Äntligen

I morgon är det äntligen sista dagen på det här jäkla skitåret. Tror nog att det här, utan konkurrens, har varit det värsta året i mitt liv. Men jag tillbringar i alla fall den näst sista dagen med två av de människor jag tycker bäst om :) Sitter hemma hos Ammis och Malin som räddade min kväll.
    Väntar på att plutten ska ringa, ska sova där i natt eftersom jag trots allt ska jobba i morgon. Skulle ju egentligen vara ledig hela helgen, men då frågade chefen i dag så klart. Men det är bra eftersom jag tror, JAG TROR, att det är 100 % hela dagen i morgon. Åtta till tre jobbar jag, sedan blir det fest. I morgon ska jag festa med min lillasyster för första gången, spännande ;)
    Men jag åker eventuellt iväg på fredag och då tänker jag avsäga mig jobb ifall bossen frågar.

Hahahahaha, nu kom Amanda på att de hade en massa julgodis i frysen så hon gick och hämtade dem. Och det var gigantiska jäkla burkar alltså! Hahaha, skrattfest nu. PUSS!

Living the dream

JAAaaaa jajajaja jag lever, okej? Jag lever. Men jag har annat för mig just nu. Återkommer igen då jag är ensam, all alone. Hoppas det dröjer länge. Puss, världen!

Julafton 2009

Åh, den här kvällen har varit så underbar. Jag älskar årets julafton. Det har varit bara jag, Daniel, mamma, pappa, mormor och hennes särbo. Och jag har bara älskat det. Allt har varit hur bra som helst. Vi sitter och pratar och myser och jag bara älskar att vara, och det är väl det julen handlar om? 
    Mina julklappar, herregud, jag trodde aldrig jag skulle bli så nöjd. Varenda julklapp sa jag "ååååh!" eller "iiiiiiih" om :D haha. Jag har fått allt möjligt, saker som är bra då man flyttar hemifrån, och andra behändiga saker ifrån Daniel och Emlan. Har blivit så chockad av så mycket, jag är superglad. Riktigt jäkla superglad.
    Jag fick äran att klä granen igår, trots att jag mådde helt sjukt dåligt. Kändes verkligen som att jag hade feber, men granen var mitt mission och jag tänkte inte ge upp det. Är faktiskt otroligt nöjd med resultatet, fast ingen av mina bilder gör den rättvisa. Kommer lägga in bilder i morgon, både på granen men även på min älskade Mille. Och även på min bror som var tomte i år, hahaha.
    Alltså allvarligt, det var nog det roligaste på länge. Särskilt då vi åkte till Lugnvik, där Mille var. Kanske ska förklara lite närmre, Mille är min mamma kusins son. Han är två år, och världens charmigaste unge. Han pratade med Daniel (totten) hela tiden vi var där. "Totten... Totten... ha kofvkovobope SKOKEEN", detta betydde att tomten kom från skogen. Haha, alltså det går inte att beskriva. Han är världens sötaste kille i alla fall. Kommer att lägga in värdelösa mobilbilder i morgon.
    Nu ska jag fortsätta umgås med min familj. Hoppas att alla haft en like bra julafton som jag. PUSS!

Sno ihop!

