Sockproblem

Nu ska jag berätta om en sak som är så himla typisk för Sofie Stattin.
    Igår när jag och Emma var i Örnsköldsvik så stod Emma inne på Hennes & Mauritz och provade kläder, under tiden stod jag utanför och tittade på stickade sockar. Vita ville jag ha, för att jag tycker de ser så mysiga ut. Ja, jag tittade på storlekarna och var väldigt noga med att det skulle vara storlek 36 och inte 39, för förra året råkade jag nämligen ta fel då jag köpte ett par grå. Och så hittade jag ett par som var rätt fina, och tog dem. Och så kom Emma ut från provhytten och precis då såg jag ett par ännu finare! Så jag hängde tillbaka de jag höll i handen och tog det finare paret. Traskade iväg till kassan och betalade för dem.
    Nu satt jag vid köksbordet och pluggade, och så sneglade jag mot stolen bredvid för att jag såg någonting vitt. Det var mina fina, vita sockar. Jag tog upp dem för att gå med dem till min garderob och så såg jag det. Storlek: 39/41. Jag kan inte tro att det är sant! Jag som var så himla noga, och så lyckas jag med att ta ett par för stora ändå. Och jag hade tänkt ha dem någon gång till veckan, vilket naturligtvis inte går nu. För pappa ska ta med dem till Härnösand och försöka byta till sig ett par i rätt storlek. Ja, vi får väl se hur det går med det. Men besviken blev jag i alla fall :( Och som sagt, det är så otroligt typiskt mig...



Sofie.

Ett ljus har tänts

... Eller inte? Det är första advent och inte ett enda ljus har blivit tänt i det här huset! Just nu är det inte ens någon mer än jag som är hemma. Och så vitt jag vet har vi inte ens en såndär rackarns ljusstake med fyra ljus i? Detta är ju en smärre skandal om ni frågar mig. Jag får hoppas att min mamma tar sitt förnuft till fånga när de kommer hem och plockar fram den. För det här går ju verkligen inte. (Och jag vet inte var vi har den för i sådana fall hade ju jag självklart plockat fram den myself)
    Och i dag är då tanken att detta ska vara en pluggdag för mig. Vet inte om det riktigt är så den har sett ut, men jag har faktiskt gjort litegrann. Jag verkligen avskyr fysik, och måste egentligen plugga arslet av mig, ändå sitter jag här... Riktigt duktig tjej är jag. Säger till mig själv heeela tiden "nuuu går du och sätter dig och pluggar!", och varenda gång svarar jag "ja då, jag ska bara..." precis som pappa alltid säger att jag och Daniel brukar använda som standardsvar. Jag kan bara inte förstå var han fått det ifrån? Hoho.
    Hur som helst så hade jag och Emma en deal igår om att jag skulle gå och lägga mig innan klockan slog 01:00, vilket jag naturligtvis inte gjorde. Däremot gick jag och la mig innan hon var 02:00, så det kändes kanon! Dock sov jag i stället typ 11-12 timmar i natt så att jag skulle känna mig riktigt död. Men en dusch på det här så!
    I morgon är det skola och jag skulle som vanligt hellre göra någonting riktigt nasty, som att typ äta bajs, än att gå dit. Men vad gör man? Det är väl bara att bita ihop och intala sig själv att det snart är jul, för nu är det faktiskt snart jul. 24 dagar från i dag, hur vackert låter inte det då? Hihi. Helt underbart vackert tycker i alla fall jag.
    Ha en fortsatt trevlig dag! Nu ska jag gå och plugga. Jag ska bara...



Sofie.

Håller med Emma

Vi är verkligen dumma, dumma små flickor! Smart att vara vakna till klockan 06:00 på morgon då vi ska upp vid 10:00 senare samma dag. Särskilt då jag, som bara sovit två timmar natten innan. Inte sjutton kan man tro att jag går natur i alla fall! Hela dagen har varit som en enda lång bakisdag, haha. Vi vaknade och var skittrötta, förstår inte hur Emma orkade pallra sig till duschen ens, haha. Sedan åkte vi till Övik där det bara fanns skitotrevliga människor, vilket inte passade vår sinnesstämning något vidare. Precis som Emma skrev så var den enda trevliga personen vi träffade busschauffören. Hör och häpna! En kustbusschaufför? Är ju sjukt det. Men han var skitglad, snäll och trevlig, så han muntrade upp oss lite.
    Sedan jag kom hem har jag kollat lite fysik, ätit middag, och kollat ännu lite mer fysik. Fattar såklart fortfarande ingenting, och kommer förmodligen få ett underkänt på provet som skall skriva på måndagmorgon. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken tyvärr, det är bara att bita i det sura äpplet eller vad man nu säger.
    Men ja, jag ska återgå till skitfysiken nu. Ha en fin kväll!

Förlåt.



Sofie.


HAHAHAHA

Emmas senaste två inlägg var kanske de roligaste någonsin!
Kolla gärna in lillsnuttan här! :D

Myskväll i Lundeland

Nu sitter jag med Emma och lyssnar igenom festlåtar. Emma ska ju nämligen bränna skivan till nästa helg ;) Sjukt taggad på att göra det är hon! Sedan ska vi se på IDOL, ensamma, eftersom vissa hittar på en massa ursäkter. Men ja, what to do? Vi klarar oss nog alldeles utmärkt, eftersom vi är självständiga tjejer! Vi har gjort dipp, och så ska vi skära upp morots- och gurkstavar sedan. Vi känner oss lite deprimerade för att vi inte köpte något godis innan vi åkte hem men som sagt, vi är självständiga.
    Emma och jag lagade dessutom mat till L-G i dag! Eller ja, det var väl kanske mest Emma som kockade, men jag bidrog ju i alla fall med mitt trevliga sällskap. Men justja, hahaha! Kom på nu att hon faktiskt inte var någon felfri kock. Hon tappade nämligen hela jäkla fläskfilén på golvet! HAHA, och sedan nästan gallskrek hon på sin pappa som om det vore hans fel. Och där stod jag och vågade inte skratta eftersom hon var så elak ;) Men det gick över rätt snabbt som tur var, som alltid med lillgumman!
    Jaja, nu ska jag fortsätta hjälpa henne med skivan, så vi hörs!



Sofie.

Oh, what a beautiful morning

Haha, otroligt skönt med två timmars sömn i natt. Nu har jag nyss tagit en dusch, och håller på att äta frukost. Blir en sen lunch för mig i dag, ska ut och äta med Emma nämligen. Hon tyckte vi skulle lyxa till det i dag, då det är fredag och allt, tycker jag lät bra. Sedan åker jag till henne i kväll, och i morgon blir det lite seriös spendering av pengar i den stora staden Örnsköldsvik. Tror det här kan komma att bli en riktigt bra helg faktiskt :)
    På återseende mina vänner!


Sofie.

Finally done!

Sådärja, så var man klar med historian då. Har till och med gjort en skitsnygg framsida! Eller ja, skitsnygg var den väl kanske inte... Ganska så simpel faktiskt. Men jag brukar inte ens orka göra framsidor så jo, jag är väldigt nöjd med min insats ;)
    Nu blir det sängen, eller först ska jag slänga in lite kläder i tumlaren och så vidare, men det går snabbt. Sängen skriker nämligen på mig nu. "Sofen, Soooofen!" skriker den, hihi.
    GODNATT!


Sofie.

Kaffekok

Jag började lite senare med historian än vad jag hade tänkt, och här sitter jag nu och har fastnat totalt. Alla lämnar mig dessutom på msn. Eller Darijo är kvar, men de ska snart se på en film tror jag och då blir jag alldeles ensam med min misär. Dessutom har jag kokat kaffe alldeles nyss, för första gången i hela mitt liv. Mamma är inte ens vaken så jag fick prova mig fram helt själv!  Gick säkert skitdåligt, har ingen aning om hur man gör faktiskt. Jag googlade till och med på instruktioner typ, och där stod det hur man skulle göra. Men sedan stod det att efter man tillsatt kaffet så ska man låta det stå ett tag? Why is that? Kanske för att man ska låta kaffebitarna sjunka och sånt, men när vet jag att dom gjort det då? Jag fattar nada... Men jag behöver verkligen kaffet, för jag tror detta kommer att bli en låång, lång kväll/natt. Hade faktiskt behövt min vän Lina just nu, men hon sussar förmodligen på sitt sötaste öra. Så jag får helt enkelt se till att lösa det här lilla dilemmat själv.
    Sedan måste jag även packa en väska eftersom jag ska till Emma efter skolan i morgon. Och jag borde dessutom plugga mer på fysiken så att jag inte är helt lost i morgon om Robert ska hjälpa mig. Uhuu, det är mycket för Sofen nu. Men historian känns ändå värst, vet liksom inte vart jag ska börja med punkten jag är på nu. Men det löser sig säkert...
    Nu hoppas jag alla har en trevlig natt, för det har inte jag.


Sofie.


Uppdatering fem minuter senare:
Kaffet smakade helt okej!

