Kär och galen

Vilken lovely boyfriend jag har. Han lagar mat till mig i kväll, precis som han gjorde igår. Dold talang där från hans sida! Men han är duktig och jag är verkligen glad att jag har honom. Annars skulle jag ju få leva på typ nudlar och cola :( Turtjejen!
God bless the broken road that lead me straight to you,
<3.

I dag var jag hemma från jobbet. Har haft en sån jäkla magvärk de senaste dagarna och jag kan verkligen inte förstå vad det är. Känns precis som då man är gasig, men om man säger som så, det kommer inte ut några ;) Trots att jag sprang och hade mig då jag tränade i tisdags. Så känns det som att det måste vara något annat. Det börjar dock lugna ner sig lite nu. Men natten var riktigt vidrig faktiskt, trodde jag skulle börja grina där ett tag. Stackars Andy kan inte ha fått sova nånting alls nästan.

Jaja, jag har i alla fall tillbringat dagen med att ligga hemma och kurera mig i soffan. Malin var hit en sväng med och så följde jag med henne då hon skulle möta Maggis på bakfickan. Kände att jag behövde röra på mig, men fy vad glad jag är att jag stannade hemma från jobbet. Hade aldrig orkat gå runt i de där kalla butiken med den här magen i dag.

Nu sitter jag som sagt och väntar på mat, det börjar lukta riktigt gott från köket. Det blir fläskkotletter i dag, hur lyxigt är inte det? Såhär på onsda'n. Och så läser jag lite Harry Potter. Eller den senaste halvtimmen har jag väl suttit här, men tänkte återvända dit nu.

Ville i alla fall bara kika in och säga hej. Så hej! :)

I dag är det lördag

Och igår var det fredag. Jag jobbade från halv nio till kvart över sju och kände mig smärre död då jag kom hem. Men som tur var så hade min darling lovat att fixa mat så jag behövde inte bry mig om det. Han bjöd mig på något de tydligen kallar plockmat i Ramsele. Superstiligt var det! Med frukt, grönsaker och lite kyckling och sånt, han slutar aldrig imponera mig alltså :) Tyvärr slocknade jag rätt tidigt så klockan kan inte varit mer än typ elva då vi kom i säng.

I morse vaknade jag runt tio av att min moster ringde och talade om några saker för mig som minst sagt gjorde mig klarvaken. Jag och Andy som äntligen hade tänkt ta våran sovmorgon. Men det får bli en annan gång det då :) Just nu sitter han och spela CS (ja alltså allvarligt, jag känner mig fortfarande snuvad på snygg-anders), och jag sitter och kollar runt lite på facebook och olika bloggar. Slänger något öga på tvn lite då och då också, men det verkar inte vara nåt intressant.

Sitter och funderar lite på vad man ska ha på sig i kväll. Jag ska nämligen till Malin Walther på kalas, och jag hade tänkt ta jeans. Men jag vet hur det är. Alltid om jag ska på samma ställe som Emlan och vi klär på oss på vardera håll så slutar det alltid med att jag är nedklädd till tusen i jämförelse med henne. Men ja, jag har ju nära hem ifall det skulle krisa ;) Hoppas inte tjejerna har planerat att gå ut i kväll bara för det orkar jag icke!

Men men, det var väl lite tidsfördriv. Nu funderar jag på att ta mig lite chips och trocka till frukost, doesn't that sound great? Jag vet att jag borde börja äta nyttigt nu om jag ska börja träna och ha mig, men vad fan. En sak i taget sa jag!

Hejdå :)

Duktig Sof, det tar sig!

I kväll har jag minsann överträffat mig själv. Jag och Anders började tvätta alldeles innan han åkte på träningen, och sedan bad han mig hämta det och sätta igång två nya maskiner på en gång (oh noo!). Jag är så otroligt ynklig när jag är själv och jag vågade knappt gå ner själv. Helt knäppt är det men jag tänkte bara på att det skulle finnas läskiga källargubbar och sånt. Men I did it! Jag tog tjuren vid hornen, packade ihop några påsar med mörk 40°-tvätt och traskade ner. Och guess what! Det fanns ingen källargubbe :D Och jag lyckades sätta igång maskinerna + tumlaren, utan att någonting exploderade eller fattade eld. Så jag känner mig som en ny människa!

På tal om ny människa förresten. Jag har tränat i dag. Nej men alltså, på riktigt, jag har tränat. Med Magda har jag stått inne på ett gym, och lyft vikter och kört nån jäkla bengrej som Anders hade ett ord på och dessutom sprungit på band! Jag kände hur jag gick emot alla mina principer. Ni vet, jag springer inte, jag lyfter inte såvida det inte handlar om livsfara och inte ens då. Så ja, what can I say? Vem är jag och vad har jag gjort med originalsofen?