Tycker så mycket om den lilla frasen, att man ska sno ihop något. Nu tänkte jag att jag skulle sno ihop ett litet inlägg innan jag sätter mig framför Vänner. Jag har tyvärr inte så mycket att skriva just nu, känner att livet bara flyter på i stilla mak och att allt jag försöker skriva bara blir samma, samma, samma hela tiden. Därför låter jag hellre bli. Kanske inte så kul, men känner jag inte att jag behöver skriva av mig, då gör jag inte det.
    I morgon ska jag jobba på min lediga dag, 06:45-16:00 om jag inte minns helt fel. Rena rama satan tycker jag att det är, men man kan inte säga nej till pengarna. Det går inte. Plus att min lilla älsklingsfis ska jobba i morgon med så då känns det bättre :) Efter jobbet ska jag på dollar och köpa en sak som min sötnos till moster inte hinner med själv. Hon tyckte jag var snäll. Jag sa att vi ju måste hjälpa varandra, var inte det fint?
    Sedan på kvällen ska jag till mina vänner björnunga, Malin ska klippa mig och vi ska byta julklappar. Ja, ni hörde rätt, vi ska byta! Så klart att de sprungit och köpt en julklapp till mig fastän jag sa att de inte behövde. Så nu har jag lite dåligt samvete. Tänker att jag inte borde berättat för dem om deras julklappar. Men då tänker jag, å andra sidan, att då kanske de fått dåligt samvete. Vilket hade egentligen varit bäst? ;)
    Jaja, nu blev det mer här än vad jag hade tänkt. Så jag ska ta och avrunda. Chiliostkrokar och cola får göra mig sällskap framför Vänner i kväll. Jag mår lite halvdåligt över det, men jag orkar samtidigt inte bry mig. Haha. Ska ta tag i det där någon gång, jag lovar. Puss hej!

'Cause I love it when you're looking at me

It seems to me like I was bothering,
'cause I make walking look like modeling.
It ain't my fault the boys keep following.
If you were better he wouldn't be wondering.

I'm incredible, so unforgettable,
so no one can take my place.
I'm unbreakable, highly flammable,
so girl, get out my face.



And now I'm stuck inside your memory,
that's why it's so hard to get rid of me.

Myskväll all by myself?

Ja gud vad jag känner mig mysgosig, haha. Kan man känna sig så då man inte har någon att mysgosa med? Tydligen. Men ja, vad kan jag säga, det måste ju betyda att jag tycker om mig själv bara. Och det är väl positivt? Det är i alla fall vad jag hört ;)
    Nej men allvarligt nu, jag är supersugen på att se någon film i kväll. Funderar på att ta hem den där Pay it forward, antingen den eller I am Sam. Sånna där söta gripande filmer, låter som något jag är sugen på i kväll. Med en skål chips och ett glas trocadero. Har i och för sig ätit sånt hela dagen, satt förut och käkade ostkrokar och drack troca medans jag tittade på vänner, men jag förtjänade en sån dag, sådeså!
    Gårkvällen blev jäkligt rolig måste jag säga, om än lite kort med tanke på vår värdelösa planering. Och ja, jag vet egentligen inte varför jag hade kul heller för jag träffade typ inga människor. Men var nog sällskapet. Christine och Emma gjorde min kväll minsann!
    Förresten, hade lovat Cicco att hon skulle få ett helt inlägg för sig själv, men du får nöja dig med ett helt stycka plumsan! För hon var faktiskt också världens snällaste igår som åkte ända till Bjärtrå bara för att hämta mig och allt. Och sedan för att hon lät mig och Emma sitta hemma hos henne och förfesta ;) Utan henne hade det ju inte blivit någon kväll, inte sant? Så tack för det Christine Carlsson! 
   
Tyvärr har jag inga bilder från igår så ni får helt enkelt använda er fantasi ;) Fick syn på någon rackare på facebook där jag såg allt annat än frisk ut, men annars så. Haha ni kan ju faktiskt få se den, jag är inte den som är den.



Ja, kommentarer är väl överflödiga, haha.
Det där var på efterfesten förresten ;)


Men men, ta hem film var det ja! Vi ska äta spagetti med typ tonfisk i dag? Hur konstig låter inte den maträtten på en skala då. Fast jag har för mig att den är rätt hyfsad ändå, har ätit det någon gång förut.
    Shit nu tog det stopp, så hejdå!

What comes before part-b?