Torsdag

I dag har jag suttit och läst om den där jäkla Heinrich Himmler, ledaren för SS, hela dagen. Dessa två bokstäver råkar vara mina initialer och han var även född på min födelsedag, sammanträffande? Wouldn't think so. Det här är ödets grymma sätt att visa att jag är en ond människa innerst inne. Men jag är fullkomligt nöjd med det, alla kan inte vara goda ;) Och vill ni veta en sak? Jag har faktiskt inte ens slagit på tvn på hela dagen, hur duktig är inte jag?
    Ja justja, kanske ska berätta att jag faktiskt stannade hemma från skolan. Det kan hända att det var fel av mig, men det var verkligen helt nödvändigt. Hade varit meningslöst att gå dit. Och jag är arton nu, så jag får ta mina egna beslut. I morgon tror jag Robert skulle hjälpa mig lite, om han nu ville det :) Sedan tror jag bestämt att det är dags för Sofen to get a grip! För jag känner att det här inte riktigt håller ;)
    Dessutom har jag haft en ihållande huvudvärk i tre dagar nu! Jag är inte säker på vad det beror på, men Emlan trodde att det kunde vara att jag dricker för dåligt. Så nu ska jag börja dricka vatten ganska regelbundet. Vi får hoppas att det hjälper :) Det skulle ju faktiskt även kunna vara kombinerat med all stress som jag tycker mig uppleva just nu. Äh, frågor som jag inte själv kan besvara, så nu droppar vi det.
    Jag har ganska dåligt samvete för att jag inte kunde luncha med Emma i dag heller, jag hoppas att det löste sig för henne på bästa sätt! Shit vad jag är skyldig henne mycket nu. Nästan så jag måste skolka hela nästa vecka för att luncha med henne varje dag ;) Haha, det tror jag nog hon kommer tycka låter som en bra idé! I alla fall så ses vi ju i morgon, och på lördag, ska göra allt jag kan för att gottgöra henne då ;) Haha!
    Nu ska jag i alla fall börja skriva på historian tror jag, wish me luck! PUSSSS.


Sofie.

Sjukdag

Haha, ja jag och Darijo blev hemma i dag. Kan verkligen inte förstå just nu hur jag fungerar. Jag var helt och hållet vaken 06:57... 06:58 sov jag som en stock, och vaknade då Emmeli ringde 07:43. Så ja, vi klev upp kanske tjugo minuter senare och började göra oss klara för att ta bussen som gick en timme senare än vanliga skolbussen. Och självklart missar vi den. Då vi kliver ut på bron ser vi bussen passera mitt hus, haha, helt sanslöst! Och Darijo påstår att vi skulle hunnit med den om vi sprungit, det sa han till och med till sin mamma, nöt! Vi hade aldrig hunnit ändå. Men hur som helst så gick jag in och ringde till mamma, som sa att jag skulle ringa till mormor eller annars sjukanmäla mig. Så jag ringde till mormor som tyckte det var lite dåligt väglag och så vidare, inte så otippat ;) Hur som helst så blev vi som sagt hemma. Men nu har han åkt hem, så det känns lite tomt här...
    Och nu har jag ännu mer ångest inför fysikprovet i morgon, vet verkligen inte vad jag ska göra. Emmeli sa att till och med Robert Lundgren behöver plugga till det här så det känns inte så himla lovande måste jag säga... Ska fråga mamma om jag får vara hemma, haha. Eller ja, så får man ju faktiskt inte göra, men vad fasen. Hellre det så att jag kan få plugga med en Robert som kanske kan allt sedan! Haha, egoistisk jag är :(
    Ojoj, nu fick jag just besök av Jehovas! Hur spännande låter inte det då? Fick en lapp som han sa skulle innehålla svaret på livets alla stora frågor. Känns skönt, ska spara den lappen tror jag, låter ju som en lapp man verkligen alltid kommer att ha nytta av :) Skulle visserligen vara ännu bättre med numret till författaren, som verkligen VET svaret på alla stora frågor. Men det kanske är mannen himself (Gud) och jag har hört att det är quite a challenge att få tillgång till hans nummer, så jag ger upp.
    Nej men det var nog vad jag ville ha sagt i dag, och så vill jag be om ursäkt till Emma för att jag inte kunde luncha med henne i dag då, I will make it up to you! Åter igen, hehe. Men vi hörs nog senare, bye. PUSSS!


Sofie.

PS. I love you

Hej!
    Jag är hungrig, men jag får ingen mat för att Darijo är så lat. Så jag får helt enkelt ligga här och svälta. Vi ska snart se på film, ni får helt själva gissa vilken. Ammis trodde att jag skulle använda den för att förföra min gäst, och det hade hon alldeles rätt i.
    Men jaja, jag har ingenting att skriva. Var bara Darijo som ville uppleva lite sann bloggarglädje. Så vi hörs mina vänner! Ha en trevlig tisdagskväll, I sure will! PUSSSS!


Sofie.

Tisdag

Haha, är det någon som kan förklara för mig hur jag lyckades försova mig i morse? Mamma var in och väckte mig kvart över sex, och jag sa att jag hade sovmorgon så hon åkte bara. Sedan ringde mobilen som vanligt, och efter det minns jag inget mer. Jag måste ha slagit av den. För sedan vaknade jag inte något mer alls förrän robert ringde 08:40 och frågade vad jag gjorde, haha. Som tur var skulle han ta bilen in till skolan, så jag fick lite visserligen lite brådis, men hann i alla fall bli klar på typ en kvart? Eller om det var tjugo minuter... Men måste säga att jag är lite stolt över min insats trots allt :D
    Förresten så måste jag skicka in den där skiten om vilken linje jag ska gå och titta på i Umeå. Och förresten så vet jag inte ens vilken det är jag ska gå på. Och FÖRRESTEN så sa jag till Calle i dag att jag redan hade gjort det, så jag borde alltså göra det typ nu, helst för tio minuter sedan. Och förresten, så tror jag att Umeåresan kommer suga stenhårt.
    Oj, vad svårt det var att ta sig ifrån det där förresten-träsket nu, haha. Men jag ska i alla fall gå och plocka undan lite här hemma. För jag får ju faktiskt främmande i kväll, hihi! Visserligen kommer jag måsta sitta och plugga, men det ska nog inte vara några problem. Eller jo det kommer vara stora problem :( Men ja, vi får väl se...
    PUSSSS!


Sofie.

Godnatt!

Nu har alla mina så kallade nära och kära lämnat mig åt mitt öde här i sängen, så jag tror jag ska ta och släcka ner jag med och krypa till kojs. Lite tomt kommer det dock bli, men det fixar nog jag! Och så har jag faktiskt en timmes sovmorgon i morgon vilket känns nice.
    Men jag hoppas alla har haft en himmelsk afton, min har varit him... -la händelserik i alla fall måste jag säga, haha. Och så har jag halvt bestämt med Emma nu att vi ska åka till Sundsvall på lördag så jag kan köpa lite nytt och fräscht till garderoben. Hur kung låter inte det då? Värdinnan kan ju inte se ut hur som helst! Så att säga...
    Emma kom ju förresten på värsta söta saken tidigare i kväll, hon är Emma från Lundeland och jag är Sofie från Bjärtråby, haha sött va? :D Hon kan det där Emma Jonasson!
    Hur som helst, nu blir det sängen för fröken Stattin (eller var det fru Stattin, Darijo? Haha). Men vi hörs förmodligen mer i morgon mina vänner, PUSSS!



Sofie.

Sleepy day

Ja, vi försov oss i morse. Haha, lite klantigt kan man tycka men jag tyckte det var helt okej ;) Kvällen och natten var i alla fall kanonbra. Och dessutom lyckades vi hålla oss från tårar hela Titanic igenom! Nog för att jag var bra nära där några gånger men det visade jag ju såklart inte för machodadde ;) Och så såg vi Vänner, haha, inte en dag utan dem säg!
    I alla fall, på skolan fick vi först se på film på historian. Schindler's list har vi börjat se, har visserligen sett den förut men det är en ganska gripande film må jag säga. Tre lektioner tror jag vi har avsatt för den där filmen så det kommer nog bli soft! Sedan efter historian hade jag hål i en och en halv timme. Emmeli, Jennan och Elin försvann nånstans så jag blev helt ensam, men jag överlevde det med. Sedan var det psykologi och den var pretty much the same.
    Nu har jag i alla fall suttit och försökt plugga på fysiken ett tag. Gud vad svårt det är! Jag förstår verkligen inte ett jäkla skit, det är bara massa konstiga grejor och ord hela tiden som jag inte förstår. Huhu, poor me. Och sedan måste jag snart börja läsa på historian också, har ju en inlämningsuppgift tills på fredag. Jag känner hur jag börjar bli sådär stressad igen nu och det är inte roligt.
    Men hur som helst så ska jag sluta skriva nu. Snart måste jag gå tillbaka till plugget, fyy fasen. Men smällar man får ta det kanske. Ha en fin kväll! PUSSSS.



Sofie.


Saturday night fever

Good afternoon people!
    I dag sov jag länge minsann. Halv två tror jag Emlan kom in och väckte mig, och då hade jag inte vaknat till en enda gång innan. Hade inte ens vaknat av de två smsen jag fått, vilket är really rare :p Men så fort jag klev upp fick jag en mugg glögg och lite pepparkakor av pappa, och det var min frukost det. Men det är bara bra att jag inte åt någon särskilt bastant frukost (höhö, bastant) eftersom vi ändå ska äta massvis med gott till middag i dag. Ser verkligen fram emot det! Visserligen känner jag inte särskilt mycket smak, men jag känner mer än vad jag gjorde igår i alla fall. 
    Jag vet inte riktigt vad som händer i kväll, förmodligen ingenting. Emlan surrade om att vi skulle hyra en film eftersom det bara är skit på tv, så vi får väl se om det blir så. Annars kommer det nog bli en lugn och halvdryg kväll, precis som igår. Jag börjar bli så less på det här nu. Thank God att jag får komma härifrån i morgon!
    I alla fall, i morgon hoppas jag att jag har blivit lite friskare i alla fall, för i morgon ska allt vara hur bra som helst. Men det är jag nästan säker på att det kommer bli ändå.
    Nu kom Emelie in och sa att hon skulle massera mig snart, som jag behöver det nu alltså. Men ja, ha en fortsatt trevlig lördag, kan hända att jag återkommer. PUSSSS!


Sofie.

And all I've been doing is protect it,
a lie for the sake of my pride.
While all the others had me thinking,
we could be more than just amazing.

