Tröööötttt tjej

HEJ bloggen. Jag sitter i datasalen och skriver igen. Och jag vet inte varför jag envisas med att skriva när jag är här för jag har aldrig något att skriva då. Vi har i alla fall haft föreläsning (eller vad säger man, programinfo?) med läraren som ställde upp på en vågad bild på sakletartävlingen under introveckan. Hihi, jag gillar henne!

Nu ska vi gå och ha en ny föreläsning, eller om det är något annat. Vi skulle spela teater eller nåt tror jag. Jag har ingen aning. NI FÅR FRÅGA ICKIS, okej?! Hon har alltid bättre koll än mig.

Så hejdå, suckers. Eller nej, ni är inga suckers. Jag älskar er. Puss!

You poor, poor human being


Hur fan kan du spela glad?

Ja, gårkvällen blev minst sagt lyckad. Fantastiskt god mat tillagad av fröken Fällström, sedan lite vindrickande innan snorfen tog fram shakern. Mitt i allt kom storasyster Lisa in i bilden och började blanda drinkar också, så det blev en himla massa härliga smaksensationer kan man säga ;)

Väl på gladan träffade jag så jäkla mycket folk som jag inte träffat på länge och det var verkligen roligt! Det är väl det jag kommer sakna med Kramfors, alla roliga människor. För säga vad man vill om mongostan, den har sin charm i och med sin störda lite gulliga intimitet.

Och så sedan har vi ju då dessa människor som är så sorgliga att änglarna börjar gråta. Dessa människor som trodde att de hade lyckats lura mig och att jag ingenting visste. Men guess what, jag har vetat om det här i flera veckor, jag har bara inte orkat bry mig. För ni är så fula invändigt att jag inte känner att det är värt det. Fast tanken slår mig ändå, gör man verkligen så? Hur sover man om nätterna när man vet att man gjort så? Det är väl en fråga jag aldrig kommer få svar på. Empatilösa kanske de kallas.

JAJA! Nog om detta tramseri. I kväll ska jag som sagt åka till Ickis med Carro och ha mysigt. Ser väldigt mycket fram emot det faktiskt. Skulle dock sitta fint med en liten dusch innan eventuellt, tvätta bort dessa spritångor som inte känns allt för smickrande.

MEN FÖRST ska jag titta på ett avsnitt av vänner och äta kall prinskorv med räksallad! Och så ska jag dricka cola till så klart. Men det tog jag för givet att alla redan förstått.

GOOD BYE!

PS. Jag älskar min lillasyster. DS.


The time is now

I kväll vankas det middag hos Snorfen tillsammans med Maggie! Tyckte hon sa att det skulle bjudas på fajitas, och det tycker ju jag så klart låter alldeles utomordentligt! Senare blir det utgång. Detta är första gången jag äntrar Gladans heltäckningsmatta sedan jag blev en ny människa. Tycker det känns lite spännande faktiskt, kanske att jag kommer ut därifrån med en helt ny syn på stället? Fast ja... Det känns föga troligt.

Sedan i morgon, då ska jag till Ickis med Carro och mysmysmysa. Perfekt va? OCH!!!! På måndag blir jag förmodligen kvar i Härnösand men på TISDAG, vet ni vad som händer på tisdag?! JAG FLYTTAR! Åhåhåhå, kan inte riktigt förstå att dagen faktiskt är här. Jag ska flytta till en egen lya (hatar ordet lya eftersom jag inte är en räv, men det kändes passande just nu), som är bara min. Kan inte med ord beskriva min lättnad.

Men nu ska jag gå och duscha, så på återseende!



IKEA-dag

Åh, tänkte sätta mig och skriva ett inlägg här nu, men så insåg jag plötsligt att jag faktiskt inte har lust. Jag ska till IKEA i dag med Magda, och jag förmodar att det även blir en sväng på Birsta. Det tycker jag låter som en utomordentlig torsdag, faktiskt! Och har jag tur slutar den bra med. Vi kan ju hoppas!

Hejdå, muntergökar.


Could it be, this is where I belong?


Födelsedagspresentdag

HEJ BLOGGEEEN!

