Umeå, brännbollsyra

Sitter hemma hos Danny och Emlan nu. Har börjat dricka lite smått och jag börjar precis känna av det. Mår helt sjukt bra i kväll och jag känner att det här kommer bli alldeles kanon. Har jag tur behöver jag inte sova helt ensam i kväll heller. Vi kan ju hålla tummarna ;)
     Nu ska jag forsätta umgås, men jag återkommer nog i morgon när jag kommit hem till Bjärtrå. Och jag hoppas min klass har roligt hos Eriksson i kväll. Helt sjukt mycket kärlek till NV06 i kväll! PUSS <3<3



Sofie.

Prom night

Jaha, så var det dags då. Just nu känner jag mig väldigt oförberedd måste jag säga. Fast jag vet ju att allt är i sin ordning och att mormor kommer och hämtar mig vid halv tre, och att Sanna väntar på mig och att Joel kommer och hämtar mig då jag är klar hos henne, så ja... Egentligen är jag i allra högsta grad förberedd!
    Går omkring och plockar ihop lite till packningen nu medans jag lyssnar på musik. Kom på att jag nog inte behöver så jättemycket packning för jag ska låna en klänning av Emlan i morgon när vi är i Umeå. Så det är i princip bara reskläder jag behöver ha med mig. Och så klänningen då förstås, och skor och smink. Men det är inte så himla mycket :)
    Som ni kanske såg så bloggade jag ingenting igår. Men jag hade som ingenting på hjärtat kändes det som. Så då struntade jag i det! Ändå hade jag typ dubbelt så många läsare som i onsdags, haha! Kanske är det som är knepet. Jag ska sluta blogga för att folk ska börja läsa min blogg ;) Men mösspåtagningen var i alla fall helt okej. Var väl inte det roligaste jag gjort kanske, men hela klassen var ju samlad och mer kan jag väl inte begära :)
    Nu kom jag precis på att jag inte kommer hinna äta nånting innan balen?! Hjälp. Vad ska jag göra då då? Kommer ju vara vrålhungrig. Och jag har sett portionerna man får på balen, INTE MYCKET ATT HÄNGA I JULGRANEN! Nej, det här får i lösa på något vis. Och nu blev jag hungrig för att jag pratade om mat, suck.
    Bäst jag tar mig något att äta då, sedan kanske jag tar och hoppar in i duschen. Adjöss!


When I get older, I will be stronger
They'll call me freedom just like a waving flag.
And then it goes back.





Sofie.

Be mig så stannar jag kvar

Ojoj, vilket härligt humör jag är på nu! Sitter här med studentmössan på och tänjer ut den lite inför morgondagen, för då är det mösspåtagning! Ska bli skitkul verkligen. Att se alla i deras mössor osv :) Känner att det börjar bli riktigt jäkla nära nu. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det. Jag VILL verkligen inte skiljas från alla. Vill inte, vill inte, vill inte! Men jag vet att det är en del av livet och ja, jag antar väl att man kanske lär sig något av det här med...
    I dag jobbade jag i tre timmar, eller tre timmar och en kvart för att vara exakt, och tiden gick jättefort? Eller den sista halvtimmen tog minst tre timmar men innan dess gick det undan! Satt först i kassan en timme och sedan strosade jag omkring och slängde bort lite utgångna varor och sådär nästan ända tills jag slutade.
    På miljökunskapen i dag hade vi förresten ett oförberett typ "prov", haha! Alla fyra såg ut som frågetecken. Men jag bara skrev om mina miljövänliga bilar för kung och fosterland, tror inte direkt att den där grejen kan sänka mitt betyg. Jag stod inte och vägde mellan några betyg. Var värre för de andra tjejerna tydligen ;)
    Just det, jag är vääldigt kluven angående vad man ska ha för kläder i morgon för övrigt. Vad har man på sig på en mösspåtagning? Eller spelar det ens någon roll? Men ja, det löser sig väl det med. Det beror ju lite på väder och vind så att säga. På tal om det så kikade jag på vädret för helgen och det verkar ju bli suuuper! Ser fram emot den här helgen som fasen. Hoppas dessutom att Ludde väljer att köra bil upp till Umeå på lördag, för det skulle vara sjukt mycket skönare än att åka buss. Och så ser jag fram emot att få ge Daniel hans present! Lillebror fyller ju 22 år i dag minsann :) Större och större blir han. (Men i mitt huvud kommer han alltid vara sexton, och jag tretton, så är det bara.)
   
Förresten såg jag på det där jäkla yr.no att det ska REGNA på våran studentdag! Vad är det för crap?! Jag tänker då inte acceptera något regn i alla fall. Jennan sa att det skulle bli bra väder och då litar jag på henne. (Känn ingen press Eriksson :D)
    Men ja, allt känns kanon nu i alla fall. Pratade med Sanna om sminkningen och håruppsättningen till balen och så vidare här tidigare i kväll och ja, gah! Inget kan gå fel nu. Jag och Joel kommer vara så fina så :) Nu när han inte hade någon blåtira och allt, hahahaha... Rolig han var då han lurade i mig det!!!!
    Nu ska jag sluta svamla, tror jag ska hämta mig små ölkorvar och titta lite på vänner. Men på återseende kära, kära, kääära, kära läsare! Hoppas ni mår lika bra som jag :) Eller lite sämre får ni gärna må, tror ingen skulle dö av det ändå, hihi! PUSS!


Be mig så stannar jag kvar.
Vill du veta vem jag är?
Be mig så stannar jag kvar.
Det finns inget som hindrar oss här.

Kanske är det här det finns en plats ändå,
för främlingen som alltid kom, men bara för att gå.



Sofie.

Det är över nu

Hade mina sista prov i gymnasiet i dag. Gick pissdåligt, verkligen. Men ja, det är egentligen ingenting att gräma sig över. I morgon sätts betygen och efter det har jag i princip tagit studenten. Nu är det 10 dagar kvar tills jag verkligen tar studenten, och jag tänker baske mig verkligen njuta av de här sista dagarna med klassen. Jag hoppas att Selle och Norta verkligen fixar så att de inte åker bort nästa vecka, det skulle suga stenhårt.
    Snart kommer nog mamma hem och då tror jag vi skulle ut och köra lite. Men innan dess hade jag tänkt försöka hinna med en liten lur, så att jag är pigg och fräsch. Gick nämligen och la mig vid två i natt, efter en lång och varm dusch. Så mitt hår... Ja, kan ju säga att jag liknade lejonkungen väldigt mycket i dag i alla fall ;)
    Men nu blir det som sagt sängen en stund, återkommer nog i kväll. PUSS!

Och nu kom mamma hem så det blir ingen lur. Kul.



Sofie.


WAAAAAH!

Blir galen på JOEL!!!!!!! Klanthuvve...
Nähäpp, han är tydligen inte klantig, hihi. Lillgubben då!

Och så är det jättesynd om min pappa i dag. Alltså verkligen jättejättesynd :( Önskar att det fanns något jag kunde göra men det gör det ju såklart inte, huhu.
    Nu kom jag alldeles nyss hem från Kramfors, har varit och snurrat runt med mamma och sedan åkte vi och solade. Nu ska jag sätta igång med fysiken så jag har inte tid med något långt inlägg i dag heller. Det kanske kommer i kväll då jag pluggat klart, vi får se :) Adjöss!



Sofie.

Joel Norlin

Han är som en groda utan ben... Helt hopplös!

