Gott nytt år!

Ojojoj... Sitter just nu och tänker på hur otroligt mycket jag lämnar bakom mig och tar ett steg i från i och med att jag kliver in i 2011. Både på gott och ont, måste jag säga. Jag har förlorat mycket som jag nog kommer att sakna, till viss del. Men det mesta tycker jag faktiskt känns bara skönt att få lämna. Gå vidare. Börja om.

Att jag tar ett jättesteg in i det nya året tillsammans med jordens kanske snyggaste tvillingar gör ju inte direkt saken värre! Jag har nu nyss duschat ska nog alldeles strax ta och bege mig in mot staden igen för att göra mig i ordning hos Maggie med henne och Malin. Supergod middag och mysdrickande står på kvällens schema till att börja med. Sedan får vi se vart vinden för oss. Kanske mot min fina.

Men jag vill i alla fall önska alla ett gott nytt år. Verkligen alla. För alla förtjänar ändå, när allt kommer omkring, en nystart när saker och ting gått snett, eller en fortsättning när allt äntligen fallit på plats. Så ja, ha en underbar kväll och ta vara på det ni har. Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda.


Gott nytt år önskar Bjärtrå!

 


Ps. Ammis, bara du som fattas. Loveyou.


Looong day

Men vilken sanslöst lång dag! Ska den aldrig ta slut?! Var väldigt längesen jag kände mig såhär uttråkad. Pappa sitter och tittar på hockey och jag är totalt ointresserad. Orkar heller inte gå in på mitt eget rum för att se på Vänner, och läsa kan jag inte då jag inte har någon läslampa. Så whatta?!?!

Då får jag helt enkelt sitta här, liksom. Och ruttna.

Men jag har i alla fall skickat iväg tre intresseanmälan på lägenheter nu. Så nu jävlar, nu drar det igång. Du ska inte få rätt, inte i nånting. Du vet ingenting om mig. Jag kan om och jag vill.


Tisdag? Söndag? Fredag?

Sofie Stattin känner sig dagvill så det förslår. Så pass dagvill att jag faktiskt är lite orolig att jag helt ska missa nyår! Eller jag känner väl lite kanske att det inte skulle göra något? Jag vet nämligen inte vad som händer. Jag har ingen aning om hur jag ska fira in det nya året. De senaste två årens nyårsfirande har rent ut sagt sugit och jag skulle så gärna vilja göra nånting kul i år. Så att jag känner att året börjar bra, och därmed även kan sluta bra. Jag har liksom en teori om att de första minuterna på nya året visar hur året kommer att se ut. Dumt kanske.

Förresten så önskar jag att jag vore en såndär som orkar göra en årsresumé. Men vad fasen, näe. Det här året har verkligen ingenting som jag skulle vilja dokumentera hänt. Så jag skippar att ens försöka.

I övrigt har jag ingenting att skriva idag heller, ingenting vettigt i alla fall. Så jag ska ta och hämta ett glas champis nu (hahah, fan vad du ångrar dig nu Chrille), sedan blir det nog något gott och Vänner. Börjar ju om på första säsongen nu. Wohooou!

Och förresten, om ni eventuellt har något kuligt evenemang att erbjuda mig och mina tjejer på fredag så får ni gärna höra av er. Vi är öppna för alla förslag! Adjöken.


My heart can't possibly break when it wasn't even whole to start with.



Because of you I'll never stray too far from the sidewalk.
Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt.

Because of you I find it hard to trust,
not only me,
but everyone around me.

Because of you I am afraid.



Trött i öga

Ojoj vilken helg jag har haft, herremingud. Men allt som allt har jag i alla fall haft sanslöst kul och jag älskar att jag träffat så många härliga människor. Och jag är väldigt glad att jag gick på gladan båda dagarna då Kramm enligt ryktesväg sög? Haha ja, vilken surprise..

Nu i dag har jag varit hur död som helst. Fick starta med att städa en hel lägenhet från glassplitter (eller jag tittade mest på när C gjorde det, haha), sedan har det varit soffan som gällt. Ända fram till klockan fyra då jag skulle jobba, vilken ångest. Men det gick bra.

