Allvarligt

Jag är helt död, helt och hållet stendöd. Kan inte tänka klart, och kan heller inte förstå varför. Jag sov ju trots allt tolv timmar i natt. Gick och la mig 18:00 igår kväll, därav den dåliga uppdateringen. Sedan har jag jobbat tolv timmar i dag och det är antagligen därför jag känner mig helt död. Så jag hoppar i säng nu, efter ett varmt fotbad framför halva faddergalan. I morgon har mamma lovat mig att vi ska ha glöggmys på kvällen eftersom jag missade det igår. Så godnatt mina kära vänner!

Mammas lilla (stora) fot-jacuzzi, haha!

DJ blow my speakers up!

Nu så, börjar vi arta oss. Eller egentligen inte, syftar bara på utseendet då. Men vi börjar bli klara, var vad jag ville säga. Jag vet inte riktigt vart vi hamnar i kväll, om vi är här eller om vi åker iväg innan vi intar Kramm. Men det visar sig väl! Så det enda jag har att berätta egentligen är att nu kliver vi på. Vi ses i dimman! Och Micke du vet verkligen inte vad du snackar om, jag är så sjukt rolig jämt ;)

Tre timmars jobb

Ja, jag ska in och jobba tre timmar i dag, men det känns rätt bra ändå. Tolv till tre jobbar jag, tjänar för sex timmar, då mår jag inte lka dåligt över att ha gett bort min söndag. Men i alla fall, varför jag ska jobba beror på att en av mina arbetskamrater tydligen fått SÅ SJUKT ONT I ARMEN att hon inte kunde jobba i tre timmar, haha ;) Stackarn, måste ju nästan ligga till sängs hon tänker jag.
    Men ja, det känns som sagt bra ändå. Blir inte så hemskt stressigt heller då jag slutar tre, igår var det ju snack om fyra. Så nu ska jag gå och tvätta håret, och göra mig i ordning, fast jag skippar smink i dag. Orka :D Hejdå barn!


Äntligen ledighet

Och jag är så trött så jag håller på att krevera. Tackar gudarna för att Marcus lyckades hitta någon för jobbet mellan elva och fyra i morgon, hade nog aldrig orkat. Plus att det ju inte riktigt passade sig, då det hade blivit jäkligt stressigt för mig då. Jag och mina tjejer ska ju ut och slå klackarna i taket i morgon ;) Haha, eller inte. Blir nog en rätt lugn utgång. För en gångs skull har jag inga som helst förväntningar på kvällen, den får bli som den blir, och då kan den väl knappast bli dålig? Blir dock ingen superhallåa för mig, hoppas jag, jag orkar inte ligga i soffan hela söndagen. Vill läsa, det vill jag göra. Sitta med täcket och mysa med en bok, mmmm!
    I kväll åkte jag och Daniel upp till Gunnar och Tina. Enligt min bror skulle alla kusiner vara där med sina barn. Men vi kom alldeles för sent och de hade hunnit gå och lägga barnen. Eller ja, det var bara Jörgen och Elsa där, och de hade gått upp med barnen och stannade där. Så jag och Daniel vände efter någon kvart. Men Gunnar tyckte jag kunde åka upp i morgon på förmiddagen ändå. Tydligen är Jörgen och Elsas ena dotter, Hanna, väldigt lik mig både till humör och utseende. Så det vore roligt :) Vi får se hur tidigt jag vaknar! Vore ju onekligen roligt. Har inte sett deras allra minsta, Oscar, sedan han bara var ett par månader gammal och nu är han drygt två år om jag inte minns helt fel :)
    Annars har jag för övrigt gjort lite jul inne på mitt rum i kväll. Min bil var så jäääämarns frusen då jag kom ut till den efter jobbet att jag kände att jag behövde julandan på mitt rum. Så en nyinköpt stjärna (från coop konsum extra kramfors!) står nu och skiner så vackert i mitt fönster. Otroligt mysigt. Jag är så glad över min stjärna.
    Jaja, jag är så galet trött nu att jag faktiskt tror att jag ska gå och borsta gaddarna och sedan krypa ner här mellan lakanen. Fast först ska jag tända lite ljus. Funderar också på att kanske sova med min stjärna tänd i natt, vi får se :)
    Godnatt älskade vänner!


 
En halvt genomfrusen bil!


Min stjärna. Den kommer att hjälpa dig hitta till mig, puss!


Wish I could delete you

When it comes to men it's known,
that I am "The choosing wrong".
'Cause I always trip and fall,
the same old rock, and repeat and go back.

Did it again, love, I got it all wrong.
But it felt so right, I can't believe it.
And all the mistakes that went on for too long,
wish there was I way I could delete it.




Orkar inte

Motivationen tryter än en gång. Jag känner att jag är trött i hela kroppen. Jag har inte klivit upp senare än sju en enda dag den här veckan, och heller inte en enda dag veckan innan det, bortsett då från lördag och söndag. Det tär på mig, både fysiskt och psykiskt.
    Och därför tänker jag inte skriva något i kväll. I morgon jobbar jag från halv nio till kvart över sju så jag kanske återkommer efter Idol eller något.
    Jag vill ha en kamera :(

Hejdå.

