nästan så halsarna gick ur led på oss, känns som att vi kommer vara lite hesa i morgon ;)

Men jaja, jag orkar verkligen inte skriva mer. Skulle egentligen kunna tjata på om min kärlek till Björnisen hur länge som helst men varken jag eller ni orkar höra mer av mitt tjat så ja, jag tror att jag tar och rundar av här.

Hoppas alla haft en fin kväll, min har varit grym som ni kanske förstått!
GODNATT :D
En överlycklig liten Soffis, hihihi.<3

Myspys


Siiter här nu och myser med en massa Ted Gärdestad-låtar. Helt underbara är de :) Tror faktiskt inte jag har hört en dålig låt av honom. Kalla mig nörd om ni vill, men jag tycker ändå hans låtar är bäst, alltid. Just nu är det Sol, vind och vatten, innan det var det För kärlekens skull, och innan DET var det Snurra du min värld. Hihi, jag blir så mysigt lugn av dem.
    Jag spelar även lite Alfapet just nu. Eller jag har bara hunnit spela ett parti (heter det parti när det gäller alfapet? Jo det måste det ju göra...) hittills, och så nu tar jag ju då en "paus" från allt spelande medans jag bloggar ;) Ska spela mer sedan. Skulle vilja titta på den där filmen som jag har på vänt här på datorn också men det känns inte så himla lockande just i kväll. Men vem vet? Kanske att jag med lite tända ljus och nypoppade popcorn kan lyckas få till min lilla movie spirit. Tror jag ska testa det snart faktiskt.
    Var ju som sagt hemma från skolan i dag, passade på att sova ut superlänge. Eller fanns egentligen inte så mycket annat jag klarade av vid den tidpunkten faktiskt. Men det resulterade hur som helst i att jag sov nästan tolv timmar i natt, inte så tokigt måste jag erkänna.
    Och ååh, nu började Vilken härlig dag spelas här! Jag måste verkligen ta hem ett album tror jag, så jag slipper lyssna på Youtube. Om jag bara kunde komma på hur man gjorde? Men jag har verkligen ingen aning. Skulle se om jag kunde ta hem en Britney Spears-låt till Emmeli lite tidigare i dag men det gick inte alls minsann! Hittade ingenting, huhu. Jag får fortsätta klura på det där... I värsta fall får jag väl fråga Emlan.
    Jag har testat en ny stil med min blogg i dag, att köra med indrag i stället för att göra "hopp" i texten (vad fasen kallar man det?). Tror i alla fall att det uppskattas av min svenskanörd till kompis Stefan ;D Och om han inte uppskattar det får han stryk! Vet inte om jag kommer fortsätta med det här dock, är så himla jobbigt? Haha. Känns roligare att göra "hopp", inte lika skoligt :D Hihi!
    Jaja, nu tänker jag i alla fall slå på min favoritlåt ever, nämligen Himlen är oskyldigt blå och spela ett till parti (?) alfapet, och efter det ska jag gå och hämta ljus och sedan poppa lite popcorn. Skrev ju att jag ska försöka hitta åt den där mysfaktorn som krävs för att jag ska bli på filmhumör, så vi får se hur det går!

Hejdå, ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag försöka ha :)
    Och justja, i morgon blir det Björn Gustafsson med Jennie för hela slanten! Ses där :D

PUSS!
    En ganska glad och utvilad Sofie.

Pain


Hej.
Har helt sjukt ont i huvudet och tänderna i dag, känner mig nästan spyfärdig. Ja, för den som ville veta alltså. Därför blir det ingen skola för mig och därför blir det även sängen för mig en stund till. Förhoppningsvis har det väl lagt sig lite tills då jag vaknar igen.
    Annars hörs vi ju förstås ändå senare mina vänner. Tror jag i alla fall.

Sofie.

WIHOOU


Ååååh, looking forward to! Kommer bli skitkul på fredag, I can feel it :D
Och nu har jag fixat det så himla bra, för oss alla, jag är en sån sjuuukt bra planerare så det finns inte ord! Jag tänker verkligen inte bry mig, jag tänker bara ha hur kul som helst!

PUSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
Sofie.

Sova?


Uuh, är så trött. Tror att jag ska försöka göra tidig kväll i kväll, jag måste nog till och med börja skärpa mig med sov-timmarna på heltid? För jag är helt sjukt trött på dagarna och det håller liksom inte. Nu för tiden sover jag ungefär fem timmar per natt, och sedan sover jag knappt på dagarna heller eftersom jag får för mig att jag inte hinner, trots att jag verkligen inte gör nånting över huvud taget förutom att jag sitter här. Haha, tragiskt det låter.
    Men hur som helst, jag ska faktiskt gå och lägga mig i tid i kväll, det har jag bestämt, och samma sak gäller i morgon. NU ÄR DET SKÄRPNING FÖR FRÖKEN STATTIN HAR JAG SAGT!

