Jobbig dag, roligt slut

Vilken dag! Jag började med att åka in på skolan, men fick mer och mer ont i mina förbannade tänder så det slutade med att jag åkte hem utan att säga till någon lärare eller någonting. Så det blir ogiltig frånvaro för mig på dagens fysik men care.
    I morgon ska jag ha nationella i svenska B, tro hur det ska gå då. Men jag har fått låna en ordbok av Gunnar och Tina så man kan ju tycka att det borde gå alldeles utmärkt ;) Provet är i fem timmar och sedan slutar vi. Så ja, ni har förstått saken alldeles korrekt ifall ni nu insåg att jag inte har någon miljökunskap i morgon. Heaven! Nästa vecka ska vi dessutom på ett ytterligare studiebesök, fråga mig inte vart vi styr kosan denna gång, men det blir i alla fall ingen riktig lektion då heller. Jag svävar på moln ;)
    Och vilken kväll! Wohooou. Nu ska jag gå och tvätta mig och sedan gå och lägga mig. Hoppas alla kommer sova lika gott i natt som jag kommer göra. (Dvs. jag kommer sova som om jag sov in a bed of roses) Godnatt!


Sofie.

Mor-dotter-dag

Hallojsan alla vänner och alla näsor blöta :) Hört att det finns många sådana här.
    Jag och mamma var ju i dag till Sundsvall. Vi började med att åka in på Birsta City och titta på klänningen som Emma hade pratat om. Jag tror jag hittade den och den var helt sjukt söt! Men tyvärr fanns den som minst i storlek L. Och tyvärr passar det inte mig riktigt ;) Så vi drog vidare till stan och där hittade vi ingenting. Vi gick och fikade och jag köpte en dyr smoothie som smakade våfflor. Alltså, det var helt sjukt? Den var jättetjock och ja, den var helt enkelt som vispgrädde med sylt i. BLÄH! Så mamma bjöd mig på en kopp kaffe i stället, haha.
    När vi hade fikat gick vi upp till folktandvården och blöta blev vi! Men det gick bra där. Och det var lite roligt för det kom dit en kille som var kines, som hade satt in sin tandställning i Kina och sedan åkt hit? Haha, han hade inte varit hos tandläkaren på fem månader! Det tyckte jag var lite kul :D
    Hur som helst så gick vi och åt jättegod mat då vi hade varit på FTV, och sedan åkte vi tillbaka till Birsta. Och då gick vi runt på en massa affärer där men hittade ändå inget. Och så till slut gick vi in på MQ, och där var den, min lilla klänning. Den är så himla fin och så himla vit, och jag kommer söla så himla mycket på den men det gör ingenting! För det är min studentklänning :) Är skitnöjd verkligen. Köpte en liten vit kofta till också. Så nu är det bara skorna som fattas sedan behöver jag inte bry mig mer om det där. Underbart! :) Efter det gick vi i alla fall ner på Kicks och köpte en massa krafs och sedan åkte vi hem...
    ... Fast det gjorde vi inte alls! För mamma tyckte det var så hemskt att hon inte hade köpt någonting till sig själv i Sundsvall, på hennes födelsedag och allt. Så vi tog en sväng in i Härnösand och tog oss en tur in på H&M. Mamma köpte ingenting där heller men jag kom därifrån med en tröja, en BH och ett par solglasögon! Hahah, stackars mamma. Men hon har ju fått ha en trevlig dag med mig i alla fall (a)

Jaja, mitt internet har varit helt stört i dag. Nästan stördare än vanligt. Jag kan inte vara ute på msn i alla fall, så ibland är det tur att det finns telefoner måste jag säga. Annars hade jag nog förgått mig av saknad :) Nu ska jag hur som helst slå på ett avsnitt av One Tree Hill och äta ostkrokar! Ha en fortsatt trevlig kväll :)



Sofie.


Tvångsinlägg!

Nu har Emma tvingat mig att blogga trots att jag verkligen inte har någon som helst skrivlust. Jag sitter här och svettas och mår dåligt typ. Dock inte på grund av att jag är bakis utan för att jag är helt sjukt trött. Somnade inte förrän strax efter sex i morse tror jag? Eller jag vet inte, hade inte så bra koll på tiden. Med så trevligt sällskap koncentrerar man sig liksom på annat! Hahahah...
    När jag kom hem i dag mannekängade jag först för mamma, visade balklänningen och hon blev alldeles till sig. "Vilken karamell" var hennes kommentar. Sedan satte vi oss och väntade på Vivi-Anne och Rolf som skulle komma och fika. Så när de kom hit så fick jag lov att visa Vivi den med, och hon blev lika begeistrad hon. Hon sa att klänningen passade mig och min personlighet alldeles perfekt och Rolf sa "Vilken fin färg!". Haha, så ja jag blir mer och mer nöjd med den :) Den tycks sitta bättre för varje gång jag testar den också. Det gillar vi.
    I morgon ska jag bara på första lektionen på skolan (skitfysik, blääh), sedan kommer mamma och hämtar mig och så åker vi till Sundsvall. Jag ska till tandläkaren och så hade vi tänkt passa på att gå på stan och titta efter någon studentklänning. Just det, måste fråga Emma på vilken affär hon hade sett den där klänningen som skulle vara "perfekt" på mig enligt henne ;) Hoppas i alla fall att jag kan hitta någon så jag slipper våndas över det något mer. Och så ska vi äta på restaurang och lite så. Det blir en mamma-dotter-dag som Emmeli och hennes mamma brukar ha ;)
    Jag har inte gjort något skolarbete i alla fall. Jag orkar verkligen inte. Vad är det med mig? Blir så otroligt trött på mig själv, men jag kan som inte ta tag i det. Skönt att jag dessutom inte kan göra vardagsjuridiksprovet i morgon heller eftersom jag inte är på skolan. Haha!
    Förresten så fyller ju mamma år i morgon! Det var därför vi hade fikabesök i dag. Därför tyckte hon att hon kunde ta ledigt i morgon och följa med mig till Sundsvall. Och ja, det förtjänar hon verkligen :)
    Näe Emma, nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Hoppas i alla fall att du är lite nöjd! Jag ska återgå till att göra ingenting jag, och våndas inför den kommande veckan. Snälla kan någon bara ge mig lov? Jag vill vara ledig. Jag vill sova. Hejdå!



Sofie.

Hemma hos Joel

Hej! Nu är jag här hos Joel. Det är bara han, jag och Stefan här. Men jag är hellre här än där björnunga är för de var bara med människor jag inte känner och det var inte så roligt ;) Eller det hade säkert kunnat bli roligt men ja, jag är som sagt hellre här.
    Sedan ska vi åka till Erik. Vet inte om Björns skulle dit något men jag gissar att de inte ska det. Nu kom Stefan och flåsade mig i örat så jag måste sluta. Vi hörs! :D PUSSSSSSSsssssss



Sofie.

Otaggad kassörska

God morgon på er! Ja, vad gör jag vaken nu? Det är lördag och jag var vaken redan innan klockan slagit halv tio. Måste ju bara vara något fel då. Och felet det är att jag ska jobba om någon timme sådär. Känner mig inte så peppad faktiskt. Men fyra timmar går nog fort, vi får hoppas att jag får sitta mycket i kassan. På tal om det så ska det bli helt galet läskigt att sätta sig i kassan igen! Jag minns inte ett enda PLU-nummer. Eller jo, gurka är typ 4593, och sallad 4061, och tomat? 4806 kanske... Jo det är det! För vitlök är 4608. Men shit, jag kan ju lite ändå ;) Det kanske inte blir så svårt då.
   Emma ligger här bredvid mig och snusar för fullt. Eller alltså, hon snusar inte tobak om ni fattar. Hon hade tänkt bränna över en film på en skiva i dag innan jag åkte för att hon skulle ha något att göra i kväll. Hon sa att hon nog skulle hinna det då för hon brukar tydligen vara uppe med tuppen? Men tycker hon ser lite trött ut ändå jag ;)
    När jag har slutat jobba ska jag gå direkt till min och björnungas hyrda lägenhet och vänta på dem. De skriver högskoleprovet i dag och jag hoppas verkligen att det går bra för dem. Och sedan går vi ut i kväll och röjer som fasen! Ja, det tycker jag låter som en bra idé.
    Nu började lillsnuppan röra på sig så jag ska se om hon kanske är vaken. Jag kommer inte blogga mer i kväll och vet inte om jag kommer orka i morgon heller. Jag har en förmåga att inte orka skriva dagen efter fest, trots att jag nästan aldrig ens känner mig bakis. Men ja, den som lever får se :) Ha en bra lördag! Hejsvejs.




