Bilderna

Gå in på Emmas blogg och titta på bilderna där i stället. Jag har varken tid eller ork. Och om ni ursäktar så ska jag laga mat nu. Ciao!

Inomhus och utpumpad

Nu har vi varit ute. Det blev mattåkning, och gud vad roligt det var! Och så himla skönt väder och allt. Vi tog med oss Tibra också och hon var helt galen. Precis när vi kom ut så sprang hon först flera varv runt, runt på typ två kvadratmeter, haha lillgumman. Sedan tog hon en pinne som hon såklart började bita och morra på, och så till slut hade hon bitit så hårt och så vilt på den så hon började blöda i munnen! Huhu, stackarn. Fast hon verkade inte märka det ändå. Det bara skvätte blod runt henne på pälsen och allt men hon var lika glad för det. Kommer bilder på det senare också!
    Nu är jag i alla fall helt slut, känner till och med att jag känner mig lite sömnig typ. Konstigt det för jag klev ju inte upp direkt tidigt i dag. Ååh, på tal om det kom jag på nu hur söt Emma var i morse. Jag vaknade av att hon sa "Sofie..? Vill du att jag ska gå ner och fixa i ordning fika och sånt och så kommer jag upp och väcker dig igen då det är klart?" aaauw, hur sött var inte det?! Så då lät hon mig sova en liten stund till, sötrumpan! Och supergod frukost blev det, även om fruktköttet i juicen var lite "jobbig" ;) Men sånt överlever man ju tydligen!
    Jag bestämde mig i alla fall för att stanna hos Emson i kväll, tittar på melodifestivalen här och så. Jag har ju ändå min dator här och sådär. Alltså har jag Emma & datorn, mer kan man väl inte behöva i livet? Jag ska försöka övertala Emma sedan att vi ska gå ut igen och gå ner och köpa godsaker till melodifestivalen. Hon lät inte så himla pigg på det tidigare, men jag ska nog kunna bearbeta henne.
    Men nu fick jag sms ifrån en väldigt speciell person så jag måste avrunda! Hejdå :)



Sofie.

Oh, vilken härlig dag!

God morgon! Eller god för- eller eftermiddag eller vad fasen det nu är. Jag har inte så bra koll på uppdelningen av dagen måste jag erkänna. Men jag har i alla fall alldeles nyss ätit frukost och då blir det väl automatiskt sen morgon för mig? Ja, så får det bli.
    Jag och Emma ska snart ut och leka. Jag är inte riktigt säker på om vi bestämde oss för att försöka oss på att åka längdskidor eller om vi ska åka pulka. Vilket som så tycker jag det ska bli kul, och skönt att få komma ut till den här strålande dagen. Vi ska ta med oss varm choklad och sånt också tror jag, myspys va?
    Förlåt att jag aldrig återkom igår men jag orkade bara inte. Men den här gången lär jag nog komma tillbaka nån gång under dagen, eftersom det är så himla "tidigt" just nu. Haha, rolig jag är. Men ha en fin dag allihop, och ta vara på den!



Sofie.

Back so soon?

Nej ni drömmer inte, det är helt verkligt. Jag skriver redan igen! Men det är bara för att jag inte har någonting att göra nu. Jag har hjälpt Emma att skala potatis, jag har läst en massa bloggar och jag har varit på toaletten, jag har inte så himla mycket mer att ta mig för att fördriva tiden med annat än att blogga. Plus att mina tankar bara snurrar och snurrar nu, det här kan knappast sluta i något gott... Men vi får se :)
    Innan vi skalade potatis blev vi bjudna på några slags tortillasnittar. Påminde faktiskt om det som pappa bjöd mig på häromdagen då han tyckte synd om mig. Supergoda var de verkligen! Sedan är jag inte helt säker på vad vi får till middag, men det blir en massa potatis i alla fall ;) Haha, men vad jag tjatar om de där potatisarna! Skärpning.
    Men jahapp... Kul att jag bloggar för att fördriva tiden och så kommer jag inte på något att skriva om. Men jag får väl hitta på något ämne då. Ehh... BALEN! Ja. Kanon.
    Jag tänker inte gå på våran jäkla studentbal! Kommer aldrig hitta någon klänning som faller mig i smaken och sedan kommer jag inte få gå med den jag vill och då kommer det suga. Eller jag kanske ska ta med mig Emma? Men ja, jag vet ändå inte... Det är ändå klänningen det hela hänger på och jag orkar inte leta reda på nån jäkel som kan sy upp den! Och ja visst, jag behöver väl kanske inte en helt egenuppsydd klänning. Men när jag var inne på Monas här i Kramfors insåg jag att hon bara säljer überbaliga klänningar. Alltså klänningar utan axelband, med en massa ryschpysch och broderier och pärlor och paljetter. Det är inte vad jag är ute efter! Jag vet ju precis vad jag vill ha, alltså preciiis på pricken! Så nej, som sagt. Jag stannar fasen hemma fredagen den 29e maj i år!
    Men nu orkar jag inte skriva mer om en massa nonsens. Lär ändå återkomma senare i kväll och då kanske jag tar upp mitt projektarbete och vilken ångest jag har över det! På återseende.


Sofie.


Innebandyfredag!

Ja, nästan hela dagen har jag befunnit mig i Ådalshallen för att titta på bandy. Jag och björnunga hejade fram (eller bak?) teknikkillarna. Och så gjorde Emma oss sällskap där efter en liten stund. Då alla matcher var över och lärarna hade förlorat mot några HIL:are så gick jag, Emma och björnunga och tog en fika på bakfickan, satt fint må jag säga! Sedan gick björnunga, så jag och Emma satt kvar och pratade ut om alla våra problem (och de är måååånga) haha. Och när vi gick till bussen kom vi ju på att vi inte kunde åka med samma, så då blev vi sad. Men då satte sig Emma i bussen bredvid min så att vi tittade på varandra, och så ringde ja henne och då satt vi och pratade med varandra precis som om vi var bredvid varann :D haha det var riktigt roligt, och riktigt pinsamt! Men sånna är vi.
    Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem i alla fall. För jag ska till Emma i kväll! Ska ta med mig datorn och så ska vi sitta och mysa i hennes säng och titta på Let's dance och sånt. Hihi, myyyysit! Men pappa ringde alldeles nyss och sa att dom kanske är hemma om tio minuter så det är ju toppen. Måste bara byta kläder till någonting bekvämare och sedan ska jag packa ihop datorn.
    Ha en fin fredag hörrni! Adjö.



Sofie.

Dålig jäkla uppdatering!

Men jag har verkligen inte orkat i dag. Inte för att jag mår dåligt eller känner mig dagen efter eller så, utan jag har bara inte haft lust. Men tänkte då ge mig på att knåpa ner några rader nu.
    I morse vaknade jag på ett köksgolv bredvid ett kylskåp som levde om som bara den. Tänkte whatta, whatta? Men så kom jag på att jag ju hade gått in där och stängt dörren för att slippa lyssna på turturduvorna jag delade rum med ;) Ont överallt hade jag i alla fall, så jag bestämde mig för att kila in till min säng igen. Tänkte att nu sover ju de andra ändå. Men där blev jag så rastlös och törstig så jag klev upp och gick ner på Konsum för att köpa diverse drycker. Blev en chiquita-smoothie, en tropisk juice, en bonaqua persika (ingen bra smak då man är bakis måste jag säga) och så köpte jag en snickers. Gick upp igen och då började det bli liv i mina room mates också. Killarna gick vid tio ungefär så då satte vi igång och städade och när klockan var tjugo i elva satt vi på bussen. Väl hemma hamnade jag här vid datorn och här har jag väl ungefär suttit sedan dess. Eller jag sov en jäkla bra stund där ett tag också.
    I morgon ska jag och björnunga till Kramfors och titta på bandy på skolan. Skönt att ha någonting att göra i stället för att bara vara hemma. Men nu ska jag i alla fall gå och poppa popcorn och sedan ska jag titta på One Tree Hill hade jag tänkt. Hejsvejs!



Sofie.

100 dagar kvar nu

Ja så var den här då, dagen vi alla väntat på. Dagen då det bara är 100 dagar kvar tills eleverna i årskurs tre på Ådalsskolan ska ta studenten. Lite skrämmande måste jag säga att det är. Var tog all tid vägen? Och vad gjorde jag under hela den tiden? Känns som att jag bara kastat bort den. Kanske att jag måste börja ta vara på tiden? Fånga dagen, seize the day, carpe diem! Kan tyvärr inte på fler språk, men visst blev det lite poetiskt i alla fall?
    Nu håller jag på och packar inför Kramforstrippen. Jag ska snart gå och äta frukost också för jag är vrålvrålhungrig! Sedan då vi kommer till Kramfors ska vi gå och sola, gå några ärenden på stan osv. Jag vet inte riktigt hur tjejerna till slut bestämde sig för att vi ska göra med maten, om vi ska äta ute eller hemma, köpa hem eller inte men jag tyckte det lät som att vi skulle äta ute i alla fall och det låter ju bra måste jag säga.
    Jaja, jag ser hur som helst fram emot kvällen. Hoppas verkligen att det här kommer bli en kanonkväll! Och jag tänker heller inte låta den sluta som mina föregående kvällar har gjort, haha. Den här ska sluta alldeles utmärkt. Och jag hoppas även att mina kära vänner Malin och Magdalena Björn tänker hjälpa mig med det ;)
    Men nu har jag inte tid att sitta här och skvallra längre! Ni får ha en fin onsdagskväll. Haha, vad sjukt detkändes att skriva det då jag ska på fest i kväll. Tror inte jag har festat på en onsdag förut. I know, har inte så mycket erfarenhet av det här att gå ut över huvud taget faktiskt. Men nån gång ska ju vara den första! Adjöken :D



Sofie.

"Fransk manikyr" bringar outhärdlig smärta!

