Mobilblogg igen

Hihi, just nu ligger jag, Niklas och Dennis ute på Dennis altan och lyssnar på musik med tända ljus och sånt :) vi har stängt in oss i deras söta partytält. I dag har vi varit på Gröna Lund och det var faktiskt skitkul! Eller ja, vi hann inte med sådär asmånga åk, men jag var nöjd och sällskapet kunde inte varit bättre så :D I morgon ska jag först träffa en kille som ska sälja de tre senaste HP-böckerna till mig (Niklas följer såklart med, han kan ju vara ett psycho!) sedan blir det fest på kvällen och jag TÄNKER HA SÅ JÄKLA KUL! Så nu vet ni lite om vad som händer för mig :) Godnatt, och adjöken!

Kan jag sluta vara jag, haha

Haha, det här är så HIMLA typiskt mig att jag bara blev tvungen att... Ja, mobilblogga från bussen tydligen? Men ja, i alla fall, på väg till bussen kom jag helt plötsligt på att jag glömt plånboken hemma, vilket verkligen var en katastrof. Så Daniel vände, och när han kört en bit då blir jag lite osäker, känner efter i väskan och jojomänsan, där låg den! Hahaha, då blev det tight vill jag lova. Trodde jag hade missat bussen där ett tag, men någon gång ska väl jag ha tur med ;) Jaja, jag vågar inte skriva så mycket mer. Har ingen aning om hur mycket pengar det här kostar för mig. Men bussresan går bra i alla fall och nu är det bara två och en halv timmar kvar :) Men nu ska jag läsa lite, så hejdå!

Jag tar en paus

Det här blir nog sista inlägget innan jag sticker till huvudstaden. Bussen går fem i elva från Gallsäter i kväll så jag kommer att åka buss heeeeela natten. Förstår inte hur det ska gå? Inte förrän klockan sex är jag framme. Sedan är det ett jätteläskigt matstopp mitt i, men jag har kommit fram till att jag inte kommer våga äta någonting så därför tänker jag ha mackor med mig. Och så är jag dessutom supderduperrädd att jag kommer måsta sitta bredvid någon, alltså på ytterflajjen, då blir jag ledsen.
    Det har i alla fall gått ganska bra på jobbet i dag. Förutom att jag helt glömde bort att beställa bröd tills i morgon?! Förstår inte vad som hände. Det var det enda jag hade tänkt på hela dagen, att jag skulle beställa bröd. Och så när jag skulle åka hem så såg jag Birgitta och då slog det mig. Men snäll som hon är så skulle hon fixa det åt mig :)
    När jag kom hem slocknade jag på soffan omedelbart. Men jag sov faktiskt bara i ungefär en timme :) Bra gjort av mig! Jag hoppas på att kanske få någon slummer i bussen också, även om jag egentligen inte alls har tid med det. Jag har en massa saker att äta och dricka och böcker att läsa och musik att lyssna på. Så jag förstår inte hur jag ska kunna få ihop det där egentligen, haha. Men det löser sig säkert! Har trots allt hela sju timmar på mig, höhö.
    Men ja, hur som helst, det jag menar i rubriken är att jag den här helgen kommer att ta avstånd från allt vad internet heter! Eller jag tror i alla fall det. Kom på nu att det kanske inte låter sådär superrimligt, så det kan ju hända att jag återkommer med något inlägg under dagarna här. Men hoppas inte på allt för mycket, mina kära läsare! Jag tänker verkligen koppla bort Kramfors dessa dagar.
    Men nu ska jag i alla fall lägga in alla låtar som jag samlat på mig i över en veckas tid på mobilen. Sjuuukt bra låtar allihop, awesome! Så ja, ha det bra då mina vänner, hoppas ni får en bra helg och allt det där :) PUSS!




Sofie.

Det börjar dra ihop sig

Nu är jag äntligen hemma, efter en dag som aldrig tycktes ta slut. Men jag fick i alla fall en otroligt skön sovmorgon i morse. Klev upp ungefär fem minuter innan vi skulle åka och slängde ihop några grejor som jag behövde i en påse, sedan satte jag mig och sov hela vägen till mormor. Gick in till henne som en zombie och la mig först bredvid henne i sängen? Haha, knäppskalle. Men sedan la jag mig i alla fall i lillrummet och sov två timmar till. Sjukt jobbiga drömmar visserligen, men en väldigt välbehövlig sömn.
    Men då jag väl kom till Konsum började såklart tiden snigla sig fram, som nästan alltid. Och tisdagar är ju verkligen döden. Aldrig några varor att fylla på och i princip inga kunder över huvud taget. Så det kan ju vara en liten anledning till den långa dagen möjligtvis.
    Jag kom i alla fall på i dag att det faktiskt är i morgon jag åker till Stockholm, och jag har inte ens börjat tvätta än! Kan bli en lång natt det här. Men som tur är så åker jag inte förrän vid elva i morgon kväll så jag hinner tvätta i morgon med, i och med att jag slutar halv tre. DET ORDNAR SIG NOG SKA NI SE! Får väl åka i pappas kläder om det krisar, höhö.
    Men nu ska jag i alla fall gå och slänga in en tvätt, sedan blir det läsning och chips för hela slanten. Yesssss, som jag längtat efter den stunden! Adjöken fröken.




Sofie.

Saltsjön tydligen

Ja jag skrev ju att vi skulle till Lugnvik men tydligen var de i stugan uppe i Saltsjön :) Supermysigt var det där! Bjöds först på en av Vivans go'drinkar, sedan fick vi fika och kaffe, sedan tårta och en... Ja hur kan det stavas tro? Vänta ska googla... Aha, Cuintreu, stavas det tydligen. Hahaha, ja det uttalas i alla fall koantråå, men jag antar att det är franskt då :D Hur som helst så bjöds jag på en sån till kaffet och den var faktiskt riktigt god, sedan fick jag en Baja Päron för att min gamm-moster tydligen försökte supa ner mig? ;) Men vi åkte i alla fall efter många om och men hemövers. Efter en massa snack om utlandsresor osv. Vivi-Anne varnade mig för något ställe på Thailand som jag redan glömt bort namnet på, får försöka komma ihåg att fråga henne senare.
    Nu sitter jag bara här och funderar på att gå och göra mig en makrill-macka med pappas saltgurka på. Och så ett glas O'boy till det. Ja, det kan väl aldrig slå fel :) Det blev aldrig någon läsning tidigare i dag så jag tänkte eventuellt försöka ta igen det senare innan jag bestämmer mig för att sova. Har egentligen sovmorgon i morgon, eftersom jag inte börjar förrän tolv, men eftersom vi har bilbrist numera så får jag åka in med pappa och Emelie på morgonen så att jag är inne i Kramfors till halv nio. Men momma sa att jag fick komma till henne och sova så det ordnar sig ju :)
    Jaja, nu ska jag gå och göra den där mackan, så på återseende då!




Sofie.

Virrpanna

I dag slutade jag två så vi hade bestämt att jag skulle ta bilen hem då, och sedan skulle Daniel hämta mamma och Emlan klockan fem. Emlan slutar då och mamma tänkte träna någon timme då hon slutade klockan fyra. Så jag susade hem, eller först stannade jag till hos Ammis och lämnade hennes superduperfina skylt som jag hade gjort till henne i dag :D SEDAN susade jag hem. Och när jag väl var hemma såg jag att mamma hade glömt sin ryggsäck i baksätet. Haha, verkligen virrpannan nummer ett! Hon alltså. Så jag ringde och berättade det för henne, och då bad hon mig åka tillbaka. Och det tråkiga då är att jag inte ens är kvar i stadiet då jag tycker det är roligt att köra längre, haha ;) Men jag åkte i alla fall tillbaka med den som den snälla dotter jag är.
    Nu sitter jag bara här och har hamnat här lite för länge. Är inte alls datasugen så jag ska gå och sätta mig och läsa i något mysigt hörn. I kväll blir det kanske en sväng till Lugnvik med mamma för att uppvakta Vivi-Anne, men vi får se vad jag orkar. Hoppas alla har det bra i alla fall :) Hejdå!




