Bored to death

Alltså, det måste ju vara olagligt att vara såhär fantastiskt uttråkad! Jag är så uttråkad att jag blir obekväm i mig själv, haha, men vad konstigt det lät. Hur ska jag förklara? Hur jag än sitter i soffan blir det obekvämt, hur jag än sätter upp håret (eller låter det vara utsläppt) så blir det obekvämt. Vad jag än ser på tvn så tycker jag att det känns tråkigt och inte ens Vänner (!!!!!) är tilltalande för stunden. Kan inte förstå vad det sitter i :D Önskar lite, pyttepyttelite, att pappa var här och kunde göra i ordning några smörgåsar till mig. Men han är ju i PRAAAG!!!!

Ja, jag har det "jobbigt" nu som ni ser, haha. Och det är så mycket I-landsproblem över detta att jag skäms :D Det är tuuur för mig att jag har humöret i behåll i alla fall och kan skratta åt min så kallade misär. I morgon är det en ny dag, som följs av en ny kväll, hoppas på (eller jag vet) att den kommer bli bättre än den jag haft i kväll. HIHI!

Hejdå bloggen :)

Jag just nu!


Bla bla bla

Känner att det här är en dag då jag har absolut ingenting att skriva om. Jag har hunnit med att skjutsa mamma och pappa till Midlanda eftersom de åker till Prag i kväll. De ska fira nyår där minsann! Spännande för dem. Sedan har jag handlat och lite sånt där. Dyrt blev det, men det är väl sånt man får leva med.

Nu hade jag tänkt (bara för att jag har bil) att jag skulle susa ner på stan och köpa mig lite sushi till middag. Var faktiskt längesedan jag åt det nu så det ska bli riktigt gott.

Men ja, näe, ni märker ju. Nada, nada...

Jag längtar i alla fall tills i morgon.

Hejdå.


one of my biggest


ON FIRE!

Ja, som vanligt när jag haft ett längre uppehåll på bloggen och sedan råkar få tillgång till den en dag då jag har tråkigt, så känns det som att jag kanske kommer att tillbringa mest hela kvällen här.

Min kära vän, och vapendragare, Caroline Nyberg har just lämnat Härnösands regn och rusk för att åka ut till de Norrlännska skåååugarna (till Mjällom), varifrån hon i morgon ska transportera sig upp till de Norrlännska skåååugarna (denna gången Åre) för att fira nyår. Jag vet att jag nämnde detta tidigare men tyckte det var värt att nämna igen. Jag nämnde väl att detta är en dag då jag har tråkigt?

Med det sagt vill jag dock tillägga att det var längesedan jag hade så roligt som jag hade i dag då vi hämnades på Erika. Och nu behöver ni inte vara oroliga, jag kommer att visa även er i sinom tid hur fantastiskt bra vänner vi är till gullhönan våran som inte har en susning om vad som väntar henne.

Hur som helst. Vad jag vill ha sagt är att jag är lite orolig för hur det ska gå för mig på Nyårsafton då jag ska fira den i Härnösand, UTAN att ha Caroline vid min sida?! Jag troooor att det ska gå bra, men man vet banne mig aldrig. Jag får helt enkelt hoppas på att kåren tar väl hand om mig och min vilsna lilla själ. Fast de har ju verkat snälla hittills!

Jaja! Nu börjar grabben i graven bredvid, och eftersom jag ska träffa min blivande man på en kyrkogård så är det väl bäst att jag tittar på den här och studerar hur man gör.

Adiós amigos!


Förkylningens under

Jag kände att jag blev tvungen att förklara varför Caroline också var med på att hämnas på Erika. Så att folk inte tror att jag betalat henne eller liknande, för jag sysslar inte med sånt och inte Nybbe heller (tror jag?).

Det var ju som sa att jag och Erika sov här hos Caroline igår. Så klart. Och när vi skulle sova blev det så jävla varmt att vi ville dö, nästan. Och Erika kom på att vi skulle ha fönstret på glänt i köket. Caroline protesterade, menade på att hon har väldigt lätt att bli förkyld och att hon INTE vill bli förkyld nu när hon ska åka till Åre och fira nyår.

Erika försäkrade henne att så inte skulle vara fallet. Att hon inte kommer blir förkyld bara för att fönstret står öppet några timmar. Om jag säger som så (och nu tror jag inte att någon blir förvånad) så hade ju Erika Nordling självklart fel. Caroline vaknar upp med täppt näsa, och så gjorde även ERIKA!!!!