Äntligen fredag

Det här har varit en asbra dag! Jag är så glad, glad, glad :D
    Började med att jag vaknade, klev upp och tog en dusch, sedan gjorde jag mig i ordning för skolan. Självklart var jag stressad som vanligt men det gjorde absolut ingenting. På skolan hade jag först prov, och det gick bra! Blir visserligen inget MVG men det hade jag väl knappast väntat mig heller. Efter provet blev det lite fysikplugg med Elin och hon hjälpte mig en hel del! Sedan kom Emmeli och då gick vi på lunch. Var väl inte den bästa lunchen men en sak som jag vill säga till JENNAN! Dom hade citronpeppar i matsalen i dag :D Synd att du inte var där och avnjöt det med mig bara :( Men de kommer säkert ha det fler gånger!
    Sedan hade vi historia, och där var det genomgång på förintelsen, shit vad sånt gör en låg alltså. Jag kände mig andlös stundvis, men det gick över då jag lämnade klassrummet så det var ju skönt. Då hittade jag björnunga och så satt jag med dem tills naturkunskapen började. Efter naturkunskapen skulle jag och Malin gå och sola med det var typ helt upptaget på stekhuset så vi struntade i det. Då kom Darijo ner på stan och höll mig sällskap i stället, vilket var en himla tur eftersom jag annars hade fått vara ensam ända till halv fem. Hihihi, vi tog en liten promenad runt den bombhotade staden, spännande ;)
    Hur som helst så vid halv fem då kom Daniel och Emlan och hämtade upp mig och så åkte vi på Konsum och handlade till i kväll och i morgon, var så skönt att få träffa dem igen. Och Emlan har en sjukt snygg jacka! Som vanligt, less jag blir på henne ;) Haha. Men jag måste också skaffa mig en jacka, pronto! För såhär kan vi inte ha det, haha.
    Nu kom i alla fall Daniel in och sa att det snart är mat, och dessutom är det snart IDOL. Jag kommer dregla mig igenom Kevins nummer men det är helt okej, han förtjänar det. Men jag ska i alla fall börja avrunda här jag då, så jag hoppas alla får en kungkväll! För det kommer verkligen, verkligen, verkligen jag ha :) PUSSSS!



Världens gladaste Sofie!


En novemberkväll

Det känns som att den här dagen aldrig kommer att ta slut. Jag kom till skolan någon gång runt halv nio, och sedan dess har dagen bara malt på och malt på. Lunch på Gudmundråskolan, där jag blev tillsagd att ta av mig jackan? Fastän det nästan inte satt en enda människa i matsalen. Själv hade tanten på sig värsta luddiga lusekoftan, ångrade sedan efteråt att jag inte bad henne ta av sig den med - hon dammade ju ner våran mat.
    En bra sak i dag var i alla fall att jag fick träffa Ammis! Flera gånger och ganska långa stunder med. Skönt var det, hon är nog bäst i slutändan i alla fall ;) LILLPLUTTEN!
    Och så fick jag ju sällskap av faster en stund på mattelektionen med ;) Trevligt var det! Eller inte så trevligt när hon hela tiden försökte "sätta dit" mig inför min lärare, men det gick ju bra till slut. Och hon tyckte tydligen att jag var duktig på matte för att jag läste matte E, så det var ju skönt att höra att någon tycker det, haha.
    Det blev i alla fall så att Daniel och Emelie kommer hem i morgon, ska verkligen bli roligt. Och Emelie har lovat mig en massage, kan behövas vill jag lova! Och den här helgen kommer bli så mysig för Emlan ska bjuda på  någon ny förrätt på lördag och pappa ska prova en ny varmrätt med kyckling och sånt, oooouh. Och så får jag väärldens, världens bästa slut på helgen med. Jag ser verkligen fram emot det, du gör mig så glad.
   I kväll har jag pluggat psykologi som en galning! Eller nej nu överdrev jag, tycker det är så himla svårt att plugga då vi inte fått någon målbeskrivning. Så det är liksom två kapitel då som vi ska ha prov på, och vi ska kunna allting där. MEN, som jag sagt tidigare så är psykologi ett ämne som är ganska mycket baserat på logik, så det känns inte så tungt trots allt. Jag tar det lite successivt, läser igenom kapitlen ett par gånger och tittar på anteckningarna så ska det säkert sitta där till slut.
   Men det var nog allt jag hade på hjärtat i kväll tror jag, nu ska jag koka nudlar och sedan se på Vänner! Godnatt med er, PUSS!



Sofie.


Godmorgon världen

Jag fick just ett telefonsamtal ifrån min kära, kära, kära vän Emmeli Hedström :) Hon ringde och skrämde halvt ihjäl mig eftersom att jag höll på att missa bussen på grund av henne. Men så visade det sig att hon ringde för att berätta att vi får åka med Robert till skolan i dag, vilket var en jäkla tur för jag tror jag hade missat bussen ändå annars, med eller utan Emmelis samtal. Men Robert ska i alla fall komma runt fem-tio över åtta någon gång. Så då kan man undra vad jag ska göra fram tills dess. Jo, jag tänkte ju först då göra någon macka kanske, som jag kunde mumsa på. Eller varför inte ta sig en liten tallrik med yoghurt? Nej men just det, jag har visst alldeles nyss borstat tänderna och allting kommer smaka kratta... Synd för mig!
    I dag kommer det massa nior till skolan, bland andra min AMMIS! :D Hon verkade inte ha mycket mer koll än jag på nästan någonting kring den här dagen, men jag hoppas jag får träffa henne en liten stund i alla fall. Känns som att det är ganska tveksamt men, hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det, haha. Men vi ska i alla fall göra någon slags labb på fysiken för att skrämma bort de sista ynka stackarna som kanske är lite intresserad av att börja på natur. Så nej, Ådalsskolan, det blir nog inget NV09 ska ni se :) Lite trist kan man kanske tycka, men mig berör det ju inte i och med att jag inte är här då.
    Igårkväll gick jag och la mig sådär relativt tidigt igen. Jag är lite stolt över mig själv faktiskt. I och för sig försov jag mig lite i morse ändå. Men det visade sig ju att det inte gjorde någonting så jag tänker se förbi det ;)
    Och i morgon kommer Danny och Emlan hem! Wihooou, då ska jag och Daniel jobba matte och fysik :D Eller nej det kommer vi ju förmodligen inte göra, eftersom vi aldrig gör det när han är hemma. Men jag ska i alla fall ta med mig böckerna hem så får vi se vad som händer. För jag menar, vem vet, ett mirakel kanske sker?
    Näe men nu ska jag ta och gå och borsta tänderna en gång till tror jag, känner för det faktiskt. Så hoppas alla får en bra dag! Min lär bli jobbig, huhu ;D PUSSSS!



Sofie.

Sanning eller konka

Haha, det spelet på msn är så otroligt tråkigt att det till slut ändå blir lite underhållande. Jag menar, har man ingenting annat att göra en onsdagskväll kan man lika gärna ägna sig åt det. Men efter två omgångar är man ganska less, haha.
    Jag kom på nu i kväll att jag visst har prov på fredag. FUN! Och det är i psykologi dessutom. Då det äntligen är ett ämne som jag faktiskt skulle kunna tycka om att plugga i, då glömmer jag såklart helt bort provet. Så nu kommer jag få sitta sista kvällen ändå, precis som vanligt. Tror ni jag blir lite trött på mig själv eller? ;)
    Hur som helst, den här kvällen har varit hur mysig som helst och ja... Kan inte säga mer än att jag inte ens kan föreställa mig hur det kommer att vara i verkligheten. Ha en fortsatt trevlig kväll, och sov så gott när ni nu ska gå och lägga er, för det tänker jag göra :) PUSSSS!!!!



Sofie.

Tandläkarbesök och skolkatalog

Hejsan hoppsan alla glada! Hur mår ni?
    Okej, jag vet faktiskt att jag inte kommer få något svar på den där frågan men jag frågade bara för att vara artig. För erkänn att du blev åtminstone lite gladare av att jag, innan du börjat läsa, frågade hur du mår ;) Jag skulle i alla fall ha blivit det, hihi.
    Den här dagen har varit helt okej, ganska lugn och händelselös liksom. Förutom då jag nästan missade den jäkla bussen till Härnösand! För att jag hamnade bakom två segskitar... Men de går ju HIL med, så hade jag egentligen något annat att vänta mig? ;) Hur som helst så fick jag småspringa lite, men då gjorde den ju som vanligt en U-sväng och så plockade han upp mig, lite småsur sådär var han, haha. (chauffören alltså)
    När jag var färdig hos Tand Kerstin Heinemo traskade jag i väg till pappas jobb och sedan åkte vi hem, och jag somnade i bilen och drömde att pappa hämtade skolkatalogen ur brevlådan... Och vad får jag se när han hämtat posten? JO, min skolkatalog! Ni kan nog inte ana hur glad jag blev! Visserligen tittade jag igenom den på kanske en kvart? Men nu har jag den i alla fall, precis som alla andra, så jag behöver inte känna mig utanför längre :)
    Men ja nu ska jag gå och sätta mig i sängen och mysa lite, hihi. Vi hörs! PUSSSS.



Sofie.

Sleepy

Haha, det är så typiskt mig att säga att jag ska skriva masssvis och sedan inte skriver någonting. Men ja, vem bryr sig? Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, för jag hade en deal som gick ut på att jag skulle gå och lägga mig före ett. Så here I go! Godnatt allesammans, sleep tight!


Sofie.

