Äh, screw this

Nu när jag nästan är klar med mitt arbete så lägger jag det åt sidan och tänker åka till Härnösand ändå och umgås med min fina lilla skara! Faktiskt. Man måste ju leva också, är det inte så? Så nu tänker jag göra det.

Jag tänker leva.


Synden straffar sig själv

Nä, det blir visst ingen myskväll för fröken Stattin. Eftersom jag är så jäääkla körd i huvet när det kommer till skoluppgifter så sitter jag nu här och känner att jag inte kan komma på något mer att skriva om. Och då har jag bara skrivit ungefär hälften av vad vi ska lämna in. Bra, va?

Så jag kommer med andra ord få sitta här i kväll, och skriva och skriva. I stället för att umgås med finaste klövern. Men jag hoppas att de får en supermysig kväll i alla fall. Så får jag se fram emot morgondagens kräftskiva och utgång i stället. Det blir nog bra. Eller ja, så bra det kan bli i alla fall...

Hejdå.


Well done!


Typiskt


God förmiddag

Jaa hörni, det verkar ju som att sommaren kommit tillbaka till Sverige en sväng. Märkligt? Nej, vadå? Jag har börjat vänja mig vid att ha sommar mitt på hösten och vår mitt i vintern och sommar mitt på våren nu... Stackars lilla snurriga värld. Du kan ju absolut inte förstå vad som händer :(

I dag är jag hur som helst "ledig" igen, och jag ska sitta hemma och skriva på den här förbannade uppgiften. Jag är faktiskt vansinnigt elak, på en hel del saker. Men jag tänker inte ödsla tid på att sitta och klaga på det här. Det lönar sig ju inte ändå.

Men jag tänkte mest kika in här och fördriva tiden lite. Sedan, när jag har skrivit och sånt där, så ska jag ta en dusch. För sedan i kväll bär det, som jag skrev igår, av till Härnösand för att mysa med mina fina. Vi ska laga mat och sånt där mysigt, sedan blir det kanske någon film i kväll ifall Erika kan få fason på tekniken. Det gick ju lite sådär sist hon skulle försöka sig på att fixa film ;) Haha, sötnos.

Men på återseende kära vänner!


Torsdag

I dag är en såndär dag då jag inte har så mycket att skriva om. Jag såg tidigare i dag att filmen 300 gick på 6an ikväll och jag blev överlycklig. Tänkte att jag skulle se den. Och den lyckan höll i sig tills jag kom hem, och kom på att vi ju inte ens har 6an här. Så nu får jag sitta och titta på hockey med pappa i stället. KUL!

För övrigt ser jag grymt mycket fram emot helgen, som vanligt nu för tiden. I morgon kväll ska vi åka till Härnösand och mysa med kärleksklövern. Har minsann varit mycket mys den här veckan för oss fyra, men jag klagar inte :) Sedan på lördag ska Ickis ha inflyttningsfest/kräftskiva, och det ser jag också otroligt mycket fram emot. Ska bli sanslöst roligt. Dessutom hade jag och Carro tänkt att vi skulle prova på att göra västerbottenostpaj på Alex Schulmans vis - med ett leende! - på lördag förmiddag också.

Ja, mitt liv leker minst sagt nu. Skolarbetet är jobbigt, visst, men livet i sig är ju så otroligt underbart just nu att jag inte ens har mage att klaga på skolan. Det ska i såna fall vara det faktum att vi åter igen ska läsa ut en bok på bara en vecka nu, och denna gång är det en bok som ingen i klassen ens har än. Eftersom vi inte fått information om att det är en bok vi bör ha. DET kan jag minsann klaga på. Men annars, nä.

PUSS!


You can't always be happy


Ledig dag

I dag bestämde jag mig för att stanna hemma. Vi hade två gästföreläsningar i dag och skulle ha slutat 12:00 och jag kände att det inte var värt det. Har varit hemma och pluggat inför en uppgift som vi ska ha klar tills på fredag i stället. Det kändes som att det var något jag behövde mer.

Senare i kväll ska jag åka till Kramfors och Tallåsvägen (!!!) för första gången på hundra år för att äta tacos med min älskade kärleksklöver. Ska bli så himla mysigt. Tänk att Ickis och Christer kommer till våran stad för en gångs skull liksom, spännande :D Lovar att försöka att inte skämmas.

Men ja, plugg var det. Hoppas ni får en bra dag :)


BLOGGGGGG

Hej bloggen.

