Skön låt


Fick just en så himla skön låt av Emlan! Det kan hända att den är gammal men jag har i alla fall aldrig hört den förut, och nu lär jag nöta den som fasen ett tag framöver.
Men här har ni så ni kan lyssna ni också! (Och tack för hjälpen, Emma!)



Lyssna och njut, kära vänner <3

Tuesday morning


Haha, är det någon som blir förvånad över att jag försovit mig idag? Som tur är missar jag ingen lektion, kommer bara fem minuter sent på biologin och det får Calle fasen tåla. Det dåliga är dock att jag nu inte kommer kunna gå igenom labben med Emmeli utan måste klura ut själv vad som hände och varför det hände. Så vi får  väl se hur det går med det.

Nu har jag i alla fall gjort mig redo för skolan, det enda som fattas är tandborstningen, och den tänkte jag gå och få överstökad precis nu, så vi hörs nog senare!

Oh, what a beautiful morniiiing...?


Sofie.

Back


Aa, nu är jag då "klar" med labben, dock fattade jag ingenting. Ovanligt? Men jag och Emmeli ska sätta och ner och diskutera lite i morgon då vi kommer till skolan, så då kanske jag kan få lite klartext till varför potatisbitarna blev mjuka i socker- respektive saltlösningarna, och varför en av potatisbitarna blev "stenhård" i glaset med bara vatten, spännande! Är förmodligen inga andra än mina klasskamrater som förstår vad jag svamlar om just nu, men ser det ut som att jag bryr mig?

Nu har jag nyss tagit hem nya teman till mobilen också, kände att jag var lite less på mitt summer cocktail-tema nu, och så passar det sig ju inte heller nu när vi går mot mörkare och kallare tider ;) Deprimerande det låter... Men jag tycker faktiskt det ska bli lite mysigt, trots min mörkrädsla så gillar jag då det är mörkt ute. Huvudsaken det är ljust inne säg!

Dadde har väldigt bra musiksmak btw, nu har han suttit och skickat en massa gamla godingar på youtube till mig som jag inte hört sedan jag var typ tio! Nostalgikänsla till tusen. Så om ni vill tänka tillbaka ska ni höra av er till honom ;) Haha och han kommer tycka jag är skiiiiittöntig som nämner han här nu. Men han är ju så häftig så det väger över ändå, haha.

Näe nu får det vara sluttramsat, ha en trevlig kväll!
Sofie.

Laboration


Alltså herregud, HUR SVÅRT kan det vara att göra en mättad sockerlösning?! Eller går inte ens det?! Nu har jag stått och vispat och vispat, socker ner i ett litet vattenglas, men det bliiir aldrig mättat. Jag får något seriöst bryt snart, haha. För utan den där mättade sockerlösningen kan jag inte göra min laboration, och Emmeli svarar inte på mitt sms heller. Haha, näe jag säger då det, biologi är nog inte min starka sida det heller...

Och dessutom får jag inte titta på idol i kväll! För mamma och pappa sitter och tittar på nånting annat (dötråkigt) på ettan och jag har tydligen inga kanaler på min tv? Näe, för Daniel tog visst med sig mitt kort då han åkte, utan att fråga mig. Så det var ju en trevlig liten överraskning måste jag verkligen säga, hihi. Ibland är min storebror alldeles, alldeles för bra.

Aja, ska gå och vispa jag. Jag återkommer väl kanske då jag är färdig med labben, huhu.
Ha det så bra tills dess!
Sofie.

Det enda jag vill är ju att du ska komma hem...

Skönt


Äntligen har jag historian avklarad, känns väldigt bra. Nu ska jag bara få över den på ett usb-minne så att jag sedan kan skriva ut den på skolan i morgon, hur det nu ska gå till.

Ja, jag tänkte egentligen bara berätta att jag var färdig med uppgiften.
Nu ska jag gå och hämta lite chips, trots att klockan är mycket, för det tycker jag att jag förtjänar :)


Godnatt! Sofie.

Jorden är rund?


Hej!
Tänk att jag inte kan komma på vilken filosof det var som först påstod att jorden var rund. Sitter här nu och "snor ihop" min historiauppgift precis som jag sa att jag skulle göra. Dock går de lite trögt, eller det flöt på bra ett tag men nu står det still. Just på grund av att jag inte kan komma på vad den där gubben hette!

Men förresten, om någon vill veta varför jag börjat med historian så sent i dag så beror det på att jag inte hade word på den här datorn! Vista är verkligen bara skit. Och sedan skulle Daniel och Emelie åka hem så jag fick typ ta hem och installera word själv, vilket naturligtvis inte gick. För att jag inte hade winrar och daemon tools och allt vad det heter?! Så Daniel fick sitta och guida mig genom telefonen, så till slut lyckades jag och nu har jag äntligen word på datorn.

Det var då jag kom till det svåra egentligen, att börja skriva. Jag vet inte hur lång tid det tog innan jag ens fick ner ett enda ord, förutom rubriken, på papperet. Men sedan som vanligt med mig, när jag väl kommer igång så går det ganska fort. Men uppgiften går alltså ut på att jag ska skriva om antingen antikens Grekland eller antikens Rom, och sedan ska jag berätta om det här med en rubrik som ser antingen ut såhär "Antikens Grekland var en fantastisk period i människans historia" eller  såhär "Antikens Grekland var en hemsk period i människans historia", jag valde att skriva det ur ett positivt perspektiv, såklart.

Men ja, så sitter jag alltså här nu och funderar på den där gubben, kan han möjligtvis ha hetat Aristoteles? Ja, nu minsann ringer det en liten klocka här. Ska ta och kolla upp det på en gång medans jag ändå kommer ihåg det.

Vi hörs mina vänner :) PUSS!
Sofie

....


ORKA att jag hade missuppfattat tiden helt! Tänk om jag åtminstone hade kollat upp vad programmet hette, då hade jag sett att det började sju och inte åtta. Men ja, det här är ju uppenbarligen inte riktigt min dag, även fast jag lyckades koppla in högtalarna. Så nu blir det musikmaskinen i stället. CRAP!

Dator


      

Såhär ser det då ut, och min nya dator är såååå snygg! Lite mycket sladdar och sånt, men vem bryr sig om det då det enda som räknas är att jag har en ny dator som jag ENSAM lyckades koppla in högtalarna till, utan Dannys hjälp :) Ja, mycket riktigt, jag är en väldigt duktig flicka.
(Var även vänliga och försök att ignorera min otroligt snygga musmatta, haha.)


Still saturday


Hej igen. Jag har just ätit och nu sitter jag på min nya dator och lyssnar på Bruce Springsteen och Celine Dion. Tar jättelång tid att skriva eftersom jag inte är van att skriva på en laptop såhär, men jag vänjer mig förhoppningsvis snart. Kanske blir att jag kommer skriva här lite mer nu då eftersom jag måste öva mig.

Det bjöds i alla fall på plankstek till middag i dag, riktigt gott var det. Pappa kan sin sak må jag säga. Och nu ska jag bara vänta på att klockan blir åtta så att jag kan titta på det där programmet på tv4+, kommer inte riktigt ihåg vad det heter och orkar inte kika just nu. Men nåt i stil med "Kan du texten?" eller nåt. Och efter det blir det musikmaskinen. Och allt det där tänker jag titta på inne på mitt rum eftersom jag är less på mamma och pappa just nu. Och just i detta nu hade jag verkligen behövt dig. VARFÖR har du gjort det såhär, fan också...

