People always leave


But sometimes they come back...




Sofie.

Intetsägande

Totalt intetsägande dag och totalt intetsägande humör hos fröken Stattin. Har verkligen ingenting att skriva i kväll och tänker därför låta bli, eller nästan.
    Gatufest i helgen, tack vare att min söta Lintos ställde upp och jobbar för mig en timme på fredag, och att Berit hoppar in för mig på lördag. Känner dock inte för att åka över huvud taget. Något har sugit musten ur mig, igen, och jag måste nog faktiskt erkänna att jag känner mig en smula nostalgisk :) ...




Sofie.


Sjuuuukt trött

Alltså var kom all den här tröttheten ifrån? Tanken var att jag skulle åka med Emelie in till Kramfors nu vid halv tolv, men jag var så jäkla trött att jag inte kunde pallra mig ur sängen. Jag menar, jag gick ändå inte och la mig sådär supersent igår? Filmen (som f.ö. var otroligt mycket sämre än boken) var slut vid halv två kanske och jag tror jag kröp till kojs ganska omedelbart efter den. Superkonstigt känns det i alla fall.
    Jag är egentligen vrålhungrig nu men jag orkar inte gå och göra nånting att äta. När jag blir äldre ska jag lätt ha ett hembiträde, haha. Som fixar frukost och allt möjligt åt mig :D Men jag funderar hur som helst på att gå ut och sätta mig i solen någon timme innan jag tar en dusch. Tänker nog ta tre-bussen in till Kramfors i stället, och så tar jag bilen hem sen igen. Jag tror i alla fall att det var så det blev bestämt igår, haha. För Emlan skulle till Övik och då sa Daniel att hon inte kunde ta med bilen dit. Lite synd är det kanske om henne, men åker man hem pga en liten kissemiss så får man faktiskt skylla sig själv! :O ;)
    Näe men nu ska jag gå och dra på mig bikinin! Hoppas alla har det bra i dag :)




Sofie.

Tråkig tjej!

Jag vet att jag har blivit kass på att uppdatera här, men jag har faktiskt bättre saker för mig. I fredags jobbade jag till fem, verkligen en mardrömsdag det med. Den arbetsdagen var nästan värre än i torsdags. Huvudvärk hela dagen, plus att jag hade ont i magen och kallsvettades. Var inte särskilt roligt att hålla på och baka då inte! Men det var bara att bita ihop sa mamma. Men momma tyckte i alla fall synd om mig :)
    På kvällen satt jag bara för mig själv och tittade på film och lite så, var rätt mysigt. Alla som känner mig (eller de som "följt" min blogg en längre tid) vet att jag uppskattar de där stunderna som jag får för mig själv, då jag bara kan sitta och rå om mig själv. Som melodifestivalkvällarna jag hade tidigare i vår och sådär ;)
    Igår morse precis då jag klivit ur sängen ringde Ludwig som också nyss hade vaknat. En timme senare kom han hit och då låg vi i solen några timmar innan vi bestämde att vi skulle grilla med Björns och Stefan och eventuellt åka på hamnfesten senare :) Så jag och Magda drog iväg till Nyland för att handla, och då vi kommit till ICA kom vi på att de visst stänger fyra, och klockan var tjugo över ;) Så vi ringde till Malin som tyckte vi skulle åka till Kramfors, för mat behövde vi! Sagt och gjort. Vi åkte på Kvantum och inhandlade diverse mat-attiraljer och sedan åkte vi tillbaka hem och bytte bil med Daniel.
    Kvällen blev ganska lyckad :) Hade väl inte jätteroligt på hamnfesten och både jag och Ludde fick ont i huvet efter ett tag så vi satt ensamma och myste borta på kajen den sista timmen. Och då vi kom hem slocknade vi med en gång. Stackars lillprinsen hostade och svettades hela natten så jag fick agera assistent och springa och hämta vatten och öppna fönster osv. större delen av natten ;)
    I dag har vi bara slöat ute i solen (i alla fall jag) sedan somnade vi igen och sov i typ tre-fyra (!!) timmar. Helt sjukt! Ingen mat hade vi fått i oss heller. Så Ludde åkte hem och jag åkte till Nyland för att köpa nån micro-mat på Statoil. Kommer dit, börjar plocka åt mig saker och precis när jag kommit till kassan och killen har börjat slå in allt så inser jag att jag inte har några pengar med mig! Haha, så jäkla typiskt mig. Hade kortet i jackfickan hemma och inga kontanter. Så det var bara att åka till moster och låna pengar och sedan återvända. Pinsamt :D
    Jaja, nu ska jag gå och göra lite dipp och sådär. Håller på att ta hem Confessions of a shopaholic nu, jag har ju läst boken så jag tror filmen kan vara ganska rolig faktiskt :) Det var boken i alla fall. Men hur som helst så har ni som orkat läsa allt det här gjort det jäkligt bra! En guldstjärna till er :) Ha det bra! Hejsvejs.