Jag sitter på skolan och bloggar. Eller i bibblan.

Och Carro sitter här bredvid mig och säger att vi ska gå och äta något.

Så det tänker vi nog göra nu.

Någon macka eller något liknande. Nå' gott ska vi väl kunna hitta på.

Hejdå bloggen.

Nollebilder


Första gången jag pratade med min Ickis! <3


På väg till presentation inför PM.


Nollelagarna!


HPK - "Härnösands poliskår"


Beagleboys!


Trollen! - "I lingon finns ingen skog"


Vet inte vilken dag det här är, men det är någon lunch i alla fall.


Nattuppdrag. Britta Stake håller lektion i sexualkunskap!


ALLERGOOOOS RYGG


Caroline är en sån duktig tecknare!




Hade inte hunnit få så många plus här minsann.




ETT SKÖTE!


Våran maskot, GORDÓN!


Han var med på våran lagflagga med!


Jag som vanligt pratandes mitt i allt.


Karro får massage av Ickis och Frida... Ja, vad gör Frida? :D


Hela gänget! Felstavad flagga och allt, precis lika skev som vi :D


Melodifestivalgänget med våra phööösare!


Koncentrerade tjejer.


PHAEST på villan!


Carola?


Allergo och snusen!


Carro med fuskglajjern' ;)


Idiotblicken.


Här mutar vi PM med massage. Och jag, smartskaft (!!!), valde så klart att ge ordföranden massage. Jag som var helt klart räddast av alla. Eller Carro var nog lika rädd som jag, och hon valde vice ordföranden så att. Ja, bra jobbat där av oss! (Vi visste ju alltså inte innan att de hade dessa positioner) Men vi fick ju plus i alla fall ;)

Och de brukar ju faktiskt vilja umgås med oss nu, ibland, när vi tjatar på dem, Tjuuuunz och Stefan, så helt tokig kan våran massage inte varit! (Älskar kommatecken!)


Världens mysigaste phösare <3

Här kommer lite random bilder i från min senaste tid då.


PHAEST hos Petrus!


Myslunch hemma hos Erika, haha. Fräsch hon är!!!


Hahahaha, jag måste ju bara bjuda på den här ifrån i helgen också. PHAEST på villan, på riktigt. Karros födelsedagsfest och ja, ni ser ju vilket tillstånd jag och Carro var i. Såhär såg vi nog ut mesta delen av kvällen. Alldeles som det ska vara, med andra ord!

Och så avslutar jag med min älskade kärleksklöver. ÄR så glad att jag har dessa människor i mitt liv. Och att vi har fått träffa Christer som är världens softaste människa. Han har swaaag!


<3

Natten på er

Himmel vad klockan blev mycket helt plötsligt. Men jag kan inte förstå varför jag aldrig blir trött? Kan det ha att göra med att jag inte känt efter månne? Det får vi nog aldrig riktigt ett svar på.

Vad jag KAN svara på är i alla fall att jag haft en sjukt rolig helg, Karros födelsedagsfest blev en succé och hennes presentöppnande filmades så det är ett minne vi kan ha kvar i hjärtat för evigt. Tror det fanns en hel del saker i den där lilla påsen som hon kommer att ha mycket nytta av. Slit den med hälsan, så att säga ;)

Sedan har jag bara myyyysit i Härnta hela helgen och allt detta avslutades med myskvällsfika hos Ickis MED CHRISTER!!! Som äntligen anlänt till sin bättre del av livet. Hoppas att vi den här veckan kanske kan få honom att inse att det är här han bör vara, med oss :D Hans tjejer ju! Supertrevlig kväll och allt det. På onsdag blir det tacos hos Carro, med alla oss i kärleksklövern det vill säga. SER jag fram emot! Att slippa åka 500 mil varenda gång man ska umgås liksom, haha.

För övrigt så har det kommit till min kännedom att mina fina björnungar inte kunnat SE bilderna på mig från nolleveckan. Så jag har suttit och samlat ihop lite smått och gott här nu på morgonkvisten så att jag ska kunna göra ett helt inlägg med bara nollebilder i morgon. Kanske inte är så roligt för alla men björnunga blir nog glada i alla fall :D Haha. Och JAG MED, eftersom jag blir så himla glad när jag får se de där bilderna. Ska försöka skriva förklaringar under så gott det går med.