Sofie.

Thailand

Förresten så har jag bestämt att jag och Magda ska till Phuket i mitten av januari. Hon vet dock inte riktigt om att jag påeget bevåg bestämt det än, hon tror än så länge att jag bara lagt fram ett förslag. Men hon skulle minsann bara veta, lillgumman.
    Grymt kommer det bli, trallalalalaa!




Sofie.

Emptiness

Det är det enda som verkar rymmas i min skalle i dag. Har inte riktigt orkat tänka på någonting så jag har verkligen bara gått runt och varit. Suttit i kassan, hjälpt människor vid en otroligt krånglig pantmaskin och sedan bara i princip släpat fötterna efter mig. Men jag jobbade ju bara fyra timmar i dag med så det kändes rätt lugnt.
    Då jag slutat susade jag upp till momma där det bjöds på köttbullar, potatis och rårivna morötter. Vad är det egentligen som gör att all mat smakar godare hos momma? Haha. Men i alla fall så parkerade jag mig i soffan med en godispåse och andra twilightboken (som jag fått låna av Ammis) efter maten. Där satt jag tills klockan blev kvart i fem då jag bestämde mig för att sova en stund. Trodde jag ja... Bland det värsta jag vet måste vara då man försöker sova men blir avbruten var tionde minut, så att man precis hinner hamna i dvala mellan varje gång. Och det hände mig i dag. Mobilen ringde och ringde, jag fick sms, mommas hemtelefon ringde och sist men inte minst så gick mitt alarm igång alldeles för tidigt, vilket helt och hållet var mitt fel.
    Jaja, kände nu att jag verkligen inte har någon skrivlust nu egentligen. Har fått läsabstinens redan, så jag tror jag ska springa iväg och hämta boken i stället. På tal om det så vill Ammis låna den andra HP-boken av mig :D Så jag behöver inte känna mig helt och hållet störtlöjlig då med andra ord ;) Men a, hejdå!




Sofie.

Mornin' peeps!

Det är helt otroligt hur pass mycket energi man får ändå av bara en dag ledigt. Känner inte alls den där våndan över att åka och jobba i dag, vilket i och för sig även skulle kunna bero på att jag bara jobbar fyra timmar men får betalt för åtta, haha! Men ja, det känns som att det kommer att bli en skön dag hur som helst.
    Efter jobbet åker jag, Danny och Emlan ut till stugan och äter en bit mat där. Vi ska fira att allt är klart med stugan och sånt. Vet faktiskt inte om jag skrivit om det i bloggen förut. Men vi ska ju riva vårt ruckel till sommarstuga och bygga en ny  och fräsch där. Daniel har suttit och designat stugans kök i typ tre dagar nu på nåt program han tagit hem från IKEA. Haha, lillgubben, blir som ett barn när han får leka :D Men ja, det kommer i alla fall bli helt sjukt snyggt där. Och nästa sommar är det planerat att den ska stå där så det kanske blir någon fest då? ;)
    Men jaja, nu har jag nyss ätit upp min frukost så jag tänkte ta och försöka göra mig lite anständig. Eventuellt genom att klä på mig till att börja med. Men som jag skrev i föregående inlägget, hoppas att ni får en trevlig lördag :) Adjöken!



Sofie.

And done

Sådär ja, då har jag sett filmen då. Och jag hade rätt, den var mycket bättre då jag såg den den här gången. Förstod saker lite bättre, plus att jag tror koncentrationen var något bättre än förra gången jag såg den. Men den var inte makalös, filmen. Och självklart var boken bättre, som med alla filmer som är baserade på romaner. Jag gillade den. Dock måste jag fortsätta stå fast vid att den är Pattisons utseende inte tilltalar mig för fem öre. Han är inte snygg/vacker/fin i filmen, och han är det heller inte i verkligheten. Så han är, i mina ögon, fortfarande totalt överskattad ;)
    Men nu är klockan över tre. Det vill säga way past bedtime! Och jag ska upp om ungefär sex timmar, fast jag vet att det kommer bli om sju och att jag kommer få stressa som en galning. Jag ska ju tvätta håret i morgon, vilket jag vet att jag skrivit om förut. Ett jäkla bestyr är det! Även om jag faktiskt har mindre hår nu, så det är inte lika mycket att gnugga igenom, hahaha. Blä, vad äcklig jag låter. På riktigt, måste sluta.
    Men ja, god natt, eller god morgon, med er då! Hoppas ni får en trevlig lördag.




Sofie.

Twilight thaaa movie

Jag tyckte att filmen var värdelös. Överskattad kallade jag den. Men nu när jag läst ut boken, känns det som att jag kanske skulle se filmen med lite andra ögon. Därför gör jag i kväll ett nytt försök, och tänker nu ta hem filmen. Fint!




Sofie.


One tiny day off!

Ojojoj vad jag kämpade med att sova så länge jag bara kunde i dag. Jag var så trött och slut igår så jag faktiskt stupade i säng redan vid halv tolv typ. Och klockan elva vaknade jag helt klarvaken, vilket störde mig. Så jag tvingade mig själv att ligga kvar och blunda och rätt vad det var så hade jag somnat, bara för att vakna igen några minuter senare. Sådär höll jag på och kämpade i en timme ungefär då jag insåg att det nog var dags att kliva upp ;)
    Men ja, jag bara älskar den här dagen. Efter att ha jobbat tolv dagar i sträck (ja tolv jäkla dagar!) så kan jag säga att jag behövde den här dagen mer än jag behöver syre. Spelar ingen roll att jag inte alltid jobbat så långa dagar. Bara själva känslan av att måsta vara i den där affären varenda dag, haha. Näe, så i dag njuter jag, vill jag meddela.
    Jag har inte skrivit på ett par dagar. I förrgår övertalade Magda åter igen mig att följa med på Kramm, vilket jag inte ångrar. Hade skitkul där med mina små björnisar! :D Men vissa människor gör ju alltid verkligen allting för att få mig på dåligt humör så kvällen hade nog kunnat sluta bättre, haha. Men Kramm var bra i alla fall!
    Igår fick jag stå mitt kast då jag skulle upp klockan sju. Började jobba åtta som vanligt, men jag hade tur för Ammis skulle vara med mig och baka hela dagen vilket faktiskt underlättade en hel del. Hon hade tillräckligt med energi för oss båda kan jag säga ;) Och by the end of the day hade lillgumman till och med börjat "baka" helt själv :D Jag var så stolt så!
    Men ja, inget slog att komma hem i alla fall. Slängde mig i sängen och sov i tre och en halv timme, sedan upp och åt och efter det satt jag och läste precis hela kvällen. Tills jag kände att jag inte kunde hålla ögonen öppna och som sagt, stupade i säng.
    Nu är jag i alla fall vaken och jag tror nog att den här dagen kommer att gå i lugnhetens tecken. Tänker inte göra många knop i dag jag inte! Jag tänker läsa, titta på tv, lyssna på musik och allt sånt där som jag inte kan göra på Konsum! Hejdå.





Sofie.