HAHAHahaAHAHaHA, helt sjukt vad rolig jag är hela tiden.
    Nu blir det vänner, tjenispenis!



Sofie.

Jösses!

Hjälp, vad länge jag sov. Great.

Och inte blev jag på bättre humör heller, gah!




Sofie.

Trött och less

Ingen bra dag för bloggande. Har suttit ute i solen hela dagen och nu tänker jag sova bort en bit av kvällen. Kanske att det dåliga humöret mildras lite. Eller kanske inte. Hejdå.



Sofie.

Dryyyyg dag

Jag trodde verkligen aldrig att den här dagen skulle ta slut. Känns som att det var minst tre dagar sedan jag tog min morgonfika (som ägde rum mellan 10:00 och 10:15 i dag). Plus att baket inte flöt på vidare bra i dag heller, var stressad och tyckte att det knappt fanns något bröd osv. Nej, ingen bra dag helt enkelt!
    Jag hoppas att kvällen artar sig lite bättre :) Om nån timme ska vi åka till Kramfors och grilla hos Nickepicke. Vet inte vad som händer sedan men det blir väl att umgås bara. Eller ja, jag har faktiskt ingen aning om vad de har tänkt sig! Jag bara flyter med jag liksom. Men det blir nog bra hur som helst.
    Jag hade helst velat ta en liten lur nu, men jag orkar inte ta mig till sängen riktigt än så jag får helt enkelt hålla mig vaken. Kanske blir desto tröttare i kväll men må så vara då ;) Nu tänker jag sluta skriva i alla fall. Adjöss!




Sofie.

YATZYkväll i bahytten

Blev en väldigt trevlig kväll måste jag säga! Åt supergod mat, som i och för sig var lite för seg för mig så att jag fick ont i käken (resulterar nog i träningsvärk i morgon :D), men smaken var det inget fel på! Och jo just det, innan vi åt var jag ute och körde också, med Daniel i baksätet. Fick lite tips och sånt från honom så nu behärskar jag nog snart start i backe även med S80n ;)
    Senare på kvällen kom Nicke och Ludde hit och vi körde ganska många partier YATZY. Gick naturligtvis skitkasst för mig. Eller ja, det gick halvdåligt för nästan alla utom mamma faktiskt ;) Men hon kastade in handduken ganska tidigt så då blev det rätt jämnt.
    Och när vi tröttnade på YATZYn satt vi bara och surrade om mördare och björnar och så vidare fram tills nu då grabbarna åkte hem. Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng för jag ska upp och jobba i morgon. Sedan blir det grillning hos Nicke på kvällen så jag tror det kan bli en trevlig lördagskväll :)
    God natt!

(Bahytten är, för de som undrar, som en liten stuga som vi har ute på gården)



Sofie.

Besvikelse

Ja, god morgon på er! Jag är så himla besviken nu. I natt vid två stod det på yr.no att det skulle vara strålande sol hela dagen i dag. Mellan 10:00 och 16:00 skulle det inte finnas ett moln på himlen sa de. Och så vaknade jag nu klockan tio av en ren slump, men tänkte att det ju var toppen! Så jag klev upp och vad möttes jag av? Jo ett mulet Bjärtrå! Vad ska det föreställa liksom? Så då gick jag in på yr.no igen och då har det natrligtvis ändrats sedan klockan två i natt. Så enligt den jäkla skitsidan ska det nu bli strålande sol klockan elva, sedan molnigt klockan tolv igen, för att det sedan ska bli soligt igen vid ett. Bah! Men ja, vem hade egentligen väntat sig mer än så av norrmän? ;)
    Men nu då jag ändå är vaken orkar jag inte lägga mig och sova igen. Vrålhungrig är jag så jag tänkte att jag skulle gå och ta mig någon macka eller så. Och jag hoppas att vi har juice för jag är jättejättesugen på juice. Frukosten avnjuts hur som helst framför ett avsnitt av vänner. Hejdå!




Sofie.

Rättning

Jag åkte visst bil till Gladan! Kom på det alldeles precis nu. Att jag åkte bil. Känns skönt faktiskt, så behöver jag inte oroa mig för att jag blivit sjuk eller något :)

Ingen rubrik

Dagen blev lyckad igår, faktiskt väldigt lyckad! Hade otroligt kul med tjejerna hemma hos Lindman innan vi drog vidare hem till Selle. Och hos Selle var det också skitkul, sitta där med klassen och surra och lyssna på musik. Vi hann även med lite allsång där också ;) Och sedan gick vi ner på Gladan.. Men gudars, är det verkligen sant? GICK jag ner på Gladan? Vad olikt mig, haha. Vi var grymt sportiga i alla fall, det måste jag säga! Det kommer nog dyka upp bilder någonstans så småningom, för det togs mååååånga vill jag lova! Sedan blev det ett väldigt mysigt slut på kvällen med så ja. Kanon!
    I morse skjutsade mormor hem mig fastän jag inte ens sovit hos henne. Jag skickade ett sms i natt för att jag inte ville ringa och väcka henne, och det var bara en jäkla tur att hon hade sett det för tydligen brukar hon inte ens ha mobilen på ;) Haha! Jag var rädd att hon skulle vara arg men det var hon inte som tur var :D
    Jag orkar verkligen inte göra något avancerat i kväll så det blir nog en chipsskål framför Vänner hela kvällen. Har nämligen sovit hela dagen så jag kommer nog knappast kunna somna i natt ;D Haha. Men men, hejsvejs!




Sofie.

Ändrade planer

Det blir grillning hos Lindman i kväll i stället. Blev så himla rörigt annars ;) Inte för att någon som läser min blogg egentligen påverkas av vårat byte av matplats men ändå!
    Nu har jag alldeles nyss tagit en hur lång dusch som helst. Blev jag inte ren efter den så vet jag fasen inte hur jag skulle bli ren. Och nu ska jag snart packa ihop lite saker som jag ska ha med till momma och sådär. Minns inte vilken tid björnunga sa, men har för mig Magda sa en och en halv timme och det var kanske en timme sedan? :) Jaja, jag får väl ringa och höra.
    Hade inte så mycket mer att berätta. Kom nu på att jag måste dra iväg ett sms till Lindman! Jag kanske bör skicka ett till Jennan med faktiskt. Så ja, jag återkommer nog i morgon skulle jag tro. Ha en trevlig kväll :) PUSS!




Sofie.

Biologiprov och festplanering

I morse hade jag biologiprov och jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick. Men det kändes som att det gick helt okej i alla fall. Men vi får se, vi får se!
    Efter provet drev jag omkring ett tag, spelade kort med Selle och Jesper tills några fler kom från provet och då började vi prata om morgondagen. Jag börjar bli riktigt taggad nu faktiskt! Tror det kan bli skoj. Vi tjejer ska först åka till Lindman och göra oss i ordning och sedan styr vi kosan mot Selle/Mats (?) där killarna är, för att grilla och påbörja festen. Och sedan drar vi ner på Gladan och så sover jag uppe hos momma efteråt.
    Just det, nu kom jag på att jag måste skriva till Robert angående min fysik. Så jag får avrunda här. Dessutom ska jag typ äta middag nu! Haha, helt galet. Men det blev bara så ;) Good bye my lovers, good bye my friends!




Sofie.

Pluggpluggplugg

Ja det blev inte så himla mycket plugg i kväll eftersom jag körde bil och sedan "umgicks" lite med Emelie och Helena. Haha, vad töntigt det lät. Men ajja, nu blir det hårdkörning i stället! Tänkte faktiskt till och med ta och logga ut från msn medans jag kör järnet.
    Så adiós!