Annars i kväll har Anders pappa varit här och hälsat på. Han hade med sig nya grillor och nya strängar till gitarren. Så förutom att bjuda oss på middag på Träffen har han pysslat med gitarren och stämt den, så jag gissar att Anders kommer tillbringa en del tid vid den där gitarren nu. Men jag klagar inte, sånt är bara mysigt :) När spelemannen kan annat än jönssonligans intro dvs. ;)

Just nu är my loverboy som sagt på träningen så jag sitter här och försöker roa mig bäst jag kan. Går inget vidare dock. Jag börjar verkligen, v.e.r.k.l.i.g.e.n tröttna på harpan nu alltså, haha. Men jag gissar att han kommer hem snart :) Och då ska jag tvinga med han ner på Hemköp för att köpa dricka. Funderar på om jag ska göra mig löjlig och ta med mig all pant ner och passa på att panta också. Vi får se :)

Nu ska jag slöa lite till, så ciao!

Ströinlägg

Tänkte skriva ett inlägg här nu men ångrade mig. Insåg att jag verkligen inte har något att skriva. Serri? Vad har hänt med mig. Vart har bloggsofen tagit vägen? :( Jag älskar ju att skriva. Men jag tycker inte om att skriva då jag inte har något att skriva om. Nu kanske ni tycker att det här ser ut som något man skriver då man inte har något att skriva om, men jag skriver ju faktiskt om just det, att inte ha något att skriva om. Och då skriver jag väl ändå om något!

Ehm, ja... Kom lite off track där. Men i alla fall, vad jag vill säga är att jag inte längre har "det" för att driva den här bloggen (haha driva, låter som om jag har någon jäkla kändisblogg). Så den kommer att fortsätta se ut som den gjort de senaste två månaderna. Något inlägg då och då, om ingenting alls, som bara inträffar då jag har dööööödstråkigt. Som nu.

Jaja, men då spelar jag väl Sims i stället då tills världens snyggaste kille (min) kommer hem och ger mig en puss.

OCH SÅ VILL JAG GRATTA MINA FAVORITTVILLINGAR SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! MAGDA HAR SAGT ATT HON TÄNKER VÄGRA GÅ PÅ SYSTEMET ÅT MIG MEN JAG SKA NOG TVINGA HENNE. OCH GÖR INTE HON DET SÅ TVINGAR JAG MALIN, SÅDESÅÅÅÅÅ! Hihihihi, puss älsklingar <3

Ammisen

Jag vet att du är lite ledsen över att jag inte längre uppdaterar så som jag brukade. Men då är det ju tur att vi kan prata i telefon två timmar i sträck och ses när vi vill osv. Eller hur? Så var det ju inte tidigare då jag alltid var i Bjärtrå. Don't worry, be happy :) <3 puss!

Aaall byyy myseeeelf...

... don't wanna be, all byyy myseeelf, anymore.

Höhö! Ensam i kväll jag. Skönnt! Baby är ute på galej, och jag jobbar i morgon så jag kände inte för att följa med. Som vanligt så jobbar jag då det väl är Kramm, eller i alla fall då det väl är folk som ska dit. Dock vet jag inte ens hur många som ska dit i kväll? Fast det gör mig ingenting. Känner inte för att festa och jag ska ju på björnfällans 20årsfest nästa helg så jag sparar mig tills dess :)

Förresten så är det ju melodifestivalen i kväll! Ännu en sak som gör att jag hellre stannar hemma. En rolig sak är att jag alltid sagt att jag helst ser melodifestivalen själv, och jag känner väl kanske så fortfarande. Men i kväll känner jag ändå att jag gärna haft min boyfriend här. Men det blir bra ändå! Jag ska äta en massa gott och bara ta det luuuuugnt :) Sedan efter melodifestivalen i kväll ska jag antingen titta på en film som gick på femman tror jag eller så ska jag läsa Harry Potter, vi får se. Mys i vilket fall som helst!

Det vill säga EFTER att jag har diskat. Huhu, suck. Vi har vääärldens jäkla berg av disk i köket som vi har sagt i snart en vecka att vi ska fixa, men det blir bara aldrig av. Så jag har tänkt att jag skulle ta tag i det i kväll. Det är ju så att bara man kommer igång så är det klart på bara någon kvart typ, men det är som med duschen, det är vägen dit liksom ;) Haha.

