Kryptonite

Ååååh, vilket väder det är! Jag känner mig så glad, så glad. Har visserligen blåst lite kallt i dag, så att min lite somriga klädsel ändå blev lite opassande, men det gör inte mig någonting! Dock är jag lite irriterad över att jag fått sånna sjuka skavsår av mina nya vita skor. Allvarligt, jag hade dem på mig när jag gick till bussen, från bussen, och sedan en sväng genom skolan, efter det kunde jag inte använda dem mer. Det var helt omöjligt för mig att ta på mig dem för mina hälar brann! Det gjorde så jäkla ont. Så ja, då hade jag inget annat val än att ta på mig ett par strumpor som jag som tur var hade i väskan. Det var liksom antingen det eller att gå runt barfota, och då kändes det lite mer hygieniskt att ta strumporna. Så jag har därmed struttat omkring i bara strumplästen hela dagen som en annan fjortis.
    Men jag hade tur och fick åka bil med Joel till Konsum så jag slapp gå hela vägen dit :) Sedan åkte vi på Hemköp och där köpte han en bok till mig! Wiiiiie :D Eller ja, var ju egentligen inte han som betalade den men, det var ändå snällt att han gjorde det eftersom jag inte hade några pengar med mig :) Förutom en tjuga som jag hade fått av mamma att köpa vatten för. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och då kom jag på att jag kunde ta tvåbussen hem. Så då hade jag tur igen och fick låna en tjuga av fröken Ågren så att jag kunde köpa något att smaska på på vägen hem :D Nu ska jag bara komma ihåg att ge tillbaka den där också, haha!
    Jag ser verkligen fram emot min ensamma kväll, tro det eller ej. Insåg det i dag, jag tycker att det ska bli skönt. Får tänka lite på mig själv och så. Och jag vet att jag brukar vara en sån som blir deppig när jag bara sitter för mig själv och filosoferar, men så kommer inte fallet vara i kväll! Jag känner att det kommer bli bra nu :) I'm so much better off without ändå.
    Vi hade möte i dag angående studenten och det gav mig verkligen nada, haha. Men ja, ändå roligt att ha något annat att göra än att bara ströva omkring på skolan så jag klagar inte. Fick lite info om hur studenten är upplagd och så. Flera gånger höll jag och Jennan typ på att börja grina för att de pratade om vårat avslut. Plus!!! Att Jennie självklart skulle sitta och upprepa "Tänk, då är det slut. Precis då är allting över." osv, haha, skitunge ;)
    Jaja, nu ska jag sluta skriva, ska fila min fot som jag haft i ett fotbad i snart en timme tror jag, haha! Galet jag vet. Men vad gör man inte? Jag har värsta förhårdnaden på den här foten och den tänker jag bli väck! Om jag så ska behöva kapa av foten på köpet. Kanske blir en enbent student för mig? Adjöss!


I really don't mind what happens now and then,
as long as you'll be my friend at the end.





Sofie.

Room Service med E-Type!?

Ja, vadan detta mystiska val av inredare? Blev bara tvungen att titta på det då. Brukar inte titta så mycket på tv annars, även om jag älskar Room Service. Jajaja, det verkar i alla fall som att jag underskattat herr Martin Eriksson för han hade riktigt jäkla coolt hemma hos sig! Älskade hans asasasblå toalett. Som jag önskar att jag hade sån fantasi alltså!
    Dagen har i alla fall varit muy, muy bien! På miljökunskapen åkte vi till vattenverket och fick kika lite där, och därefter gjorde vi ett så kallat "impulsbesök" till soptippen, haha! Där luktade det inte jordgubb vill jag lova. Eller alltså, det var väl bara på ett särskilt ställe där som det luktade apa men ja, fy vad det luktade. "Nej men usch, vad äckligt" var ASNs kommentar ;)
    Vi fick sluta efter soptippsbesöket, och då gick jag och Elin på jeanskällaren och köpte slipsen som Joel ska ha på balen. Löjligt dyrt måste jag säga, särskilt eftersom den kommer att användas vid ett enda tillfälle. Mattias lurade även på mig näsduken, men jag fick den för 50:- då jag köpte den tillsammans med slipsen så jag tänkte, whatta hell! Så nu kommer Jollan och jag matcha minsann! För fy fasen, den där slipsen har verkligen EXAKT samma färg som min klänning! Hur stor är chansen för det vill jag veta? Det är ju inte direkt en vanlig färg, men ja. Färgerna matchade perfekt så jag är glad, glad, glad :)
    Och vädret i dag! Alltså gudars, det har varit helt omöjligt att vara på dåligt humör :) Jag är det inte ens nu faktiskt! Och... Om det är lika härligt väder i morgon bitti så tänker jag ha på mig mina nya kläder! Sådeså. För jeans i dag var alldeles fööör varmt alltså! Men Pira tyckte ändå att jag såg somrig ut i mitt blommiga linne så det var ju bra :)
    Nu tänkte jag i alla fall gå och hämta lite chips och ta mig ett glas trocadero och sedan fortsätta titta på Room Service. Hoppas alla andra haft en bra dag och att de får en fortsatt trevlig kväll :) PUSS!




Sofie.

Mycket bra dag!

Det blev att jag åkte till Sundsvall med sötisbjörnarna då jag slutat i dag. Var på rätt dåligt humör där stundvis då det såklart visade sig att mina skor inte fanns i min storlek någonstans. Men jag fick tag på ett par skor som jag faktiskt till och med tror att jag tycker om mer! Även om de är lite mindre bekväma ;) Haha. Jag måste öva på att gå i dem i vilket fall, för jag är verkligen inte van vid klackar! Förmodligen kommer jag att se ut som Kalle Anka på balen då jag försöker balansera på dessa. Inte för att klacken egentligen är särskilt hög, men den är smal! Huhu. Jaja, jag får öva som sagt ;)


Så här ser sötnosarna som ska få pryda mina fötter ut.


Men ja, annars då? Svenskatalet ja. I morgon ska jag hålla det. Och jag har ännu inte börjat skriva, för jag har nämligen glömt min mapp på skolan. Inte för att den kanske är livsviktig, men jag hade hoppats på att jag skulle kunna hitta någon text där i stället för att behöva googla. Det är som lite svårt att hitta en text angående det jag hade tänkt prata om. Så jag vet inte hur jag ska göra nu, om jag ens ska hålla talet i morgon... Ptja, vi får se. Det har ju gått åt pipsvängen med allt annat i skolväg för mig nu på sistone så varför skulle jag inte kunna skjuta lite på det här med?
    Miljökunskapen har jag heller inte börjat på än, men jag tror det kommer gå ganska fort. Ska som jag skrivit i ett tidigare inlägg göra en broschyr där jag presenterar och på sätt och vis "guidar" folk genom olika sevärdheter och naturreservat i Höga Kusten (skrev Kramfors tidigare men det var feeeel). Låter helt galet tråkigt, men det är sådant som måste göras tyvärr.
    I övrigt är jag så trött nu så jag skulle kunna somna på tio sekunder om jag bara satte mig och blundade. Och det borde jag egentligen göra också, med tanke på att jag hade tänkt att duscha i morgon bitti, tvätta håret och allt! Att tvätta mitt hår nu för tiden är ett helt projekt måste jag säga. Eller nej, det skulle väl inte behöva vara så besvärligt som jag gör det men a... Nu gör jag det på mitt vis i alla fall och då blir det besvärligt! Och allt detta innebär ju då också att jag helst måste kliva upp lite tidigare än vanligt. Disaster! Vi får se hur det går.
    Eeeh, känner att jag har hur mycket som helst att skriva. Skulle helst sitta här och skriva hela kvällen så jag slapp göra miljökunskapen och svenskan. Men så roligt ska vi inte ha! Eller jo! Jag tänker faktiskt berätta vad mer jag har handlat i dag. För faktum är att jag köpte ett par vanliga skor i dag också! Ett par vita minsann, de ser ut såhär:


Hihihi, jättefina!

