Long time no see!

Hej bloggeeeen!
Jesus Maria (haha) vad längesedan jag skrev här nu. Och visst har ni saknat mig? Amanda, jag vet att du gjort det, även fast du träffar mig typ jämt. Men ja, jag vet inte vad jag ska säga, antar att det inte finns någon ursäkt. Jag har bara viktigare saker i tankarna nu för tiden. Eller jag har en viktigare sak i tankarna. So what can I do? Jag har liksom till och med gett upp mitt barndomshem ;)

Men jag jobbar och står i, har hunnit med att så på 60-årskalas haft en rolig men omtumlande utgång och firat en månadsdag sedan jag skrev sist. Mellan allt detta har jag då jobbat, och sovit. Sovit och jobbat. Och tittat på en och annan film. Haha, visst låter det kul? Men det är det, jag lovar. Har aldrig haft roligare än jag har nu :D PUSS baby!

Jaja, jag har ju inte ens nåt att skriva, inte konstigt att jag aldrig uppdaterar. Men jag såg att det fortfarande är många som kikar in här varje dag så jag tänkte att jag då så klart skulle underhålla er lite. Och visa att jag lever :)

Och i morgon kommer spännande bilder på Andy, vad sägs om det? ;)
Hejdå bloggeeeen :)

Hälsning

Ville bara sticka in huvudet och säga att Anders känner sig otroligt smickrad över alla nya läsare som tillkommit här. Så känner er hjärtligt välkomna!

Sovmorgon?

Jag som hade tänkt sova. Jag som hade tänkt att jag är ledig så sällan att nu jäklar ska jag sova skiten ur mig. Vem ringer och väcker mig klockan tio? Amanda. Vem ringer och väcker mig klockan elva igen? Amanda. Vem tvingar mig ur sängen för att hon ska bjuda mig på en biskvi? Amanda.
    Fast jag är rätt glad över det nu faktiskt. Gick till Konsum och där träffade jag Maggis så jag tog en liten fika med henne. Eventuellt ringer Malin något sedan för hon hade tydligen lite att göra. Precis som jag. Så då kanske vi ska ses :) Nu kom jag på att Magda bett mig kolla upp en sak då jag kom hem, gör väl det efter det här.
    Snygg-anders försov sig i dag minsann, haha. Men han får skylla sig själv faktiskt. Jag är inte hans mamma sådeså! Och jag sa åt honom flera gånger att han skulle sova men han envisades med att sjunga sånger och härma hästar och ha sig ändå. HAHAHA, herregud. Undra vad han säger om han ser att jag skrivit så här, han kommer säga "var du tvungen?". Men haha, det var jag ju faktiskt. Jättebra hästimitationer gör han! Blir helt fnittrig nu när jag tänker på det.
    Just det, jag köpte ett par leggings på Konsum också. Spännande! Otroligt transparenta är de, blir liksom som att jag inte har någonting på knäskålarna då jag böjer knäna. Och dyra var de också! Men jag gick ju runt med ett par trasiga som gjorde att jag såg allmänt jäkla trashig ut så, nöden har ingen lag.
    Tycker så synd om lillen, han trodde han skulle få sluta tidigt i dag och så visade det sig att han inte slutar förrän tre. Och jag önskar att jag orkade ta tag i all disk som vi har här men guuuud, det låter så sjukt boring. Och ansträngande. Det är ju min lediga dag :( I och för sig vet jag att den där disken kommer vara klar på typ en kvart. Och jag vet att han blir glad, mitt hjärta. Jaja, valet blev inte så svårt längre.
    Nu, kolla upp bio åt Magda. Sedan, diska åt baby. PUSS!


Why even dream if I'm not dreaming of you?

Nothing replaces your touch.
Never stop believing in us.
They try to break us, but we stand strong in love.
There'll be no distance too far.
I gotta be where you are.

I don't wanna face this world alone, without you by my side.
You're the only one that makes it feel like home.
And I need you in my life.
When you're not around I'm feeling like a piece of me is missing.
When it feels like the day is closing in,
somehow I find the faith to make it through.
When I'm with you.