... PART-A!!! Hahaha. Nej men allvarligt, vad sjukt det här blev. Jag som verkligen hade sett fram emot en mysig hemmakväll med bara mig själv att tänka på, och så börjar Magda prata om att åka iväg på fest i Kramfors och jag tvekade först, men sedan gav jag med mig. Tills jag insåg att jag inte hade någon skjuts och vi bestämde oss för att skita i allt.
    Men då finns det ju en liten tjej som heter Christine Carlsson, som nu övertalat mig. Haha, här sitter jag alltså totally superfixad medans jag väntar på att hon ska komma och hämta mig. Världens snällaste Erik ska skjutsa hem mig i natt och allt sånt. Sjukt roligt! Hon sa något om att det är förfest hemma hos henne med raki, varpå jag svarade "Vem är Raki?". Visade sig att raki visst inte är en person ;)
    Jajaja, hur som helst så är jag galet taggad. Ska bli skeeetakul verkligen, gillar sånt här jag, då det blir lite spontant. Då har man som inga riktiga förväntningar heller :) Jag tror det kan bli bra. Nu ska jag gå och klä på mig. Men gudars skymning! Vad fasen ska jag ha på mig?! Hjälp, Cicco är ju på väg.
    Hejdå!


Ps. Tack för igår min Ammis, puss <3 ds.

Sick and tired of you settin' me up..

Tänkte att jag skulle ta tag i mitt liv och skriva ett litet, litet inlägg om min dag. Men jag orkar verkligen inte. Jag behöver sömn. Och i morgon är jag hos Ammis och Malin så då vet jag inte hur min uppdatering kommer se ut. Men det löser sig säkert.


... settin' me up just to knock-a, knock-a, knock-a me down.

Härlig dag

Jag har varit på strålande humör i dag, verkligen hela dagen! Gått runt och sjungit. Jag har varit en sån typ som alla innerst inne irriterar sig på, det är kul! Trots att jag har varit verkligen värdelös i kassan, har gjort så jäkla mycket fel hela tiden. Ingenting har kunnat fläcka mitt humör :)
    Är klar med alla julklappar nu också. Köpte till björns, tror nästan Magda blev lite förbannad! Haha. Men så kan det gå :) Var inget jag gjorde för att typ ställa mig in, utan för att jag ville och kände att jag hade råd. Väntar mig ingenting tillbaka. Sedan köpte jag en supermysig grej till Emlan! Ammis, du vet en sån som du köpte till din mamma? En sån, typ. Och så vet jag hur jag ska lösa Dannys julklapp nu med. Han hade ju önskat sig en mössa, men fanns ingen bra på intersport (ska det särskrivas?). Men det löser vi i alla fall! Hann även med att reklamera min ögonbrynsskugga på Anybody som mystiskt spruckit och gått söndar så nästan halva försvann. Så jag fick en ny sådan :) Snällt!
    Nu sitter jag i alla fall här och är jääättetrött, blev inte så mycket sömn i natt. Att jag orkade upp över huvud taget är ju verkligen ett mysterium. Och åkte buss gjorde jag också, skolbussen. Nostalgi! Blev lite tokigt i hjörnkontoret då inte en fiol-Emmeli stod och väntade på bussen där i snörusket bara. Men jag lär få åka den där bussen fler gånger så det är nog bara att vänja sig :)
    Åh, måste få säga att jag är så jäkla lättad i dag också. Har varit så sjukt orolig hela dagen över pappa, för han trodde att han hade fått en till blodpropp i ögat. Han har haft två tidigare, då han riskerat att bli blind. Men det visade sig bara vara en ytlig blödning som inte är farlig alls. Så skööönt! Lillpappisen då.
    Jaja, nu tror jag faktiskt jag ska gå och lägga mig en stund. Känner att jag behöver det. Hoppas alla andra haft en lika bra dag som jag :) I kväll är det bondeeeeeefinal! Wihooo. Kärlek till Thilde och Stefan.