Överlag en bättre dag

Haha, vad härligt det är när jag rimmar helt med ovilje. Men så kan det gå! Jag har jobbat tolv timmar i dag, minus en kvart, det är väl bra av mig? Och bra för mig, så klart. Jag känner att jag har haft rätt roligt, men då mest bara för att jag och Magda fått göra en hel del tillsammans i dag! Det ni, det är inte varje dag ska jag be att få tala om. Vi teamade och rensade hela frysrummet, och så fixade vi ut lite varor som håller på att "utgå ur sortimentet". Så om ni ser några skyltar vid frysarna som det är fina rosetter på, så är det mitt och Magdas verk ;)
    För övrigt är jag lite deppig över att jag missar min sovmorgon till elva som jag skulle haft i morgon, och i stället får börja jobba redan klockan åtta. MEN, jag ska inte klaga, så är det ju. Jag ska vara glad för de pengar jag får. Och jag är trots allt ledig hela helgen vilket ska bli otroligt skönt. Eller ledig och ledig, jag har ju sagt till Conny att jag ska gå all in på lördag, men ändå. Han förstod ju inte ens vad jag menade!
    Jaja, jag är superdupertrött så jag ska sova om en liten, liten stund. Mojängen är inne i munnen så jag har jätteont i tungan, men det gick bra att sova med den i natt så jag prövar väl en natt till. Jag har lovat Daniel att föra över lite musik till hans USB som han kan ha i ny-bilen hans, så det ska jag göra, och sedan blir det godnatt för lilla mig. (Gud vad skönt det är att borsta tänderna nu för tiden, haha.) Godnatt!

Vilken dag!

Ja vilken jäkla dag det här har varit. Började med lyckorus och slutade i renaste elände. Jag var så lycklig över att få ta bort tandställning, blev otroligt nöjd med resultatet and so on. Men så kom vi till eländet, då jag kom tillbaka klockan tre visade de mig den plastgom jag skrivit om tidigare. Den var alltså helt och hållet utgjuten från min egen gom, för att passa (?) antog jag. Men det visade sig att den inte passade alls, utan den nådde knappt halvägs upp, och enligt min tandreglerare så var det alldeles riktigt. Jag kunde inte ens prata, och då snackar vi inte lite läspande, utan det gick inte. Vissa ord kan jag inte uttala med den där grejen i käften. Påpekar det för gubben som svarar "Man brukar vänja sig vid att prata med den på tre dagar ungefär". Men vad fan? Det där handlar inte om att jag ska vänja mig, det handlar om att den inte sitter fast! Den glappar och har sig. Jag grät hela vägen från Sundsvall och hem, på riktigt alltså. Djupt olycklig. Jag får dessutom blödande sår på tungan av den för att kanten skaver varenda gång jag sväljer.
    Tänkte först att jag kanske kan ha den på natten då bara, för jag vägrar ha den dagtid då jag inte kan prata. Jag menar, jag jobbar i butik, jag sitter i kassan, jag måste kunna kommunicera med kunderna. Men nu börjar jag fundera på om jag ens kommer kunna sova med den, med tanke på att jag får sår på tungan.
    Jaja, hur som helst så var dagen kanon ända tills jag fick komma tillbaka dit. Jag har shoppat massvis, hittat kläder både till nästa helg och helgen därpå, plus att jag hittade skor som jag hoppades. Och en massa myskläder, så nu är det bara en mysis som fattas! Har dessutom äntligen fått fingrarna ur och köpt ett torrschampo. Good for me! Och så lyxade jag på med en fika för 82 kr, inte varje dag det heller.
    Lägger upp ett par, tre (tydligen fyra) bilder från dagen också.

Haha, titta vad glad jag var!





Ni får ursäkta mina usla mobilbilder.

Härlig dag allt som allt! Vi får väl se hur länge mina tänder förblir raka hur som helst. Men jag har fan hellre skeva tänder än en inflammerad tunga, sådeså! Och även hellre än att sluddra som om jag vore alldeles på kanelen hela dagarna. Roligare än så kan man faktiskt ha i livet, så det så. Sedan att folktandvården i sådant fall förstört ett och ett halvt år av mitt liv, må så vara då. Men vi får helt enkelt vänta och se. Jag börjar med att försöka ha den på natten, så tar vi det därifrån.
    Nu har Magda alldeles nyss varit här och tittat på mitt nya smile och mina nya kläder. Mycket nöjd var hon, lilltjejen! Nu taggar vi för helgen tycker jag. Fast innan det ska jag titta på 2½ men en stund, eller om det blir Vänner i kväll kanske. Lite less på grabbarna nu känner jag. Saknar Vänner, hihi. Puss!


Godnatt love

Nu så, är den inbakade flätan på huvudet, tänderna borstade och ansiktet tvättat. Så nu tar jag och kryper ner i sängen med tända ljus omkring mig. Älskar att somna så, fullkomligt älskar, det ger mig ro i sinnet. Förut, då jag inte var van att sova ensam, blev det en otrolig tröst att ha ljusen omkring mig. Om jag någon gång vaknade till mitt i natten såg jag det där underbart mysiga skimret och så somnade jag om. Nu däremot, då jag är rätt van att sova ensam, tycker jag bara att det är otroligt mysigt. Det slår så klart inte en värmande kropp och en annans andetag, men det är härligt!
    Det löste sig förresten med bilen, jag får ta den ändå. Jag har pappa bara en kvart bakom mig ända till Härnösand så det känns bra. Och händer det något så är det bara för mig att ringa så kommer han ilande! Eller något sånt i alla fall ;)
    Nej nu var det sängen ja, i morgon vill jag bara hyfsat utvilad i alla fall!

Tänkte lägga in lite bilder här på mina tända ljus nu, men jag kan inte hitta den rackarns, rackarns sladden tills min mupp till mobiltelefon. Ge mig en kamera, ge mig min kamera!