I dag har fröken Stattin minsann haft en toppendag, och bättre kommer den bli! Jag har hunnit med att få ansiktsbehandling (heaven on earth) och en massage (smärtsam men välbehövlig). Därefter gick jag på Wayne's och köpte födelsedagspresentfika bestående av en latte och en cheesecake. Inte helt fel på en onsdag det inte!

Så nu sitter jag bara hemma hos Danny & Emlan och väntar på att de ska sluta jobba. Då blir det, som jag nämnt tidigare, sushimiddag och sedan bio i kväll. Jag börjar bara bli mer och mer nervös. Drömde mardrömmar om det inatt! Tänk hur jag kommer drömma natten som kommer. Jag kommer nog måsta sova i Daniel och Emelies säng i natt. Fast då får fasen Emlan sova i mitten assoooo!

Men nä, nu börjar Vänner på TVn så det ska jag se!

Puss, kära vänner.

Världens bästa par!


Om jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig



Jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön.
Jag har fastnat med händerna i marken,
och i minnet från en mardröm.

Jag försöker men jag förlorar varje gång.
Antingen lämnar de mig eller så lämnar jag dem.
Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om.



Måndag kväll

Och här sitter jag och lyssnar på lite nostalgimusik. Sån musik som man får ont i magen av. Ont i magen på ett bra sätt, kan man säga. Ont i magen på ett sånt sätt som gjorde ontontont för några år sedan, men som jag nu är så glad att jag kommit ifrån. Ett skönt ont, så kan man säga. För det finns ju faktiskt. This is the way you left me, I'm not pretending. No hope, no love, no glory. No happy ending. Typ SÅ!!!!

Har haft en bra kväll i alla fall. Vi hade julmys på fiket med tända ljus och julmusik. En fin fortsättning på min och lillans julafton förrförra veckan. Och innan det fick vi go'fika efter terminsmötet! En alldeles lagom, lugn kväll.

I morgon efter skolan ska jag åka till Sundsvall, till min Magdalena. Vi ska åka på IKEA och köpa lite grejor till min kommande lägenhet och sedan ska vi åka hem till henne, vi ska äta ost och kex och så ska vi mysa ihjäl oss! Och sedan på onsdag, då ska jag få ansiktsbehandling och massage! Äntligen. Emlan och Daniels födelsedagspresent till lilla Sofen. Därefter har Emlan utlovat sushimiddag och Paranormal Activity 3 på bio! Jag förstår inte varför jag ger mig in i såna här saker. Man lär väl så länge man lever. Men ja ni hör ju att jag kommer ha en toppenvecka i vilket fall som helst! JAG ÄR SÅ NÖJD med mitt liv just nu. Jag är verkligen det. Medvind kallas det tror jag. <3

Men hur som helst! Nu tror jag att jag ska göra nånting att äta, fastän timman är så himla sen. Sedan ska jag nog slå på ett vänneravsnitt och njuta av allt. Det tycker jag låter som en swagtastic idé! Så ha en bra kväll och natt och det, alla fina människor. Så hörs vi nog något framövers :) Puss!


You're better off if you don't ask why

I'm not worried about the ring you wear.
'Cause as long as no one knows, then nobody can care.
You're feelin' guilty, and I'm well aware.
But you don't look ashamed, and baby, I'm not scared.

Follow me, everything is alright.
I'll be the one to tuck you in at night.
And if you want to leave I can guarantee,
you won't find nobody else like me.


<3



Ny vecka, nya tag?

Well hello, there! Vilket härligt väder det är ute i dag, och jag blir automatiskt på toppenhumör! Mitt största problem just nu är väl att jag oroar mig lite för bilfärden in till Härnösand. Fick höra att pappa hade fått sladd i Gålån och han har faktiskt vinterdäck. DET känns otroligt obehagligt för jag hatar att få sladd. Helst sedan inzidenten förra året när vi körde in i ett vägräcke osv. Då var det visserligen mycket halare än nu, men still.