Jamen just det! Jag ska ju på något vänsters vis försöka mig på att ta hem ett nedladdningsprogram i kväll också. Kan någon, snälla, hjälpa mig med det? För jag har verkligen ingen aning om hur man gör eller vad det är man ska ta hem eller vad som helst. Så ja, all hjälp uppskattas.

Och så en sak som är dryg, igår skrev jag ju om historiauppgiften som ska vara inlämnad på måndag. Emmeli ringde mig i dag och bad mig att gå och läsa upp uppgiften för henne för hon hade glömt lappen hemma. Och gissa vad jag upptäckte. Jo, att det var biologiblocket jag hade tagit med mig hem?! Snälla nån, nu börjar det slå slint tror jag... Hade tagit hem historiaboken, och biologiblocket. Är jag lite disträ eller? Så nu har jag inga som helst anteckningar inför den här uppgiften, och jag vet verkligen inte hur det ska gå. För jag orkar INTE läsa i boken, huhu. Men det löser sig säkert det med, jag menar, det brukar ju göra det?

Hm. Jag trodde inte jag hade något att skriva idag, så jag hade tänkt svara på en såndär frågegrej, men jag hade tydligen massvis att skriva så jag tror jag sparar den där grejen till ett senare tillfälle. Och jag är ändå inte på humör för någontig sådant.

Men nu ska jag göra nånting annat, jag vet inte riktigt vad men någonting ska jag väl säkert kunna hitta på. Går nog och sätter mig och läser i min bok "En shopaholic säger ja" en stund, tills mina efterlängtade tv-program börjar.
Ha en fortsatt trevlig kväll, kan hända att jag återkommer innan jag går och lägger mig, men det är nog inte så säkert.

Life's a bitch. PUSS!
Sofie.

Saturday


Hej alla glada!
Nu åkte nyss Daniel och Emelie igen. Eller Daniel kommer ju hem igen sedan, men Emelie skulle sova i Kramfors så henne träffar jag inte igen förrän i morgon innan de åker tillbaka till Umeå igen :/ Men var ändå roligt att få träffa henne en stund.

Daniel har hållit på med min nya dator sedan han kom hem. Eller har jag ens berättat att jag fått/köpt en ny dator? :D En laptop dessutom, inte illa! Skitsnygg är den verkligen, är så glad. Äntligen. Och så finns det dessutom numlock-tangenter på den vilket gjorde mig jätteglad, och så kommer Daniel och grusar min lycka med att säga "Men numlock-tangenter finns det ju på alla 17':are". Men, lika glad för det är jag, faktiskt :) Äntligen kommer jag kunna ta hem filmer och serier och kunna titta på dem på min egna dator, har väntat sååå länge på det här ;)

Och nu är Joel och Izabelle utomlands också, jag har sorg. Hur ska jag klara mig utan Jollan på skolan en hel vecka då hade han tänkt? Jag får helt enkelt bita ihop, och intala mig att det ju trots allt bara är en vecka det handlar om.

Men det var allt från mig för tillfället, känns jobbigt att mamma och pappa är hemma i kväll. Haha, vet att jag låter hemsk nu, men det hade varit skönt att få vara för sig själv lite, eftersom det var tänkt att de skulle till stugan. Men det blev tydligen inget av det så då får jag dras med dem i stället ;)

Ha en fortsatt trevlig dag, så slår jag vad om att vi hörs mer i kväll!


Sofie.

Friday


Hello!
Äntligen fredag, och äntligen har jag gjort NK-provet. Kändes rätt bra faktiskt, jag klarar nog godkänt i alla fall :) Och sedan har även jag och pappa varit ute och kört bil alldeles nyss, vilket gick toppen idag! Så ja, hittills har det här varit en jättebra dag, kändes skönt att vara på skolan då det inte var så mycket folk där också faktiskt, kände verkligen att jag för en gångs skull kunde plugga på riktigt. Går mycket bättre på skolan än hemma. Dessutom blev jag bjuden på lunch av mamma, vi åt på jakten, blev en blandsallad för mig och den satt fint. Men ja som sagt, en jättebra dag.

Just nu håller jag på och kokar lite nudlar, ska äta det medan jag tittar på glamour med mamma tänkte jag, sedan i kväll ska jag nog inte göra nånting alls. Läsa lite och bara ta det lugnt. Eventuellt så ska jag börja att kika lite på historian också, har en inlämningsuppgift som ska vara klar på måndag. Men det lär bli så att jag snor ihop nånting på söndagkväll bara, haha.

Men nu är nog nudlarna färdiga! Vi hörs, kanske återkommer senare, PUSS!
Sofie.

Torsdag


¡Hola amigos!

Jag är trött i dag också, vilken överraskning va? Men i dag har jag faktiskt befogenhet att vara det i och med att Izabelle som vanligt höll mig vaken låångt in på småtimmarna ;) Klockan var ungefär 03:20 då vi släckte och somnade som stockar. Jag vet inte den exakta tidpunkten pga att Izabelle sa "Sofie... Vill du ens veta hur mycket klockan är nu?" varpå jag svarade "Nej verkligen inte", utan det var hon som sa i morse att klockan varit tjugo över tre då ;)

Jaja, vi kom upp i morse i vilket fall som helst, och det är ju faktiskt huvudsaken. Trots att ingen av våra väckare ringde (vi hade nämligen ställt bådas för att vara på den säkra sidan), och vi hann även med bussen! Jag hamnade visserligen i en liten kris där ett tag men det visade sig vara falskt alarm ;) Mer berättar jag inte.

Nu har jag och pappa just kommit hem från en biltur, gick riktigt bra i dag. Vi började med att backa och ha oss på gården innan vi åkte iväg mot Nyland. Jag vet att det låter som att jag bara kör till Nyland då jag kör... Men jag gör faktiskt det :) Har kört till Kramfors och Nordingrå några enstaka gånger bara, men det var längesedan nu. Så jag måste kila iväg och boka tid på körskolan snarast. Det är i alla fall vad min pappa tycker.

I morgon har jag naturkunskapsprov, vilket känns extra drygt eftersom alla i min klass är lediga. Men jag måste dit, och jag funderar på att åka dit direkt på morgonen och plugga. Kanske att jag tar en timmes sovmorgon, det beror lite på hur trött jag är. Men jag vill ändå dit så att jag får träffa Joel lite innan han åker. Izabelle har jag ju redan fått min stund med nu. Gud vad jag hatar er för att ni åker utomlands! Haha, det borde inte ens vara lagligt att göra det längre ;) Eller inte för de som känner mig och inte planerar att ta med mig i alla fall! Men ni får det säkert jättebra, och Joel fyller ju 18 och hela faderullan. I will miss you!

Nu är det minsann bara 12 dagar kvar för mig! Det börjar dra ihop sig, och jag blir bara mer och mer rädd ju närmre min dag jag kommer. Haha, vad ska hända liksom? Och hur ska jag kunna ta vara på mina egna pengar?! Kommer aldrig fungera, har alltid känts så skönt då pappa har kunnat ha koll på allt det där, nu måste jag ha det själv. Huhu, scary.