Sofie.

Clever people

Hahahah alltså guuud. Nästan så att det här är lite roligt?! Eller nej, det är verkligen inte roligt. Men det är helt otroligt skrattretande. Som att allt skulle vara mitt fel, hahaha. Du måste väl, precis som alla andra människor, ha en egen vilja?! Du gör ju verkligen enbart bort dig ännu mer genom dina patetiska försök till att skylla allt på mig. Idiot.

I heard you're going 'round playing the victim now.
But don't even begin feeling I'm the one to blame,
'cause you dug your own grave.


Men jag älskar att jag äntligen på riktigt fått se den riktiga sidan av dig nu. Nu kan jag nöjd och glad gå vidare och lämna all den här skiten bakom mig. Ett otroligt irriterande snedsteg. För att inte tala om vilket slöseri med tid det har varit. Men nu kommer jag igen, stronger than ever skulle man kanske kunna säga ;)

And that, my friend, is what they call "closure".




Den här dagen har varit väldigt intetsägande. Jag och Jennan gick till bilskolan efter fysiken och planerade mina körlektioner och fixade med halkan och lite sånt. Så nu är allt planerat liksom! Awesome.
    Sedan har dagen bara flutit på i stilla mak. Eller det blev rätt hett från Erikssons sida på historian då tävlingsmänniskan i henne inte kunde tolerera att Robert och Niclas faktiskt kunde ganska många svar då vi spelade Jeopardy ;) Och ännu värre var det då killarna fick poäng för ett svar som Fredrik tydligen sagt men ingen hört? Då brann det vill jag lova! Haha, men jag hoppas hon lugnat ner sig nu i alla fall :D
    Jag träffade därefter Danny, Emlan och deras vän Helena på Konsum. Följde med Emlan och Helena då de gick runt och fotade inne i butiken och på lagret. De håller på med något slags arbete och ja, jag förstod inte riktigt men kul hade de i alla fall! ;) Och sedan åkte jag hem med Daniel och har nu hamnat här.
    Om ett tag ska jag dela en pizza med min pappa som det är jättejättesynd om och efter det blir det plugg för hela slanten. Inte det roligaste kanske men jag känner att jag inte har så mycket till val nu :) Slutspurten, eller hur vare?
    Jaja, har inte så mycket mer på hjärtat så, ciao!




Sofie.

Halvbra eller halvdålig dag?

I dag klev jag upp vid tio och gick ut och satte mig i solen. Och där satt jag i princip hela dagen fram tills att klockan slog två ungefär. Då åkte jag och pappa till ICA i Nyland och handlade lite till maten osv. Jag körde och det gick apdåligt. Så jag är på kasst humör och känner därför inte för att skriva alls.
    Dessutom är det söndag vilket är den värsta dagen som finns i hela världen. Jag undrar om jag någonsin kommer att komma över mitt hat mot söndagar. Verkar otroligt.
    Dagen började alltså bra, och blev nu dålig. Så hur ska den sluta?

Hejdå.



Sofie.

Aldrig mer... Eller?

Nästa år tänker jag fasen inte titta! Så jävla arg nu. Idiotnorge som inte ens kan ge oss en hög poäng fastän vi år efter år ger dem en tolva! LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGT. Lägre än Glocal Net. Eeehe.

Fast... Kan jag verkligen missa när Eurovision hålls så nära mig nästa år? Ska jag verkligen bojkotta mitt älskade favvoprogram PRECIS då det sänds bara några minuters fågelväg ifrån mig? Låter ju heeeelt ologiskt.

Jag hatar Norge, men jag avguuuudar Alexander (<3<3<3<3). Hjälp, jag är faktiskt helt kluven nu. Det här går bara inte. What to do, what to do?

Adjöken fröken.



Sofie.

Laddar för myskväll

Min kebabrulle ligger och kallnar inne i köket så jag får fatta mig lite kort här. Eller nej, det kan väl inte jag kanske. Men jag ska göra mitt bästa!
    I dag har jag jobbat heeela dagen, orkade verkligen inte kliva upp i morse egentligen. Men jag blev tvungen eftersom mamma ringde varannan minut och frågade om jag var vaken. Jag åt frukost, sminkade mig lite och sedan körde jag in till Kramfors. Med mamma till höger om mig så klart. Hon tyckte jag var duktig sa hon! Hade till och med sagt det till pappa då hon kom hem. Dagen har i alla fall gått rätt fort. Jag började åtta och slutade fem, och sedan körde jag hem till Bjärtrå igen.
    I kväll ska jag titta på Eurovision song contest. Och jag tycker det ska bli superkul! Jag skaffar mig alltid alldeles för höga förhoppningar inför den där jäkla tävlingen. Och varje år säger jag "Jag tänker inte titta nästa år". Ändå sitter jag alltid här, lika nervös som året innan ;) Men ja, jag tycker bara om känslan. Och jag har köpt en massa godsaker att äta i kväll så detta kommer bli great.
    Men jag känner mig alldeles dyngig efter dagen på Konsum så jag ska ta och hoppa in i duschen (efter att jag ätit rullen så klart), sedan dra på mig myskläder och bänka mig. Det börjar ju faktiskt typ snart?!
    Jaja, återkommer nog i kväll, hejdå.



Sofie.

Spell!

Grundlurad. Det är verkligen helt sjukt hur skenet kan bedra, och det är också helt sjukt hur blåögd jag är trots att jag är så brunögd. För ett par månader sedan var jag helt säker på att du i princip måste vara guds bästa skapelse. Men jöööösses vad fel jag hade! Du ljuger, du bedrar, du leker och du manipulerar. Och sedan, när du väl fått som du vill, då fortsätter du att ljuga för att behålla det du lyckats ha kvar.
    Tycker du borde börja tala lite sanning innan du fortsätter ditt låtsasliv. För det där kommer att bli ett rent jävla helvete om du låter det fortsätta som det gör. Du är en idiot och jag känner mig åter igen helt galet smutsig. Så en dusch på det här bara, sedan lägger jag det åt sidan.



Sofie.