Sofie.

Balklänning, check!

Tror jag i alla fall. Är lite kluven just nu. Den sitter jättebra förutom över pattarna, haha. Vem hade kunnat tro att jag skulle ha för stora bröst för en klänning? ;) Men nej, jag tror faktiskt att jag behåller den. Som Emlan sa så går det ju alltid att fixa på något sätt. Så vi får helt enkelt fixa det :) JAG FÅR TÄNKA POSITIVT!
    Men nu ska jag stänga datorn och gå och packa som jag inte gjort än!


Sofie.

Precis som vanligt

Hejsan! Jag heter Sofie Stattin och jag är värdelös på att passa tider. Eller jag är nog värdelös på det mesta som kräver den minsta lilla självdisciplin men ändå.
    I dag skulle jag åka med en buss in till Kramfors som gick 11:35 för att möta upp Emma och åka hem med henne efter hennes idrott. Jag vaknade 10:00 och tänkte att jag bara skulle ligga och dra mig en stund. Jag somnar såklart om, och vaknar inte igen förrän efter lite drygt en timme. Stressigt! Kan man tycka. Och det tyckte jag också. Det slutade med att jag inte hann med den där bussen och här sitter jag nu. Väntar på att pappa ska komma hem och hoppas på att han kan skjutsa mig till Lunde. För Emma hade tydligen ingen idrott heller så hon kommer att åka hem alldeles strax.
    En annan sak som gjorde mig sjukt irriterad i morse var att jag spillt ut ett helt glas coca-cola över hela mitt nattygsbord i natt, i sömnen! Så det var ju väldigt kladdigt och mysigt. Fick slänga en snodd som legat där för den var helt dränkt. Plus att jag hade haft en toapappersrulle där som var helt brun. Mmmm! Fräscht. Men nu är det rent minsann! Faktum är att det är så rent nu så jag nog skulle kunna slicka på det om jag ville. Men det vill jag ju inte förstås.
    När jag nyss hade vaknat satte jag mig upp i sängen och såg mig själv i spegeln bredvid. Och jag höll nog på att få en hjärtinfarkt! Fy fasen vad chockad jag blev. Haha, jag är sannerligen inte van vid att vara såhär lockig.
    I morgon ska jag i alla fall jobba några timmar på Konsum. Tjäna lite välbehövda pengar tänkte jag! Men har glömt att säga det till Emma. Men jag börjar inte förrän 11:00 så det blir ju inte så fasligt tidigt i alla fall :) Sedan slutar jag tre och då blir det nog stressigt så in i helvete för mig där. Om jag nu inte helt enkelt väljer att stanna i Kramfors kanske? Det vore ju verkligen det enklaste. Jo, jag får nog göra så. Men i sånna fall har jag ju ännu mer att packa! Huhu, ååh, vad jobbigt det här blev.
    Nu måste jag sluta skriva, för nu blev jag så stressad så jag nästan skiter på mig! Hejdå.



Sofie.

Vad är det frågan om?

Varför uppdateras inte min blogg? Uppdaterade för lite mer än 23 timmar sedan stod det, men det syns inte på min blogg? Det kanske anländer nu när jag skriver det här, eller så kommer inte det här upp heller. Vad tråkigt! Jag som skrivit rätt mycket igår. Tror jag i alla fall? Jag minns faktiskt inte riktigt. Men jaja...
    Min dag började med att jag nästan försov mig, haha så ovanligt! Men jag hann i alla fall med bussen utan problem och vid tio var jag i Sundsvall hos Emson. Först gick vi på ICA för Emma skulle växla och det tog evigheter? Konstig kassa var det. Annat är det på Konsum i Kramfors minsann! Sedan traskade vi vidare mot Emmas skola. Väl där började vi med att rulla upp mitt hår, och det tog tiiiiid vill jag lova! Emma var så tålmodig så. Mitt hår var skitjobbigt och ojämnt eftersom det var så uppklippt så Emma fick trilskas som bara den. Men till slut var hon i alla fall klar och då var det bara i med permanenten som luktade fan.
    Hur som helst så blev resultatet superlockigt! Väldigt mycket mer lockigt än vad jag först hade tänkt mig men jag är ändå nöjd! Och nu är jag ännu mer lik min "storasyster". Alltså Emlan för er som inte förstod det ;) Men lockarna kommer att "lägga sig" eller vad man ska säga efter några tvättar, så jag känner mig alldeles lugn.
    När jag kom till Kramfors gick jag först och solade, sedan kom mamma och hämtade mig och så åkte vi hem. Så nu har jag nyss satt i mig en oxfilérulle, eller jag orkade faktiskt bara halva. Trots att jag var vrålhungrig? Jättekonstigt. Men jag gav resten till pappa som det är så himla synd om i dag. Stackarn har problem med sina ögon :( Tycker inte om det. Vill inte att han ha det så. Men han kändes lugnare den här gången än förra gången i alla fall så det var ju skönt :)
   I morgon är jag ledig! Men jag tror jag ska åka till Emma senare på kvällen och mysa lite. Ska höra om hon kanske vill toppa mitt hår. Känner att mina toppar inte är i det bästa skicket kanske. Och på lördag blir det utgång! Jag väntar mig verkligen att se många kända nunor inne på Kramm, annars blir jag besviken.
   Nu ska jag titta på One Tree Hill tror jag! Ha det bra mina vänner :) PUSS!



Sofie.


Snark, snark, snark

Trött jag är på att leva nu. Hahah, eller okej, jag har inte dödslängtan eller så. Jag är egentligen trött på att leva utan jag är trött på att vara. Det är jobbigt att liksom, måsta anstränga sig och engagera sig i livet på något sätt. Jag vill kunna gå och lägga mig en kväll och veta att inga som helst bekymmer väntar mig dagen därpå. Inga känslor. Bara lyckorus. Det vore helt underbart. Jag vill nästan inte ens känna kärlek längre, det är bara jobbigt och även om det gör en glad så får det ju en att tänka på en massa jobbiga saker ibland. Särskilt om man, som jag, har en tendens att vara lite smått svartsjuk stundvis ;) Haha! Många som fått erfara den sidan av mig är jag rädd. Men jag har skärpt till mig, det måste jag säga. Jag har funnit min inre styrka! Vad fint det lät. Kul om det vore sant också. Men nej, nu har jag sagt för mycket. Och då kan jag ändå fortsätta med att säga att jag faktiskt inte tror att jag skulle vara så satans svartsjuk om jag bara blev behandlad på rätt sätt, så där har jag fått det sagt.
    Nu till lite lättare saker. På miljökunskapen i dag skulle vi ha skriftligt förhör tydligen. Hon är lurig den där Anna-Carin minsann! Inte hade hon sagt det till oss heller. Hon trodde väl hon skulle få sätta dit mig. Men jag klarade mig såklart ur den knipan ganska så galant. Man jävlas bara inte med Sofie Stattin, it's just as simple as that.
    I morgon är det NV-dag på skolan, visst låter det myspysigt? Nej, tyckte inte det jag heller faktiskt. Därför drar jag till Sundsvall och låter Emmapemma permanenta mig i stället! Just nu är lillsötisen lite arg på mig. Och jag förstår henne faktiskt. I bland tänker jag mig helt enkelt inte för, och det skäms jag över. Men Emsis? Om du läser det här så kan du väl skriva till mig för jag är ledsen och jag saknar dig och jag vågar inte skriva till dig på msn (a) Och jag hoppas verkligen du fortfarande vill att jag ska komma till Sundsvall.
   
Förresten så undvek jag min lärare alldeles strålande i dag. Är så stolt över mig själv! Träffades till och med en gång men jag undvek hans blick så han sa inget ;) Däremot träffade jag Catrin! Det var ju tur det eftersom jag missade henne igår. Så vi bestämde att vi skulle ses nästa fredag, blir nog bra det. Hon tyckte jag skulle lägga på ett kol, tror jag håller med men jag orkar inte just i kväll. Ovanligt.
    Nu ska jag slå på ett One Tree Hill-avsnitt tror jag. Lugna puckar i kväll med! HEJSVEJS.



Sofie.

Hahah, vem sa något om skor?