Sedan köpte jag även ett par jeans... ja, jeans-shorts? kan man kalla det för det tro? För de är liksom ganska långa, går till vaderna. Jaja, hur sköna som helst i alla fall. Längtar tills det blivit ännu varmare då jag kan börja använda dem till min vita skor! :D Och så köpte jag en  typ ljust korallfärgad kofta, båda köpta på mitt älskade H&M. Hihi! Fanns tyvärr inga bilder på dessa plagg så ni får helt enkelt använda fantasin. Jag är väldigt nöjd med min dag hur som helst :)
    Men ja, nu blev det här till och med längre än vad jag brukar få till det. Så jag ska ta och avrunda. Motvilligt. Men hoppas alla haft en fin kväll i alla fall! Eller ja jag ska väl inte vara sämre egentligen, så inte alla då ;) PUSS och godnatt!




Sofie.

Hey, I made it, I'm the worlds greatest

Jaha, så har jag då ägnat en helt onödig kväll till att enbart sitta och gräva ner mig. Tittat på tv med mamma och pappa tills de gick och la sig, och därefter har jag suttit med min älskade bok som jag inte haft tid att läsa i på evigheter. Slog på stort och läste ut den. Och ja, mina kära, kära vänner, Djävulen bär prada är så sjukt mycket bättre som bok än film! Ärligt talat, filmen sucks really hard om man jämför. Utan tvekan. Jag älskade den.
    Det här blogginlägget skrivs just nu på grund av att någon som verkligen peppat mig i kväll bad mig. Tycker att jag åtminstone är skyldig det. Tack för all hjälp i alla fall, hoppas jag kan återgälda det på något vis. Och jag hoppas att allt ordnar sig för dig med.
    Men ja, kanske ska dra lite om hur morgondagen kommer att se ut då. Samling på morgonen, där jag är nästan 100% säker på att det blir ett litet snack med Calle om min frånvaro i dag. Funderar på om jag ska dra en lögn eller säga sanningen, men det lutar åt sanningen då jag är så urbota less på lögner numera. Sedan har vi biologi som kommer ta livet av mig, och om inte biologin gör det så kommer förmodligen fysiken göra det. Men det finns faktiskt en liten chans att jag överlevar båda dessa lektioner, och om så är fallet så hoppas jag för allt vad jag är värd att det blir en tripp till Sundsvall med björns. Så de kan hitta studentklänningar och jag kan titta efter mina skor!
    Förresten så var jag på bilskolan i dag, duktig tjej minsann! Jag bokade fyra lektioner. Därefter kom jag på att man kanske måste lägga lite planering bakom hur man potionerar ut lektionerna, lite beroende på när jag bokar uppkörning och alla andra saker. Och nu slog det mig att det var något jag hade tänkt kolla upp i kväll. Kanske ska göra det nu då?
    Något jag heller inte gjort i kväll är att skriva på svenskatalet. Jag vet, jag är dålig. Men jag orkar inte. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Livet är viktigare.
    Nu tänker jag sluta skriva, som jag alltid gör i slutet av mina inlägg. Hehe! Fyndig jag är. Men ja, godnatt då people! Hoppas ni får en bättre natt än vad jag kommer ha.



Sofie.

Finally, ifyllnad av tatuering!

Ja, äntligen har ju nu fått min tatuering ifylld. Otroligt skönt att ha det bortgjort må jag då säga, så slipper vi åka dit i onödan fler gånger. Kändes dock lite vemodigt att säga hejdå! Haha, jag vet. Sjukt töntigt. Men de har blivit som mina kompisar ;) Mina enda riktiga vänner, perhaps? :D Eeeh, nej okej då...
    Jag och Malin gick och fikade direkt efter att vi fixat tatueringarna, och det satt fint vill jag lova! Jag åt en cheesecake, och det blev typ min frukost det. Jag varken hinner eller har lust att äta frukost så tidigt som vid sju på morgonen nämligen, och därför brukar jag oftast äta något på skolan. Men i dag köpte jag bara nåt slags drickyoghurt, och var därför hur hungrig som helst i Övik. Där fick cheesecake-biten rycka in ;)
    Jag hittade förresten mina drömskor på Din sko! Ååååh, de är helt underbara. Svarta och liksom, i siden typ. Skulle passa så perfekt till min balklänning, och de skulle nog funka med studentklänningen och ojojoj! Jag vill verkligen ha dem. Jag och björnunga ska eventuellt åka till Sundsvall i morgon, om jag har en jäkla tur så att de kan göra det. Och då hoppas, hoppas, hoppas jag att de finns där! Hur det ska bli att gå i dem får bli ett senare projekt ;) Är visserligen bara åtta cm klack, plus lite platå där fram så att det kanske blir sju? Men jag är för fasen ovan i att gå bara två cm över havet så det lär bli en utmaning! Just det, kanske ska nämna att anledningen till att jag inte köpte dem i dag var att de inte fanns i min storlek.


De kanske ser jättefula ut här men huuuuuga... I love them big, big, big time!


Men i alla fall, nu tänkte jag faktiskt sluta skriva här. Hoppas att det blir mat snart för jag är superhungrig igen! Den där lilla mättnade jag kände efter sötsakerna höll minsann inte i sig särskilt länge! Det kanske brukar vara så? Jaja, ha det bra! Hejsvejs.



Sofie.

Saker att göra innan jag tar studenten

  • Historiauppsats/rapport
  • Filmanalys till historian
  • Något slags "broschyr" om minst, eller max (?), fem av Kramfors sevärdheter (finns det ens så många?) till miljökunskapen
  • Svenskatal (Nationella)
  • Ett, eller kanske två (?), fysikprov
  • Skickat in någonting, vad som helst, till breddningen
  • Ett (eller är det bara ett?) prov inom biologi
  • Projektrapport
  • Leva ett liv

Det kanske inte låter som mycket, jag vet inte. Men för mig står det mig upp i halsen och jag vet inte hur jag ska klara av det. Jag vet att jag själv satt mig i sitsen, och att jag därmed även själv måste ta mig ur den. Men det är helt sjukt hur tungt det känns! Jag har knappt några ämnen nu för tiden, ändå känns det som att jag inte kan slappna av en sekund.
    Men i morgon ska i alla fall världens bästa Lina hjälpa mig lite med historian om hon kan. Åååh vad jag uppskattar hjälp. Jag är så dålig på att be om det, men jag älskar när jag väl sitter där och får det...



Sofie.


Vilket väder!

Men nu är det väl ändå färdigt, vaaad tusan är det frågan om? Är det sommar i april? Nääeejj, jag fattar verkligen nada. Men jag har i alla fall haft en helt underbar dag med björns i Frånö, vi har suttit i solen och tittat på fotboll hela dagen. Eller ja, hela dagen var väl kanske till att ta i, men mellan ett och sex i alla fall :D Sedan skulle vi åka och köpa blomjord åt mamma på Konsum, och gissa om jag och Magda blev förvånade då vi höll på att gå rakt in i dörren då vi skulle gå in! Den öppnades minsann inte. Då slog det oss att det visst var söndag i dag och att Konsum stänger 18:00, himla jobbigt ;) Så det var bara att meddela mamma det, att det blir minsann ingen blomjord för dig i dag! Men lika glad för det var hon, åtminstone tror jag det! Bryr mig inte så överdrivet heller om sanningen ska fram ;)
    När jag kom hem vid sju hade pappa alldeles nyss vaknat från en liten lur så han var yrvaken och skulle börja med maten! Och jag som var så jäkla hungrig. Han hade dessutom blivit matelak. Han sa att han hade "hört" att man kunde bli det. Haha, ja han är lite rolig. Men mat blev det i alla fall, och det smakade bra!
    Då vi ätit blev det tal om mitt sommarjobb och allt möjligt igen, och jag blev så trött på pappas gnat att jag bestämde mig för att gå in. Hamnade här, och här sitter jag uppenbarligen fortfarande. Tragiskt men sant. Inte har jag börjat "fila" på mitt svenskatal heller. Men jag funderar på om jag kanske ska ta tag i det nu. Börja kolla lite efter någon dikt eller dylikt på internet, eftersom jag redan bestämt mig för en bild ur häftet. Hmmmm! Spänningen är olidlig.
    Orkar inte skriva mer såååå... Hejsvejs!




Sofie.


Kavaljer till balen funnen!