Life as I know it

Tänka sig! Nu har jag fått hit min kära (läs hatade) dator också. Bor ju numera uppe på Hemköp jag, och trivs som fisken i vattnet. Verkligen. Kan inte minnas när jag mådde såhär bra sist, kan verkligen inte minnas. Har jag någonsin gjort det? Fråga utan svar.
    Men i alla fall, nu då datorn är här kanske jag kan börja blogga lite mer. Så att Elin och Ciccan kan sluta gnälla så kopiöst över mina uteblivna uppdateringar ;) Det händer visserligen inte så mycket i mitt liv just nu. Ligger mest hemma med Andy och tittar på film och myser. Myser. Myser. Jag myser.
    I dag har vi hur som helst äntligen tittat på Forrest Gump! Jag behövde inte ens tvinga Anders, det var hans idé. Och ja, precis som jag trodde så var det en riktig sofenfilm. Älskade den :) Typiskt en sån film som jag skulle kunna se flera gånger utan problem liksom. Fast den var lite lång, om jag måste klaga på något. Eller så var det bara jag som tyckte det? Gudars, pinsamt det blir i såna fall. Sitter här och säger att den var så bra och så tyckte jag i själva verket att den var långtråkig? Nej, byte av samtalsämne, tack.

I helgen var jag och min babe till Övik för att äta middag och bowla med Daniel och Emlan. Blev jobbigt det för Danny B som var helt säker på att han skulle vinna (inget han någonsin skulle erkänna, men det lyste av självförtroende om honom). Han blev nämligen spöad av min boyfriend! Haha, han var tvungen att ringa pappa sedan och säga "farsan, Sofie har skaffat en kille som spöar mig i bowling. Hur ska det här gå?". Haha jaja, det kändes skönt att Daniel fick spö ;)
    Och jag då! Nu har jag skrutit till alla jag pratat med, så då kan jag lika gärna göra det i bloggen med. Jag slog två strike! WÖÖÖÖ, Anders var impad. Eller kanske inte, jag fick nästan tvinga honom att säga det. Men jag var i alla fall impad. Kastade inte i rännan nästan en enda gång, eller okej då, kanske en enda. Eller två. Haha.
    Sedan blev det hem till Bjärtrå för sällskapsspel. Tanken var att vi skulle spela absolut överens, men då det blev klart att föräldrarna skulle delta beslutades det för att i stället spela med andra ord.

Nej men gud, varför sitter jag och skriver egentligen? Jag bara babblar på märker jag. Men vad ska jag göra då? Jag har ju blivit lurad. Trodde ju så klart att jag blev tillsammans med snygg-anders, men så visade det sig att jag blev tillsammans med nörd-anders! Lite snuvad känner man sig allt. Jag menar, har ni någonsin hört talas om ett dataspel som heter Oblivion? Nej, inte jag heller. Förrän nu. Nu är det det enda jag ser på dagarna, haha. Nej men han är så söt så. Så länge jag har annat att pyssla med får han spela så mycket han vill säg ;)

Ja titta, babbel, babbel, babbel! Tar väl och rundar av nu då. Fast jag känner inte för att gå och lägga mig, eftersom jag är ledig i morgon. LEDIG! Sjukt nice. Tråkigt bara att godingen måste lämna mig i sängen i morgonbitti. Men har jag tur så slutar han nio som vanligt, haha!

Nej allvarligt, hejdå!

Ciccan

Förlåt mig men jag oooorkar inte bloggispoggis! Du får helt enkelt ringa eller skicka ett sms om du vill veta vad som händer i mitt liv. Och jag menar, du har ju ändå typ två andra bloggar att läsa som uppdateras lite då och då ;) PUSS!

Ensam i lägganpäggan

Jösses vad jag blev på dåligt humör plötsligt. Just som jag hade börjat se fram emot den här ensamma kvällen utan min sötnos så sjönk humöret till botten. Och inte kommer jag ihåg hur jag ska sätta igång en film heller. Eller jo det kommer jag ju faktiskt visst ihåg, men jag har ingen aning om vilken "kanal" som är datorn på tvn. Alltså, datorn på tvn, ni fattar? Nej? Skit samma.