What a strange day

Hmm, jag och killarna sov ända till typ halv fyra i dag, haha! Så himla störd kväll/natt. För det första tog det typ tusen år innan de ens kommit hit, sedan kunde vi inte välja film och bla bla bla. Men vi bestämde oss för att se 17 again och den var faktiskt rätt rolig. Och Zac Effron! My baby, come to me. Sjukt snygg i filmen då han fixat till sig! Sedan skulle vi sova och naturligtvis tog Joel den skönaste platsen.... ;) Och det slutade med att jag gav bort den näst skönaste till Jesper, bara för att jag är så snäll!
    I alla fall så vaknade jag då av att min mamma var jättearg för att jag inte svarat i mobilen, och sedan fick jag kliva upp och duscha fort som attans för jag skulle börja jobba en timme tidigare. Två om mamma hade fått välja, vilket hon inte fick. Efter det fick Joel skjutsa ner mig och jag satte igång med min arbetsdag/kväll, som gick seeeeegt, segt, segt.
    Men fick i alla fall en försenad middag med björnunga på Jakten då jag slutat, och det var välbehövligt vill jag lova :) Tycker dock jättesynd om dem nu. Ni är i mina tankar hela tiden babes, hoppas ni vet det <3
    Sedan har jag kommit på att jag glömt hela min väska med grejor på Konsum. Och det suger verkligen stenhårt! Det suger så hårt så jag nästan känner att jag vill börja grina. Hela dagen har jag verkligen sett fram emot att få komma hem och sätta mig och läsa i Ammis bok. Men icke! Så nu vet jag inte vad jag ska göra i kväll. Jag har ju köpt salsa-dipp och allt! Haha. Men det blir väl några avsnitt av One Tree Hill kanske :) Vi får se.
    Förresten, i morgon är det bara en vecka kvar tills jag åker till Stockholm :D Jag ska dessutom åka nattbuss, haha, hur läskigt är inte det då? Kommer fram typ sex på morgonen. Galet. Men just nu håller jag på och fixar lite låtar som jag ska lägga in på mobilen så jag har någonting att lyssna på på väg ner :) Kommer bli störtkul hur som helst, det känner jag på mig!
    Nu måste jag kila, så på återseende :) Puss!




Sofie.

Knäppa killar

Förstår inte riktigt den här grejen. Men tydligen blev Joel och Jesper supersugen på att se film nu, och det bara gick inte att se den utan mig? Alltså vad är det med dem? Give me some space guys! Jag förstår att ni suktar och trånar men vad fan, ni är inte ensamma?
    De kommer i alla fall och hämtar mig nu... Eller sen, eller snart? Jag vet faktiskt inte. Vet inte om de kommer att hämta mig över huvud taget för allt känns lite hasty just nu om man säger så. Men vi får se helt enkelt. Adjöken!

Om jag kunde drömma

För att bara ha läst fyra kapitel av boken än så länge måste jag säga att alla verkligen har haft helt rätt. Boken lever totalt upp till mina förväntningar och plötsligt känns det som att Amanda kommer att tycka att Harry Potter är störtlöjlig i jämförelse ;) Men jag står ändå fast vid att HP är min favorit, sådeså! Jag gruvar mig dock för när hon, Isabella, ska få reda på att han är vampyr och bli askär och sånt, för är det något jag fullkomligt avskyr så är det omöjlig kärlek. Förmodligen är det det absolut värsta jag vet :) Olycklig kärlek, ja fine, men omöjlig... Näe, borde bannlysas!
    Men det är i alla fall vad den här kvällen har bestått av. Jag sov i två timmar innan maten, och i dag orkar jag inte ens gnälla på att jag sov så länge. Det var hur skönt som helst. Sedan satte jag mig i soffan med boken och har läst ever since. Låter i och för sig jättekonstigt att jag bara läst fyra kapitel då? Jag kanske har läst fler? :O Jag har ingen koll. Sidorna bara flyger förbi ;) Haha!
    Och mamma hade varit så söt i kväll och så hade allting ändå blivit fel, haha. I dag när jag var på brödet så hämtade jag som vanligt Järrendals bröd, och som vanligt så var Järrendalslimpan (den oskivade) fortfarande varm. Och jag sa till mamma att hon måste köpa en i dag. Och en ost. Men då hon kom hem insåg hon att hon hade glömt, både limpan och osten. Så när hon insåg att vi dessutom inte hade några ägg så var måttet rågat för fru Stattin. "Nu åker jag till Lugnvik" sa hon. Och då sa jag "men köp inte en Järrendalslimpa där, för den är säkert inte färsk".
    Men så kommer hon hem, med världens stoltaste min. "Jag köpte en Järrendalslimpa", haha och jag frågade om den var färsk och hon kom tillbaka med en ännu stoltare min. "17e", sa hon. Påminde henne om att det är den 20e i dag men hon förstod inte vad problemet var. Och då gick hon och hämtade den, så jag skulle få känna att den var mjuk. Haha, och då var det en skivad! Alltså, ååh, tyckte så synd om henne. För med tanke på att vi får nybakade limpor till Konsum varje dag, så är en limpa bakad den 17e inte färsk. Jag tänker dock äta upp den där jäkla limpan ändå. Men nästa gång får hon fasen köpa en oskivad ;)
    Jaja, nu blev det alldeles för mycket babbel här och jag saknar faktiskt min (Amandas) bok. Så jag tror jag ska gå tillbaka och läsa lite mer på den, med ett glas trocadero till. Adjöss!




Sofie.

Vad var det jag sa?

Jo precis, att jag skulle vara den första mamma frågade om hon behövde någon. Jag sa ju till henne på skarpen igår, att jag fasen inte tänkte jobba imorrn, att jag tänker stänga av mobilen och dra ut telefonsladden här hemma osv. Och så säger Cicco i dag att Johanna behöver mig i kassan, så jag går dit och frågar vad hon vill. Och hon frågar då såklart om jag vill jobba tre timmar för henne i morgon kväll. Och jag klarade inte av att säga nej för så skulle jag ju lämnat henne i sticket. Och då går jag och ska berätta det för mamma, men hinner inte säga mer än att jag måste jobba i morgon förrän hon säger "Ja just det, så Johanna fick tag i dig :)". Eheheh, mm... Så jäkla less nu. Visst att jag inte börjar jobba förrän fem, men hela dagen är ju ändå förstörd då jag ändå bara kommer gå runt och tänka på det där. Plus att jag stänger, och jag hatar att stänga. Så nu är den här dagen förstörd med :) Tack mamma.
    I övrigt har det här varit en skitstressig dag! Först kommer brödgubben från Fazer in till mig vid ugnen, och jag tror jag tänker dra en Poffis-dialog här för att visa ungefär hur det lät.

B-G: "Vi har ju Runda Björn, Bordsknäcke och *något annat bröd* den här veckan."
S: ......
B-G: ......
S: Eeeh.. Jaha...?
B-G: Ja alltså, tänkte att det ju kan behövas mer plats än bara i hyllan.
S: Eeh, ja precis, ja det kan du ju ha rätt i kanske....
B-G: Ja...
S: Jaha men, ja... Ja men då går vi väl och kikar!

Och jag hade ingen aning om vad jag skulle kika efter faktiskt. Förstod verkligen inte vad han menade med att vi hade dom där brödsorterna den här veckan. Tänkte att vi väl alltid säljer dem? Men jag borde såklart ha förstått att han menade att det typ var annonsvara eller nånting men jag blev bara supernervös, okej?! Och sedan när jag stod och berättade för mamma om det där, då kommer brödgubben igen och säger "Du kan ju få pricka av returerna nu om du vill. Men du måste inte, eller du får göra som du vill.. Du kan ju räkna dem i huvet om du vill också." Och där trodde jag att jag skulle få spader, lovar att jag såg ut som ett frågetecken. Säg inte att jag får göra som jag vill för jag VET inte vad jag vill, säg åt mig vad jag ska göra i stället! Haha.
    Fortsättningsvis fick jag fixa med nån fläskfilé i charken i dag som skulle vara på nedsatt pris men som Carina inte ens hade beställt, så då fick jag sätta ner priset på fryst fläskfilé fastän den inte ens är annonsvara, och fick göra skyltar och grejor. Sedan kom någon och frågade mig om vi hade parmesanost vilket jag visste att vi hade men hon hittade minsann inget så då fick jag hjälpa henne leta (och hittade det nästan med en gång), därefter skulle jag baka och då såg Birgitta att vi inte hade något bröd så då fick hon lära mig att beställa och bla bla bla bla bla...! Jag är helt slut nu.
    Men jag har i alla fall fått låna en bok av Amanda, den första i Twilightserien. Det var min betalning för att hon skulle läsa Harry Potter ;) Så nu har hon min bok och jag har hennes, hur gulligt låter inte det då? :D Så när jag har skrivit klart det här tänkte jag gå och läsa, för jag är superduperlässugen nu...
    Och nu var jag klar, så hejdå!