Jo just det, kom på att jag ju glömde nämna att jag nu utsett min balkavaljer också. Herr Joel Norlin får minsann bli den lycklige! Eeeehehe, undra om han ser det på samma sätt som jag? Det är en mycket svår fråga då jag faktiskt i princip har tvingat honom ;) Men nu ska jag bara springa in på Jeanskällaren och få Mattias att ta hem den där turkosa slipsen som han lovade mig för hundra år sedan! Ingen ordning på den mannen. Annars får jag helt enkelt säga åt Emlan att skälla på honom. Då kanske det kan funka ;)
    Nej men i alla fall, bara så att ni inte tror att jag går själv på balen. För det tänker jag minsann icke göra! Så roligt ska ni minsann inte få ha. Plus att jag tror att jag och Joel blir ett jäkla bra balpar. För vi är faktiskt bästa vänner! :D PUSS!
    Hejdå, igen :)



Sofie.


Morsning korsning!

Aloha, mina vänner! Jag har alldeles nyss vaknat, surprise! Och precis efter att jag tagit upp datorn och gjort mig beredd på en stund av riktigt slöseri med tid, så får jag ett sms av min söta vän Malin som frågade om jag vill följa med på fotboll vid 13-tiden. Så ja, jag tackade ja till erbjudandet. Här i sängen kan jag ju ändå inte sitta hela dagen!
    Skolan i morgon känns faktiskt inte ens som ett problem då jag ändå bara ska vara där första lektionen. Sedan åker jag och Malin (och kanske Magda också?) till Övik för att äntligen fylla i den där jäkla tatueringen. Men det är faktiskt ingen "jäkla" tatuering, för jag äääälskar min tatuering! Sådeså :)
    Sedan i kväll ska jag börja fila på mitt svenskatal som skall hållas på onsdag morgon! Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga. Jag tror jag är ganska säker på vad jag ska prata om, men inte vad jag ska säga om ämnet. Fast å andra sidan, kanske det är därför jag ska "fila" på det, så att säga ;) Shit, i bland har mina egna insikter inga som helst gränser. Jag är för smart för den här filmen!
    Men ja, nu tänkte jag hoppa in i duschen, och sedan kanske äta lite frukost. Eller om jag väljer att göra det i omvänd ordning. Det får vi se när jag kommer in i köket faktiskt. Ha en bra dag! Den ser härlig men blåsig ut när jag tittar ut genom mitt fönster i alla fall, så det får bli ett uppsatt krull i dag gissar jag på ;) Adios amigos!




Sofie.

Myskväll i idet

Ja det här kommer bli en alldeles underbart mysig kväll tror jag :) Jag och björnunga har varit och handlat och köpt massa godsaker som vi ska ha i kväll. Sedan ska vi grilla och efter det ska vi sitta i Malins säng och mysa precis som vi brukade göra då vi var små. På den tiden var det dock Krister och Lenas säng vi beslagtog, men vi misstänker att de kanske inte skulle uppskattas lika mycket i dag ;) Magda håller på att göra en cheesecake nu som kommer bli våran efterrätt. MUMS!
    Så otroligt skönt väder i dag, nästan omöjligt att vara på dåligt humör. Finns dock vissa idioter som tyvärr alltid lyckas dra ner mig i all jävla skit, men det är slut på det nu. Jag tänker inte ta mer skit, och sedan är det inte mer med det. För jag inser nu att jag är bättre än såhär, och jag vill ändå inte leva i ett skitförhållande. Det sköter "vissa idioter" så himla mycket bättre. Punkt.
    Sedan får vi se hur kvällen artar sig, vi kanske tar oss en tur in till Kramfors i kväll och går på Sylo's. Jag har inte varit där sedan de öppnade så jag tyckte det skulle vara roligt att ta sig en liten titt. Men ni andra får i alla fall ha en fortsatt trevlig kväll, för det tänker jag ha. PUSSSSS!!! Och puss till min Ammis också som har berättat för mig att Alcazar kommer på stadsfesten. Både Veronica Maggio och Alcazar, det här blir ju bara bättre och bättre? :D Adjöken!



Sofie.

Icke ifyllnad av tatuering... Igen

Ja, så har man då gjort ännu en helt onödig tripp till Övik. Snacka om populärt ställe det där! Eheee... Nej men så jag och Malin bokade i alla fall en tid till på måndag i stället då. Klockan tolv ska vi vara där och jag är ju egentligen inte ledig på måndag så jag vet inte hur jag ska lösa det. Men det får gå, ser ju bara på film på historian ändå. Och fysiken hinner jag ju med så :) Blir säkert bra! Skönt att få det där gjort så jag slipper tänka på det mer sen. Dock drygt med plasten igen, men det får gå det med.
    Vi åt jättedyr mat på den där jäkla pizzerian där, jag betalade 190 kr för en oxfilémedaljong, och så fick jag köpt bea-sås?! Trodde jag skulle bli tokig. Och äcklig pizzasallad var det där med. Plus att Stefan fick världens tråkigaste och minsta pizza, haha! Så nej, ingen höjdare. Men jag fick pengar av mamsen för maten sedan i alla fall så det var lugnt ;) Värre för de andra som fick betala själva för sin mat! Höööhööhöhö. Eller nej justja, Stefan hade också fått pengar av sin mamma faktiskt!
    I kväll vet jag inte vad som händer, förmodligen ingenting. Ska väl titta på Så ska det låta med mamma och pappa, haha. Fast jag såg att Caroline af Ugglas är med i kväll och det känns lite sådär. Tål verkligen inte den kvinnan. Men vi får se! I morgon ska jag i alla fall grilla med björnunga, det ska bli myspys :)
    Jo förresten, nu är det ta mig fasen sommar hörrni! Eller okej, jag vet att det är vår, men det var typ sommarvärme i dag! I alla fall i solen. Och när jag klev ur bilen och skulle gå in nu fick jag en sån himla sommarkänsla så jag nästan tänkte ta cykeln upp till Butjärn! Haha, jag skojar. Aldrig i livet att jag skulle cykla dit.
    Jaja, ha en fin kväll, haha. Hejdå!




Sofie.

Projektredovisning

Den gick ungefär som jag väntat mig faktiskt. Hade inte direkt trott att så många i min ålder skulle visa intresse för min lilla utställning. Gick därför och köpte godis så jag i alla fall skulle bli lite poppis bland ynglingarna ;) Haha. Snodde idén från samhällsbrudarna bredvid! Men ganska många vuxna kom i alla fall fram och kikade lite så ja, det var helt okej. Kändes dock ganska poänglöst att sitta där, så om ärligheten ska fram satt jag mest med teknikarna som lyssnade på musik och hade sig ;)
    Sedan fick jag skjuts hem av världens bästa Stefan så det var hur skönt som helst att få komma hem rätt tidigt ändå :) Glömde dock gå på apoteket och på bilskolan, hahaha! Jag vet, det är himlarns tragiskt men jag ska. Okej?
    Nu sitter jag bara här och har just lagt ut nån såndär meningslös lista på bilddagboken och jag funderar på vad jag ska ta mig för. Men det lutar åt att gå och göra någon liten macka kanske, för jag är vrålhungrig. Åt nästan ingen lunch i dag då denna inte riktigt tilltalade mina smaklökar. Det kan hända att jag återkommer i kväll, men skulle inte hoppas på för mycket om jag vore ni. Visserligen har jag "återupptagit" bloggen, men detta innebär inte att skrivlusten är densamma som tidigare. Jag tycker om att skriva när jag mår bra, så jag får helt enkelt jobba på mitt humör :) Tjingeling!



Sofie.

Sen, trött blogg

Gud vad sent jag bloggar, har bara inte orkat i dag. Har ingenting att skriva då jag i princip bara varit hemma hela dagen. Eller jag var in på skolan i 15 minuter, för att jag skulle fixa med projektredovisningen tills i morgon. Men tysken på mediateket gick därifrån precis då jag skulle gå dit så jag fick vända, och då åkte jag hem med björns tio i ett i stället. Orkade inte sitta kvar och vänta i flera timmar.
    När jag kom hem slog jag på vänner och tittade på det i kanske två timmar innan jag slocknade på soffan. Sov som en stock och drömde riktigt jäkla jobbigt. Hatar det där, drömmer som sämst på soffan faktiskt, ändå ska jag alltid lägga mig där. Tok!
    Men jag funderar i alla fall på att krypa till kojs snart. Är fortfarande trött och jag har ingenting annat för mig så. Kanske att det är någonting på tv i kväll, vi får se :) Men ni får ha en bra kväll/natt! Och håll tummarna för att det går bra för mig att fixa grejorna till min redovisning imorrn, annars är jag körd. PUSS!