Annars då? Helgen har spenderats i Härnösand och varit hur mysig som helst. Men jag ser verkligen fram emot att flytta dit! Nästa vecka smäller det. Då går flyttlasset på tisdag. Och tisdag är även den dagen då vi har flest föreläsningar och sådär, är inte det ironiskt så säg... Men förhoppningsvis ska det gå bra! Och på torsdag nästa vecka får jag förhoppningsvis hämta soffan också. Men om jag ska lita på min magkänsla så kommer det uppstå komplikationer. Haha, det känns litegrann som en standard för mig. Ingenting ska gå smärtfritt :)

Jaja! I dag har vi i alla fall träff med studiegruppen för att diskutera en uppgift och lite sådär, och i kväll är det möte med kåren så det kommer bli en heldag i Härnösand med Carro (och kanske ev. Ickis? Vi får se!). Jag återkommer kanske i kväll om jag orkar. Så på återseende, kära vänner!


-



And when they flirt back.

Onsdag

I dag känner jag för att skriva lite. Och då tänker jag minsann göra det. Det är ju sånt som är så härligt med att ha en egen blogg. Jag gör vad fan jag vill här. Like a BOSS? Jag vet inte hur man använder det uttrycket. Tråkigt.

Jag vaknade jättesent i dag, eller ja... Ganska tidigt om man jämför med vissa (som jag för övrigt tycker kan vakna nu). Men jämför jag med "nygamla" sofen, som nu gått tillbaka till att bli gamla sofen, så  sov jag länge. Pappa ringde och väckte mig och började prata om däckbyte hit och dit och frågade om mina planer för dagen. Och så åker de tydligen till Stockholm i helgen! Det var väl trevligt för dem? Jag tror bestämt att de ska dit och träffa min faster :) Hade jag också velat göra. Men det får väl bli en annan gång. Man kan ju inte få allt.

Jag åt nyss en yoghurt som smakade blåbärssoppa. Och jag tycker inte om blåbärssoppa. Sedan vet jag inte om det råkar vara så att mamma skulle ha den där miniyoghurten till någonting heller. Jag kanske borde ringa och fråga? Förresten så funderar jag på om jag ska koka ett ägg kanske. Äta lite lunch. Fast jag drömde ju inatt att jag kokade ett ägg, och det sprack. För att det fanns för många funktioner på spisen. Åh... Hatar när det händer.

Jag tror jag ska plugga med Caroline i dag. Det gjorde jag igår med. Och så köpte vi varsin kalender och blev ansvarsfulla så Ickisen skulle bli lite stolt över oss. Jag tror det fungerade riktigt bra faktiskt.

Jo, och så skickade jag efter en halloween-utstyrsel! Så himla spännande.

Hejdå, bloggen :)


Me ghostaaa

Orkar inte riktigt blogga för tillfället, det kanske blivit ganska tydligt i och med alla tråkbilder och texter och tjosan hejsan. Men känner jag mig själv rätt dröjer det nog inte länge förrän jag är igång igen. Full fart. Men tills dess får ni hålla till godo med glada/arga/ledsna texter och ett och annat visdomsord. Håll till godo sa jag! (älskar att jag verkligen inte vet om det ska sitta ihop eller inte, och ändå väljer att särskriva. DAREDEVIL!)



Before this river becomes an ocean, before you throw my heart back on the floor



Well, I guess it would be nice if I could touch your body.
I know not everybody has got a body like you.

Oh, but I gotta think twice, before I give my heart away.
And I know all the games you play,
because I play them, too.


With a genuine smile


I couldn't trust, called your bluff, time is up, 'cause I've had enough.




Never saw it coming, all of your backstabbing.
Just so you could cash in on a good thing, before I realized your game.

I heard, you're going around, playing the victim now.
But don't even begin feeling I'm the one to blame,
'cause you dug your own grave.

When I'm shuffling

Expectation



Reality




Jag tror detta på ett lysande sett visar hur jag kommer att se ut i morgon! Brilliant!