Men nu blir det till att plugga naturkunskap för min del, har knappt börjat än. Så det känns som att det kanske är lite på tiden, höhö. Sedan blir det Idol som följs utav mina älskade Filip och Fredrik. 
Men vi hörs, mina vänner. Hoppas alla har haft en toppendag, för det har sannerligen inte jag haft.

PUSS&KRAM!
Sofie.

Förlåt


Hej igen, ja förlåt att jag inte hörde av mig ikväll men har haft alldeles för fullt upp nu när Izabelle är här. Och nu ska vi sova var det tänkt, så jag skriver mer imorrn, och det är ett löfte ;)

Godnatt, big love, Sofie.

Musik


Hej! Nu sitter jag här med Izabelle och lyssnar på Britney Spears. Jadå, ni hörde (såg?) rätt, jag har nu äntligen skaffat högtalare :D Helt wonderful måste jag säga. Vi tog bilen till min kusin och hämtade dem, och sedan fick vi ävles lite för att få till det men det gick till slut! Bilresan dit var för övrigt väldigt spännande, men det skulle jag kunna berätta om en annan gång kanske :D Haha.

Eller äh, vill inte skriva mer nu, tar det sen innan jag går och lägger mig. GODKVÄLL!


Filip och Fredrik <3


Hej igen!
Det blev ett väldigt kort och tämligen rörigt inlägg sist, så jag tänkte att jag skulle ta mig samman nu och kanske försöka skriva ett som folk förhoppningsvis förstår lite av :)
(Dock måste jag varna alla läsare för att det här blir ett huuutlöst långt inlägg)

Efter jag skrivit det senaste inlägget åkte jag och mamma alltså till Nyland, jag skulle sola och hon skulle ta sig en liten "prommis" som hon själv uttryckte det. Efter det åkte vi hem, och det blev ingen övningskörning för mig som det var bestämt, för jag somnade i min säng och det var ingen som kom och väckte mig. Ingen middag fick jag heller, eftersom de hade tyckt att jag sov så sött (?). Så jag kokade mig lite nudlar, vilket fungerade alldeles utmärkt. För tillfället bara ÄLSKAR jag nudlar! Can't help it.

Men men, dagen då. Den började med samling i aulan, av någon dunkel anledning. Vi skulle prata om LS-dagen och NV-dagen och så vidare, och jag blir mer och mer säker på att jag nog blir tvungen att så att säga "sjukskriva" mig nästa onsdag också. Jag vet att jag varit sjuk på varenda LS-dag hittills, men helt seriöst så tycker jag att den låter (Förlåt, Poffen) heeeelt värdelös och supertråkig. Dock är det bara min åsikt, finns säkert massvis med elever på Ådalsskolan som verkligen uppskattar denna fabulösa LS-dag. Tråkigt nog kan jag inte sälla mig till denna grupp av elever.
Efter samlingen hade vi biologi, där vi skulle kika lite på celler och grejor, fruktansvärt ointressant (Åter igen min åsikt, finns säkert massvis med elever på Ådalsskolan som... Ja, ni fattar.)
Sedan hade vi fysik, tror jag? Men gud! Vad gjorde jag på fysiken egentligen? :O Eller jo just det, vi hade labb. Blev kaos i hjärnbalken för Emmeli ett tag, eftersom hon tyvärr enbart hade mig till sin hjälp vilket inte är någon höjdare i detta ämne. Som tur var hade vi Elin och Karin framför oss som vi kunde fråga om råd i stället, toppen!
Jaja, efter den ytterst kaotiska fysiken var det lunch, åt till och med av korven i dag. Inte för att korven var särskilt mycket godare än någon annan dag, men jag kände helt enkelt för att äta lite korv, haha.
Och så slutligen naturkunskapen då, som jag har med SP06, fick äran att sitta med Stefan, Peter och Carl för att räkna upp dem i bakvänd bokstavsordning ;) (Eller egentligen fick de äran att sitta med mig), vi fick i alla fall sortera händelser utefter när de hade hänt, eller hur man nu ska säga. Jag orkar inte ens fundera på hur jag ska förklara uppgiften, inte särskilt rolig var den i alla fall! Jag gjorde konfetti av den, det var roligt däremot :) Och fint blev det.

Och så var skoldagen slut, och jag satte mig för att vänta på Ammis som skulle komma med mina böcker. Och så gick jag på konsum och sedan hade jag glömt henne, stackarn :( Men jag kom på henne då jag såg att jag hade ett sms och fyra missade samtal, haha. Så då ringde jag upp henne och då satt hon alldeles själv utanför ådalshallen, haha sötnos. FÖRLÅT IGEN FÖR ATT JAG GLÖMDE DIG, jag är ju faktiskt fortfarande ändå den enda som bryr mig om dig som du vet :D haha!

15:45 blev det buss hem och det var när jag kom hem som jag skrev mitt senaste inlägg.

I morgon är det fotografering, och jag vill inte. Men det blir nog en rätt hyfsad dag ändå, får vi hoppas. TROTS miljökunskapen i slutet av dagen som jag hellre skulle bli bortgift än gå på, men man får ta det. Dessutom har jag varken tittat på nyheterna eller läst någon tidning den senaste veckan, vilket vi egentligen ska ha gjort inför varje miljökunskapslektion så att vi kan "diskutera" det vi läst om och sådär. Synd för Anna-Karin Snellman.

Aja, nu blir det tvättning och tandborstning och sedan sängen, skulle jag tro. Jag är verkligen ingen hårding idag, haha.
Godnatt med er allesammans, hoppas ni inte dött av tristess, PUSS!
Sofie.

ingen rubrik


Hej dagboken.
Idag är jag trött, alldeles oerhört trött. Och helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig nu, men jag kan inte för jag och pappa ska snart ut och köra och sedan ska jag ringa till Jocke osv.

Eller tydligen ska mamma köra och vi ska åka nu! Så vi hörs kanske senare.
PUSS!

Lugn dag


Jaha så var den här dagen slut snart också då. Har inte hänt så mycket idag, hade ju ingen historia direkt så jag har egentligen bara haft psykologi idag, eftersom jag missade fysiken imorse då jag försov mig ;) Vilket jag ska berätta om nu.

Jag somnade rätt sent, tror klockan var runt två eller nåt, pga att jag satt vaken och pratade med Izabelle (hör och häpna, har hon någonsin varit vaken längre än till tolv en vardag?! :O) och Stefan, och när jag hade lagt mig och skulle börja ställa alarmet och sådär så fick jag ett sms ifrån Stefan, och efter det så glömde jag helt bort att ställa väckaren. Haha, ingen blir förvånad, jag vet.
Ja hur som helst så vaknade jag ju då av mig själv kl 07:27, dvs 13 minuter innan bussen går, så jag skickade som vanligt ett sms till Emmeli där jag skrev hur less jag var och att jag inte skulle komma till första lektionen. Men då ringde Robert efter ungefär tio minuter, och sa att han hade bilen och att jag kunde få åka med han om jag ville. Men han ringde så sent så att jag inte kunde åka med han ändå, för jag hade massvis att göra. Så det blev i alla fall att jag la mig och sov i en halvtimme till ungefär, sedan klev jag upp och duschade (jaa, JAG DUSCHADE PÅ MORGONEN! Har typ aldrig hänt förut) satte mig här en stund för att jag tänkte blogga då, vilket inte blev av, och sedan åkte jag till skolan.
Åkte för övrigt med en buss som tar en timme och tio minuter, men det gör inte mig någonting då jag har en bra bok att läsa, som jag hade idag, för då går tiden mycket fortare.