Allvarligt, vad less jag är nu. Hahah! Vi åkte till Nyland nu för att hämta ut mina skor då. Men är det någon här som tror att det var skor jag fick? Näe precis, jag fick en katalogjävel. Vad ska jag med en katalog till då det fungerar så himla bra med deras internetsida?! Eller oj, där misstog jag mig visst, det verkar vara en jäkla skitsida! Hur som helst så var det bara att ta den där katalogen och se glad ut.
    Jag körde i alla fall till Nyland och tillbaka och det gick så himla bra! Jag var asduktig verkligen. Särskilt med tanke på att jag inte kört på nästan ett halvår nu. Inte ett enda kärringstopp, haha! Pappa hade trott att det här skulle vara som att börja om ända från scratch, men han blev så imponerad av mina mjuka växlingar så ;)
    Men naturligtvis var vi med om en liten incident också. Vår bil är nämligen helt knäpp och den brukar stanna av sig själv med jämna mellanrum. Pappa sa att det nog inte skulle vara några problem med det nu eftersom han kört hela vägen till Sollefteå och tillbaka med den utan att den stannat. Men vad händer? Jo den stannar, mitt på hammarsbron! Men jag var superduktig och fick inte ens panik :D Skrattade bara lite. Haha. Men vi fick i alla fall till slut igång bilen utan att jag behövt stå stilla så länge så då var det bara att köra vidare.
    Jag är grymt nöjd med min insats hur som helst! Nu ska jag försöka hjälpa tjejerna med deras bokning och sedan ska jag gå och titta på Glamour med mamma och vänta på mat tror jag :) PUSS!



Sofie.

Mina skor har anlänt!

Eller ja inte till mitt hus då. Men fick alldeles nyss ett sms, alltså verkligen alldeles nyss, för typ tjugo sekunder sedan :D Det stod att mitt paket kommit till ICA Rosen i Nyland. Hjälp. Kan jag be pappa hämta ut det då tro? Eller jag kanske måste vara med. Fasen också, det måste jag nog. Hmm... Jag får helt enkelt be pappa att vi åker direkt då han kommer hem. Åh vad jag hoppas att de sitter bra! Annars börjar jag grina. Jag orkar inte skicka tillbaka en sak till nu.
    Det här har i alla fall varit en helt okej dag. Vaknade med humöret på topp och det har i princip hållit i sig hela dagen. Har visserligen hamnat i några korta svackor men de har inte varat längre än kanske tio minuter. Vädret har ju varit alldeles underbart, om än lite för kallt. Jag vill ha sommar nu! Seriöst. Jag vill inte använda vinterjackan längre, är så spyless på det där stora schabraket nu. Förresten måste jag ha en ny väska nu, på tal om schabrak.
    Calle ville prata med mig efter biologin i dag också. Men han och jag har pratat efter varenda biologilektion vi haft den här terminen så jag orkade helt enkelt inte. Var typ fem till som han skulle prata med också, så jag åkte hem 12:50 och fick skjuts av björnungas farmor ifrån Lugnvik :) Snällt! Sedan jag kom hem har jag suttit här och ätit godis och tittat på One Tree Hill. Gud vad gulliga alla är där nu! Blir ju alldeles förälskad själv ;)
    Men nu håller jag på att kissa på mig så det är väl bäst att jag gör något åt det innan det blir blött i sängen så att säga. På tal om blött i sängen! Fy faaaasikens fasen vad jag svettades i natt. Helt insane! Det var som då man har haft feber och man svettas bort den, förutom att jag inte hade feber? Jag fattade ingenting. Vaknade och var helt sjublöt. Fick till och med sätta upp håret och vänta på kudden. Jag vet, faaar too much information nu men jag vill ju dela mitt liv med er :) Eller det vill jag egentligen inte. Tyckte bara att ni skulle få veta att jag är en svettmaja. NUUUU ÄR KISSIS! Hejsvejs.



Sofie.

You can't break a broken heart

Nu är det en ny dag. En ny dag med nya tag som man så fint säger! Det får fasen vara slut på det här tramset nu. Jag måste skärpa till mig och jag måste ändå börja fokusera på andra saker. Det är inte första gången det här har hänt och jag vet inte vad det är som får mig att falla i fällan varenda gång. För varenda gång ser jag någonting nytt, tänker att det här kommer bli annorlunda. Jag sitter med min mamma och berättar hur bra allt är och hur glad jag känner mig, och sedan säger det bara RRRRATSCH och allt rycks bort under fötterna på mig inom loppet av samma tid som det tar för en gris att blinka. Jag vet att jag inte är ensam om att göra det här misstaget om och om igen, men jag känner mig ändå ensam.
    Så nu stänger jag ner det där fram över. Varför inte ta och leva lite i stället? :) Och slippa låta mamma ha så förbannat rätt hela jäkla tiden. Även om dessa saker inte direkt är något hon är mallig över att ha rätt om.
    Men, nu blir det minsann skola för min del. Har en grej att lämna tillbaka i dag och sedan är det finito. Hoppas alla får en fin och rolig måndag. Min ser just nu lite grumlig ut... Men det visar sig :) PUSS!

 


And it's my name, I know.
I say it loud, 'cause I'm really proud.




Sofie.


Tårtkalas!

Goddagens alla glada!
    Nu är jag ganska nyligt hemkommen ifrån min kusin som fyller 10 i dag. Stor tjej det minsann! Och hon bjöd på en tårta som hon hade gjort alldeles själv. I slutet av januari var vi där då hennes storebror fyllde 11, och då hade han gjort sin egen tårta han med. Så otroligt begåvade barn alltså ;) Den var supergod i alla fall! Och så bjöds det såklart på annat fika med som momma och moster hade bakat. Smarrigt! Mamma fick dessutom plocka upp storplonkan och handla lite kläder av Helen (min moster) som hon skulle ha till sin klassresa. De ska tydligen till Amsterdam. Kul för henne!
    Igår åkte jag i alla fall till Emma. Vi satt i hennes säng och åt chips, godis och drack Coca Cola hela kvällen medans vi tittade på One Tree Hill och surrade på. Blir en himla massa surr då jag och Emma träffas såhär! Vi har så mycket åsikter om allting så vi nästan blir lite less på oss själva tror jag, haha. Vi var i alla fall vakna alldeles för länge och klev upp alldeles för tidigt i förhållande till insomningstiden, men det var det värt. Vi knåpade ihop en myslåt-lista på spotify innan vi skulle sova så vi somnade med lugn och skön musik, det var mysigt :) Det var i alla fall skönt att få komma till Emma och ta det lugnt, tack för att du fanns där :) <3
    Senare i kväll är det wipeout och det ser jag verkligen fram emot! Jag älskar det programmet, haha. Tycker att Felix och Hans är superroliga och det är så roligt att se hur löjliga människorna som deltar ser ut! Och efter det är det sanningens ögonblick som jag också ska titta på. Egentligen borde jag plugga vardagsjuridik, men jag har åter igen glömt frågorna i skolan. Blir lite trött på mig själv men jag börjar så smått vänja mig nu ;)
    Jaja, nu ska jag fortsätta titta på Desperate Housewifes med min kära lilla mamma. Som förresten fyller år nästa måndag?! Hjälp. Jag har ingen aning om vad jag ska ge henne. Måste höra med Daniel och Emelie vad de har tänkt göra. Men jaja... Hoppas alla har en fin söndag. Hejsvejs!

Så dumt

Jag är så dum. Så jävla dum. Jag kan verkligen inte begripa hur jag lyckas med denna fullständigt idiotiska bedrift åter och åter igen. Men mamma hade rätt, som vanligt. Och jag hatar när mamma har rätt! Det springer mig på nerverna.
    Nu åker jag till Emma.

Och tack till S, jag tror vi kan fixa det här nu. <3


Sofie.

Tatueringskoll och nu taggggggg

I dag åkte jag, björnunga och steffeboy till Övik för att jag och Malin skulle kolla våra tatueringar och eventuellt fylla i (trodde vi). Men så kommer vi dit och de tittar på tatueringarna, och säger att båda nog behöver ifyllnad. Ja så jag och Malin tar av oss jackorna och börjar vänta. Och så kommer han som tatuerade oss (han heter Pulver?!) ut och säger "När var det vi gjorde dem?". Och jag svarade att det var för två veckor sedan. Då säger han att vi inte kan fylla i dem förrän om två veckor till. JAMEN BE OSS INTE KOMMA TILLBAKA EFTER TVÅ VECKOR DÅ!!!! Så den här trippen har gjort att jag har gjort av med jättemycket pengar :( Köpte två linnen på stadium och en jättefin tröja på H&M. Eller ja, jättemycket pengar gjorde jag kanske inte av med, men med tanke på min ekonomi så!
    Hur som helst, i kväll är det fest och jag hoppas det blir kul! Vet dock inte om jag är så sugen att gå på gladan för det kommer förmodligen inte vara någon där. Men Jennan måste ju nästan ut då hon faktiskt är 18 nu ;) Men ja, jag ska se. Kanske får förhandla lite med henne så vi kan gå ut någon annan gång i stället, då fler ska ut :D Vi får helt enkelt se vad lillgumman säger!
    Jo förresten, Övik skulle vi äta pizza på nåt ställe som hette Pikachu (aaauw), och vet ni hur stor den där jäkla pizzan var?! Asgod förvisso, men helt galet stor. Plus att tallrikarna var skitsmå, så det var ingen bra kombination om man säger så. Jag fick skära halva pizzan på bordet typ, haha! För det gick inte att flytta runt den heller för då skulle "fyllningen" eller vad det kallas ha runnit av och ner på bordet ;) INTE  SÅ FRÄSCHT!
    Jaja, jag har haft en rolig dag i alla fall, Stefan kan det här med att underhålla människor. Såg nu att klockan är rätt mycket så jag måste nog ta och hoppa in i duschen jag! Och så måste jag be mamma köpa juice, och komma på vad jag ska ha för kläder i kväll. Hjälp, blev mycket nu! Vi hörs :D Puss.



