Som bortblåst

Och så försvann mitt goda humör, på bara ett par sekunder. Då jag inser att ändringar på mitt CV som jag gjort i lördags inte sparats. Om det är mitt eget fel eller om det beror på min sega dator kan jag inte svara på. Troligen beror det på det förstnämnda, då jag är så sanslöst disträ att jag borde sitta inlåst hela dagarna.

Men en sak är i alla fall säker, och det är att jag inte borde ha tillgång till datorer. FAN.


Städa rum

Ah, herregud. Jag har hållit på hela dagen, ja alltså heelaa daageeen, och städat mitt jäkla rum. Haha det sjukaste är att jag tagit före- och efterbilder, och det är nästan så jag inte vill visa bilderna på mitt stökiga rum. Det är heeelt sjukt hur det såg ut där! Alltså jag mådde ju liksom dåligt av det, men jag orkade bara inte.

Men nu har jag i alla fall tagit tag i det så nu ska ni få se.
Haha alltså det här är verkligen inte okej.


Och sannerligen inte det här heller.


Och såhär ser jag ut när jag städar, i Emlans tröja!
Ja, jag har torkat spegeleeen.


Fascinerades även över hur kort hår jag faktiskt har. Tror det finns fyra eller fem bilder på min tofs ur olika vinklar. Just det, nämnde jag att jag verkligen tycker det är tråkigt att städa?


Resultatet!<3Mysigt va? Jag är så himla glad. Möblerade om lite också, flyttade sängen in mot väggen så det blir mer yta. Skönt! Och så nu har jag alldeles nyss duschat så att jag ska vara fräsch i kväll i mitt fräscha rum!

Jag har förresten provat ett leave-in-balsam för första gången i hela mitt liv i kväll, och jag är lite osäker på vad jag tycker än så länge. Håret har inte riktigt torkat än, så vi får se. Jag har i alla fall alltid ställt mig lite skeptisk till det konceptet. Men vad vet man? Kanske blir nya favoritgrejen!

Nu ska jag gå och poppa popcorn, faktiskt. Ja, vissa saker ändrar sig visst aldrig. Men sånt är livet! Hoppas i alla fall att alla haft en bra dag :) I morgon jobbar jag mellan kvart över nio och kvart över åtta, och därefter väntar en ledig dag där kvällen och natten skall tillbringas med min Ammis. Nu har jag minsann mycket att se fram emot. Och det gör mig på så otroligt bra humör, wihooo!

Puss.

We are family

Jag känner dem så mycket bättre än vad du någonsin kommer att göra. Jag kan dem utan och innan, tänker deras tankar, känner deras känslor. Vi är ett liksom. Och jag vet att det smärtar dig så långt där längst inne i magen. Jag skulle kunna tycka synd om dig, men det gör jag inte. För vem tror du att du är?


Vem tror du att du är?


Tragiskt


Viktigaste delen

Ja, jag hade ju tydligen missat att lägga upp någon bild på den absolut viktigaste personen på Meias dop. Så här kommer hon. Mina damer och herrar, jag presenterar för er, Meias Faster MARIA!


Första advent

Japp, det är första advent i kväll och vi har inte ens en ljusstake. Som vanligt nu för tiden. Var många år sedan vi hade en ljusstake senast, och då kommer jag ihåg att det var jag som tvingade mamma att vi skulle ha en. Någonstans året därpå tappade jag tydligen lusten till att tjata.

Men det får gå ändå. Jag har köpt julmust i alla fall, som jag ska avnjuta i kväll tillsammans med lite god läsning. Jag fick byta den felande boken på Kvantum vilket kändis jäkligt skönt! Så nu har jag den femte  och senaste delen av shopaholic-serien i min ägo, och behöver inte betala för en ny helt i onödan :) Awesome! Men i kväll lär jag nog läsa Ammis julbok, en stund i alla fall!

Hade fått en superhärlig kommentar i kväll som jag inte riktigt förstod mig på, därför har jag inte godkänt den då jag inte kände att jag kunde ge ett svar på den. Utveckla gärna din anonyma tanke du som skrev ;) Puss.

Nu ska jag gå och blanda dipp i alla fall. Ska prova en ny i kväll, Holiday HOT heter den.Tror det kan vara något riktigt bra jag :D Eller så blir det superdåligt. Men det får det i såna fall vara värt. Man måste prova!

Adjö.


Tog en bild härom morgonen innan jag skulle åka på jobbet. Tycker det är så fascinerande, det där ljusskenet på himlen. Det kommer ju från Kramfors, alltså att ljusen från staden lyser upp himlen sådär. Är det inte konstigt? Kramfors är ju värsta pyttelilla stan. Men nog ger den ifrån sig ett spår i himlen allt!
Just det. Vill påpeka att texten i inlägget under är ett citat ur boken "Hål i huvudet". Ett citat som är så bra, och så himla sant. För hur går det egentligen till? När kärlek försvinner. Har den verkligen funnits då?

Dreams were meant for sleeping

Jag har skrivit om detta fenomen förut. Men jag känner att jag är tvungen att göra det igen. Musikens förmåga att slunga en tillbaka i tiden och få en att känna alla de där känslorna som man kände då. Få en att längta, nästan desperat vilja ha igen. Bara för en liten stund.

Jag har tidigare skrivit om tiden då jag började leva. Och nu, precis i kväll, hittade jag det som jag lyssnade på precis då jag var som allra lyckligast. Åh, jag var som en alldeles perfekt mogen frukt. Jag var så glad, jag gick runt med ett leende på läpparna varje dag - ett leende som var äkta. Det fanns ingenting som kunde ta mig ner på jorden. För jag var kär på riktigt, för första gången i mitt liv.

Töntigt nog kommer låtarna ifrån filme High School Musical. Jag lyssnar på låtarna om och om igen och minns. Och jag känner mig som flickan jag verkligen var då. Jag var mig själv, jag var oförfalskad. Helt oförstörd och inte det minsta påverkad av den fula värld vi lever i.

Jag var 15 år (snart 16) och hela världen låg för mina fötter.

Vad hände med mig? När försvann den där glada tjejen, och vart tog den jag blivit vid? Jag kan inte förklara det. Det enda jag vet, är att jag längtar tillbaka. Till det där nya, det där underbara. Till oss, som trodde vi var gjorda för varandra, och bara visste att vi skulle leva tillsammans livet ut.

Livet är en bra härlig historia, är det inte?


Nyårsafton 2005-2006.
Snälla.
I thought you were my fairytale,
a dream when I'm not sleeping.
A wish upon a star that's coming true.
But everybody else could tell,
that I confused my feelings with the truth.
When there was me and you.

<3.You still need me

You say that you love me.
We both know, you don't mean it every day.
Somehow you got me.
So I put up with anything you say.

Because I love you.


When tomorrow comes, I guess we'll see,
when I push in, you pull out.
But you still need me.

Sluta aldrig stråla lilla stjärna

I dag var vi på dop för vackraste lilla Meia. Vilken magisk liten varelse alltså! Hur glad som helst genom hela dopet, och hon såg på prästen när han pratade med henne precis som om hon förstod vartenda ord. Det var som hennes faster Maria sa, såg nästan ut som om hon blev lite frälst!

Och dessutom så sjöng min finaste och minstaste kusin en så otroligt fin låt med. Och jag blev helt hänförd över hur duktig hon var! Det var en ganska svår låt och hon är bara 11 år. Stolt som en tupp är jag! Hon har blivit så stor och fin, lilla Evis. Haha, jag kan sitta och prata om det här hur länge som helst. Hoppas bara hon själv vet om hur duktig hon är, jag tänker så inte vara sen att påminna henne i alla fall.