Sitter här nu och funderar på om jag ska duscha eller om jag ska göra det i Kramfors. Herr Larsson kommer väl snart och hämtar mig tänker jag, och då kommer jag måsta stressa nåt så hemskt. Äsch, vi får se.

Jösses vilket otroligt intetsägande inlägg. Hoppas ni hade lika tråkigt när ni läste som jag hade då jag skrev. Nu ska jag ringa till min Malin. Hejdå!

Here's to a lousy christmas!

And a crappy new year!

Satt och såg sista avsnittet av Vänner igår kväll, inte ett enda av mina ögon var torrt. Men jag gillar det. Nu börjar jag om på säsong ett igen :)

Tänkte i alla fall kika in för att önska alla en god jul. För nu drar jag mig ut i kylan för att jobba tre timmar. Eller jag jobbar ju inte utomhus... Ni fattar. Men det passar mig bra. Jag har tröttnat på julen med. Längtar bara till mommas kalvsylta i kväll!

Så ja, som sagt, god jul på er! Hoppas alla får en fin julafton trots allt :)

Förra årets julkonsumsof! I år skippar jag dock luvan.
Går som inte ihop med den gröna skjortan, haha.

Crap Bag

Hahaha, alltså åh. Jag har pratat tidigare om serien Vänner, hur den verkligen betyder så jäkla mycket för mig. Jag kan helt allvarligt känna en fysisk saknad när jag inte sett det på ett tag, och jag har omöjligt att välja en favorit i serien då jag verkligen tycker att alla är lika fenomenalt underbara.

En sak jag också tycker är hur rolig som helst är att jag dessutom älskar killen som Phoebe gifter sig med. Mike Hannigan. Sjukt bra skådespelare och han och Phoebe passar så otroligt bra tillsammans.

Nu ska jag bjuda er på en scen ur sista säsongen av Vänner där jag kiknar av skratt varenda gång. Alla kanske inte älskar det, men jag vet att Emlan kommer göra det. Haha. Så, her we go!


Ännu bättre blir det sedan när Phoebe träffar en bekant och Mike ber henne presentera honom - vid namn. "If you need an easy way to remember it, just think of a bag of crap." Hahaha nej helt ärligt. Så otroligt härlig serie! Hade inte klarat mig en sekund utan den. PUSS!

You only hold me when I sleep

You give me something,
that makes me scared alright.
This could be nothing.
But I'm willing to give it a try.


Jag gillar inte att köra bil

Alltså jösses vilken turbulent start vi fick på den här veckan. Jag berättade ju om när jag körde i diket. Nu igår var jag till Sundsvall med Maggie och C och då när vi skulle åka hem bad jag honom köra för att jag inte tyckte det kändes särskilt bra. Hade varit nervös och dålig hela vägen dit. Så så blev det.

Strax innan Kramfors rusar en jävla älg ut på vägen och vi lyckades väja undan för den med bara typ någon centimeter, och svosch så slog vi i räcket på andra sidan vägen och studsade tillbaka igen. Två dunsar hann vi med, och fy fasen vad rädd jag blev. Det var verkligen inte kul! Kan säga att det verkligen var tur att det inte var jag som körde, för jag hade förmodligen inte kunnat handskas med den där situationen över huvud taget.

Allt gick ju bra i alla fall och ingen av oss kom till skada. Eller Magda fick lite ont i nacken och huvudet men jag tror (hoppas) inte att det var av allvarligare slag. Och det är ju ändå det viktigaste när allt kommer omkring.

Kan för övrigt verkligen inte fatta att det är julafton i övermorgon. Hallå?! Vart är min julkänsla? Den kanske sitter i julgardinerna mamma satt upp på mitt rum som inte når längre än till typ två decimeter över golvet. Haha, ser sjukt kul ut! Men hon försöker ju i alla fall, lillmamsen.

Jaja, jag känner faktiskt inte att jag har så mycket mer att tillföra det här inlägget. Ska gå och slå in Emlans och Ammis julklappar nu så jag har det gjort. På återseende!


Not really good for much


Holyyy maca..