Fy sjutton vad ont jag har i fingrarna alltså, det är helt galet. Kan knappt skriva för det skjuts som knivar upp genom fingrarna på mig, dock biter jag ihop som den hårding jag är. Ehee... Men vad är det som händer egentligen? Jag har suttit och pillrat på och grejat med nagellack till höger och vänster nu, försökte till och med piffa upp mina superkorta pekfingernaglar (som gick av i söndags), och nu gör det så ont så att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen. Om ni tänker er typ, nageltrång, fast på vartenda finger på hela handen! Eller inte tummarna... De gör inte ont. Men fy fasen. Och jag vägrar ta bort det! Nu har jag ändå pluttat på i över en timme och då ska det banne mig vara kvar också.
    Tror pappa tyckte lite synd om mig så nu ska han testa att göra nån, för oss, ny "rätt" som kallas Quesadillas. Créme fraiche och mozzarella som blandas ihop, och skinka och så någon krydda på det, sedan brer man det på tortillabröd och steker. Lät säkert virrigt och äckligt det där men jag tror det kan bli riktigt gott. Särskilt om pappa får experimentera lite.
    Nu ska jag i alla fall ta mig ett glas iskall coca-cola (faktiskt zero, duktigt av mig) och titta på det som jag tittar på så ofta jag kan :) Jo men just det, provet i dag gick verkligen som det gick skulle jag vilja säga... Jag vet faktiskt inte. Det kändes för lätt av någon anledning, så förmodligen gick det åt pipsvängen. Men jag fick i alla fall godkänt på miljökunskapen vilket kändes alldeles underbart. Och nu har jag sportlov, awesome!
    Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll, ciao!



Sofie.

Varför man blir sömnig!

"Att man blir sömnig i en lugn och enformig omgivning kan bero på att alltför få impulser från sinnesorganen når det retikulära (?) aktiveringssystemet i hjärnstammen."

Det där hade verkligen ingenting med tallkottkörteln och dess produktion av melatonin att göra, men där fick ni svaret på varför jag blir trött när jag pluggar biologi i alla fall. Nu ska jag bara kolla upp vad sjutton "retikulära" betyder, och sedan ska jag återgå till den tråkiga biologio (som det blir om man skriver "biologin" i T9 på mobilen.)



Sofie.

Vilken pluggdag, whatta!

Jag stannade hemma från skolan i dag. Orkade inte gå, så nej jag var väl inte sjuk på riktigt. Men jag menar, har jag sjukanmält mig så har jag ju ;) Klev i alla fall upp vid halv elva och fick genast trevligt sällskap på msn, höhö! Satt där kanske en timme och våndades, innan jag parkerade mig i soffan med biologiböckerna, blocket och pennan i högsta hugg. Men det gick faktiskt rätt bra att plugga i dag, bättre än jag hade trott att det skulle göra. Påstår inte att jag kommer få mer än G på provet i morgon, men ja... Ett G vore jag verkligen superdupernöjd med så. Med tanke på hur mycket jag pluggat menar jag.
    Sedan slumrade jag till på soffan någon timme där också, vilket jag inte alls förstår då jag ändå sovit ut i dag? Låter skitkonstigt det. Men ja, kan bero på att jag inte tycker ämnet jag pluggade var intressant. Det stod något där om att tallkottkörteln producerar melatonin tror jag det hette? Och jag har för mig att det stod något om att mängden melatonin kunde påverkas av hur intresserad man var av det man höll på med? Hahaha nej shit, gud vad jag är ute och cyklar nu. Det där kan inte ha stämt på en enda punkt. Eller jo, att tallkottkörteln producerar ett hormon som heter melatonin, det är jag 99,9% säker på!
    Hur som helst, jag väntar på att mamma ska komma hem för hon har köpt en snickers till mig! Hihi. Och vatten då förstås, hon köpte till och med så att jag skulle ha en att ta med på skolan i morgon så jag har på provet. Hur snällt var inte det då, aaaauw...? :D Medans jag väntar nöter jag Gavin DeGraw - Chariot. Hade helt glömt bort den låten alltså. Blev påmind av den igår på One Tree Hill, den är hur bra som helst. Robin Bengtsson sjöng ju även den på idol. Inte särskilt bra visserligen, men hans röst var ändå rätt lik och så. Men ja, lyssna på den!
 

Och annars har ni länken här, om ni inte vill stanna inne på min blogg i hundra år ;)
http://www.youtube.com/watch?v=87sqDfjAEDk

You'll be my vacation away from this place.
You know what I want, holding that cup.
It's pouring over the sides.
Make me wanna spread my arms and fly.




Jaja, nu ska jag återgå till plugget tror jag. Take care! Nu har jag snart lov.



Sofie.

Because you had a bad day

Aa fasen också vilken dålig dag det här har varit. Går nästan inte att beskriva alltså. Jag har irriterat mig på allt och alla och verkligen bara deppat. Och dessutom har jag inte pluggat någon biologi. Jag vet inte vad det är med mig men jag har liksom suttit och spelat harpan i stället för att plugga? Jag menar, visst jag är inte den som pluggar i första taget, men då man sitter och spelar harpan i stället är det fasen illa. Och så sedan nu har jag tittat på tre avsnitt av One Tree Hill och jag har grinat till vartenda avsnitt! Det är ju helt galet? BLAH! Såhär ska det ju verkligen inte vara... Whatta, whatta!
    Jag ser inte ens fram emot 100-dagars längre, men det tycker väl Magda bara är bra ;) På tisdag ska mamma i alla fall följa med mig på hennes lunch (då jag slutat) och visa mig var lägenheten jag och björnunga ska bo i på onsdag ligger. Eller jag vet på ett ungefär var den ligger men jag vet inte var man går in osv.
    Och förresten, för att spä på mina otroligt dåliga dag, så har båda min pekfingernaglar gått av. Jäklarns anamma vad less jag blev! Eller alltså, shit vad töntigt det där lät. De gick alltså inte bara av så att de blev lite ojämna. De gick av så att jag började blöda. Båda två! Och det gjorde verkligen skitont, men nu har det lugnat ner sig lite, pulserar bara lite nu. Haha, så därför har det här inlägget tagit hundra år att skriva.
    Jag tror i alla fall jag ska gå och göra mackor nu, och ett stort glas O'boy! Och så ska jag medvetet strunta i biologin, och titta på ett till avsnitt av OTH (Förlåt Ammis men jag orkar verkligen inte skriva ut hela titeln längre, haha.) Godnatt people, hoppas eran dag varit way much better than this.


Förresten så vill jag gifta mig med Jake Jagielski.
Jag tror han skulle kunna göra mig riktigt lycklig faktiskt...
Ni behöver ju bara titta på armarna, jag finner ärligt talat inte ord.
Snygga armar (och händer) är det bästa jag vet, hihi <3




Sofie.

I don't want to be anything other than me



I'm surrounded by liars everywhere I turn.
I'm surrounded by imposters everywhere I turn.
I'm surrounded by identity crisis everywhere I turn.
Am I the only one to notice?
I can't be the only one who's learned...


Huhu, inte söndag igen!

Nej, jag klarar inte av att ha en söndag just nu alltså. Så himla hemsk dag! Tur att man i alla fall inte är bakis eller något liknande som skulle ha förpestat dagen maximalt. Något jag dock har hängande över mig som ett jäkla regnmål är biologin. Jag hade glömt bort den. Kom på då jag stod i duschen igår kväll att jag för fasen har prov på tisdag! Detta bådar verkligen inte gott, och vad ska Calle säga? Han är redan sur på mig som det är...
    Så i dag blir det då förmodligen en massa plugg på saker jag inte har någon koll på. Men som tur är så har jag ju ingenting annat planerat för den här tråkiga och gråa söndagen, så det ska väl inte vara några som helst problem att sätta sig ner och ingående studera nervsystemet och alla dess möjliga och omöjliga funktioner? :(
    Och jag måste tillägga, att trots att jag bara går två dagar den här veckan, känner jag samma jäkla ångest inför att åka till skolan som jag alltid gör på söndagar. Jag hatar det verkligen, helt obeskrivligt. Kan inte någon bara komma och svepa iväg mig härifrån? Och kommentera inte att jag ska "flytta då". Jag går liksom i skola här, och tar studenten om lite mer än tre månader. Om det inte vore för skolan, I would be long gone. Lite ironiskt är det. Att det egentligen är mest på grund av skolan som jag faktiskt vill komma ifrån den här staden, och att det samtidigt är skolan som håller mig kvar.
    Jaja, bit ihop, var en Stattin! Hejdå.



Sofie.

Mitt i ett äventyr!

Shit, vilken kväll det blev ;) Vi styrde först kosan mot Ullånger, där det var fullt hus minsann! Och en jäkla bastu alltså. Man kan ju undra vad killarna hade gjort där innan. Killarna var då Henke, Per, Jonke, Mika, Arvid och Dan. De två sistnämnde åkte dock efter en liten stund. När vi svettats tillräckligt hos Henke bestämde vi oss för att åka till Kramfors. Vi åkte på en fest, men där blev jag och björnunga inte långvariga. Men ärligt talat, känner verkligen inte att jag missade något. Och jag har slutat förvånats över den här staden nu, det är bara så.
    Nu ska jag antingen gå och göra mackor, eller så ska jag dippa chips, och sedan ska jag titta på One Tree Hill eftersom jag inte hann med det tidigare. Och jag räknar det faktiskt som att det fortfarande är lördag, och då blir det här mitt sjätte inlägg för i dag. Way to go, Sofen! Nästan så jag förtjänar en liten applåd för min insats.
    Jaja, tack för en trevlig kväll björns, det här borde vi verkligen ta och göra lite oftare! Och så vill jag såklart önska resten av världen en riktigt god natt.



Sofie.

Våldgäster?!