Eurovision song contest semi final

Sitter och tittar på det nu medans jag emellanåt skriver på mitt projektarbete. Det börjar gå framåt så det känns bra. Det finns faktiskt riktigt stor chans att jag blir klar med rapporten i kväll :) Annars skriver jag nog klar den i morgon och mailar in den på kvällen.
    Angående ESC måste jag säga (förmodligen till Stefans stora glädje) att jag tyckte om Polens bidrag. Däremot Jennan, vet jag inte riktigt om jag håller med dig om att Norge kommer vinna hela skiten. Tyckte visserligen att låten var rätt så klämkäck men mer än så var det nog inte. Sången var inget vidare och ja, nej. Är verkligen ledsen stumpan ;) Sveriges bidrag var fasen bättre i sådana fall!
    I dag var det ju utflykt med tjejerna + Anna-Carin. Och det blev en riktigt turbulent början på den dagen! Herre jisses, men en jäkla tur att ingen kom till skada i alla fall :) Tyckte så synd om lillgumman där ett tag, men det gick ju bra. Och strax var vi ready to rumble igen! Vi åkte först till Naturum i Skule och kikade lite, därefter bar det av till Nordingrå. Vi skulle leta efter Nornan. AKTA NOOORNAAAN! Vet inte hur många gånger jag och Lina kläckte ur oss den kommentaren, eller hur många versioner av den vi hittade på. Haha, sjukt roligt. Akta NOOrnaaan! Sedan åkte vi hem till Elin och fikade och gud vad fint hon hade hemma hos sig! Helt galet. Och vi sa det, det är verkligen inte konstigt att Elin är så lugn till sättet. För efter att ha växt upp i en så otroligt rofylld omgivning kan man nog inte bli annat :) Riktigt fint i alla fall. Och jag ser fram emot någon grillkväll där i sommar!
    När vi varit hos Elin begav vi oss till Kusthallen för att bowla lite. Och shit vad dålig jag är på bowling alltså! Det är helt galet. Innan varenda gång jag ska spela intalar jag mig liksom att "Jo, jag kan nog fasen vara rätt bra ändå", men icke. En strike slog jag visserligen, men annars gick det bara åt helskotta hela tiden. Fick några ljusa moments där då jag knappade in på Lina, men de gick fort över. Haha, var så sjukt arg där ett tag så jag trodde jag skulle slänga klotet i huvudet på henne ;) Men hon klarade sig rätt lindrigt undan min vrede ändå.
    Sedan styrde vi kosan hem emot Kramfors igen och jag satte mig på bussen för att bege mig hemövers. Väl hemma somnade jag på soffan som vanligt. Måste verkligen sluta med det nu, för jag somnar inte på kvällen då. Sedan körde jag till Lugnvik och köpte ett skrovmål som satt riktigt fint! Och nu har jag hamnat här efter att ha tittat på Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show. Hä ut Anna Book därifrån förresten. Mer irriterande människa får man ju leta efter.
    Men nu är det en låt som Stefan rekommenderat så måste lyssna på den. Hejsvejs!




Sofie.


Uppkörning?!

När jag kom hem fick jag för en gångs skull gå ända från Sahlbergs, brukar ju annars få åka hela vägen jag ;) Lyx! Men i alla fall så passade jag på att titta i brevlådan som jag heller aldrig brukar göra, och i dag låg där enbart två brev, varav båda var till mig! Haha, hur ovanligt är inte det då? Men ja, det ena var från vägverket, och där stod det att jag har skrivning och uppkörning typ, snart? Haha, helt galet ju. Jag visste inte ens att de bokat åt mig. Men ja, det känns skönt i alla fall. Nu är bollen i rullning och förhoppningsvis står jag där med kortet i handen snart. Awesome!
    Så i ren panik tog pappa med mig (eller så var det jag som tog med honom?) ut på en 1½ timmes lång biltur i kväll! Haha, vi körde ända till Sollefteå och tillbaka, och sedan snurrade vi runt i Bjärtrå ett par minuter innan jag parkerade så fint här nere på gården. Gick jättebra! Och igår körde jag jättemycket med, körde fram och tillbaka då vi åkte till Kramfors. Wöhööö! Kommer nog bli att vi tar oss någon tur nästan varje kväll nu, måste få in vanan.
    Jaja, nog pratat om min körning. Dagen har varit bra, och jag tyckte faktiskt att det var roligt att labba på breddningen! Vi är en rätt rolig liten grupp ändå. Eller hur Niclas? "Javisst" skulle han ha svarat ;) Och efter breddningen gick jag och hämtade mitt armband på Guld Carlsén (stavning?), och det blev superbra. Hade kapat det eftersom det var lite långt. Och efter det hängde jag bara på skolan med Emmeli och Elin tills bussarna kom och så åkte jag hem och somnade på soffan! Just det, måste nämna att jag nått en milstolpe i mitt liv i dag också. Sprang mitt sista coopers någonsin, och jag sprang som aldrig förr. Tror bestämt att jag faktiskt till och med slog mitt rekord! Det ni.
    I morgon blir det studiebesök med miljökunskapen igen. Men jag tror den här gången kan bli riktigt jäkla rolig! För vi ska fika hos Elin och sedan ska vi bowla i Nordingrå. Och så ska vi ha fika med oss som vi ska ha på dagen då vi är typ i Norrfällsviken också. Och blir det bara så bra väder som både SMHI och yr.no har lovat så tror jag det blir en kanontripp! Dessutom får jag en timmes sovmorgon i morgon, guld värt ;)
    Men nu måste jag sluta, tror bestämt att jag hörde duschen ropa. Adjöken!


Oh, seasons come and go. Summer turns to snow.
I know you're leaving. Touch and go.
You have to leave, I know. Your always on the road.
Before you leave me, touch and go.




Sofie.

Givande dag! (åtminstone för en Sof)

Ja det var värre för min kära moder i dag. Hon åkte dit för att köpa kläder, till sig själv. Hon åkte hem och hade köpt kläder, till mig ;) Eller ja, hon köpte någon skjorta till sig själv med men, haha. Och så köpte jag en parfym också! Så jag kom hem med en ny parfym, en kuvertväska till balen, ett par skor, en sommarjacka och ett par jeansshorts. Fick lite dåligt samvete där ett tag faktiskt. Men! Mamma har inte betalat allt det där utan jag har lånat lite också, som hon ska få igen så fort cashen rullar in så att säga ;) Dessutom var vi in på barnens hus en snabbis för att uträtta ett ärende å Magdas vägnar! Haha, förklaring får ni be henne om.
    Jag körde våran S80 hem ifrån Nyland och det kändes skitbra. Lektionen igår gick verkligen åt fanders och jag fick motorstopp efter motorstopp. Så det kändes skönt att det gick bra i dag då, återfick lite av självförtroendet liksom ;) Nu måste jag bara gå in till Sven på bilskolan någon dag framöver så jag kan höra med han om uppkörning osv.
    Nu ska jag snart gå och titta på Glamour och sedan tror jag vi åker in till Kramfors och solar. Det var nämligen upptaget i Nyland hela kvällen så då slår vi på stort! Haha. Och för er andra som, precis som Emma, tycker att jag solar mycket nu så beror det helt enkelt på balen. Cancer eller inte, jag tänker se fräsch ut på balen, och därmed basta! ;D Dessutom kan jag inte med de där brun utan sol-produkterna. Jag blir alltid randig ändå, hur noga jag än smörjer och har mig. Så eftersom solen inte riktigt vill som jag vill, så blir solariet min enda utväg.
    Jaja, ska sluta bjäbba, Glamour börjar om tio minuter tror jag, så jag ska gå ut och öva på att gå i mina skor. Haha! Jag känner mig verkligen tragisk. Men bjuppar på det jag :) Adiós!




Sofie.


Utlåst igen

Ja, jag och mamma var ju iväg nu igen och skulle sola i Nyland, precis som vi gjorde igår. Men vad möts vi av då vi kommer fram? Jo en låst dörr såklart! Vad är det frågan om? Varför låser hela Kramfors ut mig? :( Haha, jag som tycker jag är så trevlig. Men ja, det är väl karma, haha!
    Dagen har i alla fall varit bra. Vi hade ett prov på vardagsjuridiken som verkligen ingen av oss tjejer hade orkat plugga på. Men det gick riktigt bra ändå måste jag säga! Slog ju till och med Emmeli med en halv poäng och det är minsann inte fy skam ;) Haha, det säger ju för övrigt vilket löjligt prov det var. För jag slår inte Emmeli bara sådär utan vidare.
    Nu sitter jag och väntar på mat. Tror pappa skulle ge mig fläskfilé :) Kom på nu att han förmodligen inte kommer göra någon sås, så jag tror jag måste springa och göra det själv nu. På återseende!