Shit alltså, haha. Vilken kväll det blev! Här gick man runt och trodde att man kunde behärska en bil, men icke! Helt plötsligt satt jag i diket i Gålån och kunde inte komma därifrån, haha åh. Tyckte inte det var så himla kul just då men, nu är det fasen rätt kul.

Men jag kan inte fatta att vi hade sån jäkla tur att en lastil med lyftkran (?) passerade oss precis när mamma och pappa anlänt, haha! Så han sa "Ska jag hjälpa er upp med bilen eller?". Vips så var bilen uppe. Och han tvingade mig att köra den hem också, han sa att jag skulle bli rädd annars. Så det gjorde jag.

Jaja, det gick ju bra i alla fall och jag tänker att man väl ska uppleva det där någon gång också. Pappa säger att jag inte har någon ordning på framhjulets position så jag får jobba på det helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall sluta skriva. Så hejdå!



Stackare

Ja, vad säger man? Till någon som inte ser. Alls. Som jag sagt tidigare, det kan inte vara kul att trampa i någon annans fotspår och verkligen alltid, alltid ligga ett steg bakom. Jag, personligen, skulle tycka det kändes tråkigt att inte ha någon egen musiksmak. Men det är väl bara jag. Godnatt.

Hemma en liten sväng

Kom hem från jobbet för ungefär 50 minuter sedan. Fy fasen vilken dag, säger jag bara. Sura kollegor och nu enn brännblåsa på pekfingret, tack gode gud för att dagen fick ett slut och för att jag fick stänga med Christoffer. Annars hade jag nog blivit tvungen att dö en smula.

Nu sitter jag i alla fall här och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Varvar ner lite med min fina musik, sedan ska jag till Kramfors. Funderar på att ta med mig datorn för att se på Vänner, men vi får se. Jag ska hinna fixa naglarna också, innan jag åker. De ser rent förjävliga ut, det måste jag medge.

Jaja, det finns inte så himla mycket att säga för tillfället! Eller jo, det gör det nog. Men jag är inte på humör för det. Tänkte bara kika in och tala om att jag lever. Så nu vet ni det. Hejdå!


You're still as fine as fine can be.
Well, that's good for you.
You're dead to me


Trött tjej

Jag kom inte hem förrän någon gång runt halv fyra från Kramfors, snacka om död tjej. Asläskigt också att köra hem mitt i natten i denna snöyra! Kunde knappt ha hellyse på för att jag inte såg något då. Men utan hellyse såg jag ännu mindre så valet var inte så svårt.

Sedan somnade jag i princip på en gång när jag kom hem. Eller ja, efter någon halvtimme kanske. Och så nu är jag vaken, alltså jag är så duktig! Varför jag är vaken är för att jag ska följa med Maggie till Sollefteå. Och då är det ju roligt att vakna och märka att man inte ens har någon bil!! Men det har ordnat sig nu, för hon kommer och hämtar upp mig i stället.

Så i kväll kommer jag vara hos Magda. Äter där och så, myspys. Sedan får vi se. NU ska jag hoppa in i duschen! Så adjöken med er. PUSS.


Nothing really lasts forever



I've said it so many times,
I would change my ways... No, never mind.

God knows I've tried.

Tuesday

Well hello there little people!

I dag är jag ledig. Och det känns jättejätteskönt. Och jag är nästan lite stolt över mig själv när jag tänker på att jag lyckades kliva upp klockan tolv i dag fastän jag inte somnade förrän runt fem i morse. Doesn't sound like me! Något som ännu mindre sounds like me är att pappa ringde och frågade om det var kallt här, och jag svarade "Nä, jag fryser inte i alla fall". Kollar på termometern och hoppsan, vi har visst 17 grader (!!!) inomhus?! Haha, hur sjukt? Så nu fryser jag så klart, när jag vet hur kallt det är.