Ja nu är björnunga här, de har minsann våldgästat stackars Sofen! Och så nu tänker de kasta in mig i duschen (eftersom jag inte duschade tidigare) för att vi tydligen ska åka till Ullånger och Kramfors och till alla andra städer i den här världen. Så jag vet inte, jag antar att jag får göra som de säger... Jag har hört vissa rykten om att man ska passa sig för elaka björnar ;)
    Förresten så tyckte jag oväntat nog om BWOs låt, tyckte den var rätt olik deras vanliga låtar och så länge man slapp se killen i ridhjälm (?) så gick det superbra. Och så gillade jag Velvet och E.M.D. :) Så bara de tre kommer någon vart så blir det nog bra. Jag kommer kanske inte se resultatet men, det finns ju tidningar osv.
    Men duschen var det ja, hejdå.



Sofie.

Riktig bloggare för en dag

Nu är jag verkligen en riktig bloggare snart. Hur många inlägg har jag skrivit sedan jag vaknade? Tre, fyra? Vet inte riktigt säkert, men för att vara en bloggare skulle man ju skriva typ sex inlägg per dag eller något sådant. Minns att jag konstaterade alldeles i början av mitt bloggande att detta därmed inte var någon blogg utan en dagbok. Men ja, jag tar tillbaka det. Jag skulle verkligen inte kalla det här dagbok, då jag sällan visar mina innersta känslor här, och det är väl egentligen det en dagbok är till för? Jag väljer att kalla det blogg, trots att jag inte skriver tillräckligt med inlägg om dagen.
    Just nu sitter jag och skriver medan jag sneglar på Harry Potter och Fenixorden lite emellanåt, den visas nämligen på Canal+ Action just nu. Men då jag skrivit klart det här inlägget ska jag slå på ett One Tree Hill-avsnitt och sedan ska jag gå och göra dipp. Därefter blir det en dush inför melodifestivalen som jag verkligen ser fram emot. Har dock i princip ingen som helst aning om vilka som ska vara med i kväll, men det visar sig väl.
    Momma ringde tidigare, och hon är så söt! Jag frågade henne vad hon ska göra i kväll och hon drog en hel harang av tv-program som hon ska se. Och hon blev väldigt förvånad då jag berättade för henne att Thorleifs ska vara med i melodifestivalen nästa vecka. Hon brukar nämligen dansa styrdans var eller varannan onsdag, är inte säker på hur schemat ser ut, men hon lyssnar i alla fall bara på dansband. Och då menar jag inte att hon för det mesta lyssnar på dansband, utan hon äger enbart dansbandsskivor. Men hon är i alla fall världens sötaste mormor och jag är glad att jag har henne :)
 


LOVE!



Förresten så såg jag alldeles nyss att E.M.D. är med i kväll, så jag tänker heja på dem. Kom igen nu lilla Dannybanany, show me what you've got! Och Mattias kan slänga sig i väggen, tråkmespropp.


Hihi!


Och nu tog det sån jäkla tid att ladda upp dom här förbaskade bilderna så Harry Potter är slut för längesedan och jag börjar känna mig lite stressad. This is not good! Fast ja, jag vet ju att jag verkligen inte har någonting att vara stressad över men ändå. Jag får helt enkelt strunta i One Tree Hill-avsnittet, jag vill hinna se postkodmiljonären!



Sofie.


Min nya idol!

Okej, från och med nu älskar jag Britney Spears. Vilken jäkla härlig tjej! So what om hon har betett sig lite psycho? Det visar ju faktiskt bara att hon är en riktig människa. Hon verkar vara hur rolig som helst alltså, haha, och glad hela tiden! Alltså under de stunder som hon mår bra förstås, ja ni fattar. Jag gillade det i alla fall, och hon har kanske världens sötaste barn!


Hon sa att när hon älskar någon, så älskar hon den personen verkligen.
Blir helt hängiven och ger hela sitt hjärta. Hur fin egenskap är inte det då?




Sofie.

Britney - For the record

Då jag hade min fest någon gång i början av december (tror jag?) så var det ett program just den kvällen som jag och Emma verkligen, verkligen ville se! Det hette Britney - For the record och var en djupt ingående dokumentär om Britney, samt en intervju med henne själv. På reklamen fick man se att hon sa saker som "I'm a smart person... What the hell was i thinking?!" Eller något liknande. Ja, vi ville som sagt verkligen se den men det visades ingen repris eller någonting så vi blev lite deppiga...
    Fram tills i dag! 15:00 i dag (dvs. typ nu) visas dokumentären igen på TV4, och jag tänker minsann inte missa den! Därför ska jag gå och ladda upp med diverse godsaker nu, vet inte riktigt vad vi har men jag är sugen på något sött i alla fall. Vi hörs/ses senare folks!




Ja, hon har haft sin lilla resa!



Sofie.

Hallå alla glada!

Nu ska jag alldeles strax kliva upp ur min varma säng. Och nej, jag har inte sovit tills nu, men jag har legat och läst ett tag. Kände dock nu hur magen började skrika (eller hur hjärnan sa åt magen att skrika, eller hur var det Empa? ;D) så jag ska kliva upp och göra frukost. Bestående av två mjuka bröd, med olika kryddor på, toppat av keso, och till det tror jag det får bli ett glas apelsinjuice. Egentligen är jag mer sugen på tropisk juice men jag tror inte att det finns att tillgå i vårt kylskåp denna lördag.
    Jag ska dessutom ta med datorn in till tv-rummet i dag, hoho! Jag känner mig så oerhört rebellisk så det inte går att beskriva. Men jag måste säga att jag tycker det är ett mirakel att jag faktiskt är vaken såhär "tidigt" med tanke på att jag inte la mig och sov förrän vid fem i natt/i morse. Jag var lite orolig att jag skulle vakna typ runt fyra någon gång, haha, så jag tycker ändå det känns rätt skönt.
    Men jag återkommer senare under dagen med fler intressanta uppdateringar om min ensamma hemmakväll. Så på återseende mina kära vapendragare!

Skitbajsbläblaha-msn!

Nu är jag så himla trött på min msn så att det inte finns på världskartan! I ett par veckor har den hållit på och trilskats lite genom att logga ut och sådär, ja ni vet. Mitt i ett samtal så loggas den ut och då man loggar in så vet man inte om den andra fick det senaste man skrev eller om den skrivit något som jag inte fått, krångel, krångel! Men sedan igår har den fasen varit värre än någonsin. I dag har min msn loggats ut ungefär var 30:e sekund, ibland hann jag inte vara inloggad i mer än tio sekunder innan den loggade ut. Så jag ringer till min storebror som självklart inte har någon lösning på någonting ;) Haha, skojar, han brukar vara rätt bra att ha ibland faktiskt. Men han rådde mig att ringa kusin Martin vilket jag också gjorde, störde mitt i maten och allt, jag måste vara världens bästa kusin! Hur som helst så gav han mig några råd som han sa var det enda han kunde säga utan att titta på den. Tror ni det fungerade? Nej självklart inte, eftersom Vista bara är skit och man inte fattar någonting. Jag ringde dock aldrig upp Martin, ville inte riskera att störa honom ännu mer, höhö! Och nu verkar ändå msn ha lugnat ner sig åtminstone lite. Jag ringer nog honom på söndag så får vi se om jag ska be pappa ta dit datorn eller inte.
    Förresten så kom Daniel visst med ett tips! Han tyckte att jag skulle uppdatera msn. Ja! Vilket himla bra tips alltså, jag är så otroligt glad att jag gjorde det. (Jaja, han sa faktiskt till slut att det kunde visa sig att det inte ledde till något, men ändå, lättare att skylla på honom.) Hur som helst så avskyr jag den här versionen av msn! Tycker att den är skitful och störd och jag förstår ingenting. Visst man kan få en jättefin "scen" (?) men man kan tydligen inte byta färg på speciella rutor? Hur tråkigt är inte det då? Jag får dampidampi. Ofta jag vill att alla mina rutor (förutom de som tydligen valt egna) ska vara ljusblå då. Nej! Men måste ändå lägga in en bild på min superduperfina "scen" (så otroligt löjligt namn).
 


Hihi, och jag älskar att det står att jag är tillgänglig,
det låter så glamouröst och totally classy!

I morgon är det i alla fall lördag, mamma och pappa ska till Sundsvall och jag tänker vara hemma ensam. Har inte varit det på jag vet inte hur länge, och jag behöver sådana dagar med. Tänker sitta och läsa, äta micromat, titta på melodifestivalen och enbart ha min egen åsikt om alla låtar att ta hänsyn till medans jag äter masssssvis med onyttiga saker (mer än vanligt dvs.). Och framför allt ska jag bara tänka på mig själv. Nog för att jag tycker om att umgås med andra människor, men jag behöver vara för mig själv ibland. Ladda liksom.
    Nu ska jag gå och poppa popcorn och sedan titta på One Tree Hill. G'night folks!



Sofie.

Långhelg

Ja, jag har varit ledig i dag, vaknade för kanske en halvtimme sedan. Sjukt skönt! Funderar på om jag ska åka in till Kramfors och sola eventuellt, men jag känner på mig att det typ kommer vara upptaget osv. när jag kommer dit, vilket skulle suga. Och jag hade tänkt åka med mamma hem som slutar fyra, men då ska hon träna i dag så hon kommer inte åka hem förrän vid fem. Och då orkar jag inte vänta.
    Men jaja, jag har verkligen ingenting intressant att skriva just nu, tänkte bara berätta att jag var ledig i dag ;) Ha en trevlig fredag! Hejsvejs.