Tandläkaren

Hihi, jag kan inte tro att det är sant, men jag fick just ett sms från folktandvården som sa att jag har tid hos "Tand Kerstin Heinemo" i morgon klockan 15:00. Haha, jag tycker alltid att det är lika roligt att det står så. Jag menar, heter hon Tand? Eller har dom bara stavat fel på "tant"? :D Jaa hörrni, där har ni något att klura på minsann! Och detta gav mig ju nästan en alldeles löjligt bra ursäkt till idrotten med ;) Får se om jag vågar göra slag i saken bara, hihi.
    Men detta gjorde min dag lite i alla fall, även om Darijo verkar tycka att jag är dum i huvet som ser det så, haha. Men jaja, careface, jag tycker om Kerstin, hon är en trevlig människa! Och äntligen ska jag få lite mer vax också, till mina stackars skavsår. Huhu, det är faktiskt synd om mig. Och det tror jag Kerstin kommer tycka med :D
    Förresten, är det bara jag som märkt hur mycket jag börjat blogga på sistone? Eller ja, jag vet ju att Poffis har märkt det med... Men bortsett från honom då. Helt fantastiskt är det, snart är jag ju i stil med blondinbella (which by the way är min stooora förebild (eller okej, jag skojar, det är hon inte)) Hur som helst så skulle jag bara vilja säga att det nog inte kommer vara såhär för evigt, är bara på blogghumör för tillfället, det går nog över ;)
    Nämen vad säger ni, lite Vänner på det kanske? Eller så lyssnar jag lite mer på musik bara. Har lite svårt att bestämma mig, men det löser sig nog ska ni se. Som Calle sa till mig i dag "Du ska se att det löser sig Sofie, med livet och allt. För mig med." Haha, han är så söt! Ibland...
    Ha en fortsatt trevlig kväll, med mitt tempo lär jag väl hinna med ett par tre inlägg till innan jag går och lägger mig, men det får helt enkelt tiden utvisa. CIAO!


Sofie.

I'm gonna get dressed for success

Jag är hemma från skolan nu. Huhu, det var faktiskt lite synd om mig i dag. Jag hade naturkunskap till 13:55 och efter det var jag helt ensam ända fram tills bussen gick 15:45. Men som tur var så fick jag lite sällskap, via sms visserligen men jag klagar inte. Hur som helst så gick jag runt lite på stan, gick in på konsum och hälsade på mamma, köpte pölsa (?) osv. Sedan gick jag in på Wedins och kikade lite på stövlar. Hittade ett par skiiitsköna, och de var rätt snygga också. Enda problemet är att de är ganska lika de jag redan har, så jag får nog tjå mig lite innan jag slår till tror jag. Sedan vet jag inte heller om jag borde ha 36 eller 37... 36orna satt bra med vanliga tunna strumpor, men tänk om ja vill ta på mig ett par högre, tjockare strumpor då? Hmm... Tål att tänkas på det med :) Efter att jag varit på Wedins sprang jag i väg och solade lite, var otroligt skönt måste jag säga. Sedan gick jag och mötte Emma på Ice och så åkte hon med min buss hem till "Lundeland" som hon säger ;)
    Och så hamnade jag ju då, som vanligt, slutligen här, efter att ha tagit en dusch och smörjt in mig med hudlotion och sådär :) Lyssnar på Roxette igen gör jag med. Tror faktiskt jag ska slå på Vänner, har längtat hela dagen. Fyyy fasen, den här dagen har varit kämpig vill jag lova. Men jag ska snart ta mig i kragen, tror jag i alla fall? Jobbigt bara att jag glömde naturkunskapsboken på skolan, vi får hoppas att hon inte tänker ta det där förhöret i morgon nu eftersom jag inte skulle till tandläkaren... Men säkert lär hon väl göra det bara för att jag sa sådär.
    Men Vänner var det visst, tjohej!



Sofie.

Studiehandledartid

Hej, jag sitter på skolan och har klassråd nu. Vi diskuterar LS-dagen, haha och roligt är det verkar det som. Jag skriver bara för att jag inte orkar engagera mig i det de pratar om... Var vänlig och berätta inte det för Calle ;)
    Emmeli försov sig i morse, hon kommer nog hit snart skulle jag tro. Jag fick åka med Robert in, och det skulle hon med egentligen, men Robert ringde och väckte henne då vi stannade utanför hennes hus. JAG däremot försov mig icke i dag, trots att jag inte la mig förrän runt fyra någon gång, vilken rebell jag är. Dock känner jag mig inte så trött för tillfället, men det kommer väl senare det säkert :)
    Men nu ska jag sluta skriva, hörde att det nämndes något om fika! Vi hörs senare, PUSS!!


Sofie.


Sent

Hej, jag heter Sofie och jag är fortfarande vaken, och inte ens trött. Kan möjligtvis ha något att göra med att jag sov till klockan ett i dag. Nu sitter jag i alla fall här i min ensamhet, har öppnat fönstret för att det var så himla varmt här, så nu är det svalt och skönt! Egentligen har jag ingenting att skriva. Ville bara berätta att jag fortfarande är vaken klockan två på natten. Men som tur är så är jag inte ensam på msn utan har lyckats hålla en stackare vaken ända tills nu ;) Vet dock inte om jag kommer kunna hålla honom vaken så himla länge till, men man kan ju hoppas!
    På onsdag har jag bad, haha. Och jag har tappat bort min bikini. Eller jag har en bikini till, men den lämpar sig egentligen inte riktigt för skolbad. Så det känns verkligen skitjobbigt, och jag kan liksom inte vara borta från badet en gång till. Så mamma har sagt att jag måste köpa en, och ni får ursäkta mig, men vart fan får man tag i en bikini den här tiden på året? Huhu, så lite ledsen är jag allt. Kommer nog sluta med att jag får ta min olämpliga bikini på onsdag och må sjukt mycket sämre än vad jag brukar må.
    Och min msn dör hela tiden! Jag håller allvarligt på att få något nervöst sammanbrott. Förstår inte vad felet är. Min msn brukar nästan aldrig krångla såhär, men nu dör den typ var annan till var femte minut och det springer mig verkligen på nerverna. Jag har det inte lätt just nu ska ni vet.
    Eeeh, men jaja, jag orkar faktiskt inte skriva mer för jag kommer inte på något särskilt roligt att skriva ändå. Hoppas alla sover gott i natt, hihi, PUSSS!


Sofie.

Home from school

Haha, jag med mina jäkla funderingar. "Jag skulle ge hur mycket som helst för att få vara hemma. Skulle till och med kunna tänka mig att få magsjuka bara för att få stanna kvar i sängen i morgon. Lite spya har väl ingen dött av? ;)" skrev jag igår. Och så vaknar jag vid tre någon gång av att någon idiot håller på och ringer med dolt nummer, så jag slår av telefonen och då känner jag hur det slår om i magen. Det var bara att springa iväg på toaletten och spy det! Sedan ligger jag och kallsvettas i sängen ett tag innan jag somnar om, någon timme senare vaknar jag och det är samma visa en gång till. Mamma kommer sedan och väcker mig klockan sju, och jag kliver upp och försöker äta någonting, och vips så hade jag gjort mig av med det också ;) Så ja hörrni, jag fick minsann min efterlängtade hemma-från-skolan-dag i dag ;D Men nu dom senaste timmarna har magen i alla fall hållit sig ganska lugn, även om jag fortfarande känner hur jag liksom är på gränsen i bland. Men det blir nog skola i morgon i alla fall, sorgligt nog ;D
    Och förresten, barn, längtar ni inte till julafton? Jag håller på att förgås av längtan. Fy tusan. Och så fort jag tittat ut genom något fönster i dag har jag känt det där suget som bara barn kan göra inför jul. Hur mysigt som helst :) Tråkigt bara att jag inte direkt haft någon matlust, annars hade jag nog suttit och tryckt i mig pepparkakor för fulla muggar. Åååh ge mig jul och ge mig jullov, snälla, snälla, snälla, snälla :) Jag lovar att jag ska vara snäll. Men det är ju bara om jag får jul typ i övermorgon, annars kommer jag fortsätta vara en psycho bitch.
    Nu lyssnar jag på Roxette, man skulle ha varit född tidigare alltså. Tänk att få uppleva deras storhetstid, eller ABBAs för den delen. Jag menar, jag älskar ju den där jäkla musiken! Visserligen tycker jag om annan musik med... Men det är något alldeles extra med Roxette och ABBA ;) Och melodifestivalen förr var också mycket roligare. På den tiden hade vi i alla fall en chans att vinna, för då var det låtarna det hängde på. Och internet är egentligen bara skit det med, då mina föräldrar var unga var det minsann bara hemtelefoner som gällde. Näe hörrni, 2000-talet är nog inte riktigt något för mig.
    Men hur som helst, jag håller med Marie och Per om att jag borde lyssna på mitt hjärta innan jag gör något förhastat ;) Haha, vilken nörd jag är! Nu får jag fasen skärpa till mig. Till att börja med ska jag sluta skriva, så jag inte skriver för mycket här. Ni får ha det så jättebra så hörs vi säkert, PUSSSSS!!!!!



En glad och utsövd Sofie.

Every time I see you, oh, I try to hide away.
But when we meet, it seems I can't let go.
Every time you leave the room,
I feel I'm fading like a flower.

Tydligen

Nähä tydligen så hade jag tagit fel på datum, så tydligen ska jag inte till tandläkaren på onsdag, utan jag ska tydligen dit nästa vecka. Detta betyder tydligen att jag visst kommer måsta ha miljökunskap och att jag tydligen visst kommer måsta klippa ut en massa artiklar angående miljöförstöringen här i vårt avlånga land.
    Tydligen, men tydligen inte...



Sofie.

Sängdags snart?

