Mitt hjärta i din hand

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
Bara lukten gör mig svag.
Men jag vågar inte väcka dig nu.

Jag skulle ge dig allting du pekar på,


men bara när du inte hör vågar jag säga så.

God morgon!

Är på gång för att ta mig till ännu en dag av jobb. Otroligt kort dag dock, mellan nio och två. Men jag är så glad att Sofi gick med på att byta pass med mig, hallelujah säger jag bara! Hade verkligen inte klarat av det.

Men ja, jag skulle bara säga god morgon och att jag är glad. För jag får vakna upp på världens bästa sida varje dag. Nu ska jag gå och väcka den som brukar ligga på den andra så han får skjutsa mig på jobbet. Adjö!


Dålig update

Tänkte bara passa på att skriva lite nu när jag väl sitter vid en dator. Har som haft andra saker för mig nu så skrivandet har hamnat lite på sniskan. Men så kan det gå! Tror inte det går någon större nöd på alla er som läser ändå. Det här är ju inte den enda bloggen i världen liksom! Inte för alla i alla fall.

Igår var det kalas och födelsedagsfirande av min lillasyster som fyllde arton stora år! Vi åt först tårta och sedan på kvällen kom hon och joinade mig på bruket. Lite dricka, lite allsång och lite dans sedan drog vi iväg på gladajen! Var ändå helt okej. Ganska mycket folk så jag är nöjd med kvällen :) Och extra roligt var det att gå ut med lillan. Nu känner jag mig uppvärmd inför Håkan om ett par veckor. Tjoho!

Nu sitter vi i Bjärtrå där vi har avnjutit en middag bestående av köttfärsbiffar och gräddsås, gött! Vi var dock lite dagen efter jag och Chrille så vi blir väl inte riktigt hungriga förrän runt nio i kväll skulle jag tippa på. Men då har vi ju vitlöksdipp hemma så det blir kalasbra!

Men nu tror jag bestämt att vi ska åka alldeles strax, så jag ska ta och packa ihop här jag. Hoppas ni har haft det bra så hörs vi om ett litet tag. Puss!

Snygging.
Du och jag.


It's you, bitch!


Little drops of heaven

Har nyss pratat med VÄRLDENS finaste och bästaste lillasyster i telefon. En timme och fyra minuter (+08:46 när hon glömt berätta en viktig (!!) sak). Slutar aldrig förundras över den där människan. Aldrig. Och på lördag blir hon arton år! Hallå? Stora tjejen eller vad. Storasyster ska fira henne så klart, på bästa sätt. Börjar med att hjälpa (stjälpa) till att baka tårta på lördag förmiddag. Blir fina grejor!

Nej allvarligt, sitter helt fantastiskt oskönt här på golvet så jag tar en dusch i stället så jag är fräsch tills hockeykillen kommer hem. Ha det bra! Kram.

Bra måndag

Min kille hade tydligen gjort det mysigt för mig genom att låta levande ljus brinna medans han åkte iväg på träning, haha, livsfaran! Men jag tror inte han hade varit borta så länge när jag kom hem så det var ju inte så himla farligt ändå. Och som tack för att han gjorde det så hängde jag tvätten som han inte hunnit med innan han skulle åka. Girlfriend of the year!

I dag hade jag sovmorgon till tolv, så jääkla skönt. Och så jobbade jag till kvart över sju så jag slapp stänga. BRA pass! Har haft en riktigt bra dag faktiskt, den har gått superfort och jag känner att jag har haft kul. Och i morgon väntar ett smärre monsterpass mellan 08:00 och 19:15 så jag tror jag behövde en skön dag innan. Och nu slapp jag gå uppför mördarbacken IGEN, så tack så mycket till Johanna som var snäll och skjutsade hem mig!

Nu tänkte jag poppa lite popcorn och tröstäta eftersom jag är själv (som vanligt, haha). Och så ska jag ta ett glas trocadero och se om det är något kuligt på tv, tror det är top model på 3an så jag ska väl passa på att titta på det nu när Crulle inte är hemma då ;)

ADJÖKEEEEN!