Onödig dag

Jaha, då har man varit hela vägen till Sundsvall och tillbaka i dag då för att tillbringa tio minuter i tandläkarstolen. Det är ju helt sanslöst egentligen, men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Och jag får ju ändå ersättning för pengarna jag betalar till bussen så.
    Och helt onödig har inte min dag varit ändå. Jag hann köpa rätt mycket under min lilla shoppingtimme, även om jag som vanligt blev helt superstressad. Men jag gick först in på H&M och yrade runt utan att hitta någonting alls, höll verkliegn på att bli galen, så då gick jag vidare till Gina. Och där hittade jag lite mer. Provade ett par ljusa, "stentvättade" jeansleggings men det såg mest bara konstigt ut så jag köpte dem aldrig. Däremot köpte jag två t-shirtar och en korallfärgad tunika som jag ska ha nästa onsdag. Alltså jag ska ha tunikan, inte tisharna ;) Sedan gick jag tillbaka till H&M igen, fast besluten att jag fasen skulle använda rabatten på 50 kr som jag hade med mig. Så jag gick runt där och plockade på mig ett par leggings, en tröja och ett linne och köpte det, sjukt nöjd! Var lite orolig över tröjan (som också var korall) eftersom jag aldrig hann prova den innan jag köpte den men den var kanon!
    Tog tvåbussen hem från Kramfors och på busstationen stötte jag på björnunga! Hihi, så himla roligt. Har åkt buss med dem varenda dag den här veckan tror jag? Kan inte minnas att jag åkt hem med kvart i fyra-bussen en enda gång. men det är roligt :) Magda är så tjurig och säger att hon inte tänker längta tills på onsdag för att det bara blir skittråkigt då. DET ÄR JU ÄNNU MER SKITTRÅKIGT ATT INTE LÄNGTAS, MAGDA! Lär dig det ;) Malin gick i alla fall med på att se fram emot det med mig, så det var ju himla snällt!
    Men nu ska jag vila en stund, och jag tänker ställa väckaren den här gången. Eller ska jag gå ut och gå en sväng förresten? Det är så himla fint väder och jag är på superbra humör... Fast nej, jag är för trött tror jag. Eller jag vet inte, vi får se. Dryg jag är nu, tänker inte babbla mer om det här, hejdå!


Sofie.

Ah well, hello there again!

Nu är klockan strax åtta, och jag känner att det kommer bli en lång kväll. Jag skrev ju tidigare att jag skulle gå och vila, ja och som alltid så somnade jag hårt och sov alldeles för länge. Vaknade 17:30 och då var det mat. Till maten fick jag dessutom inga grönsaker heller eftersom pappa hade överskattat vårt utbud av dessa varor. Så det blev kött, sås och stripps till mig. Men ja, det gick i det med.
    Hur som helst så är min pappa verkligen världens bästa ibland. Jag berättade för honom om att jag ska gå runt i Sundsvall helt ensam i en timme utan pengar och allt, och då tyckte han så synd om mig så han gav mig 500 kr! Hur snällt var inte det? Jag menar, jag får kanske inte supermycket kläder för det men, ja, jag blev glad i alla fall :) Och jag ska spendera de där pengarna väl! Jag är mycket väl medveten om att det låter som att jag är bortskämd nu, men så är inte fallet. Och Daniel är i sådana fall lika bortskämd, så jag skäms inte ;)
    Känns skitjobbigt att jag fortfarande inte börjat skriva på mitt projektarbete, men jag ska göra det i morgon, promise! För jag klarar bara inte av det nu, med mitt huvud och allt. Och ja, jag vet att det är mycket gnäll från mig så jag ska gå och ta en alvedon! Tycker bara det är skitjobbigt att röra på mig eftersom det ilar i knoppen då, höhö.
    Men nu ska jag gå och ta en alvedon, sedan gå och poppa lite popcorn! Längesen jag gjorde det nu. Och så ska jag äta dem framför ett par avsnitt av One Tree Hill. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll så hörs/ses/störs vi nog i morgon då jag kommer hem från Sundsvall. Kan hända att jag skriver senare i kväll med men jag skulle inte hoppas på (oroa mig?) för mycket om jag vore någon utav er. KRAM!
    Skönt att det lugnat sig lite för Hedströms också, you're on my mind <3



Sofie.

Ah well, hello there!

Vad trött och less jag är nu alltså. Trodde jag skulle till tandläkaren i Härnösand i morgon, kändes så skönt eftersom jag ska vara där 11:15 och det går en buss som är där 11:00. Perfekt tänkte jag. Men nu i dag fick jag ett sms från FTV som fick mig att tvivla så jag började ringa runt lite, och fick inget svar någonstans... Förrän nu. Tydligen ska jag till Sundsvall i morgon, klockan 11:15. Enda bussen jag kan ta går 07:40 och är framme 10:00 i Sundsvall! Hihi, glad jag blir. Så tro vad jag ska göra i en timme själv i Sundsvall utan pengar då? Kan ju inte direkt gå på en shoppingtur, även om jag känner för att göra det i ren protest. Sedan går det en buss hem klockan tolv, vilken jag tänker ta... Men a, det här betyder i alla fall att jag inte kommer hem förrän tre i morgon och det gör mig riktigt less bara.
    Och till råga på allt har jag fått världens jäkla huvudvärk nu! Förmodligen beror det på att jag druckit för lite i dag, för det har jag. Men jag funderar i alla fall på att lägga mig och vila en stund. Sedan ska jag få fläskfilé till middag av pappa, det kommer nog sitta fint i kistan.
    Avrundning. Adjöken!


Sofie.


Perhaps a raincheck?

Jag och Emma åker inte till Joel i kväll, klockan blev för mycket och Emma är supertrött och ja, det kändes inte som bästa dagen tyvärr. En annan gång säg! I och för sig tror jag Joel är lite sur nu, höhö, men jag kan faktiskt inte rå för att han "inte har batteri" i sin mobil och inte kan svara på mina sms och allt sånt. Så ja, en annan gång som sagt ;) Dessutom har Emma sovmorgon i morgon och eftersom jag inte har det, så kändes det bara skitjobbigt. Orka kliva upp när hon ligger kvar och sussar i sängen då ;) Icke!
    I dag kom jag hem vid tre och jag har inte gjort ett jota sedan dess. Har bara suttit här. Gick och tittade på Glamour ett tag, åt och sedan satte jag mig här igen. Känner att jag förmodligen kommer sitta här hela kvällen, vilket jag egentligen inte får. Men who cares? Jag tror i alla fall att Ammis vill prata med mig så!
    På tal om Ammis så tog hon skoterkörkort i dag, hur duktigt är inte det då? :D Hon är så himla begåvad min tjej! Till skillnad från mig som bangade att ta skoterkortet för att jag knappt kände någon på kursen och tyckte det var pinsamt. Synd att björnunga tog det så tidigt för annars hade jag kunnat ta det med dem :) Men nu har hur som helst min favorit tagit det och jag är superstolt! Och du Ammis? I'm here for you always, you know you can make it ♥
    I morgon slutar jag efter idrotten, dvs 10:45, så jag tänker åka hem med bussen som går 11:00! Bara jag som tycker att det låter helt underbart eller? Vet dock inte om jag kommer hinna duscha efter idrotten, haha, fräscht! Men ja, det låter vi tiden utvisa. Men ängsla er icke mina vänner! Om jag så blir tvungen att springa till bussen i bara idrottskläderna, så ger jag mitt ord på att jag duschar då jag kommer hem ;)
    Men om man skulle ta och avrunda kanske. Ha en trevlig kväll, hejsvejs!



Sofie.


Kort dag

Den här dagen har känts hur kort som helst, ändå har jag haft en massa hål. Eller kanske är det just därför den har känts så kort? För under vartenda hål har jag blivit underhållen av Jennans tjatter. Som den tjejen kan kackla alltså! Från det att jag kom till skolan till att jag gick hem gick hennes mun i ett. Haha, men det är ju roligt att lyssna på, de gånger man orkar lyssna ;) Ibland hör man inte riktigt vad hon säger, men då vill man inte störa och säga "Va?" eftersom hon då kanske tappar tråden och måste börja om. Och fysiken gick jättefort i dag för att jag lyssnade på musik hela lektionen, mys!
    I morgon kommer det bli en kort dag på riktigt, för då går vi bara till 11:50. Jag har inte planerat så himla mycket angående morgondagen faktiskt, mer än att jag och Emma förmodligen ska till Jollanpollan och titta på film! Kommer nog bli mys. Vet inte vilken film vi ska se men det får Joel fixa. Han är i princip ensam hemma och tydligen finns det många lediga sängar där, så vi sover nog över. Eller det har jag inte riktigt pratat med Emma om men det vore skönt med en sovmorgon för mig, höhö! Och så måste jag komma ihåg att köpa en trocadero med grön kork, så att inte Joel blir sur igen för att den är blå.
    Nu ska jag slå på ett One Tree Hill-avsnitt och äta chips! Haha, gött. Hejsvejs.



Sofie.

One Tree Hill

Haha, det här är ju helt insane! Bestämde mig vid tjugo över ett att jag skulle titta på OTH, inte ett dugg trött var jag nämligen och så var jag sugen på trocadero. Så det blev ett glas av det och så parkerade jag här i sängen. Efter första avsnittet kände jag att jag fortfarande inte var trött så slog på ett till, och nu när det är slut så slutar det med att Lucas får hjärtstillestånd! Haha, hur hade de tänkt att jag skulle kunna lägga mig och sova efter det? Så det får bli ett avsnitt till innan jag lägger mig. Men en sak bestämmer jag mig för, hur spännande det än slutar så måste jag sova efteråt!
    I morgon på skolan ska jag stirra ner i golvet hela dagen, för det är tydligen det enda som lönar sig i den här världen. Stirrar jag inte i golvet får jag skit. Dessutom har jag hört från tre olika håll nu att jag tydligen går jättefort, alldeles för fort enligt vissa. Så jag ska börja ta tio minuter på mig att gå genom skolan också. Så där har vi det. Ser ni mig i morgon, lunkande och stirrande ner i golvet, så är det inte för att jag är ledsen, utan för att jag vill bli lämnad i fred. God natt kära vänner!



Sofie.