Helgen som komma skall

Nu i kväll ska jag åka till Kramfors för att spendera lite kvalitetstid med mina fina tjejer. Malin kommer hem från Västerås och Magdalena har förflyttat sin söta lilla rumpa ifrån storstan upp till ministaden så nu ska vi samlas hemma hos Snorfen och myspysa hela kvällen! Ser verkligen fram emot det. Känns som att det var supermånga evigheter sedan vi var samlade alla gullfior och jag :)

Och i morgon vankas det sittning igen. Jag och Caroline gjorde ju (nästan) slutfinishen på våra ovvar i dag (bara märket som ska på), så nu är vi minsann redo för en ovvesittning. Ser otroligt mycket fram emot morgondagen, känner på mig att det kommer bli en kanonfest som vanligt. Och jag har ju alltid roligt med fröken Nyberg också så detta kan ju bara inte gå fel. Sedan är det ju så rooooligt med sittning igen, har inte varit på någon sedan nollasittningen. Behöver jag förtydliga och säga att jag är totally psyched inför helgen? ;) Trodde väl inte det.

Men jaaaa, nu jäklar såg jag att klockan börjar bli mycket. Så det är nog bäst att jag börjar göra mig i ordning för att åka till Kramfors snart. Man vill ju inte komma så himlaaarns sent! (För jag är ju aldrig sen)

På återseende! :)

Veckan som passerat

Ja, det har som inte hunnits med några inlägg här i veckan, trots att jag egentligen har en del att berätta om.

Vår Tallinnresa t.ex., som nog var det största skämtet jag någonsin varit med om. Jag vet faktiskt inte rktigt vad jag ska säga, mer än att jag avråder folk från att åka dit om de inte redan haft oturen att vara där. En stad full av dålig service och otrevligt folk, som dessutom försöker lura en på pengar. Så otroligt tragiskt. Jag vet inte, Tallinn kanske är fantastiskt trevligt att åka till om du är kulturintresserad och så vidare, men då ska du se till att ha en svensk guide. Och resan toppades ju av att jag trodde att Daniels sista stund var kommen när planet från Tallinn lyfte också (visade sig "bara" vara någon nerv som kommit i kläm och lite vätskebrist m.m.), så att jag fick sitta och grina hela vägen hem. Så ja, bra resa! Men min födelsedag var hur bra som helst i alla fall för då hade vi inte insett att alla var idioter än :) God mat och gott sällskap och så vidare!

Sedan jag kom hem har jag hunnit med en hel del faktiskt. Modevisning i måndags med Carroooliiine, sedan studentpub i onsdags, också den med Carroooliiine. Var faktiskt riktigt roligt! Förkröket hade väl kunnat vara liiiite mer fartfyllt, men jag ha väl bara mig själv att skylla. DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL! Supergod mat och rödvin (vuxenpoäng, Emlan!) fick jag ju i alla fall. Och det är inte fy skam!

Igårkväll fick jag äntligen träffa min lillasyster igen. Vi hade julafton (och lite födelsedag för mig), där vi åt prinskorvar (kalla såklart), pepparkakor, clementiner, kladdkaka med chokladgrädde (!!!) och OLW-hjärtan. Allt detta sköljdes självklart ner med julmust! Sedan satt vi och tittade på Astrid Lindgrens jul (<3) och A Christmas Carol innan vi somnade på våra sötaste öron. Och så hann vi så klart med lite catch up, viktigt! Våra liv är så tokiga så vi skulle kunna prata i evigheter. Evigheter!!

Alltså jag måste publicera det här nu, jag har hållit på med det här inlägget i typ en halvtimme tror jag för att det varit så mycket runt omkring. Jag återkommer efter att jag har ätit med vad som händer i kväll och i morgon (inte för att ni vill veta utan för att jag vill skriva om det).

HEJDÅ!



When you're at school and you have to walk by the bitches that you hate.

 

 

 


Happy birthday to me

I dag är det fredagen den 7e oktober och jag fyller 21 år. Stora tjejen! Eftersom jag förmodligen inte kommer ha varken tid eller möjlighet att blogga i dag så gjorde jag igår ett tidsinställt inlägg. För jag måste ju önska mig själv en trevlig födelsedag. Det är väl inte mer än rätt, tycker jag.

Så grattis på födelsedagen, Sof. Jag antar att du har det skitbra med din familj i Tallinn eller på flyget eller vart fasen du nu är när det här publiceras. Och så hoppas jag att du kanske kan få lite tårta i alla fall. Trots att du aldrig får det på din födelsedag. Jag håller tummarna för att du får det i dag. Kram!