Godnatt :)

It's all coming back to me

Ojojoj vad jag vill skriva en massa här som jag inte kan göra. Tråkigt det där, att man inte kan skriva vad som helst. Jag tror jag får skaffa mig en dagbok. Fast jag tycker ju inte alls om att skriva för hand, så det får nog bli en datadagbok.

Jaja, jag somnade i alla fall till slut i dag. Och när jag vaknade var jag helt död, och då kom jag plötsligt på att jag kommer måsta kliva upp ännu tidigare i morgon än vad jag gjorde i dag. Fy faaasen! Men ja, vill man vara fin... Jag får helt enkelt gå och lägga mig tidigt i kväll i stället. Ha, ha... Ja den var rolig!
    Åh, jag har ingenting att skriva. Måste fråga Magda om hon tycker jag ska lägga in en bild på mina tänder som de såg ut innan jag fick tandställningen. Haha, kan ju vara lite kul! Att se tillbaka. Eller så blir det inte kul alls, det kanske blir riktigt hemskt och jobbigt för mig. Men jag får väl bjuda på det då, jag är en ju en person som har lätt för att bju' på mig själv ;)
    Aa okej, nu har Magda fett med övertalat mig att lägga ut den absoluta fulaste bilden på mig. Ser lätt utvecklingsstörd ut men det får ni ta. Ha överseende.


Haha sådärja, där har ni den. Vad härligt!


Nu blev det jättebajs inför morgondagen. Tydligen är det något fel på bilen så pappa tycker inte jag ska ta den själv. Därmed ska jag åka med honom in till Härnösand och därifrån ta en buss till Sundsvall. Krångel, krångel, och jag hade ändå sett fram emot att få köra själv och lyssna på hur hög musik jag vill. Bajs.


Hejdå.

If you forgive me all this,
and I forgive you all that.
We forgive and forget,
and it's all coming back to me.


Måndag

Nyss hemkommen från arbetet. Helt knäckt efter att inte ha haft förmågan att somna förrän runt tre i natt. Brukar inte behöva särskilt mycket sömn, men två timmar är faktiskt på tok för lite. Och tankarna bara snurrade, och drömmarna blev ungefär likadana som tankarna, den lilla sömnen jag fick var med andra ord inget vidare den heller. Att jag dessutom fick jobba över en timme gjorde inte direkt saken bättre. Så nu blir det nog 2½ men tills jag slocknar här på soffan. Återkommer förmodligen ikväll!

He left me for another lady

Oouuh, mystiken tätnar. Jag sitter här och vet varken ut eller in nu. Hela mitt inre är i ett enda litet uppror minsann. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vet vad jag saknar, jag vet vad jag önskar hade hänt. Men hur går jag härifrån? Varför var du tvungen liksom, om det ändå inte betydde något. Att vända upp och ner på mig sådär, klart jag blir upprörd. Men jag blir lika mycket rörd, det värmde i mig att se det... Don't be a stranger!
    Jag är för övrigt på jättebra humör i kväll! Tycker inte ens det ska bli särskilt jobbigt att kliva upp i morgon. Jag vill bara ha tisdag nu, så jag kan åka till Sundsvall och gotta mig. Är egentligen inte själva huvudärendet som jag ser fram emot för att vara ärlig. Jag ser fram emot att hitta lite nya kläder och sådär. Jag hoppas på att hitta ett par skor!
    Och så har jag skaffat mig en ny favoritlåt dessutom som går varm här hos mig nu. Paloma Faith - New york. De spelar den hela tiden på P3 så jag hör den varje dag då jag åker till och från jobbet, haha. Men jag klagar inte, I LIKE IT!



Now I am on my own.
He
told me he was leaving,
and I was bleeding.
And I, I, I, I, I, I, I,
I had to let him go.



Nu blir det dusch och sedan Two and a half men i sängen. Godnatt!

Noo perfume

Jag beställer ingen parfym. Insåg att den faktiskt var bra dyr för så lite. Det var liksom bara 30 ml och det var dessutom en eau de toilette. Så då tyckte jag det var ovärt, den kommer ju ta slut på nolltid. Jag ser till att hitta en i Sundsvall på tisdag i stället. I övermorgon alltså.
    På tal om det, kan ni förstå att jag kan säga "i övermorgon" om när jag ska ta bort ett och ett halvt års pina? Haha. Nej men allvarligt, helt galet skönt ska det bli. Jag har helt glömt bort att ringa till The Body Shop för att höra om den där make up-rådgivningen, så jag struntar i den. Känner faktiskt inte att jag behöver någon direkt rådgivning. Jag är så nöjd med det jag använder nu så :) Och så ska jag börja på milleniumtrilogin äntligen! Jag längtar. Känner att min tisdag kommer bli en toppendag, trots att jag måste kliva upp så rackarns tidigt. Jag är egentigen inte lämpad för att köra bil så tidigt på morgonen, men det ordnar sig nog ;)
    Hur som helst. I kväll har vi varit ut till stugan för att ge grabbarna lite mat, och jääämarns vad stor stugan blir! mamma visade mig "mitt" fönster, alltså där mitt rum ska vara. Vi ska få inreda våra rum helt själv, mysigt va? :) Jag kommer nog trivas bättre i stugan än här hemma.
    Vi åt förresten fiskgratäng i kväll, samma som den jag bad pappa om tidigare i veckan. Enda skillnaden i kväll var att det var mamma som tillagade den. Vem hade kunnat tänka sig det då? Min mamma, laga fiskgratäng. Hon som bara kan steka pannkakor och grädda våfflor. Haha, men den blev precis lika god! Dock blev Emlan lite illamående ;) Vi får väl se hur det utvecklas!
    Jag sprutade nyss på mig en av mina gamla parfymer och oj vilka minnen. Haha, både bra och dåliga så klart. Men jag blir inte sorgsen då jag känner doften längre, och det är ju bra. Känns som att jag nog, sakta men säkert, börjar ta mig förbi alla mina tråkiga upplevelser nu. Jag börjar gå vidare på riktigt. Otroligt skönt! Men parfymen, den ger mig alla studentfesterna tillbaka, dem kommer jag alltid sakna. Har aldrig haft så roligt som jag hade då, och så är det med det. Gladan har aldrig varit sig likt sedan dess :D