I made you think.


I hate it


Familjeliv

Sitter åter i Bjärtrå, men denna gången är heeela familjen samlad. Och till råga på allt så fyller Emlan 23 år i dag. Stora tjejen! Så vi har ätit tårta och druckit kaffe (!!) här i dag. Vuxet värre.

Hade en riktigt bra dag igår faktiskt! Började med jobb fram till fyra, vilket var helt okej ändå. Fina pengar. Sedan blev det bowling och middag med Chrilles pappa och sambo och därefter tog vi golfen och susade till Bjärtrå. Här satt vi hela kvällen och surrade och hade det hur mysigt som helst. Såna stunder uppskattar jag verkligen. Spårade ut där lite på slutet dock när Emlan satt och zappade mellan härlig strandmjukkärleksporr och en psychofilm som hette Antichrist (tror jag?) där en tjej klippte av sin egen klitoris och lite andra smått sjuka saker. Då kände vi att det var dags att leta upp närmsta binge, haha.

Men det tog hårt på mig och Chrille måste jag säga, vi vaknade inte förrän 12:30 i dag! Nästan lite skamligt. Kan inte förstå varför jag sover så läähäängeee när jag är här hemma. Det är helt sanslöst. Men till mitt försvar så hade faktiskt mamma sovit lika länge, och det är nästan ännu värre.

Jaja, nu ska vi se på solsidan här hemma! Danis och Emlis hade inte ens sett första avsnittet än, och vi som till och med har sett det som ska visas i kväll. Hur efter är de då?! Men ja, inte klagar jag. Jag gillar Solsidan, och särskilt första avsnittet "Sluta stirra på henne, Freeeedrik!!!!!"


Tjeena, mannen!

BJÄÄÄRTRRÅÅ

Alltså, är det inte fantastiskt att när man väl kommer hem till Bjärtrå i förhoppningen att få äta pappas mat, så får man ställa sig och koka sina egna jäkla nudlar? Med invändningar från mamma om att jag inte "sa" att jag ville ha mat. Skandal, kvinna! Vad fasen hade hon trott då jag skulle lämna bruket klockan tre? Ja, tydligen att jag ställer mig och lagar middag två och äter den vid halv tre. Haha, tokhuve. Men nudlar fungerar ju det med.

Nu sitter jag i alla fall och är dödligt trött. Var jobbigare än jag hade räknat med att kliva upp klockan nio i morse och ta mina två friska ben för att transportera mig till frissan. Men det gick bra! Och nu har Tessan fixat håret mitt så att det skiftar i måånga fina (bruna) färger. Gilla!

I kväll ska vi på hockey i Nordingrå. Jag tycker inte det känns alldeles bra ska jag säga. Har ett svagt minne av att det är oerhört kallt i den där sablarns hallen och jag har inte världens varmaste skor kan jag avslöja. Men jag får ju se en otroligt snygg hockeyspelare i stället så det kanske bli värt det. Kanske. Hoppas jag.

Jaja, nu ska jag kura ihop mig här på soffan och sova i någon halvtimme så att jag är pigg och kan sitta och heja för kung och fosterland i kväll. Trevlig fredag på er! Hoppas alla får en härlig helg :)


If you don't like us,
blow us.


Böcker = Kärlek

Åh, jag sitter här och liksom känner det som att jag suger på en karamell. Framför mig har jag ett paket som är alldeles nyhämtat från Konsum. Eller nyhämtat, jag hämtade det för lite mer än en timme sedan men vi har varit och fikat med Chrilles pappa :)

Hur som helst så sitter jag och med vilje väntar med att öppna det. Jag känner mig som ett litet barn på julafton. Enda skillnaden är att jag vet att inuti det där paketet, döljer sig fyra (!!!) böcker till mig och en till pappa. Förstår ni? Fyra gånger kärlek.