I väntan på en film

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - omtumlande
Bättre än förra året?  - verkligen inte
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - oj, svårt att välja bara en sak, det finns en massa dåliga saker jag aldrig kommer glömma i alla fall
Har du flyttat under år nollnio? - tyvärr inte
Har du hittat en ny låt som du älskar? - hur många som helst
Isåfall vilken? - omöjligt att välja bara en, men den senaste är Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Har du druckit alkohol? - ja
Har du kysst en främling? - yes, haha

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - haha, omtumlande
Har du varit kär? - ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - yes
Har du haft ett hemligt förhållande? -  japp, det med

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej, inte i min närhet
Har  någon i din släkt avlidit? - nej, tack och lov
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej
varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - massvis
Isåfall vad? - ångrar väl i stort sett hela första halvan av året
Har du skämt ut dig? - haha, skojar du
Har du ljugit för en vän? - ja
Har du varit ute en hel natt? - yes box!
Har du blivit tagen av polisen?  - neej
Har du sovit i samma säng som någon av det motsatta könet? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går/gick du på? - gick på ådalsskolan
Har någon varit/var någon elak mot dig i skolan? - på sätt och vis
Hatar/hatade du någon på din skola? - hatade och hatade... jo, det gjorde jag nog
Har du gjort/gjorde du något framsteg? - snarare tvärt om tyvärr
Haft alla rätt på ett prov? - nej

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - FLERA!
Har du förlorat en vän? - tror det
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - inte så vitt jag kan veta
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästavän? - nej
Har du haft en relation med en vän? - alltså, antar att det menas en kärleksrelation, så nej
Har du många killkompisar? - ja det skulle jag vilja säga


Mitt år har varit rent ut sagt värdelöst. Och jag är helt säker på att det berodde på min otroligt värdelösa nyårsafton då jag satt hemma med mamma och pappa i feber. Aldrig igen kan jag säga, aldrig igen.


Här har ni mig på nyårsafton förra året. Glad, va?


Ojoj vad det snöar

Och är det inte myyyspysigt, säg? Kanske att man kan få sig lite julkänsla nu. Pappa sa till mig innan han gick och la sig igår "Tänk att det är tio dagar kvar till julafton", och det är verkligen helt obegripligt. Detta betyder att det är nio dagar i dag, och jag har köpt en julklapp. Eller nej, där ljög jag, Daniel var faktiskt och köpte mammas och pappas julklappar i dag. Så nu är det bara en klapp till Daniel och en klapp till Emlan som fattas. Om jag inte dessutom ska sno ihop nåt till mina björnar. Vi byter aldrig julklappar nu för tiden, men jag känner att jag kanske vill ge dem något litet. Vi får se :)
    Men i alla fall, till julkänslan, jag känner mig så sorgsen för att den inte infinner sig. Jag har inte hört någon julmusik alls nästan i år, och så har så klart avsaknaden av snön spelat in den med. Men nu då det snöar då? Nej, det händer ingenting ändå. Mamma och pappa var och skaffade sig en gran häromdagen, och som vanligt säger de att det är den finaste vi haft någonsin. Haha, varje år! Slår aldrig fel. Jag kan tycka att det är lite tråkigt att mamma alltid vill ställa in granen så sent som dagen före julafton. Fick jag välja skulle vi ta in den nu, på en gång.
    Jag saknar att vara liten, jag saknar mitt lilla liv. Jag vet att jag är allt annat än unik med den känslan, men jag vill bara få skriva om det. Jag saknar att ha min storebror hemma varje dag, och jag saknar att vara ute och åka skidor med pappa och honom på helgerna. Jag saknar att vara så förväntansfull inför julafton att jag går och lägger mig extra tidigt kvällen innan. Jag saknar att kliva upp jättetidigt på julaftonsmorgon och springa in till Daniel för att hämta honom så vi tillsammans kan springa till granen och se om tomten varit där på natten. Jag minns att jag verkligen inte kunde förstå hur tomten kom in på natten. Han måste ha gått genom dörren, och våran bro är ju jättehögljudd!
    Allra mest saknar jag att inte behöva bry sig, att bara vara glad. För jag var bara glad då jag var liten, jag hade ingenting att vara ledsen över. I dag ser det otroligt mycket annorlunda ut. Samtidigt som jag har mycket att vara glad för, så känns det som att jag just i detta nu har mycket mer att vara ledsen över, att oroa mig över. Det är ingen rolig känsla, och det är inte roligt att gå igenom julen såhär.
    Jag vill se fram emot julafton. Jag ser inte fram emot julafton i år.