Sofie.

Motivation?

Nepp, i dag finns den inte där. För någonting. Återkommer!



Sofie.

Just a day, just an ordinary day...

Sitter här i soffan och slöar som vanligt. Tittar på Glamour emellanåt men det är slut snart tror jag. Mamma är inte här och gör mig sällskap i dag för hon är på dans i Bollsta med momma. Detta gjorde att hon inte kunde köpa något vatten till mig i dag vilket verkligen sög. Hade fett velat ha det nu! Men det är smällar man får ta.
    Den här dagen har verkligen varit hur dryg som helst. Orkade inte ens sminka mig i morse, och tog på mig mina studentmjukisar fastän jag aldrig brukar ha mjukisar på skolan. Men i dag så! Drog upp håret i en tofs och på med ett diadem och voilá! Outfiten var komplett. Jag vet, förstår att ni är supernyfikna på hur det kan ha sett ut men jag har tyvärr ingen bild på dagens outfit i dag, aaauw. Och det är nog lika bra det för jag såg riktigt jävlig ut.
    Jag har varit helt sjukt trött hela dagen också. Blev verkligen inte mycket sömn i natt. Som tur var hade vi ingen idrott, orkade inte med det i dag. Så jag hade hål från 09:50 till 12:55, det är en jäkligt lång tid på Ådalsskolan! Men hade sällskap av Björns och Emeli största delen av hålet ändå så det var lugnt. 
    På miljökunskapen i dag var vi på studiebesök på värmeverket i Brunne. Jag trodde vi skulle på vattenverket men icke! Smutsigt och bullrigt var det där men jag gillade det. Det blir vad man gör det till. Och jag fokuserade på alla roliga saker. Som vilken svindel man fick då man stod på "gallergolvet" så att man såg rakt igenom till "gallergolvet" under. Eller som att torvet som dom eldade såg ut som torkat bajs. Eller som att det såg ut som att gubben som visade oss runt hade torv (alltså bajs) i näsan. Haha, låter jättebarnslig nu men jag hade kul!
    Jaja, nu är Glamour slut i alla fall. Nu börjar de röra om lite i grytan där igen, skönt det. Kände hur det började råda stiltje i det där programmet och det kan vi ju inte acceptera! Men nu är det "spännande" igen ;)
    Ska runda av jag, har redan skrivit för mycket som vanligt. Hejsvejs!



Sofie.

Trött, hungrig och grinig

Aa, ingen bra kombination. Jag känner mig skithängig, vill åter igen bara lägga mig ner och sova i typ hundra år. Eller åtminstone tills sommaren. Men det börjar i alla fall smälta lite och sådär nu, så det verkar ju som att vi är på rätt väg. Lite blöta fötter kan jag nog tåla så länge jag vet att det är sommaren som väntar.
    Fick min studentmössa i dag, och den kändes faktiskt lite för liten. Tror Emlans var ungefär likadan som min och då fick hon ett märke i pannan om ja inte missminner mig ;) Men det ska jag nog stå ut med! Dessutom fick jag en lila "plutt" att ha där fram i stället för en grön som är våran klassfärg. Och även om jag såklart vill ha samma färg som resten av klassen så var den där lila så himla fin! Vet dock inte vilken linje som ska ha den där färgen egentligen. Några sa att det är HV som har lila, men jag har för mig att de har rosa? Tyckte att jag blev så avundsjuk på den där rosaplutten då vi tittade igenom alla färgerna då vi beställde mössorna, men jag kan ha fel. Jaja, hur som helst så får vi se om jag ringer och ber om att få en grön eller hur jag gör som :) Jag hade ju i alla fall inte skrivit helt fel på min studentmössa... ;) Haha.
    Jag har i alla fall fortfarande inte hittat miljötidningen. Tror på riktigt att jag faktiskt har tappat bort den. Vilket ju är alldeles förargligt! Dock ska vi på något slags studieresa i morgon, så jag vet inte om vi ens kommer hinna med att gå igenom tidningarna? Jag hoppas inte det i alla fall. För i sådana fall kan jag smyga in där i mellanrummet och knycka en ny tidning, jag tror inte hon kommer märka att jag har en annan än den jag tog från början ;) Och så läser jag den tills nästa vecka. Kanon!
    Men nu är jag alldeles för trött för att skriva något mer. Kanske återkommer senare. Hejsvejs!



Sofie.

Sunny day

Hejsan alla solstrålar! Vilken härlig dag va?
    Jag är på alldeles strålande humör just nu. Bestämde mig ju igår för att strunta i vardagsjuridiken i dag, och vissa omständigheter ledde till att jag hoppade historian med. Jag fick hur som helst skjuts hem hit till Bjärtrå runt tolvsnåret, så jag var hemma tidigt minsann! Satte mig och läste i min bok om Chick Lit, och sedan la jag mig och sov en liten stund. När jag vaknade tog jag mig en riesen, och de godisarna är verkligen rena mardrömmen för en tandställning ska ni veta! Hahah, men jag klarade mig. Fastnade faktiskt inte så mycket men jag fick kämpa en bra stund ;) Huvudsaken det inte fastnar där fram, det är mitt motto! Hahaha, gud, jag är verkligen rolig.
    I kväll ska jag på riktigt skriva klart mitt utkast till projektarbetet, sedan tänkte jag eventuellt försöka se om jag kan hitta miljötidningen som jag ska ha lusläst tills på onsdag, haha! Kan ju bli en utmaning i sig det. Typiskt mig att villa bort sådana saker. Jag tror inte Anna-Karin blir så himla glad på mig om jag inte läst den faktiskt. Tror till och med att hon kan bli riktigt arg :) Har dock aldrig sett henne riktigt arg, nu när jag tänker efter. Jag har bara hört henne ge mig spydiga kommentarer.
    Men nu ska jag fortsätta lyssna på min nya favorit som heter Akon och så ska jag spela harpan. Vissa klagar på att jag bara fuskar och att man inte kan räkna sig som bra då. Men jag tycker fortfarande att jag är BÄÄÄST på harpan! Och so what om jag fuskar lite ibland? Jag själv förlorar ju inte på det så ;)
    Försök nu att ha en fortsatt trevlig kväll allesammans. Om ett par timmar kommer min bli alldeles, alldeles underbar i alla fall. G'devening!

And now I look forward to every day.
Welcome to my sunny day.


x;


Sofie.

Söndag, söndag, söndag

Hur många söndagar är det egentligen på en vecka? Känns som att jag fasen har den dagen hela jäkla tiden. Kan kanske bero på att jag upplever den dagen så mycket mer intensivt eftersom den brukar gå åt till att bara sitta och tänka på allt tråkigt i mitt liv, haha. Men i dag är jag ändå glad! Det går inte att komma ifrån.
    Igår var det melodifestival som stod på schemat, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Otroligt oväntad utgång! Men jag gillar ändå den där låten. Tycker den är helt okej och den är ju lite utstickande sådär. Nog måste vi väl kunna få åtminstone en lite bättre placering i ESC i år? Men... Sådär har jag faktiskt sagt vartenda år nu på slutet. Och det har blivit fiasko av allt ändå. Det är tyvärr så att vi inte kan få en bra placering längre. Vår tid är över är jag rädd. Men jag tycker nog ändå att det är kul faktiskt :) Jag skäms i alla fall inte över bidraget i år, som jag gjorde då The Ark ställde upp. Men ändå, sjukt oväntat! Och var tog min älskling Måns vägen? Han var så härlig igår, ville bara äta opp'n!
    Kvällen fick i alla fall världens mest otroliga slut.
    I dag hade jag då tänkt ta itu med lite skolarbete. Hur ofta har jag inte skrivit så i den här bloggen nu? Det börjar bli helt sjukt tröttsamt. Jag hatar att vara en människa helt och hållet utan självdisciplin, men jag rår inte för det! Eller så gör jag kanske det. Det handlar kanske mest om att helt enkelt bestämma sig. I alla fall så har vi något slags förhör i vardagsjuridik i morgon, och jag har glömt häftet med alla frågor och dylikt på skolan. Måste säga att det känns lite sådär. Boken har jag dock hemma, så jag kan ju läsa de två kapitlen som utgör 6356356 sidor i alla fall. Skönt för mig!
    Nej nu ska jag nog gå och ta mig ett glas trocadero. Hoppas i alla fall att alla andra människor har en helt underbar söndag. De tycks tyvärr inte existera i mitt liv! Hejdå.