Här ska ni få lyssna på låten hon sjöng (trots att den här videon har ett helt sanslöst dåligt slut) medans ni kikar på lite (dåliga) bilder från dopet. Och fina bilder på Meia!

En stjärna föll från himlen ner, och spred sin varma glans.Min mormor och moster


Min mamma och pappa
Morbror och storebror tänder ljuset
Mille bygger på sina psalmkunskaper


Familjen.


Lilla duktiga kusinen!


Meia och farfar


Mitt hår var inte okej i dag. Men PUSS!


Åh, magi!

Mitt skratt är min bästa ägodel

God natt, bloggen!

Haha, något jag funderat på faktiskt: kan man börja en "hälsning" med att säga god natt? Alltså, man säger ju god morgon, god middag, god afton osv. Och ingen av dem betyder ju hejdå liksom? Ojoj, någon här som börjat med nattbabblet verkar det som.

I dag är det fredag, eller nej i dag är det lördag och igår var det fredag. Men jag tänker prata om fredagen som i dag, bara för att jag inte sovit. Logiskt?! Jag jobbade från åtta till fyra. Och jag kan säga att jag har haft en såndär dag där jag verkligen borde ha stressat som en galning. Men jag bara bestämde mig för att jag vägrade göra det, så jag har minsann haft lugna gatan i dag! Förutom då strax innan jag skulle gå hem, då allt körde ihop sig ;)

Sedan skulle jag och Emlan handla, och därefter flänga runt halva jordklotet innan vi kom hem hit till Bjärtrå och började laga till tacos som skulle åtnjutas framför Idol! Och jag måste säga att jag är så oerhört besviken. Jag förstååår inte hur Linnea kunde åka ut? Hennes sista låt var bara så jäkla underbar, hon slog de andra med hästlängder. Alltså ja, Jay var sinnessjukt grym han med, och likaså Olle. Men nej, jag kan inte förstå. MINNAH ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIG!!!!?

Jaja, tanken var i alla fall att vi skulle se film nu innan vi gick och la oss. Men det kom en massa annat mellan så till slut vara alla (utom jag, som det verkar) så trötta så det blev sängen i stället.

Så här sitter jag nu, på tvrumsgolvet för mig själv. Levande ljus lämnar ett dansande sken kring mig samtidigt som jag lyssnar och njuter av Ted Gärdestads underbara musik. Tror jag ska ta och knyta mig alldeles strax jag med. Ska bara njuta av lugnet en liten stund till :) Godnatt nu, på riktigt.


Jag är glad i alla fall, att min sommarglass är kall.
Att mitt vinterelement kan ge mig värme.
Ner i botten av min själ,
finns det ängslan gott och väl.
Men mitt skratt är nog min bästa ägodel.

<3


None of these boys can dance

I'm so bored in this town,
take me away from here.
Play some kind of new sound,
something true and sincere.
I've got a little girl singing on repeat in my head.

"Take me far away from here."


I've seen it all before, 
I'm not impressed.

Ladies Night

Förut i kväll la jag in massa bilder från kameran, och insåg att Emlan sparat bilderna hon tog på Ladies Night! Det tyckte jag var roligt eftersom det ändå fanns lite roligare bilder där än vad jag hade på min mobil. Haha! Nej, de bilderna borde jag faktiskt inte nämna. Man kan inte kalla det bilder.

Men därför tänkte jag i alla fall lägga upp några! :) Och om jag inte skriver såhär  kommer säkert Emlan klaga, men jag är otroligt medveten om att alla bilder är assuddiga för att hon hade någon konstig inställning på kameran. Det var alltså inte ett resultat av att Emelie dragit i sig för många vinglas! ;)
Men hallå, såhär brukar väl inte Emelie hålla på på bild?!


Åh, puh... Nu känner jag igen henne igen ;)


<3


Haha, det här får vara sista bilden. Efter denna tror jag nämligen det var jag som tog över kameran och där var det minsann vinet som talade vill jag meddela! Men visst var det lite fint ändå? Vi fick visserligen inte med något av de riktiga godbitarna av showen men, det är sånt man får leva med :)

Bokad resa!

Åh, vad otroligt skönt det känns. Nästa vecka den här tiden står jag förmodligen och stampar irriterat och sliter mig i håret medans jag försöker packa inför en vecka i huvudstaden. Ja, ni ser rätt, jag åker till Sumpan och Magda den 3e december trots allt! Bokade resan nu alldeles nyss. Det blir buss, men det gör mig ingenting alls. Trivs med att åka buss så länge det inte är en massa byten osv. :)

Så nu har jag en tuff arbetsdag framför mig i morgon, sedan helg! Och jag vet inte riktigt hur veckan efter ser ut. Det enda jag vet är att ingenting kommer kännas jobbigt när jag vet vad som väntar i slutet. En hel veckas lov, liksom! Där jag ska få träffa båda min fina tjejer. Plus att jag kommer få se Malins nya lägenhet och allt möjligt. Ååh, vad jag längtar. Längtar bort härifrån.

Den här dagen har inte varit riktigt lika hemsk som igår, men fan alltså. Sanslöst mycket folk, sprungit hit och dit som ett jävla jehu. Och ja, nu måste jag passa på att ursäkta mitt språk de senaste dagarna. Men jag har varit så fruktansvärt less, och när jag är less så går det ut över mitt ordförråd. Därav de vackra svordomarna! Men sånt får ni ta, liksom. Även om jag låter iq-befriad.

Jaja, nu var det verkligen många, många minuter (kanske kvartar) sedan jag började skriva här. Dyker upp nya saker hela tiden. Jag ska börja rigga lite mys här nu. Ska börja läsa en bok som jag lånat av Ammis, och inte vilken bok som helst, utan hennes favoritjulbok! Den ni. Adjöss!


Bjuder på en snygg, nykter bild på mig från Ladies Night!


Någon i alla fall

Den här dagen är egentligen inte ens värd ett riktigt inlägg. Helt klart sämsta dagen på så jävla länge. Väckt för tidigt, uppkörd ur sängen, stress på brödet (på jobbet), ont i ryggen, ont i huvudet, less på vissa arbetskamrater och även vissa kunder. Till råga på allt är det någon som tar 270 kr ur min plånbok någon gång under dagen, då den ligger i fikarummet. Vad fan är det här?! Det ska föreställa en arbetsplats! Man måste tydligen verkligen hålla i sina saker i fortsättningen.

Så därför tänkte jag att ni helt enkelt får läsa inlägget under en gång till. Ett inlägg som, under alla omständigheter som den här dagen haft med sig, lockade mig till tårar.

Du är så himla fin Amanda. Verkligen världens bästa människa, och jag skulle inte ta ett steg, varken framåt eller bakåt, om jag inte visste att du fanns och tog emot mig om jag snubblade. Jag är så tacksam över att få ha dig i mitt liv. Jag menar, det är ju jag, hallå? Jag får aldrig något bra. Och om jag har något bra så rycks det ifrån mig inom loppet av typ tio minuter. Men jag känner att du är något som kommer stanna. Kanske är det så att jag fått dig, bara för att jag helt enkelt ska klara av all skit? Du pratar om att jag hjälper dig att andas. Men vore det inte för att du andades, så skulle inte jag heller göra det. Inte ett enda andetag.

Och det är verkligen helt obegripligt, hur två människor helt utan blodsligt band, kan vara så sanslöst lika i allt. Precis allt. Det är inte bara "för att" som jag kallar Ammis min lillasyster. För att det låter bra. Hon är min lillasyster, jag ser så mycket av mig själv i henne.


Jag älskar dig.


/Storasyster.

Jag behöver dig mer än jag älskar dig, och jag älskar dig så himla mycket.
Du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel.
Det är så jag säger det.
För att citera Håkan Hellström.