Du milde himmel vad trött jag är nu. Har hållit på att somna flera gånger under tiden jag tittade på Vänner, och då är det illa! Jag vill bara gå och lägga mig men jag kan inte förmå mig till att masa mig till toan för att borsta tänderna och allt. Men jag måste göra det snart för annars kommer jag krevera, haha. 
    Och jag har en sån himla söndagsångest så ni kan inte förstå. Jag vill inte gå till skolan, jag vill stanna hemma och sova. Jag skulle ge hur mycket som helst för att få vara hemma. Skulle till och med kunna tänka mig att få magsjuka bara för att få stanna kvar i sängen i morgon. Lite spya har väl ingen dött av? ;) (Thanks btw, Emma, för att du drog upp den lilla detaljen i din blogg :D haha) Men hur som helst, vi får se hur jag gör...
    På onsdag slipper jag i alla fall miljökunskapen vilket känns helt fantastiskt, ska till tandläkaren och tiden hade inte kunnat vara mer passande. Eller ja, det var faktiskt lite uträknat från min sida ;) Det måste jag erkänna. Men det Anna-Karin inte vet det mår hon ju heller inte dåligt av. Inte för att jag skulle bry mig så mycket om hon hade mått dåligt heller kanske. Alltså shit, jag förstår egentligen inte hur jag vågar prata illa om henne såhär öppet, vem fasen som helst kan ju läsa det och säga åt henne att gå in och läsa. Jobbigt läge för mig!
    Men näe hörrni, ni får det vara slut på såsandet. Här ska minsann borstas tänder! Godnatt med er allihop, PUSS!


Sofie.


Hej söndag

Fyyy vilken tung dag detta har varit, haha. Vaknade upp i Ullånger i världens varmaste rum inklämd mellan två HIL:are, kan väl inte bli mycket värre än så tror jag ;) Och till råga på allt så fick inte Emma någon frukost så där på slutet innan vi åkte hem började hon bli riktigt matelak :O Haha, fast hon var ganska rolig också. Tappade bort mobilen och hade sig ;)
    Då vi väl kom hem till Lunde blev det en rejäl frukost för mig och Emma, jag blev så mätt så jag knappt kunde stå. Sedan blev det soffan framför TVn med Sophia som låg och tittade på Jonson och Pipen. Haha, hade aldrig sett det förut, måste säga att det var ett ganska underhållande program just i dag ;) Dock somnade jag efter ett litet tag.
    Sedan blev det pizza här hemma och den var verkligen INTE välkommen. Fy fasen, har nog aldrig varit så osugen på pizza i hela mitt liv. Pinade i mig en fjärdedel sedan tog det stopp, haha. Men är ändå inte särskilt hungrig nu heller så ja, vi får se hur kvällen artar sig.
    Men nu ska jag titta på Vänner, hejdå!


Sofie.

Lunde

Nu sitter jag i Lunde, är helt ensam! Eller egentligen inte, Emma är och duschar och Tibra håller mig faktiskt lite sällskap. Och så lyssnar på jag Lady GaGa. Eller nu kom Emma hit och sa att hon är hungrig, vilket hon är hela tiden så jag brydde mig faktiskt inte så mycket. Kan någon få henne att hoppa in i duschen eller? Himla oeffektiv tjej alltså ;)
    Och så får ni gärna säga till Tibra att jag inte orkar leka mer med henne nu, vill ju inte bli helt svettig, orkar verkligen inte duscha en gång till. Haha, jag och Emma är typ lika sega. Men när hon kommer tillbaka från duschen ska jag minsann få henne att tagga till med mig. Och vet ni? Jag längtar asmycket till maten. Tror inte ens att jag åt någon frukost i dag så den där maten kommer säkert vara ännu mer välkommen senare ;)
    Men shit vad mörkt det blev ute helt plötsligt! Och här är det typ släckt överallt. Kanske att Sofie får ta och göra en liten insats. Haha nu fick Emma ett sms från sin pappa, och jag kunde inte låta bli att läsa (Förlåt Emma!) Men det stod i alla fall att det blir oxfilé och strutsfilé till middag :D Haha, det tycker jag låter helt underbart. Fasen också, jag som preciiis hade lyckats slå undan tankarna på mat! Nä, nu får det vara nog.

Hejdå! PUSS.

Sofie, JUST DANCE!


FEST

Aa i kväll är det fest, och jag ska få jättegod mat hos Emma och ja, ingen kan vara gladare än jag just nu :D Ska gå och packa min lilla väska nu sedan ska jag se om pappa är klar att åka.
    Men ni får ha en bra kväll! PUSS!!!

Sofie

POKERFACE!

Haha, känner att jag skrev verkligen alldeles nyss. Men Emma gick och la sig så jag är helt ensam här med min musik. Jag sov nämligen fyra timmar i dag för er som undrar, så jag kan inte påstå att jag känner mig så himla trött. Alltså allvarligt, fråga mig inte hur jag lyckades sova i fyra timmar men så var det! :D Det var i alla fall skönt, tills jag vaknade och kände hur hela jag var som en jäkla degklump. Och det ringdes och smsades för fulla muggar men jag bara somnade om hela tiden. En gång när mamma ringde trodde hon att jag hade grinat, för hon tyckte det lät som det, men jag vågade inte säga att jag hade sovit så jag sa "Nää, alltså det låter ju superkonstigt att det skulle låta som att jag grinat? 8-)". Hon köpte det i alla fall så det var ju lugnt sedan ;)
    Men gud vilket sjukt bra humör jag blev på nu! Emma är så himla bra på det :D Och vi kommer ha så grymt roligt i morgon, det känner jag på mig. Både hon och jag har ju varit lite rebelliska i kväll. Mer än så säger jag inte, tror dock att Emmas rebelliska gärning var lite mer spännande än min, haha, men vad gör det egentligen? Är ju ändå ingen som kan se något genom våra pokerfaces.
    Jag borde egentligen gå och lägga mig typ... Nu. Så att jag är pigg i morgon och sådär. Men det känns som att det skulle vara så bortkastat att gå och lägga sig nu ändå, kommer ju inte somna vilket som. Och inte finns det någon som vill prata med mig på msn heller :( Eller det är typ inte ens någon jag vill prata med online tror jag? Har inte tittat så noga. Men jag slår väl på Vänner, så har jag något att göra ett tag framöver.
   NU ska jag i alla fall sluta skriva för kvällen, vi hörs i morgon. Godnatt, puss!


Sofie.



She's got to love nobody.

Fredagkväll

God kväll!
    Blev en helt okej fredag ändå, trots allt. Såg på idol och sådär, och min älsklingskevin var ju grym som vanligt :) Synd bara att han hade valt en ganska dålig låt, han kunde valt någon bättre. Men i duetten var han som vanligt glödhet! Ojojoj...
    Jag ska följa med Emma på fest i morgon! Ska bli roligt, så slipper jag sitta hemma bara. Åker först till Emma och donar på lite, äter där osv. Sedan åker vi vidare till Ullånger. Och vi har bestämt att den här gången ska båda må bra hela kvällen igenom! :D Men jag tror det kommer bli kalas. Kanske kommer jag äntligen få ha min perfekta fest nu ;) Haha. För vi är taggade till tusen!
    Jaja, nu vill inte jag skriva mer för jag vill planera lite till med min vän Emma. Så ni får ha det så bra, och hoppas alla som sover sover gott och att alla som är vakna mår bra :D PUSS!


Sofie.


Helg

Ja, det blev ju inget Umeå för mig i dag då. Av olika orsaker men ja, jag får ta det en annan helg. Väldigt tråkigt känns det dock för jag hade sett fram emot att träffa Emlan. Så nu blir jag ensam i kväll. Eller ensam och ensam, mamma och pappa är ju hemma men, det är typ samma sak. Tror det kommer bli en halvjobbig kväll faktiskt, i alla fall om den påminner ens litegrann om i lördags. Men vi får se :)
    Jag har ganska nyss kommit hem från skolan. Kände mig jättetaskig som åkte hem så tidigt fastän jag lovat Emma att jag skulle hålla henne sällskap under hennes lunch, innan jag åkte till Umeå. Förlåt :( Men om jag hade gjort det hade jag fått vänta på tvåbussen innan jag kunnat åka hem, då hade jag inte varit hemma förrän tre och jag klarade bara inte av att vistas på skolan, ville bara därifrån...
    Men har i alla fall pratat med Calle i dag då, var skönt att få ventilera lite. Han förstod mig precis, vilket kändes skönt, och nu vet han ju anledningen till vissa saker också. Och så diskuterade vi lite om ifall jag kanske ska gå och titta på språkkonsultlinjen då vi åker till Umeå ändå, han sa att han kunde följa med mig om jag inte ville gå själv. Så det ska jag fundera lite mer på :) Vore ju faktiskt roligt att få se lite hur den fungerar, om den nu har satt igång. Och just det, förresten så klarade jag biologiprovet, skönt!
    Jaja, nu tror jag att jag ska ta täcket och gå och sätta mig i tv-rummet och läsa lite, var ett bra tag sedan jag gjorde det nu. Så det är minsann på tiden! Ta hand om er, trevlig helg, PUSS!


Sofie.


This is my now!

Alltså, otroligt att klockan bara är typ tio över tolv och att jag tycker det känns som att den borde vara runt två-tre. Känns skitkonstigt, och jag känner att jag snart vill gå och lägga mig. Frågan är om jag egentligen får gå och lägga mig för Jöns, han blir ju så ledsen. Han blev jätteledsen då Emma gick och då hade han ändå mig kvar. Blev helt knäckt stackarn :/ Haha, nej nu överdrev jag. Men vi har haft roligt i kväll! Eller jag vet inte om Jöns haft så roligt, men jag och Emma har i alla fall haft det :D Emma hade skrattat så tårarna sprutade och hennes pappa nästan ringde 112, men det löste sig till slut tror jag ;)
    Jag får ta en lite senare buss upp till Umeå i morgon, för jag ska prata med Calle någon gång där på förmiddagen. Men det passade bara Emlan bättre tyckte jag hon sa, för hon kanske inte skulle vara klar på skolan förrän vid tre någon gång, och nu kommer jag inte fram förrän fyra så det blir kanoners.
    Har tyvärr inte sett något avsnitt av Vänner i kväll, eftersom jag pratat med Emma och Jöns (Jens för er som inte förstår), men det gick nästan lika bra. Skrattade ju lika mycket i alla fall.
    Men hur som helst så ska jag sluta skriva nu. Ska nog gå och borsta tänderna och göra mig lite redo för kvällen osv. Så vi kanske hörs någonting i morgon då jag kommit till Umeå eller så. Annars hörs vi någon annan dag, hihi. PUSS!