Dagen har varit helt okej, eller ja... Jo det har den varit :) Och snart är det onsdag! :D JENNAN, vi ska se Bjöööörn<3 Och sedan efter det är det snart fredag. Och fredagen kommer verkligen bli super, eller hur Emma? Jag hade ju nämligen bestämt att jag inte skulle på den där festen. Men solstrålen övertalade mig, så nu är jag skittaggad. Och jag har ju även lyckats få till det så perfekt så att Emma ska fixa Joels hår en gång för alla! För han är så seg med att fixa det själv, öööhöhö. Och jag vet, nu tänker alla "Men det är väl inte ditt problem", men jo det är det fasen. För han har skåpet typ mitt emot mig, så jag ser ju honom varje dag ;)

Och i dag var jag och mamma och hämtade ut mina böcker :D Fyra stycken! Så underbart, hihi. Synd bara att jag typ aldrig kommer få tid till att läsa dem, men det ordnar sig säkert.

Nu orkar jag i alla fall inte skriva mer, ingen pratar med mig på msn ändå.
Svar: Ja, det är synd om mig.

Ha en trevlig kväll allihop, PUSS!
Sofie.

Orka


Jag orkar inte bry mig mer om den här jävla designen nu.
Den får se ut såhär de närmsta dagarna, jag skiter nog i vilket.

Sofie.

SÖNDAG!!!


AAAAAAAH! JAG SKREV NYSS ETT ASLÅNGT INLÄGG SOM FÖRSVANN!!! OCH JAG TÄNKER FAN I MIG INTE ENS BÖRJA FUNDERA PÅ ATT SKRIVA OM DET! Tänker därför inte skriva NÅNTING mer än det här ikväll.

KAN NÅNTING någonsin gå rätt för mig eller!? ORÄTTVISA JÄVLA KUKHORA.

Tack för mig, hej.
Sofie.


Natten


Det blev aldrig riktigt att jag skrev något mer. Medans jag satt och åt ringde nämligen Björnunga och frågade om jag ville följa med dem till Härnösand för att träffa Stefan och Nicke som var där och bowlade med några tjejer. Och det tackar man ju aldrig nej till? Men innan vi hade hittat dit alltså! Haha. Ja, till bowlinghallen då alltså. Härnösand hittar vi ju till utan problem ;) Det tog verkligen evigheter, och vi fick vända typ tre gånger. Och så när vi väl hade hittat fram, då var gänget redan klara så vi drog till McDonalds. Jag och Björnunga tog oss varsin flurry, vilka satt himla fint. Sedan bar det av tillbaka till Kramfors, där vi snurrade runt ett tag eftersom vi inte visste riktigt vad vi ville göra. Då bestämde undertecknad att vi skulle åka hem till Stefan och titta på film. Sagt och gjort! Nicke lilltroll kom dit en stund han med, men han måste ha tyckt att vi var skittråkiga för han åkte nästan direkt igen ;)
   Efter några timmar höll Björnunga på att somna så vi bestämde oss för att åka hem. Så här sitter jag nu, och ska alldeles strax slå på en film som jag aldrig gjorde igår ;) Made of Honor ska jag se, eftersom Stefan fick bestämma.

Hoppas alla har haft en bra kväll, för det har i alla fall jag :) PUSSSS!
Sofie.

GRATTIS PAPPIS


I dag är det pappas tur att fylla år. 51 blir han, gammgubben ;) Haha, jag hade sagt att jag ville sova länge i dag. Ändå kommer han in kl 08:45 och väntar sig att jag ska sjunga för honom. Och så gick han ut i köket till mamma och jag hör dem säga:

Mamma: Vad gjorde du?
Pappa: Jag tyckte hon kunde sjunga för mig
Mamma: Men stackarn...
Pappa: Vaddå stackarn?! Det är min födelsedag!

Haha, men jag somnade som tur var om och vaknade för lite mer än en halvtimme sedan, skööönt. Och nu är de inte hemma för de är ute i Nordingrå hos pappas moster, och så tror jag de skulle titta till stugan lite. Så jag tänkte att jag skulle passa på att slå in pappas present typ nu :) Han ska få en bok av mig, en riktigt tjock deckare ska han få. För han gillar sånna typer av böcker. Hoppas han blir gladis! Hihi.

Men jaja, jag återkommer säkert senare när jag vet lite mer om hur min lördag artar sig. Den kommer visserligen bli heeelt lugn precis som gårdagen, men jag tänkte att ni kanske ville veta om jag ska läsa Kruse eller om jag ska läsa En shopaholic säger ja, eller om jag ska se film och i sånna fall vilken film jag ska se, osv. ;) Jag vet att jag har döööintressanta dagar!