Sofie.

Good morning fellows!

Jag vet att det inte är morgon längre men jag ligger minsann i sängen i alla fall så för mig är det väl typ morgon? Vrålhungrig är jag, men vet faktiskt inte om vi har någonting ätbart hemma. Törs inte gå och titta efter heller för det slutar ju bara med att jag äter någonting onyttigt då, haha. Mamma och pappa är i alla fall och handlar nu så de kanske kommer hem snart med något jag kan äta, får vi hoppas.
    I dag är det äntligen lördag, och det betyder melodifestivalen i kväll! Som jag har längtat. Känns lite drygt bara att jag kanske blir ensam med mamma och pappa i kväll igen. Antingen vill jag se finalen helt ensam, eller så med någon annan än mamma och pappa. Jo, oftast är de världens bästa, men i bland blir de verkligen bara lite för mycket. Haha! De som känner mig vet vad jag pratar om.
    Näe, men om man skulle ta och kliva upp kanske. Helt otroligt väder ute så jag funderar på att gå en sväng. Eller fick just tips om att det är ska vara hunkiga fotbollsspelare på tv snart! Kanske jag sätter mig och tittar på dem i stället då. Vi får minsann se :) Ha en fortsatt fin lördag i alla fall! Hejsvejs.



Kolla in Måns ögon! Hihih, pussssss...




Sofie.

fredag/lördag (?)

Ja jag hade ju fredag hela dagen igår, så då borde jag ju ha lördag i dag? Men jag vet inte riktigt, har ingen aning om vad jag tycker att det känns som för dag. Men eftersom det inte är någon melodifestival så känns det väl mer som fredag egentligen.
    Mitt internet blev helt mongo förut igen, loggade ut mig från msn så fort jag loggat in så jag la mig och sov. Tänkte att jag sover några minuter så har det säket lugnat sig sedan. Och kul att jag sov en och en halv timme, så nu är jag helt död. Och hungrig är jag också! Och vi kommer förmodligen inte äta förrän sju, halv åtta. Huhu! Hemskt. Kanske måste koka lite nudlar eller så.
    Alltså faan också! Jag har verkligen inte pluggat någonting och då har jag ändå varit ledig i princip i tre dagar! Det är ju skandal. Vad sjutton är det för fel på mig? Jag kan ju inte hålla på såhär, det vet jag mycket väl. Men vad ska jag göra då? Usch, jag hatar verkligen det här.
    Nu ska jag sluta skriva för nu blev jag på dåligt humör, fast egentligen är jag på världens bästa humör just nu, men tänker sluta skriva ändå. Ciao!

x;



Sofie.

Seven pounds

Sjukt jäkla bra film. Blev helt tagen! Har aldrig varit med om att jag levt mig in i en film sådär. Jag trodde först inte den skulle vara som den var. Förstod såklart att den skulle vara gripande, men det här var något helt oväntat. Och är man blödig som jag så är det helt kört. Men har ni inte sett den, så gör det! För den är helt otrolig. Och Will Smith är nog en av världens bästa skådespelare, grymt bra insats!
 



Jaja, hur som helst. I dag hade jag bara en lektion på morgonen så jag slutade 09:50. Ganska nice sådär. Tog och gjorde några ärenden på stan, gick bl.a. på banken och fixade lite med mitt gamla kort. Sedan gick jag tillbaka till skolan där jag först hämtade en artikel till projektarbetet från biblioteket, sedan träffade jag Björns och Emeli i kafeterian en sväng. Därefter ilade jag till busstationen, hoppade på bussen och begav mig hemövers.
    Väl hemma gick jag ner och fixade med tvätten som jag hade glömt igår, sedan plockade jag ur diskmaskinen för att göra pappa glad och efter det hamnade jag här och tittade på filmen. Aah, kan inte släppa hur bra den var! Haha. Men men, jag är ledig i morgon vilket betyder att jag har helg nu. Har haft fredag hela dagen i dag, och det är ju skönt. Jag vet inte riktigt hur morgondagen ser ut men det blir ingen fest för mig i alla fall. Festade ju förra helgen och kommer göra det nästa helg med så ja, jag tar vilar den här ;)
    På lördag är det final i melodifestivalen och jag längtar som bara den! Finalen är ändå det bästa. Jag skulle kunna skippa deltävlingarna bara jag fick se finalen, för det är den som är magisk och det är den som är avgörande. Och det är även den som trots allt påminner mest om hur melodifestivalen såg ut då jag var liten. Jag hejar såklart på Måns, jag kan bara inte låta bli att göra det. Den karln får blodet att rusa i mig! Hahaha. Plus att jag faktiskt gillar låten. Men jag tycker om Alcazars låt också fastän jag egentligen inte får erkänna det ;) Men jag tycker den är svängig, okej?! Jag får faktiskt tycka vad jag vill, sådeså.
    Titta! Vad långt det blir. Jag är hopplös. Nu slutar jag. Hejdå.



Sofie.

Skitsnö!

Vad jäkla less jag är på den här snön nu! Kan den inte bara försvinna så man kan börja slappna av lite eller? Säger som Emmeli sa igår, är så less på allt pluffs! Vill kunna ta på mig skinnjackan och veta att jag inte kommer frysa röven av mig direkt då jag kommer utanför dörren. Men jag vill heller inte uppleva det slasket som kommer följas av snön nu, så jag är lite splittrad måste jag säga. Men gärna skulle jag gå och lägga mig, och sova nån månad eller så :) Eller ännu bättre, bara slå på autopiloten och inte vara medveten om någonting. Mala på och sköta skolan snyggt och så vidare, det vore kalasbra!
    Jag blev hemma från skolan i dag, och mamma vet ingenting. Jag törs inte säga något! Haha. Men pappa kom in innan han åkte, och sa åt mig att inte försova mig. Nej sa jag, och blev nästan lite förbannad för att han inte trodde mig. Just när klockan slagit 07:24 vaknade jag. Great! Hade inte packat inför idrotten där vi skulle åka skridskor eller någonting. Och jag insåg att jag aldrig skulle hinna med bussen. Så jag skickade ett sms till Emmeli som ringde upp mig och försökte få mig att åka med senare bussen och vara med på idrotten ändå. Men jag kände att det inte var värt det, jag tycker inte ens om att åka skridskor? Är så himla dålig på det. Måste ta tag i det någon dag, för det är ju roligt! Då man väl kan...
    Så jag vaknade till vid nio, slog på datorn och gick in på dexter för att sjukanmäla mig. Sedan la jag mig och sov ett tag till och vaknade då vid tolv tror jag. Vad min frukost bestod av? En kexchoklad och ett glas kolsyrat vatten. Därefter tog jag och åt lite chips! Ja, jag vet, jag är nyttighet i sin allra renaste form. Men jag orkade bara inte göra något att äta, haha. Var så enkelt att bara ta det där som var färdigt! :D
    Hur som helst har det varit en superslö dag och det känns som att den kommer att fortgå i samma tecken. Eventuellt tänkte jag titta på filmen jag tog hem hos Emma och som jag fortfarande inte sett! Skandal att jag inte sett den då jag fick hem den på typ en halvtimme då jag verkligen var i behov av en film. Men det ska det bli ändring på. Poppa lite popcorn och ett stort glas Coca Cola till det så är kvällen fulländad ;) Eller kanske inte helt fulländad, men fasen jäkligt nära!
    Nu ska jag ta och avrunda. Eller jag måste egentligen inte men jag har inget mer att skriva och det har redan blivit alldeles på tok för långt. Jag vet inte vad det är med mig?! Jag kan inte det här med att skriva korta inlägg. Ingen aning om hur man gör? Men det är inte det som är grejen här heller... Jag skriver vad jag vill och hur långt jag vill och när jag vill! Sådeså. Hejdå.



Sofie.

Motivationslös

Ja, motivationen för bloggskrivande i dag finns tyvärr inte. Så jag skippar det tror jag. Återkommer i morgon, då jag för övrigt slipper miljökunskapen. Ha det bra!