Och det allra bästa är att det innehåller Alex Schulmans nya bok. "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött". Alltså lyssna på titeln! Läs den högt för er själva. Hur underbar är den inte? Den handlar om året som förändrade hans liv, året där han fick träffa de två viktigaste tjejerna i hans liv, hans fru och hans dotter. Gud, jag blir varm i kroppen när jag tänker på det. Alex Schulman. Mina drömmars man.

Men men, nu håller jag på att spricka. Dags att öppna paketet!


Working class hero

Nu ska jag alldeles strax iväg och jobba. Det här är vad jag hatar mest med att hamna i den här situationen - att inte ha något schema. Så jag liksom, törs aldrig planera något och jag kan aldrig vara uppe extra länge på kvällarna (nu är jag ju det ändå, men det hör inte hit, haha). Men vad som hör till saken är att det blir ännu värre när jag har min mamma som "chef", haha. Suck. Jaja, i dag blir det i alla fall jobb mellan 12:00 och 20:15 så det känns ändå skönt.

Jag hade tänkt hinna gå in och boka en klipptid i dag jag men det blir nog ingenting av för jag orkar inte åka in tidigare på stan pga det. Så lat är jag! Nu ska jag kasta på mig lite mascara och sedan flörta med Crulle så han skjutsar ner mig. Puss!

Ensam på bruket

Ja, här sitter jag i min ensamhet. Läskigt! Herren i huset har ju skrämt upp mig med massa spökhistorier så jag bara väntar på att bli dragen i håret här när som helst. Får be till gudarna att det inte händer.

Hade i alla fall sån tur att jag slapp gå själv hem från jobbet. Någon här som förstår hur rädd jag hade varit om jag blivit tvungen att gå uppför mördarbacken helt själv? I detta mörker? Nä, huuuuga. Så tack till Maria som skjutsade mig, det var verkligen guld värt.

I dag har jag i alla fall jobbat hela dagen. Och det har gått hur bra som helst! Har inte ens känt mig särskilt less. Kan ha berott på att jag fick äta pekingsoppa till middag klockan fyra. Höjde helt klart genomsnittskvalitén på dagen.

Just nu sitter jag och nöter Håkan Hellström-låtar i alla fall. Har blivit tillsagd att bli ett tvättäkta fan nu inför februari då jag ska till Sundsvall och se honom med min sötaste lillasyster. Jag kan ju inte en enda låt nämligen, och tydligen måste man kunna det? I alla fall om man ska lyssna på syskonen Andersson. Så jag ska ligga i nu i en månad. Det blir säkert jättebra. Längtar faktiskt lite, första gången jag går ut med Ammis. Spännande!

Jaja, nu kom Johannes hem så jag ska väl socialisera lite med honom. Ha en bra kväll! Jag är ledig i morgon så min kväll kommer vara fiiinfin. Och jag ska börja med att äta några kesomackor, puss!


Och du, lilla finaste tjejen, du måste krya på dig. Det måste du. <3


Karma's just a bitch if you are


Hemma i Bjärtrå

Nu blev det hockey på tv för karlarna så jag passar väl på att skriva här, då jag råkar vara totalt ointresserad av sporten i sig (om det inte råkar vara så att min snygga man spelar, höhö).

Men vi är som sagt hemma i Bjärtrå i kväll i alla fall. Vi har blivit lovade oxfilé, och det kan man ju inte tacka nej till. Känns även bra att pappa frågade om vi skulle sova här, ifall han skulle slå på värmen på mitt rum eller inte. Känns verkligen fantastiskt att jag är så saknad här hemma ;)

Jag har just dragit på mig de söta tjocksockarna som jag fick av Emlan i julklapp och en kofta som jag tror är Daniels ursprungligen? Otroligt skönt. Helt sanslöst att jag tycker det är så kallt! Enligt alla här inne verkar det vara alldeles riktigt när det är 20,5 grader inomhus. Jag skakar tänder, haha.