Sofie.


Ordinary sunday

Huuuuga, grått och tråkigt. Vaknade vid elva av ett sms och efter det kunde jag inte somna om. Kändes dock meningslöst att kliva upp av någon anledning. Men till slut tog jag mig i kragen och klev upp och åt frukost framför Robinson. Tycker verkligen inte om det programmet längre. Precis som alla dokusåpor var det bäst första och kanske andra säsongen, sedan har det bara gått utför med alla pakter och skit. Usch.
    Vid två åkte jag och mamma till Nyland och handlade och sedan åkte vi och solade. Nya rör i Nyland nu så vi tänkte testa. Och jämarns vad varmt det var! Det var en annan som solade alldeles innan mig så det var glödhett. 20 minuter av näst intill olidlig pina, haha. Men jag bet ihop som den äkta kämpe jag är ;)
    Jag har lovat mamma att jag skulle städa mitt rum i kväll, men jag måste faktiskt plugga vardagsjuridik? Så städningen får nog vänta tills i morgon den... Eller kanske tills nästa vecka? ;) Haha nej men allvarligt, jag måste ta tag i det. Ser riktigt bedrövligt ut nu. Men jag vet liksom inte var jag ska börja :D
    Nu ska jag i alla fall titta på vänner, hejdå!

This is real, this is me. I'm exactly where I'm supposed to be now.




Sofie.


Present till storebror

Sitter här nu och ska alldeles strax hämta lite chips och slå på ett avsnitt av vänner. Men tänkte skriva en liten rad eller två först.
    I kväll har det grillats i Bjärtrå, och jag stod för såserna. Haha, gjorde nämligen två eftersom jag inte kunde bestämma mig för om jag ville ha Bearnaise eller kantarellsås :D Det smakade riktigt, riktigt bra. Och efter maten började jag, mamma och pappa att prata om min barndom. Haha, eller min och Daniels. Vi pratade om hur mycket jag grinade när jag var liten och om hur jag och Daniel aldrig bråkat osv. Väldigt vanligt samtalsämne i vår familj måste jag säga. Mamma och pappa är så stolta så ;) Och eftersom de har den här grejen att de inte vill skryta över oss inför andra människor, så gör de det inför oss i stället, haha. Men jag klagar inte! :)
    Sedan har jag dessutom beställt present till Danny i dag. Kom ju på i kväll att han snart fyller år och att jag inte köpt något. Men så fick jag den här snilleblixten och jag tror det kan bli väldigt roligt faktiskt! Hoppas han tycker om den bara.
    Förresten, har ju glömt att säga det. Jag har fått min mobil! Och den är såååå fin, precis så fin som jag hade väntat mig, om inte finare. Plus att jag fått en liten "väska"  att ha den i så inte skärmen ska bli repig. Och den påminner mig så mycket om hur jag mobbat Jennan för sin "strumpa". Men det är jättestor skillnad på den här, för det här är värsta lyxväskan :D Den är i skinn, och så är det sammet inuti. Och den är lätt att dra av till skillnad från Jennans första som man inte kunde dra av utan att skicka typ tre sms till folk ;) Ja, den var värd pengarna i alla fall, puss på den! Mobilen alltså. Väskan fick jag ju gratis!
    Men nu ska jag som sagt se på vänner. Så good night people!




Sofie.
   

8e maj markerad i almanackan

Ja det var sannerligen inte min dag igår! Och inte Emmas heller. Allt som kunde gå fel, det gick såklart fel. Det började med att jag insåg att jag glömt min Mary Kay-rengöring på stekhuset. Sedan missade jag bussen igen! Jag skrev ju ett inlägg igår och förklarade varför. Sedan kom jag till skolan, faktiskt bara en kvart sen, men vi hade lektion i kanske 40 minuter? Kändes ju hyfsat ovärt att ha åkt in. Men då hade jag bestämt att jag skulle stanna kvar på skolan hela dagen och hålla Emma sällskap, så jag fick gå i princip ensam ända fram tills då hon slutade klockan elva.
    Vi gick och köpte milkshake och grejade på lite innan vi till slut parkerade i kafeterian. Där hände ett litet missöde för mig, som inte hänt mig på typ 500 år. Och jag hade en sån jäkla tur att björnunga var där då, de var mina räddande änglar. Tack igen för att ni ställde upp :D Bara att säga till så bjuder jag igen ;) Haha!
    Medans Emma hade idrott sprang jag i alla fall på stekhuset och hämtade min Mary Kay, som hon som har nagelverkstans faktiskt hade hittat och ställt in i fönstret :) Supersnällt! Det var nog det enda positiva som hände den dagen. För sedan åkte vi hem till Emma, som började slinga mitt hår. Men vi hade ju, som jag också skrev igår, inte tillräckligt med blekning så vi kunde inte bleka slingor i hela håret.
    Och inte blev det någon bio heller! För det tog sån himla tid att klippa Amandas hår, och det berodde inte på Emma kanske jag måste förtydliga för annars blir väl lillgumman arg ;) Utan det var för att Amandas hår var så långt och svårt att kamma igenom. Med andra ord var det hennes fel :) Säg förlåt Amanda! Hur som helst så var de klara tjugo i sju, och då skulle Emma slänga i sig lite mat innan vi begav oss in mot Kramfors. Typ två minuter över sju höll vi på att springa rakt in i dörrarna på bion. FÖR DE HADE LÅST?! Varför låser man dörrarna liksom? Helt stört. Men ja, vi kom inte in i alla fall, så Sophia fick komma tillbaka och hämta oss.
    Emma köpte blekning på Hemköp, och vi alla vet ju att Hemköp är bara skit. Emma köpte någon blekning, som visade sig inte vara någon riktig blekning utan den var rinnig och störd. Blev jätteorolig att det bara skulle bli skit ;) Men det blev det inte, utan de slingorna vi gjorde med den färgen blev jättefina och lite guldiga. Dock är det en himla skillnad på dem mot för hur de där bak ser ut, men jag är nöjd :) Tycker om att det skiftar så mycket. Så tack för det Emma! :D
    Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Har jätteont i nacken! Så hejdå.




Sofie.

På frisörsalongen

Nu sitter jag hemma hos Emma och tittar på medans hon klipper Ammis. Härligt det är att träffa lillasyster, har saknat henne som attans. Men i alla fall så har jag blekningen i håret just nu, och den räckte inte. En missberäkning av Emmas lärare ledde till att jag nu kommer måsta köpa blekning på Hemköp i kväll så Emma kan fortsätta då vi kommer hem.
    Vi ska på bio då vi ätit nämligen. Om vi nu ens hinner äta? Vi är inte riktigt säkra på det. Vi ska i alla fall se på Monsters Vs. Aliens. Den har vi velat se ända sedan vi först såg reklamen på tv :D Den verkar hur rolig som helst och jag har på känn att vi kommer skratta oss igenom hela filmen. Men det är skönt det med ;)
    Men nu skrek Emma att hon måste kolla min färg så jag kanske måste gå och skölja typ nu. Jag sover i alla fall hos Emma så jag kommer nog inte sitta på msn i kväll. Eller vi får se! Nu blev det stressigt!!! HEJDÅ!!!!!



Sofie.