Jag orkar inte

Jag börjar bli så jävla less nu. Blir ingen blogg i dag, och jag hoppas att ni blir nöjda då. Men från och med i dag kommer alla dryga, meningslösa kommentarer gentemot mig eller min blogg att tas bort. Vet inte riktigt vad det är ni tragiska och otroligt patetiska människor egentligen vill få ut av det, eller vad ni tror att ni ska få ut av det. Men i och med att det inte blev någon blogg i dag (ingen vanlig i alla fall) så antar jag att det fått önskad effekt. Men det är slut på det nu. Jag försöker lägga ner hela tiden, jag trodde att vi hade en deal? Men nu är det hur som helst inte jag som fortsätter, utan jag bara väntar på er andra. Det här är inte en hållbar situation och jag vill bara bli lämnad i fred.


Sofie.

Life is a flower

Hallå igen! Längesen...

    Det blev en långpromenad i dag, drog den där åtta kilometerslängan. Otroligt skönt var det verkligen! Var ute i en och en halv timme ungefär. Och nu ska även poängteras att jag inte går för att motionera, jag är medveten om att 8 km på 1½ timme skulle vara ganska dålig tid i sådant fall ;) Men nu är det ju inte så, utan jag går mest och njuter. Stannar ibland och tittar på allt fint och sådär. Mysigt är det i alla fall, jag älskar Bjärtrå på det viset :)
    Det blev inte att jag åkte hem till Emma någonting, har superdåligt samvete eftersom hon verkar lite deppis :( (eller kanske arg? :O) Men i alla fall så åker ju som sagt Daniel och Emelie hem i morgon och jag kände verkligen att jag vill passa på att vara med dem nu i kväll då, och Emma kunde inte stanna för hon skulle vara hundvakt.
    Vi ska i alla fall äta trerätters i dag, vet inte så mycket om det mer än att det blir någon typ av fläskfilé till varmrätt. Och så är det melodifestivalen i kväll och jag längtar verkligen, verkligen! Och jag hoppas som en galning att Måns låt är bra, och att han har snygga kläder. Fast ja, tror kanske inte att det finns kläder som är fula på honom? (a) Men ja det blir i alla fall en mysfamiljekväll och det var synd att du inte kunde vara med Emmispemmis!
    Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sedan göra en macka för jag är vrålhungrig. Och så ska jag sätta mig och läsa Djävulen bär Prada. Och ja det är sant, jag har aldrig läst den boken. Sick eller? Men jag har sett filmen, och enligt Ammis (tror jag i alla fall har sagt det) och många andra så ska boken vara så mycket bättre. Och hittills verkar den lovande :)
    ZzzzzzZzzzZZzzZZzzzzz säger väl ni nu, vad bryr ni er om vad jag läser? Förmodligen nada. Därför kilar jag nu, ha en fortsatt härlig dag! PUSS & KRAM!

We live in a free world.
I whistle down the wind.
Carry on smiling,
and the world will smile with you
Life is a flower,
so precious in your hand.
Carry on smiling,
 and the world will smile with you




Sofie.


God morgon världen...

... Vilken underbar dag! Säg vart går färden? Vart åker vi i dag?
    Ijenklien (Emma) så har jag tänkt åka till Lunde today jaow! Men känns fett jobbigt, I'm like really torn apart. I kväll ska Emlan laga "lyxmiddag" här och hon och Danny åker hem i morgon. Men samtidigt har ju jag och Emma bestämt och vi vill se Måååånssss <3<3<3 What to do, what to do? Så ja... Lilla fröken Stattin får minsann ta sig en rejäl funderare nu medans hon smaskar på löskokta ägg som pappsen kokat.
    Underbart väder ute förresten! Jag tror nog att jag går ut sedan, med eller utan Emma (?) ;)



Sofie.


Godnatt

Det var väl själva fan också att mina festkvällar aldrig någonsin ska kunna sluta bra alltså. Shit vad less jag börjar bli nu. Jävla skitstad är vad det här är. Jag hatar den verkligen och jag bara längtar efter att gå komma ifrån den här skiten på riktigt. Men ja, tack Magda för att du var så himla bra ikväll <3  I owe you one!


Sofie.

FÄÄÄÄST IGÄÄÄN!

Nu är vi på G igen. Jag och Emma har fixat och grejat hela dagen och det mesta har som vanligt gått åt helvete. Jag trodde Emlan hade sin locktång hemma vilket hon självklart inte hade eftersom det var jag som behövde den. Som Emma skrev i sitt senaste inlägg, jag håller med RMK "Hela världen ville reta mig!". Men det gick till slut bra för oss ändå och nu har Ida och Isak kommit hit, och vi har stått och klankat ner på Isaks frisyr ett tag. Tycker nästan lite synd om han, men han bör klippa sig!
    Nu ska jag och Emma gå och blanda en till drink med vaniljvodka (KUNG!!!) sedan ska vi kila vidare till Björnunga där det blir öööössssssss! Men vi hörs mina vänner, PUSS :)


Sofie.

Whatta, whatta!

Jag och Emma trodde att den här dagen skulle bli våran turdag, särskilt eftersom gårdagen var ett riktigt jävla helvete på ren svenska. Jag tänker inte skriva om den här, för det gjorde Emma så himla bra igår, gå in och läs! Men till vårt förtret så började dagen ungefär lika illa som den slutade igår i Härnösand.
    Vi var ju då i Lunde och skulle in till Kramfors på morgonen. Bussen gick tio över tio så vi bestämde oss för att gå lite tidigare än vanligt till bussen så vi skulle slippa stressa. Så där svassade vi på och njöt av solen och lite sådant, och då vi kommer ner till storvägen så är klockan nio minuter över, TIMING ELLER?! Ja, och så då precis ser vi bussen komma åkande och Emma börjar oja sig om hur oerhört kung hon är, tills bussen passerar oss. Vi är kanske tjugo meter ifrån busskuren där en kille står och väntar. Bussen stannar där och plockar upp honom, och då vi är precis vid sidan av bussen så börjar den rulla. Så Emma börjar springa och skrika, och jag hakar på. Men tror ni bussjävlajäveln stannar eller? Nix. Så där satt vi, utan en möjlighet att kunna ta oss in till Kramfors typ. Tills jag kom på att jag kunde ringa momma, så hon kom och hämtade oss och Emma han till sin lektion trots allt, så det var lite tur i oturen. Även skönt att det var fintväder, så vi kunde njuta av det i alla fall.
    Men nu kan det fasen inte hända fler dryga saker alltså, från och med nu ska den här dagen bli kalasbra! Emma duschar nu och sedan ska Magda (som typ är världens snällaste just nu) komma och hämta oss här i Lunde så att vi kan få komma hem lite tidigare. Väl hemma ska jag duscha och sedan ska vi laga lite mat och sådär innan vi börjar kalaset! Vi kommer verkligen ha skitgoda drinkar i kväll känner jag, det kommer bli kanon! Och så hoppas jag att festen blir grym också, men det tvivlar jag inte på då jag och Emma ska dit ;) Haha!
    Jaja, nu ska jag ska jag ringa Malin och uppdatera om hur läget är! Eller hon kom ut på msn förresten, haha. Men hoppas i alla fall att alla får en trevlig/mysig/rolig fredag! Det tänker jag ha :D Adjöken!


Sofie.

Lost?

Hellllooooo fans!
    Aaaah, vilket härligt humör jag är på just nu. Har lämnat in textanalysen, gjort miljökunskapsprovet och nu är jag bara leedig! Har skickat mail till Calle i kväll också, så i morgon bitti styr jag kosan mot Sundsvall. Jag har dock inte pratat med Emma på hela dagen så jag är inte säker på om hon ens minns mig? Huhu. Emma, minns du mig? Din kompis Sofie Stattin från Bjärtrå? Om du gör det så hör gärna av dig, för jag saknar dig lite!
    Dagen har i alla fall gått bra, var riktigt jäkla orolig inför provet, men det gick rätt okej ändå. Är inte helt säker på att jag får G men, så länge det finns liv finns det hopp! Som Abbe skulle ha sagt. Det känns i alla fall hur bra som helst att ha de där sakerna överstökade nu, bryr mig just nu heller inte så mycket om vad resultatet blir.
    Då jag kom hem från skolan fick jag först order om att dammsuga, och då jag hade gjort det så var det Yatzy som gällde. Riktigt dålig var jag på det då jag inte spelat det på flera år. Men det gick bättre efter ett tag. Började få in "taktiken" lite bättre, men än finns det mycket kvar att lära för lilla fröken Stattin.
    Nu har jag just gjort dipp och ska strax gå och poppa popcorn, och sedan blir det One Tree Hill för hela slanten! Så himla roligt att se det ända från början, det måste jag säga. Känns förstås lite konstigt då Peyton och Nathan är tillsammans och sådär, men jag står nog ut! Hoppas alla andra haft en fin dag och att de även får en fin kväll. Take care!

You might be a big fish in a little pond.
Doesn't mean you've won.
'Cause along may come a bigger one.



Sofie.


Riktigt dåligt

Nu börjar jag med min textanalys. Har läst hela kvällen och har fortfarande inte läst ut den där skitboken och jag ger upp nu. Jag har aldrig gett upp då det gäller en bok förut, men någon gång ska ju vara den första. Aldrig att jag står ut med den där en sekund till, skiter verkligen fullkomligt hur den slutar. Satansjävlaskitbok! Och analysen kommer bli riktigt jävla dålig också. Nej, jag får nöja mig med ett godkänt i svenska B, det är bara så.
    Jag har heller inte ens börjat plugga på miljökunskapen. Min lärare lär bli jätteglad. Men you know what? Jag bryr mig verkligen inte. Jag orkar inte bry mig. Det är för fan mitt liv. Haha, just det! Hejdå.


Sofie.

R.E.S.P.E.C.T!

No jealousy, no envy girls, c'mon, let's work it out.
No freebies in the limousine, that's not what it's about.
Let 'em know there's work to do, give it up he won't call you.
Respect is just a minimum, go on girl and get you some!