På tisdag ska jag i alla fall kika på den här parfymen, för den är jag superdupersugen på! Verkligen en typisk sofen-doft är det. Magda funderade på den ett tag, men hon ska inte ha den så då får vi se om jag slår till :) Det är visserligen eau de toilette det med, men där vet jag i alla fall hur den doftar!





Du är en dålig människa. Du försöker med vilje förstöra mig.
I won't let you, not this time. Jag sa "sluta".

Vild och vacker

Haha, jag var nyss in på Bellme för att se vad de hade för produkt där i dag. Jag brukar gå in lite då och då, för att se om de har något som jag tycker är prisvärt. Köpte t.ex. ett schampo där för ett kanonpris för ett par veckor sedan.
    Jag möttes då av denna parfym.



Och jag kände så klart inte igen den. Men då jag såg denna beskrivning, så kände jag att parfymen var ämnad för mig. Haha, jag vet att jag är världens största tönt. Och jag är inte vild och vacker, men det är något med frasen. Det låter så vackert.

 

Och att sedan den här bilden, av någon anledning, fanns med på samma sida gjorde ju inte saken direkt sämre.

Haha, så ja vi får se! Enligt typ fem kommentarer på sidan så ska den lukta jättegott. Och jag tyckte om beskrivningen. Men jag har trots allt ända tills midnatt på mig att fundera vidare, så vi får se vad det blir. Vore trevligt med en ny parfym i alla fall. En ny doft, in i ett nytt skede möjligen.

I miss your smile

I know you're in a better place,
but I wish that I could see your face.
I know that you're where you need to be,
even though it's not here with me.

I miss you.
I miss your smile.
And I still shed a tear every once in a while.
And even though it's different now,
you're still here somehow.
My heart won't let you go.
And I need you to know,
I miss you.




That special smile.

Lördagsmys

Sitter här nu och lyssnar på när min familj pratar om vår sommarstuga som håller på att byggas ute i Nordingrå. Tydligen kommer den bli jättestor, jag har inte varit där än. Men det ska i alla fall bli roligt att se resultatet! Synd bara att stugan kommer vara tusen gånger finare än vårat hus ;) Men så kan det gå!
    Vi har alldeles nyss avnjutit en underbar ostbricka. Vi var på Hemköp tidigare och handlade, men då fanns det bara skitdåliga (alternativt mögliga) vindruvor. Så vi körde på päron i stället som Emlan sa skulle funka. Och det gjorde det verkligen! Supergott var det. Kul som variation :) Även paprikorna var förresten dåliga på Hemköp, alldeles skrynkliga. Men vi lyckades hitta en bra i alla fall så det var ju tur det.
    Nu väntar jag bara på att en film som Magda tipsade mig om ska komma hem. The ugly truth heter den, med Katherine Heigl och Gerard Butler eller vad han heter. Det är en typisk Sofen-film och enligt Magda skulle den vara riktigt rolig så det ser jag fram emot. Ska höra om kanske Emlan vill se den med mig :)
    Förresten så kunde jag inte ta kort på lördagsmyset eftersom min kamera fortfarande är spårlöst försvunnen. Börjar faktiskt bli riktigt olycklig över det nu. Jag känner att jag inte vill köpa en ny, men jag kommer nog måsta det. Har insett att det faktiskt är roligt att ha bilder. Men ja, i brist på lördagsmys-bild så lägger jag in en bild på tjejerna jag hade äran att umgås med igår i stället. Bilden är inte från igår, men den är ifrån ett tillfälle då det var lite mer drag i dem ;)



Magda lyckas med det här att se ut som en rockstar,
medans Sofi mest skulle gå för en söt liten hundvalp, haha!

PUSS!




Nu ska jag ta fram lite chips och dylikt inför filmtittandet. Så adjöken!


För övrigt vill jag bara lägga till en sak. Jag tänker inte tolerera något slags spel. Om det är så att du heller inte glömt, så säg det då rakt ut. Men sluta spela. Snälla, sluta.

Ny dag

En ny dag har börjat, och jag har inte gått och lagt mig än. Trots det har jag ändå redan börjat fundera på vad den har att bjuda. Något jag redan har bestämt är i alla fall att jag förtjänar en godispåse från Hemköp (jaajajaja, ni läste helt rätt) i morgon. Annars har jag haft en kanonkväll med mina tjejer hos Sofi i kväll. Men som hon skrev på facebook så saknades Malin och Emeli. Men det är sån man får ta tydligen. Nu tänker jag kasta in den satans, satans handduken och slänga mig i sängen. Borstat tänderna har jag gjort, men jag orkar sannerligen inte bry mig om något jäkla smink nu. Så godnatt mina kära!

