Have a heart


Hihi, nu snöar det ute minsann! Roligt va? Inte för att det kommer ligga kvar eller så, men det ser verkligen supermysigt ut. Och när jag tittade ut genom fönstret för ett litet tag sedan, då såg jag att det gick kossor utanför, och de var helt lurviga! Haha, hur söta som helst. Men det är bra att de blivit lurviga, så att de inte fryser :)
    Har pluggat lite biologi i dag, avskyr verkligen det ämnet. Så otroooligt ointressant så att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Och jag måste verkligen råplugga om jag ska ha ens en liten tillstymmelse till chans att klara provet på tisdag. Men vi märker väl :)
    Daniel sov hemma i natt trots allt. Emelie var ju tydligen i Ullånger, inte i Kramfors som jag skrev förut. Och hon ville att Daniel skulle åka dit. Så precis som jag hade förutspått så tänkte han inte sova hemma. Men det blev i alla fall inte så i slutändan, utan han stannade hemma med mig. Och det var lite roligt, för innan han åkte från Umeå, så ringde han mig då han inte hade någonting att göra, och så pratade vi i ungefär en halvtimme. Så då han kom hem hade vi verkligen ingenting att prata om :D Haha. Men nu har vi ju i alla fall lärt oss en läxa ;)
    Men nu tror jag att jag ska gå och koka lite nudlar faktiskt, och sätta mig och läsa i en av mina olästa böcker. Jag pallar verkligen inte Kruse, de här två senaste kapitlen har tagit längre tid än vad det tog att läsa hela boken. Jag tror Lina förstår hur jag känner. För precis som jag var hon jättepositiv till den i början, sa att den var jättebra när hon bara hade läst 100 sidor. Jag sa "vänta du bara", och nu är hon lika trött på killen som jag är, haha. Men det ordnar sig!

Återkommer säkert i kväll :) PUSS!
Sofie.
Hey, mister! How do you do?
Oh, pardon me, I thought I knew you.
Would you stand back, baby, 'cause I want to get a better look?
The big man who couldn't handle the little bit of love you took.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh, don't you have a heart?
Little by little you fade, while I fall apart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0