Sofie.


Walking on sunshine

Hallojsan skojsan! I dag är det en glad Sof som skriver. Eller ja, har ju fortfarande åskmolnet hängandes över mig men jag anar en och annan solglimt lite nu och då.
    Jag skrev ingenting på projektarbetet igår och jag vet att det var superdumt men jag hade viktigare saker för mig. Så som att t.ex. ta hand om, och ta vara på mitt liv. Känns kanske som att det är en liten gnutta viktigare än skolan? Ja, jag vet inte. Men det är i alla fall vad mina vänner Jennie och Emmeli brukar säga. Så jag litar på dem :)
    Skoldagen har varit dryg, men solglimtarna har funnits där så jag har stannat på topp ändå. Tror minsann att Lina la märke till det också ;) På historian fick vi sitta i aulan och lyssna på en man som kom ifrån mittuniversitetet. Han skulle berätta för oss om när... Ja, vad var det? Typ när Sverige och Finland slutade vara ett enat land? Haha, shit jag är faktiskt inte riktigt säker på vad han pratade om. För han pratade så konstigt, medn en sån konstig dialekt och så dålig artikulering, och han flaxade så mycket med armarna att jag faktiskt fick väldigt svårt att koncentrera mig. Och då han dessutom hostade till som om han var dödssjuk (eller som om han fått en hårboll i halsen, som Jennan sa), då var det klippt för undertecknad. Jag hade så svårt att hålla mig för skratt att ögonen tårades på mig och jag fick dra jackan för ansiktet. Så kan det gå! :D Pira tyckte i alla fall att det han sa var intressant och det var ju bra.
    I morgon har jag en liten sovmorgon på en timme, vilket ska bli skönt. Det var tyngre än väntat att kliva upp i morse faktiskt. För mig brukar det vara så att jag de närmsta dagarna efter lovet alltid har lätt att kliva upp, men så var inte fallet i dag. Jag höll på att börja grina som vanligt typ. Tills jag kom att tänka på hur jag avslutat föregående dag, och det lyfte mig till skyarna :D
    Nu ska jag fortsätta att se på Glamour, och sedan ska jag banne mig ta tag i mitt PA! Ha en fortsatt trevlig kväll ni som kan njuta av den i alla fall. PUSS!



Sofie.

Brist på kamerasladdar

Tydligen har jag min kamerasladd hos björnunga. Och eftersom jag är så lat, och dessutom känner mig helt vingen i huvudet, så tänker jag inte gå och hämta den i dag heller. Får fråga little Danny boy om han kan svänga in till dem och hämta den då de kommer hem, annars får bilderna komma en annan dag :)



Sofie.

Söndagsångest gånger tusen

Det är nästan som att bara för att jag slapp den förra veckan, så kommer den igen tusen gånger så hårt nu. Och nu är det inte bara ångest inför att gå in i den där jäkla skolan. Nu är det även ångesten över berget av skoluppgifter som jag har över mig. Projektarbetet, ett utkast ska vara inlämnat i morgon och jag har inte ens börjat. Historiainläming, som känns lite som ett smärre projektarbete som ska vara inlämnat om ett par veckor. Förberedning inför svenskanationella i Svenska B, tills på onsdag. På onsdag ska jag även ha lusläst en hel tidning som bara handlar om miljö, för att kunna återberätta om artiklarna för mina kamrater, i miljökunskapen förstås. I biologi-breddningskursen ska jag ha två inlämningar klara innan jag tar studenten (vilket är om typ en vecka? känns det som). Dessutom har vi fysikprov någon gång inom en snar framtid och den här gången kan jag verkligen ingenting. Det här är nog det svåraste vi gjort i fysiken.
    Ja det där var väl ungefär allt som jag har att se fram emot, så det känns som att det inte är så konstigt att jag mår så dåligt över skolan för tillfället. Till råga på allt det där ska jag också innan april ha bestämt mig för vad jag vill söka till för linje på högskolan. Jag har inte den minsta susning faktiskt. Blev verkligen skitsugen på att bara skita i allt hänga med Magda utomlands till hösten i stället. Det skulle verkligen vara det ultimata, att komma iväg på riktigt. Men ja vi får se hur det artar sig.
    Kvällen igår var rolig i alla fall. LITE för mycket av det goda för fröken Stattin möjligtvis, men jag återhämtade mig snabbt så när vi väl var nere vid Kramm-tältet så var jag fit for fight igen. Och där inne var det blött vill jag lova! Hela "dansgolvet" var som en stor pöl. Jag var helt dyngsur om Vivans stövlar och dom är fortfarande blöta. Måste se till att få dem torra innan jag lämnar tillbaks dem tror jag ;)
    Ser nu att jag har superfula händer i dag. Deras färg skiftar liksom i gult, brunt och oranget och knogarna är röda. Plus att jag har lite skärsår här och var och naglarna är ojämna och typ genomskinliga. Näe! Ingen bra dag för mina händer om man säger så.
    Men jag ska kanske ta och börja skriva lite på mitt projektarbete jag. Vore ju på sin plats det tycker man. Jag orkar tyvärr inte lägga in några bilder från gårdagen just nu men det kommer senare, promise! Ha en fortsatt fin söndag vettja! Och be till de högre makterna att det inte kommer mer snö nu som momma sa att det skulle göra. Jag orkar inte med snön längre! Hejdå.



Sofie.


Vinterfest

Vilket jäkla klör det har varit med skjuts för oss nu, och inte löste det sig heller. Så vi har kommit fram till att vi förmodligen sover hos momma i kväll/i natt/i morgonbitti. Så det blir väl bra det. Om nu inte någon av björnunga bestämmer sig för att avstå från att dricka i kväll och kör hem.
    De ska i alla fall komma och hämta mig vid tre så åker vi in till Kramfors då. På vägen dit ska vi svänga in till Vivi-Anne och se om hon har några stövlar jag kan låna med. Hon är så söt! Hur som helst så hoppas jag att det blir en rolig kväll. Och så hoppas jag att det är mycket folk ute! Men det visar sig väl.
    Daniel ska ju tydligen cruisa på stan i dag också. Haha, lite töntigt tycker jag men han kommer säkert känna sig stencool. Så han kan väl få det då ;)
    Nu ska jag sluta skriva, ha en trevlig lördag! Adjöken.



Sofie.

LILLASYSTER

Jag känner i alla fall världens coolaste och duktigaste Amanda.
Gå in och titta på hennes bilder, hihi. You really blow my mind, Ammis!

http://amandaelisabeth.blogg.se/

Big Brother

Nu sitter jag och björnunga och tittar på Big Brother på TV400, och det är så himla roligt. Jag har verkligen saknat det programmet! Det är så rolit att titta på. Otroligt egentligen hur man kan bli så intresserad av andras liv. Jag minns att vi (våran familj) till och med köpte den där live-kanalen och att jag och Daniel brukade sitta långt in på nätterna bara för att titta på deras jäkla påhitt. Men roligt var det! Och jag ville alltid vara med dessutom. Tror faktiskt att jag fortfarande skulle kunna tänka mig att vara med om jag fick chansen. Alltså inte för att få fame då, utan bara för att få uppleva det och att få känna hur det är att bo med en massa människor man aldrig träffat förut. Men ja, slutpratat om det.
    Vi har ätit så himla mycket i kväll! Först åt vi jättegod mat som bestod av lövbiff, pommes, örtagårdssås och supergod sallad. Nu låter detta simpelt men tro mig, det är nog det bästa jag vet. Och det är en standard för mig och björnunga. Så länge jag kan minnas har vi ätit det då vi varit ensamma. Och det är lika gott varje gång! Salladen blir så mycket godare här än vad den blir någon annanstans, och jag vet inte vad det beror på. Jaja, hur som helst, då vi ätit det så höll vi på att somna för att vi ätit så mycket, men sedan drog vi fram två dippar/dipper/dippor/dippisar (?), morotsstavar, gurkstavar, chips och små småningom även popcorn. Och så trocadero till det. Och just det, vi har ätit honungsmelon också! Ja, nu är jag i alla fall proppfull :D
    Men nu har det blivit mycket svammel och jag orkar inte skriva mer. Ska fortsätta titta på Big Brother, sedan får vi se när jag börjar ta mig hemöver. Jag hoppas minsann att jag får skjuts av någon björnunga för jag orkar inte bära datorn? :O I sånna fall sover jag nog över. De får helt enkelt välja ;) Godnatt!


Sofie.

Tatuering

Hejsan! Här får ni lite bilder från dagen.
    Jag är hos björnunga nu och vi "lanar" ehe... Vi ska alldeles strax äta här så jag återkommer nog i kväll om jag orkar ;) Hejdå!









