Västerås, baby!

Nu är jag och mina tjejer i Västerås hos Mallanbrallan. Den enda som fattas är ju Emeli, men hon vet att hon saknas. Snart är hon väl hemma förhoppningsvis :)

Igår var vi i huvudstaden och "gjorde stan" på bästa sätt. Lite shopping, sedan något glas vin och lite tilltugg på Friday's och därefter ytterligare lite shopping. Hur jäkla trevligt som helst! Slutligen blev det middag på en mongolisk restaurang om jag förstod saken rätt, och sedan tåget hem till Västerås.

I dag vaknade vi tidigt (för tidigt för mig, haha) och åt frukost, sedan blev det lite slappande innan vi begav oss ner på stan och kollade lite i affärer där. Hittade en liten present till hjärtat också, hoppas han blir gladis. Och nu är vi hemma igen och ska snart grilla. Har precis korkat upp och jag känner på mig att det kommer bli en kanonkväll! Förmodar att det blir lite utgång i kväll, men vi får se vart vinden för oss :)

Jaja, tänkte bara att det var dags för en liten uppdatering här! Var ju mer än en vecka sedan jag skrev nu. Hoppas alla har en toppenvalborg och att alla är vid god vigör. Adjö!

See the sunlight, we ain't stopping.
Keep on dancing till the world ends.
If you feel it, let it happen.

Sömnlös

Ligger här i sängen och mobilbloggar, och som det ter sig så ska jag minsann inte ha någon sömn i natt. Detta är något som känns halvjobbigt då jag först och främst ska upp strax innan åtta för att skjutsa mamma och pappa till busstationen, och sedan jobba mellan 9:00 och 20:15 - TUNG LÅNGFREDAG med andra ord. Och min fina älskling ligger här bredvid mig och snusar så sött, haha. Vi firade f.ö. fyra månader i dag och Ammis tycker vi är sååå töntiga. Lågstadiefasoner säg hon! Min söta lilla tjej som är i Åre nu. Få förunnat att ha en sån stjärna i sitt liv. Jag är tacksam! Men jaja, det här verkar ju inte alls få önskad effekt och göra mig tröttare, så jag tror jag ger upp och kastar in handduken för i dag. Godnatt med er!

40-årskalas

I kväll är jag och min familj bjudna på kalas på Kombis. PÅ KOMBIS! Alltså Malin och Magda, om ni läser det här, vad jag önskar att ni hade varit med. Fan, kommer översvallas av såna sjuka nostalgikänslor i kväll så det är inte sant. Och jag vet att ni skulle känt likadant. Förstår ni? Lokalen som vi alltid var på när det var disco och sånt när vi var små. Helt sjukt. Ska tänka på er :)

Vi har i alla fall alldeles nyss avnjutit VÄRLDENS kanske godaste soppa. Herregud vad mamma och pappa hade gjort det där bra. Tydligen fått receptet från min farbror och hans fru. En krämig kräftsoppa och till den fick vi bröd som mamma gjort på smördeg och västerbottenost. Sanslöst gott var det!

Nä men nu ska jag ta och dricka upp min whiskeycola sedan drar vi iväg mot kalaset. På återseende kära vänner!


På gas'n, så att säge!

Jag har i kväll insett hur jag själv märker att jag är lite på lyset. Ja, jag har haft en liten så kallad "självanalys". Och vad jag kom fram till var att, när jag sitter på toaletten och ensam nynnar på någon låt (oftast den jag senast hörde) så har jag blivit berusad. Lite kul faktiskt, att veta. Nu såhär i efterhand.

Skål på er!


Don't die a copy


Simple as that


Speciell fredag

I dag är en speciell dag på två vis. Måste dock säga att den började riktigt risigt, haha. Mitt dåliga morgonhumör gjorde sig påmint när Christoffer i vanlig ordning skulle väcka mig. 07:45 ringde väckaren och jag fick daaahaaaamp, sa att han var så orättvis eftersom jag inte fick sova när jag ville men så fort han känner sig lite trött så går det bra liksom, haha. Men när jag äntligen fått på mig promenadskorna och vi var ute så var jag på bra humör igen :) Det kan ni ju fråga grannen om som fick se mina otroligt spänstiga (läs klumpedunsiga) hoppsasteg.

Ena anledningen till att det är en speciell dag är i alla fall att jag och min fina kille har varit en gata upp och tittat på en tvåa på Tallåsvägen. Hur mysig som helst! Enda att "klaga" på var väl att det behöver tapetseras/målas om i alla rum och köksluckorna hade ju gjort sitt om man säger så. Men ja, åh vad glad jag är. Det kändes hur bra som helst och jag tror det kommer bli kanon :)

Sedan, den andra anledningen till att den här dagen är speciell är att Dannyboy ska få se min nya tatuering för första gången i dag. Så vitt jag vet så vet han inte ens om att den existerar! Men nu kan jag i alla fall skriva det här, för förut har jag varit lite orolig att han ska råka se. Men jag har hur som helst skrivit storebror på underarmen. För att han är, alltid har varit och alltid kommer att vara den viktigaste personen i min värld och mitt liv. Och så är det med det.