Five minutes behind

Kul, jag har just löst mysteriet till hur jag kunde missa bussen igår utan att tycka att det var konstigt. Klockan i köket brukar alltid gå ett par minuter för fort, vilket jag ju såklart är van. Nu har fanskapet antingen ställt om sig själv eller så har någon varit där och petat på den. Och numera går den fem minuter för sakta! Så jag missade minsann bussen i dag igen då jag inte tittade på klockan alls förrän den stod på 07:40. Så nu är min sötmomma på väg hit och hämtar mig. Ringde och väckte henne gjorde jag också :( Men ja, det är fasen inte mitt fel!
    Men det blev ingen bra start på dagen för undertecknad i alla fall. Hejdå.




Sofie.

Evening blog

Jag har inte kommit mig för att blogga i dag. Har tänkt göra det flera gånger men det har alltid kommit något i vägen. Antingen skulle jag se på vänner eller så skulle jag vila eller så skulle jag äta. Men nu sitter jag i alla fall här och tänkte uppdatera er lite om min dag.
    Den började med att jag helt omedvetet missade bussen. Haha, hur lyckas man med det? Alltså, jag har fortfarande inte riktigt smält det faktiskt. Jag fick sms av Emmeli som skrev att hon skulle ta bilen in, och då tittade jag på klockan som stod på 07:43, haha och då tänkte jag för mig själv "Men då är det lugnt, har flera minuter på mig tills bussen går". Men grejen är att bussen går 07:40, och det har den gjort så länge jag kan minnas! Men jag väntade ett par minuter till i alla fall innan jag i lugn och ro började traska upp mot Sahlbergs. Ska notera att det var sån otrolig dimma att jag inte såg bort dit där bussen brukar stå innan den åker och plockar upp mig. Hur som helst så svänger Robert in och plockar upp mig precis då jag kommit upp till Sahlbergs, och jag hoppar glatt in och säger "Nej men hej!". Varpå Robert svarar "Har du missat bussen du?" och jag säger "Nääe det har jag inte, vadåra?". Haha, då tittar jag på klockan och ser att den är 07:48, och först trillar poletten ner! Jag har seriöst aldrig varit med om något liknande. Men ett gott skratt fick jag mig i alla fall, och det är ju allt som räknas :D Och vilken tur jag hade dessutom! Att Bobban åkte förbi precis då, annars hade jag kommit för sent minsann ;)
    Sedan hade jag körlektion efter fysiken, och den gick alldeles utmärkt! Jag känner mig så himla duktig, haha. Sven sa att jag är så duktig på att vända och ha mig :D Och ja, det är verkligen kul då det går bra! Jag bakade runt hörn och sådär. Och så körde jag förbi mommas hus! Hihi, det var lite kul. Tänkte tuta men jag vågade inte ;)
    På idrotten gick jag ut och gick eftersom de andra hade bad och jag inte kunde bada på grund av tatueringen. Så jag gick där i solen med vinden i håret (haha!) och lyssnade på musik för mig själv. Grymt skönt var det, skingra tankarna lite och sådär. Därefter gick jag med Joel på jeanskällaren och hittade en skitsnygg kostym där! Så nu kommer vi lätt bli snyggast på balen :D Sedan var det solning som stod på shemat och efter det hemfärd.
    Men ja, nu har jag inte så himla mycket mer att säga. I morgon har jag bara en lektion på morgonen så jag hoppas jag hinner åka hem med elvabussen, och att det är sol så jag kan sola lite innan jag åker till Emma. Men ha en fortsatt trevlig kväll! Godnatt, puss.




Sofie.

Whooops, glömde

Jag glömde helt bort att jag hade mycket att skriva förut. Och nu har jag i princip glömt vad det var jag ville skriva också. Haha, bra jag är. Minnet är bra men kort, är det inte något sånt man brukar säga?
    Hur som helst, i kväll har vi ätit räkmackor här hemma. Pappa mår inte så bra nu för tiden så jag och mamma muntrade upp honom med räkmackor som en liten överraskning. Han blev glad minsann :) Plus att jag ju råkat slarva bort hans statoilkort, väldigt pinsamt måste jag säga. Magda skulle titta i deras bil men det har hon säkert glömt bort och jag glömde påminna henne så. Var nog sista gången jag fick låna det av pappa i alla fall ;)
    Nu är jag så sjukt trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, så jag ska alldeles strax krypa ner tänkte jag. Somnade en stund innan vi åt också, men det var mest bara jobbigt eftersom jag var tvungen att kliva upp precis när jag blivit sådär sömnvarm, haha.
    I morgon ska jag ha min andra körlektion, sedan ska jag och Joel gå på jeanskällaren och se om Mattias har några kostymer. Jag är faktiskt osäker på om han ens säljer kostymer där över huvud taget, haha. Men man kan ju hoppas! Och vi får även hoppas att i sånna fall någon av dem faller jollepolle i smaken. Efter det tänkte jag gå och sola, för nu måste jag verkligen ta tag i det där! Skiter i tatueringen nu, haha. (Aaaaaauw näääe, inte min fina tatuering, <3)
   
Förresten fick jag reda på i dag att min favvotjej Ammis ska jobba med mig i sommar, och dessutom kanske Lintosflintos ska jobba med mig med! Känner att det kommer bli en toppensommar på Konsum då :D Eller ja, toppen och toppen. Men ja, gud vad jag hoppas att Lina också får jobb :) TROR PÅ DIG JAG GÖMMAN!
    Men nu tänkte jag gå och tvätta mig och borsta tänderna, sedan blir det nog något avsnitt av vänner innan sovdags. Hoppas alla andra haft en bra kväll, och att ni får en superdag i morgon. Good night!



Sofie.

Jämarns skavsår!

Jag tog tjuren vid hornen i dag och drog på mig mina nya vita skor, som gav mig riktigt onda skavsår förra veckan. Och med min nyvunna vilja och mitt jävlar anamma klarade jag mig så länge som till 12:50! Där kastade jag in handduken och tog på mig mina fula, svarta som jag måste erkänna håller på att haverera. Men jag kämpade tappert minsann! Hade dubbla skavsårsplåster och strax innan jag tog av mig skorna gick jag till damen i kafeterian och bad henne ge mig två vanliga plåster att bygga på med. Haha, helt stört. Men jag har gett mig fasen på att jag ska gå ut de där skorna. Tänker se till att jag inte köpt dem för gäves!
    Annars har dagen varit bra! Lite långdragen kanske men jag klagar inte. Höll mitt svenskatal och det kändes rätt bra ändå. Sitter och gnuggar händerna som en galning då jag är nervös så jag måste ha sett rätt rolig ut ;) Plus att det blev några små felsägningar osv. Tror till exempel att jag höll på att säga "anledning" i stället för "betydelse" en gång, haha(?)! Men ja, på det stora hela kändes det ändå som sagt som att det gick bra :) Och, som grädde på moset så blev talet 5:03 långt! Jag var näst närmast fem minuter av alla i hela klassen, Elin slog mig med en sekund den lilla räkan!
    Miljökunskapen var precis så lång och tråkig som den alltid brukar vara. Jag gick igenom mina nationalparker och sedan tittade vi på våra broschyrer, därefter fick vi gå in och sätta oss i ett SVINKALLT klassrum för att lyssna på en otroligt tråkig genomgång. Alltså det var så kallt där inne att jag på riktigt trodde jag skulle få köldskador. Men jag klarade mig ;)
    Gud, jag har så himla mycket jag vill skriva just nu. Men jag förstår att folk förmodligen inte kommer orka läsa allt om jag skriver det jag har över. Så jag återkommer kanske i kväll med ett till inlägg. PUSS!




Sofie.