Sofie


Weekend coming up

Nu har jag bara en lektion kvar den här veckan sedan har jag heeelg! Och då styr jag kosan mot Umeå där Emlan väntar med öppna armar. Haha, eller något liknande? Ska i alla fall, åter igen, bli sjukt skönt att få komma härifrån ett tag. Får se om jag kanske kan övertala Emelie att vi ska gå ner på stan på lördag och se om jag kan hitta några tröjor. Är i stooort behov av tröjor vill jag lova. Och en varmare jacka skulle jag behöva med. Egentligen vill jag ha en sån som alla redan har, men ändå inte eftersom att alla redan har en ;) Men vi får se hur det blir. Tänker inte köpa en röd i alla fall för det är jättemåånga som har röda (Magda t.ex. :D).
    Men vet ni vad. Jag har inte fått någon skolkatalog! WHY is that?! Kan inte förstå. Alla andra fick ju sina skolkataloger redan igår, men jag har inte fått någon, och jag är helt säker på att jag beställde en. Blir tokig. Och pappa sa "Ja men då är det bara att ringa någonstans för det är ingen mening att bara sitta och vänta, då kommer du inte få någon. Bla bla bla..." Ofta jag tänker ringa någonstans då... Känns lite tråkigt bara eftersom det här är sista året i skolan och det hade verkligen varit roligt att få ha skolkatalogen kvar. Fick ju ingen förra året heller, men då beställde jag inte ens en för jag glömde bort det. Huhu...
    Men för att övergå till någonting positivt så gick biologiprovet riktigt bra i dag :) Känns otroligt skönt, så jag slipper oroa mig för det längre liksom. I kväll är jag ledig hela kvällen och då tänker jag fira det med... Ja ni vet nog vad, eheeeeee.
    Förresten så ska mamma bjuda mig på kebabrulle i dag. GÖTT! Eller a, är inte så himla sugen på det just nu om jag ska vara helt ärlig, men det hördes verkligen att hon frågade bara för att göra mig glad och då kan jag ju knappast säga nej, can I? :) Jag har faktiskt trots allt ett hjärta till skillnad från många andra på den här jorden.
    Wellwell, nu ska jag gå och leta igenom högen med post EN gång till... Sedan ger jag upp. PUSS!


Sofie.

Night life

Ja och så sitter jag här igen, mitt i natten, pluggandes som ett tok. Insåg alldeles nyss att jag inte ens ätit någon middag i dag, så det blev till att koka nudlar! Väntar på att vattnet ska börja koka nu.
    I morgon är det prov då, vi får väl se hur det går. Känns som att jag kan lite mer i biologin nu i alla fall, så det känns bra. Dessutom skickade jag ett sms till Calle i kväll och frågade om jag kanske kunde få prata lite med honom i morgon. Känner att jag måste förklara några saker, så han inte tror en massa annat...

Men men, nu ska jag se på lite Vänner som belöning för att jag varit så duktig och pluggat. Vi hörs i morgon mina kära, hoppas ni haft en mycket bättre dag än jag. Och nu kokar vattnet, så godnatt! PUSS.
    Sofie.

Kevin Borg <3

Alltså shit, är det bara jag som dör eller?
Den här killen, han är ju verkligen Guds gåva till... Ja, mig?
Han är helt sjukt bra, OCH SEXIG SOM FAAAAAAN ÄR HAN! (ursäkta språket)
GE MIG!


Onsdag

Hej på er.
    I dag är Sofen trött vill jag meddela, och kunde inte sova på bussen hem heller i och med att jag satt ytterst. Bytte visserligen plats i Lugnvik men då var det som lite sent att försöka sova. Tror dock jag somnade ändå, men a, vad gav det? Vore det inte för mitt biologiprov i morgon skulle jag nog stannat hemma. Och nu när jag tänker på det, jag undrar om jag inte ska ta och stanna hemma på fredag. I och för sig missar jag psykologin men so? Tror säkert jag skulle få kopiera anteckningarna av Jennan eller Empa om jag ville (a)
    Är bara så otroligt less just nu, orkar verkligen inte med någonting. Och jag tycker det är fascinerande hur folk medvetet kan anstränga sig för att få människor som en gång stod dem nära att må dåligt. Hur kan du? Vad har jag gjort för att förtjäna det där?
    Men just det, för fasen! Jag ska ju till Umeå på fredag. Och detta betyder då att jag kan ta en tidigare buss eftersom jag fick ledigt ifrån naturkunskapen. Awesome! På tal om naturkunskap så satt jag efter miljökunskapen i dag och diskuterade provet med Anna-Karin. Nog för att jag inte tål henne, men hon var väldigt snäll som hjälpte mig i dag. Nu förstår jag lite mer, och så ska hon ta ett litet förhör med mig någon gång nästa vecka tror jag. Det blir säkert bra. Förresten så chockade jag ju henne i dag på miljökunskapen då jag hade med mig fem tidningsartiklar. Haha, jag brukar aldrig ha med mig en enda, men i dag fick jag Linas eftersom hon gick hem. Så, aaa, fun for me ;)
    Nu måste jag plugga biologi, men jag skulle hellre äta kobajs typ. Fy fasen vad jag verkligen inte vill. Men antar att det bara är att bita ihop. Dessutom måste jag skriva idrottsuppgiften med, men det ska inte vara några problem, är bara att skriva av det som står i häftet.
    Olle var grym i dag i alla fall, loved it!


Sofie.

Bed time

Ja, nu har jag nyss tagit en dusch och tänkte krypa till kojs alldeles strax. Eller egentligen ligger jag redan i "kojset" (? :D), men syftade mer på att lägga mig och sova osv ;) Ska se några fler avsnitt av Vänner bara så att jag blir trött någon gång.
    I morgon kommer Olle Waller till våran skola! (Fråga Olle, för er som inte vet) Och det tycker jag ska bli dödsspännande. Eller a, jag har ju egentligen sett så himla många kändisar nu på senaste tiden så jag tycker inte att det är så märkvärdigt längre ;) Öööööhöhöhööö!  Eller haha, who am I kidding?! Jag tycker det är totally awesome att han kommer hit, för han är så söt :D Önskar att han vore min farfar (förlåt till farfar uppe i himlen) men tänk så mycket jag skulle vetat som barn då, och så hade jag kunnat undervisa på dagis. Haha, vore nånting det.
    Men nu ska jag gå och skriva en lapp till mamma, sedan se på vänner och sedan eventuellt sova. Så vi hörs i morgon gott folk, hoppas ni sover gott :) Förresten så blev mitt prov uppskjutet ännu en dag, så på torsdag ska jag göra det. PUSS på det och puss på er, hejsvejs!

Sofie.


Hopplöst

Jag förstår bara inte biologin, det är rena grekiskan! Helt sjukt, jäkla membran och ribosomer och mesosomer och flageller! För att inte tala om alla plasmider och lysosomer och mitokondrier :) Hihi. Det här är verkligen mitt favoritämne. Uuuh, hur ska detta gå? Men ja, haha, jag börjar bli rätt van det här nu. Så jag tar det som det kommer.
    Var i princip bara det här jag ville få sagt, jag är ett hopplöst fall när det gäller naturämnena, totalt hopplöst. Men jag tror min familj och mina vänner älskar mig ändå, åtminstone är det vad de säger ;)

Nu ska jag återgå till studierna, hejsvejs.
    Sofie.


And you're a tool soo..

¡Hola amigos!
    Vilken dag detta varit, uuuh. Provet gick riktigt jäkla dåligt, och dessutom sa min absoluta favoritlärare Anna-Karin Snellman till mig innan "Nu ska du få bäst på det här. Annars ligger du risigt till." inför alla i hela klassen. Kändes väldigt bra :) Särskilt med tanke på att jag fick klart över G-gränsen på förra provet, så hon kan ju inte mena att jag får IG i betyg om jag får IG på det här provet. Men ja, hon är en fantastiskt rättvis kvinna Anna-Karin, det måste jag säga. (Hoppas alla förstod ironin)
    Sedan tog jag tvåbussen hem med björnunga, så jag var hemma vid tre någon gång. Och nu är jag så trött, så trött. Ändå gick jag faktiskt och la mig tidigare än vanligt igår, tror faktiskt inte klockan var mer än tolv - halv ett. Men det är väl så, det räcker inte att "sova ut" bara en natt. Vi får se vad jag gör.
    Snart ska jag gå och plugga lite biologi var det tänkt. Eller a, lite? Jag ska nog plugga mycket biologi. Får se om jag kanske sover en stund innan, så att jag är piggare när jag ska försöka lära mig stuff. Dessutom måste jag ta reda på när jag ska göra det där provet, Muamer skulle tydligen också göra det och då lär väl vi få göra det samtidigt kan jag tänka mig.
    Känner mig verkligen låg i dag, vet inte riktigt vad det är.