Men på onsdag är det ju fotografering minsann, haha fy fasen, jag viiiilllll verkligen inte. Det är så hemskt traumatiskt för mig ska ni veta. Men det känns bra att Bellzan kommer till mig på kvällen i alla fall, så att vi kan mysa :) Så med andra ord är det bra att jag inte tagit bort hennes sovgrejor än, hihi.

Aja, nu ska jag gå och hämta lite chips tror jag, eftersom jag tyckte mig skåda en påse i skafferiet. Take good care of you folks, PUSS!
Sofie.

Sovmorgon


Hej.
Hade egentligen tänkt skriva om hur jag försov mig idag, men någonting viktigare dök upp.
Så jag berättar väl om det i kväll istället för nu ska jag snart åka till skolan.

Men jag tänker på dig vännen, you can make it.


Sofie.

AdLibris


Eftersom jag bara har en bok kvar av mina olästa böcker nu så tänkte jag att jag skulle beställa några böcker på internet. Jag gick alltså in på adlibris.com som jag blivit tipsad om av min kusin för en herrans massa år sedan (höhö, jag levde inte ens för en herrans massa år sedan). Men hur som helst så hade jag inte vetat om hur billigt det var där, minsann! En pocketbok kostar så lite som 39 kr, det är ju i princip gratis! Så jag beställde fyra böcker, vilka jag ser fram emot att få ha i min hand något enormt :D De skulle anlända inom en vecka om jag förstod saken rätt. Och jag beställde även en deckare till pappa, eftersom han gillar den typen av böcker.

Och det blir inga högtalare för mig ikväll, eftersom min moster inte riktigt hade tid. Men förhoppningsvis i morgon då! Ååååh, vad jag hoppas. Men eftersom jag inte har några högtalare just nu, och jag lider av en otrolig musikabstinens för tillfället, så tänker jag gå och börja läsa på min sista bok så att jag får något annat att tänka på.

Trevlig kväll! Sofie

Driver


Jag har just varit ute och kört bil, det gick väl lite bättre än sist kanske. Och idag höll jag i alla fall inte på att backa in i husväggen, vilket kändes skönt ;) Meeen det är verkligen vissa saker jag måste öva på, alltså riktigt simpla saker då som att till exempel ta igång bilen, eller ta igång, men få den att rulla. Jag får faktiskt sällan kärringstopp, men däremot blir det väldigt ryckigt i starten liksom. Förstår inte vad som hänt eftersom jag faktiskt var riktigt duktig på det när jag började köra, men nu är jag vääärdelös på det. Så ja, övning var det.

Annars ser det här ut att bli en otroligt trög dag. Jag vaknade 09:25 (!!!!) och kunde inte somna om så jag klev upp ungefär tjugo minuter senare, vilket har resulterat i att jag tycker den här dagen har varit hur lång som helst ;D Har suttit och tittat på Will & Grace på Tv4-Komedi i 2½ timmar.

Men nu är jag i alla fall jääättesugen på högtalare! Haha, jag vet att det var ett ganska bra tag sedan jag sa att jag skulle få låna ett par av min kusin, men det har bara inte blivit av. Ska snart ringa och höra om han är hemma, för nu börjar det bli kris här minsann. Satt och tittade på både "Kan du texten?" och "Musikmaskinen" igår och då hörde jag en massaaaa låtar som jag vill lyssna på.

Men men, ska väl gå och ringa det där samtalet då.
Ciao! Sofie.

Måhända att jag är en tönt, men jag orkar (och behöver) verkligen inte vara mogen inför dig.
Over and out.

Hahaha


Snacka om att verkligen leta fel, "Bfam" verkar vara en otroligt tragisk och ensam människa hur som helst. Stackaren kan nog inte ha mycket till eget liv :/
(Dessutom tog jag bort kommentaren, vilket jag ångrar nu. Men Bfam hånade mig i alla fall för att ha skrivit att vi hann med att "pratar engelska" igår, så otroligt dumt av mig och jag ska springa upp på balkongen och hänga mig nu för att jag har skämt ut mig så fruktansvärt.)

Men i dag är det i alla fall lördag, och jag har bara läst och tittat på tv hela dagen, och det är även vad jag tänker fortsätta med. Annars nås jag på mobilen.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Och ja, du med, Bfam :) <3 Puss.
Sofie.

Hihi


Jag tänker inte skriva nåt långt ikväll för jag orkar inte och jag känner mig lite bitter, haha.
Har i alla fall haft en superrolig dag med Emmeli i Sundsvall, har hänt en massa alltså. Vi fick t.ex. pratar engelska ända från en busshållplats fram till IKEA med några utländare som inte förstod svenska och ville till Birsta ("Bursta"), en av dem trodde inte jag var från Sverige i alla fall, pga att han trodde att alla svenskar var blonda, som Emmeli. Snacka om att Emmeli började kasta med håret då, hahah.

Jaja, nu ska jag gå iväg och läsa tror jag, om jag nu inte ska hjälpa min vän Emma Wall med något slags kollage? Haha, kommer säkert bli super. För jag är ju såå hajj på det!
Emma Wall har för övrigt hoppat fallskärm idag?! TOOOOK, det skulle jag aldrig våga :D


Men hejdå, puss. Sofie.

Vem kan slå Filip och Fredrik?

Ingen kan slå Filip och Fredrik, hihih. Puss!

Nu tänkte jag gå och lägga mig, har en stor dag framför mig imorgon och jag känner att jag åtminstone vill ha kommit i säng före tolv i kväll, haha. Dessutom svarar ju inte ens Joel mig på msn?! Han ska ha fett med spö.

Men hur som helst, tänkte bara tillägga att det numera är bäddat för två i min säng, så det är bara att komma över! Haha eller näe, verkligen inte, ni får nog fråga först. Och så ska ni helst inte vara rädd för Izabelles baciller heller, för som det ser ut just nu har jag inga som helst planer på att ens börja fundera på att orka byta påslakan och örngott på grejorna hon sov med inatt. Och jag vet att väldigt många lider av just izabellebacillskräck. Dock är ju jag då inte en av dem, vilket är bevisat, hoho!

Näe men allvarligt, tråkigt det blev. Vi hörs imorrn då jag kommer hem ifrån Sundsvall, då jag för övrigt är helt ensam i hela mitt hus :( Men det ska bli skönt, jag vill inte ha sällskap. Eller beror på vem som erbjuder sig, men jag tror nog att de som jag vill ha sällskap av, vet om det.

GODNATT GOTT FOLK! (Notera "gott folk", du är sannerligen inte en av dem)
Puss och kram - Sofie.