Sofie.

Bedtime soon, I guess

Ja, jag borde verkligen börja tänka på refrängen nu. I morgon börjar jag jobba åtta igen, och jag ska vara på brödet hela dagen tror jag. Ända fram till klockan två. Ingen kassa at all, vilket känns skitjäkla jobbigt :/ Men what to do? Sedan är jag ju ledig på tisdag så jag kanske kan se fram emot det då. Har sagt till mamma att jag vägrar jobba på tisdag, så jag hoppas hon lyssnar på det! Hon blir ju min chef nu, höhö. Det är hur många som helst som tror att det typ skulle förenkla saker för mig? Men trust me, det gör nästan saken bara värre ;) Jag kommer att vara den första hon ringer om hon behöver någon som kan hoppa in, and she will not take a no for an answer! Haha. Däremot kan jag tänka mig att mycket annat kommer att förbättras nu när hon är tillbaka. Men jag ska inte säga för mycket, vi får helt enkelt vänta och se :)
    Just det, en sak jag skulle säga angående att jag borde tänka på refrängen. Anledningen till att jag inte gör det, är att jag inte sov bara en timme tidigare, utan jag sov snarare två och en halv :) Vad är det med människorna i det här huset! Kan någon komma och väcka mig eller?! Haha. Men jaja, jag lär nog gå och lägga mig snart ändå, har inte så mycket annat att göra.
    Men nu ska jag i alla fall gå och hämta min godispåse som jag har trånat efter i typ tre timmar nu! NÅGON vägrar ju springa och hämta den åt mig, för att någon är världens elakaste person. Så hejdå :)




Sofie.

Home at last

Efter många om och men har jag nu äntligen fått parkera mig i soffan, haha. Först trodde jag aldrig att jag skulle få lämna Konsum, fem i tre hade jag världens kö och ingen att ringa på, wohoou! Slutade ju tre, så det kändes rätt hopplöst, haha. Sedan, då jag äntligen fick sluta ringde mamma och bad mig handla en massa, och när jag slutligen kom hem kom hon på att hon ville ha en tidning också. Och bara för att hon har ågren i dag pga att det är sista dagen på semestern, så föll det såklart på min lott att åka och köpa en. Men bara för det så köpte jag mazariner till mig själv, hade ju hennes kort, höhö! Så sitter och smaskar i mig en sån nu :D
    Vet inte om jag är så överförtjust i att deras semester är slut jag heller måste jag medge. Kommer bli mycket krångligare med hur vi ska ta oss till och från jobbet nu t.ex., och så kommer jag få mycket färre ensamma kvällar. Kan ju redan nu säga att jag kommer tillbringa mer tid på mitt rum än i tv-rummet från och med i dag i alla fall.
    Jo förresten, haha, jag såg aldrig The hangover igår. För när jag slog på den, så insåg jag att jag hade tagit hem en med finsk text. Hahah, som jag skrattade åt mig själv då alltså! Det är helt otroligt typiskt mig. Så det fick bli ett par avsnitt av One Tree Hill i stället.
    Men nu ska jag som vanligt gå och lägga mig och vila en stund. Vi får hoppas att det inte blir mer än en timme i dag bara ;) Hejsvejs!




Sofie.

Skön dag

Den här dagen började med en otroligt härlig sovmorgon till 11:15. Jag hade egentligen ställt väckaren på tio men måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknade av ett sms en timme och en kvart senare. Lite eld i rumpan fick jag i och med att jag skulle åka halv men det var inga problem. Jobbade i tre timmar (tre ganska onödiga timmar, men jag får ju pengar) och sedan handlade jag mat och "snacks" (haha, som jag hatar det ordet) till i kväll.
    Filmen igår var väl sådär. Jag älskar ju Harry Potter, så bara känslan av att sitta där och se skådespelarna och se hur snyggt filmen är gjord, gjorde ändå att jag tyckte det var värt pengarna. Men boken var såklart bättre. Jag har alltid tyckt att böckerna varit mycket bättre än filmerna, men här slår boken filmen med hästlängder. Sedan sa Joel att de tydligen tänker dela upp sjuan i två filmer? Hur ska det bli? Jag kommer ju bli skitjäkla irriterad om de låter det gå lika länge mellan de två filmerna som de låtit det göra med alla de senaste. Men ja, det kan ändå vara bra med ett tvådelat slut, så kan de få med fler detaljer kanske :)
    Jag blev supersugen på godis alldeles nyss, så jag funderar faktiskt på att åka och köpa. Håller på att ta hem The Hangover, jag vet inte om det är en bra version eller någonting men jag hoppas det i alla fall. Har hur som helst ändå bestämt mig för att se den i kväll så. Jag är ju helt ensam hemma så jag tänkte passa på att njuta :)
    Och i morgon börjar jag tolv igen så jag har sovmorgon då med. Lovely! Adjö.





Sofie.

Stressat inlägg

Jag är superduperstressad! Kom hem för kanske en kvart sedan och har redan slängt i mig halva min mat, men den var asäcklig så tänker verkligen inte äta mer av den. Nu, då jag skrivit klart det här, ska jag hoppa in i duschen och snabbt ska det gå! För sedan ska jag åka och hämta upp Joel och sedan ska vi åka till Härnösand och titta på våra drömpartners! Eller ja, typ i alla fall. Emma Watson är hans och Harry Potter är min :D
    Pratade med Magda nyss och det lutar mot att äta middag med Sofi i morgon kväll. Kommer säkert bli trevligt :)
    Men gud, nu måste jag sluta. Jag ska ju tvätta håret och allt! Hejdå!!




Sofie.

Trött dag

Ja jäklar i mig vad trött jag har varit i dag, haha. Somnade på soffan framför bullerbyn igår kväll (eller i morse blir det ju), var bara en ren slump att jag vaknade vid tio i sex i morse för jag hade inte ställt någon väckare. Väntade mig inte riktigt att slumra till här ;) Men jag klev hur som helst upp då, drack lite juice och gick sedan och la mig igen och somnade såklart om. Vaknade igen tjugo över sju och då var det bråttom vill jag lova! Men ibland är jag ju som en oljad blixt så jag kom ändå iväg vid halv typ, awesome!
    Väl på jobbet gick baket ganska bra, men efter lunchen då jag skulle gå och sätta mig i kassan, det var då jag började känna av tröttheten. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna alltså, det var riktigt hemskt. Men jag behövde "bara" sitta där i två timmar och sedan kunde jag gå och handla lite mat för att sedan åka hem. Höll nästan på att somna vid ratten på vägen hem också, haha!
    Då jag kom hem gick jag nästan direkt och la mig, och sedan var det ingen som väckte mig så jag sov i fem jäkla timmar. Vaknade av att hemtelefonen ringde och var helt säker på att det var en ny dag och att jag hade försovit mig. Alltså, jag undrar när det ska hända egentligen? Jag tycker ju att det borde hända snart. Har ändå jobbat bra många veckor nu. Men jag kommer hur som helst aldrig somna i kväll.
    Jaja, i kväll tror jag bestämt att jag ska se på andra Harry Potter-filmen. Såg på ettan häromdagen. Jag laddar inför då jag ska se sexan på bio nämligen! Eller åtminstone är det vad jag försöker intala mig. I självaste verket är det faktiskt så att jag avgudar de där filmerna. Helt underbara! Jag vill verkligen gå på Hogwarts :D Haha!
    Men nu börjar det spåra ur, så hejdå!




Sofie.