Att med bokstäver bilda meningar, som beskriver en känsla, är inte alltid det lättaste.
Det är inte alltid man kan sätta ord på hjärtats röst.
Därför tycker jag att det är så himla praktiskt att det finns så otroligt många låtar vi kan relatera till.
Speciellt i all tonårig misär.
Ibland en ny låt för varje dag. Varje timme.

Vissa kan tycka att det är ganska tråkigt,
eftersom att det innebär att sorgen är tämligen alldaglig.
Ounik och inte ens vacker.

Men hur mycket jag än försöker, sofie.
Så kan jag inte sätta ord på hur mycket du betyder för mig.
Hur du får mig att andas när den här världen kväver mig.
När mitt undermedvetna kryper upp längs ryggraden och stryper mig sakta.
Jag valde därför att citera en text här nedanför.
För att beskriva det jag inte kan få fram.

But I see your true colors,
shinin' through.
I see your true colors,
and that's why I love you.
Det är såhär jag säger det.

/Lillasyster.


She's alive!

Haha ja, jag är hemma, och jag lever. Jösses, vilka rabalder det blev i kväll bara för att jag råkade glömma bort mobilen ett tag då jag var hos Emlan. Stackars lilla Ammisen höll på att få hjärtsnörp, och i en så ung ålder. Men så kan det gå! Ingen skada skedd dock, och jag körde inte på en enda älg på vägen hem heller.

Äter cheeseballz just nu och ska precis slå på ett till Vänneravsnitt. I morgon finns det risk att jag blir utan dator hela kvällen, och to be honest så hoppas jag faktiskt det. Då ska jag läsa, verkligen alltså. Justja, behöver ju boken av Amanda. Men den kan jag hämta i morgon.

Men nu ska jag återgå till Vänner, på återseende. Ni märker väl om det dyker upp något inlägg i morgon eller inte.


The silence is broken

Jag har kommit på att det verkligen är Sofen hjärta 80-talsmusik. Jag vet inte, det är något med soundet liksom. Det gör mig lugn och myspysig på något vis. Ännu ett tecken på att jag är född helt fel årtionde. Som Sandi Thom skulle sagt "I was born too late into a world that doesn't care". Så jävla sant.

Här har ni i alla fall Brenda Russel med Piano in the dark. En låt vi har på en skiva ute i bilen, kände inte igen låten men bara älskade den. Särskilt i bilen, på högsta volym liksom. Men ja, lyssna och njut, ni kommer gilla det!


Lillasyster, älskade lillasysterOch det kommer nog alltid att vara du och jag mot världen. Du och jag. Mot världen. Alltid.

Hjälplös

Ojoj, jag har minsann inga ord i kväll. Det finns så mycket jag vill skriva om. Så otroligt mycket. Men orden sviker mig i kväll och jag får inte ut någonting. Satt nyss och skrev en kvart. Fick till tre liksom, "stycken", men när jag försökta läsa igenom det så blev jag tvungen att sudda allting - bara, bara dravel.

I stället ska jag skriva om hur mycket jag verkligen hoppas på att kunna åka till Magda redan den 3e december, och i såna fall stanna där en hel vecka. Jag saknar henne så, och Malin med. Och det känns inte som att det skulle räcka med att bara vara där några dagar. Dessutom behöver jag komma bort, en längre tid. Jag behöver umgås med Maggis och låta henne ta hand om mig lite. Bara hon och jag.


Jag ska göra allt som står i min makt, Maggie.
Vi ses den 3e! Haha.

 

Hejsvejs.


Born to tear me all apart

When I find myself watching the time,
I never think about all the funny things you said.
I feel like it's dead,
where is it leading me now?

I turn around in the still of the room,
knowing this is when I'm gonna make my move.

Can't wait any longer, and I'm feeling stronger,
but just as I walk through the door,
I can feel your emotion - It's pulling me back.

Back to love you.


Förklaring

Alltså, kolla här. Nu är det som så, att min bästaste kväll med bästaste lillasyster var huuur fin som helst. Vi bakade, vi dansade, vi sjöng och vi skrattade. Och sedan pratade vi, om det ena och det andra. Vad skulle jag göra utan henne? Obegripligt. Hon var dock den som höll i kameran, och hon har lagt ut några bilder. Men ni ska få avnjuta ett par av hennes bilder här med :)Bevis på att Amanda inte googlar sina bilder om hon inte absolut måste!


I dag har jag jobbat heeela hela dagen. Började med att försova mig, och komma en kvart sent till jobbet. Sedan kaos då jag insåg att jag skulle öppna kassan, och klockan var tio över nio. Sedan panik när jag därefter insåg att jag inte hade några cigaretter att sälja för att Håkan plockat ut alla igår kväll. Haha. Men det ordnade sig och sedan var allt frid och fröjd igen :)

Nu kom jag alldeles nyss hem, och jag ska verkligen bara njuta i kväll, för i morgon är jag ledig. Sedan kommer en rätt intensiv vecka men det är bara bra, tror jag :) Eller det tycker jag just nu i alla fall, haha. Fråga mig på tisdag, då är det nog annat ljud i skällan.

Förresten, jag råkade särskriva på facebook i dag! Jag hargjort det två gånger nu, när jag skrivit från mobilen, och det var liiiika pinsamt båda gångerna. Jag får hjärtklappning och kallsvettas. Haha! Men sån är jag. Och jag tog självklart bort det, efter att ha blivit hånad av både Ammis och Johanna :( Skare vara mina vänner det...

Nä, nu blir det postkodmiljonären och lite grillchips. God afton!


Ps. Ammis, I love you.

Mina ögon kommer alltid le mot dig

Alltså, gooosh. I år har Idol verkligen hunnit med alla mina finaste låtar, helt otroligt. Är dock lite besviken över att Alice var den som sjöng Samson (Som jag förövrigt otroligt gärna skulle höra Linnea sjunga). Tycker verkligen inte alls att det var bra, som många andra verkar ha tyckt. Hennes röst lät bara gäll och läskig och ja, nej. Tacka vet jag Regina. Sedan har de även hunnit med Sinead O'Connors Nothing compares to you, Alphavilles Forever young och Elton Johns Your song.

Enda låten som faktiskt fattas är Ted Gärdestads Himlen är oskyldigt blå. Men den sjöngs ju av Tove Styrke förra året så. Här ska ni få lyssna på den om ni vill i alla fall, med finaste Ted då så klart. Så otroligt vackert.

Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns <3.

 

Den här låten, och den här artisten, är så fantastiskt speciell för mig att jag faktiskt funderar på att tatuera in en text ifrån låten någonstans på min kropp. Men vi får se hur det blir, fint vore det hur som helst. Huvudsaken är att det betyder något viktigt för mig.


LAUGH

Sitter här i någon annans hem och tar mig friheter. Och jag fick just erfara att det verkligen inte är lika härligt att ta sig friheter då hon som bor här kommer hem precis då jag håller på och tar mig en frihet!

Haha nej då, så farligt var det faktiskt inte. Jag stod i duschen då jag hörde dörren öppnas och Malin ropa "Hallå?", så jag svarade "Hallååå". Men sedan när jag kom ner, färdigduschad, så hade hon försvunnit. Och tagit Chicko med sig. Så hon kommer nog tillbaka snart. Kanske jag ska bjuda henne på lite pepparkladdkaka som kompensation?

Varför jag egentligen skriver är för att jag kom på nu i dag att jag faktiskt inte visade er armbandet jag köpte på Guldfynd på min födelsedag för lite av födelsedagspengarna jag fått av mamma och pappa :) Det är från Guldfynd by Kenza och det står LAUGH på det. Jag bara kände hur armbandet talade till mig, då jag tycker skratt är en otroligt viktig del i livet. Och tappar man skrattet, ja då får man se till att göra saker så man hittar tillbaka till det.