03:57


Ja, vad sa jag igår nu då? Att vi skulle ligga vakna till klockan fyra på morgonen. Trodde naturligtvis själv att jag överdrev då, tänkte att vi ska ju faktiskt upp tidigt imorrn. Men minsann, där låg vi och surrade och surrade, till slut tittade jag på klockan då Izabelle gick iväg för att ta sig en alvedon eller var det var, och då stod den på 03:57. Angst! Haha. Och så kom Izabelle och la sig, då sa jag att klockan var fyra, så då bestämde vi oss för att säga godnatt. Blev väl några tillägg efter det, men så småningom somnade vi. Och så vaknade jag 07:07 och fick köra upp Belzebub. Var helt säker på att jag skulle missa bussen, så ni kan ju gissa hur glad jag blev då jag fick ett sms av vår nya lagliga chaufför Robert Lundgren då! Han frågade om vi ville åka med in, vilket vi naturligtvis ville, hihi.

Jag sitter på skolan nu, kan knappt skriva på det här tangentbordet, får sudda och skriva om hela tiden, skitdrygt är det men det får jag ta för jag har ingenting annat att göra. Vi ska snart gå iväg och ha idrott, tror vi skulle spela tennis idag, kul! Jag är typ bara sååå himla awesome på tennis. Efter det har vi matte E sedan slutar vi, och då ska jag hem och sova tänkte jag.

Nu har jag i alla fall lyckats få "ledigt" imorrn inför sundsvalls-trippen (bindestrecket pga att ni inte skulle tro att jag skrev "strippen"?) med Emmeli, ska bli väldigt roligt faktiskt. Hoppas att jag hittar nånting fint där, men också att jag slipper se en ful jävel :) Ursäkta språket...

Jaja, nu ska vi snart springa iväg tror jag, tyckte Karin sa att vi skulle gå tidigt för att vi skulle hinna ner osv, inte för att jag egentligen någonsin har brytt mig om att komma i tid till idrotten, men vad gör man inte? ;)

Ha en trevlig dag nästan allesammans.
Nu längtar jag till julafton. Och så längtar jag efter min bror och hans flickvän. Puss!


Sofie.

Stress, stress, stress


Jag orkar egentligen inte skriva nånting just nu, men tänkte att jag skulle passa på att skriva medans jag är ensam, för sedan kommer ju Izabelle och då har jag bara ögon för henne! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Eller jo, vi ska se på idol och på Filip och Fredrik i alla fall! Jag tror inte hon är medveten om det men hon får helt enkelt rätta sig efter mina önskemål, haha. Annars ska vi nog bara snacka skit och vara vaken till fyra på morgonen som vanligt. Och nej, jag säger det inte för att jag vill verka cool, typ bah, utan jag säger det mer för att poängtera hur dumma vi (jag?) är :D

Ni ska bara veta hur stressad jag var idag innan jag åkte hem förresten. Jag frågade min lärare (surkärringen) om jag kunde få gå kanske en kvart tidigare ifrån våran två och en halv timmes långa lektion, för att hinna handla innan jag åkte hem. Hon svarade "Ja, men då får du ju ta hem och jobba med det här", ja för jag missade säkert jättemycket på den där kvarten?

Hur som helst så sprang jag i alla fall iväg på Hemköp då, eftersom jag skulle köpa nötter med sourcream&onion-smak, vilket vi inte har på konsum. Handlade även lite andra grejer till frukost och så. Och tror ni inte att det var aslång kö precis då jag skulle betala? Och så märkte jag, medans jag strosade omkring där, att jag inte hittade någon juice som jag kände igen och visste att jag tyckte om. Men då tänkte jag, "jag får väl springa in på Konsum en snabbis, det hinner jag ju". MMM!!! För det var ju inte alls lång kö på Konsum heller, och sega tanter som inte förstod de nya kortgrejjerna. Höll typ på att börja gråta av frustration, haha. Där stod jag, med en pinsam och tung hemköpspåse inne på Konsum, och hade tio minuter på mig att hinna tillbaka till skolan för att hämta väskan och sedan springa till bussen. Men det gick i alla fall väl till slut.

Men så sedan då, på bussen. Jag satt med Robert på vägen hem och han skulle av i Lugnvik, där märkte han att våran stoppknapp inte fungerade så han böjde sig fram och där fungerade den inte heller först tror jag? Men det gick i alla fall när han tryckte en andra gång så då stannade ju gubben vid kiosken som Robban ville. Men då det var min tur att kliva av, glömde jag förstås bort att den där knappen inte fungerade, men då jag upptäckte det böjde jag mig fram för att trycka på andra knappen men då fungerade inte den heller. Så när jag väl hade lyckats ta mig till en knapp som fungerade, då hade gubben redan passerat Sahlbergs så jag fick gå med min tunga väska och min tunga påse ända ifrån kombis idag :( Det var verkligen cry på den, men jag tog mig igenom det med.


Nu ska jag gå och plocka ur påsen, sedan kanske ta en dusch, vi hörs!
Puss&kram, Sofie

Fisk


Ojoj, nu har jag suttit och läst en massa om miljövänlig fisk osv inför miljökunskapen imorrn. Känner mig inte så himla väl förberedd, men då är det skönt att vi inte är särskilt många i gruppen (vi är endast fem, exklusive läraren). Ingenting att vara nervös för då :)

Men trött är jag, må jag säga. Och då menar jag innte bara psykiskt, som jag var tidigare idag, utan nu är jag det även fysiskt. Ändå sov jag i två timmar efter att jag hade skrivit det förra inlägget. Men ja, det är bara bra att jag är trött nu, för då kanske jag somnar fortare ikväll än vad jag gjorde igår. Som sagt, det var en mycket negativ natt.

Jaja, imorrn kommer i alla fall Izabelle, känns skönt att jag åtminstone har någonting att se fram emot i den här dystra, dystra världen!

Godnatt med er, hoppas ni har haft en trevlig kväll.
Och juste! Jag såg Filip och Fredrik ikväll igen, snacka om att jag verkliiigen hejar på dem!
Puss. Sofie

Ansträngande


När började det bli såhär jobbigt att leva ett liv? Att bara vara är för mig så otroligt ansträngande nu för tiden. Inte så att jag går runt med ett fakesmile eller att jag låtsas inför alla andra, så är det verkligen inte. Men det är bara jobbigt. Och hela tiden har jag skolan i bakhuvet, men jag orkar inte ta tag i allt jag borde ta tag i. Och jag vet att det ligger mycket skit bakom det, jag vet exakt vad som gnager, och det gör mig så trött. Jag är så trött på att vara trött! Jag vill att allt ska vara som vanligt, att jag ska kunna leva mitt liv utan att måsta tänka hela tiden, utan att måsta passa mig från att lyssna på fel människor eller gå in på fel bilddagböcker. Det liksom tar knäcken på mig.

Och nu har söndagen blivit inställd, eller uppskjuten kanske jag ska säga, vilket på sätt och vis känns skönt. Men samtidigt, naturligtvis, känns det även jobbigt. Tycker att hon kanske kunde ha hört av sig lite tidigare, för nu har jag trots allt hållit på och verkligen ansträngt mig för att få det här att gå ihop. Men det är väl som vanligt, ingenting ska gå lätt och smärtfritt.
Jag vet att jag låter jättenegativ just nu, men det har varit en negativ dag, och det var en otroligt negativ natt. Så jag orkar bara inte vara positiv. Och så blev LS-dagen inställd också, vilket även det blev skitjobbigt. Även om jag hatar LS-dagarna. Den här gången var jag verkligen inställd (höhö) på att gå, men så blir det naturligtvis inte av. Känns igen, perhaps?