Kärlek

Just precis nu fick jag ett infall, jag vill skriva om kärlek. Jag vill skriva om varför jag valt att rista in (som amanda beskrev det) ordet på min rygg. Varför jag älskar ordet precis lika mycket som jag hatar det.
    Jag är en person som har otroligt lätt för att ge kärlek, jag har otroligt lätt för att känna medkänsla med människor och att känna för människor. Jag tycker om att tala om för en person att jag tycker om denne, och att få visa det på alla sätt som går. Men! Nu kommer vi till mitt men... Jag har fått mitt hjärta krossat hur många gånger som helst, just för att jag har så lätt för alla dessa saker. Jag har aldrig sagt att det är något positivt att vara så känslosam och kärleksfull som jag kan vara. Det är faktiskt, snarare en svaghet. En otrolig svaghet som jag önskar att jag kunde vifta bort.
    Ofta känner jag att jag hatar kärleken. Jag hatar vad den gjort mot mig så många gånger, och vad den har fått mig att bli. Vad den har fått mig att göra. Hur den har fått mig att agera. Den har så ofta tagit fram de absolut fulaste sidorna av mig. Sidor jag vet inte är jag. Och varenda gång har jag tänkt "aldrig igen".
    Men jag har insett en sak, att hur mycket jag än hatar kärlek stundvis, så lever jag inte utan den. Jag skulle inte klara en dag utan att känna att jag är älskad. Och jag skulle inte klara en enda dag utan att få känna att jag älskar.

Kärlek är en del av mig. Och numera inte bara på ett abstrakt sätt, utan även fysiskt, genom min tatuering. En underbar tatuering som jag älskar och som jag aldrig kommer vilja vara utan. Den har en plats mig nu, och den visar för människor omkring mig vad jag tycker är vackrast i hela världen. Hela världen.
    För jag lever inte utan kärlek.
































Du kan hitta kärlek i så otroligt mycket. Det handlar bara om att du måste se till det lilla, lilla. Du måste se till det som egentligen betyder något. Du måste se in i dig själv. Och du måste först och främst älska dig själv.

Konstigt mood

Varför har jag så svårt att klippa av alla band till något som bara gör ont, ont, ont? Jag tänkte att jag skulle rensa lite i mina dokument, och hittade till alla mina sparade konversationer från msn. Där började jag läsa en som ägde rum för väldigt länge sedan, och den väckte något till liv i mig som jag hade lagt på hyllan lite... En underbar men jobbig känsla. Jag slutade dock efter ett tag, eftersom jag plötsligt insåg att det faktiskt fick ett otroligt smärtsamt slut.
    Då gick jag vidare till själva mappen "mina dokument", och där hittade jag ännu en massa. Jag fick en gång i tiden en liten, liten dikt. Den var ganska obetydlig, och den var inte alls lång. Den hade inget särskilt budskap alls. Men jag minns att författaren av den sa till mig "Det här är väldigt viktigt för mig", och då blev det även det för mig. Jag kunde inte ta bort den då, och jag kunde det inte i kväll heller.
    Jag hittade även ett svenskatal, som samma person skickade till mig för att få smakråd. Jag minns vad jag tyckte, att jag blev lite förvånad över hur bra det var. Detta tal tog jag bort. Jag ser det som ett framsteg.
    Och så hamnade jag här då, med den här otroligt konstiga känslan. Det är typiskt mig, jag ska alltid gräva ner mig. Men jag känner att det inte gör så mycket nu, man måste få minnas och tänka. Det har min Amanda sagt. Hon har också sagt att man får gråta så mycket man vill. Jag har inte gråtit så väldigt mycket sedan det där dock, men vem vet när det händer igen. Jag tänker i alla fall vara positiv, inget dåligt som inte för något gott med sig säger de ju! :)
    I dag har jag jobbat, och det gick bra. Sedan åkte jag hem till min mormor och fikade och hade ett långt samtal. Jag tycker om min mormor, hon är otroligt bra. PUSS!
    Men nu börjar Bonde söker fru så jag måste sluta. Vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt är jag helt inne i det där! Jag skrev ju för inte alls så länge sedan att jag var totalt ointresserad av den där dokusåpan. Men det har nu alltså ändrats, av någon anledning. Kanske är det Rogers charm ;)
    Jaja, ett lite känslofyllt inlägg, men man måste få komma med såna ibland med. Hejdå!



Ps. I dag har jag gått runt med olika färger på mina strumpor hela dagen. Utan att ens märka något, en bedrift bara det! Men hur kul är det inte?! Ds.


G'day sir!

Vill börja med att meddela att jag lever och mår bra. Jag sov hela dagen i går och gick och la mig vid tio, och det är anledningen till att jag inte skrev. Men den sömnen var välbehövlig kan jag säga! Skulle upp halv sex i morse eftersom jag började jobba halv sju. Jag skulle vara min mamma, och med andra ord låsa upp och vara själv i hela butiken i typ en timme! Men som tur var så följde min snälla, snälla mamma med mig och höll mig sällskap. Sedan åkte hon hem igen och lämnade mig åt mitt öde i mejeriet.
    Jag slutade vid två och då gick jag och solade en sväng innan mamma och jag begav oss hemövers. Där väntade en lång dusch, och därefter hamnade jag här. I soffan med dumburken (heheheeee, det är ju minsann ingen burk, snarare en überfräsch lap top!)
    Just nu sitter jag och väntar på mat. Och det bjuds på korv stroganoff (åååh, vad jag hatar den där särskrivningen) i dag, otroligt efterlängtat! Har inte ätit det på superlänge så det ska bli riktigt gott. Ska fråga pappa om han inte kan göra fiskgratäng i morgon. Längesedan det också!
    Aja, nu tror jag väl maten är klar snart så jag ska kila in till köket och se efter. Hejdå!