Home again

Åååh, vilken kväll jag har haft! Har faktiskt haft riktigt jäkla roligt hela kvällen. Den började med att jag hämtade upp Magda då jag kom från jobbet, och hon var här medans jag svidade om. Sedan kom dippan och hämtade oss och därefter bar det av emot Kramm. Väl där stötte jag på en massa välkända ansikten (väldigt många som var mycket äldre än jag, min kusin osv, höhö). Hade världens underbaraste samtal med världens underbaraste före detta svärföräldrar också, huhu! PUSS <3 Och då Kramm stängde begav vi oss såklart till efterfesten på Gladan ;) Haha! Där gick vi lös på dansgolvet hela sista timmen innan det var dags för mig och min lilla björnunge att bege oss hemövers.
    Sjukt lyckad kväll för min del hur som helst! Känns halvjobbigt att jobba i morgon men vad gör man inte för lite stålars? Dessutom har jag skrivit typ fyra gånger tidigare att det ju inte är en sån himla lång dag heller så det kommer gå bra. Nu hade jag tänkt segla in mot köket och göra mig någon liten smörgås. Vi får se vad kylskåpet har att erbjuda, så att säga. O'boy ska jag i alla fall ha! Har längtat ända sedan jag satte mig i björnbilen :D
    Godnatt alla beundrare, jag älskar er också :)




Sofie.

Grillafton

Det blev ingen solning för mig i kväll. I stället åker jag och Magda på Kramm, höhö. Jesper är på väg och ska hämta oss nu så jag får fatta mig kort. Känns halvjobbigt med jobb klockan åtta i morgon men man får bita ihop ;) Jag jobbar ju bara till två så det känns rätt lugnt. Plus att jag är på brödet så, jag behöver inte vara så himla trevlig heller, haha.
    Jaja, Magda bara surrar och surrar så jag måste sluta nu. Men jag återkommer nog inte förrän i morgon då jag kommer hem :D PUSS!

Och tack till Jespan för att han hämtar oss, puss!



Sofie.

Åter igen, så typiskt mig

Jag visste väl att det faktum att jag haft en sån bra dag hittills skulle straffa sig. Åkte för att hämta ut kortet och var superdupernoga med att komma ihåg passet. La det bredvid mig i passagerarsätet och allting. Brummar på, lyssnar på musik, kommer till Lunde och kommer på att ja visst ja, man skulle kanske ha någon annan lapp med sig också?! Så ja, det var bara för mig att vända och nu får jag hämta ut det där kortet i morgon i stället. Men egentligen gör det inget för jag har inga pengar att sola för just nu ändå, det får jag i morgon och då passar det väl bättre att jag gör det då, smart!
    Nu är jag vrålhungrig eftersom jag valde luren i stället för smörgåsen tidigare, så nu blir det något ätbart framför slutet av Pretty woman som jag aldrig såg klart igår kväll. Hejsvejs!




Sofie.

King of wishful thinking

Den här dagen har gått hur fort som helst. Har bakat och haft mig och sedan satt jag i kassan de två sista timmarna och då bara sprang tiden i väg. Haha, hur stört låter inte det då? Har aldrig varit med om det tror jag. Men det var skönt i alla fall, och nu är jag äntligen hemma.
    Då jag kom ut till bilen på parkeringen så märkte jag att någon hade vickat in min vänstra backspegel? Haha, fattade nada. Jag började backa ut och så skulle jag titta om jag höll på att backa in i någon bil och så såg jag plötsligt mig själv där. Haha och jag menar, vem gör det liksom? :D Vickar in någon annans backspegel, och av vilken anledning? Men det gick ju bra i alla fall, fast jag fick åka in på dollars parkering och ställa mig där för att vrida tillbaka den, som den nörd jag är ;)
    Nu tänkte jag eventuellt vila en stund, eller ta en smörgås, har inte riktigt bestämt mig än. Vid fyra ska jag i alla fall åka tillbaka in till Kramfors för att hämta ut mitt körkort. Jag hade en sån tur i morse att jag faktiskt oavsiktligt glömde mitt pass, och utan det kunde jag ju inte hämta ut kortet. Med andra ord slapp jag vänta i Kramfors i två timmar. Eller ja, mamma hade nog inte tvingat mig heller men ändå, fick mindre dåligt samvete över bensinkostnaderna på den här vägen :D
    Jag funderar på att kanske sola medans jag är i Kramfors också. Trots att jag brände mig fördärvad igår typ, haha! Märkte det inte ens. Inte förrän igår kväll då jag skulle borsta tänderna märkte jag det, två vita ringar runt ögonen och alldeles röda kinder ;) Finns nog ingen som ser lika rolig ut som jag då man bränt sig i ansiktet. Men bjuppar på det jag! Det hade lagt sig lite tills i dag så, kunderna blev inte helt förskräckta i alla fall ;)
    Men hjälp vad jag svamlar, nu ska jag gå härifrån, hejdå!


I'll get over you, I know I will.
I'll pretend my ship's not sinking.
And I'll tell myself I'm over you,
'cause I'm the king of wishful thinking.



Sofie.

ÄNTLIGEN

Äntligen har jag något roligt planerat inför den här sommaren :D Så nu kanske inte mina arbetsdagar kommer kännas så himla jobbiga längre. Eller jo okej, vem försöker jag lura? Klart att de kommer kännas jobbiga men ja, äh. Det kommer i alla fall bli superroligt och jag ser fram emot det helt galet mycket!
    Nu ska jag se klart på Pretty woman som jag slutade titta på för typ en och en halv timme sedan. I morgon är det som jag sa jobb mellan 08:00 och 14:00, sedan måste jag typ vänta två timmar i Kramfors tror jag? För jag ska hämta ut mitt körkort som kommit. För nu, när det är sommar, har posten tydligen lagt sig till med jättekonstiga öppettider? Typ stängt i fem timmar mitt på dagen. Dooooh! Precis under de timmarna hade jag behövt komma dit :D Haha. Men jaja, vi får se hur jag gör.
    Nu blir det som sagt film, godnatt!




Sofie.

Slut på ledighet

Min sista lediga dag har jag spenderat först och främst i sängen, och sedan var jag med Magda en sväng. Vi åkte till Nyland och handlade och sedan solade vi. Som vanligt blev jag inte ett dugg brun men, haha, det är visst inte meningen att jag ska bli brun den här sommaren :) Så enkelt är det.
    I morgon är det jobb som gäller. Men jag jobbar bara 8-14 så det känns rätt okej. Vad tråkigare är är att jag jobbar till 19:15 på onsdag och att jag börjar jobba 08:00 på torsdag. Jag hade gärna gått på Kramm på onsdag annars men nu känns det kanske inte sådär superlockande. Inte då jag slutar sådär sent i alla fall. Ska i sånna fall vara ifall vi kanske kan ha lägenheten... Hm, men jag tvivlar på det. Äh, vi får se hur det blir.
    Nu ska vi i alla fall snart äta så jag ska ta och runda av. Hejdå.




Sofie.

Dirty dancing

Nu ska jag se på Dirty dancing för första gången i hela mitt liv. Hur sjukt är inte det? Jag, som är den tjejigaste tjejen som finns, som älskar alla sånnadär romantiska tjejfilmer, jag har inte sett typ urfilmen av romantikgenren. Jättekonstigt kan man tycka. Jag har såklart hört musiken och typ sett klippet då hon hoppar upp och leker flygplan med killen men ja... Nu är det dags! Tänker äta chiliostkrokar och dricka coca-cola så det står ut genom öronen också. Det kan nog aldrig slå snett.
    Men alltså allvarligt, måste få dra det här också. Jag har sovit HELA dagen! What's up with that? Varför sover jag? Jag borde inte vara så trött för jag sov rätt länge i natt. Tror jag och Emmeli kom i säng typ vid tre kanske, och så vaknade jag halv elva. Det är en lång natt för att vara jag. Sedan kommer jag hem och somnar på soffan efter ett avsnitt av one tree hill, sover i tre-fyra timmar. Kliver upp för att äta mat och efter maten somnar jag nästan direkt igen och sover ytterligare tre timmar. Haha, sicko. Jag lär ju somna jättetidigt i natt. Tur jag är ledig i morgon.
    Jaja, film var det. Hejhej!