Näe, jag ska försöka ta mig i kragen nu. Har trots allt ett golv att dammsuga och svabba.
Men jag önskar ibland att vissa människor kunde tänka lite mindre på sig själva...
Respekt, det är respekt det handlar om. Och jag hatar dig för det du gör.



Trevlig kväll. Sofie

Musik!


Är det någon som förstår hur less jag är på att inte ha någon musik nu?! Jag måste verkligen be Jocke komma hit med sina högtalare snart innan jag kreverar. Hela tiden kommer jag att tänka på någon låt, och tänker "Ååh, den där måste jag lyssna på!". Men så kommer jag naturligtvis alltid på då, att det måste ju finnas en anledning till att jag inte redan lyssnar på någon annan låt. Och så plötsligt *pling* du har inga högtalare, Sofie.

Jäkla Daniel! Det är hans fel. Det var han som pajjade mina förra sommaren, så att jag fick låna hörlurar av Emelie "tills vidare". Ja "tills vidare" blev till "tills vi kommer hem igen". Och efter ett tag gick ju såklart hörlurarna jag fått låna av Emelie sönder med. Och då hade jag ju en sådan tur att jag kunde få låna Jespers, men nu är ju de tillbakalämnade så att jag har blivit heeelt utan :( Stackars mig. Och jag vet att det här är lite av en bagatell, och att jag inte borde klaga, men det är faktiskt riktigt jobbigt.
Lååååååt mig få lyssna på musiiiiiik innan mina öron vittrar bort!

Men förresten, min kväll blev räddad tidigare pga att jag hittade räkor i frysen. Blev verkligen skitsugen på räkmackor, och blev så ledsen för att jag inte tänkt på det innan och bett mamma köpa räkor och frallor som jag kunde rosta osv. Men jag tänkte, jag kikar i frysen ändå. Och det var HELT RÄTT TÄNKT AV MIG, för jag hittade där både räkor och frallor :D Gissa om jag blev glad! Och mamma blev också glad eftersom hon då också fick sig en liten mackis ;) Men ja, sedan kom jag ju då på att jag inte hade några högtalare.. Huhuhu, cry.

Nu blir det snart säng för mig, har varit en lång kväll detta. Jag har inge land högtalare.


Godnatt, världen! Sofie.

Trött


Hej hej, hallå, dagboken.
Jag åt så mycket till middag idag så jag håller på att smälla av. Blev helt plötsigt så himla trött! Har visserligen varit ganska trött hela dagen, men lyckades ändå hålla mig vaken hela bussresan hem ;) Vilket inte hör till vanligheterna ska ni veta. Men nu längtar jag i alla fall till sängen, och då är klockan knappt sju än. Och jag har inte städat färdigt rummet heller, det känns som ett mission impossible XIII, huhu. Men har faktiskt ändå varit halvduktig idag, har rensat bort allting så att det enda som återstår är dammsugning och svabbning, samt dammtorkning vilket är typ det drygaste av allt ;D Men jag tror jag drar det svepet imorrn då jag kommer hem, är ju trots allt inte förrän på onsdag jag behöver ha det fixat.

Men ååh, åter igen: SÖNDAGEN! Känner mig panikslagen. Eller jag har i alla fall fyra stycken som kan komma nu, och jag har ordnat så att dom kan äta här och allt det där ni vet, men fortfarande skulle det ju vara fem. Undra vad jag gör om jag inte får tag i en femte? Jag vet ju i och för sig inte om det är livsviktigt att de är fem stycken, men det lät så. Och jag törs inte fråga Matilda heller, haha. Men vi får väl se. Hon ska ju höra av sig någon gång i veckan. Jag börjar till och med bli orolig att jag kanske tagit fel på datum, eftersom hon inte hört av sig. Vilket skulle vara bedrööövligt ;D Men det visar sig väl!

Idag var jag på stan med Emmeli, Jennie och Elin och vi gick på Två små rum för att se om de hade någon slags vas eller något som jag kunde ha i bokhyllan. Och med lite hjälp av Emmeli så hittade jag till slut två fyrkantiga glasvaser, en större och en mindre, helt genomskinliga, som jag sedan ska lägga en ljusslinga i. Alltså jag ska lägga en ljusslinga i den största och lägga lite småstenar eller något i den mindre. Det var en superbra idé eftersom jag ändå behöver lyse (heter det verkligen lyse? haha) till bokhyllan :) Så jag tror det kommer bli kanon! Och förhoppningsvis så inhandlas ljusslingan och stenarna (eller vad det nu blir) på fredag då jag är med Emmeli i Sundsvall, vi tänkte försöka ta oss en sväng in på IKEA, men vi får väl se hur det blir med det!

Jaha, så var ännu ett superlångt inlägg avklarat då ;) Jag undrar faktiskt hur många det är som EGENTLIGEN orkar ta sig igenom hela texten. Alltså inte för att jag egentligen bryr mig, men det är ju synd om de som verkligen läser igenom hela texten i hopp om att hitta något intressant, och så står det bara en massa dravvel :D
Men jaja, det är inte mitt problem.

Nu ska jag inte skriva mer, ska kanske vila lite :)
PUSS! Sofie

God morgon!


Jag har nästan nyss klivit upp. Jag kikade just på mitt schema och det står att vi ska ha det andra passet i stället för första på psykologin? Blir helt snurrig nu jag, och det stämmer ju inte in för Jennan isf. Näe jag måste nog ta ett snack med giiirlzen när jag kommer till skolan, för såhär kan vi minsann inte ha det ;)

Jag har hur som helst bara två lektioner idag, och det vore sjukt skönt om jag kunde få ha dem direkt efter varandra, så att jag slapp det där hålet som jag vanligtvis har efter historian på måndagar. Visserligen brukar hela min måndag var ett stort jäkla hål, men idag hade vi ingen fysik på morgonen vilket resulterade i att jag har sovmorgon till 11:40. Skönt för mig då att enda bussen jag kan ta för att komma i tid går 09:40, haha. Men så är det, bor man mitt ute i ingenstans så får man nog ta det :)

Näe, nu ska jag kila iväg och göra mig i ordning for school!
Vi ses och hörs.


Sofen

love


Åååååh, I miss you like crazy.

Det känns i alla fall helt grymt att veta att vad som än händer, så är ni på min sida.
Nu längtar jag tills jag kommer upp, så ni kan ta hand om mig.