Förra årets julgran.


Laughing out loud, big time

Hahaha alltså herregud, nu har jag suttit och asgarvat i princip konstant i närmare en timme. Hittade en sida någonstans, minns inte var. Kan det ha varit i Blondinbellas pojkväns kommentarer? Haha, ja, hur som helst så är det så sjuuukt roligt. Det är en massa sms som folk skickat fel. Måste vara den roligaste läsningen jag haft på länge. Snälla gå in och läs, jag lovar att ni kommer få er ett gott skratt!

http://www.felsms.com/ (länken öppnas i ett nytt fönster)

Ett litet smakprov:
Till: Ny kille
Sms: Pinsamt så jag dör. Vi käkade tacos i går. Blev dålig i magen men höll mig hela kvällen och natten. Nästan. Smög upp i natt och gick på toan sen blev det stopp. Allt bara flöt om kring. Jag skäms ihjäl. Vad skall jag göra. Jag bara smet därifrån. Kram / Jossan
Svar: Jo tack jag märkte det. Inte bara pinsamt av dig utan snuskigt att inte ta hand om det själv.

Förklaring: Ni förstår vad som hände genom mitt skickade sms. Jag skäms fortfarande för det. Vi har inte hörts mer sen dess. Nästan ett år.
Jag var jätte kär men det sket sig kan man säga. Smset var menat till min bästa vän.



Men nu blir det sängen, godnatt!


Ps. Klarar heller egentligen inte av att ha de där särskrivningarna i min blogg, men det var ju bara störtjäkla roligt, hahaha Ds.

Magsjuka

Haha, vet inte om det var Gud som hörde min bön om sömn och ville att jag skulle få sona, men jag vaknade i alla fall i natt av att det totalt vände sig i magen på mig. Kuuul! Samma sak i morse precis då jag klivit upp. Så jag blev hemma från jobbet i dag, och chefen sa till och med "Krya på dig!". Deru! Inte varje dag. Kan dock inte låta bli att tycka att det var så otroligt skönt att få sova ut i morse. Förlåt.
    Och nu sitter jag där jag har suttit hela dagen. Mamma och pappa åkte precis till Nordingrå, så jag hann haspla ur mig att mamma skulle köpa frukt. Glömde ringa henne medans hon jobbade och kom på det då hon slutat fem minuter tidigare. Kul för mig! Men ja, det löste sig ju så klart :)
    Jag väntar på att Kenza ska vara med i förkväll, sjukt cool tjej enligt mig! Amanda tycker att hon är som alla andra men det tycker inte jag. I och för sig har jag nästan börjat gilla till och med Blondinbella ;) Men det är bara för att jag läst hennes pojkväns blogg och fått en annan uppfattning där. Aja, ja! Jag är en tönt som skriver om bloggerskor och bla bla bla. Men vad jag ville få fram var i alla fall att jag tycker Kenza är grym och att hon går sin egen väg. En liten förebild tror jag, även om jag aldrig skulle orka driva en riktig blogg :) Min lilla söta får duga.
    På tal om Amanda förresten så är jag bjuden på middag hemma hos dem på fredag, längtar! Var längesedan jag träffade på Ammis och Malin nu så det ska bli riktigt kul. Har inte riktigt bestämt alla detaljer än, men jag och lillis ska byta julklappar i alla fall, så det är bäst att jag slår in hennes snart. I morgon kanske :) Fick inte tag i någon autograf åt Malin dock så jag vet inte vad hon ska få, hon kanske får nöja sig med hingsten jag gav henne i inflyttningspresent ;) Haha!
    Men justja, måste ju nämna. Jag tittade på Ghost whisperer tidigare i dag på fyran, jag har sett det någon gång tidigare med, och den serien verkar ju skitbra! Skulle vilja följa den känner jag, men vet ändå inte riktigt. Får känslan av att alla avsnitt kanske är lite snarlika varandra? Då kan det ju bli tråkigt. Jag får kanske nöja mig med att bara se det då jag råkar vara vid TVn vid rätt tillfälle ;)
    Jajaja, gud vad jag babblar. Vart får jag allt ifrån? Läser bloggar hela tiden där folk är så jäkla kortfattade och får ihop inlägg på typ fem rader. Inzzaaaane! Kommer aldrig lära mig det, jag har för många ord i huvudet. För många ord. Ord är vackra :)