Fint, va?

Men nu är Malin hemma och har tappat sin mobil i toan, hahaha. Ska försöka hjälpa henne. Adjö!

I know a place...

... ain't nobody cryyyin'!

Sitter här, ensam hemma hos Ammis och Malin, och tittar på Efter tio med Malou von Sivers. Därav min rubrik, det är ju låten som spelas i inledningen. Vad kallar man det? Intro? Jaja, det är en låt som tenderar att sätta sig på huvudet i alla fall. Precis som bredbandsbolagets reklam (haha, undrar hur många av er som kommer få gå runt och nynna "upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget" nu!)

Kvällen igår var i alla fall supermysig! Och bullarna blev så hiiimla fina, åtminstone ena plåten. Dock hann vi inte riktigt med oss, eftersom bullarna inte var klara förrän runt tio, haha. Och vi hade köpt en pepparkladdkaka (kladdkaka med pepparkakssmak för de som inte förstår) som Johanna på mitt jobb tjaaatat om på facebook och sagt ska vara så god. Men den hann vi inte ens äta, så jag tror vi ska smaka på den då Amanda kommer hem från skolan i dag :)

På tal om det så hade jag nästan tänkt följa med henne på skolan i dag! Haha, men det blev inte så. Fick kalla fötter precis då vi skulle kliva upp, kände att någonstans får faktiskt till och med jag lov att dra gränsen. TROTS att jag saknar att gå i skolan lite. Så jag nöjde mig med att följa henne till skolan i dag i stället, och hade Cicken med mig. Skönt med en morgonpromenad, om än ssaaaannnssslöööösst kallt!

Men hur som helst, nu ska jag gå och hämta ett glas julmust, så på återseende!Hittade en bild på mig och Balens kung här på denna dator!
Ursäkta mig Amanda för att jag bara tog din bild såhär, men jag frågade ju faktiskt. Vilket trots allt är det viktigaste. Man TAR inte bara bilder. Det var det någon som lärde mig för bra längesen. Det är fult.


And the most powerful weapon


I kväll ska jag baka med min lillasyster. Åh, vad jag har sett fram emot den här kvällen. Vet inte riktigt vad vi ska äta dock, mamman i huset verkar ha left the building så vi får visst komma på något själva! Men det blir säkert bra. Kanske jag ska försöka övertala Ammis till att äta kinamat? (Haha, good luck with that)

Nej men ja, det blir nog ingen mer uppdatering för min del i kväll, skulle jag tro. Men har ni tur kanske det dyker upp någon bild på våra goda (?) bullar på lillis blogg i kväll. Vem vet?

Adjö!

Tired gurlie

Ja shit alltså, megatrött tjej här eller! Har varit vaken i 20 timmar och det börjar verkligen kännas nu. Jobbade mellan nio och kvart över åtta, därefter en sväng till Sofi i Överfälle varifrån vi sedan styrde kosan moooot... Tamtadam: Härnösand! Där skulle vi då avnjuta den efterlängtade Harry Potter-filmen.

Kan säga som så, att jag älskade den! Älskar förstås alltid HP och jag älskar att få se mina fina böcker leva upp och bli.. Ja, levande! Men Sofi hatade den, haha. Hon gnällde på att den fan inte var okej osv. Men vem bryr sig? Ron var snyggare än fan någonsin, trots att Sofi sa att han var skiiiitful, jag bryr mig inte sa jag?! Och en vacker dag ska jag gifta mig med honom, om det så ska bli i ett parallellt universum. Minsann!

Men ja, nu har jag nyss borstat tänderna och tänkte krypa till kojs i alla fall. Alldeles för många trötta svordomar i detta inlägg nämligen. Det är sannerligen en riktigt sömnig Sof som signar ut. Godnatt.


Harry Potter

Åååh, jag är så glad nu. Trodde jag skulle få gå på den där jäkla filmen själv, eller annars vänta tills den fanns att ladda hem, men så kom Sofi och frågade nu i kväll ifall jag inte ville åka och se den i morgon på nattbion i Härnösand. Joooo! How happy am I?! Wiiiie, så jag kommer alltså trots allt få se mina fina älsklingar på bio igen. Längtar som faseeeen. (Hatar dock att min riktiga HP-date inte följer med - Joel, du kommer fattas mig.)Jösses vad vemodig jag kommer vara inför sista delen.


<3


All I need is you

Men halllåååå där bloggeeen! Vilken härlig dag det har varit. Blev väckt 13:30 (!!! ja okej då, det är väl lite questionable) av att Joel ringde. Haha, vi dealade i natt om att den som vaknade först skulle väcka den andra. Jag förlorade, craaap! Men sånt är livet. Och så tvingade han mig att kliva upp på momangen, vilket jag gjorde. Och det var sånt himla härligt väder ute att efter frukosten gick jag ut på en kortare promenad. Riktigt skönt var det :) Tycker jättemycket om min by på vintern, sååå himla fin <3

Annars har jag sedan gjort absolut ingenting, och det har varit sååå sköönt! Eller jag har hunnit med att brusa upp, igen! Haha, men det var det värt. För nu har jag verkligen fått klarhet i saker och ting. Och jag kunde inte sett fram emot en betalning så mycket som den här alltså. Avslutat kapitel!

Men ja, jag har inte så mycket att skriva i kväll så jag tror jag tar och avrundar. Hoppas alla haft en härlig tisdag i alla fall. I morgon jobbar jag mellan nio och kvart över åtta, ska ändå bli skönt att ha något att göra, det ska jag säga. Och det innebär också att tiden går fortare tills det blir torsdag och jag får träffa LILLIS! Wiiiiie :*

Adjöken.


Ron Weasley

Haha, alltså är det verkligen bara jag som tycker att Ron Weasley, eller Rubert Grint som han heter egentligen, bara blir snyggare och snyggare för varje film de gör?! Hahaha. Ja, det kanske bara är jag. Men han är ju liksom, fulsnygg på ett helt sjukt sätt. JAG gillare i alla fall, biigbigbigtime. PUSS, RONALD (RUPERT)!

 

YOU TELL THEM, RON!


Less

Gud alltså, vad hände med lojalitet? Vad hände med att behandla andra som man själv vill bli behandlad? Jag fattar inte hur allt det här kan komma från en och samma människa. Men nu vet jag ju i alla fall, vart vi står. Och det var verkligen inte som jag trodde.


Jaja, arbetspasset gick fort i alla fall, satt mest i kassan och plockade cigaretter. Sedan brusade jag upp, och känner mig fortfarande ganska uppbrusad, om än lite lugnare nu. Därför tänkte jag skita i DH i kväll (ja, jag har fått hem hela första säsongen nu), och faktiskt fortsätta på mitt Vännerstreak, varför bryta ett vinnande koncept liksom? Jag vet ju att de alltid får mig på bättre humör, därför är det de som får rädda mig även nu!

Hoppas alla andra haft en trevligare kväll än jag i alla fall! Och att ni håller hårt, hårt i era pengar. Och att ni inte är för snälla mot folk som ni tror förtjänar det, man vet aldrig vad som kan dyka upp. PUSS!

Rubriker suuhuuuugäär

Ja, för det mesta i alla fall. Själva tanken med en rubrik är väl typ att fånga läsaren? Eller? Och jag kan ju inte påstå att jag någonsin skrivit en rubrik som varit särskilt fängslande. Haha, nej huga.

I dag är det måndag och jag har ett tre timmar långt arbetspass som väntar mig. Ja alltså, hela den här arbetsveckan för mig är faktiskt ett smärre skämt. Stänger fyra dagar dagar av sju möjliga, men ändå jobbar jag bara 25 timmar. Stänger alltså idag, på onsdag, fredag samt lördag. Och då i dag och på fredag jobbar jag bara från fem på eftermiddagen, WHAA! Sånt gör mig helt jäkla tokig alltså. Särskilt för mig som får åka hela vägen in till Kramfors för de där arbetspassen. Punkt.