Five steps forward, and ten steps back

I tried so hard.
Can't seem to get away from misery.
Man, I tried so hard.
I'll always be a victim of these streets.
It ain't my fault 'cause I try to get away,
but trouble follows me.
And still I try so hard,
hoping one day they'll come and rescue me.



Vart tog dagen vägen?

Timmarna har bara swischat (stavning, tack) förbi. Eller ja, jag grät som vanligt blod då jag klev upp i morse, men väl på jobbet var det chill. Och precis som väntat gick tiden mycket fortare med den där Micke där också. Vi har pratat hela dagen, känns som att jag berättat om hela min livshistoria för honom nu. Haha! Men så kan det gå. Vad ska jag göra då när han frågar om min gymnasietid?
    Vips så hade jag slutat och då var det Jakten som gällde för hämtning av pizza. Pappa råkade slänga min i slasken men som tur är så fick jag ändå en bit av Emlan som hade beställt en likadan som jag så det löste sig, haha.
    I kväll har förresten Björnunga varit här en liten, liten stund. Malin klippte Daniel och han blev jättefin, så bra jobbat mallanbrallan! Alla tyckte att det blev skitbra så var beredd på att du kanske har en stammis från och med nu ;)
   Men men, det var väl bara det jag hade på hjärtat just nu. Tänkte hämta lite cheeseballs och ett glas cola nu och slå på ett avsnitt av 2½ men. Det var jäkligt längesedan nu. Ciao!

Lördag

Slänger ihop ett litet inlägg medans jag väntar på att kycklingen ska bli klar. Jag och Emlan (eller mest Emlan som vanligt) har hållit på med maten i två och en halv jäkla timmar! Helt galet. Vi tänkte försöka oss på ett nytt sätt att göra potatisgratäng, då den pappa gör brukar bli lite rinnig vilket jag inte är så förtjust. Vi gav oss alltså på en krämig potatisgratäng där man skulle koka upp potatisskivorna tillsammans med grädde och mjölk innan. Värdelöst. Potatisskivorna blev aldrig mjuka så vi stod och rörde och röde (vilket man skulle göra ofta) i typ en timme innan vi slog över blandningen till en form. Och NU är den alltså klar, efter 150 minuter. Insaaane.
    Vi har hyrt film på ICA (!!!) i dag, The proposal ska vi se. En komedi så klart. Så det ska bli mysigt :) De andra skulle eventuellt iväg till Wiberns, eller jag hoppas det i alla fall så det blir lite lugn och ro inför filmen. Har köpt chips och dipp och grejor så ja, wihooou.
    Men nu tror jag bestämt att maten ska vara klar så jag ska väl gå och göra mig klar for dinner. Typ byta om från jeans och sådär. Hoppas alla har en fin lördag! Hejsvejs.

Dåååålig uppdatering

Jag veet att jag varit värdelös på att uppdatera senaste dagarna, men jag har inte riktigt någon ork för det bara. Så vi får se hur det ser ut i fortsättningen. Men jag kommer inte sluta blogga i alla fall, jag behöver det ibland. Men ibland behöver jag även strunta i den och fokusera lite på mig själv och mina tankar. Så så är det med det.
    I kväll har jag, hör och häpna, ätit tacos! Nej men va, nu blev alla superförvånade. Ehe... Nej allvarligt, jag hoppas det blir något annat nästa fredag. Sedan har vi tittat på Idol, och jag har lite blandade känslor i och med att Eddie åkte ut, haha. Jag var ju trots allt kär i honom? ;) Och så har jag tröttnat på Reza. Även om hon är en så sjuuukt bra sångerska, så är jag trött på hennes urkassa engelska uttal och hennes osammanhängande värdelösa svenska då hon ska försöka svara på Jihdes helt omöjliga frågor. Ärligt så hade jag hellre sett henne åka i kväll. Kalla mig gärna hjärndöd!
    Det var tänkt att det skulle bli trerätters och grejor här hemma i morgon, men jag och Emelie har tappat sugen. Beroende på diverse händelseutvecklingar. Bland annat att vi blir en fler nu, och att det aldrig finns mogna avokados (heter det avokados eller avokadosar?) att köpa någonstans så vi inte kunde göra pajen vi hade tänkt. Så det blir en vanlig tråkmiddag, och tidig säng för mig eftersom jag jobbar på söndag. Men tydligen skulle Micke vara där igen, kuuul!
    Aja, kan ju berätta för er att jag känner mig lite lugnare angående Sundsvallstrippen nu. Emlan har peppat mig, haha. Jag är ju faktiskt lite av en ensamvarg, och har jag bara en bok med mig klarar jag mig hur länge som helst. Plus att jag eventuellt skulle få nåt presentkort av henne till The Body Shop där man får sminktips osv. tror jag hon sa? Ah, hur som helst så är det ju ett litet tidsfördriv i alla fall. Och lönen är inkommen så jag kan även unna mig något litet plagg. Låter inte det bra? Och får jag panik i sista sekunden så drar jag med mig min halta Lotta till mamma. Det blir bra. Jag kan.
    Men nu är det dags för sängen. Det blir inte ens någon Charlie, Alan eller Jake i kväll, jag är alldeles för trött. Grät nästan blod i morse då jag skulle kliva upp. Men som tur var så var mamma redan vaken och hade sprungit (läs haltat) runt på hela nedervåningen och tänt ljus. Mys! Men godnatt i alla fall, till alla nattugglor som läser min arma blogg. Och god morgon/förmiddag/afton för er andra gullepluttar. Det kan hända att jag återkommer i morgon, men jag lovar ingenting. Adjöken!