Sofie.

Suck

Gaah! Jag blir verkligen tokig nu. Gick och la mig för att "vila" klockan åtta och vaknade för tjugo minuter sedan ungefär. Så hela kvällen är borta. Och nu har jag alldeles nyss ätit en macka så jag tror faktiskt att jag går och lägger mig igen, för natten den här gången. Kanske att jag till och med kommer att vara utvilad i morgon då! Det återstår att se. God natt.




Sofie.

Bad mood!

Vilken jäkla skitdag det här har varit! Sjukt mycket folk på Konsum och som vanligt knappt någon personal. Har suttit som en idiot i kassan i flera timmar utan att ha någon att ringa på. Och otrevliga kunder som anklagar mig för att det inte finns tillräckligt med skagenröra så att de kan köpa. Är väl för fan inte mitt fel, det är inte jag som beställer in varorna till den där butiken! Och så till råga på allt så har allt som kan gå fel gått fel för mig i dag. Verkligen allt. Och en massa krångel med pengar hit och dit och dålig växel och... BLAH! Näe fy fasen vad skönt det var att få stämpla ut och åka hem.
    Vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll men det blir nog att jag mest bara tar det lugnt och vilar efter dagen som varit. Har en otrolig huvudvärk som vägrar släppa så vi får se hur länge jag är uppe. Kommer nog titta på vänner tills jag somnar i alla fall.
    Något helt galet drygt är att jag inte är det minsta hungrig och jag har inte ens ätit middag än. Men jag vill inte äta något för det känns som att jag bara kommer spy då.
    Men ja, som ni kanske märker så har jag inte världens bästa dag i dag så därför tänker jag avrunda nu. Hejdå!

Körkort? ... Sådärja!

Haha, vad sjukt. Hur gick det här till kan man undra? Men ja, nu har jag i alla fall körkort. Har varit så duktig i dag så! Men det är hur som helst på grund av detta som jag inte bloggat på ett tag, eftersom jag haft fullt upp med att plugga teori. Gillar att jag pluggade i en vecka, totalt alltså, och klarade det ändå. Just det Emelie! Det går visst att klara körkortet om man bara pluggar i en vecka ;)
    Jaja, dagen har i alla fall varit jäkligt spännande. Körde upp med en kvinna dessutom, aldrig hört talas om att det fanns en sån. Haha! Men det var skönt hur som helst, tror jag skulle varit mer nervös om det varit han med fläcken på huvet. Så bortsett från att jag nästan körde över två personer i ett övergångsställe så gick min uppkörning galant! Backade som jag aldrig backat förr ;) Och teorin gick den med. Hade väl inte den högsta poängen man kan ha kanske, men den satt där den skulle i alla fall.
    Nu ska jag snart åka till Nyland (eller Kramfors) med Magda, för pappa har lovat mig 14 drickor om jag tog körkortet. Men jag är inte säker på om jag kommer vilja ha 14 drickor, men vi får väl se ;) Ha det bra! Tjing tjong.




Sofie.

My hometown

Haha ja jäklar... Vilket härligt folk vi har omkring oss i den här staden. Att kommentera varandras bloggar, det verkar vara det som är the shit här. Anonymt då förstås. För vi vill ju inte hamna i kläm. Vi vill bara förmedla information, för att försöka få folk att må dåligt.
    Men haha, då kan jag skratta åt dig, du härlige anonyme (vilket så klart är mycket roligare än att skratta med dig), för du har ju ingen som helst aning om när jag och Ludwig blev tillsammans. And that's too bad, isn't it?

Long time no see!