Just det, har fått lön i natt, skönt. Så kanske jag inte behöver känna mig luspank längre. Nu ska jag börja spara! Verkligen alltså, jag har ju verkligen någonting att spara inför så det känns väldigt nödvändigt. Om inte annat är det skönt att veta att man har lite koll på sina pengar, för det har jag verkligen inte haft senaste året, inte över huvud taget.

Men nu ska jag gå in på min internetbank och sedan ta mig en liten dusch. På återseende!Längtar verkligen, verkligen efter lite riktig Christmas spirit nu! Förhoppningsvis dyker den
upp på torsdag när jag ska baka med min finaste lilla schäääj! <3

What's this life anyway?

Where we can wear each other for a while.
And I'll lend you my tears if I could borrow your smile.
And I'll get through tomorrow, somehow today.

Happy after,
once upon these days.

Haha, seriöst!


Mekonooomen

Vi gör ditt bil-liv enklare! Hehe. Visst är det härligt när en såndär klämkäck reklamslogan sätter sig på hjärnan så att man går runt och nynnar på den hela dagen? Och precis när man lyckats glömma den, så hör man den igen, och så börjar vi om. Damn you, Mekonomen! Jag har inte ens ett bil-liv, hur ska ni kunna göra det enklare?! Det blir då inte enklare av att jag går runt och nynnar på eran låt i alla fall. Det är en sak som är säker.

För övrigt vill jag tillägga, att jag är ytterst emot uttrycket "hehe". Och har varit det i flera år. Det är för att det låter ointelligent, tror jag. Ja, jag tror att det måste vara där skon klämmer. När någon skriver "hehe" (och är seriös, dvs) så tar jag det som att denna person inte är särskilt smart. Helt ologiskt egentligen, men så är det. Så när jag skriver så i min blogg, då är jag alltid ironisk. Alltså alltid, det händer aldrig att jag skriver "hehe" och är seriös med detta så kallade skrattet.

Oj, vad långt det blev, bara för det där lilla. Men i alla fall, totalt händelselös dag. Sov alldeles för länge, och sedan åt jag middag till frukost. I morgon börjar jag inte jobba förrän 17:00 (alltså, HEHE!!!!), så jag har ju en liten sovmorgon om man säger så.

Jag har börjat ta hem Desperate housewives också, saknar verkligen den serien. Och det var så längesedan jag följde den på tv att jag verkligen inte orkar börja igen nu. Men vi får se om jag orkar, för det verkar ta sån hiiimla tid, och då har jag inte ens fått hem dom fyra första avsnitten liksom.

Nä men hörrni, ska nog ta och dricka upp mitt kaffe nu sedan fortsätta göra ingenting, hejdå!

Suger lika mycket som särskrivningar och när folk inte kan hantera "de" och "dem". SKRIV "DOM" I STÄLLET!

I should know who I am by now

And I remember, the sound of your november downtown.
And I remember the truth.
A warm december with you,
but I don't have to stay this way.
If only I would wake.

I could've lost myself in rough blue waters in your eyes.
And I miss you still.

You promised to never grow old

Ja, hur fasen ska jag börja? Jag såg en film i kväll, jag bestämde mig för att se en av mina favoritfilmer. Eller, den är nog faktiskt min absoluta favoritfilm. Den är så vacker, så... Nej, jag finner inga ord. Den här filmen har ett sådant otroligt budskap, och jag gråter som ett litet barn varje gång jag ser den. Nästan från början till slut. Filmen heter kort och gott HOOK, och handlar om Peter Pan - efter att han vuxit upp.En av mina favoritscener är, när "the lost boys" inte tror på att Peter Banning verkligen är Peter Pan. Och den nuvarande ledaren försöker få över alla på sin sida. En enda jätteliten pojke stannar kvar på Peters sida. Han inspekterar honom noggrant, klämmer och känner, innan han utbrister "Oh, there you are, Peter!". Åh, herregud, tårarna bara sprutar på mig varenda gång.

Fan alltså, se den om ni har möjlighet! Ni kommer inte ångra er.

Och kom ihåg:
We don't stop playing because we get old. We get old, because we stop playing.

I will always cherish you

Bjuder er här en så himla härlig video och låt av Madonna! Jag är verkligen inte hennes största fan alls, men den här låten bara älskar jag. Och hon är så fin här, helt naturlig och fräsch. I like it. Alot!


So tired of broken hearts and losing at this game.
Before I start this dance I take a chance in telling you,
I want more than just romance.
You are my destiny, I can't let you go.
Baby, can't you see?

Cupid, please take your aim at me.

LÖRDAAAG

Jösses, det är redan mörkt ute! Haha, jag tyckte jag nyss tittade ut och då var det minsann hur ljust som helst. Men jahapp, får vänta tills imorrn med att ta ut den där soppåsen då, jag vågar verkligen inte gå ut själv när det är mörkt. Och särskilt inte när det snöar, inte ens i Bjärtrå.

I dag har jag varit in till Kramfors och umgåtts med Magda en liten stund. Vi kikade på skor men fann inga, det var väl förmodligen slut redan eftersom det varit utförsäljning typ i tusen år. Sedan blev det anybody där jag köpte ett puder och därefter terracotta. Där fann vi inget som föll oss i smaken heller. Och sedan hade vi minsann gjort stan! Haha, går fort det i Kramfors. Eller vi hann med en liten fika också, mysigt :) Pratade med Magda om min tatueringsidé, hon var väldigt positiv. Trevligt!

Funderar faktiskt på att se en film i stället för att titta på Vänner i kväll. Den stora frågan då är väl vilken film. Blev jättesupersugen på att se en barnfilm, typ "Nanny McPhee", för det har ju kommit en tvåa nu! Men den fanns inte att ta hem någonstans så jag vet inte riktigt jag. Får nog kolla lite. Förmodligen blir det en romantisk komedi. Haha, sooo not kissie-style.

Jag hade förresten en jättesöt liten rosett i håret i dag! Huuur fint?! Synd bara att man bor i sunk-jäkla-Kramfors där det inte bor en enda kotte som man skulle vilja visa upp sig för, haha. Men sånt är livet! Tänkte att ni i alla fall skulle få se någon bild på den.Eller ni får förresten två! Märkte att det syntes lite bättre på den här:

Ojojoj.. Vilken glad tjej!


Nej nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli middagsdags så jag kan gå och värma på pekingsoppan som jag köpte med mig hem från Kramfors. Eftersom man är ensam hemma så blev det till att fixa krubb på egen hand, och jag kände inte för att ställa mig och göra någon mat. Och sedan älskar jag ju att ringa till kinarestaurangen också, hoho! "KINAA!".

Avrundning, tack. Adjö!

Friday night

Vilken härlig kväll jag har. Är ensam hemma, vilket jag älskar. Jag har tänt ljus och poppat popcorn och gjort dipp och hela tjosan hejsan! Blev dock ett litet missöde med en av popcornpåsarna, vet verkligen inte vad som hände men det luktade riktigt jäkla fränt ur påsen då jag tog ut den ur micron. Fräter fortfarande i näsan när jag tänker på det. Blev lite rädd så jag slängde den, haha. Men jag tror inte den skulle smakat så gott ändå!

Jaja, tanken var att jag skulle åka till Björns i kväll, men det var så mycket folk där redan så jag kände att jag nog bara skulle "trängt mig på". Hoppas därför på att de kanske får en liten stund över i morgon i stället så vi kan ses då :) Jag funderar på att åka in till "stan" och kolla in utförsäljningen på Eurosko.