Sofie.

Goder afton

Tisdag kväll och jag känner mig helt utpumpad. Frågan är hur det egentligen kan komma sig då jag inte ränt runt ens hälften så mycket som jag rände igår. Men ja, musten går bara ur mig dessa dagar. Jag känner att jag verkligen inte får ut någonting av en enda dag. There's just no spark, there's no glamour! Men what to do? :)
    Har i alla fall hunnit med att ha biologi och fysik i dag och efter det slutade vi. Klockan var då 11:50, och jag visste att jag hade en lång dag framför mig. Stannade kvar på skolan till kvart i fyra och jag hann faktiskt ändå med en hel del. Även om jag tycker att jag mest bara satt och surrade med Pira hela dagen ;) Sötplutten! Tack för pratstunden :) Sedan rusade jag och köpte ett busskort eftersom jag tappat bort mitt för kanske femte eller sjätte gången. Sedan hoppade jag på bussen och åkte hemövers.
    Men det känns ungefär som att jag varit hemma en halvtimme nu, har inte gjort någonting vettigt över huvud taget. Ska skriva tre bokrecensioner i kväll (eller om jag gör dem i morgon) och så ska jag skriva lite om varför man "bör" läsa Chick lit-böcker. Kan bli spännande! Snacka om att jag känner att min så kallade "utställning" som jag ska ha på torsdag är totalt jäkla meningslös och ointressant. Inte ens jag är intresserad av den liksom? Men ja, det är ju något jag måste göra så nu får det bli så.
    Tänker i alla fall inte skriva mer nu då jag verkligen inte har någon lust till det. Funderar på att sova en stund faktiskt. Ååh ja, lät skönt det. Men vi hörs då people! PUSS.




Sofie.

Sacrifice

Jag tyckte så synd om Lina i dag då hon frågade mig om jag verkligen tagit en bloggpaus på riktigt att jag bestämde mig för att återuppta bloggen igen. Jag har ändå inte så mycket för mig på dagarna nu så jag kommer nog vilja skriva ändå. Kanske.
    Efter en alldeles, alldeles för (såklart) underbar helg, började skolan i dag med dunder och brak. Fysik som första lektion gjorde kanske inte första skoldagen särskilt mycket lättare. Därefter hade jag hål i två timmar, men som jag rände! Jisses. Flängde som en vante runt, runt. Till apoteket, tillbaka till skolan till medieteket, ångrade mig och vände för jag kom på att jag kunde göra det senare. Hämta mer pengar hos Lindman eftersom jag haft för lite med mig till apoteket, tillbaka till apoteket för att köpa två försvarets hudsalva till mig och Lindman. Tillbaka till skolan, ner till medieteket för att hämta ett papper, tillbaka till Lindman med salvan och ja, sedan var det lunch och efter det började historian i princip. Eller vi hann med att sitta ute i solen en liten stund med :)
    På historian pratade vi om vilken film vi skulle se och så fick de andra tillbaka sina arbeten. Därefter sprang jag på biträdande rektorn så hon hjälpte mig hämta en skärm till projektredovisningen som jag ska ha på torsdag, eheeee. Och sedan gick jag in till bibliotekarien och så lassade vi upp en massa Chick lit-böcker som jag också ska ha på redovisningen. Haha, kommer säkert vara skitpoppis jag! Men ja, jag vet ju i alla fall en som kommer låna en av mina böcker ;) 
    Våran vardagsjuridik var dessutom inställd i dag så jag hade sån tur att jag fick skjuts av lillempa hem. Och den stackarn har fått halsfluss minsann, huhu. Vi får hoppas att hon kryar på sig snart för jag har trots allt varit utan henne ett helt lov nu, mer klarar jag nog inte :D
    Annars har jag varit på ganska blandat humör i dag. Men tack vare vädret har jag ändå lyckats hålla det över nollgränsen. Förresten så är jag lite orolig över att jag inte fått någon leveransrapport på ett sms som jag skickade till Emma i lördags. Hon är ju Egypten och jag hade skickat ett tidigare som jag fick rapport på. Varför får jag det inte nu? :( 
    Men nu ska jag i alla fall ta och runda av lite. Märktes verkligen att jag inte skrivit på ett tag nu. Ni får ha det så bra, PUSS!




Sofie.


Bloggpaus?

Ja, jag funderar faktiskt på att pausa lite. Tänkte passa på nu medans Emma är borta och ändå inte kan läsa den ;) Hon är nämligen den enda som jag tror skulle klaga om jag slutade skriva ett tag. Jag vet inte riktigt varför jag vill lägga ner en stund men jag orkar bara inte med det. Har ändå aldrig något intressant att skriva om och ja. Allt är upp och ner i mitt liv. Och då menar jag inte bara att allt går upp och ner som i en bergochdalbana, utan jag menar även att allt står på ända. Hela mitt liv (skolan, familjen, hela mitt känsloliv) har liksom tippat på näsan och jag vet inte riktigt hur jag ska räta upp det.
    En sak som är säker är i alla fall att det inte rätas upp av en blogg, kanske snarare tvärtom. Då jag har en förmåga att skriva alldeles för mycket i den här bloggen som jag sedan ångrar och inte kan ta tillbaka, blir det lätt en börda. Samtidigt tycker jag förstås om att skriva här, få skriva av mig lite liksom. Så vi får nog helt enkelt se hur det blir med hela den här grejen. Kanske bara blir för ett par dagar också.



Sofie.

Mot Hyssbacken!

Haha, jag vaknade för kanske 20 minuter sedan och jag håller redan på att göra mig klar för att bege mig mot Lundeland. Och hur kan detta komma sig då inga av mina föräldrar är hemma? Tänker ni (I alla fall ni som visste att de inte var hemma). Men jo, världens bästa, bästa, bästa kommer och hämtar mig! Vad glad jag är nu. så nu får jag träffa Emma innan hon åker och allt, och det är super :D
    Vet inte om jag ska ta med datorn så jag måste fråga. Och nu har han åkt så nu måste jag skynda mig som bara fasen om jag ska hinna få ihop allt. HEJDÅ!

Och nej jag lämnar datorn hemma.



Sofie.


Godnatt nu

Ååh, vad jag älskar de där avslutande telefonsamtalen, de ger mig så mycket. Önskar att de var mindre sällsynta, men de är ändå värda väntan. Nu tänker jag lägga mig och sova, och jag tänker faktiskt sova riktigt gott i natt, sådeså. Så godnatt mina kära vänner!



Sofie.

Naadaaaaa

Har i princip ingenting att säga i kväll. Daniel och Emlan har åkt hem så jag är ganska deppig. Ska eventuellt in på skolan i morgon om jag orkar, annars tar jag det på onsdag. Måste fixa några saker med projektarbetet.
    För övrigt så är jag så sjukt sugen, sugen, sugen, sugen! Blir tokig snart. Det här är för mycket för mig, haha! What is it with you that makes me act like this? I've never been this nasty.

Nu ska jag hämta chips, cola och slå på ett eller tre avsnitt av vänner. Goder afton!



Sofie.