Förresten, blev nyss tämligen förtjust över att pappa kallade Chrille för "Larsson", haha. Så otroligt opersonligt men ändå lite charmigt i det lilla. Nu sitter de och sippar på varsin whisky och jag sitter här lite förnärmad och undrar varför jag inte ens blev erbjuden en. Är det kvinnoförtrycket jag vädrar? Mutter mutter...

Jaja, nu ska jag fortsätta prata med mamma om hur badrummet här hemma ska se ut. På återseende!


Hockeydags

Jag förstår verkligen inte vad som hände i morse. Blev väckt klockan åtta av en lång jävel som hade fått för sig att vi skulle gå ut och gå? GÅ?! Men ja, han blev så vrång när jag gnällde så det var bara att knyta på sig prommisskorna och ge sig ut i minusgraderna. Nu såhär med facit i hand kan jag ju säga att det faktiskt var rätt skönt. Men säg inte det till Chrille ;)

Sedan slocknade jag en stund på soffan innan det var dags att ge sig ut på stan för att träffa Maggie. Blev en tvåtimmarsfika på bakfickan (haha) innan jag skulle bege mig mot svärmor för att äta middag.

Nu sitter jag uppe hos fröken Björn och ska snart packa ihop henne och stoppa henne i bagaget på golfen innan vi beger oss mot Sollefteå för att se på hockey. Tror Johannes ska följa med också. Det blir säkert trevligt! Var typ hundra år sedan jag var på hockey så jag har säkert hunnit bli bekväm och underskatta hur kallt det kommer vara. Men det får gå :)

Jaja, nu vet ni vad som händer i alla fall. Ha det bra!


C. Larsson hälsar


Donken, baby!

Halloj! Sitter just nu i golfen på väg från Härnösand. Har varit på McDonalds och ätit eftersom en viss krigare var så hemskt sugen. På tal om honom förresten så satt han nyss och sjöng med i världens skrikigaste skrikhatlåt - borde jag bli rädd? Pappa hade nog varnat mig om han visste. Och PÅ TAL OM att bli rädd. Vi såg en riktig nazist på donken. Det var första gången jag såg en riktig. Vit skjorta, svart slips, kängor med stålhätta (gissar jag, ehe), rakad skalle och en militärgrön jacka med Tysklands flagga på ärmen. DÄR kan vi snacka rädd Sof. Aja, nu kom jag på att man inte kan göra styckeindelningar med den här telefonen. Så vi ses på stan! Puss.

Ammiz

Jag vet att jag sa att jag inte skulle iphone-blogga mer. Men jag måste bara skutta in här och säga hur glad jag är över att få träffa min finaste lilla tjej idag. Detta gör att jag inte ens har ångest över att jag ska jobba imorrn! Nu ska jag mysa lite med FIFA-spelar'n innan jag går ut och möter lillan. PUSS!

Iphone-blogg

Ojoj, vad spännande det här blev. Känner nu hur jag har tagit den här bloggen till nya dimensioner. Sitter på C. Larssons iphone och bloggar liksom. Inte något som händer varje dag! Det var däremot rätt jobbigt då jag inte är van att skriva på dessa tangenter. Men jag kan i alla fall upplysa er om att jag lever och mår bra. Igår var jag och Chrille hem till hans mamma och åt trerätters middag, smakade riktigt bra! Vi blev kvar där ända till elva på kvällen då Ann-Katrin nästan höll på att somna i fåtöljen ;) sedan åkte vi hem till Bjärtrå och lämnade bilen och vände. I dag har här städats och fejats hela dagen, och nu sitter vi och tar igen oss. Haha, började skriva det här inlägget för typ en timme sedan, men då ringde Magda och sedan har jag och Chrille suttit och pratat viktiga saker tills nu. Så jag tror att jag tar och avrundar. Funderar på att ta tag i livet och gå och duscha kanske. På återseende kära vänner! (gillar för övrigt inte att inte styckeindelning fungerar. Bli Inge mer iphone-blogg för mig ä!!)

RSS 2.0