Ha en fin fortsatt dag tills dess då :) PUSS!
Sofie.

HELG


Gud, kom ju nyss på att jag inte hade bloggat, tänk om jag hade missat det alltså ;) Vilken disaster! Men jag kom ju som tur var på det. Och nu är det äntligen helg också, vilket känns helt underbart. Visserligen blev jag aldrig klar med rapporten i dag, så jag kommer måsta skriva den på söndag. Men det är länge dit, känns som att jag verkligen inte orkar bry mig nu heller...

Jag är i alla fall på skitbra humör, känner mig uppskattad och ihågkommen och allt sånt där. Mycket tror jag det beror på en viss person som hör av sig mycket och visar att han bryr sig om mig fastän han är äldre och bor en bit bort. (Och nej, det är inte min bror jag pratar om, haha) Men det känns faktiskt grymt bra :) Och så ser jag jättemycket fram emot Stockholmsresan också, som jag vet att jag tjatar om men det kommer bli så sjukt roligt! Jag bara vet det :)

Jaja, har egentligen inte nånting direkt att skriva i kväll. Tänkte slå på någon film nu och sedan kanske gå och lägga mig. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag ska hur som helst sova länge
i morgon, väldigt länge - underbart!

Men ja, ha en trevlig kväll everybody, take care :)
Sofie.

...


Du kan dra så jävla långt åt helvete. Större svin har jag aldrig hört talas om.
 Och jag hoppas att jag slipper dig i framtiden.

Sjukt


Jag ids i princip inte skriva nånting om dagen ens.
Behöver jag säga mer än att jag glömde biologilabbrapportslappen på skolan? Vilket leder till att jag inte har något att gå efter vad gäller att skriva rapporten i kväll. För att spinna vidare lite på det jag sa igår, typiskt mig och mitt liv för tillfället. Alltså jag vet att jag låter skitdeppig, men det är jag faktiskt inte. Visst har jag väl mina stunder av nedstämdhet ibland, men jag skulle absolut inte vilja kalla mig själv deprimerad.
    Enda problemet jag har just nu är att jag är så dödligt less på skolan och på allt vad den innebär. Och jag vet att jag har skrivit om det här förut också. Men det är så sjukt. På fjorton dagar har jag hunnit ha åtta olika saker i skolan, så som inlämningsuppgifter, prov, rapporter osv. Och jag kan känna att jag tycker det blir för mycket. Och så även då, veckan innan lovet kommer jag att ha biologiprov på tisdagen, matteprov på torsdagen och psykologiinlämning på fredagen. Och den sistnämnda måste jag göra klart till torsdagen, eftersom vi åker till Stockholm då. Men ja, jag får helt enkelt se till det... Mitt lilla ljus i tunneln :)
    Och så har jag ju såklart onsdagen att se fram emot, vilket jag tycks glömma hela tiden.

I kväll har jag i alla fall suttit och läst Robinson Crusoe (eller Robinson Kruse som vi oftare kallar honom i Sverige). Det är alltså den klassiska versionen jag läser, och jag gör det naturligtvis i skolsyfte, för att vi har en inlämingsuppgift tills efter lovet. Boken verkar helt okej faktiskt, lite långdragen kanske. Har läst två kapitel nu och han har fortfarande inte hamnat själv på den där nedrans ön där han ska träffa någon som han kallar Fredag. Men tålamod är en läsares bäste vän. För som jag så ofta har sagt till Emmeli, du kan inte bara läsa typ 30 sidor i en bok och sedan säga att den är dålig, du måste ge den tid att växa :)

Och just det, på tal om fredag, det är den dagen som kommer i morgon om jag förstått saken rätt. Och det ska bli så skönt med helg, verkligen. Dessutom har jag ingenting i skolväg tills på måndag heller, så vitt jag vet? Så det kommer bli en superlugn helg där jag kan göra precis vad jag vill.
    Åååh, som jag längtar efter att bara få mysa, mysa, mysa.

Hur som helst, jag tänkte gå och göra mig någon macka att äta nu, medans jag klurar på hur jag ska lösa situationen med labbrapporten. Egentligen borde jag ha panik, men jag orkar inte bry mig. Känns nästan som att det kvittar, vilket jag vet är fel tänkt. Men ja, what can I do? :)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Puss.
    Sofie.