Hemvändarkväll i Kramfors

Halloj alla glada!
    Rolig kväll igår. Jag och Emlan blåste in mot Kramfors vid 18 någon gång och anlände väl hos Mallanbrallan vid 19-snåret efter att ha installerat oss i lägenheten och uträttat diverse ärenden. Där blev vi bjudna på förrätt och efterätt, förrätten bestod av en halv avokado med någon röra på som var skitgod! Och så marängsviss till efterrätt. Otroligt trevligt hade vi där, och efter ett par timmar kom björnunga och höll mig sällskap med så ja, lyckad förfest i alla fall! Inte så mycket drag men det behövs inte alltid faktiskt.
    När vi skulle dra iväg på Kramm så skulle vi först ta ut pengar, och vad händer? Jo, banken äter upp mitt kort! Mitt fina kort som jag fixat med bild på mig och Daniel och allt. Fasen vad less jag blev. Hur i hela friden kan man bara glömma koden från ingenstans? Vet inte hur många gånger  jag skrivit den där koden, men så föll den bara bort. Så nu är jag utan kort och vet inte riktigt hur man fixar det. Ska fråga ekonomen i familjen (pappa) då han kommer hem.
    Hur som helst, inne på Kramm var det verkligen hur mycket folk som helst. Men det är det som är roligt så jag stortrivdes. Är jätteglad att björnunga bestämde sig för att gå ut med mig annars hade jag nog inte haft det lika roligt :) Men ja, nu ser jag i alla fall fram emot 50-dagars. Hoppas verkligen att det blir ännu roligare än igår, och då ska jag bara skita i allt också. Jag bryr mig för mycket, det är mitt stora, stora problem :)
    Nu har jag och Emlan alldeles nyss städat i ordning här hemma inför mamma och pappas hemkomst från huvudstaden och jag sitter bara här och slöar. Har verkligen ingen aning om vad jag ska ta mig för. Men tror faktiskt att jag ska lyxa till det lite för mig själv och ta till boken. Har inte läst på hur länge som helst och jag saknar det :) Men nu får ni ta och ha en fortsatt trevlig söndag! Ciao.



Sofie.

FEST!

Nu kör vi. Full fart! Kanonkul!

Whatta, whatta!

I dag sov jag alldeles för länge igen, men det var tur att Magda ringde och väckte mig så att jag i alla fall hunnit vara vaken någon timme nu. Har dock bara suttit här och inte gjort någon nytta at all. Inte för att jag egentligen har så mycket att göra heller.
    Jag hoppas i alla fall att kvällen blir rolig. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå på gladan eller på Kramm, men jag tror det lutar mot Kramm. Verkar som att fler av mina kompisar ska dit så. Vet inte riktigt hur jag ska göra med håret i kväll, men det löser sig väl det med säkert. Brukar ju göra det ;)
    Nu hade jag tänkt göra mig något att äta och sedan hoppa in i duschen. Men jag hoppas att alla andra får en trevlig lördag, och självklart att vi ses på hemvändarkvällen i Kramfors! PUSS.



Sofie.

Impulsbesök på Glajjet

Kvällen blev trevlig precis som befarat :) Började med grillning i Kramfors och då vi ätit färdigt åkte jag och Emelie hem till Bjärtrå igen. Vi tittade på så ska det låta och drog ett par tre partier  yatzy. Varenda omgång gick alldeles strålande för mig till en början, Emlan trodde hela tiden att jag skulle slå rekord. Men det dalade alltid mot slutet så att det såklart inte blev något rekord. 290 poäng fick jag som mest tror jag, haha! Sedan slog vi på Ronja Rövardotter och tittade på halva den.
    Därefter åkte vi tillbaka till Kramfors för att se vad Daniel pysslade med och lite så, och han var tydligen på Gladan. 100 jäkla kronor kostade det att gå in! Men jag och Emelie hade verkligen ingenting annat för oss så vi gick dit, nyktra och glada. Himla roligt att gå på krogen nykter måste jag säga, har inte gjort det tidigare. Man ser verkligen hur alkoholen påverkar på ett ganska negativt sätt. Kan ju bara föreställa mig hur jag själv uppfattas på fyllan. Emelie sa att hon skulle vilja se sig själv, men jag håller inte med. Jag klarar mig gärna ifrån att måsta leva med att jag sett mig själv, haha! Men det var faktiskt trevligt i alla fall! Fick träffa min söta små björnisar och sådär så ja, det var lätt värt 100 kr som Emelie sa ;)
    Nu tänkte jag gå och göra mig någon smörgås och slå på ett vänneravsnitt. Jag och Emlan tänkte ju titta klart på R.R. men det blev inget av då jag tror hon kände sig lite för trött. Så hon och min väldigt onyktra men roliga storebror har krupit till kojs nu skulle jag tippa på. Men hoppas ni andra haft en bra kväll! PUSS & godnatt!



Sofie.


Seg tjej!

Haha, ett bevis på hur seg jag är i dag. Nu har jag tagit min dusch. Var ju bara cirka två timmar sedan jag sa att jag skulle göra det. Men ja, bättre sent än aldrig brukar man väl säga va?
    Jag är egentligen lite stressad just nu, vi ska åka om en kvart och jag kom precis ut ur duschen. Inte för att jag egentligen behöver sminka mig nu, men jag känner för det! Ok? Så då gör jag som jag vill, för jag är myndig.
    Pappa ringde nyss och sa att de satt på Norrmalmstorg och tog en öl. "I Monopol är det den finaste gatan du kan få tag på" sa han stolt, haha! Men det var skönt att höra att de hade det bra i huvudstaden i alla fall. Och att pappa får annat att tänka på, så han kan slappna av lite. Detsamma gäller väl mamma med egentligen. De förtjänar den där lilla trippen!
    Men nu blir det tillfixning, vi hörs!



Sofie.


God morgon, långfredag!

Vad är det här för jäkla start på lovet då? Jag går in stenhårt jag och börjar med att sova bort hela dagen. Det är ju skandal. Och helt död känner jag mig också, verkligen. Men en liten dusch på det här så ska det säkert ordna upp sig.
    Den här dagen har inte så himla mycket spännande att bjuda på är jag rädd. Någon gång i kväll ska jag, storebror och humlan åka in till Kramfors för att grilla med några. Jag vet inte riktigt vilka. Vet bara om Simon och Nicke, haha! För enligt Emelie skulle det inte vara några tjejer där och det är därför jag följer med. Ja ni ser rätt, jag är hennes stand in-kompis ;) Men vi får se hur kvällen artar sig, blir säkert trevligt i vilket fall :)
    Näe fasen, nu skriker magen efter mat, och duschen skriker dessutom efter sällskap. Så det är väl bäst att jag tar itu med de små stackarna då. Hoppas alla får en finfin långfredag hur som helst. PUSS!



Sofie.


Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show

Jag tar tillbaks det jag skrev tidigare. Tråkigare och stördare program får man fasen leta efter! Gud vad störda programledarna var?! Blev så irriterad och förbannad så jag nästan stängde av TVn ;) Men fullt så drastisk var jag inte. utan jag bet ihop, och tittade på stackars Tore som började blöda i ansiktet och blev så förskräckt så han nästan fällde en liten tår. Någon som inte bara nästan fällde en tår var Anna Book, som tyckte hemskt synd om Tore. För att han skrapat hakan? Alltså ja, ni hör ju. Plus att själva programmet var som nåt jäkla barnprogram. Näe, det där tittar nog inte jag på mer i alla fall.
    I övrigt har kvällen varit skitmysig. Vi spelade yatzy och pratade om det ena med det andra. Och jag vann två gånger! Slog yatzy på yatzy och stege på stege! Helt galet var det. Eller okej, jag överdrev lite där. Men ja, jag var on fire i alla fall ;) Och bildbevis finns! Efter det fick jag massage av Emlan och det var gudomligt. Hon är så himla duktig, lillgumman!
    Men nu ska jag ta och avrunda. Eller ska lägga upp lite bilder först, men sedan ska jag nog titta på lite vänner och äta chips innan jag slår igen mina bruna. Haha, vad fult det lät när man sa bruna. Har alltid velat säga "slå igen mina blå", men kan ju inte det jag :( Emma, kan du säga det åt mig i kväll?
   
Godnatt folket!



Snygg!


Let's call him Kurt!


Kurt was getting som lovin'!


Taggad yatzy-tjej!

 
Sofen for president!


Sofie.