<3

trög


God afton!
Detta har varit en otroligt trög dag, har bara suttit i soffan och läst hela dagen, tills mamma och pappa kom hem med pizza som jag inte var ett dugg sugen på. Då började repriserna av "Vem kan slå Filip och Fredrik?", och jag måste säga att jag avguudar dem! Haha så sköna killar. Och att Fredrik använder ordet "fitta" som ett skällsord/svordom är något jag verkligen uppskattar. Även om det inte direkt är något jag är stolt över att jag själv gör, haha, men jag gör det faktiskt utan att tänka på det, vilket det även verkade som att Fredrik gjorde. Lite töntig iakttagelse kanske men, what can I do? ;) Riktigt skönt program hur som helst. Så nu måste jag ta mig i kragen och se till att jag sitter bänkad till veckan :)

På tal om till veckan, känner mig skitstressad inför veckan av någon anledning. Izabelle skulle eventuellt komma hit på onsdag och isf måste jag och mamma städa och fejja på tisdag ;) Sedan ska jag med Emmeli till Sundsvall på fredag som moraliskt stöd då hon ska klippa sig, så jag måste komma på någon ursäkt till att vara ledig (om jag inte bara helt enkelt sjukanmäler mig som vanligt, men är rädd att Calle ska skicka en ambulans då, haha). Och på söndag ska ju jag ha en liten get together hemma hos mig! Matilda ska komma och visa Mary Kay-produkterna för fem av mina kompisar, och jag vet inte om jag ens har lyckats skrapa ihop fem kompisar, haha. Jag menar, jag bor ganska långt ute i ingenstans och det är ju inte det lättaste att fixa skjuts hit och hem osv. Och då är väl alternativet övernattning och då ska jag ju ha plats för alla som vill också... Ja ni hör ju själva, krångel, krångel, krångel :) Men det ska säkert ordna sig.

Har nu märkt att jag inte är kapabel till att skriva korta inlägg, tur då att jag redan konstaterat att det här är en dagbok och ingen blogg. Dessutom skriver jag bara svammel, vilket inte heller passar sig i en blogg :D

Men nu ska jag i alla fall sluta, och hoppas att mina trogna läsare (höhö) inte dött av tristess.
Och nu tror min pappa dessutom att det brinner någonstans i vårat hus, spännande!


Trevlig kväll! Puss, Sofeeen

Ammis


Jag måste bara får berätta hur mycket Amanda betyder för mig. För hon är världens sötaste och har alltid ställt upp för mig och funnits om jag behövt henne, stått på min sida och i princip gråtit med mig om jag varit ledsen :) Det är verkligen något som är jättestort för mig, hon har varit som min lillasyster för en väldigt lång tid nu, och jag saknar henne enormt.
Men det här är inte slutet gumman, jag lovar :)


Men henne kommer jag i alla fall alltid spara långt, långt här inne <3

sötnos  
Vi glömmer inte det här.

GLADDE


Hej igen!
Tänker börja direkt att berätta om gårdagen, haha helt sjukt rolig var den!
Vi åkte direkt ut till Lövvik då jag hade slutat från naturkunskapen (där jag för övrigt fick alla rätt på blomprovet, yes!), sedan var det bara på med kläder som passade sig för en ridtur. Och vad jag inte visste senast jag skrev här, var att vi skulle vara med i ett 6-8-sidigt reportage! Alltså det var en kille som följde med oss under hela ridturen, och knäppte kort på oss lite var stans. Blev inte riktigt som någon riktig ridtur känns det som, eftersom vi fick stanna typ var tionde meter för att han skulle ha bilder på oss ur olika vinklar osv. Och vi hade liksom räknat med att vår tur skulle ta kanske en till två timmar, men det visade sig att det här reportaget skulle föreställa ett 24 timmarspass, så vi var ute och red i fyra timmar, och fikade och grillade korv nästan direkt efter varandra bara för att det skulle se ut som att vi hade varit ute hela dagen och kvällen. Haha, Johans kommentar var skönast när fotografen tog dom sista bilderna på oss när vi var på väg ner från berget. Där sitter Johan, superstockholmaren, på hästryggen och så säger han "På väg hem på kvällen. Trötta efter 24 timmar". Hahaha, det låter inte roligt men ni skulle ha hört det själva, med stockholmskan liksom, jag höll på att kissa på mig :D

Hur som helst, jag red på en häst som hette Gladur, och som jag valde att kalla Gladde, därav rubriken. Och han var så söt! Och vit var han :) Jag måste förresten berätta att det här var islandshästar, som är lite mindre än "vanliga" hästar, vilket jag tyckte var toppen för då var jag inte lika rädd för att ramla av och slå ihjäl mig ;) Men det var sjukt mysigt iaf, och roligt. Och när vi skulle börja tölta tog Johan täten, och han blev helt vild och fick sin häst att börja galoppera och då gjorde ju alla andra hästarna det med! Hahaha, jag kände verkligen hur jag höll i mig för livet, kändes som att magen skulle hoppa ur led, men jag klarade mig levande ur den pärsen med ;) Det jobbigaste var nog att hamna bakom Johans häst som hade gasig mage ;) Hon fes hela tiden!

Haha jaja, det här var säkert skittråkigt för er att läsa men det var såååå roligt att uppleva! Förutom då min Gladdepadde ställde sig och åt hela tiden, han kunde faktiskt vara lite tråkig ibland. Kunde inte hålla tempot med dom andra hästarna för han var lite äldre och så, men han var söt ändå, min vita springare!

Men a, nog pratat om hästar nu! Jag är hemma nu med superont i rumpan, och ikväll händer det nog ingenting hemma hos mig. Blir väl att jag tittar på tv och läser hela kvällen, men det ska faktiskt bli jätteskönt måste jag säga.
Ja, plötsligt fick jag slut på ord. Men det är ju inte lite jag har skrivit direkt, och det är säkert bara en massa svammel, men om ni nu lyckats ta er hit ner och är lite missnöjda med dagens inlägg så säger jag bara, ingen tvingade er att läsa ;) haha, klassikern det.

Ni får ha en trevlig kväll! Jag kanske återkommer om jag får skittråkigt :)


HEJDÅ, kram Sofie

Dagbok

Hej igen! Vet att det är en himla massa skrivande hos mig nu. Men blev tvungen att berätta att det här inte är någon blogg. Joel visade mig just hur en blogg ska se ut, att den ska ha ett tema och att man ska skriva minst sex inlägg om dagen och att varje inlägg ska vara på ungefär sju rader? Så då bestämde jag att det här är en dagbok. Och låter inte det typ tusen gånger mysigare?

Så, godnatt dagboken!

Ridning?


Haha, hallå där! Nu ska jag tydligen ut och rida upp på ett berg imorrn med Emmeli och gänget. Haha vem kom på den dumma idén liksom? :D Jo naturligtvis Emmeli själv... Men det kommer säkert bli kul! Superläskigt såklart, men kul :)
Sedan åker vi hem till Emmeli och lagar mat och myser lite, antar att jag spenderar natten där, om jag får dvs. Och isf blir det inget bloggande, inte för att jag känner att jag egentligen kommit in i någon riktig rutin än men ändå, tänkte bara upplysa er liksom.

Och för er som undrar så slutar jag ungefär en timme och en kvart efter alla mina klasskamrater imorrn :) Hur roligt ska inte det bli då! Men det var ju snällt att dom andra väntar på mig tills jag har slutat då så att jag i alla fall får följa med och rida, haha. Kan verkligen inte släppa det, har inte suttit på en häst sedan jag var typ 10 år och då gick vi bara runt i en cirkel, nu ska jag upp för ett jädrans berg? :D Nämnde jag förresten att det är de tidigare nämnda radarparen jag ska ut och rida med? Skönt att jag blir femte hjulet igen, haha. Men om jag har tur så följer Robban med, och då blir jag inte så ensam, är inte så insatt i hela det där upplägget ännu men det visar sig väl.