Typiskt mig


Alltså det här är så typiskt mitt liv. Ni kanske minns att jag sa häromdagen att allt som kan gå fel, går fel för mig? Hur som helst tog jag och pappa oss en biltur till Kramfors i dag för att hämta ut mina böcker. För det blev ju (naturligtvis) något fel i beställningen så de hamnade på Café Princess i Kramfors i stället för på Ica i Nyland som jag bad om, och jag kan inte gå och ta ut dem själv eftersom de står i pappas namn, för jag var inte arton och kunde därmed inte beställa dem i mitt namn. Ja, så kommer vi dit då, så har Princess stängt, för de stänger 17:00. Och så tittar jag då på aviseringen, som jag för övrigt fått på sms, och inte i nåt brev, vilket också krånglar till en massa. Men där i sms:et står det i alla fall, klart och tydligt, att böckerna skall hämtas före kl 17:00. Så det var bara att åka hem igen, utan böcker.
Och när jag kommer hem och berättar detta för mamma, så säger hon "Men ni kunde ju ha gått till spelet i stället då". Alltså... Ja, jag fick lust att skrika. Så jäkla dumt av mig! Självklart hade jag kunnat gå till spelet, men jag tänkte inte på det.
Så näe, det gjorde mig väldigt less.

Men en sak som verkligen livar upp mig lite just nu, är att jag ska gå se Björn Gustafsson på parken nästa onsdag. Gud vad glad jag är över det! Hade inte kunnat komma lägligare tror jag, Jennan är en ängel :D Och inte nog med att jag ska få se Björn, ska ju även få se Soran, Måns och.. Någon till, är det Özz kanske? Näe jag vet verkligen inte vem den fjärde är, har bara fått för mig att det ska vara Özz. Det kommer hur som helst bli helt underbart, och äntligen har jag något att se fram emot! Något som ligger lite närmre än lovet dvs.

Men nu börjar det lukta mat här, gott, är superhungrig!
Sedan ska jag titta på en film som jag håller på att ta hem, The new guy heter den, hoppas verkligen att den är bra. Hade aldrig ens hört talas om den förut men den lät rolig på beskrivningen i alla fall. Det känns som att jag har glömt att berätta något nu, men om jag kommer på det så återkommer jag väl kanske senare. Nu ropar pappa att det är mat. Så ja, later my friends!

Sofie.

Grattis!


Jaha, så var man arton då. Eller, egentligen blir jag inte arton förrän 21:03 i kväll, men det spelar ju ingen roll ijeeenklien. Charlotte Perelli fyller också år i dag! Ingen aning om hur mycket hon fyller, och bryr mig inte nämnvärt heller, men jag antar att Poffen har björnkoll.

Haha, nu ringde mormor, hon är så söt. Och ja, vi lämnar det där, haha.

Har inte så mycket att säga om dagen faktiskt, mer än att det är väldigt många som har sagt grattis och att det uppskattas mycket. Dessutom måste jag säga, till alla er som läst tidningen i dag, att nej, jag blir inte glad av orättvisor, och jag fick MVG inte MGV. Och dessutom så var min och Emmelis gemensamma fest nu i helgen som var, inte någon helg framöver. Och så sist men inte minst, jag har även hunnit läsa två böcker sedan jag läste den av Plum Sykes, så det var inte alls min senast lästa bok ;)
Haha, hatar härefter Tidningen Ångermanland, eller jag ogillar skarpt i alla fall.

Men åååh, jag måste ju även berätta om världens sötaste tjej. För hon heter Amanda Andersson! Hon gav mig så sjukt söta presenter i dag, en ros och en nutella som hon hade gjort en egen etikett på, nästan så jag höll på att börja gråta. Hon minns i alla fall, det känns bra :) Och så fick vi oss en liten pratstund också, vilket var superskönt. <3

Annars har dagen varit ganska pissig, har varit lättretad och jäklig. Dock har det ju funnits vissa ljusglimtar såklart. Som till exempel då Björn gick och fixade födelsedagstejp till mig i morse då det inte fanns något i klassrummet, skitsött tyckte jag det var! Men näe, jag hoppas kvällen blir bättre. Pappa håller på och fixar mat till mig nu, ska få lövbiff och sånt, gott!

Ajja, ha en fortsatt trevlig kväll! Puss.
Sofie.

Låång kväll


Aldrig har väl en kväll varit så lång som den är i kväll? Jag vill bara att klockan ska bli över tolv så jag kan gå och lägga mig någon gång. Jag menar, man vill ju inte gärna försova sig på sin stora dag, eller hur? ;)

Nu har jag i alla fall sett en film som hette Bratz, ni vet dom där dockorna? Typ som barbie fast lite mindre och mycket glammigare. Ajja, jag antar att vissa vet. Den här filmen handlade i alla fall om dem, och de var så sjuuukt lika dockorna! Haha, jag blev helt tagen. Men ja, filmen var väl inte direkt någon höjdare. Jag rekommenderar den icke. Däremot ska jag se på "She's the man" i morgonkväll, så jag hoppas att den är bättre.

Men nu är det i alla fall bara knappt en timme kvar, så jag ska sätta mig och roa folk på msn ett tag till, sedan klockan tolv blir det sängen för mig osv. Hoppas att alla sover gott i natt!

PUSS! Sofie.