Men NU är det hur som helst dags för mig att krypa till bingen. Det blir trots allt skola i morgon fastän jag absolut inte hade trott det. Trodde jag skulle få sova jag, men icke sa nicke! Äsch, det blir säkert bra. Behöver ändå komma igång med pluggandet, foooor real!

Hoppas alla har haft en lika underbar helg som jag och att de får en fortsatt fin vecka :) Adiós!


Lillasyster

Jag måste ta en paus i frisyrfixet och göra ett blogginlägg om det enda som rör sig i mitt huvud just nu.

Min älskade lillis åker till USA i morgon, och jag fick träffa henne för sista gången innan det i dag. Otroligt glad över det är jag. Min mage gör så ont och mitt storasysterhjärta blöder. Min lilla tjej ska resa jättejättelångt och jag har ingen kontroll alls. Dessutom är både hon och jag övertygade om att något kommer gå snett. Jag vet inte varför vi gör så, haha. Det är väl kanske vårat sätt att hantera oro osv, genom att göra sig ännu mera orolig. Förbereda sig på det värsta. Något vi gör i det mesta av livet.

Men självklart vet jag ju innerst inne att det inte skulle bli så. Hon skulle inte göra så mot mig, lämna mig här. Eftersom hon vet att jag aldrig skulle göra så mot henne :)

Vill bara säga till dig i alla fall, Ammis, vad jag inte kan säga när vi träffas på riktigt. Jag älskar dig mer än mitt hjärta klarar av och jag hoppas att du får en så otroligt bra resa! Ett äventyr som du kommer minnas för livet. För jag vet nog ingen som förtjänar det som du. Min fina stjärna.

Storasyster är här hemma och väntar på dig :)

PUSS!

Jag älskar dig, lillan <3

Världens finaste tjejer

Känner mig alldeles nostalgisk och mysig i magen just nu.

I kväll var jag till Malin och Magda här i Bjärtrå. Malin har kommit hem över helgen från Västerås och då skulle de sova här i natt. SÅ JÄKLA mysigt att vara där igen. Alla dofter och sånt där påminde om då man var liten och hade myskväll där. Övernattningar och hela köret. Inte blev det sämre av att vi satt i Magdas rum ett par timmar och hade äkta "tjejsnack" heller.

Jag är så glad att jag har dem. Jag vet att jag skrivit om det tidigare i bloggen men det tål att upprepas. Är det några människor som jag vet alltid kommer finnas där för mig så är det mina fina björnungar. Och jag vet att de känner detsamma med mig. Det kan gå veckor utan att vi pratar men när vi väl gör det är det som om det inte gått någon tid alls (förutom att jag brukar prata öronen ur dem för att jag har så mycket att berätta, haha).

Men ja, det är en speciell känsla det där. Riktig vänskap när den är som allra bäst. Äkta kärlek från grunden. Och jag skulle inte vilja dela den känsla med några andra än mina snyggingar. Sådeså.

PUSS! <3

Her whole day


Hola bloggen

Ja, här blir det lite glest med uppdatering fortfarande. Men jag har liksom annat för mig, eller så orkar jag bara inte. Som igår, jag var så oerhört trött att jag somnade med en bok på magen här i soffan, mitt i pluggandet. Kändes ju lagomt kul att vakna vid halv två och inse att jag bara läst två och ett halvt av fyra kapitel, haha! Men det gick ju det med. Har fungerat bra på skolan ändå :)

Sedan i dag gick jag och Carro på staden och köpte en födelsedagspresent till Karro, som vi ju ska fira i morgon. SOM jag ser fram emot den kvällen! Känner på mig att den kommer bli så jäääkla rolig. Och förfest hos Tuuunes (uttalas tjuuuuunz för den som undrar)! :) Haha så himla snällt att han ställer upp så att jag och Carro ska ha någonstans att vara innan. FINT DE!!!!

Och i morgon ska jag även få träffa min älskade lilla lillis en sväng på förmiddagen, innan hon åker till Staterna och härjar! Blir ju orolig jag. Nå hemskt. Men det går säkert bra :) Och jag hoppas att hon och Henrich får en helt grym resa, det förtjänar dem!

Nej men nu ska jag äta smörgåsar som pappa gjort till mig :) Sannerligen något jag kommer sakna när jag flyttar hemifrån, haha. Men jag får väl åka hem hit och bli servad någon gång i bland!

Ha en bra helg allihop!