Storasyster.


I don't even feel the distance

I'm not going through the motions,
waiting and hoping you'll call me.
I'm not missing you.
You might have had me open,
but I must be going because I've got life to do.
I know I'm usually hanging on,
I used to hate to see you go.
But this time it's different, I don't even feel the distance.
I'm not missing, I'm not missing you.




Rubriklös dag

Den här dagen är faktiskt en dag som är omöjlig att sätta rubrik på. Det har hänt massvis med olika saker, men jag har faktiskt aldrig upplevt den som jobbig. Satt i kassan i morse och där höll vakten mig sällskap för det mesta, och det är väl lite så det har fortgått hela dagen. Så fort jag inte haft något att göra har jag kunnat surra med honom, haha. Men det är trevligt! Synd bara för mig att det var hans sista dag i dag, vem ska jag nu prata med på fria stunder? Vet inte om jag kommer ha lika mycket gemensamt med Roland ;)
    Hatar dessutom "avsked", och Micke (vakten) började nu innan han gick hem med "Men du får ha det så bra" och så vidare, jag klarar inte riktigt av sånt. Inte så att jag börjar gråta eller liknande, inte alls så, men jag blir nervös och känner mig obekväm bara. Vet liksom inte vad jag ska svara osv. Det gick dock bra den här gången, vilket var skönt ;) Och för er som undrar så bor han i Sundsvall, och var bara vikarie i en vecka nu, så jag hade blivit lite van att ha honom där, hoho!
    Förresten så sov jag tolv timmar i natt! Störd jag. Antingen sover jag på tok för lite, eller på tok för mycket. Jag sov så länge i natt att jag ändå var heelt död i morse. Ville inte kliva upp! Men jag gjorde ju det i alla fall, tur för mig! Känns halvjobbigt att jag inte vet när jag börjar i morgon, och chansar på nio. Antingen blir jag en timme sen eller en timme tidig, eller alldeles i tid. Men det visar sig väl.
    Just ja, tänkte ta och berätta om min panik inför min nästa Sundsvallstripp också. Jag har ingen att åka med! Jag ska vara där åtta, och då skulle det ta kanske två timmar att ta bort tandställningen, sedan skulle jag vara tillbaka till klockan tre. Haha, awesome! Kul för mig att jag ska gå runt i Sundsvall i fem timmar helt själv, eftersom alla jag känner är helt upptagna just den 24e november. Men ja, om någon som läser det här känner för att ställa upp som tandställningsborttagningssällskap så är det bara att hojta till ;)
    Äsch, nu blev det jäkligt långt här. Så nu blir det 2½ men innan jag kryper till kojs. Något senare i kväll än igår, då klockan inte hunnit slå 19:30 innan huvudet mitt landade på kudden ;) Godnatt!

Jobb, jobb, jobb

Ja, jag vet inte varför, men det känns som att jag inte gör annat än jobbar nu för tiden. Jag var visserligen ledig lördag och söndag, men innan dess hade jag jobbat rätt mycket, och nu har jag flera kvällar framför mig som känns lite jobbiga. Jag jobbar stängning i morgon, och börjar dessutom kvart i nio i stället för elva som det från början var tänkt, sedan jobbar jag till kvart över sju på tisdag och samma tid på fredag. Men jag är ledig på torsdag så det ska bli skönt. Ska i och för sig in på jobbet då för personalmöte, men det är inte förrän på kvällen så det överlever jag nog.
    Den här dagen har i alla fall gått rätt fort, trots att jag fick jobba över tre timmar. Började sju och skulle jobba till ett, men blev då som sagt kvar till fyra. Eller rättare sagt till halv fem eftersom jag åkte med mamma hem. Han dessutom bestämma med Magda att vi ska med på julfesten med våra arbetskamrater i början av december. Haha, vet inte vad jag ska tro om det. Men jag och Magda ska nog kunna ha kul vilket som ;)
    Jaja, nu är jag så jäkla trött så jag tror nästan att jag ska gå och lägga mig, haha. Eller ja, riktigt så kul ska vi väl kanske inte ha, men inte är jag vaken mycket längre till inte! Adjöss.

It's only me who's killing time



Godnatt.

I idet

Sitter hemma hos Magda nu. Tack så jättemycket för att du gick med på det. Nu har du ju fått en ny insyn på allt så du förstod nog ännu mer nu. Jätteskönt att vara här i alla fall.
    Nu håller jag på och tar hem "Not another teen movie". Haha, jag är inte ens säker på om jag sett den någon gång, men det visar sig väl. Vi kände i alla fall för nånting lättsamt och stört nu så då fick det bli den. Håller på och tar hem Forrest Gump nu också, som jag heller aldrig sett. Den har jag hört från flera håll att den ska vara kanon. Så vi får se :)
    Ska vara social med Maggie nu jag, så adjöken!