Sofie.


HJÄLP

Jag har aaaptråkigt. Har verkligen ingenting att göra. Har ingenting att se på tv, och jag känner inte ens för att se på tv. Vill inte titta på one tree hill eller vänner heller. Jag skulle helst vilja läsa men jag har ingen bok. Eller ja jag har ju massvis med böcker men är inte så sugen på att läsa om någon, höhö. Eller helst förresten, helst av allt, skulle jag vilja åka och köpa en glass. En twister skulle sitta jääääkligt fint! Men sist jag åkte till Nyland för att köpa twister fanns det varken på ICA eller Statoil (eller vad fasen den där macken heter nu), och jag vet inte om jag vågar chansa. Har ingen bil heller tror jag.
    Förresten, är det bara jag som tycker att Twister var mycket godare på den tiden då den hette Spirello? :D Åtminstone lät den godare. Och jag blev mycket gladare av att köpa den då. Ni hör ju, själva ordet Spirello bara sprutar ju endorfiner! Haha.


Twister
Spirello




Sofie.

Impulsbesök på glajjan

De ändrade planerna blev ändrade. Så i stället för en mysig kväll i Emmelis stuga blev det en rolig utekväll i Kramfors. Haha det är faktiskt sant, jag hade superkul. Hann med mycket under den där kvällen jag. Många deeptalks, haha. Men det är sånt som är kul! Lite stressigt blev det ju såklart innan vi kommit fram till Kramfors, och jag hittade absolut ingenting av det jag ville ha på mig. Så jag sprang runt här i bara underkläder med ytterdörren på vid gavel som en annan galning. Hahaha, ibland är det skönt att bo ute på vischan ;)
    Men då jag slutligen kom iväg skulle jag på nåt vänsters vis hitta ut till Emmelis stuga i Berghamn där jag skulle hämta upp henne. Var jäkligt orolig kan jag säga. Inte min starka sida att förstå vägbeskrivningar och det hade inte varit så roligt att ha åkt vilse där ut, på en annan vischa, helt själv. Men det gick fint och det visade sig att det inte var så himla svår väg dit ut. Supermysig stuga hade de i alla fall. Där ska jag tillbringa någon kväll i sommar, det är en sak som är säker :D
    Nu har jag i alla fall ganska precis kommit hem och funderar på att ta en dusch. Känns som att jag kan behöva det för att pigga på mig. Måste säga att det var modigt av mig att köra hem ifrån Kramfors. Men vad gör man inte för en strandsatt storebror? ;)
    Nej, dusch var det ja. Återkommer säkert senare. Adjöss!




Sofie.

Ändrade planer

Åker ut till Emmelis stuga efter bion i stället, vi ska dricka vin hon och jag (hahahaha, ja precis) och bara mysa på. Så jag återkommer inte förrän i morgon. Men vi hörs dåra fans! PUSS




Sofie.

Fashion!

Sitter och lyssnar på Lady Gaga nu. Eller jag lyssnar bara på fashion, sitter inte och lyssnar på hela hennes låtlista. Men älskar hennes texter. Alltid kaxiga och fyllda av självförtroende. Så nu kommer det väl bli så att jag lyssnar sönder den här låten då, som det blev med Pokerface, haha.
    Jag har alldeles nyss dushat, om typ trekvart ska jag bege mig bort mot Klockestrand där jag ska plocka upp tjejerna innan vi sedan fortsätter mot Härnösand. Satte mig bara här för att fördriva tiden faktiskt, för jag har ingenting att göra. Eller jo, jag borde äta något, men jag vet inte riktigt vad. Har en grillad kycklingvinge i kylskåpet men jag känner mig inte så sugen på den, plus att jag inte har något att äta till. Dum som jag är köpte jag bara en avocado igår, fastän det var två för tio. Men ja, det är smällar man får ta det.
    Hm, det här blev inte ett sånt himla bra tidsfördriv ändå. Hade ju inget att skriva om? Tänkte jag med då tro. Nu ska jag i alla fall dra iväg ett sms till Emmeli och sedan gå och göra mig någon smörgås kanske. Ja, så får det bli! Hejdå.

Fashion! Put it all on me.
Don't you wanna see these clothes on me?
Fashion! Put it all on me.
I am anyone you want me to be.






Sofie.


Skrållan, Ruskprick & Knorrhane

När jag vaknade i morse var jag säker på att det var söndag. Att jag hade haft en ledig dag och att jag bara hade två kvar. Sorgen i mitt hjärta kan nog inte beskrivas ;) Haha, men sedan insåg jag att det visst var lördag och att jag hade heeeela min ledighet framför mig! Så då blev det genast bättre :) Och det var ganska skönt att inse att jag inte skulle gifta mig också, haha.
    Nu sitter jag här i soffan och tittar på Saltkråkan och äter chips, haha. Eller saltkråkan är det väl egentligen inte eftersom filmen inte heter så? Superkonstigt. Hur som helst stör jag mig hur mycket som helst på den där jäkla Stina! Irriterande unge. Fast hon är ju snäll egentligen, i alla fall i den här filmen då hon blivit äldre, men fortfarande stendryg. Haha, och nu gav Tjorven i från sig världens mest fejkade gäspning :D Saltkråkan är kärlek. Astrid Lindgren är kärlek!
    Men i dag blir det i alla fall bio med Jennie och Emmeli som jag skrev igår. Kom på nu att jag nog måste hämta mobilen i sängen ifall någon av dem ringer :) Så jag ska springa och göra det nu. Återkommer kanske i kväll då jag kommer hem. Om det inte blir nåt impulsbesök på härliga glajjan! Hahah, hejsvejs :D



Sofie.

Impuls!

Haha, kvart över tolv kom jag och Emma på att jag skulle åka och hämta Emma i Lunde. Hon ville ha dipp och jag hade dipp, hon ville se film och jag hade film, så what to do liksom? Nu sitter vi i alla fall här och väntar på att filmen ska anlända.
    Men ja, hmm, det kommer nog bli läskigt att åka hem själv sedan när jag släppt av henne i Lunde igen :( Hjälp. Jag får nog låsa dörrarna. För visst kan man göra det fastän man kör? Haha. Bra att jag vet sånt när jag har körkort. På väg till Lunde nu kom jag på hur man fixade helljus också :D Bra Sofen!
   Jaja, hejdå :D




Sofie.

Långhelg

Så nu, efter massvis med jobbdagar, får jag äntligen min efterlängtade ledighet på tre dagar. Tänker INTE svara om det ringer från Konsum, haha, så är det bara. För nu tänker jag njuta och ta hand om mig själv. Jag är trots allt sjuk och det är inte roligt att gå omkring inne i butiken då.
    Emmeli ringde i dag och frågade om jag ville åka på bio med henne och Jennie i morgon och det tackar man ju inte nej till :) Så vi ska åka och se Ice Age. Vet inte riktigt vart de hade tänkt sig men jag antar att det blir Härnösand. Så det kommer nog bli roligt :) Har saknat mina små pinglor minsann!
    Annars har dagen gått rätt tungt. Jag åkte hem till momma på lunchen och åt där. Blev fil och flingor, haha. Sedan tänkte jag vila en stund på soffan men min mobil gick såklart varm under den lilla halvtimmen jag hade på mig så ja, jag somnade ungefär fem minuter innan jag blev tvungen att åka ner igen. Perfekt! Var ju jättepigg då.
    Men jaja, i kväll ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Till mitt stora förtret hade mamma och pappa valt att komma hem i dag, så jag blir inte ensam som jag hade hoppats ;) Haha. Men ja, vi får se hur kvällen artar sig. Nu ska jag hur som helst gå och ta mig en liten lur. Adjö! :)



Sofie.


