Överlag en bättre dag

Haha, vad härligt det är när jag rimmar helt med ovilje. Men så kan det gå! Jag har jobbat tolv timmar i dag, minus en kvart, det är väl bra av mig? Och bra för mig, så klart. Jag känner att jag har haft rätt roligt, men då mest bara för att jag och Magda fått göra en hel del tillsammans i dag! Det ni, det är inte varje dag ska jag be att få tala om. Vi teamade och rensade hela frysrummet, och så fixade vi ut lite varor som håller på att "utgå ur sortimentet". Så om ni ser några skyltar vid frysarna som det är fina rosetter på, så är det mitt och Magdas verk ;)
    För övrigt är jag lite deppig över att jag missar min sovmorgon till elva som jag skulle haft i morgon, och i stället får börja jobba redan klockan åtta. MEN, jag ska inte klaga, så är det ju. Jag ska vara glad för de pengar jag får. Och jag är trots allt ledig hela helgen vilket ska bli otroligt skönt. Eller ledig och ledig, jag har ju sagt till Conny att jag ska gå all in på lördag, men ändå. Han förstod ju inte ens vad jag menade!
    Jaja, jag är superdupertrött så jag ska sova om en liten, liten stund. Mojängen är inne i munnen så jag har jätteont i tungan, men det gick bra att sova med den i natt så jag prövar väl en natt till. Jag har lovat Daniel att föra över lite musik till hans USB som han kan ha i ny-bilen hans, så det ska jag göra, och sedan blir det godnatt för lilla mig. (Gud vad skönt det är att borsta tänderna nu för tiden, haha.) Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0