En annan sak som Caroline just påpekade, var att Erika ju faktiskt riskerade våra liv genom att ha fönstret öppet.

Jag citerar Carro:

"Det hade ju kunnat komma in en mördare och dödat oss allihop! Eller vad fan... DAGMAR hade ju för fan kunnat komma in här och förstört hela mitt jävla kök!!!!"

Så nu vet ni. Caroline a.k.a Förkyldtjej_88 hade också anledning att hämnas.

Over and out.

Revenge is a dish best served cold

Halloj härliga människor!

Jag har varit utan dator verkligen heeela julhelgen, då min kabel kollapsade fullständigt så jag inte kunde ladda den stackars saten. Så den har legat helt orörd. Har visserligen varit ganska skönt, vissa stunder, men på det stora hela har det mest bara varit frustrerande. Nu har jag i alla fall köpt en ny kabel så min dator funkar igen.

MEN! Nu till anledningen att jag skriver.

Igår, när vi bevistade Birstas mellandagsrea en liten sväng, kom Caroline Nyberg på den briljanta idén att vi skulle måla i målarböcker kommande kväll. Så vi köpte varsin målarbok. Jag och Caroline valde Barbie och Erika valde Disney. Glada i hågen satte vi senare igång med detta. Vi målade och målade. Vi höll på i sammanlagt fem timmar. FEM TIMMAR?!!?!?? Men ja, jag tyckte om det ändå. Även om jag var dödligt less där på slutet.

Hur som helst, här har ni resultatet av de sista tre timmarna:


Min bild till vänster, Carolines i mitten och Erikas till höger.

Efter ungefär två minuter skulle Erika Nordling skåla. I Coca-Cola. Över "fem timmars väl utfört arbete" som hon själv uttryckte det. Den här skålen skulle hon härmed hälla upp själv åt mig och henne. Och jag håller glaset stadigt framför henne medans Caroline håller på att lägga upp bilden ovan på Facebook.

Jaha! Resultatet av hennes så kallade skålande? Ja, det ska ni få här.Så nu ska Caroline hjälpa mig att hämnas på henne. Det ska bli jättekul tycker jag.
Nu blir du allt bra nervös va, Nordling?! JAG HOPPAS DET!!!!!

Hej, mitt vinterland

Vilken härlig dag jag har haft i dag! Jag kom upp i bra tid för en gångs skull, och sedan har jag diskat och städat och grejat på här hemma hela dagen. Och det blev lite bättre än innan i alla fall :) Så nu kan jag med gott samvete åka hem över jul! Solen har strålat hela dagen och snön har gnistrat. Känns som att man ser livet från en helt ny vinkel då det är vinterväder likt detta utomhus! Helt underbart. Och att jag hade världens mysigaste kväll igår innan jag åker hem gjorde inte saken sämre.

Jag ska alldeles strax gå ner på stan och äta nånting innan jag tar bussen hem till Kramfors för jobb 18:00-22:15, och efter det ska Ammis komma och hämta mig och så ska vi ha lite julafton, byta julklappar och äta pepparkakor (hoppas jag?!). Det blir lite sent visserligen men det får man ta. Ska bli så skönt att få träffa lillisen igen.

I morgon jobbar jag mellan 9:00 och 16:00 tror jag? Och sedan ska jag hem till Bjärtrå för första gången på verkligen ååår och dar! Kommer kännas hur konstigt som helst. Men det ska bli mysigt :)

JAJA! Ha det bra :)


Ett varningens ord

Shit, pratade just med min lillasyster som upplyste mig om att jag är alldeles för negopego i min blogg. Är det verkligen så? Började med att läsa igenom föregående inlägg, där jag faktiskt tyckte att jag hade varit positiv när jag skrev, och se på fan. Seriöst, asnegativ ju? Såhär kan vi ju inte ha det! Haha.

MEN DÅ ska det bli ändring på det! Nu ska jag försöka bli positiv och bara skriva om sånt som gör mig glad. Eller inte bara, bara. Ibland måste det rinna över tror jag. Men jag ska bli så som hon påstår att jag var förut i bloggen. Brukade skriva glada saker och så. Hehe!