Jaja, nu börjar jag bli trött känner jag så det är väl bäst att jag sätter igång med fanskapet innan jag lyckas somna här på soffan. Adjöken fröken!

Vad hände?

Alltså, hallå?! Jag har faktiskt för mig att jag skrev ett inlägg igår. Eller typ i förrgår. Gjorde jag inte det? Det ser inte ut som så. Och jag är nästan säker, eller så har jag drömt det. Känns som att det vore väldigt typiskt mig dessa dagar, drömmer så otroligt stört varje natt. Ja där har vi det, jag har nog drömt det.

Jag ligger i alla fall här i soffan och slöar, alltså bokstavligen slöar. Är så slö att jag börjar fundera på om jag verkligen bara är avslappnad eller om jag helt och hållet blivit förlamad från midjan och neråt. Eller förresten, bröstkorgen och neråt. Nej... Skakade lite på fötterna nu och de levde, skönt.

Anders spelar i alla fall Sims, han har skapat en rockgubbe som lever ett liv som han skulle vilja leva. Han säger att han hellre skulle vara den där gubben än sig själv. Känns ju bra. Gissa om jag ska skapa en supertjej sedan! Som kommer sopa mattan med Andys sugiga rockstar-liv.

I kväll har jag myst en stund med mina björnar. Maggis kom hit efter jobbet och sedan kom Malin. Jag och Magda köpte pizza och sådär, och så använde vi min och Andys nya pizzaslicer. Förut använde jag och Andy den och då lät jag honom sköta jobbet, och efter i kväll kan jag säga att jag kommer fortsätta med det. Tror inte jag varit så värdelös på att hantera ett redskap som jag var med pizzaslicern. Alltså jag har ingen aning om hur pizzaslicer stavas så jag använder bara något slags hittepå-stavning.

Jag skulle behöva en dusch, men jag är som sagt skenförlamad. Varför är det alltid som svårast att gå och duscha då man verkligen behöver det? Eller är det bara jag som har det så kanske... Alltså då snackar jag inte svettäckeldusch, utan tvättahåret-dusch. Jag har inget emot att duscha generellt, brukar tycka att det är rätt skönt och rogivande. Men det är just vägen dit liksom. Man ska in i det där kalla badrummet, av med kläderna, in och spola vattnet tills det blivit varmt osv. Sedan ska man blöta håret och allt sånt. Låter sjukt jobbigt då man ligger här i soffan och spelar harpan vill jag lova!

Jaja, jag ska snart göra ett försök i alla fall. Men först ett parti harpan till, eller två kanske. Vi får se. Ska höra om inte Andy kan följa med och duscha, han kanske kan putta in mig. Vi får se som sagt. Säger godnatt i alla fall! Hoppas ni inte dött av denna roliga text. Adjöken!

Back in Bjärtrå

Ja, se på fan, helt plötsligt var vi alltså tillbaka här igen. Hur hände det då? Jo, det ska ni få höra. Anders har gett sig på att ta hem Sims 3 för min skull (och lite för hans också), och det gjorde vi här hemma på min dator. Och sedan när vi kom hem till Hemköp igen så märkte han att vi behövde nåt annat. Alltså ja, jag fattar ingenting så jag tänker inte försöka förklara närmre heller. Han behövde i alla fall komma tillbaka hit för att det går fortare här, så here we are!

Jag fick väärldens sovmorgon i morse minsann. Min pojkvän klev upp redan vid typ halv åtta stackarn, medans jag luuungt sov vidare. Det brukar alltid vara skitjobbigt att ligga kvar själv då han går. I morse var jag dock så trött att jag knappt tror jag hann reflektera över att han försvann. Sedan sov jag ända till typ tolv eller nåt, då baby ringde och sa att han var på väg hem. Och då blev det snabba ryck! Jag ringde till Daniel som precis skulle åka hem till Bjärtrå och då åkte vi med han. En sväng in på Konsum och köpa något att äta och sedan bar det iväg.

Sedan vi kom hem har vi typ tittat på tv bara, och sedan spelade vi Mariokart. Fy fasen vad dålig jag är på det! Anders fortsätter dock säga att jag är så himla duktig, medans jag försöker lista ut vad han är ute efter. Och nu ligger han här bredvid mig i soffan alldeles utslagen stackarn. Men jag tycker han förtjänar det, han verkar ha haft en jobbig dag, lillen.

Jaja, tyvärr så är han alldeles för söt för att jag ska kunna motstå så nu ska jag pussa lite på han. Mamma och pappa kom nyss hem också så jag ska väl surra lite med dem med. Men ha det bra lovers! PUSS.

RSS 2.0