Ja nu var det verkligen längesedan jag skrev. Men jag har haft fullt upp sedan min goding kom hem från utlandet. Ville inte riktigt vara ifrån honom en längre stund så datorn blev bortprioriterad. Sedan åkte vi till Nora på midsommar och har varit där (och i Salteå tror jag?) fram tills i dag :) Väldigt trevlig midsommarhelg har jag i alla fall haft, med supermysiga människor och världens bästa sängpartner. Och i natt fick jag till och med sova med Linkan en stund! Var inte så tokigt det heller ;)
    Kan ju faktiskt berätta om helgen. Den började i fredags ute i Nickes stuga (det är denna som jag tror ligger i Salteå, rätta mig gärna om någon vet att jag har fel), där hade Emlan förberett lite lekar och frågesport osv. Förlorarna skulle diska, och såklart förlorade mitt lag, haha! Så det blev diskning för mig, Daniel och Emil efter en jättegod middag med oxfilé och diverse tillbehör. Efter maten bar det av mot Simons stuga ute i Nora som låg alldeles bredvid Nordlanders stuga där bland andra Ludwigs familj, Nickes familj och min kusin med familj var, så det var många barn! Men jättetrevligt hade vi där med, jag fick ta mig en svängom med både storkusinen Andreas och Nickes pappa Nisse ;) På kvällen blev det bastubad innan vi somnade uppe i husvagnen.
    Dagen därpå tillbringades i Nickes stuga som sagt. Denna gång var bara Nickes familj och Ludwigs familj + deras mormor och morfar där. Men det var trevligt ändå, så länge det varade. För jag och Ludde låg mest bara inne i deras husvagn och tittade på tv hela kvällen eftersom lillsnutten blev sjuk. Men det var rätt mysigt det med! Fick ju ändå uppdateringar av Lova och Linkan efter varenda sak de hade haft för sig ;) Jag och Ludde sov i alla fall i deras husvagn i natt, därav det nattliga besöket av Linus!
    I dag har vi bara slöat på. Ludwig skjutsade hem mig hit innan han åkte hem till sig. Misstänker att han ligger och sover just nu, vilket han gjort större delen av tiden den här helgen faktiskt ;) Men nu tänkte jag ta och göra något sånt där distanstest, så på återseende!



Sofie.

Kvällsmys

Nu har jag nyss haft kvällsmys med Lova. Linus var med en stund han också men sedan gick han och la sig på sitt rum, och jag låg kvar med Lova i hennes säng och tittade på... ANIMAL PLANET? Haha. Den där tjejen tittar alltid på det innan hon går och lägger sig. Åtminstone har hon alltid gjort det när jag varit här. Typ djurpoliserna och sånt, där de räddar hundar som blivit bitna och skadade och allt möjligt deppigt? Men ja, hon verkar ju gilla det så. Tror inte riktigt lillsnuttan förstår allvaret i allt heller i och med att hon inte förstår vad de säger. Hon hittade på en massa söta förklaringar i kväll till varför en hund blödde, så det är nog lugnt ;)
    Fick sms av Ludwig någon gång där mitt i också där han skrev att han precis skulle kliva på planet typ, så han sitter nog där nu. Brun (svart) och grann. Huhu, är inte alls avundsjuk :( Jag gjorde ett tappert försök tidigare och la mig i solariumet i 20 minuter, vilket såklart inte gav något resultat. Men han skulle i alla fall ringa då han hade landat, så det känns skönt.
    Men nu kom Elisabeth och sa godnatt så jag tror det är dags för mig att gå och borsta gaddarna och sedan krypa ner under täcket och fortsätta titta på So you think you can dance :) Godnatt världen, puss!




Sofie.

I väntans tider...

Jahapp, så hamnade man hos familjen Eriksson i kväll då, trots att Ludwig inte kommer hem förrän i morgon. Men Lova ringde mig när jag satt på bilskolan och frågade om inte jag kunde sova hos dem eftersom Ludwig kommer hem i morgon och jag kan ju inte säga nej till lillgumman! Ringde dock upp Elisabeth sedan för att höra om det verkligen stämde att "mamma sa att du ju kunde göra det", haha. Men det hade varit sanning så jag gick hit vid fem.
    Nu har jag alldeles nyss ätit och Lova duschar bort sin fotbollsdynga ;) Mamma kommer nog snart och hämtar mig så ska jag hem och hämta lite grejor tills i morgon och så sedan åker jag tillbaka med Daniel efter hans träning.
    Konstigt att jag sover här utan Ludwig för andra gången nu, men det är ändå skönt. Känns som att jag är närmre honom då jag är här än då jag är hemma i Bjärtrå i alla fall :) Och nu är han på väg hem. Minns inte riktigt när Elisabeth sa att flyget skulle gå men, i natt har jag honom hur som helst inom Sveriges gränser igen och då kan jag prata med honom hur mycket jag vill!
    Jaja, ska ta och kika vad Lova gör nu jag. Vet inte om jag återkommer något i kväll men det kan säkert hända :) Ha en fortsatt trevlig onsdagkväll! PUSS



Sofie.