James Lucas Scott


"Well, some people lead and some people follow."



Han har så rätt, jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Tandställning helt i onödan?

Hahaha, jag fick just värsta uppenbarelsen här... Eller uppenbarelse var verkligen helt fel ord att välja men ändå, haha, det är så himla roligt. Senast jag var hos tandregleraren (i tisdags) så sa tandsköterskan där att så fort gluggarna efter mina utdragna tänder har gått ihop helt så är det inte alls länge kvar, och det kommer de att ha gjort då jag kommer dit nästa gång. Vilket är typ första september. Så jag kanske får ta bort den innan jul då? Wöhöööö, vore ju verkligen helt awesome.
    Jaja, haha, hur som helst så satt jag just och pratade med Elin om tandläkare och då kom jag på att jag inte varit hos en riktigt tandläkare på typ över ett och ett halvt år nu. Och brukar inte sådana koller vara typ regelbundna, med ett års mellanrum eller någonting? Och tandregleraren kollar ju aldrig om jag har några hål eller liknande.
    Så nu till min uppenbarelse, haha. Tänk om det nu blir så att jag tar bort tandställningen någon gång i slutet av det här året, och så kommer jag till en riktigt tandläkare då och han upptäcker att alla mina tänder är så totalt genomruttna att jag helt enkelt måste dra ut varenda en? Hahaha, vore inte det helt hysteriskt! För att inte tala om hur ironiskt och hur typiskt mig det skulle vara :D Hahaha, det här kommer jag att grubbla länge på. Jag tror jag måste ringa mamma nu och fråga vad hon tror om min teori, haha. Hejdå!





Sofie.


Uppdatering.
Mamma sa att jag tydligen fått en kallelse till tandläkaren som hon glömt att berätta om för mig. Jag sa till henne att det kanske är dags att hon slutar öppna min post, haha! Hon sa då i panik att jag skulle skynda mig att ringa folktandvården. Så det blir mitt nästan uppdrag, adjöken igen!


Uppdatering igen.
Haha nej men allvarligt, det här börjar bli löjligt. Folktandvården i Nyland har tydligen semesterstängt. Haha, jag lovar er att jag missat min tid, och att jag kommer ha helt genomruttna tänder när jag tar bort min tandställning. Haha, måste ringa mamma igen. Men den här gången kommer jag inte att återkomma, hahahaha men vad roligt jag har!

Bumpy road

Vad är det egentligen som händer då allting bara väller över en helt plötsligt? Jag borde sova, men i stället sitter jag här och orkar inte svara någon på msn eller någonting. Jag vet att jag sa att jag var på väg tillbaka, och det är jag, men vägen kommer vara riktigt jäkla gropig märker jag nu. Jag känner dock mig själv, och vet vilken styrka jag har trots att jag ofta försöker hävda motsatsen.
    Men mitt absolut största problem är helt klart ordet jag valt att sätta på ryggen. Kärlek. Världens vackraste ord, men kanske det allra mest jobbiga då det inte går som man önskar. Förmodligen är jag den som fått flest törnar av det där jädra ordet också, haha, lite ironiskt kan man tycka. Men jag har bara mig själv att skylla. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är hemskt blåögd för att vara så brunögd.
    Men jag ska ta mig ur den här lilla gropen, tro mig :)



Sofie.



Och för er dumburkar som som vanligt inte förstår någonting:

blå|ögd [²bl'å:ög:d Uttal] -ögt -ögda adj.
godtrogen
god|trogen [²g'o:dtro:gen Uttal] -troget -trogna adj.
omisstänksam; lättlurad



Sjuk

Jag har gått och blivit sjuk, lagomt inför min tredagarsledighet som kommer här till helgen. Känns jäkligt bra måste jag säga! Ehe... Så himla typiskt mig faktiskt. Jag blir aldrig sjuk, förutom då jag ska vara ledig. Skulle egentligen vara ledig i dag, men fick hoppa in för Pinny som skulle på begravning, och jag har gått runt och snörvlat, hostat och nyst (och hickat) hela dagen. Därför hörde jag med min älskling Linaflina om hon kanske ville jobba för mig i morgon i stället, så att jag kan stanna hemma och kurera mig, och ängeln sa ja! Så jag pratade alldeles nyss med Marcus och han sa att det var okej. Så i morgon blir det stanna hemma framför datorn och titta på One Tree Hill och Vänner :)
    Annars har dagen trots allt varit störtkul, för jag har världens bästa lillasyster på mitt jobb :D Finns nog ingen roligare (eller mer deprimerande? haha) tjej än hon. Hon går minsann omkring och tänker på döden ska ni veta! Typ funderar på sin begravning och sådär. Inte rädd för nånting hon ;)
    I kväll har jag tittat på Michael Jacksons minnesceremoni på aftonbladet.se. Måste säga att det nog var bland det finaste och kärleksfullaste jag sett. Ammis sa att hon grät då hans dotter talade, men jag kan säga att jag grät bra många fler gånger än så. Jag har aldrig varit något särskilt stort fan av Michael Jackson, men efter den där ceremonin önskar jag att jag varit det. Tror på fullaste allvar att han var en riktigt bra människa som fick stå ut med en massa onödigt crap för att folk inte vet att sköta sina egna liv. Men jag hoppas hur som helst att han har det bra, vart han än är nu.
    Nu ska jag hämta chips som jag ska plåga i mig trots att jag inte kan tugga, haha. Ja, vi får väl se hur det går! ;) Chips ska jag i alla fall ha. Och ett glas coca-cola. Biiiig cravings! Hejdå :D



Sofie.

Snabbinlägg

Dagen har varit bra. Resan till Sundsvall gick kanon bortsett från att jag fick en smula panik då jag såg att jag nästan inte hade någon bensin alls och inte hann tanka innan jag hade tid hos tandläkaren. Men snälla tandsköterskan förklarade vägen till närmsta Statoil när jag var där så det gick fint :) Blev i och för sig lite problem då jag skulle tanka också men, haha, det är en annan historia.
    Nu ska jag alldeles strax äta och sedan beger jag mig mot Mjällom :) Ska hämta upp Emmeli på vägen också. Några av oss tjejer i klassen ska träffas och mysa och basta och ha oss :D Kommer bli supermysigt det. Plus att vi ska vara hemma hos Elin, som har världens underbaraste hem!
    Men ja, nu ropar pappa att det är mat så jag ska kila. Återkommer kanske i kväll då jag kommer hem. Hoppas alla har en fortsatt bra kväll :) Adjöken fröken!



Sofie.

Ett litet tidsfördriv

1. Jag har insett att min senaste kyss... var onödig och precis lika meningslös som alla mina kyssar det senaste året.
2. Jag lyssnar på... Pernilla Andersson - Johnny Cash och Nina P.
3. Jag pratar... så fort jag får chansen.
4. Jag tycker om... att skratta. Och vara ironisk!
5. Mina bästa vänner är... långt ifrån mig, känns det som.
6. Min första riktiga kyss... var verkligen iiiinget att skryta om.
8. Jag avskyr när folk frågar... hur jag mår, och om jag är ledsen.
9. Kärleken är...  förmodligen den finaste gåva en människa kan ge, och få...
11. Jag gillar att... skratta. Och vara ironisk!
12. Jag kommer aldrig att... läsa kemi, fysik, biologi eller matematik igen.
13. Jag är hemligt förälskad i... någon som jag trodde jag kommit över.
14. Sist jag grät var... i lördags.
15. Min mobiltelefon är... världens finaste.
16. När jag vaknar på morgonen... undrar jag alltid vad det är för dag. Alltid.
17. Innan jag går och lägger mig... tänker jag alltid, alltid på kärlek.
18. Just nu tänker jag på... hur töntigt det är att jag faktiskt sitter och svarar på det här.
19. Bebisar är... för det mesta alldeles underbara.
20. Idag har jag...  jobbat och tittat på one tree hill.
21. Ikväll ska jag... sova.
22. Imorgon kommer jag... jobba och köra bil.
23. Jag vill verkligen... göra om och göra rätt.