Ikväll har jag inte gjort nästan någonting, jag har läst och läst och läst. Snart har jag läst ut boken som jag skrev till tidningen skulle vara min senast lästa, huuuur ska detta gå?! Och efter det har jag dessutom bara två böcker to go :( Sedan blir det Akademibokhandeln igen, är ju vääärldens extrapris där numera! Köp fyra betala för tre, kan inte bli mycket bättre. Eller jo, kanske "Köp fyra betala för två" skulle vara lite bättre, men man ska inte klaga.
Jaha då fick boknörden säga sitt också då, trevligt!

Men nu blev jag lite sugen på chips måste jag säga, har ju till och med det i skafferiet, och det är faktiskt nästan fredag. Inte för att jag brukar bry mig om vilken dag jag äter chips, men tänkte att jag skulle låta ordentlig nu såhär i min nya blogg och allt. Och här ser ni ju verkligen hur bra det gick.

Näe nu ska jag inte skriva mer för ikväll, tror jag måste hoppa i säng snart med tanke på att jag försov mig i morse. Men tro det eller ej, jag klarade att göra mig klar på 20 minuter! DET är minsann inte illa pinkat för att vara Sofie Stattin ska jag be att få tala om.
Och nu fick ni mycket att läsa också, vad mysigt för er :)


Jag har i alla fall lugnat ner mig lite nu, idioter rår inte alltid för att de är idioter :)
Godnatt! Puss&kram, Sofie.

trött


Hej, jag har nyss kommit hem från skolan och är helt sjukt trött. Fryser gör jag också, och så känner jag mig förbannad och förnedrad på samma gång. Jag visste inte att en människa kunde sjunka så lågt, hade verkligen ingen aning. Men det verkar tydligen inte som att det här är ditt lägsta heller? Sinnessjukt hur som helst, du har en allvarlig psykisk störning, stackare.

Men men, jag ska i alla fall alldeles strax gå iväg och titta på tv eller läsa eller nånting.
Vi hörs väl!

Sofie

MYSDAG!


HEJ!
Idag har jag minsann haft åtminstone en halv händelserik dag. Började med skola som vanligt, typ bara tråkiga lektioner (Jamen jag vet, jag går natur, ingen väntar sig något annat). Men hur som helst så insåg jag på idrotten att jag verkligen inte orkade stanna kvar för miljökunskapen på två timmar och tjugofem minuter, så jag bestämde mig för att hänga på radarparen Emmeli&Dennis och Jennie&Johan till Örnsköldsvik för att köpa fiskar till Emmeli ;) Haha, dessvärre råkade de flesta av småfirrarna dö innan vi kom hem, så Empa blev lite deppis! Men det är nog glömt imorrn ska ni se.
Jaja, väl i Örnsköldsvik då så gick vi först lite i gallerian och kikade runt, jag köpte två t-shirtar på H&M, YES! Sedan strosade vi vidare mot Wedins där Emmeli skulle köpa några stövlar till sin vän Ida. Eller ja, det här är väl inget som egentligen intresserar någon men :D
Vi åt iaf på den där jättedyra pizzerian som är typ min favvo, sedan  åkte vi på willys för att handla inför fredagen, sedan begav vi oss hemövers! Haha, och det var ett himla liv i bilen måste jag säga. Emmeli hade svårt för att låta Dennis köra som han ville. "Dennis, VAD har du för växel i nu?", tror att den frågan ställdes minst tio gånger, både på ditvägen och hemvägen.
Väl hemma hos Emmeli bestämde vi oss iaf för att jag och Jennie&Johan skulle sova över, vilket snabbt ändrades eftersom att Jennie&Johan inte ville, tro vad de hade tänkt göra ikväll då ;) Men så nu har jag i alla fall kommit hem, sitter här och fryser och längtar efter sängen tooookmycket. Ska bli riktigt skönt att krypa ner.

Men i alla fall så har det här varit en supermysig dag tycker jag, med vääldigt många skratt, så nu lever jag väl ett par år till. Men hur som helst, jag känner att jag verkligen bara skriver som ett tok, finner ingen hejd! Ni får försöka hindra mig gott folk, haha, försöka sa jag. Men nu ska jag i alla fall sluta. Hoppas resten av mina kära vänner har haft en trevlig kväll :)

Och så måste jag ge lite creds till Emma för hennes nya heta... ja, nånting? Som finns på hennes blogg i alla fall, skynda titta!

Hare bra.
Godnatt! Puss, Sofie

Número uno


Jaha, så var det dags för mig att försöka kicka igång en blogg igen, känner mig nästan lite nervös faktiskt. Men det känns i alla fall rätt skönt ändå, för nu kommer jag ha någonting att göra då jag sitter här vid datorn och kanske inte har någon att prata med eller så, haha.
Jag minns mig själv för kanske ungefär ett år sedan, eller om det var två, hur som helst så minns jag hur jag alltid brukade klaga på folk som var deprimerade hela tiden och betedde sig som att det var så himla synd om dem, tänkte att de väl för fasen fick ta och gaska upp sig lite! Hur svårt kunde det vara liksom?
Men så plötsligt för några dagar sedan slog det mig, att jag har blivit just en sådan människa. Jag var deprimerad och tyckte synd om mig själv och hela köret. Så jag har nu tänkt att den här bloggen ska hjälpa mig lite med det, hjälpa mig ta tag i det här och få mig att "söka en bättre väg", så att säga ;) Och jag tror det här kommer att bli toppen!

Om jag skulle ta och berätta om min dag då kanske. Jag hade en sprängande huvudvärk på morgonen, så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Hade ändå ett litet blomprov och något papper som skulle lämnas in till Calle och grejer som jag inte pluggat på/gjort ännu, så det kändes som en bra idé.
Jag klev iaf upp klockan 11:40 då jag fick ett sms från min kära vän Joel som hade försovit sig! Hahaha, klantskallen :D Men det var ju tur för mig eftersom det innebar att jag fick lite sällskap i min ensamhet. Sedan då han blev tråkig gick jag för att göra mig några mackor, hårda mackor blev det som jag knappt kunde bita i på grund av mina tänder men, jag var hemskt sugen! Och så tittade jag på Ellen DeGeneres show, haha tycker det är ett superroligt program faktiskt! Ellen är störtskön.
Men till slut hamnade jag i alla fall här igen, tänkte att jag skulle minsann skaffa mig en blogg! Och det gick ju som det gick, sabbade allt och fick göra om och ja, det var tur att jag fick hjälp av Emma :) Tack ska du ha! Så min så kallade "design" är väl inte den bästa måste jag erkänna, men det är min första och jag ska försöka göra en bättre tills nästa gång.

Jaja, nu känner jag att jag har fått skriva av mig lite!
Och Joel här har du mitt  "ja då hade jag tänkt börja blogga"-inlägg iaf, hoppas du kan sova gott inatt nu. Och alla andra också förstås :) Eller inte alla förresten, jag tror nog att de jag menar vet vilka de är (om inte så får ni gärna fråga).

Ha en trevlig kväll! Puss, Sofie

RSS 2.0