Dagen före dagen D


Hej hej, hallå dagboken. Jag har just suttit och funderat på varför i hela fridens dagar inte tidningen ringer till lilla mig. Jag ska ju vara med i morgon, men förmodligen lär det inte bli så, eftersom de inte ringt och intervjuat mig. Lite besviken blir jag allt för jag tyckte det var så roligt att svara på de där frågorna, och så blir det bara pannkaka av allt. Men men, de kanske ringer senare, annars kan ni ju faktiskt hålla utkik i tidningen i morgon ändå (a)

Min dag har sett ut som följande:
08:30 - Fysik, där vi fick leka med en superlång fjäder för att kolla vågor, spännande va?
Sedan hål i två timmar, vilket jag spenderade med Pira och Mimmi för att skriva en naturkunskapslabbrapport, långt ord det där. Det gick inget vidare, men till slut hade vi i alla fall lyckats knåpa ihop någon slags rapport och då hade jag hela fem minuter på mig för att äta lunch, haha, tack ska du ha PETER!
11:40 - Historia, kom nästan lite för sent. Men det var bara nästan :) Där satt jag och Emmeli och flamsade på som vanligt, och vår lärare hann med att säga "så att säga" 36 gånger under dagens lektion. Väldigt duktig är hon. Vi har börjat med att dra ett streck för varje gång hon säger det nu, på lektionen i fredags sa hon det bara 21 gånger, men vi kände faktiskt att i dag skulle vara "en bra dag, så att säga".
Därefter hade jag åter igen hål i en timme och 25 minuter, detta hålet spenderade jag med Lina mestadels, gick även en liten sväng på konsum och köpte en chiquita fruktsmoothie, och den satt fint minsann. Och så träffade jag älsklingsJonas!
Och så slutligen, klockan 14:20, var det psykologi som stod på schemat, helt okej lektion. Jag gillar ändå psykologin, som jag sagt tidigare är det rätt soft och det mesta känns ganska logiskt, ganska lätt att hänga med osv. Gud, jag skulle verkligen ha stannat på SP, haha.
Hur som helst, vi fick sluta tio minuter tidigare från psykologin, dvs 15:30 (ja, vi slutar 15:40 i vanliga fall, huuu), men då hoppade i alla fall jag och Emmeli på bussen. Och sedan kom jag hem, satte mig här, fick sedan lite mat i magen och nu sitter jag här igen.
Så, en liten slutsats angående mina häärliga måndagar, alltså: Jag börjar 08:30, och slutar 15:40, för att ha tre lektioner. GUUD vad jag verkligen hatar mina måndagar!

Just nu håller jag i alla fall på att ta hem två filmer, mys! Tänker verkligen inte göra något annat än att titta på film i kväll, jag orkar inte! Jag står inte ut med allt skolarbete vi har nu. Tror inte att någon riktigt kan förstå hur less jag är. Och ibland känns det som att jag låter det gå ut över vissa av mina klasskamrater, men det är inte min mening. Känns bara som att allt som kan gå fel, går fel för mig, och det gör mig helt slutkörd vissa stunder.

Men ja, nu suddar vi bort de sura minerna! Jag fyller trots allt år i morgon, och jag blir dessutom hela arton år, inte fy skam ;) Inte för att jag kommer känna mig särskilt mycket äldre, men det är ju själva grejen liksom, eller?

Oj, nu har jag skrivit alldeles för mycket, men det var skönt att få riva av litegrann.

Hejdå, kanske skriver efter filmerna eller så. PUSS!
Sofie.

Raise your voice


Tittade alldeles nyss på en film som Ammis tipsade mig om, Raise your voice hette den, med Hilary Duff. Gillar egentligen inte henne, men den var sååå fin. Gud vad jag grinade, haha. Blödig som jag är så klarar jag inte av sånt där riktigt. Jag tänker mig om det varit min egen bror osv, jag hade gått under. Hur som helst så älskar jag lyckliga slut, så den här filmen var kanonbra i mina ögon. Se den, ni som gillar romantiska typ dramakomedier, som jaaag.



Jaja, nu tänkte jag i alla fall snart gå och knyta mig. Känner att jag kan behöva det efter gårdagen. Haha, jag och Elin låg och tittade på Pocahontas till klockan tre på natten/morgonen. Jag hade inte sett den filmen på typ 6-7 år, och för 6-7 år sedan brukade den gå varm i videon här hemma, så det var ett väldigt kärt återseende ;) Och som vi skrattade alltså! Haha, ja huga.

Jo just det, skickade ju iväg den där sablarns projektplanen innan jag startade filmen också. Kändes skönt faktiskt. Bortsett från att jag hade gjort värsta missen för att jag glömde läsa igenom den innan jag skickade. Men det är tur att jag känner Catrine, då ska det nog inte bli några problem.