Och tyst är det också, tror jag måste sätta igång lite musik. Och så ska jag gå och göra dipp och sånt medans jag lyssnar, då blir jag nog på bättre humör. Sedan ska jag se på Forrest Gump i kväll bara för att jag aldrig sett den, och Anders vill inte se den för han säger att den är dålig. Det tror inte jag på. Men allt detta sker ju enbart om jag lyckas klura ut hur jag får filmen på tvn. HMM!

Jaja, dipp var det.

Jag vill att Andy ska komma hem.

Tidsfördriv


Namn: Sofie Elisabeth Stattin
Kallas för: Sofen för det mesta
Stjärntecken: Våg

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Nada

Tatueringar: En på ryggen

Längd: 1,60 ca

Skostorlek: 36

Hårfärg: Brunt med olika skiftningar

Fräknar: Nej

Motto: Du måste våga för att vinna

Kär? Väldigt

Önskar du att du bodde någon annanstans? Hela tiden nästan

Tycker du att du är attraktiv? Inte direkt

Dricker du? Jo men det gör jag

Röker du? För det mesta inte, har väl hänt

Vilket schampo använder du? Nåt från Malinpalins märke Hårologi som sägs vara anpassat efter mitt burr

Vilken parfym använder du? Just nu en från Replay

Vad är du rädd för? Mörker och ensamhet

Gillar du att tvätta? Nej verkligen inte

Gillar du berg- och dalbanor? Nej jag blir alltid kräkis

Senaste…

Filmen du hyrde? Oj, vad var det den hette? Någon med Sandra Bullock i alla fall

Filmen du köpte? Tror faktiskt aldrig jag köpt en film

Låten du hörde: Lionel Richie - Stuck on you

Låten du laddade ner? Ingen aning

Personen du ringde? Magda

Personen som ringde dig? Haha, Magda

TV-program du såg? Det var något om folk som gjort misslyckade amatörplastikoperationer

Person du tänkte på? Min Andy

Favorit…

Låt: Elton John - Your song, Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå, Jackson 5 - I want you back

Sak att göra: Läsa

Sport: Haha, ja...

Dryck: Just nu Ramlösa Mango

Kläder: Myspysiga, gärna ett par leggings och någon mysig tröja

Film: Svårt. Men den första som dyker upp i huvet är I am Sam. Så söt!

Bil: Bör nog inte uttala mig där

Serie: Vänner

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? För många, onödiga gånger

Gråtit över en flicka? Beror väl på hur man ser det kanske

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Yes

Antal…

Gånger du varit kär? Hmm, riktigt, riktigt kär? En gång skulle jag vilja säga. Om jag inte ska räkna med vad jag just gett mig in i.

Gånger ditt hjärta brustit? Många gånger

Hjärtan brustit på grund av dig? Tror aldrig det hänt, kanske någon gång

Tjejer du kysst? Aldrig kysst en tjej

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Grundskolan? Är inte det ända upp till typ nian? I såna fall är det många, många.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? No idea

Senaste…

Boken du läste? Oj, jadu? Det var så längesen jag läste ut en bok att jag knappt minns.

Personen du fick e-mail av? Sist jag fick ett e-mail var flera veckor sedan, från pappas arbetskamrat

Personen du fick brev av? För flera år sedan fick jag brev ifrån björnunga och Stina då jag varit utomlands, tror nog de var senast, haha söt

Personen du fick sms av? Anders

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hela familjen? Förra måndagen

Saken du köpte? En present åt Anders

Vad har du gjort idag? Jag har sovit och såsat, skönt!

Brukar du svära mycket? Lite för mycket vissa stunder

När stiger du upp på morgonen? Så olika eftersom jag har så oregelbundna arbetstider osv.

Vad har du på dig? Mysbyxor och ett linne

Vad ska du göra ikväll? Tänkte se på lite Vänner och sedan sova, om jag nu kan somna med tanke på hur mycket jag sovit i dag.

Vad är du allergisk mot? Idioter

Var har du ont? I foten och armbågen sedan jag vurpade i förrgår, haha

Använder du hårspray? Ytterst sällan, bara då Malin fixat mitt hår

Kan du stå på händer? Kan jag ens göra en enda riktig armhävning? Svaret är nej.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan måste jag nog säga

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Gillar och gillar, det är gott till typ korv? Och till strips ibland.