Familjemyskväll

Dagen har varit bra. Gick på fysiken, fick reda på att jag inte klarat provet, därefter var det vardagsjuridik och jag skrev två prov och klarade båda. Mitt i där var det brandövning också och jag tog tillfället i akt att fuska lite ;) Så kan det gå! Efter det var det lunch och sedan idrott. Idrotten var rätt lam måste jag säga, men då den var slut... Ja vad hände då? Jo, just det. VI HADE LOV! Sjukt skönt :D Dock har jag varit på kasst humör hela dagen, eller ja som vanligt har det varit stundvis bara.
    Jag gick i alla fall iväg till bilskolan då jag slutat för att boka lektioner, och naturligtvis var det stängt så jag kunde inte boka. Får ta det till veckan i stället. Men jag gick då och solade och sedan mötte jag Emmeli och Elin på skolan för vi skulle gå och ta en fika. Satt fint den! Tror även den satt fint för Emmeli som var lite väl PMS:ig i dag ;) Haha! Kanske inte fick skriva så här, men tänkte att hon ju brukar vara så öppen med det annars så :D Förlåt stumpan om du känner dig kränkt! <3
    På bakfickan stötte jag även på Danny och Emlan så jag följde med Emlan till jeanskällaren då vi fikat klart. Och sedan rände vi hit och dit i Kramfors innan vi blåste på hemövers. Väl hemma började vi laga mat och det var krångligt vill jag lova! Blev skitsöligt och jobbigt. Smakade visserligen riktigt bra, men jag brukar göra en annan maträtt med nästan samma ingredienser som är mycket enklare och godare. Så jag tror jag kommer hålla mig till den i fortsättningen, och Emlan med ;)
    Nu har vi i alla fall tittat på halv åtta hos mig, och nu är det det där nya programmet som heter typ "Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show!" Eller nånting. Verkar som att det kan bli roligt. Så i kväll blir det en myskväll med familjen. Ska bli skönt. I morgon ska jag följa med Daniel och Emelie för att grilla, och på lördag går jag ut med storasyster så det känns bra att jag har något att göra i helgen.
    Vet att jag har upprepat mig en massa och bla bla bla nu men jag orkar helt enkelt inte bry mig om hur jag skriver för jag har ont i ryggen, är på halvtaskigt humör och orkar inte sitta här mer. Så hejdå.






SÖÖÖÖÖÖL!!!!


En Emma-bild! Men ja, det ser ju rätt gott ut i alla fall :)


Gud vilken tid det tog att ladda upp de här bilderna.
    Nu kom Emlan och ropade så jag ska kila. Hejdå igen!



Sofie.

Äsch

Vad tjänar det till?
    Jag hade nu tänkt sätta mig här och spy lite galla. Inte så ofta jag får lusten till att göra det här i bloggen men nu tänkte jag att jag fasen skulle visa lite agro! Men så insåg jag plötsligt, sedan när har någon egentligen tjänat på att vara arg i sin stackars blogg? Jag vet ju att ganska många läser och att alla skulle bilda sig sin egna lilla uppfattning som förmodligen inte skulle stämma över huvud taget överens med vad jag hade i tankarna från början (jag bor trots allt i Kramfors). Så vet ni vad? Jag låter helt enkelt bli.
    Plugg nu.



Sofie.

Rolig, rolig, rolig dag!

I dag har jag faktiskt haft roligt hela dagen :D Det känns riktigt bra. Och "slutet" på dagen var nog det helt klart bästa. Haha, älskar verkligen tjejerna i våran klass! Inte för att alla var med på detta men ja. Vi har en härlig tid framför oss, det känner jag verkligen på mig :) Ser till och med fram emot det lite (a)
    Dagen började med svenska där vi först bara satt och pratade om muntliga provet och därefter fick vi gå. Varför denna lektion var rolig var bara för att vår svensklärare är rolig, punkt slut. Sedan hade vi idrott där Jesper och Muggen fick köra en liten improviserad lektion. Haha, gud vad jag skrattade. De var roliga! De visste inte ens att de skulle ha lektion i dag, men klart att grabbarna fixade det liksom ;) Rolig idrott hur som helst, även om jag totalt sög på allting! Därefter var det lunch och även om den inte smakade så bra så hade jag ju trevligt sällskap i alla fall. Hål i två timmar och sedan var det dags för det roligaste på hela dagen.
    Miljökunskapen! Hahahah, hör och häpna. Vem hade kunnat tro det? Men jo, nu ska jag berätta. Vi var på studiebesök på avloppsreningsverket, och där luktade det BAJS! Han sa att det inte skulle lukta någonting först, sedan sa han "där inne kommer ni nästan inte känna av någon lukt alls". Men tro mig, det luktade. Bajs. Men det var efter det som det roliga började. Lindman hade bil, så jag, Lina, Elin och Sandra åkte med henne. Anna-Carin gick. Och då när vi var klara på bajsstället så bestämde vi med A-C att vi skulle ses på skolan igen 14:30. Det första Lina sa då vi satt oss i bilen var "Vad kan vi göra nu för att vi INTE ska vara tillbaka på skolan till halv tre? :D"
    Så vi tog en liten raggarrunda i Kramfors, eller två. You can't hurry love med The Supremes på högsta volym, runt runt i Kramfors. Och jag skrattade så att jag nästan kissade på mig. Sjukt roligt! Vid trafikljuset nedanför polisstationen hamnade vi jämsides med en bil som skulle till vänster och vi skulle rakt fram, och då började Lindman gasa sådär som man gör då man ska tävla? Haha gud vad heter det. VARVA! Säger Stefan nu att det heter. Haha jaja, det var skitroligt iaf, för sedan började hon köra ASFORT och vi bara skumpade runt där bak :D Vi åkte dessutom hem till Lina i Brunne, som sprang in och hämtade kakor, chips och en trocadero! Haha, så då hade vi fest där.
    Vi gjorde dessutom ett misslyckat försök till att ragga upp Muamer och Jesper som stod vid IP och såg helt otroligt häftiga ut? Förstår inte riktigt vad de gjorde men. Varför det blev ett misslyckat försök var dock för att vi insåg att vi inte hade plats i bilen, haha! Inte för att killarna kanske hade velat hoppa in bland oss psychon som satt och skrek till You can't hurry love, men ändå.
    Haha ojoj, märker verkligen nu hur tråkigt det här kommer låta för utomstående. Men jag hade sjukt roligt i alla fall! Och det är väl det som är huvudsaken. Fick tänka på annat en stund, och såg faktiskt en liten ljusglimt liksom :D Tio minuter sena till miljökunskapen var vi och det gjorde susen!
    Nu har jag nyss ätit och är alldeles, alldeles för mätt. Men det är verkligen en sak man inte bör klaga på, så jag klagar inte. Om en liten stund blir det VJ-plugg med Emlan och sedan vet jag inte riktigt vad kvällen har att erbjuda. Men något spännande hoppas jag på :) I dag är en sådan dag som jag skulle behöva en puss. Men jag får ge er en i stället, så PUSS!


Elin har skitläskiga ögon på den här bilden, haha.
Men här har ni i alla fall Linas fika :D



Vår privatchaufför!


En fisk och en crazy Sof!

Ursäkta för de otroligt dåliga och suddiga mobilbilderna men jag var tvungen att dokumentera, trots min lilla brist på acceptabla kameror ;)



Sofie.


That's why I know my life is out of luck, fool!