Min


Malins

Cross my fingers

I morgon gäller det, gud vad jag hoppas att jag får tatuera mig! Annars blir jag riktigt jäkla besviken. Björnunga kommer och hämtar mig halv elva, och tolv öppnar de så jag tror vi ska hänga på låset. Haha. Jag kom alldeles nyss på förresten att jag inte har frågat Malin vad hon ska göra för nånting. Spännande för mig!
    I morgon är det dessutom vinterfest här i Kramfors! Tänka sig, fest mitt i vintern? Det går väl inte. Men jo, i Kramfors går det, för här är allt möjligt. Här är vi minsann på gång! Hahaha. Jaja, jag hade i alla fall tänkt gå ut i morgon kväll, men tydligen så är det inte särskilt många som ska ut i morgon. Inte ens Daniel och Emlan ska ut då, så jag stannar nog hemma. Går förhoppningsvis ut på lördag med Björns i stället om det ordnar sig med skjuts osv. Magda skulle eventuellt köra så :)
    Jaja, ska nog ta och gå och tvätta mig och borsta tänderna jag. Sedan blir det till att hoppa i säng minsann! Eller sova ska jag göra... Ehe. Men hoppas ni haft en bra dag. Och jag vet att jag alltid avslutar mina inlägg så men vaddå, jag hoppas ju det? Vill väl att mina kära vänner (och ovänner) ska ha det bra... Så ja, hoppas det :D Godnatt!




Sofie.

Hejsansvejsan i lingonskogen!

Haha, vad otroligt rolig jag var där. Jag tror nämligen att jag är på väg dit snart. Eller nej det är väl några dagar kvar än så länge men jag tänkte ändå så att jag varnar mina medmänniskor. Things can get pretty ugly! Eller ja, bara mitt humör då, brukar mest vara det som hamnar lite ur gängorna under den perioden.
    I dag vaknade jag faktiskt tidigt. Eller a, jag vaknade i alla fall av ett sms 10:23, sedan låg jag kvar i sängen med datorn tills klockan var typ tolv ;) Då började jag städa lite lugnt sådär, och det tog tiiid vill jag lova. Jag är så himla värdelös på det. Jag vet verkligen inte hur jag gör? Men ja, jag blev ju klar så småningom i alla fall.
    Någonstans i mitten av allt städande där skrev Malin också och visade bilder på några "balklänningar" på stylebystars, och jag blev helt kär i en. Så jag skickade efter den. Jag vet inte om den kommer sitta snyggt eller någonting men det var fasen värt det alltså. Den är så himla snygg! Och efter att jag hade skickat efter den, så hittade jag en studentklänning som var skitsöt. Så jag blev tvungen att skicka efter den också, haha. Den hade ett fult spänne på dock, men det ska väl gå att ta bort tycker man. Men ja, jag är i alla fall glad att jag gjort någonting. Jag får skaffa en "back up" till balklänning i fall att den inte skulle sitta bra, eftersom jag inte får den förrän om fyra veckor.
    Jag är skitsugen på att lägga ut bilder här men jag vet inte om jag vill avslöja mig! Haha. Gud vad töntig jag är... Men ja, det är ju ändå lite speciellt liksom, och tråkigt om den inte ens sitter bra och jag måste skicka tillbaka den... Hmm. Eller äh! Jag lägger ut minipinisar.

      
Sådär ser de i alla fall ut, hihi. PUSS!



Nu ska jag sluta skriva, så hejdå!




Sofie.

Säng, ljuva säääng!

Nu är jag hemma, efter en lång och, för mig, väldigt krävande dag, haha. Började med att jag försov mig i morse, vaknade en halvtimme innan bussen gick och då hade jag inte packat eller nånting. Hann i alla fall med bussen och när jag kom fram till Kramfors så gick jag först till mamma och roade henne tills att Emma kom. Då gick vi och solade och sedan fick vi som vanligt stressa som sjutton för att hinna springa på konsum och göra smoothies att ha på bussen. Självklart hann vi ju bara göra en, eftersom att allt skulle skita sig som vanigt, vilket sög. Men jag köpte en chiquita-smoothie så det gick ändå bra :)
    Väl på paradisbadet så var vi less efter kanske en halvtimme, om det ens tog så lång tid. Men forsen var sjukt rolig första gången! Jag och Emma höll på att kissa på oss tror jag. Men tredje gången jag åkte den var jag för det första less, och sedan slog jag i ena höftbenet så jäkla hårt så jag trodde jag skulle börja grina där ett tag ;) Har en sjuk jäkla bula där nu och jag kan ju säga som så att jag kommer inte kunna ha jeans på typ en hel vecka.
    Efteråt bastade i alla fall jag och Emma och tidsoptimister som vi är så kom vi lite för sent ut till killarna, men jag tror inte det gjorde nånting. Vi gick långt bortåt helvete för att komma till bilen, och sedan åkte vi på Max. Vid det här laget var jag så trött och less så jag var verkligen inget roligt sällskap. Ber om ursäkt! Mitt dåliga humör fortsatte även in i bilen och stackars Emma fick inte "festa" för att jag var så trött och tråkig. Så förlåt för det med!
    Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och titta på One Tree Hill tills jag somnar, vilket jag förmodligen kommer göra rätt snabbt. Men hoppas alla andra haft en bra dag :) Hejhej!



Sofie.


Tydligen paradisbadet

Okej, Emma måste ju vara kvinnan hon. Hur fasen kan den tjejen ha en sån jäkla övertalningsförmåga? Nu har hon övertalat mig att åka på paradisbadet med henne, Tobbe, Joel och Nickepicke (hubbe, höhö) i morgon. Och alla som känner mig vet att jag hatar att bada mer än allt annat i världen. Dessutom har jag inte tid, för jag ska städa åt mamma i morgon för att jag fått pengar och sedan ska jag plugga. Jag ska skriva ett utkast till projektarbetet som jag inte ens börjat med, jag ska läsa häftet som vi fått inför svenskanationella och dessutom ska jag skriva klart en "testuppsats" i svenskan som också handlar om nationella. Men ändå har hon fått mig att gå med på att åka till Övik? Det är ju helt galet.
    Jaja, jag har i alla fall sagt till Emma att hon får se till att jag har roligt för annars kommer jag aldrig mer prata med henne. Så jag tror hon känner att hon har lite press på sig nu. Sedan har hon sagt att hon ska hjälpa mig städa, så det hoppas jag att hon står fast vid! Hahaha. Nä men vi får se hur det blir.
    Blir många turer till Övik för mig den här veckan. Ska ju dit på fredag med, och Malin ska också tatuera sig. Men Magda sa i dag att det inte ens är säkert att vi kommer kunna tatuera oss, ifall vi inte får någon tid. Huhu, det skulle suga för jag har verkligen laddat för det här nu och bestämt mig och det känns så bra att jag ska få det gjort. Och det känns dessutom som att om det inte blir på fredag kommer det typ aldrig bli av. Så ja, jag håller i alla fall tummarna för att det blir en tatuering för mig :)
    Förresten, vinterfesten till helgen, är det någon i den här staden som egentligen har förstått vad det är eller? Haha, verkar ju himla festligt alltså. Jag har i alla fall ingen koll. Vet bara att Kramm ska ha öppet både fredag och lördag men jag vet inte om det är ute på stan i "kåtorna" eller om det är på själva hotellet. Vore ju verkligen superduper trevligt om någon bättre vetande kunde upplysa mig om hur läget är.
    Men nu ska jag sluta, måste kolla upp busstider. Hejsvejs! Eller godnatt blir det kanske...



Sofie.

Honey, I'm home!

Sitter här i soffan nu och har alldeles nyss ätit upp min middag som bestod av lövbiff och pommes. Skitgott var det! Och nu sitter jag och tittar på glamour med mamma. Händer minsann grejor där nu. Shit så mycket intriger det kan bli i den där världen. Det gör verkligen att jag kan känna att mitt liv kanske är ganska så lugnt ändå ;)
    Oj, hade visst inget att berätta, så hejdå!



Sofie.