Ojoj, vilket ointressant inlägg. Eh, ja.. Som vanligt det, kan man säga! Slår väl på ett Vänneravsnitt då. Och ja, en god vän till mig klagade på mig igår och sa att jag "bara tjatar om mina vänner" och att "det faktiskt finns andra bra serier". Så jag vill bara påpeka, för er andra som tycker likadant, att jag är mycket väl medveten om att det finns andra serier. Bara det att Vänner är den enda serien jag har på datorn och jag orkar inte ta hem något nytt, för det skulle ta tusen år med mitt internet. Och så är det med det!

God afton :)

Men jag menar, titta på dem. Hur fina är de inte?! <3


Morgondusch

Ja, detta har ju minst sagt blivit ett återkommande ämne i den här bloggen. Mitt agg emot morgonduschar, då jag tycker att de framför allt är jobbiga. I dag var jag tvungen att ta en sådan igen, då jag varken orkade eller hade tid igår. Och det sög liiiika mycket den här gången med.

Vill dessutom varna folk. Jag har lyckats med bedriften att investera i världens kanske sämsta ansiktsfukt. Alltså på riktigt, man blir bara glansig av den. Det är som om krämen liksom lägger sig ovanpå huden. GAH! Så himla irriterande. Varför kan jag inte bara få hitta en skitbra? Som går in i huden och på riktigt återfuktar liksom. För jag blir verkligen torr som fnöske om vintern, så jag kan inte bara låta det vara. Sad for me!

Där har ni den. L'ORÉAL  Triple Active Day.
Don not buy it!
OCH OM NI HAR NÅGOT TIPS PÅ EN BRA, snälla berätta :( Haha.Now: Off to work!

I'll watch you turn to stone

And all the gold dust in her eyes,
won't reform into rain.
You had and lost, the one thing you kept in a safe place.
Remember the face,
of the girl who made you her own.

And how you left her alone.

Look her right in the eye - she'll listen.


Lite förändring

Förändring förnöjer, säger de. Eller jag kommer i alla fall ihåg att världens bästa lärarinna sa det till mig och Magda någon gång på högstadiet när hon tyckte att vi satt alldeles för ofta tillsammans, och dessutom på samma plats! För övrigt så tänker jag väldigt ofta på den lärarinnan. Hon har lärt mig, bokstavligt talat, allt jag kan om det svenska språket! Alla regler om kommatering, allt om "undantag som bekräftar regeln" (ett uttryck som jag än idag inte kan svara på vad det betyder), särskrivningar osv. Och sist men inte minst, så var det hon som fick mig att älska svenskan! WIHOOO, en meeeegacyberkram till världens bästa Agneta Amnell som jag minsann måste ta och berätta allt det här för personligen någon gång :D

Men men, åter till det nya utseendet. Jag vet inte om jag blev så värst nöjd, men ändå som sagt - skönt med förändring. Och jag ändrade lite i menyn till höger, till det bättre enligt mig. Lite mer personligt och så. Annars är det ju pretty much the same, samma färger och samma typsnitt på texten. Bara rubriken som jag matchat med headern.

Annars har dagen varit som vanligt. Lång, men samtidigt kort. Tråkig, men samtidigt rolig. Det drygaste just nu är väl att vi börjat med "chip", alltså att man ska använde chipet på sitt betalkort i stället för att dra. JA REDAN, tänker nog alla. Men ja, nu är det så. Vi var sist med det här. Men tror ni att folk lärt sig det från alla andra butiker för det? Neeej, då. Självklart inte. Här får man sitta och upprepa och upprepa och upprepa. Inte för att jag är bitter eller elak, jag förstår ju att det är svårt om man inte kan. Men ja... I bland vore faktiskt paret som finns placerade på varsin sida av huvudet bra att använda sig av :)

Nä, nu ska jag faktiskt ta och lägga ner. Vänner väntar, och till det ett glas trocadero! God afton.

Äntligen hemma

Åh, nu har jag äntligen anlänt i den efterlängtade soffan. Min rygg håller på att ta kål på mig. Varför heter det förresten "ta kål på"? Av någon anledning tycker jag faktiskt att det skulle låta mer logiskt med "ta kol på". Fast nu när jag tänker efter så har jag för mig att jag kanske kollat upp det där någon gång tidigare... Hm, trist att jag inte kommer ihåg resultatet av mitt funderande då, haha.

Förresten så nu när vintern kommit så har jag insett att jag saknar min kamera lite, så jag tror jag får ta och be Emlan om den. Om hon nu inte prompt ska ha den till något särskilt just precis nu :) Haha, "min kamera". Låter som att jag har en riktig värstingkamera! Men det har jag ju såklart inte. Har en skitkamera. Men jag tycker om att lägga in vinterbilder på datorn, oavsett om de är tagna med en sketen digitalkamera eller typ en systemkamera.

Jaja, nu ska jag fortsätta titta på kuulaste Carina Berg, som sedan är följt utav Varuhuset som jag kommit att älska, haha! Skrattar lika mycket varenda gång den där Mona dyker upp i rutan.

Men på återseende, kära peeps!

Saknar verkligen den här mysiga "hörnan" på min bokhylla. Det var längesedan den där superfina ljusslingan lyste och nu ser man knappt Ammis fina ros längre för att det är alldeles mörkt där. TRIST! känns inte lönt att fixa till det igen heller, eftersom jag siktat in mig på att dra snart. Och då fixar jag ju hellre så jag har mysigt i min egna lya. Mja.. Tål att tänkas på!

Ja, se det snöar!

Vad härligt, va? Visst känns det bra? Nja, med tanke på att typ 80% av mina vänner på Facebook verkar tycka att det "SUUHUUGÄÄÄR" med snö och vinter, så antar jag att det inte är många som håller med mig. Men jag bryr mig verkligen inte. Jag har väntat på den här snön, på att det ska bli lite ljusare ute osv. Jag tycker det känns härligt! Sedan att jag kommer måsta gå ner för att SOPA av bilen strax... Det är en annan historia, haha.

I dag blir det i alla fall jobb mellan 11:00 och 20:15. Där har vi något jag definitivt inte tycker om lika mycket som snön, ehehe. Men det måste gå, man måste ju jobba för ett gott leverna har jag hört. Så nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost kanske!

Hejhej!

Nu har vi till och med mer snö än såhär i Bjärtrå, tjiho!


"SNÖKAOS"

Har suttit och tittat på nyheterna med mamma nu, och alltså allvarligt, vad är det för problem vi har här i Sverige? Vartenda jävla år - SNÖKAOS! Folk som kör åt helvete, folk som dör (?!). Jag förstår inte, ska det vara så fantastiskt svårt att förbereda sig? Jaa visst, det blir mycket svårare att köra bil när det är snöstorm osv. MEN KÖR INTE BIL DÅ! Eller taaa det luuugnt, för fasen. Alla vet ju att om man kör långsammare så är det lättare att hantera bilen, och även att man har längre tid på sig att reagera. Näe, herre-min-gud. Jag skäms.

Jaja, hur som helst. I dag vaknade jag ett! Och mådde så dåligt över mig själv så det inte går att beskriva, och det värsta var att jag lika gärna hade kunnat somna om. Men jag sa till mig själv "NEJ, du vill inte vakna när det är mörkt ute!", så jag klev upp och tog en dusch. Sedan var jag på G minsann.

Annars har jag inte gjort många knop i dag inte. Plockade undan lite här hemma bara, eftersom det mestadels var jag som dragit fram, haha. Och sedan har jag bara myst på som fasen på min lediga dag.

Nu ska jag ta och kolla lite jobb tror jag bestämt. Jag ska flytta från Kramfors.

Hej!