Och eftersom det är kallt så vill jag tända ljus, göra varmchoklad och äta nånting mysigt till. Men då märker jag att vi inte har någonting att äta till? Eller ja, vi har säkert något, men ingenting jag är sugen på liksom. Så jag ska åka på ICA nu har jag bestämt, vilken impulstjej jag har gått och blivit! Ska bara gå ner och sätta i värmen på bilen så att den är lite varm och gojnig när jag ska åka. (Gojnig.. Vilket hittepåord)

Nä, jag hade tydligen ingenting intressant att skriva i dag, så jag får väl återkomma. Adjö!


To the bone


Sliteeeen

Ojoj, vilken rolig kväll jag hade igår! Verkligen :) Först Kramm med jobbet och sedan Gladan med Snorfen. Hade riktigt jäkla kul hela kvällen, det hör ju verkligen till ovanligheterna i den här stan, men jag är nöjd! Avslutades med efterfest som ni kan läsa här nedan, haha.

Den här dagen har spenderats på bruket i ett redigt spontanhäng tillsammans med C. Larsson! Helt okej måste jag säga. Kinamat och sitcoms på TV6, heeela dagen. Var nog längesen jag kände mig så jäkla slö sist, haha. Men trevligt har jag haft :)

Nu kom jag alldeles nyss hem och jag funderar faktiskt på att poppa lite popcorn och sätta mig framför Vänner. SOM JAG HAR SAKNAT DEM! Haha, så himla kul att de visades på TV inatt på efterfesten. Hur mycket bättre blir det? Inte så himla mycket!

Men ja, godnatt på er!

Bjuder er på en härlig bild på mig från inatt!
Och svaret är ja, jag har gått ner i vikt :)

hej mina kära läsare!

hej jag heter larsson och jag ska skriva ett inlägg om denna efterfest, jag och sofie dricker mycke vin och är sjukt fulla för kärlekens skull. puss hej älskade vänner och sofie!

Home sweet home

Aah, äntligen hemma med min stora dator och mitt snabba (läs: snabbare än magdas) internet! I och för sig är det inte alltför smidigt med en stor dator, men fasen vad skönt det är ändå! För ögonen och sådär, haha.

Känner mig helt sjukt trött just nu, då jag inte sov ens en liten stund på tåget i dag. Och jag sov bara ca fyra timmar i natt. Så jag funderar på att kanske ta mig någon powernap nu innan jag hoppar in i duschen.

I kväll blir det julfest med jobbet, haha. Kan nog bli kul! Hade riktigt roligt förra året i alla fall, men då hade jag ju Maggie med mig också. I år blir det Sofi som får ta hennes plats, så det får väl duga då ;) Julbord och underhållning står på schemat i alla fall, och sedan blir det nog en sväng till Gladan innan hemgång. Det är tur att jag har Ammis att sova hos alltså, lillsnutten! Justja, kom på nu att jag måste fråga om hon har någon vän där i natt - Ifall jag blir förpassad till källarsängen som jag har hört kryllar av spindlar. :(

Men ja, jag lovar att jag i morgon, när jag liksom kommit hem på riktigt och kommit till ro och lite sådär, då ska ni få se lite av de få bilder jag tagit nere i söder. Det blev inte många bilder alls då kameran liksom glömdes bort hela tiden. Jag är visst ingen riktig bloggerska jag. Men jag är lika glad för det!

Nä, nu blir det sängen en stund sedan börja göra sig i ordning. Trevlig lördag!


Ja, hit ska jag!


Och vinnaren är...

Jay Smith!

Tråkigt, ärligt talat. Om ni frågar mig det vill säga. Jag tycker det är tråkigt eftersom detta innebär att det förmodligen var sista gången vi såg Jay. Sista gången vi såg honom på riktigt i alla fall. Om någon månad nu kommer han släppa något album som kommer vara igenomstressat och halvkasst. Sedan kommer han försvinna. Kanske dyker han upp på Kramfors stadsfest? Vore ju ganska fantastiskt.

Men ja, jag hade hellre sett Minnah som förstapristagare. För henne klarar jag mig sannerligen utan. Jay är den enda av dem två som jag tycker förtjänar en riktig chans. Och med det menar jag en sådan chans som tvåorna i den svenska versionen av den här tävlingen alltid får.



Sad for you, my friend.