Men ja, godnatt då allesammans, och glöm inte att jag fyller år om knappt 25 timmar :D
PUSS OCH KRAM, vi syntes verkligen inte på k-lan!
Sofie.

Söndag


Är inte det kanske världens mest deprimerande ord? Eller åtminstone Sveriges... Jag känner mig i alla fall som en sugga bara för att det är söndag, jag vill verkligen inte gå till skolan i morgon. Suuurt. Dessutom ska projektplanen vara inlämnad i morgon och jag har inte ens börjat på den.

Gårdagen blev i alla fall superlyckad, haha. Så nu ser jag ännu mer fram emot novemberlovet. Jag tror det kommer bli kalas faktiskt. Dessutom tror jag att det var nyttigt med en liten uppvärmning för fröken Hedström, för i Stockholm blir det inte nådigt vill jag lova, haha.

Men SHIT! Ser värsta stora spindeln på väggen nu, jag måste döda den... Sådärja, regnar det i morgon så vet ni vem det beror på, HE HE! På tal om det, jag hoppas verkligen att jag får sol på min födelsedag. Det skulle vara så himla skönt, och särskilt då eftersom Emmeli verkligen hade skitdåligt väder på sin ;)

Hmm, mina föräldrar kommer inte hem förrän runt nio i kväll, skönt. Så det blir nog nudlar till middag för min del i dag, men jag klagar inte. Är bara glad över att få vara lite ensam.

Aja, jag orkar verkligen inte skriva mer nu.
Dessutom ringer det, så vi hörs!
Sofie.

4e oktober!


I dag är det min alldeles egna Emmeli Hedströms födelsedag minsann! Nu är hon arton, och vet ni hur superkonstigt det känns? Hon och jag ska ju vara de två som aldrig blir vuxna. Och på tisdag, ja, då är det min tur. Huhu, hur ska detta gå? Men vi har faktiskt bestämt att vi ska ta oss igenom det här tillsammans, och jag litar blint på Emmeli ;)

Men i kväll ska vi i alla fall mysa och ha trevligt, ser fram emot det som tusan. Dessutom ska jag och Emmeli matcha! Och jag ska dessutom måla min naglar superlila. De är visserligen redan lite lila, men jag ska göra om det efter jag har duschat, och då ska jag göra det rätt ;)

Jaja, här kommer en liten bild på sötrumpan (samma som i tidningen), sedan ska jag gå och stryka min kjol hade jag tänkt. Kan ju inte komma med en skrynklig kjol till partajjet ;D





CIAO! Ha en trevlig dag/kväll/natt, för det tänker jag ha!
Sofie.

AAAH IDOL


MEN KAN DOM HÄ UT JESPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Finally friday


Äntligen, äntligen, äntligen! Helgen är gryyymt välkommen alltså. Jag hade planerat att inte göra ett skit i dag (förutom då att bara njuta av idol och allt annat krimskrams som finns omkring mig) och det är precis vad jag har gjort! Först såg jag Shrek den tredje!!! OCH AMANDA DEN VAR PÅ ENGELSKA :D Som jag har väntat på den! Skulle ju se den på flyget då vi åkte utomlands i vintras. Hade till och med sagt till Amanda "TÄNK om de visar Shrek tre på flyget ner!", och så gjorde de det, men till min besvikelse var den på svenska. Och Shrek ska inte ses på svenska, INTE! Så jag satt och läste i stället då, Amanda tyckte jag var lite fjantig tror jag. Men hur som helst så har jag då sett den nu, och jag tyckte den var skitbra.

Efter det var det Idol, och jag bara äääälskar Kevin och Loulou, dom är ju så söta :D Och så tycker jag att Alice är jättebra, och även den ljushåriga Robin är grym. Eller ja, det är lättare att säga vilka jag tycker suger. För det är helt enkelt Jesper Blomberg. Tråkig, ser ut som en tjej, för sig som en tjej, sjunger visserligen ganska bra, men vart är inlevelsen, lillgubben? Nej tack, han kan gärna få åka. Jenny och Yasmina eller vad hon heter är också väldigt intetsägande, så jag skulle inte sakna dem nämnvärt heller ;)

Men i morgon blir det kalas hörrni! EMMELI FYLLER JU ARTON, stooortjejen :D Och på tisdag är det min tur, så vi kör någon slags gemensam myskalasfest i morgonkväll. Kommer säkert bli roligt, det är i alla fall vad jag tror. Dessutom blir vi ju bjudna på Biggans alldeles underbara lasagne, så vad mer kan man önska egentligen? Och så lite cider och några drinkar på det, toppen!

Men men, nu ska jag gå och kika om idol kanske har börjat igen, är lite osäker på vilken tid det var. Jag skriver nog i morgon innan jag åker till Emmeli och sådär. Så vi hörs då!

Puss och god kväll.
Sofie.