Halkan avklarad

Och satttttan vad dyrt det var! Haha, nog för att jag visste att det skulle vara det men ändå. Stackars mamma fick ett rejält hål i sin lilla plånka i dag minsann. Men det känns skönt att ha den där grejen bortgjord i alla fall. Och ja, det var riktigt roligt, även om jag var helt värdelös på att sladda. Haha, herregud! Jag är inte skapad för att manövrera motorfordon (eller något fordon över huvud taget för den delen) så är det bara :)
    Sedan nu har jag och mamma nyss varit till momma i Kramfors en sväng, vi skulle lämna tillbaka några stolar sedan min student och sådär. Och självklart bjöds det på fika! Jag har bara ätit hela dagen. Först värsta brakfrukosten innan jag åkte iväg på halkan, sedan en smörgås och en kaffe i Härnösand, och sedan en yoghurt och en kaka när jag satt på bilskolan, haha. Så jag hoppar middagen i dag tror jag bestämt :)
    För övrigt är det bara två dagar kvar. Jag kommer springa upp på skarpåkern nerifrån bilskolan på torsdag, var så säker! Haha, det här måste nog ha varit den längsta veckan i hela mitt liv. Känns som att den verkligen aldrig tar slut. Men det är väl så det är. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge :)
    Nu ska jag i alla fall gå och ta mig lite Japanmix och ett glas Coca Cola, och sedan ska jag titta på One Tree Hill. Och just det: Välkommen tillbaka, kära serie! Gudars, jag hade helt glömt bort hur bra den är. Men plöjde igenom sex avsnitt igår, det tycker jag var bra gjort av mig ;) Men jajaja, adjöken fröken!




Sofie.

SKITVÄDER

Aaaaaaah vad jag hatar det här vädret! Sommaren brukar vara den finaste tiden i Sverige, men fy fasen vad fult och grått och hemskt det är ute nu. Jag blir så jäkla less. Jag börjar jobba om en vecka och jag har inte haft en enda jävla soldag sedan jag tog studenten! Och liksom, vad ska man göra på dagarna då? Det enda man kan göra är ju typ att sova eller sitta vid datorn/TVn och vara deprimerad.
    Jag har drömt skitkonstiga drömmar i natt också. Som att t.ex. jag och pappa var och handlade på Konsum, och att kassabandet gick ända UT ur affären? Ja, och så var det en seg tant som satt i kassan när jag skulle betala (vet precis vem det var men tänker inte nämna några namn) och så kom en annan och bytte av henne mitt i, så de rörde ihop mina saker och när jag kom ut och skulle packa i mina saker i min lilla påse så ser jag en man TA min påse, och att någon annan har tagit alla mina saker :( och allting hade kostat 98kr, och inte kunde jag få tillbaka dem heller. Men liksom, vem drömmer sånt här då? Eller ja, jag tydligen. Men det kan ju inte vara normalt på en fläck.
    Och jäkla bajsludwig som är utomlands och har kanonväder och är ute och festar till klockan fem på morgonen! Jag är så himla avundsjuk, hahaha. Fast säg inte det till honom. Lite stolthet i kroppen har jag i alla fall ;) Han ska inte få det. Och förresten så är det bara tre dagar kvar tills han kommer hem nu :D Jag och Linus räknade igår och då var det hela fyra, men tre låter mycket mindre!
    Förresten så kan jag inte äta någon frukost i dag heller. För vi hade minsann inget smör hemma. Surprise! Och min mamma, hon brukar aldrig ha smör på sina mackor (vilket jag inte begriper) så det är ingen mening att jag ringer och ojar mig hos henne heller för hon kommer inte tycka synd om mig :( Hungrig som jag är.
    Men ja, nu kom jag på att vi faktiskt har nudlar hemma. Tro om jag kanske skulle ta och koka lite nudlar och sedan titta på One Tree Hill? Ja, så får det sannerligen bli. Ha det!




Sofie.