Har förresten insett att jag tröttnat på Idol. Tröttnat på hela konceptet liksom. Enda anledningen till att jag tittar nu för tiden är för att jag i början hoppas på att få mig lite ögongodis, och hittar jag någon som fastnar så fortsätter jag titta tills vederbörande åker ut. Så näe, jag är ytterst tveksam till att det blir så jättemånga avsnitt av Idol 2011 för mig. Ska vara då om det dyker upp en ny Olle!

Över och ut.

Last night

Ojoj, så var den här igen. Känslan av vemod. I kväll är sista kvällen någonsin som jag får sitta och ha myspys i Maggies Sumpanlägga. Och trots att jag vet att hon tycker det känns skönt, så kan jag inte låta bli att ändå känna att jag kommer sakna det här. Att kunna åka hit och vara här liksom. Nästa gång jag vill besöka huvudstaden kommer det bli mycket krångligare. Men sånt är livet!

I dag har vi varit på Magdas skola för sista gången. Hon gjorde nån störd jäkla uppsättning på mig, haha, sedan gick vi på stan en liten, liten sväng (men inte ens i dag kunde jag låta bli att handla tre nya (!!!) tröjor) innan vi till slut begav oss tillbaka hit. Nu har vi packat ihop nästan allting, bara det allra nödvändigaste kvar som får slängas ihop i morgon bitti innan vi kastar oss ut till taxin som ska ta oss till tåget.

Magda ska på avskedstjosanhejsan fram och tillbaka i kväll typ efter Idol, så då blir jag alldeles ensam här. Men det ska säkert gå bra :) Och jag tror inte hon skulle vara borta så himla länge heller.

Läste förresten nyss om Jay och Minnah i Idol och allvarligt, vad har hänt där? Hur hände det? Var inte han alldeles nyss helt upp över öronen i sin flickvän? Nä, vi människor äro verkligen ett mysterium. Och på frågan "Hur tog din flickvän det?" svarar han "Inte så bra". Nej, tror fan det. Stackars tjej.

Jaja, nu ska jag plocka fram lite gottis tänkte jag, så adjöken!

PUSS!


Visst känns det fint att vara vid liv en dag till?


Dear heart, I'm sorry


Shopping

Hey, I made it, I'm the worlds greatest! Woop woop, ni läser just nu en text skriven av en person som tog ett jättekliv ut i vuxenvärlden i dag! Haha. Ja, jag låter töntig och barnslig men allvarligt, jag är faktiskt superstolt över mig själv. Och det är inte bara på grund av att jag klarade att ta mig hela vägen till Magdas skola, utan även för att jag faktiskt vågade försöka.

I dag har vi sprungit på stan mest. Jag köpte två julklappar, till Ammis och Emlan, och sedan köpte jag ett par jeans till mig själv. Jag har verkligen shoppat alldeles för mycket, som vanligt då jag är här. Men jag känner att jag måste passa på när jag väl är här liksom. Så två par jeans tar jag med mig hem, en jättefin stickad tröja, en lång cardigan och så lite mer krimskrams. JAG ÄR NÖJD! I alla fall, och det är ju huvudsaken.


Där har ni lite smakprov. Nu ska Maggie ha datorn snart tror jag, så jag ska ta och runda av. Vi börjar närma oss hemfärd och paniken bara stiger och stiger när vi börjar inse att vi inte får plats med allting i väskorna vi har?! Så om någon vänlig själ vill hämta oss i Stockholm så är det bara att hojta till. Haha.

Adjö!

Sof + Tunnelbana = ... Kaos?

Haha oooh myyy, känner ändå att jag börjar bli lite nervös nu. Om ungefär tio minuter ska jag springa ner till tunnelbanan för att själv ta mig till Magdas skola. Jag har ju gjort det typ hundra gånger men jag litar inte alls på mig själv så vi får minsann se hur det här ska gå. Det är liksom ett byte och allt! Hallå?

Ja, nä. Wish me luck i all fall!

Ska ta mig ifrån Sundbyberg på det blå, ner till Odenplan på det gröna. Haha, help me!

Bloggdags

HALLOOO BLOGGÄÄÄÄN!