Nämen oj


Försovning i dag igen, och naturligtvis så hinner jag heller inte till provet. Dock har jag sån tur, som vanligt, så att jag kan göra provet på det andra passet, eftersom psykologin kör två pass med två olika grupper.

Men men, nu ville jag bara fördriva tiden lite tills bussen går egentligen, men insåg att jag är lite för trött för att skriva här just nu. Så jag återkommer väl i kväll då jag är hemma och myser och sådär.


På återseende!
Sofie.

Tidsfördriv


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:

Ja verkligen
Titta på dig själv i spegeln: Självklart
Gnälla: Det är nog det jag gör allra bäst
Skrika: Ja då jag behöver ;)
Sova: Så ofta som det är möjligt i mitt "hektiska" liv
Ha ångest: Ja inför prov och dylikt.
Skada dig själv med flit: Aldrig
Ta mediciner du inte borde ta: Men, varför skulle man göra det...
Vilja dö:
Nej
Drömma mardrömmar: Jaa jätteofta, senast i natt :( Huhu.
Drömma sexdrömmar: Ja det har hänt
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Är ganska nöjd med hur jag är
Klä dig i svart: Nja brukar och brukar, har väl sällan helsvarta kläder på mig
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja
Röka: Nej
Ha sex: Njae jag "brukar" väl inte direkt, haha
Ljuga: Tycker att det är så töntigt att tjata om "vita lögner", men ibland är de fakiskt nödvändiga
Hata folk: Ja absolut, hela tiden
Lita på folk: Jag tror att jag har lite för lätt för att lita på folk faktiskt.

VEM:
Saknar du:
Jollaaan
Vill du döda: Eh... Jag vill nog inte döda någon.
Rörde dig sist: Det var minsann Jennie om jag inte minns fel, eller så var det Jenny
Vill du slå: Finns så många, så många
Kysste dig sist: Det var nog Jesper
Vill du kittla: Men ingen, det är inte ens kul.
Kramade du sist: Jennie eller Jenny, men tror det var Jennie ;)
Vill du prata med: Jag vill prata med Joel, jag behöver prata med Joel.
Skrek du på sist: Jag minns verkligen inte, tror det var Jesper faktiskt.
Vill du vara som: Som "stora underbara sofie", dvs. mig själv :)
Sårade dig sist: Jesper
Vill du bli galet full med: EMMELI HEDSTRÖM :D Ses på novemberlovet!
Gjorde dig riktigt glad senast: Det var, som alltid, min älsklingsEmpa.
Fick du sms från senast: Emlan, alltså Sjöberg
Ringde dig senast: Emmeli
Är vackrast på jorden: Förutom jag då, eller?

HAR DU:
För många vänner:
Man kan aldrig ha för många vänner har jag hört
Förföljelsemani: Nej, men jag har prov om sådana saker i morgon!
Tvångstankar: Nej, men jag har prov om sådana saker i morgon!
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, men jag har prov om sådana saker i morgon!
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Nej
Färgat håret: Japp
Brutit några ben: Inte ett enda
Några piercings: Nej
Egen dator: Yes!
Bra självförtroende: Hmm, det går lite upp och lite ner
Kysst någon: Ja
haft sex: Ja
Köpt kondomer: Nej. Eller jo? Eller jag minns inte, tror det.
Tagit nakenbilder: Nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja <3
Bjudit ut någon: Näe det kan jag nog inte påstå att jag gjort
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Long time ago, när jag var typ 7
Lämnat landet: Ja det har jag väl
Tuttat eld på nåt: Haha, lägg av, vaddå "tuttat", ingen säger så längre.
Gjort något olagligt: Nej

HUR:
Går du:
Som mamma sa någon en gång
Svarar du i telefonen: "Hej, det är Sofie" eller bara "Sofie" hemma, och i mobilen oftast "Hallå?"
Fördriver du tiden: Ja genom att svara på dessa värdelösa (egentligen kuliga) frågelistor
Mycket pengar har du: Alldeles lagom
Tjänar du pengar: I somras genom jobbet på konsum, annars genom studiebidraget, haha
Ofta diskar du: Är väl det diskmaskiner är till för?
Ofta städar du: I stort sett aldrig, men just nu har jag jättefint.
Många stör du dig på: Lite för många för att det ska vara bra för min egen hälsa
Ofta träffar du din familj: Mamma och pappa = ofta. Danny = Not that ofta :(

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag hoppas väl att jag redan är något.
På gud: Ja, och nej, och kanske. Skulle gärna vilja :)
På rymdvarelser: Njae, värre där
Att folk tycker om dig: Jadå, jag tror att jag kan vara ganska omtyckt. Av de flesta som pratar med mig.
På ett liv efter detta: Jag VILL, verkligen
Att fiskar kan tänka: Nej
Att du kommer leva länge: Näe, och jag kommer heller inte dö en naurlig död.


