Tandläkarbesök och skolkatalog

Hejsan hoppsan alla glada! Hur mår ni?
    Okej, jag vet faktiskt att jag inte kommer få något svar på den där frågan men jag frågade bara för att vara artig. För erkänn att du blev åtminstone lite gladare av att jag, innan du börjat läsa, frågade hur du mår ;) Jag skulle i alla fall ha blivit det, hihi.
    Den här dagen har varit helt okej, ganska lugn och händelselös liksom. Förutom då jag nästan missade den jäkla bussen till Härnösand! För att jag hamnade bakom två segskitar... Men de går ju HIL med, så hade jag egentligen något annat att vänta mig? ;) Hur som helst så fick jag småspringa lite, men då gjorde den ju som vanligt en U-sväng och så plockade han upp mig, lite småsur sådär var han, haha. (chauffören alltså)
    När jag var färdig hos Tand Kerstin Heinemo traskade jag i väg till pappas jobb och sedan åkte vi hem, och jag somnade i bilen och drömde att pappa hämtade skolkatalogen ur brevlådan... Och vad får jag se när han hämtat posten? JO, min skolkatalog! Ni kan nog inte ana hur glad jag blev! Visserligen tittade jag igenom den på kanske en kvart? Men nu har jag den i alla fall, precis som alla andra, så jag behöver inte känna mig utanför längre :)
    Men ja nu ska jag gå och sätta mig i sängen och mysa lite, hihi. Vi hörs! PUSSSS.



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0