Alltså gud, what's up with that? Jag har tydligen börjat hälsa på bloggen under min Sumpanvistelse. Mysterium minst sagt. Jag hoppas att jag blir mitt vanliga jag (eller ja, gärna några hekto gladare än mitt vanliga jag) när jag kommer hem till sunkcity igen. För såhär kan vi ju inte ha det.

Ja, det verkar i alla fall inte som att det blir så himla mycket bloggande när jag är här nere. Men jag menar, vem har tid för sånt när man gör så himla många andra kula saker liksom? Plus att internet går så segt när nere som man kommer sig liksom inte för. Jobbigt om man vill ladda upp bilder osv.

Men men! Sedan jag skrev sist har jag i alla fall hunnit med att vara hos älskade Malin i Västerås och kikat på hennes nya lägenhet. Och den var verkligen fin! Bara upp med lite saker som fattas sedan kommer den vara supermysig. Så det blir dit jag och Maggie åker senare när vi vill komma bort :) Och så gjorde hon mig superfin i håret som vanligt!

Och i dag har jag varit fotomodell för en dag! Haha, sjuka saker alltså. Magda hade tänkt ut vääärsta sminkningen på mig, med påfågelfjädrar och hela köret. Men självklart fick vi tag i någon jäkla skittejp som fjädrarna inte fäste på så att de bara föll isär och ja, det blev kaos. Men Super-Magda fixade det så klart, så det blev skitbra :) Sedan fick jag stå framför kameran och ja, herre-gud alltså. Det var inte okej! Tror inte bilderna blev särskilt bra. Men vad gör man inte? Magda måste ju ha bilder till sin portfolio.

Oj, nu syns det väldigt tydligt varför jag måste blogga minst en gång om dagen. Är ju verkligen tragiskt det här. Stackars de som läser igenom heela (ni som ögnar igenom räknas icke). Eller det är ju faktiskt inte synd om alla.

MEN JAJA!!!! Jag ska sluta nu. Ska hämta ett glas trocadero och fortsätta titta på Tila Tequila.

Men snygga tjej!

Jo men just det, say hello to my new boyfriend!

 

 


Västerås, baby!

Hejhej bloggeeen!

Sitter här i sängen nu och har nyss diskat rent här. Magda är på praktik så jag är all alone i hennes lägenhet som hon har gjort så himla omysig nu. Igår tog hon ner gardinerna i fönstret och sedan när vi åker till Västerås till Mallan så säger hon att hon ska ta med alla kuddarna också. Huhu! Tråkiiit ju. Jag hatar flyttar.

Men men, det ska bli kul att komma till Västerås igen i alla fall. Och se Malin och Stefans nya lägga :D Tydligen en skeeetastor tvåa! Enligt Magda i alla fall. Och så ska vi sova där tills i morgon, då ska Malin få fixa lite med mitt hår och sedan ska vi äta middag hos dem. Jag ska bjuda på en efterrätt som Emlan bjöd oss på hemma förra helgen. Kul!

Nu ska jag i alla fall börja klä på mig nånting för att traska ner på Hemköp och ta ut lite pengar tänkte jag, sedan går jag nog och solar. Hoppas alla har en fin söndag :) Adiós!



Sist jag var här blev jag tvungen att ringa ett samtal ;)

Good times

Well helluuuuu!

Tänkte passa på att skriva lite nu när Maggie ligger och sussar en stund. Ska snart väcka henne för vi ska se på Kung fu panda klockan 18:10 :D Haha.

Igår blev det mer stressigt än vi hade räknat med, då min buss var försenad 35 minuter. Men eftersom vi är så otroligt effektiva så var vi inte mer än 10 minuter sena till middagen! Det tyckte jag var extremt bra gjort.

Därefter följde en helt sjuuukt rolig kväll kan jag tala om. Vi drog på något ställe som hette Chill, och där träffade jag och Magda ett gäng killar som var hur trevlig som helst. En av dem såg preciiis ut som Martin Stenmarck (något jag tyckte var en komplimang, men det tyckte tydligen inte han, haha) och en av dem var hur lik Idol-Olle som helst! Ja, vi hade roligt i alla fall. Och så fick jag ju mig äntligen en liten piece av Olle liksom, what's to complain about?! Haha. Vi var väl hemma i Sumpan någon gång runt halv fem i morse.