Fredagsmys

I kväll har jag umgåtts med en av världens bästa tjejer, Maggie. Gud vad glad jag är att jag åkte dit i kväll, kände att jag behövde det. Behöver hennes ord och jag älskar hur jag kan dela allt med henne och känna att hon förstår. Hon och Malin är nog de enda som faktiskt verkligen förstår mig, rakt upp och ner så kan de sätta sig in i min sits. Och det är något jag värderar så otroligt högt. Finns många saker jag inte hade klarat av om jag inte haft dem vid min sida, och det finns saker jag inte kommer klara av utan dem heller.
    Magda sa till mig nu för en liten stund sen att jag klarar allt. Och jag vet att det är sant, men jag kommer ändå alltid på mig själv med att sitta och tvivla. Jag vill inte bita ihop, och jag vill verkligen inte sitta kvar i det här längre. Jag vill kunna känna mig trygg, men jag gör inte det. Inte någonstans. En ständig olustkänsla i maggropen är vad jag bär runt på jämt och ständigt och jag vill inte. Men jag klarar det nog. Jag klarar ju allt.
    Efter en jobbig stund här för mig själv tänker jag i alla fall nu gå och lägga mig. Det har varit en rätt lång dag så jag känner att sängen är det jag behöver just nu, och hoppas på härliga drömmar. I morgon är det en ledig dag som väntar och det ska bli helt otroligt skönt. Och så äter förhoppningsvis Magda här, tack för det <3 hade aldrig orkat annars.

Jag vill tillbaka till mitt liv.

Godnatt.







Kärlek


Och jag blöder ihjäl

Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig,
när du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlarsjäl.


"Utmaning"

Blev utmanad av Pinny och det passar perfekt i kväll då jag inte orkar skriva något vettigt. Kanske att jag kommer igen i morgon kväll då jag börjar känna av helgens ledighet.

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!



1. Vad heter du: Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sömn
3. Flicknamn: Selma
4. Pojknamn: Sune
5. Yrke: Slaktare
6. Färg: Svart 
7. Klädesplagg: Sneakers
8. Mat: Skinka
9. Sak i badrummet: Smink
10. Plats/stad: Södertälje
11. En orsak att vara sen: "Somnade om", haha
12. Något man skriker: Satannn!
13. Film: Seven pounds
14. Något man dricker: Saft

15. Band: Spice girls
16. Djur: Snigel
17. Gatunamn: Storgatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Sen en tid tillbaka


 


Jag utmanar: Ammis, och annars den som känner för det! :)


Too tired to function

Jag ger upp innan jag ens börjat försöka, det blir inget inlägg om min dag. Trots att den faktiskt varit riktigt, riktigt lyckad! MJ var dessutom underbar. Underbar. Men nu går jag och kastar mig huvudstupa i säng, med ansiktet före det vill säga. Ett äckligt tufft arbetspass på 11½ timmar väntar mig i morgon så det är bäst att jag är hyfsat utvilad. Därmed säger jag godnatt, och önskar er en trevlig onsdag! Puss.


Nåja, det blev inget långt inlägg hur som helst.

This is it!

Jaaa men vad härligt. Jag och Amanda kommer få se den after all. I morgon. Visserligen får vi betala en extra gång, men det kostar bara 80 kronor i Kramfors så, det var ju som hittat ;) Passade ganska perfekt att jag slutar fem i morgon också eftersom bion går klockan sju. Då hinner jag precis äta mat och sånt emellan. King!
    Min dag har varit lite konstig måste jag säga. Har varit på jättekonstigt humör. Ena stunden har jag skinit som en sol medan jag i nästa kunde vara så jäkla förbannad så jag höll på att förgås. Men så är det ju ibland! Tycker inte om att ha det ansvaret jag har på måndagmorgnarna i alla fall, det kan jag inte sticka under stol med. Visst, det är inget särskilt stort ansvar, men tillräckligt för att jag ska känna mig stressad och otillräcklig varje måndag, haha.
    Slutade i alla fall tolv och då kom Danny och hämtade mig, och sedan vi kom hem har vi suttit och tittat på SF-kanalen i princip hela dagen. Eller jag somnade en stund då det var Sunes sommar, för den såg jag ju för inte så länge sedan. Och Daniel har varit iväg och tittat på någon bil och så också tror jag.
    Jaja, jag har egentligen inte så himla mycket mer att berätta så jag tror att jag tar och rundar av. Funderar på att ta mig ett äpple. Jo, så får det bli! Adjöss.

Förresten, i dag är det 22 dagar kvar tills jag blir av med fanskapet. Awesome!

Dagen efter

Alltså jösses, jag är så galet bakis i dag att jag verkligen inte vet vart jag ska ta vägen. Det enda jag kunnat åstakomma är att ligga på soffan. Kräkts har jag också gjort, så fort jag fick något i magen. Ingen kul dag! Förstår heller inte hur detta kan komma sig då jag inte alls tyckte att jag drack mycket igår. Men tydligen blev det lite för mycket för lilla fröken Stattin.
    Det var i alla fall sista gången jag gick på Gladan igår, det kan ni skriva upp. Här har man förköp, för att alltså ha företräde antog jag? Men icke. Detta gällde bara ifall man kom dit utan jacka tydligen. Dvs. de menade att man skulle ha varit in en gång tidigare. Men jag hade med andra ord egentligen då lika gärna kunnat ställt mig i kö som alla andra och betalat in mig, precis som vanligt.
    Nu vet jag inte vad jag ska göra för mitt illamående is killing me. Kan inte fatta att jag verkligen fortfarande mår illa. Hela dagen! Det här är den värsta bakfyllan jag någonsin varit med om. Men så är det. 2½ men nu, g'night!

RSS 2.0