Jag fick inte ledigt på torsdag i alla fall, men det struntar jag i. Jag är 18 år och jag gör faktiskt vad jag vill. Det är väl upp till mig att se till att jag klarar en kurs. Det är inte min lärares problem egentligen. Och nu har jag planerat det här en ganska lång tid, så så får det bli!
    Och nu har jag äntligen bestämt mig för hur min tatuering ska se ut, och vart den ska sitta. Magda sa att jag borde göra den där hon har gjort sin, så det ska jag göra. Tror hon ska följa med mig på lovet kanske, då det är drop in, eller jag hoppas hon vill det i alla fall! Spännande va? Om ni vill veta vad jag ska göra så får ni fråga. Känns så skönt att jag äntligen kommit på något. Kändes viktigt att det var något som betyder något för mig, och nu har jag äntligen kommit på det! Bara pengar som saknas nu, men det löser sig.
    Annars hade jag inte så mycket mer på hjärtat för tillfället. Blev inte att jag läste något mer i boken igår så jag ska ta och göra det nu i stället. Haha, shit vilken klump i magen jag fick nu. Men jajaja, skaka av! I CAN DO IT. Trevlig tisdag på er!


Sofie.

Thank you!



Keep smiling, keep shining,
knowing you can always count on me, for sure.
That's what friends are for.
For good times and bad times,
I'll be on your side forever more.
That's what friends are for.

Well you came and opened me,
and now there's so much more I see.
And so, by the way, I thank you...

Smart tjej!

Det här är verkligen så typiskt mig. Jag började plugga på miljökunskapen, läser på Jennys papper om framtidens bränslen, och vad upptäcker jag? Jo, att jag är utan ungefär hälften av alla papper vi ska ha. Så jag börjar leta i mina väskor och i jackfickan och överallt, men förgäves. Självklart har jag glömt papperen i skåpet! Och när jag tidigare i dag skulle hjälpa Robert med svenskan så hittade jag inte mitt läsprotokoll heller. Isn't that just great?
    Hur som helst, det har inte blivit nästan något plugg för mig alls i kväll, och jag har inte läst någonting i boken. Haha, Robert lät typ lika uppgiven som jag känner mig då han ringde. Han tycker också att boken är så jäkla tråkig och att det typ inte går att läsa den, man får inget flyt som han sa. Det går bara inte. Jag vet fasen inte om jag kommer kunna läsa ut den alltså. Catrine hade läst den då hon läste litteratur, och hon förstod mig då jag sa att jag inte tyckte om den. Så nej du, Johan Högberg, du får nog ta den här boken and shove it somewhere ;)
    I morgon ska jag prata med min vän Carl-Hugo Snellman, håll tummarna för mig! Men han är ju en fin man, nog ska jag väl kunna charma honom? Blir nog inga problem. Jag känner att han gillar mig. Och han brukar faktiskt lyssna på mina problem och förstå mig, så jag gillar nog honom med! :D Jag tänkte egentligen lägga upp en bild på honom här nu, men insåg att mina bilder från utflykten till Skule i ettan har försvunnit från min delade mapp med Lina. Cry på den! ... Men nu hittade jag den minsann!


Stilig han är, va?!


Jag har hur som helst bränt mig i ansiktet för den som undrar! Höhö. Det blir väl så då man inte solat på ett tag. Alltså inte så att jag är röd eller så, men så fort jag kliar mig där så svider det som attans! Har känt en tendens till det på armarna med måste jag säga. Men det har säkert gått över tills i morgon. Tänkte egentligen sola igen då, bara så att det sätter sig liksom. Men jag tror nog jag väntar med det tills på onsdag om det fortfarande känns såhär. Tänk att jag håller på såhär, jag som har hudcancer i släkten... Snacka om att leka med ödet.
    Men nu ska jag gå och tvätta mig och borsta tänderna, sedan får vi se om jag kanske läser lite i min älskade bok innan jag somnar. Det kommer bli skitbra för då lär jag somna supertidigt i kväll ;)



Tänkte bara att ni skulle få se hur den härliga boken ser ut. Så här har ni den.
Jag vet, man somnar bara av att titta på omslaget, det är helt otroligt.



Godnatt friends!


Sofie.

Stressigt, stressigt!

Jag rabblade ju upp alla grejor jag hade i skolan igår, och så då jag kom till skolan i dag fick jag höra att jag dessutom har läxa i biologi tills i morgon. Men den var inte så krävande märkte jag på bussen. Jag, Selle och Mats ska läsa om kondomer, pessar och sterilisering, och så ska vi ha nåt litet snack i morgon. Går säkert alldeles utmärkt. Något jag däremot känner mig riktigt, riktigt osäker inför är svenskan och miljökunskapen. En del av miljökunskapen var tydligen ett himla humbojumbo enligt Lina, och så är det ett diagram vi ska kunna som jag verkligen inte förstod ett jota av. Skulle i och för sig kunna bero på att jag satt och halvsov då hon gick igenom det? Jag vet inte riktigt... Men något lurt är det ju i alla fall, då hon hade värsta genomgången en lektion.
    Dagen har faktiskt gått riktigt fort tycker jag. Och den började med en liten trafikinsident! Eller egentligen inte för oss. Men det var någon buss som blockerade vägen för oss i Klockestrand så vi stod stilla i kanske 15 minuter, vilket resulterade i att vi blev sena till fysiken. Men det gjorde nog inte så mycket tror jag. Efter fysiken hade vi hål i två timmar och då satt vi en stund i mellanrummet, och så gick jag på Konsum och hälsade på mamma och köpte vatten. Sedan var det lunch som för mig bestod av järpar (bajskorvar?) och potatismos. På historian såg vi på film och därefter hade vi vardagsjuridik. Rena sömnpillret det med egentligen, men jag stod ut. Och han är ändå rätt rolig den där Blomman!
    Då vi slutat följde jag först med Emmeli på Dollarstore och när hon åkte hem klockan tre gick jag och solade. Och shit pommes vad varmt det var! Trodde nästan jag skulle kläckas. Kändes inte så bra att inte få duscha innan jag kom hem heller, men jag skulle verkligen aldrig kunna duscha på stekhuset. Så jag fick sitta där på bussen och lukta solarium ;) Tur att ingen satt bredvid mig, för de andra alltså. Men nu känner jag mig lite fräschare i alla fall, då jag fått åtminstone lite färg!
    Men nu ska jag sluta. I kväll blir det plugg, plugg, plugg, så jag får se om jag återkommer någonting. Ha en fortsatt trevlig måndag! PUSS.



Sofie.

One Tree Hill

Nu har jag lite smått börjat följa den serien. Har ju bara fyra avsnitt kvar av Vänner så jag kände att det var dags att börja följa någon annan serie. Och jag blev jättesugen på One Tree Hill. Så i dag/i kväll har jag sett på fyra avsnitt, vilket också är allt jag har på datorn för tillfället. Nej nej, jag blir inte less alls på att det går hur galet segt som helst för mig att ta hem avsnitt. Dessutom kan jag inte någonstans hitta något ställe där man kan ta hem en säsong i taget, och då med alla avsnitt i samma mapp, som det går att göra med Vänner. Joel påstår att det går men ja, han har inte gett mig något svar på hur man gör eller var jag ska leta, så det blir lite svårt för mig då. Men jag menar, det är ju ändå bara två dagar och sex timmar kvar tills jag har avsnitten fem till åtta. Haha, allvarligt, vad håller jag på med? Trodde faktiskt till och med att det var fler avsnitt i den där jäkla filen. Suck! (Och det här blev så rörigt skrivet att jag avslutar här.)

I morgon är det skola, och jag blev så hoppfull då jag och Emma vaknade i morse eftersom jag trodde vi skulle bli insnöade och att jag kanske inte skulle kunna ta mig till skolan i morgon. Tänkte att bussarna ju knappast kan ta sig fram i all den här snön! Men så glömde jag plötsligt att jag bor i Norrland och inte Skåne. Här i Norrland slänger de typ bara på kedjor på däcken precis som på traktorer och så kör de vidare!
    Jag kom också på i dag hur mycket jag har att göra den här veckan. För det första har jag inte läst ut Dvärgen än, och därmed heller inte börjat skriva på svenskan (som jag tidigare skrev att jag skulle vara klar med i dag) och den ska vara klar på onsdag. På onsdag ska jag även ha miljökunskapsprov, och det har jag inte heller börjat plugga på ännu. Tills i morgon hade jag en massa instuderingsfrågor som jag skulle ha klara till vardagsjuridiken på eftermiddagen, jag har inte svarat på en enda. Dessutom måste jag hinna prata med Calle angående att vara ledig på torsdag, och jag vet inte om han kommer vara så pigg på det då jag var hemma förra torsdagen också. Det blir liksom många torsdagar borta för mig. Och det var inte bara det att jag missade en torsdag, utan jag missade dessutom en av hans heliga breddningslektioner. Men ja, smör smör smör! Jag kanske får se till att ha Emmeli med mig då jag går dit, han tycks ju gilla henne menar jag ;) Och man kan faktiskt inte rå för att man blir sjuk? :O

Nu börjar det åter igen bli sådär jäkla långt, och jag förstår att folk bara skumläser min blogg alltså. Men ja, jag skriver enbart för mig själv ändå. Some things I just need to get of my system! Sedan om läsarna blir nöjda med det de läser eller inte, det är faktiskt inte mitt problem. Och jag önskar att jag kunde börja lägga upp bilder och grejja och ha mig. Men ja, jag knäpper aldrig kort? Jag är inte som Emma som har kameran framme så fort det är någonting, haha! Nä men okej, så är hon faktiskt inte. Men hennes blogg blir ju roligare på det viset. Men åter igen, jag skriver för min egen skull. Och tycker folk att det är tråkigt utan bilder, då behöver de ju faktiskt inte besöka min blogg heller.
    Nu funderar jag på att ta en dusch, och sedan kanske titta på något vänneravsnitt innan jag stänger av den här förbaskade datorn som är så himlarns glödhet att jag håller på att bli skållad. (Jag är tydligen också bra på att överdriva, Emma!) Men ha en fin natt! Adjö.