Typisk söndag

Ja det här har verkligen varit en typisk söndag. Vaknade vid ett, halv två någon gång och då åt jag lite frukost och satt och surrade med Elisabeth innan Daniel och Emelie kom och hämtade mig. Vi åkte och hyrde en film, handlade lite mat och så, och naturligtvis blev det micromat och hämtpizza. Sedan åkte vi hem till Bjärtrå.
    Och sedan vi kom hem har vi bara slöat i soffan typ. Filmen var två timmar och 40 minuter lång, och inte särskilt bra heller, haha. Eller den var ganska fint gjord, med fina bilder på landskap och sådär. Men nej, mycket sämre än vad folk har sagt att den ska vara. Justja, Australia var det för de som undrar, med Nicole Kidman.
    Men ja, nu ska jag fortsätta prata med folk på msn. Ha det bra! Puss.





Sofie.

Mossvägen

Oj, vilken kväll det här blev. Inte särskilt onykter är jag, men ändå blev det en massa strul. Dock handlar inte strulet om mig den här gången, tack och lov. Tror det finns saker att reda ut men dem tar jag i sådana fall hand om i morgon.
    Efter ett samtal till Turkiet hamnade jag i alla fall på Mossvägen hos världens underbaraste familj. Hittade en tandborste och en lapp på Ludwigs säng, så jag känner mig otroligt välkommen trots att jag staplade in vid halv två någon gång. Lyckades till och med logga in på min snyggings dator med hjälp av mitt pekfinger, hur FBI  är inte det då? ;) Haha!
    Näe, nu längtar jag bara tills på torsdag då han kommer hem. Tror aldrig, som han nyss skrev till mig, att jag någonsin längtat efter en torsdag så mycket. Aldrig i hela mitt liv. Men ja, någon gång ska ju vara den första, och det här kommer bli helt otroligt bra.
    Nu tänkte jag i alla fall ta och lägga mig och sova i herr Erikssons säng, själv (?). Känns hur konstigt som helst, men det går säkert bra. Har jag tur så väcker Lova mig i morgon så jag inte sover allt för länge! Hoppas alla andra har haft en trevlig stadsfest. Min har i stora drag varit bra, hur som helst :) Puss, godnatt!

Hänger inte med

Jag har verkligen ingen som helst aning om vad det är som gäller i dag. Daniel ringde nyss och sa att jag skulle börja göra mig i ordning, så att de skulle slippa vänta på mig sedan (???), och jag frågade då när vi skulle åka och han sa runt fem. Ja okej, då vet jag att vi ska åka runt fem. Men ska jag vara helt klar då eller? Sminkad och allt? Eller ska vi fixa i ordning oss i Kramfors? Kommer vi att lämna grejorna hos Emelies pappa innan vi åker till Nicke eller ska vi inte ens åka till Nicke? Haha alltså, allvarligt :D Jag har inte en susning. Inte vet jag vad jag ska ha för kläder i kväll heller. Som svårt att bestämma sånt när vädret är så fruktansvärt ostadigt. BAH! Less nu jag.
     Igårkväll kom kusinerna Eriksson hit (var dock en som fattades), och dom hade Hanna och Simon med sig. Det blev lite kortspel och dylikt och sedan då de åkt hem hamnade jag här en stund. Sedan satt jag och läste till klockan tre och vips så hade jag somnat. Och självklart sov jag alldeles för länge. Tror inte jag pallrade mig ur sängen förrän för kanske en halvtimme sedan, bra jobbat Soffan!
    Men ja, jag ska väl ta och skutta in i duschen jag kanske, så jag slipper sura miner från storebror då han kommer hem för att jag inte fixat det än ;) Hoppas alla i Kramfors får en trevlig helg i alla fall, stadsfest eller inte. Adjöken!

Och så tycker jag att Ludwig ska komma hem nu. NU.





Sofie.