I dag har jag varit riktigt sjukt deppig hela dagen. Eller ja, fläckvis i alla fall. Men jag vet inte riktigt vad det är med mig numera? Jag kan som inte rycka upp mig.
    Dagen började med något slags föredrag i aulan som en Ulf (mammas kusin dessutom) höll i. Han pratade om någonting som Jennan minsann kom ihåg vad det hette, men jag har inte en aning! Någonting med diesel tror jag ;) Jag och Emmeli satt och smsade roliga gubbar och sånt under halva föredraget vilket fick tiden att gå lite fortare, haha.
    Därefter var det biologi där vi satt och jobbade med en liten inlämningsuppgift, och när vi slutat där var det bara att traska tillbaka till aulan för att ha fysikprov. Och ja, jag vet inte vad jag gjorde under provet men det är som ett litet blurr där. Jag tror inte jag klarade det i alla fall. Men vem vet? Mirakel har ju skett tidigare... Kanske inte just i mitt liv men.
    När fysiken var slut fick jag eld i rumpan vill jag lova! Gudars skymning vad jag flängde fram och tillbaka. Ringde Malin och fick gå med dem och äta, därefter kutade jag tillbaka till skolan för att gå till skåpet en snabbis innan jag skulle möta min kusin på busstationen. Väl där insåg jag att jag inte hade hans nummer så jag kunde inte ringa och fråga var han var, och han syntes inte till. Jag var superduperkissis och jag frös, så jag gick till cafeterian och satte mig med björnunga och då gav de mig dåligt samvete för att jag inte väntat på min kusin. Så jag gick ut igen. Fortfarande kissnödig, haha! Men ja, han skulle i alla fall fotografera mig för någon hemsida som de håller på med på hans skola (tror jag?) och jag måste säga att det var längesen jag kände mig så töntig ;) Men vad gör man inte?!
    Efter det gick jag och mötte Catrine och pratade med henne om projektarbetet och redovisningen och lite sådär. Så jag ska börja ta tag i det på riktigt nu. Någon dag på lovet ska jag åka in till skolan också och knåpa ihop några A3-sidor som jag ska sätta upp vid min utställning. Ehee, inte för att någon kommer intressera sig för den, men det är mest för utseendets skull ;)
    Och efter mötet med Catrine var det dags. Mitt utvecklingssamtal hade blivit framflyttat, så jag skulle gå och prata med Calle. Var så otroligt nervös, men det gick jättebra! Han var skitsnäll faktiskt. Hör du det Jennie? Helt galet. Men ja, det kändes skönt i alla fall. Han varnade mig för breddningen och det var ju verkligen ingenting som kom oväntat. Skäms jättemycket för det. Precis som jag skäms över allt annat i skolan på senaste tiden. Men jag har verkligen inte varit mig själv.
    Sedan jag kom hem har jag inte gjort någonting alls, men tänkte snart gå och plugga lite vardagsjuridik inför proven på torsdag. Och alldeles strax kommer Daniel och Emelie hem också! Hihi, myspys. Men hoppas i alla fall att alla får en bra kväll, det tror jag bestämt att jag kommer ha :) PUSS!


Sen en tid tillbaka har jag varit trött,
försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra och borde och vill.
Men mitt i allt så ska man räcka till.

Sen en tid tillbaka har jag varit tom,
och försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja, det finns så mycket måsten att va' bra på det man kan.
Och mitt i allt så ska man vara sann.




Sofie.

Emlanpemlan

Min s.k. storasyster har nu sagt åt mig på skarpen. Och jag tänker lyda hennes råd att stänga av datorn för att i kväll fokusera på skolan. Hon kallar datorn för min "onda vän", och hon har såklart rätt, som alltid. Jag undrar om den här saken egentligen någonsin fört något gott med sig in i mitt liv? Jag betvivlar det starkt vilket som.
    Nu blir det fysikplugg i kväll. Kommer förmodligen gå åt skogen, men jag ska kämpa lite.

Och om någon vill något så nås jag på mobilen.


Sofie.

Plugg?

Snacka om att jag riktigt har satt mig i skiten nu. Jag skrev inte VJ-provet i dag, valde att åka hem två och ska skicka ett mail till Blomman och säga förlåt och säga att jag skriver båda proven på torsdag i stället (Ja för hör och häpna, vi har faktiskt ett till i det där ämnet på torsdag), sedan har jag inte börjat på historian som skulle vara inne och halvt muntligt redovisad i dag och sedan så har jag fysikprov i morgon och där är jag så körd som man bara kan bli. Det finns inte en endaste liten suck att jag kan klara det provet. Och det lär Calle få höra och då kommer det inte bli roligt för mig vill jag lova. På onsdag har jag utvecklingssamtal. Men jag kom på med Stefan att det kommer vara en invecklingssamtal. Kommer få jättemycket skäll! Jag bara vet det. Men ja, what to do?
    Jag borde i alla fall börja med fysiken, men det känns ganska lönlöst. Jag vet att jag kommer få IG vilket som, jag kommer inte kunna svara på en enda uppgift. Och det roliga är att alla som jag har sagt det till hittills, har typ trott att jag överdrivit. Men jag gör inte det. Jag har inte löst en enda uppgift på de två kapitel vi ska ha prov på i morgon ;) Hur känns det då? Fan.
    Och jag är dessutom supertrött. Men glad att jag åtminstone sov i tre timmar i natt. Självklart resulterade det som vanligt i att jag vaknade och mådde dåligt. För ja, jag drömde en skitjobbig dröm, precis som jag trodde att jag skulle göra. Jag är less på det nu. Jag ska sluta sova över huvud taget. Det måste ju gå på något vis? Om jag börjar dricka supermycket kaffe eller någonting ;)
    Jaja, jag orkar inte skriva mer nu. Funderar på att kanske vila en stund innan jag får mat. Hoppas alla andra haft en bra dag i alla fall :) Hejja!

Just det, får inte glömma att säga att jag fixat mitt internet nu också! Jag blir bara mer och mer säker på att det finns nog ingen bättre än jag.
Hey, I made it, I'm the worlds greatest!




Sofie.

Trouble sleeping?

Jag vet faktiskt inte. Jag har inte ens försökt sova i kväll, jag vågar inte. Jag är rädd att jag ska drömma otäckt eller jobbigt eller i allra värsta fall att jag ska drömma om någonting mysigt. Jag orkar inte det. Sedan en ganska lång tid tillbaka har de flesta av mina drömmar inneburit att jag på ett eller annat vis mått dåligt när jag vaknat.
    Tänkte att jag skulle vara vaken hela natten faktiskt. För jag tänkte att om jag somnar kommer jag ändå aldrig orka kliva upp i morgon. Jag kommer inte tycka att skolan är värd att kliva upp ur min varma säng för. För det tycker jag verkligen inte. Jag ligger hellre hemma i självömkan. Men nu känner jag att jag är för trött, och jag vet att jag kommer ångra mig i morgon om jag inte sover något i natt.
    Fram tills nu har jag suttit och titta på Vänner i alla fall. Det finns faktiskt inga problem som inte Vänner kan bota. Har suttit här och skrattat för mig själv för att de är så otroligt härliga och för att jag vill leva deras liv. Visst, jag skulle vilja leva livet de lever i One Tree Hill också. Men sedan då jag blir äldre, då vill jag ha det som de har det i Vänner.
    Jaja, nu blir det i alla fall sängen. Jag har inte skrivit något på min historia men just nu känner jag faktiskt att det kvittar. Jag tar det i morgon, lämnar in den någon gång i veckan. Betyg är inte allt i vårt liv, det är faktiskt en pytteliten del. Det är min livsfilosofi. Nu börjar mitt huvud bulta som fasen, så godnatt folket!


<3







Sofie.

Frustration

Den når nu inga gränser! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Bland det värsta som finns är att vara utan internet, känner mig så otroligt naken. Jag vet att det är hemskt. Och ja, jag önskar att jag hade växt upp på 70- och 80-talet då saker som internet och mobiltelefoner inte ens var uppfunna än. Visst att dessa saker underlättar mycket nu för tiden, men innan man ens visste att det skulle finnas så klarade man sig ju galant?

Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.
In '77 and '69 revolution was in the air.
I was born too late, into a world that doesn't care.
Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.

Jag testade alldeles nyss att ringa till det där mediateknik igen. Jag tänkte att den där Micke som var så hjälpsam (?) förra gången jag ringde kanske skulle vilja hjälpa (?) mig en gång till. Men då hamnade jag vid nåt telefonsvar där de sa åt mig att lämna namn, adress, telefonnummer, en kort felbeskrivning, personnummer och helst födelsetid på dygnet också (okej, lite överdrivet men ni fattar), så jag la på. Tänker inte sitta och berätta hela min livshistoria för de där nissarna då jag inte ens vet hur de ser ut. Och står heller inte ut med tanken på att de ska höra min fjantiga telefonröst sitta och föra en monolog kring saker jag inte har en aning om, haha. Men Daniel blev nästan lite arg på mig då jag sa att jag gett upp, så nu har han peppat mig till att ringa igen om en liten stund. "De ska ha öppet till 22:00 står det ju på hemsidan!!!!!!!!", jajaja, okej då.