Tatueringen är inte helt perfekt, lite skev och lite sådär. Men jag älskar den. Tycker det är ganska bra att den är lite skev - för det är ju jag och Daniel med. Och då är det ju alldeles som det ska vara :)

Men nu ska vi åka och äta lunch med min svärfar så vi får höras en annan gång igen. Hoppas alla får en lika bra helg som jag kommer ha. Puss och kram svennebanan!

Beslut

Ojoj, vad jobbigt jag har det här nu, haha. Har bestämt mig för att trots allt söka journalist i alla fall, för vad kan jag förlora på det? Och sedan blev min lillasyster jättearg på mig igår så man vill ju gärna göra henne till lags med ;) INTE ROLIG KVINNA ATT HA PÅ HALSEN om jag ska vara helt ärlig. Och sedan söker jag till ett program som har med PR osv att göra, jag tror det kan bli bra.

Nu till min lilla beslutsångest här. Jag har helt plötsligt fått för mig att söka till förskollärare? Vad handlar detta om? Varje morgon när jag är ute och går, går jag förbi ett lekis och jag tycker de ser ut att ha det så härligt, haha. Men jag vet verkligen inte, det kanske är en dumdumdum idé. Jag menar, det är så långt ifrån journalistiken det bara går att komma, men jag älskar ju barn? Det är väl bättre än att bara sitta på Konsum resten av livet?

Herregud, jag behöver hjälp. Seriös jävla hjälp.

Fan.


14/4 -11


Hallååå bloggen!

Vad härligt att vara här igen. He he hee.. Jag försöker hitta orken till att börja kolla igenom lite utbildningar att söka. Men efter det SURA resultatet på högskoleprovet så känns det tråkigt. Och hopplöst. Känns som att jag nu vill stanna i Kramors och jobba på Konsum för alltid. Enklast så, haha. Men nej! Så kul ska vi inte ha.

GAH! Jäkla HP. Om jag i alla fall hade kunnat få sämre resultat då?! VAD som helst hade varit bättre än att få exakt samma. 1.0två poäng ifrån 1.1, exakt samma som förra året. Tror aldrig jag har känt mig så frustrerad! Och ja, jag är medveten om att 1.0 inte är något höjdarresultat så jag kan bespara er lite irritation där. Men jaaaa, tråk. Journalistdrömmen kan jag ju säga adjöken till.

Hm, jaja. Sitter i alla fall som sagt och samlar kraft. När jag kollat lite ska jag ta mig en dusch var det tänkt, men känns lite långt borta det med. Nej fy, dålig dag för mig. Trött är jag också. Bäst att jag slutar skriva i stället för att fortsätta i den här tråkiga sur-andan. Så hejsvejs på er!


Lovely day

Åh, vilken härlig dag jag har. I morse vaknade jag vid typ halv elva, och då blev det en underbar morgonpromenad i det fina vädret. Pratade med Magda heeela vägen också, skitkul! Längesen vi pratade riktigt. När jag kom hem fick jag nån jäkla kesella-skit-yoghurt av Chrille, haha. Men sedan åt vi räkmackor så då blev jag nöjd igen ;)

Sedan efter ett par avsnitt av Desperate Housewives skjutsade C ner mig till stan så jag kunde gå på banken och sedan tog jag mig en liten tur på stan för att se vad den hade att erbjuda. Som vanligt var det inte särskilt mycket, men jag kom hem med ett puder i alla fall. Sedan blev det en promenad upp igen och puh! Vad jag svettades.

Nu sitter jag här efter en dusch och ska snart gå och diska så det är klart tills killarna kommer hit. Just nu är Chrille nämligen och hämtar Victor och Jocke i Övik, och så ska de komma hit och grilla med oss. Gött! På tal om det kanske jag borde ta fram majskolvarna ur frysen också. Mmh, mina älskade majsisar.

Men ja, så får det bli! I morgon blir det nog en tur till tatueraren i Sollefteå om allt går enligt planerna. Vi får se :) Riktigt sugen på att fixa den här tatueringen nu. Men på återseende mina vänner! Hoppas ni har en lika bra dag som jag har.


Kom ge mig kärlek och livsmotiv

När mina öron inte längre hör,
när bladen faller, och en stjärna dör,
när livet vänder,
ska jag ännu be.



Come give me love.

RSS 2.0