Trött tjej

Helt sjukt trött blev jag nu! Eller jag blev det faktiskt på vägen hem från Sundsvall. Körde från Härnösand och det var ju ingen höjdare med slumrande ögon kan jag säga, bara gasa och köra typ. Snacka om att jag gick emot gårdagens kurs direkt ;)
    Jag hittade i alla fall en hel del i Sundsvall. Tre tröjor/tunikor, ett par skor, leggings, underkläder och en väska :) Och så just det, jag köpte en hårinpackning med. Välbehövligt vill jag lova. Skulle dock behöva klippa mig också men det får vi ta en annan gång ;D Sedan åt vi på Birsta och där fick jag träffa Pira! Hihi, räddade min dag kan man säga. Han var så fin så :) Med finkostymen vettu. Eller dagen blev egentligen räddad redan på vägen dit då jag fick ett efterlängtat telefonsamtal, puss!
    Nu fick jag nyss reda på att jag kommer jobba hela gatufesthelgen, så jag får se hur jag gör. Förmodligen försöker jag nog byta bort lördagen bara, och så ser jag till att jag kommer hem så jag kan jobba klockan tolv på söndagen. Men ja, det blir säkert bra i vilket fall.
    Nu ska jag gå och vila en stund tänkte jag, sedan blir det nog plugg eller vänner. Svårt val ;) Ciao!





Sofie.


Emptiness

Och det har inte ens gått ett dygn än... Har gått och oroat mig hela dagen, och nu när oron äntligen släppt har det andra satt igång. Jag visste att det här skulle bli jobbigt, men jag börjar undra om jag egentligen hade en endaste liten aning. För som det ser ut just nu kommer det här bli hundra gånger värre än jag trott. Hundra gånger, om inte tusen. Kom hem.




Sofie.

Riskettan

Haha, löjligaste kursen jag varit på. För att inte tala om hur lång den var. Allvarligt talat, sitta i tre och en halv timme för att lyssna på en gammal drogmissbrukare som berättar om olika droger och sedan emellanåt titta på någon film om folk som varit så dumma i huvet att de kört fulla. Det kändes riktigt ovärt. Och fikat var ingen höjdare heller. Så nej, bortkastad tid verkligen. Och bortkastade 800kr!!!!!
    Då kursen var slut följde jag med Carl på hemköp, köpte även lite godis där (schhhh, säg inget till mamma :D), sedan gick jag på stan och hälsade på en blöt Danny B. Tur han hade regnrocken från SCA på sig ;) Han syntes ju i alla fall, om man så säger! Sedan kom mamma och hämtade mig och så körde jag hem. Gick helt smärtfritt, skönt!
    Jag åt ett skrovmål och sedan bar det av tillbaka till Kramfors igen. Jag och Emlan skulle sola och även denna gång tog vi oss en tur in på torget för att hälsa på en lika blöt Danny.
    I kväll ska vi se på film och äta godis. Emlan är ute och springer nu, hurtbulle som hon blivit, sedan skulle hon duscha och sedan skulle vi slå på filmen. Och faktiskt, nu när jag skriver det, så kanske en dusch vore något att fundera på för mig med. Luktar sådär fräscht som man bara kan göra när man solat solarium, haha. Bläh, med andra ord. Men ja, kanske ska ta och avrunda då. På återseende mina vänner!




Sofie.

Och förresten é hon redan kär...

Ammis, den här låten är från mig till dig. Du kommer att älska den :)
Om du inte redan hört den, det vill säga ;)





Och förresten é hon redan kär, det har jag hört från säkra källor.

Nej, nej, nej...

I morgon åker du, och jag blir ensam... Jag vill inte. Är det nu verkligheten ska komma ikapp mig? Är det nu jag ska börja känna efter, och börja sakna allting? Det här går inte. Du måste skynda dig hem. Huu, hjälp.
    Nu ska jag snart åka hem, men jag vill inte saja... Jag kommer sakna dig.

The book of love is long and boring,
no one can lift the damn thing.
It's full of charts and facts and figures,
and instructions for dancing.

But I, I love it when you read to me,
and you, you can read me anything.


Sofie.

Nödinlägg

Jag vet att jag inte har uppdaterat på typ tusen år men jag har verkligen en massa annat för mig så jag känner helt enkelt inte för det. Och sedan så märkte jag nu att det var sjukt irriterande att skriva här för det blir röda prickar under typ vartenda ord. Tydligen beror det, enligt ägaren av datorn, på att internet är inställt på engelska eller nåt? Nej jag fattar ingenting. Dumt är det i alla fall.
    Men ni som vill veta vad som händer i mitt liv får väl i sånna fall typ höra av er eller dylikt. För här lär jag inte skriva så jättemycket mer på ett tag. Eller ja, vi får se. Ni kan ju hålla utkik ändå. Rätt vad det är så börjar jag skriva varje dag igen. Kan tänka mig att det kanske kommer bli mer när jag har börjat jobba.
    Men nu blir det sura miner här, någon ska tydligen kliva upp. Så ja, på återseende kära vänner! Hoppas ni har en superduperbörjan på sommarlovet. PUSS!