Så då kan jag börja med att berätta att jag är jätteglad att vi har fått så mycket snö :D Äntligen känns det som att vi kan få en vit jul och jag skulle tycka att det vore så himla underbart. Pappa släppte dock bomben om att jag tydligen ska vara jultomte hos mina kusiner på julafton, haha, det känns inte alls okej! Har så hemska minnen från då min faster var tomte, och hon var helt tyst för att inte avslöja att hon var en kvinna. Ska jag bli likadant? Stackars barna kommer ju inte alls tycka det är roligt. Bättre om Daniel är det igen! :)

Jaja. Nu ska jag göra någonting att äta tror jag :) På återseende!


Dålig bloggerska

Det är så roligt med mig. Varenda gång jag verkligen tänker "åh, det här måste jag blogga om" så blir jag så jäkla slö de följande dagarna att jag absolut inte kan få tummen ur. Jag undrar vad detta beror på, men kommer förmodligen aldrig få något svar. Det kanske handlar om att jag inte gillar pressen? Att jag behöver skriva bara precis när andan faller på. Typ som nu i kväll! Och nu har jag ju så klart glömt vad det var jag hade tänkt skriva om.

Hur som helst, sedan sist jag skrev har det hunnits med en hel del. Jag kan börja med att tala om att jag faktiskt själv lyckades fixa kanalerna! Eller jag hade lyckats egentligen, om det inte vore för att Tele2 typ hade missat att aktivera mitt kort eller vad hon nu sa. Jag fick ju ringa supporten till slut, och sedan var det fixat inom tio minuter. Och det visade sig att jag hade gjort HELT rätt! Det hörde bara till min vanliga otur att det inte skulle gå helt smärtfritt. Alldeles som det ska vara med andra ord.

I lördags var det partaj som gällde. Hemma hos Erikas kompis Sussen, och jäääklar i min lilla låda vilken lägenhet hon och hennes pojkvän hade flyttat in i! Helt jävla sanslöst. Ville nästan gråta. Eller okej då, var ju på partyhumör så jag lär ju inte ens ha varit i närheten ;) Men det var hur som helst en otroligt rolig kväll som (faktiskt väldigt otippat) avslutades på Bittens för mig och Caroline medans de andra brudarna drog på Svenssons.

Nu igår och i dag har jag varit på käraste, kära Konusum och jobbat. Lite ovant har det varit men faktiskt kul! Tycker det är roligt att komma tillbaka sådär och träffa vissa kunder som man fått lite "relation" till som man ser är glada att man är tillbaka. Och sedan det här med att träffa en massa folk och så, det tycker ju jag alltid är himla kul! Ja, vore det inte för att det finns en del typer där hade jag lätt velat jobba där hur mycket som helst.

MEN! Nu får det vara färdigbloggat för i kväll.
Jag ska bara lägga in en bild på mig och snyggsussen som får säga fuck you till världen.


Upp med hakorna!

Såja, nu har jag blivit på lite bättre humör så jag kan göra en gladare uppdatering!

Tidigare i veckan fick jag höra av Karro att det tydligen satt ett brev till mig på anslagstavlan mitt emot postfacken, och att det hade hängt där "ett tag". LITE komiskt tyckte jag, att jag inte sett det. Eller förresten, jag tyckte inte det var komiskt då, eftersom brevet innehöll en avi på tv-boxen jag hade beställt (som då hade blivit tillbakaskickad), men nu tycker jag faktiskt att det är lite komiskt och väldigt, väldigt typiskt mig.

Sedan att posten i Härnösand verkar vara fullkomligt tomma i huvudet är en annan historia. Är det verkligen så svårt att se att det finns ett postfack som det står "S Stattin" på? Jag kan tycka att om det hör till ens jobb att leta namn på postfack så ska man fan inte kunna missa det. Ren slöhet.

Hur som helst, i dag fick jag i alla fall ringa till Tele2 eftersom jag fortfarande inte hade fått någon avi (skräll), så jag fick mitt kollinummer och traskade bort till OK för att hämta ut den. Och jag har en fråga:

Är det så att bara för att man är tjej så ska man inte kunna installera någonting så att det blir rätt på en gång? Det följde med en väldigt enkel (tyckte jag) beskrivning på hur man skulle montera boxen och sedan hur man installerade den. Jag följde verkligen allting till punkt och pricka, jag dubbelkollade till och med varenda gång jag tryckte på en knapp, och ÄNDÅ kan jag fortfarande bara se mina vanliga tråkkanaler. Haha, man kan ju fan bli vansinnig för mindre. JAG VILL HA FEMMAN!