Amen.


-


Today is the day

Eller ja, på sätt och vis. I kväll åker vi i alla fall till Sundsvall till Danny och Emlan och åtminstone jag ser det som början på resan. Vi ska äta sushi (till mammas förtret), må gott och bara ladda inför den mardrömstidiga morgonen som väntar. 05:30, tyckte jag de sa, börjar vi rulla ner emot Skavsta. Därifrån flyger vi till Tallinn, och jag har, som jag skrev om tidigare, inte flugit på tre år, så jag känner att jag börjar bli riktigt nervös! Dock får jag ju den här gången ta t.ex. ett litet vinglas om jag vill innan, det fick jag ju inte då! Men det går säkert bra.

Och går det inte bra, så säger jag som Ammis, då dör jag i alla fall lycklig!

Men nu ska jag nog ta och packa det sista, sedan ta en dusch och sådär så att jag för en gångs skull kanske kan vara klar i tid när vi ska göra något sånt här. I stället för att alla ska behöva vänta på mig som vanligt. (Det är så ironiskt att jag börjat hänga så mycket med Caroline Nyberg nu, hon är fan snäppet värre än mig till och med.)

Men ja, det blir nog ingen mer uppdatering förrän jag kommer hem nu gissar jag på. Eller man vet ju aldrig, kanske finns internet på Hotellet osv, jag har faktiskt ingen som helst koll. Men om det blir så att vi inte hörs förrän på söndag, så vill jag önska alla en helt fantastiskt underbar helg!

Och just det hörni, jag fyller ju faktiskt år i morgon också! Jag har inte ens hunnit bli exalterad över det än.

Hejdå.


It might just be


Det trodde man fan inte, Longbottom


Onsdag, dan före dan

Ja ni, kära läsare, nu börjar det dra ihop sig minsann. Resefebern börjar göra sig påmind och jag insåg precis i dag att man kanske skulle ta och börja packa lite? Vi ska visserligen bara vara borta tre dagar, men jag säger som mamma: Man vet ju aldrig vad man kommer vara på för humör alla dagar, kanske känner för jeans, kanske känner för kjol? Kanske känner för mjukisar? Haha. Nä men jag tror det ska gå bra. Nåt par jeans, en kjol, någon blus och lite tröjor borde väl räcka. Tycker man.

Sedan på lördag morgon ska ju jag få ansiktsbehandling 60 minuter och massage i 40 minuter också, min födelsedagspresent från Danny och Emlan. Kunde ju inte kommit mer lägligt det. Så jäkla tacksam är jag. Det ska jag även tala om för dem när jag träffar dem!

I natt sov jag i Härnösand, och det var lika mysigt som vanligt. Jag längtar så otroligt mycket efter att få flytta dit! På vägen hem var jag och pappa in på Jysk och tittade på en bäddsoffa som jag då beställde. Den var kanske inte jätteskön och sådär, men billig och precis i den modellen jag vill ha så den duger mer än väl :)

Nej nu kom maten in här, haha pappa är servitören! Så den ska ätas nu. Sedan i kväll ska jag till Carro där vi ska färga våra overaller, HUUUUR FAN SKA DETTA GÅ?! Vi borde fan inte få ha ansvar över våra egna ovvar, det är ju inte säkert på en fläck. Huga.

Men ja, på återseende! :)

<3

Bon Appetít på melodifestival

Haha, jag blir ju faktiskt ändå tvungen att lägga upp den här på bloggen, så att björnunga kan få ta del av även denna. Om de inte redan sett den kanske? Men för att ursäkta min helt otroliga inlevelse måste jag få förklara att jag i princip var utan röst den här kvällen, jag kände nog att jag var tvungen att göra någonting för att kompensera. Sedan gjorde det nog inte saken sämre att jag hade fått i mig ett par vinglas eller fyra heller ;)

Men här är den i alla fall. Låten som jag och tre tjejer till fick skriva till PM när vi hade Melodifestival på schemat under introveckan. Vi fick låten främling att skriva om texten på. Och det här uppträdandet gjorde att vi vann ett diplom. INTE fy skam skulle jag vilja säga. Så lyssna och njut! Eller ja... Lyssna i alla fall. Haha.