Sofie.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖ

Hjääälp vad det snöar ute! Daniel är ute med snöslungan nu, man hör hur den typ kärvar ihop efter bara nån meter åt gången :D Emma stod och tog kort, och så precis när hon lagt undan kameran så tittar Daniel upp, och bjuder på värsta leendet. Haha, han verkar minsann vara överlycklig nu lillgubben.
    Igår blev det inget spel i alla fall, jag och Emma hade fest i stället. Poppade asbra musik och dansade och skrattade, haha. Så himla tragiskt egentligen, men vi är i alla fall taggade för nästa fredag. Det är ju huvudsaken det ;)
    Men nu ska vi snart gå och titta på en film som vi tog hem igår, och så ska vi äta frukost i sängen tror jag. Emma ville det i alla fall, matbloggarn ni vet! Haha. Men ni får ha en fortsatt fin dag y'all!




Sofie.

Bjärtråfest!

Jag och Emma har i alla fall en egen privat fest just nu. Verkar inte som att någon annan i det här huset är lika taggade som vi. Alldeles nyss sa de att de inte ens tänkte vara med och spela spel? Men vi fick dem i alla fall att få dåligt samvete, så nu ska vi snart spela ändå.
    VI har ätit jättegod mat i dag, alltså verkligen suuuuper! Sedan har vi blandat skitgoda drinkar (bilder kommer i Emmas blogg sedan) och så fick vi jättegod efterätt med. Frukt med vit choklad blandad i grädde. Tyvärr tog Emma "Matbloggarn" Jonasson inga bilder (?) så det får ni inte se. Jag tror jag tar och ber om ursäkt å hennes vägnar faktiskt.
    Sedan har vi sett på melodifestivalen och jag tyckte Alcazars låt var asbra, och jag skäms inte ens över det! :D Pappa tyckte dock den var värdelös. Men jaja, jag hejar fortfarande på Måns. Så skönt att Marre inte gick vidare, haha. Nej jag skojar, fast hennes låt var dålig så vafasen? Hon kan faktiskt inte få allt. Men snart kommer Måns göra slut med henne för att han har träffat mig så då blir det i och för sig lite synd om henne... Men det tar vi då!
    Nu lyssnar jag och Emma på pokerface, och ska strax gå och göra oss i ordning för spel, så vi hörs mina vänner! HAVE A NICE EVENING!



Sofie.

Helg och godkänt fysikprov

Ja nu har jag äntligen fått det där provet överstökat, vilket innebär att det är helg. Peter sa till mig i all hast i korridoren att det hade gått bra för mig, så det betyder alltså att jag fått godkänt. Måste säga att det känns grymt skönt. Jag får hoppas att jag skärper till mig lite bättre inför nästa prov. Det låter visserligen inte särskilt troligt i och med att jag missar två av lektionerna där i början då jag är borta två torsdagar i rad. Men det ordnar sig säkert.
    I kväll ska det bli mys här hemma. Emlan ska göra tacoburgare och sedan ska vi se på let's dance och så. I och för sig tycker jag inte ens att let's dance är roligt i år, verkligen inte. Det är ingen av de som är med där som jag egentligen känner att jag har någon koppling till. Men Laila är nog ändå favoriten tror jag, har fått en helt annan bild av henne nu. Avskydde henne under idoltiden! Men hur som helst, jag tror Emma kommer i kväll med. Eller jag är rätt säker ;) Så jag vet inte, det kanske blir sällskapsspel i kväll? Jag såg att Daniel och Emlan hade haft med sig ett spel som heter "absolut överens". Jaja, vi får se :)
    I morgon är det i alla fall melodifestivalen! Det ser jag fram emot som fasen, precis som varje år. Dock ska det vara skittråkiga artister i morgon, jag längtar bara efter att få se Måns. Som jag tror är favorittippad i år? Snälla, låt oss få skicka Måns till Ryssland på ESC. Jag menar, vi kommer ju ändå komma typ sist i år igen, men då har vi i alla fall ett snyggt bidrag! Ingen potentiell drag queen med glittermikrofon i år, tack.


Gud, hör min bön för fajjen!

Potentiell drag queen, som sagt.


Men min fredag har i alla fall varit bra hittills, och jag känner på mig att den kommer att fortsätta så :) Nu måste jag gå och plocka undan lite från mitt rum. Jag menar, det kan ju inte se ut hur som helst om jag får storfrämmande i kväll! Hoppas eran fredag är bra med :) Hejsvejs!



Sofie.

Död åt Fysik B.

Jag undrar, varenda dag, vad jag gjorde för ont i mitt förra liv för att förtjäna att utsättas för detta bedrövliga ämne. Det är svårt, det är tråkigt och ointressant och det känns helt otroligt onödigt. Jag ska ju då ha prov i morgon, sitter nu och ska plugga, och upptäcker till min fasa att jag faktiskt inte kan lösa en enda uppgift. Inte en! Jag utgår i från Emmelis anteckningar, prövar alla formler som möjligtvis kan passa in till uppgiften men icke. Det vill sig helt enkelt inte. Och jag är självklart medveten om att anledningen till att jag inte kan detta just nu förmodligen är att jag inte hängt med på lektionerna, men det skulle eventuellt kunna bero på att jag tycker att det är tråkigt och ointressant. Men jag menar, titta på den här bilden. Jag kan inte förstå att det på riktigt finns människor i den här världen som tycker att det här ser roligt ut. Eller som vår kära fysiklärare, som tycker att det är vackert. Obegripligt!

Mitt enda hopp för tillfället är min storebror som kommer hem i kväll. Men han är också deppig just nu och det känns inte så bra att han ska måsta sitta och hålla på med tråkigheter likt dessa då. Men som sagt, jag har inte så mycket annat val. Och kan inte han hjälpa mig, då är jag körd. Jag klarar inte av den här kursen! Den är för svååår för mig. Och jag kan inte välja bort den heller, då den är på 150 poäng, utan det enda jag kan göra är att bita ihop. Känns verkligen skitjobbigt.
    Och jag måste in på skolan i morgon också, eftersom jag ska träffa Catrine (min projekthandledare) klockan tio, så jag kan inte ha provsjukan. Huhu! What to do? Eller så får jag hoppas att vi är klara med vårat möte tills klockan elva och så åker jag hem då. Fast det kommer förmodligen inte Daniel låta mig göra. Äh, jag vet inte! Vi får se vad som händer...
    Jaja, nu ska jag sluta. Tänker titta på vänner en stund, fysiken kommer jag ändå ingen som helst vart med. Hoppas ni har en bra torsdag, hejdå.


This is the way you left me, I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
no happy ending.
This is the way that we love, like it's forever.
Then live the rest of our life,
but not together.

Du har glömt det, visst har du?


Sofie.

Just a day, just an ordinary day...

Fy vad jag verkligen inte orkar skriva i dag egentligen. Jag är alltid så skrivsugen när jag sitter på bussen på väg hem, men så fort jag kliver innanför dörren här hemma så försvinner det. Eller det kan faktiskt hända att det försvinner redan på vägen från bussen till huset med.
    Hur som helst så har två av mina vänner tagit körkort i dag. Grattis till Emmeli och Elin, så himla duktiga tjejer! Och som vanligt, ger inte mig ångest alls. Näe. Men jag iiiids inte! Jag är på ett sådant underbart humör nu förresten, för den som undrar. Precis sådär att jag verkligen inte orkar någonting över huvud taget.
    I morgon ska Selle och Norta (tror jag?) hålla i våran idrottslektion, och de påstår att vi ska ut och springa? Eller ja, vi ska "löpa" som Selle så vackert uttryckte sig tidigare i dag. Jag säger bara det, det kommer aldrig komma en dag då Sofie Stattin säger löpa i stället för att springa. "Löper" säger vi att hundar gör när de har mens, för att det inte låter lika äckligt och vulgärt. Och så är det med det. Men i alla fall, vet inte dessa människor om att det är minusgrader ute? Och inte bara några stycken heller, utan massvis! Och dessutom har det snöat i dag, och nej, jag tänker i alla fall inte gå ut och springa. Never, hellre dör jag. Tänker inte dra på mig en dunderförkylning bara för att de ska få slava med oss när de väl har chansen. Jag tar med mig shorts och en tisha till idrotten i morgon, helst kanske jag glömmer skor också, kanon!
    Jag har i alla fall inte pluggat någon fysik i kväll, fy fasen. Jag tror nog att jag hatar mig själv lite ändå. Vi har prov på fredag och jag kan ingenting? Och jag som har fått så himla fina anteckningar av Empa och allting och så utnyttjar jag dem inte ens. Näe, fasen också. Nu fick jag jättedåligt samvete. Får visst bli ett svep igenom uppgifterna innan jag går och lägger mig. Trots att jag verkligen är för trött för det.
    Jaja, nu är det så att jag håller på att kissa på mig för att jag har druckit så mycket vatten i kväll. Mamma har minsann tagit hem Bonaqua till Konsum nu, typ bara för min skull. Haha, galet jag vet! Men jag klagar i alla fall inte längre, och det var väl det hon var ute efter. Så jag tänkte gå och göra någonting åt det, sedan blir det plugg och sedan säng. SÄÄÄÄNG, huhu. Jag klarar inte det här. Men efter miljökunskapen nästa vecka har vi i alla fall ingen mer miljökunskap på typ tre veckor, lättar ju upp lite i alla fall! Ser förresten ut som att jag visst orkade skriva i dag, jag är så himla paradoxal ibland alltså oh my god!
    Godnatt på alla ni härliga människor, you know I love you all! 

Take my hand, live while you can. Don't you see?
Your dreams lie right in the palm of your hand.




Sofie.

What you know about that?