Så nu måste jag ringa till min storebror och höra ifall han kanske kan förstå vad jag gör för fel. Men förmodligen kommer jag väl få vänta tills han har vägarna förbi innan jag kan lösa den här gåtan.

Men men, sånt är livet :D Jag överlever säkert!


Jullov

Nä, fy fan hörrni... Nu är det fasen jobbigt alltså. Jag har fått jullov och jag borde sprudla av glädje, är ledig ända fram tills, ja när var det nu då? 9e januari tror jag. Superlångt lov med andra ord. Men vill ni veta en sak?

Jag har aldrig sett fram emot julen så lite som jag gör i år. På riktigt alltså. För det första så ska min släkt inte ens fira jul på själva julafton, för att mormor nu kommit på att hon vill att hela hennes barnaskara ska vara samlad (vilket den brukar vara vartannat år annars ändå). Därmed bestämdes det, utan min vetskap, att vi i år ska fira jul på juldagen. Och jag blev ledsen ända in i själen av att höra detta, vilket då i princip innebar att jag ska sitta hemma i soffan med datorn i knät hela julafton.

NU, dök dock Emlan upp som en räddande ängel och frågade om vi inte kanske kunde fira jul hos hennes pappa i stället. Eftersom hon varit hos sin mamma i så många år på julafton så tyckte hon att det kanske var på tiden med ett firande i Kramfors den här gången. Så nu blev det så. Min familj firar med Emelies pappa och hans tjej på julafton, och jag går ut på på festligheter på juldagen. För jag tänker inte anpassa mig efter någon annan då ingen annan anpassat sig efter mig.

Varför jag får det att låta så egocentriskt här, att "ingen anpassat sig efter mig" och sådär, är för att jag är den enda som faktiskt blir drabbad av detta, då jag är den enda som inte har någon annan familj att fira jul med. Daniel hade ju kunnat fira jul med Emelies familj på julafton och alla mina andra kusiner skulle ju ändå fira jul på rätt dag. Det var bara min familj som inte skulle det.

Och, jag har heller ingenting planerat inför nyår i år som vanligt. Och i år känns det faktiskt ännu lite krångligare än vad det gjort tidigare år, att hitta någonting att göra. Så jag har tagit på mig jobb på nyårsafton mellan 10 och 16, kände att det faktiskt kvittade. Vem bryr sig...

Nä vad fan, vilket deppigt inlägg det här blev.
Återkommer senare med ett gladare inlägg, då ska jag berätta lite om vad som faktiskt är bra :)Taggad!

Åh, jag är så taggad nu. I kväll blir det fest med min vapendragare i vanlig ordning och jag ser, som jag sagt tidigare, verkligen fram emot det. Har alldeles precis duschat, så nu är det Carolines tur. Efter det är det väl dags att börja make:a sig osv. Ska ha grön ögonskugga i kväll jag, julsittningen till ära.

Den här kvällen kan knappast sluta annat än bra.

Hoppas alla andra har en underbar helg, för det har jag :)


Your eyes


Brandlarm

Vilken härlig start på dagen vi fick här på rosenbäcken i dag! Började med att kika ut och se att det spöregnar. Bara det en jävla skräll. Och någon halvtimme senare plingar det på min dörr, men kunde inte förstå vem som ville mig något och jag hade inga kläder på mig så jag öppnade inte. Sedan gick det bara ett par minuter tills det började tjuta som fan här. Jag och Carro bara blängde på varandra.

Och Carro gick ut i hallen för att kolla vad som hände, om det bara var ett test eller något. Men då kände vi hur det verkligen luktade bränt och var alldeles rökigt. Då jääääklar började jag bli rädd alltså! Eller jag hann aldrig bli superrädd för vi mötte någon karl som berättade att det var lugnt.

Men vi gick ut ändå. Väntade på männen i uniform. Som först åkte förbi oss innan de insåg att jahaaa, det kanske var här ändå! Så då kom de tillbaka och stängde av det här förbannade ljudet. Men efter att de snurrat förbi oss första gången gick vi in, så vi var inne när larmet slutade gå.