Om ni undrar varför jag skriver igen så är det för att jag behöver skriva till någon. Och jag kan inte vara inne på msn. Har varit inne några gånger men jag loggas alltid ut efter cirka två-tre sekunder. Lite tröttsamt i längden. Vad än mer irriterande är, är att jag hela tiden ser min router härifrån där jag sitter, och jag ser hur den jäveln blinkar rött med jämna mellanrum. Den ska ge fan!
    Inte har jag börjat med historian heller. Och jag har inte börjat plugga på vardagsjuridiken. Alltså kan ni förstå att det där VJ-provet skulle jag ha för tre veckor sedan? Och jag har inte ens börjat plugga än. Till och med jag hör hur otroligt tragiskt det är men jag orkar inte göra något åt det. I have too much going on in my life! Jag orkar inte.
   
Och du vet att det är ditt fel, alltihop. Allt det här, det skyller jag på dig.

Jag lär förresten återkomma ska ni se. Med fler uppdateringar.


Sofie.

Spyless och förbannad!

Jag kan snart inte behärska mig längre. Allt går åt helvete just nu! Och ja, faktiskt så är jag så otroligt glad att jag har fått upptäcka hur en viss person verkligen är. Tänk att jag till och med var beredd att i princip viga mitt liv till det där? Nästan så man blir lite äcklad. Jag känner mig smutsig på något vis, och jag är rätt säker på att Emma förstår mig precis. Men jag har hur som helst bytt sängkläder nu, så att jag åtminstone kan känna mig fräsch då jag går och lägger mig. I min säng finns nu enbart mina egna och Emmas baciller, och hennes baciller gillar jag :) De sängkläder jag hade tidigare får jag nog fasen bränna.
    Nu är jag alldeles nyss hemkommen från momma. Hon är så himla söt! Gud vad glad jag är att jag har henne som lyser upp min vardag. Skrattar alltid bara av att lyssna på henne då hon pratar. Jonatan såg en spindel på golvet och ropade "mormor nu springer den mot dig" varpå momma svarade "Jaaamen låt'n kute...!". Haha eller nej, det där går inte att beskriva. Man måste höra henne prata. Hur som helst så märker man att jag inte är så van det där med att dricka kaffe till fikat än. Jag är ju van att få kaffet i en mugg på skolan liksom. I dag skulle jag fylla på min egen kopp vilket resulterade i att hela min assiett var fylld till bredden med kaffe. Haha, men jag vänjer mig nog snart ;)
    Jag längtar jättemycket tills på onsdag för då kommer Daniel och Emlan hem! Känns som att det var hundra år sedan jag träffade dem nu och jag har ju massvis att berätta för dem? Plus att Emlan måste se mina klänningar och tjosan hejsan. I helgen åker mamma och pappa till Stockholm så då blir vi ensamma hemma. Det lär väl bli att de drar iväg någonstans men vi får se :) Ska bli otroligt skönt att ha dem hemma i alla fall. Dessutom hoppas jag att Daniel på något vänsters kan få fason på mitt internet.
    Jag håller allvarligt talat på att få något seriöst nervsammanbrott på det! Det gör mig så frustrerad och så förbannad att jag knappt kan tänka på annat. Hela kvällen igår och nästan hela morgonen i dag försökte jag lägga upp en bild på bilddagboken, men det ville sig bara inte. Men nu så, är den där i alla fall!


Jag börjar mitt nya liv med en renbäddad säng.
Och ja, jag är fortfarande vild&vacker.

   
Hihi, en liten smygtitt på mina fina klänningar!



Men nej, nu strejkar mitt internet bestämt så pass att jag inte kan lägga in en überhet bild på mig själv. Sorry folks! Men håll till godo, vem vet? Den kanske dyker upp i ett senare inlägg. Nu blir det nog mitt sista avsnitt av One Tree Hill på några år och sedan ska jag eventuellt skriva lite historia i kväll. Adjöken!


Sofie.

Vemod

Fruktansvärd känsla. Och en känsla jag tycker mig bära på hela tiden. Det är för mycket nu, för mycket för att jag ska orka bära på det. Jag vill inte uppleva all den här skiten en gång till. Jag orkar inte det. Jag vet innerst inne att jag förtjänar tusen gånger bättre än allt det här. Men vad kan jag göra? Då hjärnan säger en sak och hjärtat något helt annat. Jag stretar emot mina känslor allt jag kan, utan vidare resultat. Det är så skönt då det går bra, men det gör så otroligt ont när det går emot. Jag vet vad jag vill ha, jag vet vad jag behöver. Men jag börjar för var dag som går, mer och mer inse hur lång väg det är dit. Och jag börjar även inse hur jobbigt det kommer bli. Orkar jag det en gång till? Det är det som är frågan.


Har inte så mycket att säga om dagen. Gick bra att undvika Snellman i alla fall. Blev heller inget historiasamtal men jag tror det nog var bäst så i vilket fall som helst. Nu ska jag sluta skriva. I morgon ska jag vara med Emma och vi kanske ska titta på fotboll på dagen. Vi får se :) Ha en bra dag/kväll! Jag får se om jag återkommer för mitt internet dampar som vanligt. Ciao!


Sofie.

Goder afton

Blir en kort blogg i kväll gissar jag på. Om jag nu kan det? Jag har i alla fall ingenting att skriva om så fixar jag ett långt blogginlägg så gör jag det riktigt bra. Och som ni märker så har jag ju kommit igång riktigt bra bara genom att skriva det här. Jag kan det här med att svamla minsann och jag tror att jag skulle kunna bygga ett helt inlägg på bara, bara, bara svammel. Svammel om svammel till exempel.
    Jag stannade hemma från skolan i dag. Det blev inte mycket sömn i natt och jag kände bara inte för att gå. Jag vet att det är dåligt, men ibland måste man låta hälsan gå före. Och så fick jag såklart ett sms ifrån min kära klassföreståndare också. Han tyckte att det är dags för oss att ta oss ett litet snack om min frånvaro. Det ser jag fram emot Calle!
    I morgon ska jag in på skolan för att kolla lite med historian och eventuellt kanske börja söka fakta till breddningen också. Haha! På tiden det, kan man tycka. Dessutom ska jag ju försöka undvika herr Snellman också, vi får se hur det går. Och så ska jag hinna med att göra Emma sällskap i tre timmar också. Puh! Hur ska det här gå?
    Jaja, nu ska jag gå och öppna ett fönster här innan jag kvävs, sedan ska jag hämta chips och ett glas trocadero och sedan tror jag bestämt att det är dags för lite One Tree Hill. Hoppas alla har haft en bra dag. Vilket jag vet att Emma inte har men jag kan ju hoppas att hon får en fortsatt trevlig kväll i alla fall? PUSS!



Sofie.


Trött, arg, less & irriterad

Jag kommer inte att få några skor. Ringde till den där jävla skitsidan i dag och det visar sig att mina skor visst var slut. hon kunde tyvärr inte förklara hur de kunde ha tagit slut då jag beställde dem i januari, men slut var de i alla fall. Så jag blir utan. Men jag slapp ju betala, det tyckte hon kanske att jag skulle vara glad över. Så sjukt less jag blir! Otroligt typiskt för mitt liv måste jag säga.
    Och nationella i dag gick inge bra heller! Jag skulle skriva en essä, men jag skrev alldeles för kort så jag är ganska säker på att det jag skrev egentligen skulle klassas som en krönika. Så det blir skitdåligt betyg på mitt nationella i svenska B, vad härligt! Fattas bara att det kommer gå asdåligt på muntliga med så är det komplett.
    Jag fick skjuts hem från skolan i dag. Tack! Jag lovar att jag ska återgälda dig någon gång :) Och sedan jag kom hem har jag bara suttit här. Ringt till de där idioterna osv. Dessutom så har jag ätit fyra töra bullar. Blev toksugen på chips men vi hade såklart inga så jag tog bullar? Otroligt dåligt val av mig men jag behövde verkligen tugga på någonting och bullarna var det som fanns närmast till hands.
    Just det, fick dessutom reda på i dag att jag ska ha provet i vardagsjurdiken i morgon! Vad härligt det ska bli. Ser verkligen fram emot det. Särskilt eftersom jag inte har pluggat någonting över huvud taget till provet. Vi får se om jag orkar plugga asmycket i kväll eller om jag helt enkelt chansar i morgon.
    Orkar inte skriva mer nu. Måste vila ett tag. Ha en fortsatt bra dag!



Sofie.

RSS 2.0