Been there. Done that. No, thanks


Nya krafter

Åh, kom hem med en stor suck i dag och kastade mig ner på soffan. Där jag sedan låg och låg och låg. Var längesedan jag kände mig så utpumpad och jag vet inte riktigt varför. KAN bero på ganska lite sömn i natt. Men det var det värt! Och sedan har det knappast hjälpt att vi haft två föreläsningar i dag som känts helt otroligt långa av olika anledningar. Så till slut slocknade jag här på soffan och sov i kanske tre kvart och nu har jag vaknat och känner mig härligt utvilad :)

Det är verkligen mycket i skolan nu, det måste jag säga. Läsa böcker hit och skriva intervjuer dit. I dag skulle vi lämna in en intervju som jag och carro fick nys om IGÅR! Kändes helt fantastiskt måste jag säga. Men det löste sig ju det med :) Och nu i morgon ska vi redovisa den första uppgiften vi gjorde om barns utveckling. Jag får hoppas på att det med går bra.

Ser mycket fram emot fredagen då min fina Phösar-Karro har slagit till med födelsedagskalas! Sedan att hon fyllde år för mer än en vecka sedan har ju sannerligen ingen som helst betydelse ;) Tror det kommer bli hur trevligt som helst i alla fall. Kan ju inte bli annat i de där underbara människornas sällskap!

Men nu ska jag sätta mig och läsa igenom Alex Schulmans blogg som jag inte kunnat läsa på två dagar. Och sedan blir det nog lite Vänner i kväll som jag HELLER inte sett på två dagar. TREVLIG KVÄLL för mig :) Trevlig kväll på er hoppas jag. Adjöken lilla fröken. Kram!


This is a happy end


I'm a new soul, I came to this strange world,
hoping I could learn a bit about how to give and take.

But since I came here, felt the joy and the fear,
finding myself making every possible mistake.



See, I'm a young soul in this very strange world,
hoping I could learn a bit about what is true and fake.
But why all this hate try to communicate?
Finding just that love is not always easy to make.

Ro i själ och hjärta

Ja, jag fortsätter att må sådär oförskämt bra som jag gjort sedan jag började skolan. Jag har haft en helt underbar vecka med partaj i goda vänners lag, massvis av mysande, birsta med Ciccan och slutligen en helg ute i stugan med min fina familj. Emlan bjöd på supergod förrätt som sedan följdes av en helt fantastiskt mör oxfilé till varmrätt. Lite rödtjut till och middagen var fulländad! Vi satt kvar där vid matbordet hela kvällen (och natten). Ett tag funtade vi på att åka till Brittas i Norrfällan, men i brist på skjuts och engagemang så blev det inte så till slut. Känns otroligt skönt i dag kan jag säga :)

Nu har jag nyss kommit hem till Bjärtrå och hunnit med att göra en studieförsäkran på CSN, så att jag ska få några pengar någon gång. Börjar minsann närma sig nu! Början på mitt alldeles egna liv, som jag inte behöver dela med någon annan än mina vänner. Jag kan knappt vänta!!

JAG BORDE DOCK läsa i boken som vi skulle läst ut tills i morgon. Jag har bara hunnit med något kapitel. Men känner att det är lite strejk från min sida också, är fan fortfarande lite förbannad. Haha, säger som Kishti Tomita skulle sagt, DET ÄR ORIMLIGT!!!!! att vi ska läsa ut en hel bok och förstå innehållet på bara någon vecka. Och så var det med det.

Nej, läsa var det. Sedan en dusch innan jag åker på jobbet, eftersom jag åker direkt till Härnösand sedan. Ska sova borta i natt, igen. Längtar verkligeeen tills jag får flytta till Härnösand så jag slipper vara övernattarn! Haha ;)

Hoppas alla haft en bra vecka och helg :) Puss!


Variation

För att spä på min bitterhet, så insåg jag alldeles nyss att jag krympt ur precis alla mina jeans. Har nu stått och provat och provat inför ikväll, men inga passade. Så jag har, i dagsläget, endast två par jeans som jag kan använda. DET ÄR ROLIGT MED VARIATION!!!!!

Suck...

Jag är inte bitter

Eller? Alltså fan, aldrig hade jag väl kunnat tro att jag skulle längta tillbaka till Konsum så mycket som jag gör just nu! Haha, nej då. Så illa är det faktiskt inte, snarare tvärt om. Men Christine skrev till mig nu i dag och frågade om jag inte ville hänga med på en sista minuten och jag blir så fantastiskt suuuuur för att jag inte kan! Har kunnat hur länge som helst då jag jobbat på Konsum, men precis nu när jag börjar skolan så är det äntligen någon till som kan. Är inte det ödets ironi?