This is me

Förstår att ni saknat mig under alla dessa dagar som jag inte riktigt bloggat om något väsentligt, men grejen är den att jag börjar hitta tillbaka. Tänker skärpa mig nu, och inte låta någon trampa på mig mer. För jag är en bra människa, som bara hamnat snett på grund av dåliga beslut tagna av mig själv, och enbart mig själv. Jag har gjort saker jag inte är särskilt stolt över, men tänker ändå att sådant på sätt och vis hör livet till. Och det har gett mig en viss erfarenhet. Men som jag sa, jag tänker skärpa mig nu, för jag vet vad jag kan och jag vet var jag står. Jag förtjänar bättre än det jag fått stå ut med på senaste tiden :) This is my life, and I'm taking a stand, som Jamie skulle ha sagt.

Jaja! De senaste dagarna har jag inte känt för att skriva här. Jag har bara jobbat och tittat på One Tree Hill, och jag har trivts ganska bra med att bara vara. Nog för att jag knappt står ut med jobbet jag har, men det håller mig i alla fall sysselsatt och jag slipper sitta hemma och gräma mig. Träffa människor får jag också göra, glada som sura :) Vilket jag gillar! Särskilt de glada då, förstås, haha.

I helgen var jag på gatufesten. Jag och Emlan blåste ner till Sundsvall efter att vi slutat vid femtiden. Vi gjorde oss i ordning blixtsnabbt! Alltså på allvar, vi duschade och sminkade oss på mindre än 50 minuter. Det är bra jobbat! Särskilt för att vara jag, det vet alla som känner mig :) Men den kvällen var i alla fall mycket rolig. Och den slutade inte hemma hos Maria och Henke som jag trott, utan den slutade med Emma Jonasson på en madrass under ett bord i en lägenhet vars ägare jag aldrig träffat :D Men kvällen var galen och rolig!
    På lördagen gick jag, Emma och Sophia på stan till en början. Jag hade i alla fall Emmas kläder på mig, blev minsann ingen walk of shame för mig inte! Vi åt en sallad var och sedan traskade vi runt lite här och var innan det bar av till lägenheten igen. Jag sov en stund och sedan kom Daniel och Emelie och hämtade mig och vi åkte till Essvik igen. Jag sov en liten stund till, sedan gjorde vi oss i ordning för ännu en kväll. Även denna kväll tyckte jag riktigt, riktigt mycket om. Jag fick träffa den person som jag nog tycker om allra mest i hela världen :) Emmeli Hedström, min vackra blomma. Helt underbart att få krama henne och prata ut om min misär. Sedan slutade den med lite gnäll, men det gick bra.
    På söndagen vaknade jag med ett ryck och såg att klockan var 09:59, haha! Jag skulle börja jobba 12:00 i Kramfors och jag skulle dessutom köra hem själv. Därför hade jag TÄNKT åka klockan tio för att få lite svängrum liksom, inte behöva stressa osv. Men nu blev det som det blev, eftersom jag glömt att ställa väckaren. Så det var bara att hoppa upp, slänga lite kallt vatten i ansiktet och sätta sig i bilen. Fick i mig någon halv macka och ett saftglas innan med. Men ja, bilresan gick i alla fall superbra så jag är nöjd med mig själv! Och så jobbade jag bara tre timmar så det var inte allt för jobbigt.

I dag började jag klockan tio och slutade kvart över åtta. SOM jag avskyr dessa dagar! Men som tur är så har jag bara en sån dag varannan vecka så det känns ändå rätt lugnt. Har ett ganska soft schema måste jag tillstå. I morgon jobbar jag åtta till två och sedan blåser jag ner till Sundsvall igen. Tandläkaren, på riktigt denna gång. Jag, mamma och pappa åkte ner helt i onödan förra tisdagen, för att jag fått för mig att det var då jag hade tid :D Tji fick vi!

Men jaja, jag ska inte skriva mer nu. Har faktiskt inget mer att skriva heller. Tänker titta på One Tree Hill jag, för det är det jag gör allra hellst :D PUSS på alla underbara människor. Och särskilt puss till min lillasyster Amanda som lyser upp mina dagar hela tiden! <3




Sofie.


Quote

Albert Camus once wrote, "Blessed are the hearts that can bend, they shall never be broken."
But I wonder... If there's no breaking there's no healing. And if there's no healing, then there's no learning. And if there's no learning, then there's no struggle. But the struggle is a part of life. So must all hearts be broken?

TYPISKT MIG

Aaaah, nu är jag helt vansinnig! Jag sitter och skriver min namnteckning dagarna i ända i kassan på Konsum. Varenda jäkla premiecheck och vartenda jäkla kredit/företagsköp (?) som kunderna kommer med. Man kan ju tycka att jag bör vara van, och att den bör vara snygg. Men tror ni inte, på självaste jävla fan (ursäkta), att jag skriver den absolut fulaste namnteckning jag någonsin skrivit då den är som allra viktigast?! (!!!!) Jag kommer i alla fall aldrig kunna visa upp mitt körkort för någon  :(
    Jaja, dagen har hur som helst varit helt okej. Den började kasst med en massa krångel så jag låg efter i schemat typ hela dagen sedan, men det är smällar man får ta. Jag fick trots allt lite hjälp av Ammis där ett tag så då kom jag ikapp mig litegrann i alla fall :) Och när jag hade slutat skjutsade jag runt henne i Kramfors lite, haha. Närå, men körde förbi hennes hus och sånt. Sedan skjutsade jag hem henne till sin mormor som satt ute med sina kompisar i skuggan, och så fick jag en liten vink också, haha. Måste nog vara världens sötaste mormor. Till och med sötare än min! :D Och då jag släppt av Ammis var det fotografering som gällde.
    Men nu ska jag vila en stund tror jag, om jag inte går och poppar popcorn (ja, mitt på dagen!) och slår på ett avsnitt av one tree hill. Den som lever får se! Eller jag får i alla fall se, för jag lever ju :) Hejdå!




Sofie.

Värmebölja x 1000

Alltså fyyyyy fan vad varmt det har varit i dag. Inne på Konsum! Jag känner såhär, att nog för att det kan vara varmt ute, men då det till och med blir så att man svettas som en galning inne på Konsum då är det något som inte står riktigt rätt till. Haha. Jag har verkligen varit svettig hela dagen, särskilt då jag fick springa ut och in på lagret efter arabiskt ris (som skulle hete Habibi men som det bara stod AAAAA på) ett antal gånger. Inge kul har det varit. Och det här har nog varit min längsta arbetsdag någonsin, trodde aldrig dagen skulle ta slut.
    Men nu har den i alla fall gjort det! Och jag och Emlan höll nästan inte på att kunna komma hem. Eller jo, hem kunde vi komma, men inte in i huset. För Emlan tog reservbilnyckeln av någon dunkel anledning i morse och den har vi ingen husnyckel på. Sedan åkte mamma och pappa ut till stugan i dag och Daniel fick skjuts till nån jäkla båt i morse så han har heller ingen nyckel. Dock hade mamma och pappa (åter igen av någon dunkel anledning) lämnat balkongdörren öppen, så vi fick klättra. Emelie började eftersom hennes byxor var en aning mer lämpade för klätteraktivititeter, men det blev ju bara ett jäääädra gnäll ;) Så hon klättrade upp, skrek lite och klättrade sedan ner igen. Så jag fick kliva in och ta över situationen, och nu är vi inne!
    Om någon timme eller så ska vi åka och hämta upp Daniel i Gallsäter tror jag det var. Därför tänkte jag slå på ett avsnitt av One Tree Hill nu och fördriva tiden med. Börjar på säsong fem nu, LOOOOVELY! Bye bye :)




Sofie.


RSS 2.0