Men jaja, hejdå!
    Sofie.

nära-döden-upplevelse

Hejsan hoppsan lillebror!
    Fy fasen vad jag skäms över mig själv just nu. Jag har ju två prov i morgon, i naturkunskap och biologi, och Lina var så snäll så hon satt med mig på skolan och gick igenom båda ämnena. Tack för det Linaflina! :) Men i alla fall, så när jag skulle åka hem då så glömde jag såklart blocken på skolan!! Packade ner böckerna i väskan, men struntade i blocken. Av vilken anledning liksom?! Och inte kom jag på något förrän jag kom hem heller. Så jag panikringde till mamma och bad henne åka ner på skolan för att se om blocken låg på skåpen. Och för det första så var det låst in till skolan, och för det andra så låg det inga block på skåpen :( Huhu... Så jag ringde på Calles mobil, där jag inte fick något svar, så då ringer jag hem till honom, och vem svarar?! Jo den kvinnliga versionen av Snellman, min drömkvinna. Och tydligen var hennes make fortfarande på skolan, så hon var faktiskt väldigt hjälpsam och gav mig numret till hans kontor. DÄR svarade han, och vi kom fram till att jag inte ska göra biologiprovet i morgon trots allt, utan att jag kanske tar det på onsdag. Så det känns faktiskt skönt. Det kom i alla fall någonting gott ur den här jädra knipan ;D Men som jag skäms! Ni kan nog inte förstå...
    Och ont i magen har jag i dag! Jag får det lite då och då, och det har pågått under en tid. Undrar vad det kan bero på? Mamma sa att det kanske berodde på att jag åt frukost i morse, haha. Brukar ju inte göra det då jag inte har tid, men jag var piggare än vanligt i morse ;) Trots att jag såg på film till klockan tre i natt, eller det blir väl i morse det med kanske? :D Jaja, nånting konstigt var det hur som helst.
    Nu är det i alla fall bestämt att jag åker upp till Umeå på fredag efter skolan. Emlan blir ensam hemma och det pallade hon inte så då ska jag åka dit och hålla henne sällskap. Titta på idol och sådär på fredag, sedan får vi väl se vad vi hittar på på lördag. Var alldeles för länge sedan jag var där sist nu. Tråkigt bara att inte Daniel är hemma då jag väl kommer dit men, det lär ju inte vara sista gången jag åker upp.

Och så skulle jag nu vilja tillägna ett alldeles eget litet avsnitt i den här texten till min kära vän Emma Jonasson för att hon var så snäll och fixade min design igår. Hon satt jättelänge och knåpade med den. Och är den inte snygg så säg! Blev så himla nöjd, och nu är jag som jag sagt några gånger tidigare till henne, verkligen skyldig henne en gentjänst. Och så kom hon till skolan i dag så jag fick träffa henne en stund och det gjorde mig glad :) En liten färgklick sådär i min annars så trista vardag. Tråkigt bara att hon kom så sent så att jag inte ens hade hål längre ;) Men det är smällar man får ta!

Nu ska jag i alla fall sluta skriva. Ha det bra, PUSS!
    Sofie.


Farsdag?

Huhu, är vi den enda familjen i hela världen som typ aldrig har koll på farsdag eller? Alltså, jag fick i princip reda på i fredags att det är farsdag i dag, och jag har inte köpt något till pappa och det har heller inte mamma. Dessutom får pappa laga mat precis som vanligt. Jag läste i Jennans blogg att deras pappa ska bli BJUDEN på mat, och inte behöva göra någonting på hela dagen. Och i Emmas blogg läste jag att de ska ut och äta i kväll! Det är ju skandal. Pappa står och sliter i köket nu, och jag och mamma sitter på var sitt håll och slöar, haha. Stackarn :( Tror jag ska rita en teckning till honom. "Till Pappa Från Sofie" ska det stå på den, sånna gjorde jag alltid på lekis :)
    Hmm, och så har jag ett meddelande till Funkyfankan också! Du kommenterade om någon slags grej som man ska svara på, säga sju sanningar om sig själv eller något. Och jag försökte verkligen, men jag kunde inte komma på sju sanningar! Haha, låter tragiskt jag vet. Men ville bara att du ska veta att jag sett din kommentar, och att jag inte dissat dig totalt :D Hoppas att det är okej med dig ;)
    Åååh, nu kom pappa in med småtomater med aromat på och sa "Grattis på farsdag", hahaha. Orka att han ska spela någon jäkla martyr nu så att jag ska få dåligt samvete. Dålig stil! Jag fick för fasen inte ens någon födelsedagspresent på min födelsedag :D Haha, visserligen fick jag dem senare men... Han kan väl inte veta om han ska få någon senare eller inte? ;) Nej just det, så det är dåligt stil av Sven Lennart.
    Egentligen borde jag plugga just nu, och jag ska göra det... Men jag vill inte, ville inte, vill inte. Det här känns så drygt, jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Antar att det bara är att bita ihop, men jag börjar på panik. Var ska detta sluta egentligen? :D

Men ska sluta skriva nu, vet inte riktigt vad jag ska göra men något annat i alla fall. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll, kanske att jag skriver något mer innan jag går och lägger mig, vilket jag känner kommer bli sent då jag sov till 14:10 i dag (?) haha. Sjukt det med. Ta hand om er. PUSS!
    Sofie.

Lördag

Hej! Vad roligt att se dig igen! Eheeee, okej förlåt jag skojade bara...
    Jag är skithungrig, och pappa har typ nyss gjort någon slags förberedelse för maten så det luktar god mat i hela huset. Och alla vet nog hur frustrerande SÅNT är. Och jag tror ju dessutom inte heller att jag kommer få någon mat förrän om kanske två timmar. Pappa surrade nånting om att fixa glögg för en liten stund sedan men det verkar inte riktigt som att det kommer bli av? Jag måste verkligen äta någonting. Och jag har ju faktiskt fem lussebullar här hemma ;) Den du, Jonasson! :D Eller det kanske du också har i och för sig? :/ Om så är fallet blev det inte ens roligt längre...
    Uuuh, vi såg en så sjukt bra film igår! "Taken" hette den, handlade om en pappa som ska rädda sin dotter när hon blivit kidnappad. Alltså helt ärligt, ni som inte har sett den måste se den. Jag och Emma höll på att börja grina flera gånger, haha. Men det är bara för att vi är häftiga. Hur som helst, kan inte släppa hur spännande den var. Jag trodde verkligen att den skulle vara dålig (eftersom det var Emmas förslag... Haha nej förlåt :D), men jag brukar faktiskt ofta ha ganska svårt för thrillers, men aaaa... Slutsats: SE DEN!
   
Nu kom mamma in med en pepparkaka med mögelost på till mig, passade alldeles utmärkt det i och med att jag är heelt, helt utsvulten. Alltså, shit vad god den var.
    Men men, eftersom jag inte får någon glögg i det här huset så ska jag gå och fixa nånting annat att dricka nu. Jag kanske återkommer senare i kväll, ni kan ju hålla tummarna ;) Och nu är pepparkakan slut så jag ska nog ta en till sådan också.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! PUSS.
Sofie.

Fredag!

HEJ! Hinner bara skriva lite kort för snart ska jag åka till Emma och sedan ska vi åka till Joel och ha filmkväll. Höhö, kuuuul va? Egentligen skulle vi dricka glögg här i kväll men det kan säkert vänta.

Jaja, jag återkommer nog i morgon, ha en trevlig evening, PUSS!
Sofie.

No stress!

Nej men hej igen.
    Nu skulle Emma gå och äta middag (?!) så jag fick ganska astråkigt. Tänkte att jag ju kunde skriva lite. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva än, men det får väl tiden utvisa och så.
    Jag har i alla fall pratat med min kusin Martin i kväll som är så snäll och hjälper mig med datorn! Tyvärr fick vi inte till det över telefon så jag ska skicka datorn med pappa i morgon då han åker till jobbet och så skulle Martin fixa det över dagen. SUPERSNÄLLT, är så himla tacksam. Vad hade jag gjort annars liksom? :) Och det är för övrigt min storebror Daniel som är en klant, för det är han som har satt mig i den här knipan, tagit hem någon "dålig" version av någonting. Men jag kan väl förlåta honom då. Men bara för den här gången och för att det löste sig!
    Funderar starkt på att ta datorn till sängen nu och slå på lite vänner och äta upp mina två lussebullar som jag har kvar :D Har redan smällt i mig hela tre stycken i dag, men vet ni hur goda de är?! Och det är extrapris på konsum. Dock är det kupongvara, så ni som inte är medlem, sad for you! Du får fem för 20:- i alla fall! Lite smygreklam såhär :D Får man göra så förresten? Eller är det typ emot några regler? Hmm...
    Men nu blir det mys i sängen som sagt, vi hörs, g'natt o de :) PUSS!

Sofie.

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay,
just take it easy 'cause there's no stress.
I know it's not an other crime, something special in my mind,
nothing's gonna cause me distress.

Torsdag

Hej hopp!
    En helt vanlig torsdag är det, förutom att jag känner mig lite tröttare än vanligt. Haha, trodde inte det var möjligt men, apparently! Men jag somnade ändå en timme tidigare än vad jag brukar igår ;) Sedan höll jag på att börja grina då mamma kom och väckte mig i morse, haha på riktigt alltså! Blev så förtvivlat less, kändes som att jag hade sovit i en timme, max! Men näeru. Plus att hon väckte mig klockan sju, OCH JAG MÅSTE KLIVA UPP DÅ! Kunde inte ligga och dra mig heller, så lite trumpen var jag allt där på morgonkvisten.
    På idrotten i dag fick vi, som jag berättade om igår, se en film (egentligen ett inspelat tv-program) med Paolo Roberto. Det var inspelat då han var 35, och shiiit vilken body han hade! Blev helt såld. Sedan förstörde han den genom att gå på en diet som innebar att bara äta skräpmat och inte träna på tre veckor, tyckte faktiskt synd om honom för man såg hur livsgnistan typ slocknade i ögonen på honom. Men han återhämtade sig ju som tur är ;) Och världens sötaste son hade han med... Gah, ge mig! Mina barn ska i alla fall få mina bruna ögon, annars blir jag förbannad :O
    Sedan hade vi även matte och fysik i dag, lektioner som egentligen inte ens är värda att nämnas. Jag hatar dessa ämnen ifrån botten av mitt hjärta! Och jag vet inte om det beror på att jag inte förstår, eller om jag helt enkelt tycker att det är helt sjukt ointressant. Tror dock att det beror lite på båda, de överlappar liksom varandra. I och med att jag är ointresserad så bryr jag mig typ inte, vilket leder till att jag inte förstår. Men jag gjorde trots allt små framsteg i matten i dag, men de var ytterst små.