Och till råga på allt så fick jag igår reda på att vi har en bok på ungefär 300 sidor att läsa ut tills på måndag! Och vi ska ha ställt frågor osv. Och det roliga är väl då att två av kapitlen i boken ska vi ha läst tills nästa torsdag. Det tycker jag kan kännas lite bakvänt. Man borde väl få ta det bitvis först, inte efter att man läst ut hela boken?

Så ja, lite bitter är jag nog allt. MEN! Det goda väger dock upp det tråkiga just nu. Känner mig som en helt ny människa (haha, ett uttryck jag och caroline för övrigt diskuterat grundligt. VADÅÅÅ ny människa?). Jag är glad igen, jag kan äta mat igen, jag har fått lära mig äta sushi (!!!) igen. Haha, så just nu känner jag ändå att livet är riktigt härligt. Och jag är bara på väg uppåt!

I kväll blir det iväg till Härnösand igen för att gå ut med tjejerna och eventuellt Tuuunes och Steffeee om jag förstod saken rätt? Eller dom lär väl banga, höhö. Men vi tjejer ska ut i alla fall och fira Carros födelsedag såhär lite i efterskott. Så det ska bli riktigt roligt :) Hoppas inte Erika har glömt baileysglassen hon utlovat. Måste påminna.

Men för att kunna njuta riktigt av kvällen måste jag sätta mig och läsa i den där förbannade boken i dag så jag med gott samvete kan slappna av i kväll. Så på återseende!

Blir du nöjd nu då Tomes Tunes?!
Eller undrar du vad fan det här är också?


God morgon, måndag!

Har blivit lite tråkigt med uppdatering här nu de senaste dagarna, och så lär det nog förbli ett par dagar till. Är jätteeesen nu, som vanligt, och tänkte bara kika in för att säga hej o de. Sedan drar jag till Härnösand och stannar där över natten eftersom vi har en föreläsning imorrn och bla bla bla.

Men hoppas alla har det bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt :) Puss och kram!


For the sake of your heart and all, you should own your name and stand up tall



She's so bighearted, but not so remarkable.
Just an ordinary, humble girl.
Expecting nothing,
as we're made to think it's a pretty persons world.



But you are beautiful, and you better go show it.
So go look again.
You gotta be true to your own,
if you really wanna go to the top.

Do you really wanna win?
Don't believe in leaving normal, just to satisfy demand.

And the world spins madly on

Jaaaaa men nu jävlar, va! Har just landat hemma i soffan efter ett rätt lugnt arbetspass på kära (?) gamla (!) konsum. Så nu hade jag tänkt ta tag i plugget. Jag har varit smart och tänkte köra på ett slags belöningssystem. Om jag jobbar duktigt i dag får jag chips och dipp i kväll, och coca cooooola (eller fanta, har inte bestämt mig än). Jobbar jag dåligt så blir jag utan. Trist va? Det vill man ju inte vara med om.

Men då ska jag bara kolla igenom det som jag tycker är viktigt här, sedan blir det till att koppla in min lilla laptop riktiga högtalarna och slå på min myslista på spoti sedan är det full fart. WISH ME LUCK!

(Och nu skrev Erika att hon är klar med sitt arbete. Ja men FAN VAD tack..............)
(Och jag LÄR ju döda flugan som surrar kring mitt huvud innan jag börjar)


Adjöken fröken och alla ni andra.

Antar att du ser "the look" framför dig, Erika? ;)


Thursday I'm in love

Shit alltså, vilken fantastiskt rolig dag och kväll jag hade igår. Började med att kila på staden direkt efter att vi varit på skolan och pluggat (heheheee) som vanligt. Köpte sushi, gick på bolaget och en sväng på ICA sedan var det full färtt hemövers mot Ickisens place! Väl där var det bara till att sätta sig och äta maten, och jäävlar vad gott det var! Aldrig har jag väl njutit så av sushi förut.

Sedan blev det lite tillfixning och uppkorkande av diverse drycker. När vi var färdiga begav vi oss mot Petrus place. Där var det FEST HOS PETRUS kan man säga. Helt sjukt drag. Hur många var vi? Fyra-fem stycken? ;) Haha nej men det var faktiskt riktigt roligt att få vara där innan. Och jag var så klart tvungen att skrika halsen ur led IGEN bara för att visa PM-Tomas att jag ju visst kunde sjunga våran låt rent och fint. Jo, tjena.