OJ vad roligt det här var! Nu kan jag återgå till att ha tråkigt, adjöken!

Mary Kay-kväll


Den blev verkligen hur bra som helst! Jag hoppas att jag talar för alla tjejerna då :) Vi kom hem och gick lite hysesyn (dock bara på nedervåningen, till Jenny och Emmelis förtret :D). Sedan började vi laga till tacosen, och Elin rev osten (som redan var riven), och Jennie hackade majs (öppnade burken) haha, men det blev jättegott. Sedan kom Magda, och bara några sekunder efter henne kom Matilda. Och så fick tjejerna gå och fylla i sina blanketter eller vad man ska kalla dem, sedan fick de gå in och sätta sig i köket och lyssna och prova :) Och så fick ju jag min gratisprodukt! Bytte även fuktkräm till en lila i stället för en rosa, så nu har jag lila lila i ställer för lila rosa ;) Haha, säkert många som förstod.

Men men, nu sitter jag i alla fall här och har just fått prata lite med min daaarling Joel :D Jag saknar honom som fasen! Men nu är det inte länge tills han kommer hem, tur han är hemma på min födelsedag! Dock lite drygt att han kommer vara typ en miljon gånger brunare än vad jag är. Men det är väl kanske smällar man får ta? :)

Hur som helst så ska jag alldeles strax gå iväg och plugga lite psykologi. Känns som att det är rätt lugnt faktiskt, saker som är ganska logiska liksom, och som går att klura ut själv bara man vill. Jag och Emmeli gick igenom alla anteckningar på bussen i dag, och det kändes helt okej (ta i trä). Haha, bara för det så kommer det väl bli ett killer-prov där jag inte kommer ha en susning om någonting i princip! Men i sådana fall så tar jag den smällen med, för efter fysikprovet i dag tror jag inte att nästan någonting kan gå sämre.

Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs säkert i morgon, då jag är helt ensam hela dagen/kvällen/natten. Men det ska bli supermysigt, och jag har köpt dip och sånt så jag ska baaaara äta massa gott och leva livet :)

God natt mina kära vänner! Hoppas eran dag varit lika angenäm som min.
Sofie.

One day I'll be secure, like the women I see on their 30th anniversaries... Och du med, Emma!

Fysik?


Tänkte nyss "Jaa just det, jag har ju en blogg (dagbok) också!", kan ju inte svika mina trogna, dyrkande fans. I dag känns det som att jag bara haft fysik på hjärnan. Eller alltså, jag har inte haft själva fysiken på hjärnan, inte alla formler osv. För jag kan inte en enda utav dem :) Däremot har jag haft tankar om morgondagens prov på hjärnan hela dagen, har liksom inte kunnat slappna av för att jag hela tiden har haft i bakhuvet att jag borde plugga, att jag borde ta tag i det. Och faktiskt, nu när jag tänker efter, jag har nog haft det sådär hela veckan. Uuuuh, det är inte kul faktiskt.

LS-dagen i dag var förresten helt okej måste jag säga, visserligen åkte jag, Emmeli och Robert hem vid halv tolv, men vi hann ändå med en hel del och det var inte riktigt så tråkigt som jag trodde det skulle bli. Och så "pluggdagen" hos Emmeli blev lite som den blev den med. Robert var ju mest grinig hela tiden, förutom då han fick fika ;) Sedan körde jag hem, och så körde jag till Nyland och tillbaka som vanligt, och när jag kom hem så åt jag, och sedan tittade jag på tv. Sedan satte jag mig och "pluggade" i typ en halvtimme, sedan ringde Emmeli och vi gick igenom några uppgifter.
Men still hörrni, det här provet kommer att gå skitdåligt, no doubt about it.

Ehm.. Vad mer? Jo just det, i morgon ska den skandalomsusade Mary Kay-kvällen äntligen äga rum. Eller ja äntligen och äntligen, jag tycker väl mest det ska bli en pina. Men blir säkert mysigt med tjejerna, och mommas fika och sådär. Vi får hoppas att de i alla fall inte känner att de totalt har slängt bort en kväll. Är dock lite värre för mig som har psykologiprov på fredag, men jag får väl plugga när tjejerna åkt, ska väl inte vara några problem kan man tycka?

Jaja, nu blev det mycket det här.. Och jag orkar faktiskt inte skriva mer, är så less! Vill bara ha lov, så att jag kan dra ner med Emmeli till Stockholm där vi ska supa skallen av oss ;) Haha! Vet att hon typ aldrig läser min blogg, men måste berätta för henne att jag skrev det här nu, för det är nämligen verkligen det vi ska göra på lovet!

Hejdååå everybody! PUSSSSSS.
Sofie.

We would be awesome.

RSS 2.0