Men det var allt jag hade att säga för tillfället, nu ska jag som vanligt slå på Vänner.
    OCH JUSTJA! Jag har bett pappa om att få lövbiff till middag i dag, låter inte det bara alldeles, alldeles utmärkt? ;) Jag längtar i alla fall, för nu börjar jag bli lite hungrig, haha. Men nu var det vänner ja. Take care, PUSS!
    Sofie.

So, so what?
I'm still a rock star, I got my rock moves, and I don't need you.
And guess what!
I'm havin' more fun. And now that we're done,
I'm gonna show you tonight, I'm alright, I'm just fine.
And you're a tool so...
So what?!
I am a rock star, I got my rock moves.
And I don't want you tonight!



Onsdag

Goder afton alla glada!
    Det här kommer bli ett tråkigt inlägg för jag har verkligen ingenting att säga. Kan berätta lite om dagen men den är egentligen lika ointressant som alla andra dagar. Eller haha, nej det var ganska roligt på matten! Kom någon man (farbror?) och berättade för oss om Umeåtrippen vår klass ska göra i början av december, och han var helt snurrig! Han sa emot sig själv och hade ingen ordning på allting. Sedan började han visa oss någon film, och då brast det för mig. Kunde verkligen inte hålla mig för skratt då! Jag förstår fortfarande inte vad han ville ha ut av filmen. Det var alltså en riktig spelfilm, ingen skolfilm eller så, som han visade ett klipp ur. Och det var inget kort klipp heller, kanske i tio minuter fick vi titta på det :D Och tydligen så är det den filmen han i princip tänker tvinga oss att se när vi åker till Umeå. Pulp Fiction heter den, vet inte hur det stavas men har i alla fall aldrig sett den själv. Har hört talas om den bara. Hur som helst verkade det där inte som någonting för mig, så jag är sjukt otaggad för den där resan nu.
    Vi har även haft idrott i dag, som var sjuuukt jobbig! Fastän den egentligen inte var så jobbig, men jag blev ändå helt slut. Och jag kommer ha träningsvärk i morgon gånger tusen. Skönt att vi inte har någon idrott då då, utan vi ska se på någon film som Paolo Roberto medverkar i. Den killen dyker upp lite överallt nu tycker jag ;D Haha.
    Och så var det den där miljökunskapen också då, tror ni att jag fick redovisa i dag eller? Näe, det får jag göra nästa vecka. Så himla typiskt! TVÅ OCH EN HALV TIMMES LEKTION och kärringen kan inte låta fyra personer redovisa varsin kort, ointressant liten skitsak. Hon lät två av oss redovisa i dag och sedan fick vi gå ner och sätta oss i datasalen för att titta på någonting på svt.se som tydligen hade gått på tv häromdagen - det vill säga någonting totalt ointressant.

Men det var nog om min dag, nu ska jag gå och göra någonting annat, titta på tv och vänta på mat tror jag bestämt :) Har inte fått min fläskfilé än :/ Har i och för sig heller inte bett om någon fläskfilé än... Men jag kände att jag faktiskt kan vänta till helgen trots allt :)
    Nu får alla se till att ha en fortsatt angenäm afton! PUSS.

Sofie.

Sömn


Hej där!
    Någon som kan gissa hur trött jag är i dag? Ojoj, vad jag måste skärpa mig vad det gäller sömn nu. Känner att jag sagt det ett x antal gånger tidigare men jag är så himla dålig på det! Igårkväll var jag uppe hur länge som helst igen. Tittade på vänner osv, tyckte mig inte ens bli trött. Ändå somnade jag som vanligt så fort jag la huvudet på kudden. Konstigt det där egentligen, att jag inte känner av tröttheten på kvällen. För jag menar, på dagarna och eftermiddagarna är jag ju supertrött, som nu t.ex. Skulle lätt somna om jag bara la mig en stund.
    I dag var det temadag på skolan, och den var helt okej faktiskt :) Inte för att jag egentligen tyckte att något av det var särskilt intressant (förlåt björnunga, haha), men det var ändå skönt att bara gå runt lite eller sitta och lyssna liksom. Inga lektioner och sådär.
    Igår blev jag dessutom nästan klar med svenskan, ska bara skriva lite om dramaturgin i berättelsen sedan är den DONE! Och då har jag bara miljökunskapsredovisningen kvar. Huhu, gruvas så inför MK:n nu mera. Och då inte på grund av redovisningen, utan bara för att jag verkligen avskyr ämnet och läraren. Och lektionen är på 2½ timmar! Det är ju helt sinnessjukt. Och inte får vi någon rast heller, ALDRIG. Eller jo, första lektionen vi hade fick vi ungefär tio minuters rast mitt i, men sedan dess har jag inte sett skymten av några raster. Och det tycker jag är sjukt dåligt, men tyvärr vågar ingen av oss säga det till våran lärare i och med att vi vet att hon kommer hata och hacka på den som säger något, för evigt. Så det är bara att bita ihop.
    Nu ska jag lägga mig i sängen och ta en liten nap, förmodligen kommer den bli på någon timme eller så. Men jag känner att jag börjar falla tillbaka i samma spår som jag var i förra vintern. Så fort jag kom hem somnade jag, och sov fram tills det var mat, varje dag. Men skit samma, det finns ändå inget skönare än att sova på dagen, så är det.

Vi hörs mina vänner! PUSS.
Sofie.

Lost


Hej hej, hallå dagboken!
    I dag är jag på bra humör vill jag lova. Hade bara två lektioner och sedan hade jag sån tur att jag fick åka med robbelibobbelibobban hem :D Dessutom fick jag i dag reda på att vi har temadag i morgon på skolan, vilket innebär att jag inte kommer att kunna skriva biologiprovet då! Det kunde inte ha kommit lägligare. Börjar nästan gråta av lycka faktiskt, haha. Så det innebär att jag kan koncentrera mig lite mer på svenskan i kväll, känns bra :)
    Sedan har jag en allvarlig fundering faktiskt. HUR tog jag mig upp ur sängen i morse? :D Jag minns ingenting. Jag vet att jag inte somnade förrän runt två i natt eftersom jag satt framför datorn tills dess, var ju någon som vägrade låta mig gå och lägga mig! Ehee... Men sedan i alla fall, så det första jag minns från i morse är att jag står inne på toaletten och kammar mig :D Haha, alltså det är svårt att beskriva men ja... Jag minns i alla fall inte att jag klev upp.
    Hur som helst, har varit dålig uppdatering av mig nu, men jag tror nog jag ska skärpa mig lite. Var så himla seg igår bara och jag orkade verkligen inte skriva någonting. Är roligare att skriva då jag är på topp som i dag! Och blir nog roligare att läsa för folk också. Även om jag vet att min blogg inte är intressant, att jag inte skriver om något intressant, så är det nog säkert roligare att läsa om mitt tråkiga liv då en glad Sof skriver än om en sur och gnällig Sof skriver :) Jisses vilken lång mening det där blev!
    Min mamma och pappa har inte kommit hem från Dublin än heller, de kommer hem någon gång i kväll. Så jag får äta micromat i dag med, haha! Det är så himla synd om mig. Jag har levt på nudlar och micromat sedan de åkte i torsdags ;D Men jag ska be om att få fläskfilé nu någon dag, haha, det är de fasen skyldiga mig! Pappa ska nog inte vara så svår att övertala.

Jaja, hade inte så mycket mer på hjärtat för tillfället, nu ska jag slå på Vänner. Och jag är så lycklig för Rachel och Ross har just blivit tillsammans, och då är det som det ska vara. "She's your lobster!" haha, Phoebe <3. Men när jag blir stor ska jag gifta mig med Ross! :) Lova att du kommer på vårat bröllop.
    Ja se där ja, där kom nörden i mig fram också. För den sidan av mig är ju så otroligt sällsynt? Kanske ska passa på att erkänna då att jag nu läst ut två av mina böcker på fem dagar :) Ska dessutom tilläggas att dessa tu då är pocketböcker på ungefär 400 sidor vardera, hihi! Mysigt.

Ha en fortsatt trevlig måndag! Jag hatar ju egentligen måndagar, men just i dag är den inte riktigt lika hemsk som den brukar vara, hihi. Ta hand om er så hörs vi, PUSS!

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost.
Doesn't mean I'll stop. Doesn't mean I would cross.
Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt.
Doesn't mean I didn't get what I deserve, no better and no worse.



Sofie.

Vänta


Vänta.... VÄNTA... Vänta..!!
    Vääänta nu här, vem bryr sig egentligen om vad någon random anonym nolla tycker om min bloggs utseende? Bara för den där kommentaren, som jag som vanligt av någon anledning tagit bort (?), så tänker jag aldrig någonsin göra om min blogg nu. Den kommer se ut såhär för alltid, jag ber så hemskt mycket om ursäkt till "snälla"... Eller vänta... Näe, det gör jag visst inte alls det!

Fest


Nu börjar jag och Emlan bli klara för fest! Vi åker till Bollsta först och därefter blir det Kramm, och jag hoppas förstås att jag får se just Dig där på dansgolvet! Blir lite besviken annars :/

Men hur som helst, vi har börjat dricka lite smått och så, så snart är vi redo.
N U   K L I V E R   V I   P Å !


Sofie.

RSS 2.0