Väl nere på Bittens blev det ju ett jäkla drag. Tanken hade tydligen varit att vi skulle ner och ta några öl bara, men jag blev ju wasted som vanligt. Och jag tror inte Erika var långt efter mig faktiskt! Haha. Shotar hit och dit och ja, sedan blev det efterfest hos några utbytesstudenter på paviljonggatan eller pappiljottgatan eller vad fasen det nu hette. Kommer aldrig ihåg. Och det gör MIG VANSINNIG!!!!

Idag har jag och Erika verkligen bara legat och sovit och ätit, typ. Hahaha, dagens syn var när jag kommer ut ifrån toan och hon sitter där, med munnen full av pizza och sås, och tittar på mig som en hund som blivit ertappad med rackartyg. Haha, klarade inte av att stå på benen där faktiskt.

Men ja! Summan av kardemumman är att jag hade en sjukt rolig kväll igår, med många olika trevliga inslag. Erika knows what I'm talking about!! Och sedan en asrolig bakisdag i dag. Är riktigt glad att jag fått träffa Erika Nordling för hon är fan i mig glädje personifierad.

Det var allt för mig. Ha det bra!


GO'MORRON GO'MORRON

Tänkte bara kika in och säga hallllooooj, och god morgon och allt det där. Och sedan tänkte jag meddela att här inte kommer ske någon mer uppdatering i dag eftersom världens bästa nya klasskamrat Erika erbjöd sig i att följa med ut i kväll. Såååå nu är jag inte alone anymore! Plus att jag har någonstans att sova.

Så nu vet ni det. Och nu ska jag åka till skolan. Hoppas alla får en underbar dag!


Pusselbitar

Vilken härlig känsla detta är. Det känns verkligen som att pusselbitarna håller på att falla på plats för mig nu. Äntligen har jag fått tag i en lägenhet i Härnösand, på ett ställe där två av mina underbara phösare bor! Visserligen är det inte inflyttning förrän första november, men den som väntar på något gott! Nu har jag ju någonting att se fram emot i alla fall :)

Sitter och funderar på om jag ska hänga med några människor ut i Härnösand i morgon eller inte. Eftersom svikaren Carro drar sig ur för att hon är en toffel (blööö) så lär jag få åka själv. Vilket känns lite sådär. Men det är tydligen så man lär känna folk har jag hört? Och jag älskar ju sånt ;) Haha. Men ja, vi får se...

Jaja, nu ska jag försöka plugga lite. Tror jag. FAN också vad tråkigt det vi läser om just nu är. Fan inte okej! Fan vad otack. Och det ska vara klart på söndag dessutom. Så jag LÄR ju få lägga på en rem. Så hejsvejs!


Tired girlie

Så extremt trött nu. Det tar tydligen på krafterna att plugga! Haha, eller inte. Jag har varit så sanslöst ineffektiv i dag så det är sjukt. Jag har fullständigt glömt hur man gör? Om jag nu ens visste hur man gjorde innan. Carro och Erika satt där och jobbade på som små myror medans jag typ.. Ja, vad gjorde jag? Jag somnade en gång i alla fall ;) Så ikväll blir det minsann till att gå och lägga sig tidigare än halv två.

Annars nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle sätta mig och plugga en stund. Känns ju som att det kan vara på tiden att försöka ta tag i det. Och i morgon ska jag tillbaka till lilla Härnta igen för att plugga med tjejerna igen. Kan ju vara kul om jag faktiskt åstadkommit något då! Så man slipp skämmes!

För övrigt undrar jag vad det är för fel på min sladd till datorn. Eller jag har ju märkt att det är glapp, men jag vet inte om det är sladden eller själva datorn det är fel på. Datorn laddas i alla fall inte och jag börjar på panik. Jag har inte RÅD att köpa en ny dator nu ifall jag ska flytta och såna saker. Fan också.

Jaja, nog om detta, nu ska jag se om det finns något ätbart här hemma. På återseende!


Åh, det regnar och regnar

God morgon, kära blogg! Vilket sanslöst trist väder jag vaknade upp till i dag. Det regnar och det blåser och det är grått. Och om det blåser här, hur mycket lär det då inte blåsa i Härnösand? Haha. Men jag ska i alla fall ta på mig höstjackan i dag och ett par höstiga skor så kanske jag kan bli på lite bättre humör i alla fall.

