Sängdags snart?

Du milde himmel vad trött jag är nu. Har hållit på att somna flera gånger under tiden jag tittade på Vänner, och då är det illa! Jag vill bara gå och lägga mig men jag kan inte förmå mig till att masa mig till toan för att borsta tänderna och allt. Men jag måste göra det snart för annars kommer jag krevera, haha. 
    Och jag har en sån himla söndagsångest så ni kan inte förstå. Jag vill inte gå till skolan, jag vill stanna hemma och sova. Jag skulle ge hur mycket som helst för att få vara hemma. Skulle till och med kunna tänka mig att få magsjuka bara för att få stanna kvar i sängen i morgon. Lite spya har väl ingen dött av? ;) (Thanks btw, Emma, för att du drog upp den lilla detaljen i din blogg :D haha) Men hur som helst, vi får se hur jag gör...
    På onsdag slipper jag i alla fall miljökunskapen vilket känns helt fantastiskt, ska till tandläkaren och tiden hade inte kunnat vara mer passande. Eller ja, det var faktiskt lite uträknat från min sida ;) Det måste jag erkänna. Men det Anna-Karin inte vet det mår hon ju heller inte dåligt av. Inte för att jag skulle bry mig så mycket om hon hade mått dåligt heller kanske. Alltså shit, jag förstår egentligen inte hur jag vågar prata illa om henne såhär öppet, vem fasen som helst kan ju läsa det och säga åt henne att gå in och läsa. Jobbigt läge för mig!
    Men näe hörrni, ni får det vara slut på såsandet. Här ska minsann borstas tänder! Godnatt med er allihop, PUSS!


Sofie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0