Är du glad nu? Har inte varit såhär glad på väldigt länge

Var du glad igår? Var ännu gladare igår än i dag

Vad dansar du till? Det mesta med lite fart i

Stockholm är… ? Ett ställe jag har många fina minnen ifrån

Göteborg är… ? En stad jag aldrig ens besökt

Kan du sjunga? Min högsta önskan är att lära mig, så nej

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? Thailand! Åh, snälla gud, ta mig till Thailand


Hemma, själv

Eller ja, fullständigt själv är jag väl inte. Mamma och pappa är så klart hemma. Känner mig lite deprimerad i kväll, och jag blir arg. Jag lovade mig själv att inte sätta mig i den här sitsen igen, men nu sitter jag ändå här och tänker "första natten jag sover själv på över en vecka". Men jag tar mig igenom den med ska ni se, och hoppas att min skrutt har roligt. Om han inte har roligt är ju all min pina helt och hållet förgäves och så kan vi väl inte ha det? ;)
    De två tidigare nämnda personerna har till och med lyxat till det genom att bjuda mig på plankstek i kväll. Känner på mig att det kommer passa fint. Dessutom bjuder pappa på en förrätt som består av räkcocktail! Jummie. Verkar som att de har saknat mig den här veckan! Men jag klagar minsann inte. Mat är den sanna vägen till mitt hjärta.
    Igårkväll blev jag bjuden på middag av Andy på träffen. Lite missnöjd var jag med maten, men med sällskapet jag hade blev allt ändå awesome. Jag trivs hur bra som helst i det som just börjat och jag känner att det kan bli något riktigt bra. Vi kompletterar varandra. Han är plus, jag är minus. Eller hur blir det nu?
    Jaja, jag återkommer säkert i kväll med mer info om min händelselösa kväll. Har bestämt att jag ska titta på Vänner för det var sjukt längesen nu. Så på återseende!



År 2010, andra dagen

Åh, vad jag lever nu. Mitt 2010 har börjat bättre än något annat år jag kan minnas. Sitter i ett supermysigt hus i Ramsele nu och bara njuter. Alldeles intill mig har jag en halvsovande mysgos som jag tycker om mer än jag hade väntat mig efter så kort tid.

Vi har ätit tomtegröt till frukost, och innan det låg vi och tittade på en mysig film. Behöver jag nämna att jag tycker allting känns supermysigt just för tillfället eller? ;)

Om jag skulle ta och berätta lite om nyår då. Började med jobb för mig mellan nio och tre, sedan gick jag hem till a.j. och duschade medans jag väntade på Cicco. Malin och Magda kom och hämtade oss och så drog vi till en annan Jönsson, fast Malin åkte till Steffi :( Men i alla fall så fixade vi i ordning oss där, jag och Magda hjälptes åt att slinga håret på Cicco bland annat. Men drickandet gick trögt må jag säga!

Efter ett tag åkte vi till herr Larsson där jag hann med både att få ett hål i strumpbyxorna och att spilla ut en grogg på finduken deras ;) Tur han har en sådan förlåtande själ! Hur som helst så kom vi till slut iväg mot "the main part-a" där min sötis var. Och där var det rena helvetet på jorden. Så jäkla mycket folk att vi verkligen inte visste vart vi skulle ta vägen. Sedan var det en viss person som hade fått lite för mycket av det goda och hade tillbringat senaste halvtimmen inne på toa, haha. Så jag gick och hämtade honom och sedan åkte han, jag och Maggie hem till honom.

Vi ringde in tolvslaget tillsammans med Jan Malmsjö och SVT och en massa tända ljus på tallrikar som jag ställt fram (det var typ minusgrader i lägenheten som vanligt), men lika glad var jag för det! Strax därefter gick Maggie hem till sin Jönsson och vi gick och la oss. Jag tillsammans med ett födelsedagsbarn.

Jaja, det var "lite" om min nyår. Nu ska jag uppdatera det här och sedan lägga mig och mysa. Hoppas alla hade en bra nyår och att ert 2010 blir det bästa någonsin. PUSS!


<3

RSS 2.0