Sitter här och har nyss ätit frukost, alldeles strax ska jag gå och göra mig i ordning lite för att sedan ta bilen och bege mig till Härnösand. Ja, mamma och pappa var så snälla att jag fick låna bilen i dag!

Men ja, jag hade väl inte så mycket att säga märker jag. Ville mest bara önska alla en god morgon.


Hallöööö blöggen

Vad hände med den här dagen egentligen? Jag har bara suttit och glott in i väggen hela dagen känns det som. Efter en hel vecka full av stoj och stim så känner jag mig liksom lite apatisk av att inte längre ha någonstans att vara eller någonting att göra. Dock vaknade jag vid kvart över tio i dag av att Maggie ringde (på hemtelefonen) och frågade om hon fick komma och hälsa på. Vi hade en heeel del att prata om :) Så HELT sysslolös har jag ju inte varit i dag.

Jag kom för övrigt på att jag glömde nämna det igår. Men jag tappade min mobil i lördags och den återfanns dagen därpå. Väldigt blöt och väldigt stendöd. Tyckte så himla synd om den då jag fick se den. Allt bara för att jag alltid ska bli så jävla full och inte ha någon koll på min jävla väska. Så nu sitter jag här, med pappas gamla nokia, och har sån ångest så det verkligen inte existerar. Vad göra?!

I morgon ska jag åka till skolan tidigt på morgonen för att plugga med Carro och Erika, ska bli spännande! Blir första riktiga pluggdagen för mig. Huhu, åh... Jag är för liten för att läsa på universitet! Men jag ska i alla fall hämta min overall också, som jag ju faktiskt vann på sittningen i lördags. Så jag är ett jäkla happyface ändå, trots att jag är livrädd.

Men men, nu tänker jag att det blir vänner... Och kanske någon tomat, beroende på hur nyttig jag känner mig. Så på återseende kära, KÄRA, kära läsare. Ni har blivit så många nu och jag ääälskar att jag vet att det bara är bra och fina människor som kommit extra. Puss!



Fan va tack!

Åh, vad jag känner mig lycklig och tillfreds i hjärtat just nu.

Har haft en så otroligt underbar vecka i Härnösand. Nollevecka och jag har sannerligen varit en exemplarisk nolla måsta man säga, eftersom jag vann den prestigefyllda titeln som Årets kvinnliga nolla. Jag tror aldrig jag haft så här underbart roligt konstant i en vecka förut, och jag ville aldrig att det skulle ta slut. Även impulsgrejen att jag och Carro lyckades fixa boende för hela veckan i Härnösand helt gratis känns ju så jävla bra.

Och jag har fått träffa så otroligt fantastiska människor under den här veckan med. Mina älskade Phösare som jag LÄR hålla kontakten med för resten av mitt liv. Ja, jag lär ju. Och sedan alla PM:are som jag har varit så fruktansvärt jävla rädd för hela, hela, hela veckan. Fram tills igår, då jag faktiskt fick TITTA på dem för första gången. Så otroligt väl upplagt och helt sjukt bra gjort var allting. The time of my life!

Men nu är det tillbaka till verkligheten, eller det är väl nu den börjar skulle man kunna säga. Plugget sätter igång och jag fick hem min kurslitteratur i dag vilket känns som en lättnad faktiskt. Jag tror att jag har fattat ett beslut angående mitt liv också. Och jag hade väl aldrig trott att jag skulle få höra mig själv säga de här orden. Men jag tror ta mig fan att jag flyttar till Härnösand! Skulle bli så mycket bättre med skolan och sånt då, känner jag. Ja, det blir bra.

Jösses vad långt det blev här nu. Så jag tar väl och rundar av trots att jag har så mycket mer att berätta egentligen :) Tar det väl någon annan dag, om ens alls. Jag ska poppa popcorn nu och sedan se på Vänner, FAN VA TACK!

O, du ljuva liv. Vad glad jag är att se dig igen.

En bild på mig och mina nollekamrater. Vi föreställer franska kockar. Bilden är stulen ifrån min älskade Christer som står längst ut till vänster. Jag kommer nog alltid hoppas på att den fina människan bestämmer sig för att bli reguljär till slut. Han LÄR ju göra det.



RSS 2.0