NYYYYS

Jo, förresten så har jag konstant en halvnys på vänt i näsan, och guuuuudars vad det killas! Har fröken Stattin en liten förkylning på väg månne?

Don't worry, be happy!

I kväll är jag på riktigt bra humör måste jag säga! :) Var värre tidigare i dag, men jag är i helt fel vecka nu (haha gud vad jag hatar att säga det), och därför är mitt humör helt sjukt upp och ner. Så nu alla vänner som läser detta, så vet ni vad det beror på ;) Till helgen ska ni se att det är över igen! Men nu är jag hur som helst på jättebra humör och jag vet en del olika saker som det beror på!
    Balen. Jag ser faktiskt verkligen fram emot den nu. Känns bra att ha allting planerat och att jag inte behöver bry mig så mycket mer om det :) Provade klänningen igår av rädsla för att jag inte skulle kunna ha den längre, men den satt precis lika bra som sist jag provade den! Har dessutom hittat ett halsband med tillhörande armband som är superfina, skorna blir jag mer och mer vana vid och det enda som fattas nu är en väska. Men i värsta fall så får jag väl ha mina så attiraljer i Joels ficka!
    Mobilen. Jag har köpt en ny mobil! Och den är så himla, himla fin :D Med blommor och hela faderullan! Har så länge velat ha en ny mobil, eftersom jag är helt jäkla spyless på min fula, tråkiga som jag haft i två och ett halvt år nu. Så mamma köpte min, och jag köpte en ny. Walkman såklart, eftersom det är det enda jag vill ha och ja. Här kommer en bild!


Aaaaaasfina blommor, PUSS!

Och så sedan någonting mer som gör mig glad för tillfället är att sommaren är på väg och att det känns så himla påtagligt. Alla bekymmer blir liksom på något sätt som bortblåsta. Eller ja, bortblåsta blir de väl aldrig men ja, jag njuter mer av stunden nu för tiden :)
    OCH, sist men inte minst, så kanske jag ska få träffa BÅDE Emma och Ammis i helgen :D Lilljäntan skulle eventuellt bli klippt, och så kanske storjäntan ska göra ljusa slingor på mig! Eller ja, slingorna lär nog bli av vilket som, frågan är om lilljäntan är med eller inte. Men det tycker jag nog hon borde vara ;)
    Jajaja, jag ska sluta tjata om mitt lilla lyckorus nu. Ville bara upplysa er om att mitt liv faktiskt inte suger riktigt så mycket som jag ibland lyckas få det att framstå som! Jag ser helt enkelt till det jag har nu :) För jag har bra mycket mer än många andra, så är det bara. Nu ska jag ta tag i lite sysslor, så på återseende!



Sofie.

Vädret

Okej, mina vänner, jag hade tydligen tittat på helt fel dag igår. Så nej, det blir nog ingen sol för oss Kramforsbor i dag. Jag tippar snarare på en liten gnutta regn. Jobbigt och tråkigt kan man tycka. Men sånt är livet! Nu måste jag skynda mig för min buss går om en kvart och jag har inte ens klätt på mig eller sminkat mig än. Tjillevippen!



Sofie.


There's like an echo in my head

Fasen vilken huvudvärk jag fick plötsligt! Satt här i all min fredlighet och tittade på vänner, och så pang sa det! Eller det gjorde det inte men jag fick jätteont i alla fall. Kan knappt hålla ögonen öppna känner jag, så det blir nog sängen snart skulle jag tippa.
    I morgon har vi en ganska skön dag. Trots att jag kommer måsta åka in på skolan tidigt även fast vi har sovmorgon. Men det är bara att bita ihop det minsann. Vi slutar 11:50 så då tänkte jag gå ut och sätta mig i solen om det är någon! Med eller utan sällskap (med hoppas jag, haha). Sedan ska jag gå in på anybody en snabbis, det får jag verkligen inte glömma. Och så ska jag kanske, kanske, kanske gå en sväng till stekhuset. Vet inte om jag vågar med tatueringen, så vi får se hur (och om) jag löser det.
    Men ja, nu ska jag nog gå och tvätta mig och borsta tänderna tror jag. Så jag är redo att krypa ner under mitt myspystäcke så fort jag har lust till det. Hihi! Godnatt och sov gott nu people, och jag har faktiskt hört att det ska vara sol, sol, sol i morgon. Det ska dock blåsa en del verkar det som. Men ja, ändå... Njut! PUSS.


It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried.
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside.
And now you're gone, there's like an echo in my head.
And I remember every word you said.

But you never were, and you never will be mine.




Sofie.

Körlektion

Nej, men goddagens mitt herrskap! Har dagen varit till belåtenhet?
    Hehehe, ja jösses, vad jag är rolig. Det är sååååå 2005 att skriva sådär i en blogg. Liksom låtsas att folk på riktigt skulle svara på huruvida deras dag varit till belåtenhet eller inte. Men man ska ha lite kul ibland med! Minst sagt.
    Den här dagen har faktiskt gått riktigt fort, trots att vi hade vardagsjuridik i dag. En lektion som vanligen brukar vara 80 minuter men ändå alltid känns som minst två-tre timmar. Men i dag varade den bara i cirka en timme, så det kanske var det som gjorde susen? Men ja hur som helst, dagen har som sagt gått fort, och bussresan hem var nog den roligaste på länge. Jag och Anna skrattade konstant hela vägen till Nyland. Haha! Så roligt kan man i alla fall ha om man är ifrån Bjärtrå!
    Jag hade dessutom körlektion i dag! Och det gick brabra. Han sa att jag var duktig. Och så pratade han med mig om min familj? Hur, jag frågar mig HUUUR, kan det komma sig att varenda en i Kramfors känner min familj? Eller ja, varenda en var väl att ta i lite. Men jag tycker fasen att vart jag än vrider mig så finns det någon som antingen känner min mamma, min pappa eller min storebror. Eller allra helst så känner de såklart alla tre. Min körlärare är en sådan som känner alla tre minsann! Läskigt. Snart känner han mig med. Då kan vi bjuda hem honom på fina middagar. Blir nog fint!
    Jaja, nu ska jag i alla fall gå och hämta någon av mina chokladbitar, sedan ska jag titta på Vänner! Hejdå alla glada.



Sofie.

In the blink of an eye



Det här måste vara kanske det mest deprimerande jag nägonsin sett i hela mitt liv. Jag hade aldrig ens hört talas om den här händelsen faktiskt. Trots att det hände för fem år seda. Men det kan gå så jäkla fort! Fy fasen... Så himla hemskt :( Näe, nu måste jag rycka upp mig.



Sofie.

Uppe med tuppen!

Alltså vad har det tagit åt mig egentligen? Har varit uppe så himla tidigt varenda dag den här helgen. I dag klev jag upp 09:45 (!!!!), det är ju hur tidigt som helst? Tror inte jag klivit upp innan klockan slagit 10:00 sedan jag var liten. Då jag varit ledig alltså. Klart jag kliver upp tidigare än så om jag har skola eller om jag ska någonstans, ehee ;) Men ja, jag klev i alla fall upp och gick ut och satte mig. Läste ut boken Joel köpte till mig och sedan gick jag in. Så har i alla fall fått två timmar i solen. Men blir så irriterad över att jag bara blir brun på magen typ! Jag vet att det brukar vara så för de flesta, men hur många är det egentligen som kommer att se min mage t.ex. på skolan? Nej just det, ingen. Förutom tjejerna på idrotten och dem bryr jag mig ju inte om ;) (Och oj vad jag lät som en fjortis såg jag nu när jag läste det där, som om någon skulle bry sig om vart jag blir brun eller inte :D)
    Jaja, nog tjatat om min så otroligt, fantastiskt bruna mage nu ;) Pappa frågade vad vi skulle äta i dag, och jag sa "TACOS!". Men det dög tydligen inte. "Tacos på en söndag..." fick jag till svar, haha. Han röstade på lax. Men jag är inte sugen på lax i dag. Så jag ska nog få igenom mitt tacoförslag ska ni se ;) Med chilichips! NANOOOON, EMMELI!
    Sådärja, då var de övertalade. Nu ska jag bara berätta för mamma vad hon ska handla eftersom hon inte begriper någonting själv ;) så hejsvejs!