OOH MYY GOOOD!!! Akta er, se upp!

Dilemma i denna ljuva vintertid

Haha, alltså, jag vill börja det här inlägget med att tala om att jag har köpt universums skönaste handskar/vantar. Alltså nej, ni förstår inte, det är verkligen universums skönaste. De är i svart skinn, ett skinn som kallas "lammnappa" och är så otroligt mjukt och skönt. Inuti finns en liten "överraskning", dvs: de är fingerfodrade. Fodret är i skönaste jäkla fleecen jag någonsin upplevt. De kostade 349:- men jag kan säga att de var värda vartenda öre!

Hittade bara en enda jätteful bild, men jag måste ju ha någonting som ni kan relatera till så, varsågoda!

Ja, där är den i alla fall, min ena älskling. Men nu till dilemmat!:


Varenda dag sedan jag köpte de där vantarna har jag haft dem med mig vart jag än gått. Om jag så gått ut för att hämta posten, ca 50 meter från huset, har jag haft dem på mig. Det har inte spelat någon roll om det varit plusgrader, de har suttit på mina händer!

I dag, hade jag sanslöst bråttom när jag skulle till jobbet, trots att jag varit ute i så god tid. Inte förrän jag kommit ut till bilen och startat den, inser jag att jag glömt mina älsklingar inne! Och jag hade inte tid att springa in och hämta dem, tänkte att det nog inte var hela världen.

Nähä, tjena mitt bena! Klart som fan att det ska bli kallaste dagen på hela den här säsongen då! Hahaha, sååå jäkla typiskt mitt liv! Så där sitter jag inne på Konsum, mycket väl medveten om att frosten smyger sig på min bil mer och mer för varje minut. Otroligt medveten om att jag kommer få skrapa rutor när jag kommer ut - Utan mina fina vantar.

Haha jag vet, världens jäkla I-landsproblem. Men det stör mig! Hela mitt liv verkar vara uppbyggt på dessa sakliga och helt oviktiga problem. Men ja, det var tur för mig att min stängningspartner Petters skjuts inte hade kommit än, så han kunde hjälpa mig skrapa mina rutor, han som hade handskar! Sedan fick jag köra hela vägen hem, med händer som frös till is mot ratten och växelspaken som praktiskt taget VAR is!


Nej men herregud, vad långt det här blev. Nu skäms jag. "Ja men sudda bort det då" tänker många av er, "uppdatera det inte om du nu skäms så mycket". Men jag är inte dum i huvet, nu har jag suttit och skrivit allt det här och till och med letat upp en ful jäkla bild så nu tänker jag fan uppdatera också.

Sådeså. Godnatt.

Freakin' FREEZIN'

Sitter och fryser som en gaaalning! Tydligen hemskt, hemskt kallt här i vårat hus. Tydligen hemskt, hemskt ovanligt också. Enligt pappa dvs. Enligt mig är det alltid, alltid, alltid kallt här. Så nu sitter jag här i alla fall, med en filt runt mig och fötter som känns som isbitar - inte okej!

Jaja, har haft en riktigt skön dag i alla fall! Vaknade av mig själv klockan tio i morse, behövde inte ens vakna av alarmet. Då klev jag upp och åt pekingsoppa till frukost som jag hade kvar efter min kinamiddag igår. Den var alldeles för varm för övrigt, så att jag skållade tungan. Och eftersom jag inte började jobba förrän ett så har det känts som en riktigt kort arbetsdag, SKÖNT!

Men jag har i alla fall inget intressant att berätta, ELLER JO! Förresten. Jag kanske ska ner till min Maggiepaggie den 6e december! Chefen skulle kolla upp det i morgon, ifall det funkar. Och jag hoppas verkligen det för jag behöööver komma härifrån nu. Och vilket ställe är bättre att åka till än till min brud? Och då har Malin flyttat in i sin nya lägga med, så den vill jag också se! Hihihi, åh, så himla bra.

Ja men det var faktiskt allt, det svär jag på. Och nu vet ni nog mycket väl vad jag ska göra.

Arrivederci!För jag trodde en gång på det här

Höll ett tal som var för långt, ingen skrattade åt poängen.
Kanske för jag hade glömt vad poängen är med allt det här.
Och nu, mina damer, herrar,
bruden och brudgummens vals.
Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister.


Det finns inga ord

Nej, i kväll har jag inga ord. Vet inte vad jag ska säga om gårdagen. Blir tydligen aldrig särskilt kul i Kramfors, hur mycket man än försöker. Gladan verkade ju vara the shit igår i alla fall, så det blev en tidig kväll för mig. Inte mig emot dock, fick ett fint timslångt samtal med finaste mamma Malin över ett glas vitt då i stället :)

Och tack till världens bästa lillis som lånade ut sin säng till mig igår! Trots att du har värdelösa kuddar sov jag (tror jag) riktigt gott. Och grisen hade jag ju med i sängen också!

Nä, nu får det vara bra. Hejsvejs.

Weirdo

Haha shit, vilken kväll det blev. Men varför ens bry sig? Jag menar, I may be weak but I'm never defeated. Så klart! Och jag har ju i alla fall en egen åsikt, och en sån kommer man långt med. I stället för att trampa i andras fotspår och alltid ligga minst ett steg bakom.

I dag sa jag hejdå till min finaste Cicceluring. Fy, vad jag hatar att säga hejdå. Det spelar liksom ingen roll att man vet att hon kommer hem om några månader, det är ändå hemskt. Jag har ju sett henne flera gånger i veckan det senaste halvåret liksom. Och nu ska jag inte se henne på hur länge som helst, näe... Vemod. Men hoppas i alla fall att hon får det så jäääkla bra där nere, och shit vad brun hon kommer bli! Inzaaane. Vad jag älskar modiga människor, ser upp till dem. PUSS CICCAN!

Jaja, annars har det pretty much varit en helt vanlig dag. Eller ja, förutom då att jag träffade Anders mamma och storebror i dag :) Det var sannerligen ett mycket trevligt återseende. Fick en jättesöt försenad födelsedagspresent av Fia med - Totally made my day!

Nej hörni, nu tror jag faktiskt att jag ska ta och krypa till kojs. I morgon jobbar jag mellan 11 och 17 sedan blir det PARTY med Maggie och "Snorfen" ;) Haha, ser faktiskt fram emot det. Ska passa på att ha en riktig kanonkväll nu, om det nu går. Sedan sover jag hos Ammis (eller i alla fall i hennes säng (?) HON SVARAR JU INTE PÅ SMS!!!!!).

Så, godnatt alla stalkers!PUSS!

Joshua, min Joshua

Åh, jag fick ett sånt stort sår i mitt redan sargade hjärta nu. En utav de bästa låtarna jag har på min spotifylista, har blivit grå. De har med andra ord tagit bort den, så att den inte går att lyssna på. Åååh, vad det blöder. Jag älskar den låten, jag vill lyssna på den om och om igen. Och jag tycker verkligen inte om att lyssna på Youtube, tar liksom bort känslan. Näe, fy faaasen alltså! Verkligen inte okej.

Men bara för det, och bara för att jag är en sån snäll människa (och för att vissa redan snor mina låtar ändå), så ska jag låta er få njuta av härligheten. Om jag någonsin hittar en kille som kan spela gitarr och sjunga som Joshua Radin, ja då ska jag fasen sluta jobba och bara njuta av mitt underbara liv med min underbara kille.


Play me a song, your newest one.
Please, leave your taste on my tongue.


I loved you first.

Sundsvall here I come

God morgon bloggen! Här sitter jag och har nyss ätit en äggfrukost (haha, sa ju det) tillsammans med ett avsnitt av Vänner. Nu känner jag mig riktigt redo för dagen som komma skall, hur bra är inte det då? Är även så fantastiskt glad över att jag duschade igår, haha. Hade hatat mig själv om jag varit tvungen att göra det nu, toooo tired!