Sofie.

Vart tog jag vägen? (Varning för långt inlägg)

Har haft så fullt upp de senaste dagarna att jag liksom inte hunnit med att blogga. Eller jag skulle ju säkert hunnit om jag eventuellt kanske hade lagt manken till, men det har på något sätt inte riktigt känts som prio ett.
    I tisdags var det brännboll, gick rätt livat till och Nv06 kom på en stark andraplats! Tycker det var sjukt bra gjort av oss. Och mina skönaste jeans blev förstörda på kuppen men det är sånt man får bjuda på ibland. Efteråt var det gladan och det var väl kanske inte den roligaste gången jag varit där, men kvällen slutade helt underbart. Åh, hihi, puss.
    Igår skulle vi träffas på skolan och köpa sprayfärg osv, men jag råkade ta mig en liten sovmorgon (a) Så jag fick skjuts ner till stan vid tolv någon gång och lunchade med Emma då, och sedan hade alla åkt hem. Så det var bara för mig att ringa till mormor som som tur var redan var nere på stan, och då åkte jag med henne upp. Umgicks med henne tills mamma kom och hämtade mig och vi åkte och handlade. Även denna kväll kunde inte slutat bättre.
    Åkte in till Kramfors till 10:20 i dag då jag hade körlektion som faktiskt gick rätt hyfsat :) Och efter den var det bara att vänta på att tjejerna skulle anlända så vi kunde åka och köpa blommor till Calles present. Och den blev verkligen hur fin som helst. Och nu på kvällen har vi varit hos Jennie och pyntat flaket och sedan åkte vi upp med presenten till Calle. Hahah, helt galet var det, men roligt! Kan tänka mig att lillgubben blev hur rörd som helst. Älskar han oss inte efter det här så kan han nog inte ha något hjärta ;)
    Nu då jag kom hem gav jag i alla fall Daniel hans present (lite försenat, höhö), och han tyckte om den jättemycket. Han kanske till och med kommer ha den i morgon, haha! Kan ju säga nu vad det är för något. Det är en svart t-shirt som det står såhär på "Tycker du jag är snygg skulle du se min lillasyster", och på baksidan är det ett tryck där det står "Made in the 80's", haha. Lite kul om han har den i morgon.
    Men nu tänkte jag i alla fall eventuellt ta och krypa till kojs. För i morgon tar jag studenten, och jag har nog fortfarande inte riktigt förstått hur stort det faktiskt är. Tror att jag kommer att grina sönder mig, men vet att Emmeli i sånna fall också kommer göra det så jag känner mig rätt lugn. Jag hoppas hur som helst på en toppendag med i alla fall någon gnutta sol. Godnatt!
    Det blir tomt i sängen i kväll...




Studentsofen.

Vad hände?

Vilken konstig dag det här blev. Batteriet i min mobil dog i natt så alarmet gick inte igång. Inte heller vaknade jag av att både Emmeli och mamma ringde hem minst tusen gånger var. När jag till slut vaknade var klockan tjugo över tolv, och det enda jag kunde tänka på var, vad hände? :O Jag menar, nog för att jag brukar kunna sova länge, men jag tror inte jag varit med om att jag inte ens vaknat till tidigare? Låter ju jättekonstigt. Men ja, det blev ingen skola med min kära klass i dag då. Känns inte så roligt, men vi tar igen det i morgon.
    Hörde ryktas att vi skulle äta pizza hos Lindman innan brännbollen och lite så. Sedan är det ju förfest hos dippan tror jag, om de inte har ändrat planerna. Måste dessutom springa in på Tera-Cotta och köpa ett linne att ha på brännbollen. Men det hinns nog med ska ni se :)
    Sedan jag klev upp har jag bara suttit och laddat upp bilder på bilddagboken medans jag ätit "frukost" och sedan har jag tittat på vänner och lite sånt. Nu frågade jag alldeles nyss Emmeli om hon ville hitta på något i kväll så vi får se hur det blir med det :) Vore skönt att få lite egentid med min snuttisgumsis, men vi får som sagt se!
    Nu ska jag i alla fall sluta skriva, hoppas alla har en toppendag. Och förresten, nu är sommaren verkligen här. För mina älsklingar har äntligen börjat traska runt mitt hus, hihi!



MYS!



Sofie.

RSS 2.0