Dagvill igen

Nu har jag blivit sådär snurrig som jag var på jullovet igen, och fort gick det! Men det är inte direkt så att jag typ tror att det är söndag i stället för tisdag eller torsdag i stället för måndag, utan det är bara helt enkelt så att jag inte vet vilken dag det är. Vet inte om det är i mitten av veckan eller i slutet osv. Lite läskigt är det nästan. Eller ja, det tar väl bara kanske nån tiondels sekund innan jag kommer på vilken dag det är, men jag har glömt det lika snabbt igen.
    Jag och Emma klev upp runt elva, halv tolv i dag, och då gjorde vi smoothies och mackor som vi skulle äta till filmen "Systrar i jeans 2"... Trodde vi ja! För det ville sig inte minsann. Vi fick krångla på som fasen för att försöka föra över filmen från min dator till datorn som är kopplad till TVn och det gick bara inte. Antingen var USB-minnet vi använde överfyllt, eller så gick det helt enkelt inte att föra över den. Och Emma var arg vill jag lova! Svor och gormade och hade sig, och jag kan aldrig hålla mig för skratt när hon får ett av sina utbrott, haha. Visserligen kan jag också få utbrott, men Emmas utbrott är så mycket roligare än mina! Haha. Hur som helst så hade vi i princip ätit upp våran frukost när vi bestämde oss för att vi skulle se på filmen på min dator i stället.
    Nu har vi ganska nyss sett klart den och jag har ingen aning om vad jag/vi ska göra. Mamma ska plocka upp mig runt fem ungefär då hon åker hem, och då ska jag hem och städa mitt rum. Jag insåg i dag (trots att jag inte var hemma) att det verkligen behövs. Och ja, de flesta trivs väl bättre i ett nystädat rum :) Sedan då jag har städat mitt rum tänker jag titta på filmen jag tog hem igår. Jag och Emma fick inte till det nämligen (ovanligt?) utan vi började titta på Systrar i jeans i stället men då somnade Emma och jag satt på msn till typ halv fyra, haha. Det var därför Emma ville se klart den i dag.
    Jaja, har inte så mycket mer att skriva om nu tror jag. Men jag återkommer kanske senare. Lär försöka leta anledningen till att ta pauser i min städning ändå så det är nog rätt stor chans. Men ha en trevlig... Justja, tisdag! Ciao.



Sofie.

Vad är det här för födelsedag?!

Allvarligt, jag tror att jag och Emma är de enda som är vakna i hela huset och vi är ensamma? Vi har ingenting att göra. Vi tänkte åka på bio med Joel tidigare men det hanns inte med eftersom vi åt middag så sent. Och då hamnade vi här. Vi försökte ta hem en film i stället, men gick det eller? Nej! Fast nu håller jag på att ta hem en film och den går superduperfort att ladda hem, så himla nice :D. Denna heta torrentkälla tänker jag nog alltid vända mig till i fortsättningen! Om jag nu får det...
    Jag har verkligen ingenting mer att skriva nu heller, känner att jag är för tankspridd nu. Men jag håller tummarna för att solen kommer lysa på mig den här gången, var ett bra tag sedan nu. Ha det bra mina vänner, hoppas ni haft en bättre Emmafödelsedag än vad hon själv haft. PUSSSS!


Sofie.


Födelsedagsfirande?

Ja, Emmas födelsedag har nog inte börjat så himla bra i alla fall. Vi klev upp vid nio i morse eftersom vi skulle åka in till Kramfors halv tio. Emmas mormor kom och hämtade oss, och vi blev så sena så att jag glömde mobilen hemma på köksbordet. Huhu! Skitjobbigt var det. Men då jag kom till Kramfors så gick jag i alla fall till mamma och bad att få låna hennes mobil ett tag, sedan gick jag och köpte rosor till födelsedagsbarnet. Och så fick hon en liten söt chokladask med typ lyxchoklad i :) Tror faktiskt hon blev lite förvånad, höhö. Hur som helst så fick de inte ut glasbiten vid första besöket så hon fick en ny tid... 14:45, så det var bara att åka till Frånö till Emmas mormor det och stanna där ett par timmar. Och då somnade vi på hennes säng, och drömde massa konstiga drömmar båda två!
    I alla fall så har Emma fått ut sin glasbit ur foten nu men hon kan ju fortfarande inte gå riktigt och sådär. Men vi skulle få god mat. Enligt LG skulle vi få så god potatis att vi storknade, "ni kommer dö". Ja, det ser vi ju verkligen fram emot ;)
    Men ska sluta nu, hejja!



Sofie.

Lan på Fågelvägen

Jag och Emma är på lan, och vi är lite besvikna. För det första trodde vi att det skulle lukta svett på lan och här luktar det typ ingenting? Vad är det för båg? Och sedan så pratar inte killarna med oss för att de bara spelar WOW, och vi kan inte det spelet så jag tycker det är lite orättvist. Men jag och Emma är ändå så coola så vi kan minsann roa oss på egen hand.
    Jag tänkte till slut i dag att jo, jag ska fasen skriva på mitt projektarbete i kväll ändå. Men så erbjöd Emma mig en plats på de coola killarnas lan och det kan man väl inte tacka nej till? Jag menar, man lever bara en gång var det någon som sa. Men så hade vi ingen skjuts, så då fick Joel rycka in! Superdupersnällt. Och billig i drift är han också ;) Jag och Jollan sprang i alla fall in på Hemköp en snabbis och köpte lite götta och sånt, medans handikapp-Emma satt kvar i bilen och dunkade musik. Och när vi kom hit blev vi väldigt välkomnade av Jazta som faktiskt måste ha världens största tunga? Men hon är söt ändå!
    Nu orkar jag inte skriva mer för jag har ingenting mer att berätta om. Om en halvtimme ska jag och Emma titta på Pamela Anderson i alla fall, så det ska ju bli kul hoppas jag? Hejdå.



Sofie.

Söndag utan depp

Kan det bli bättre än så? Jag tror fasen inte det. Känns verkligen så himla skönt att veta att jag kan sova ut i morgon hur länge jag vill, och att jag därefter kan göra vad fasen jag vill med min dag. Dock skulle jag egentligen behöva skriva på mitt projektarbete, men det skjuter jag nog på i alla fall någon dag till. 
    Jag har nästan alldeles nyss kommit hem ifrån en Emma som det är superdupersynd om. Hon har fått en rackarns glasbit rakt in i foten, precis i trampdynan, och hon har jätteont. Kan knappt gå själv typ. Och hon ska till fjällen på torsdag för att åka skidor och nu lär ju det gå jättebra? Huhu, lillgumman då. Ska nog ta hand om dig om du blir hemma minsann!
    Jag sov hur länge som helst i dag känns det som. Emma måste ha klivit upp flera timmar före mig. Men det var ändå inget vidare väder så då kanske det inte spelar så himla stor roll då? Nej, vi säger så. Så slipper jag våndas ;)
    Nu ska jag sluta skriva för jag ska titta på One Tree Hill, det var längesedan nu! Hejdå.
    Och förresten, min lilla Ammis, du är helt perfekt som du är! PUSS <3



Sofie.

Vilka naturmänniskor

Jag och Emma har blivit riktiga friluftare nu alltså. Tidigare i dag var vi ju som jag skrev förut ute och åkte matta här i Lunde. Och då vi hade ätit frågade Joel och Tobbe om vi ville följa med dem till Latbergsbacken och ha bobrace. Ja och vi var ju naturligtvis på (trots att vi skulle missa melodifestivalen men jag känner att huvudsaken jag ser finalen). Men då de kommer och hämtar oss så visar det sig att de inte ens har någon bob? Utan de tyckte typ att vi skulle ha fyra, haha. Nä men ja, Emma hade i alla fall bara en. Så vi tog med oss mattorna, och så hade de en pulka. Men fy fasen vad läskigt det var att åka! Jag var livrädd hela vägen ner vartenda åk. Alltså verkligen livrädd, trodde att jag skulle dö. Vilket jag uppenbarligen inte gjorde :) Men jag åkte i alla fall inte lika mycket som alla andra för jag fegade ur, sån är jag ;) Och då resten av barna hade roat sig färdigt i backen så åkte vi till Tobbe och tittade på film. Vi såg på Twilight och jag vet inte riktigt vad jag ska ta tycka om filmen. Kan tänka mig att den kanske var bättre på bio men slutet? Det var ju helt stört. Blev skitless.
    Nu är vi i alla fall ganska nyss hemkomna och vi ska säkert sova om några år kan jag tänka mig, eftersom ingen av oss är trötta. Men ag sa till Emma tidigare att vi kommer verkligen sova som prinsessor i kväll i alla fall, så mycket som vi varit ute i friska luften i dag. Skönt! Och det känns även så otroligt skönt att jag slipper söndagsångesten i morgon.
    Kom förresten på i dag att jag ju snart ska tatuera mig! Läskigt va? Tänk om det blir fel. Haha, vore ju verkligen mardrömmen. Men nej, men måste våga för att vinna, det är vad jag alltid sagt. Nu ska jag ta och avrunda, så godnatt!


Sofie.

RSS 2.0