Haha


Gud, vilken rolig kväll det här har varit, Jag och Emlan har snapsat som aldrig förr och roligt är det. Jag har nästan bestämt för mig själv att jag ska ner dit helgen efter att jag varit i Stockholm, gud vad roligt vi skulle ha :D Plus att jag skulle få träffa Pelle då ;) Han läsar aldrig min blogg men verkar det som att jag bryr mig?

Okej, jag är lite på lyran nu, men märks det på min svenska eller? Nej, för jag är alldeles utmärkt på svenska när som helst, och det finns ingen som kan ta det ifrån mig.

Jag älskar min underbara bror och hans flickvän, och ja jag berättar det bara för att jag är i detta tillståndet. Men det kommer vara bättre i morgon, så vi hörs då :) Hoppas att alla har haft en lika fin kväll som jag, för min har varit helt underbar. Gud vad jag älskar min släkt, de bryr sig så mycket så det inte finns ord.

Ha det så bra :) PUSS!
Den fortfarande så fruktansvärt älskade Sofie.

(Jag vet i alla fall att min lillasyster Amanda Elisabeth Andersson älskar mig, för henne litar jag på till hundra procent, och jag kommer alltid finnas här för den underbara människan. Jag älskar dig verkligen, Amanda! <3 Tvivla aldrig på det, för du finns inom mig.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0