JAJA!

Strålande av brandkåren hur som helst. Att ta en hel jävla halvtimme på sig för att komma hit, när det verkar som att det var en riktig brand det handlar om. Det känns otroligt tryggt måste jag säga.


Äntligen helg

Ja, eller inte riktigt... Ska vara på biblioteket imorgon klockan 12:00 för att möta min grupp och finslipa på en uppgift men det tar nog inte lång tid. Så sedan har jag helg! Och jag ser så otroligt mycket fram emot den här helgen kan jag säga :) Vi har julsittning på lördag och det kommer bli så roligt. Har ju min vapendragare med mig!

I dag var jag till Emma och fick håret klippt och färgat. Och jag blev så sanlöst glad och nöjd! Emma är så himla duktig och det är tur att jag har henne här i Härnösand så jag kan klippa mig där o de o sånt. Hon gjorde en grym effektslinga i luggen som är lite kopprig i färgen och jag tycker verkligen det blev skitsnyggt. Sedan gjorde hon slingor i hela håret så att jag fick lite liv i min tråkiga färghjälm också. Så nu har jag alltså sånt där härligt hår som man bara kan få hos en frisör. Och det känns så bra så! Kanske att mitt hår kan börja leva igen nu ;)

Jaja! I kväll har det inte hänt så mycket. Jag och Carro var till Ickis en sväng och mysade. Och nu ligger fröken Nyberg och slaggar här bredvid mig i soffan. Tröttgöööman! Ska nog låta henne sova en stund till innan jag väcker henne och säger åt henne att klä av sig (sov ju på med kläderna på i natt hon!).

Godnatt bloggen :)


gööbn, gööbn, göööbn

Tjenareeeee!!!

Tänkte bara kika in och tala om att jag lever. Och sprattlar.

Caroline är här hos mig, hon ska bo här några dagar eftersom Härnösands Hus åter igen svikit vår sida för en stund. Men sånt händer! Får ju jag ha hennes hos mig en stund med och det är ju kuligt :) Dessutom har vi varit ute och promenerat i kväll. Först till bibblan och gjort färdigt en uppgift, good for us! Sedan kom Ickis och hämtade oss så vi åkte och sladdade lite. Och efter det gick vi hem till mig från henne i..... HÅLL I ER!!! .....

....SNÖÖÖ! Det snöar fasen som aldrig förr (eller kanske inte) och jag gillar det! Man blir så glad av snön, ljuset som den för med sig och blaha blaha. Enda molnet på himlen är väl att det blir lite drygt på lördag att gå i klackisar men man är väl en krigare. En krigare i klackar, det vill säga.

I morgon har jag skola mellan 08:15 och 12:00, sedan ska jag gå till min vän Emma på Attityd och klippa samt färga mitt hår. DET är verkligen på tiden. Har inte klippt håret sedan i juni och tro mig, det syns! Tycker nästan lite synd om fröken Jonasson som ska tvingas ta itu med det. Hoppas hon inte blir vansinnig på mig ;)

JAJA! Nu ska vi se på film och äta chiliostkrokar och dricka coca cola. Eftersom det är onsdag.

PUSS!

Tror Erika var lite sugen i kväll.

Herregud, mitt hjärta blöder ihjäl

Tårarna bara rann för mig.
Stackars, stackars lilla kille.
Så otroligt orättvist.


Love is the answer, at least for most of the questions in my heart

Frusen tjej

Alltså vaaadddd?!?!?!? Hur länge ska det här fantastiska PISSvädret hålla på? Seriöst. Det är fan inte ens roligt längre. Har just promenerat nerifrån busstationen och hem. Höll bokstavligt på att blåsa bort vid nybro, och jag hade varken mössa eller vantar eftersom jag inte hann ta det i morse. Så lite kanske jag får skylla mig själv men fan alltså. Min fina nya jacka är alldeles genomblöt och det är inte roligt alls.

Så himla glad nu att jag ska få umgås med mina bästa klövertjejer i kväll för mitt humör sjönk till botten i och med det här vädret. Det ska fan inte vara såhär i december. Det finns ingenting med det som är okej. Och jag tänker dricka vin i kväll också fastän jag inte hade tänkt det. För jag är sugen? Okej? Sådeså.

Nej, nu tänker jag hoppa in i duschen och värma mig.

Hejdå.


RSS 2.0