Much worse


God morgon!

Självvaknade strax före nio, helt otroligt? Förstår inte. Och två sekunder efter att jag hade vaknat blev jag påmind om att jag har en mobiltelefon, eftersom jag fick sms. Och inte från vem som helst! Min älskade lillasyster lever, och jag är så glad över att hon skrev till mig direkt så jag fick veta. Har varit steeenorolig men hon har tydligen haft riktigt roligt så då är jag glad och nöjd : ) Lillaste tjejen då.

Har haft en så sjukt rolig helg, som vanligt. Kräftskivan hos Ickis blev lyckad med massvis av mysigt folk och Christers gitarrspelande. Det var gott med kräftor men heejsan hoppsan vad söligt. Det här lär ju vara första och sista gången jag äter kräftor innan utgång i alla fall! Haha. Väl ute gå krogen var det så mycket folk så man inte riktigt visste vad som var upp och ner. Men jag träffade ju CICCAN också i alla fall, så himla roligt! Och sedan blev det efterfest som vanligt. Har liksom blivit våran nya grej.

I dag blir det till att åka på skolan och hänga lite. Plugga lite och sådär. Carro ska fixa en overall och sedan ska vi nog kolla efter färg också. Sedan på kvällen blir det att dra på fiket för musik-quiz :D Skitkul tycker jag! Så åter igen ser jag så otroligt mycket fram emot dagen. I just love my life right now, och jag älskar att jag faktiskt tar vara på det den här gången. Inte tar det för givet :) Brukar annars kunna vara väldigt lätt att göra det.

Nu blir det lite frukost och sedan en dusch. På återseende!



CHRISTER :')


Hahah, vilken natt

Alltså det här är nog bland det värsta jag varit med om, olycksmässigt det vill säga. Kan inte förstå varför jag ska utsättas för sånt här heeela tiden. Mitt arma 20(snart21)årshjärta klarar inte av dessa drastiska händelser.

Av någon anledning fick jag och Carro för oss att åka till Sundsvall och gå på MAX efter att vi varit och myst med de andra två sötnosarna. Och jag förstår egentligen inte varför, då ingen av oss egentligen var hungriga. Det kanske var äventyret vi sökte? Ja, ett äventyr fick vi ju i alla fall.

När vi ätit klart och kom ut till bilen märkte vi att fläktarna i bilen gått på högvarv hela tiden, sedan vi gick in. Inget konstigt med det, tänkte vi, då vi varit med om det en gång i Härnösand också och pappa sa att bilASET kunde göra så ibland. Men vi anade oråd när jag vred om nyckeln och det lät KLICK, KLICK, KLICK och alla lampor i bilen bara blinkade. Hahaha, fy fan. Klockan var 02:20 och vi satt fast i Sundsvall utan någon att ringa till.

Vi ser att oljelampan lyser i alla fall, så första tanken är så klart att oljan kanske var slut? Jag såg att det hade runnit ifrån bilen nämligen, haha. Så vi gick på Shell och köpte olja, och fyllde på en hel sån flaska. Klev in i bilen, och KLICK, KLICK, KLICK, KLICK, KLICK!!!!! Kan meddela att vi blev bra VANSINNIGA där ett tag.

Plötsligt står en fritt främmande man utanför bilen och knackar på rutan, säger att batteriet på min bil dött. Så det var bara att traska tillbaka till Shell och generat fråga om de inte möjligtvis råkade ha några startkablar vi kunde låna. Det hade de. Och den här snälla mannen hjälpte oss att få igång jävla bilskrället (vilken otroligt fantastisk människa!), och vi kunde åka hem. Bara sisådär en timme senare.

Om jag är less nu? Måttligt. Så nu tänker jag gå och lägga mig. För väckaren ringer nio i morgon bitti och då ska jag kliva upp för att göra mig redo för dagen och kvällen. Först på schemat står pajtillverkning med Carro. Som ska dokumenteras. Vi ska ju göra det med ett leende! Lär ju vara fantastiskt glada i morgon. Haha.

Godnatt.


RSS 2.0