Jaja, i dag har vi i alla fall bara legat och dött i sängen hela dagen. Bortsett från då vi gick ner på Hemköp och sedan till pizzerian. Men det är det enda aktiva vi gjort i dag, och jag tror vi planerar att låta det vara så med. Nä, nu ska jag ta och skala en apelsin sedan väcka fröken Björn. Oooouh, leka med döden!

Och imorrn ska jag få träffa den här snyggingen! WOOP WOOP!

Stressad själ

Haha, jag älskar mig själv för att jag skrev att min nya grej var att vara ute i tid. Sjukast är väl ändå att jag faktiskt tänkte att "jaa men jo, det är nog det.". Nä, vaknade i morse och fick världens ångest över att jag packat NADA. Men kändes inte så kulit att göra det igår när lillis var här liksom. Inte så socialt!

Men det tycks ha gått rätt bra ändå :) Skjutsade in Ammis till skolan vid tio typ, så jag var hemma igen strax efter. Och nu är jag klar! Har hunnit få in alla låtar på mobilen, packat väskan och gjort mig i ordning. Nu var det bara en liten detalj jag hade glömt: Att ladda mobilen. HEHE! Men ja, jag får ladda nu någon kvart till sedan får det faktiskt vara. Så får jag hoppas att batterigudarna är med mig.

I kväll då jag kommer fram i Stockholm kommer det också vara helt sanslöst stressigt, eftersom jag och Magda har blivit bjudna på en födelsedagsmiddag som börjar 21:00. Och jag är alltså framme på centralen klockan 19:00. Haha. VARFÖR utsätter jag mig alltid för sånt här?!?! Men ja, jag får ju faktiskt träffa mina vänner från huvudstaden som jag inte träffat på ett BRA jäkla tag så det ska bli kul :) (Eller Dennis träffade jag iofs någon gång för ett par månader sedan men det räknas knappt.)

Jaja, nu ska jag gå och... Ja vaddå, borsta tänderna en gång till för att fördriva tiden kanske? TANDBORSTE!!! Måste jag ju packa ner. Puh, vilken tur att jag kom på det. Ja, nä men på återseende kära vänner :) Ha ett bra liv!


Loveyou.


There's nothing else I can say

Har en dålig bloggdag, bigtime. Kommer inte på nånting att skriva om över huvud taget.

Ska fortsätta lyssna på musik en stund i stället, försöka lista ut vart det var Emlan sa att man kunde ta hem låtar så jag kan lägga in på mobilen inför resan till Sthlm i morgon. Sedan blir det lite fix innan jag åker in till Kramfors och hämtar Ammisen.

Men kan ge er två fina vinterbilder i stället. Eller haha, nej, de är inte fina. Men grejen är att ni ska försöka föreställa er det i verkliga livet liksom. Försöka tänka bort att det är kassa digitalkamerabilder. Jamen försök!



God morgon!

Jag sitter här och äter mysfrukost framför Vakna med The Voice, rostade frallor med apelsinmarmelad och O'boy till det. Ultimata mysfrukosten för mig! Hur simpel den än må vara liksom. Den påminner mig väldigt mycket om vintermorgnar från då jag var liten.



Om ungefär en halvtimme ska jag ner och varmköra bilen, sen bär det iväg för att hämta lilla Pillan som ska åka med mig till jobbet i dag. Därefter jobb heeeela dagen, och sen hem och börja packa inför resan på fredag tror jag bestämt. Det är min nya grej att vara ute i tid. Kul! På återseende, kära vänner.


Förresten, ni vet tavlorna jag la ut bild på igår, en med mig och Amanda och en på mig och björnunga? I morse när jag vaknade hade något flyttat på bilden på mig och björnunga och även på stenen. Vet inte om det var redan igår när jag gick och la mig, men känns obehagligt i alla fall.

RSS 2.0