Jaja, jag ska väl ta och göra mig i ordning tror jag. Ska åka vid halv elva för att tanka och sedan hämta upp Maggiepaggie och Emeli! Sedan vidare mot Härnösand där Sofipropp förhoppningsvis (?) väntar på oss. Och just det, måste kolla mitt saldo också, viktiga saker.

Nej, det är väl bäst att jag skyndar mig då, hejdå!Den här jäääävla dosan alltså. Suck.


Goder afton!

Är supertrött ikväll igen. När (ja, alltså jag ställer verkligen en riktig fråga här) ska jag egentligen ta tag i min nattsömn? När ska jag inse att det inte håller i längden att varje kväll gå och lägga sig halv två-två för kliva upp sju-åtta på morgonen? Inte i kväll i alla fall, och förmodligen aldrig.

Jag har hur som helst ingen ork till att skriva något nu. Känner mig irriterad och allmänt jobbig bara så jag planerar att ta en liten dusch så jag är fräsch tills i morgon då det blir tjejdag i Sundsvall! Magda skulle dit och uträtta några ärenden så då passar jag, Emeli och Sofi på att hänga med och shoppa lite. Ska försöka hitta någonting att ha på mig när jag går ut på lördag :) Misstänker nämligen att det här blir sista gången jag går ut i Kramfors på bra länge. Har ingenting att hämta i Kramfors uteliv längre. And that's that.

Men ja, den här kvällen kommer i alla fall se ut som alla de tidigare kvällarna den här veckan, och veckan innan det, och veckan innan det, och veckan inn... Ja, ni fattar. Men jag klagar i alla fall inte över DET, för jag älskar det. Nu ska jag ta den där duschen och sedan kanske, kanske poppa popcorn. Hejhej!


Åhåjaja

Nu sitter jag och knåpar lite på en ny header, spännande va? Näe, jag vet. Egentligen är det ju verkligen inte det. Och det känns som att den blir snarlik den jag har nu med, hur kul är det då? Men jag känner mig inte så inspirerad just nu, haha. Är dock less på den jag har, eller det som står där snarare. Så nu blire litte nytt snart kanske :)

Har hittat en jättegammal header i en mapp här på datorn:

Haha, fin va? :D Förstååå att jag gjorde den där i paint och allt! Vilken oerhörd talang jag är.

Samma person?

Hahaha, här har ni mig med två års mellanrum, ganska så precis faktiskt. Bilden till vänster är ifrån då jag började skriva den här bloggen, då såg jag ut sådäääär. Vet ni hur mycket jag saknar det där håret?! Eller ptja... Kanske inte luggen då, men ja. Så kan det vara hörni, haha.

Måste ju säga att det ser ut som att jag hade lite mer attityd back then ;)

A day off

Okej, ja, det här är en heeelt onödig dag och jag gillar den! Sitter här utan att ens ha klätt på mig än, med täcket virat runt mig. Jag har hunnit med att slänga in en tvätt och nu funderar jag på att koka mig ett ägg och äta till ett avsnitt av Vänner. Jag har blivit en äggtjej minsann, jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Vaknade i morse av ett samtal från min chef som frågade om jag kunde jobba från 09:15-20:15 i morgon i stället för att börja 15:00. Jag kände egentligen inte för att svara ja, men jag är ju inte den som är den. Plus att på så vis slapp min fina lillis jobba på sitt lov också. Jag är ju ledig i dag dessutom, så så hemskt mycket gör det ju inte om jag måste vara där en hel dag i morgon.

Jag har förresten lagt märke till att jag avslutar otroligt många av mina inlägg med "Nej, bla bla bla var det ja!", eller liknande. Som om jag kommit på andra tankar (vilket jag förmodligen har) och plötsligt kommer på vad det egentligen var jag skulle göra (vilket jag förmodligen gör). Men jag ska i alla fall försöka sluta med det. Är det något jag avskyr i skriftväg så är det upprepningar, caaan't take them!

Så ja, därför ska jag helt enkelt gå och koka ett ägg nu. Ingen påminnelse till mig själv och inget chockartat utrop för att jag plötsligt kom på det! Haha, hejdåååååå my darlingz.Vännerkväll

Åh, så skönt det känns att säga att jag är ledig i morgon. Och ja, jag är sååå sjååååpig! Jag var för fasen ledig hela lördagen och halva söndagen så jag borde inte ens vara trött. Men det är jag, ändå. Eller jag är väl less, framförallt. Finns ju ingen motivation kvar till någonting vad det gäller mitt jobb på Konsum. Om det nu någonsin egentligen funnits det? Haha. Men vad gör man inte...

Dagen har i alla fall gått relativt fort tror jag, eller så har den inte det utan det bara känns så nu. Har inte råkat ut för några missöden eller bittra, missnöjda kunder hur som helst, så det har känts riktigt skönt. Och så var Ammis där halva min dag, vilket var mysigt. Och jag fick mig även en rejäl pratstund med Ciccan SOM TÄNKER LÄMNA MIG ENSAM?! Allvarligt, det om något kommer ta knäcken på mig. Om jag inte har Cicco på jobbet så har jag iiiinggeeeettt där, fan. Då drar jag med, lätt.

Men nu i kväll tänker jag i alla fall titta på Vänner och myyyysa med filt och tända ljus, hela natten tror jag bestämt. Tänker inte gå och lägga mig förrän mamma kliver upp 05:30! Haha, eller ja... Jag kan ju kanske testa i alla fall ;)

Nu har jag ingen passande bild att lägga upp här, så för att liva upp stämningen lite bjuder jag på en suuuupersöt bild på två utav mina favoritpersoner. God kväll och puss!Bjuder er även en bild på mig som 1-åring (I KNOW, RIGHT?! sanslöst söt, ehe..) bara för att jag gärna, gärna skulle vara sådär liten igen och leka med min fina, stora, röööda legolåda. (+ såklart keramikmuggen och teskeden)


Oh, take me away

Hej bloggeeen! Vilken helg jag har haft alltså. Känslomässig berg- och dalbana verkligen. Men den har ändå varit okej, ska inte klaga alls. Det enda som väl är lite negativt är att den fått mig att avsky det här stället mer än någonsin. Och jag vet att det är töntigt att "hata" en plats, och jag vet att man inte ska hålla på och gnälla utan att göra någonting åt sin situation och så vidare. Men jag lovar, jag ska jobba på det. Jag är så less på den här stan nu att jag vissa stunder bara vill gräva ner mig i en grop och gråta några timmar. Men det kan man ju inte heller göra!

I dag vaknade jag upp hemma hos min fina mormor, som åkte och hämtade mig på stan i natt klockan 03:00/02:00, inte riktigt säker på vilken tid som blir den riktiga, haha. Och då fick jag fika, sedan satt jag och momma och surrade ett tag innan vi slog på tvn och tittade på Robinson tills jag skulle ner på Konsum för den efterlängtade inventeringen! Alltså, tack gode gud för att jag hade Ammis och Cicco där, det säger jag bara.

Är så jämarns trött nu så jag funderar på att gå och knyta mig faktiskt. Vore skönt att sova lite längre än vanligt. Jag börjar kvart över nio i morgon och jobbar ända till stängning nämligen så jag känner att dagen kommer vara riktigt påfrestande. Men caaashig!

Jaja, jag bjuder i alla fall på två bilder från kvällen, en där jag ser ut att vara alldeles för på pickalurven och en där man ser en av mina lila effektslingor ganska bra! Vill ni se fler bilder ifrån gårkvällen så får ni besöka min vän Emma som har lagt ut några till :)


Godnatt!

RSS 2.0