Sofie.

Fight Club

Haha, sjuuuuk jäkla film! Men ja, jag måste medge att Joel hade rätt. Den var riktigt bra. Och Brad Pitt, vad är det med den mannen? Han är för fasen 45 år men ändå smokin' hot?! Jag kan inte begripa det. (Eller ja, fick veta av Jollanpollan nu att den där filmen gjordes för typ 10 år sedan. Men det spelar ingen roll, för jag vet hur Bradan ser ut i dagsläget med och jag klagar inte!) Om man ändå kunde få sig en make som kunde se ut sådär resten av livet liksom ;) Självklart förstår jag att han betalat för det, men att hitta en man som ser ut sådär, och som dessutom har resurserna to stay that way... Ja, jag skulle då inte tacka nej! :D
    Men nu börjar jag i alla fall bli lite småtrött faktiskt. Funderar till och med på att gå och lägga mig. Men jag känner lite att det är att kasta bort ledigheten. Det ska inte ens vara bra väder i morgon så då känns det som att jag lika gärna kan sova hela dagen. Vi får se hur jag gör. Ska ta ett glas dricka nu. Hejja!



Sofie.


Surprise!

Haha, gissa om jag blev förvånad när jag vaknade på soffan i morse! Fattade verkligen ingenting. Men halv elva var jag i alla fall på benen och i full gång med att smörja in diverse kroppsdelar så jag skulle kunna ligga ute i solen hela dagen. Jag har dessutom solat ryggen! Det är nog det värsta jag vet, eftersom man i princip inte kan ligga någonstans. Tar jag ut en filt eller något på gräsmattan så har jag efter en halv minut ungefär 10 spindlar över hela kroppen. Men i dag gav jag mig den på att jag skulle få lite färg på ryggen. Så jag la mig på mage i baden-baden, och det måste ju ha varit det mest obekväma jag upplevt i mitt liv. Den blir ju liksom inte helt plan, så jag höll på att bryta både ryggen och nacken. Men efter lite fixning oxh trixning med ett par kuddar gick det finfint och där somnade jag minsann!
    Kom in för kanske tio minuter sedan och tänkte alldeles strax hoppa in i duschen. Tänker duscha riktigt länge i dag, skönt! Sedan blir det middag framför ett vänneravsnitt. Jag blir ju ensam hemma i dag med. Mamma och pappa var bara hem en sväng och försedde mig med lite smör och pålägg, plus en djupfryst pizza, och sedan blåste de ut till stugen igen. Men jag klagar inte. Tycker det är hur skönt som helst då de inte är hemma!
    Men ja, nu blir det då dusch som sagt. I kväll ska jag titta på en film som herr Norlin sagt åt mig att ta hem även fast jag tyckte den verkade lite läskig. Fight club heter den i alla fall och han säger att den är jättebra så jag får väl lita på det då. Det är nog inte helt omöjligt att jag återkommer senare under kvällen. Hejdå!




Sofie.

Too little too late

För ungefär en timme sedan, kanske två, tänkte jag såhär "Jag är för sjutton gubbar ensam hemma, jag kan göra vad jag vill i kväll. Jag sover på soffan." Eftersom jag sover allra bäst där liksom. Har inte fått tummen ur förrän nu, och hämtat täcke och kudde. Det har till och med börjat ljusna ute. Och är det väder i morgon hade jag ju tänkt kliva upp i tid. Hur ska detta gå?
    Men jag ska hur som helst lägga mig och sova nu, här på soffan. Eftersom jag är en sådan himla rebell! Så hoppas alla andra sussar sött på sina sötaste öron, och jag hoppas även att jag tar mig upp tomorrow. G'night!



Sofie.

Bränd näsa!!

Haha, tittade mig i spegeln nu och insåg att det visst inte bara var armarna och bröstet som solen arbetat lite för mycket på. Min stackars lilla näsa hade minsann också fått sig en fin, väldigt rödaktig ton. Eller ja, lilla och lilla, det var kanske just storleken som orsakade den här så kallade incidenten då det fanns så mycket yta för solen att jobba på ;)
    Jag har alldeles nyss sovit ett par timmar, frågan är var den sömnen kom ifrån? Jag gick ändå och la mig relativt tidigt igår. Måste ha sovit minst nio timmar i natt, och det kan man tycka borde vara mer än enough för mig? Men icke sa nicke.
    Nu är jag i alla fall utvilad och redo för att ta mig an en film, Camp rock har jag tagit hem! Vet att det är lite töntigt med sånnadär disney-ungdomsfilmer, men jag brukar gilla töntigheten i dem :D Apropå filmer måste jag fråga Joel vilken film det var han tyckte jag skulle ta hem. Så det ska jag göra nu. Ciao!



Sofie.

Stekt sof!

Haha, ja jösses. Jag är ju eventuellt inte världens brightaste människa i alla fall. Vaknade vid halv elva i dag och tänkte, wohooou, sol! Så jag klev upp, slängde på mig bikinin och gick ut och satte mig i närmsta solstol. Mamma och pappa hade åkt till stugan vid det laget så jag kunde helt ostört sitta där och läsa min nya fina bok och bara njuta av solen. Där satt jag då tills för ungefär en halvtimme sedan, då jag kom på att jag visst inte smörjt in mig med någon solkräm innan jag gick ut. Haha, skönt! Visserligen ser jag helt jäkla galet brun ut just nu, men jag har känslan av att det finns en viss risk att allt detta flagnar av mig om ett tag. Jag kliade mig under halsen och det sved minsann som bara den! Så näe, nu får jag nog smörja in mig med fuktkräm en gång i timmen fram tills balen :D För jag tänker inte se ut som någon spetälsk då inte! Men ändå, jag brukar vara försiktigheten själv då det gäller solandet såhär i början av sommaren, känns så drygt bara.
    Nu har jag hur som helst alldeles nyss tagit mig en svalkande dusch och jag sitter just nu och funderar på vilken tid det egentligen slutar vara för tidigt för att äta middag. Jag känner mig lite småhungrig, och det är liksom ingenting gott jag ska äta så jag känner att jag vill få det överstökat.
    Vet inte riktigt hur kvällen kommer arta sig för mig, men det blir nog att den går i samma spår som gårdagen :) Den blev, precis som jag trodde, hur skön som helst. Hade ett ganska trevligt telefonsamtal där någon gång mitt i också, haha! Men ja, nu ska jag i alla fall lägga in en bild på min arm så ni får se kanten, om det nu syns :D
    Nej, jag märkte nu att det verkligen inte syns på bilderna, så ni får helt enkelt, som vanligt, fantisera om hur jag ser ut ;) Hoppas alla haft en bra dag hittills i alla fall. PUSS!




Sofie.

RSS 2.0