Speedy computaah

Hej bloggeeen! Och hej allaa som läseeer!
Vill ni veta nå kulit? Anders har fixat min dator så den är kvickare än blixten nu. Alltså tagit bort allt skräp och sånt. Så nu ska jag bara alldeles strax lägga in mina väsentligaste saker (typ Vänner-säsongerna osv.), sedan är den klar. Och något jag upptäckte alldeles nyss som gjorde mig suuuperglad är att nu kan jag titta på youtube-klipp som vanligt folk igen! Tidigare har det tagit cirka en halvtimme (haha) innan ett klipp startat, nu startas det samma stund jag kommer in på sidan. Lycka!

Annars då? Nä annars är det mesta som vanligt. Förutom att jag och Anders flyttar norrut på söndag. Det ska bli läskigt. Ännu läskigare ska det bli att jag börjar skolan på måndag. Jag är så rädd att jag snart bryter ihop. Men det ska säkert gå bra. Brukar känna mig lite lätt obekväm i sådana situationer till en början bara, men brukar inte ta så lång tid innan jag blivit varm i kläderna.

Jag orkar inte berätta om min vistelse hos favotjejerna i söder, men jag kan säga som så att jag hade otroligt trevligt. Och mysigt! Och det var riktigt roligt att få se hur både Malin och Maggis bor :) Nu kan jag känna mig trygg. Eller är fortfarande lite orolig för Magda som blivit storstadsbrutta på riktigt nu, men hon kommer nog snart in i det helt och hållet och då kan jag känna mig lugn :D

Jaja, mycket svammel nu. Tror jag går och gör lite frukost i stället. Hejsvejs!

Åke Tråk

Jösses, i kväll har jag sannerligen inte ett enda intressant ord att skriva. Är alldeles för trött för att ens orka fungera. Borde packa men jag tar det om ett litet tag. Återkommer i kväll om jag kommer på något kuligt att skriva, annars hörs vi då vi hörs! Adjöken.

Tragiskt

Är fortfarande rent ut sagt kass på att skriva här. Jag är medveten om det och jag hatar det. Men för tillfället är jag så jäkla less på så otroligt mycket. Exempelvis kan jag tala om att det lutar mot att vi måste bo i husvagn första månaden i Umeå. Alltså, hör ni? HUSVAGN! Finns det något luffigare, förutom tält? Och i en månad dessutom. Gissa om jag tänker spendera mina första helger i Kramfors...

Så ja, det är en av sakerna som tynger mig just nu. Även min insikt om mitt framtidsval gnager mig. Jag har... Ja vad ska man säga? Jag har förstått att det egentligen inte alls är lärare jag vill bli, eller jag tror åtminstone inte det. Ända sedan högstadiet har jag velat bli journalist, innerst inne. Det mest tragiska i det är väl då att jag verkligen aldrig kämpat för att nå dit, och det får jag minsann äta upp.

Men vi får se hur det går! Jag börjar på programmet i Umeå i alla fall, och så gör jag högskoleprovet ännu en gång för att försöka kamma hem ett ännu bättre resultat än i våras. Sedan tar vi det därifrån. Rätt vad det är så hamnar jag i Sundsvall till slut, med mina tvillingar. Vi ska bli gamla ihop vi tre! Det tror jag ända in i hjärteroten.

På tal om dessa underbara flickor så ska jag faktiskt få åka och hälsa på dem i helgen! Jag har sån tur att jag får se Malins lilla krypin samtidigt som jag kommer att få hjälpa Magda att göra sig hemmastadd i sin lägga i huvudstaden! Hur mycket bättre blir det? :) Jag längtar verkligen, kommer att bli så himla roligt. Och så ska min favoritfrisörska få ta sig an mitt hår också, blir säkert succé!

Så ja, ljus i mörkret. Det finns det väl alltid antar jag. Jag vet av erfarenhet att jag är en människa som har otroligt lätt för att koncentrera mig på det mörka, så det blir nästintill svart. Men det blir säkert bra. Som min fina lillasyster sa, det kan ju kanske bli som en liten minisemester? Haha, sådär i början på hösten.

Nej nu ska jag väl ta och runda av.. Gud, vad härligt det här var. Skulle kunna sitta och sätta mina ord på pränt i många minuter till känner jag. Men så ska det icke bli. Jag skall skona er mina kära vänner!

På återseende. PUSS!

Skärpning nu ms. Sophie

Alltså jag vet inte vad jag ska säga, finns ingen riktig förklaring till min frånvaro faktiskt. Jag har haft mycket att grubbla på på sistone. Har mest gjort ingenting på dagarna. Ensam hemma i Bjärtrå, eller här i Ramsele med min pojkvän eller i Kramfors hos min älskade lillispillis. Allt har varit rätt skönt faktiskt, förutom att jag jobbat stundvis då. Känns otroligt skönt att det bara är ett par veckor kvar där nu, faktiskt. Eller kommer jag kanske sakna det? Ingen vet.

Nu i helgen har det mest varit festligheter för mig. Eller, typ halva förra veckan faktiskt, haha. Jag började med grillafton med en av mina bästa vänner i onsdags, min Magdalena. Hon har ju flyttat nu, hon ska bli storstadsbrud! Men jag vet att det kommer gå så himla bra för henne, och snart åker jag ner och hälsar på och är hennes modell!

I torsdags drog jag iväg till Näsåker med Anders och Anton, vi skulle kolla in eldnatt på Urkult och jag säger bara WOW! Vi hade en perfekt plats och himlar och plättar vilken syn. Eld kan vara bland det vackraste som finns. Skrämmande och vackert på samma gång. Åkte sedan hem för att gå på fest hos Emma, men återvände till Urkult på lördagen igen för att fortsätta umgås med festivalmänniskorna.

Bör väl nämna Emmas fest också, kanonkul! Var lite gnäll där en period pga musikbrist men det löste sig ju efter ett tag och jag hade faktiskt riktigt, riktigt roligt! Kvällen avslutades med ett youtuberace och sedan en natt nere i en iskall källare, haha. Men de vare värt! Tack igen Emma för en lyckad fest, mer sånt åt folket!

Men nu ska jag sluta skriva, återkommer väl till mina grubblingar något framöver. PUSS!


OMG

Men hallå liksom vad är det som händer? Jag bara försvinner flera dagar åt gången, this is just not right! Men jag har varit i Ramsele och myst nu senaste dagarna, och frånvaron dessförinnan har jag nog ingen vettig förklaring till tyvärr. Dock ska jag åka iväg med Fia nu på lite äventyr så jag hinner inte ens skriva nu heller . Återkommer därför senare i kväll med mer information om mitt liv. Adjöss!

RSS 2.0