Nu är jag fasen trött alltså. Jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt i dag, och även om det här är rätt tidigt för mig så är det fasen inte tillräckligt tidigt! Det här går inte, jag måste skärpa mig. Och hur många gånger har inte jag skrivit det i denna blogg egentligen? Att jag ska skärpa mig alltså... Get a grip så att säga. Men det blir ju aldrig av, och jag vet ej varför?
    Otroligt intetsägande kväll har det i alla fall varit, har haft ett big careface påklistrat hela kvällen. Inte ens under Shear Genius rörde jag en min, tyckte det var ett skitskitskittråkigt tema i dag måste jag säga. Och besviken blev jag! Nästa vecka vill jag fasen se lite action, trots att jag inte alls har tid att titta på det då. Har nämligen miljökunskapsprov och en textanalys i svenskan att lämna in på onsdag. Men det löser vi!
    Angående svenskan, jag kan verkligen inte förstå att den här boken är så urbota tråååkig! Jag har aldrig någonsin förut dragit mig för att läsa i en bok. Jag känner liksom ångest inför den. Att den som skrev den ens överlevde, det är mig en gåta. I morse på bussen tänkte jag att jag skulle läsa lite, jag började i Lugnvik, och läste tills jag var i Lunde där jag skulle byta buss. Efter bussbytet tänkte jag ge mig i kast med boken igen, och vad hände? Jo, jag somnade såklart. Femte gången jag somnar av den där boken nu. Men hur som helst, nu har jag gett mig den på att jag ska läsa ut den! På söndag ska jag ha skrivit klart svenskan, ehe... Ja, vi får väl se hur det blir med den saken.
    Men nu blev det en massa svammel här, jag ska faktiskt gå och lägga mig. Bara jag kan få det nu utan att en viss person ger mig dåligt samvete i vanlig ordning, haha! Men godnatt folket, ha en fin onsdag!
 

But you's a scary dude, believed by very few.
Just keep it very cool, or we will bury you.
See all that attitude's unnecessary, dude
.



Sofie.


CLEANED OUT!

Hallå där, ge mig pengar! SKÄÄÄNK EN SLANT. Jag vill verkligen ha nya kläder nu, och jag vill verkligen, verkligen, verkliiiiigen ha de där leggingsen/leggingsarna/leggingsorna (?) till mina nya vita skor som jag inte vet när de kommer. Och det är just för att jag inte vet det som jag inte kan köpa nya kläder, huhu! För jag vet inte om jag egentligen har råd och det där. This sucks. Och jag vet även att om jag inte köper de där kläderna nu så kommer de försvinna ur mitt liv, that makes me sad!
    Förresten så har jag inte råd ändå kom jag på nu för OM jag nu ska klippa mig hos Emma i Sundsvall nästa vecka så kommer jag vilja färga håret och då måste jag ha pengar till det med. Näe, det här är verkligen värdelöst. Jag måste hoppa av skolan och börja jobba.
    Jag försov mig i morse så jag missade samlingen, men tror inte det gjorde så mycket. Sedan hade jag biologi och därefter fysik och på fysiken gjorde jag ingenting. Bra gumman! Det här blir bara bättre och bättre. Jag tror jag slutar skriva nu, ska gå och titta på Glamour med mamma. Och i kväll är det Shear Genius, jag längtar som en galning! Hejsvejs.


Sofie.

Trött och illamående

Ja det är ingen vidare rolig kväll för tillfället, åt alldeles för mycket till filmen. Så nu sitter jag här med en sur liten mage och världens huvudvärk. Men jag ska alldeles strax gå och lägga mig ändå, sitter och väntar på att Emma ska skicka någonting bara. Förresten, vårat läsarantal har skjutit i höjden med rekordfart på bara ett par dagar, fascinerande!
    Hur som helst, i morgon har vi samling på morgonen och sedan biologi, därefter fysik och sedan slutar vi. Bara jag som hör hur otroligt opeppad man blir av det? Jag har stor lust att ligga kvar i sängen i morgon men jag vet att det inte kommer att bli aktuellt. För det första kan jag inte missa enda lektionen biologi som vi har i veckan, och så behöver jag fysiklektion i och med att vi har prov på fredag. Ett prov som som vanligt kom alldeles som en överraskning för mig, haha. Men det är bara att bita i det sura äpplet!
    Filmen vi såg var förresten ganska dålig. Det var en störd handling och ett så otroligt förutsägbart slut. Visserligen brukar det vara förutsägbara slut i romantiska komedier men det här tog priset. Så lite missnöjd var jag men det var ju fint tidsfördriv.
    Men nu måste jag fasen se vad Emma håller på med! Skickar hon inte de där grejorna snart så går jag och lägger mig. Tänker i alla fall sluta skriva, så god natt på er!


Sofie.

I'm freeeeezin'

Helt galet kallt är det här! Som vanligt det. Min pappa förstår inte det här med att man måste ha varmt i ett hus. Jag minns en gång då min farbror berättade för mig att om det skulle vara så kallt som det är hos oss på hans arbetsplats, då skulle han ringa till kommunen och klaga. Det enda tråkiga är att det inte skulle löna sig för mig att ringa kommunen, utan jag har bara min lilla pappa att klaga hos och det lönar sig ju uppenbarligen inte heller. Så det är minsann bara att bylta på sig och vänta på varmare väderförhållanden ute ;)
    I dag på skolan hade vi den där debatten på historian, vet inte ens om jag har berättat om den? Den gick i alla fall ut på att vi var sex grupper, och vi skulle ha tre debatter, you do the math! Debatterna skulle handla om tre olika krig, Koreakriget, Vietnamnkriget och Cubakrisen. Gud, vad svårt det här var att förklara! Men tre av grupperna skulle i alla fall argumentera ur ett sovjetiskt perspektiv medans de resterande tre skulle argumentera ur ett amerikanskt perspektiv, vi skulle alltså skylla på varandra. Hur som helst så skulle vår grupp argumentera om Vietnamkriget ur ett amerikanskt perspektiv och vi blev rökta. Haha, men roligt hade jag! Förnekade och hade mig fastän jag inte hade en susning om vad de pratade om. Tydligen hade vi i USA skickat pojkar som soldater? :D Inte en susning som sagt, haha, så jag nekade.
    Otroligt intressant läsning förstår jag! Kan ju vidare berätta att jag verkligen tokrusade från vardagsjuridiken för att hinna med bussen hem, och i all hast glömde jag miniräknaren i skåpet. Slet tag i fysikboken och det, men miniräknaren glömdes visst bort. Så det blir inget fysikplugg för mig i kväll, aaauw vad synd verkligen! Men jag fick i alla fall superfina anteckningar av Emmeli i dag, hon är minsann en riktig pärla :) Tror jag kommer ha en väldig nytta av dem faktiskt! Tack <3
    Jaja, nu börjar det spåra ur igen och bli sådär långt, orkar inte med mig själv alltså, haha. Men senare i kväll ska i alla fall jag och Emlan se en film sa hon. Vet inte vilken, men hon sa att det var en Sofenfilm så det bådar väl gott antar jag? Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Hejhej.



Sofie.

Emma Jonasson!



Hate me.
Do it and do it again.
Waste me.
Rape me my friend.

Emma, the only one!

Bloggstopp för Sofen?

Nej minsann, så roligt ska vi verkligen inte ha! Vad jag ville symbolisera med mitt senaste inlägg var att jag från och med i dag har avslutat ett väldigt jobbigt kapitel i min roman, ett kapitel jag har valt att kalla "Två bortkastade år utav mitt liv". Självklart finns det delar ifrån detta kapitel som jag tar med mig in i mitt nya, men det allra mest väsentliga lämnar jag nu bakom mig och blickar framåt.
    I dag väcktes jag av att Emma ringde, haha, tokig tjej! Man tycker ju att hon borde ha lärt sig vid det här laget att Sofie Stattin inte är vaken 13:00 en söndag om hon inte är tvungen ;) Hur som helst så gick jag och satte mig vid datorn och sedan bestämde jag mig för att jag behövde frisk luft, och att jag behövde rensa min lilla knopp minsann. Så jag gick ut på en promenad. Åtta kilometer gick jag, och på vägen hem tänkte jag hälsa på farmor och farfar på graven. Tänkte säga åt farmor att hon fasen får hjälpa mig nu, jag tror jag behöver lite av hennes pondus. Trots att jag aldrig fick lära känna henne så är jag ganska säker på att det var just vad hon var, en kvinna med pondus. Och jag vill gärna tro att jag har en bit av hennes själ i mig. Och det har faktiskt min kusin Martin sagt också! Hur som helst så var det inte skottat på kyrkogården utan jag fick vända igen. Men Emma säger att hon tror farmor hörde mig ändå, så jag känner mig lugn.
    Då jag kom hem var jag vrålhungrig, och mamma och pappa satt vid varsin tv och tittade på sport (I think?) respektive film. Så då satte Sofen igång att steka köttfärs! Och som vanligt när jag gör den blev den mycket bättre än pappas ;) Inte lika blöt och sölig liksom. Sedan var det mat och jag åt mycket och länge, kändes som att jag inte ätit på flera dagar.
    I kväll ska Daniel och Emlan komma hem, och så ska de sova här tror jag. För Daniel har kört bil ända sedan klockan tolv i dag stackarn så han är helt slut. De åker hem i morgon någon gång. Men på tisdag kommer Emlan tillbaka igen och då ska hon bo här i två veckor! :D Hihi, det ska bli så roligt.
    Men nu blev det långt det här alltså! Måste bero på min nystart. Ska i alla fall sluta skriva. Inte för att jag ska gå härifrån eller så, utan bara för att jag vill skona era stackars små ögon. Och anonyma kommentarer efter det här inlägget undanbedes vänligt men bestämt, och de kommer att tas bort ögonaböj! :D God afton!



Sofie.
I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight.

The finishing line,

THE END.
 

RSS 2.0