Att ta hem eller icke ta hem, det är frågan.
Btw, hur vacker är inte Jennifer Love Hewit?
Och hur vackert är inte hennes namn?
Gah.



If I had eyes in the back of my head, I would have
told you that you look good, as I walked away.

Dumma tjej!

Ja, jag pratar om dig, Elin. Hålla mig vaken såhär på nätterna då jag ska upp tidigt dagen därpå. Du tar minsann ingen som helst hänsyn till andra människor! Ojojoj, vad skulle min mamma säga om hon visste att jag var vaken nu? Eller hon kanske redan vet det i och för sig, hon påstår att hon sover så dåligt om nätterna så man tycker ju att hon torde ha hört mig då jag satt i köket med datorn.
    Jag har i alla fall pratat med Elin jättelänge i kväll igen, känns som att vi har ganska lika åsikter om det mesta. Detta leder till att man får en del att prata om! Haha, minst sagt. Men jag klagar inte :)
    I morgon ska jag jobba från sju till halv fem, paaain! Önskar att jag fick sova, trots att jag sovit hela helgen känner jag mig ändå så sjukt trött. Otroligt många påfrestningar har min lilla hjärna fått utstå ändå tycks det.
    Men herregud vad trött jag blev helt plötsligt. Ögonen håller på att trilla igen på mig, vart kom det ifrån liksom? Alldeles nyss satt jag och levde mig in i värsta berättelsen om mitt forna jag! Men så kan det gå. Nu blir det tandborstning och sedan sussa. Godnatt mina älskade läsare, you know you love me!

And all the time you where telling me lies

Helgen i Stockholm har varit great! Idol var hur bra som helst. Trots att jag blev lite besviken på vinnarlåten. Jag brukar alltid bli helt gripen av den. Tänker att det kanske beror lite på att jag annars brukar sitta hemma i soffan och då höra hela texten, vilket var lite svårare såhär då jag hörde det live. Högre ljud och mer ljud runt omkring osv. Men Erik var i alla fall helt klart en värdig vinnare, till skillnad från hans flickvän som verkade ta åt sig lite av äran hon också ;) Haha nej då, nu ska jag inte vara sån. Det var fint, hon var nog bara jäkligt stolt över honom och glad för hans skull. Och så ville hon skryta lite, skulle jag också gjort!
    Förresten så försov jag mig i dag! Haha det var helt stört, jag var helt störd. Jag skulle börja 08:30, och tänkte då innan jag gick och la mig att det vore perfekt att kliva upp åtta, så skulle jag hinna göra mig i ordning och sådär. Men alltså, va?! Hur tänkte jag där? Jag måste ju åka åtta för att vara framme halv nio. Haha, men jag ställde i alla fall väckaren så att jag klev upp åtta. Inte förrän jag var på väg till bilen och tittade på klockan som stod på just 08:30 ringde klockan i bakhuvet. Och sedan "FFffaaaannn!!!!!". Men Linn verkade inte bli sådär fruktansvärt arg så det gick nog bra ändå ;)
    Nu sitter jag här och väntar på mat, leverbiff skulle det tydligen bli i dag, jäkligt längesedan! Sedan i kväll tänker jag bara ta det lugnt och tänka på mig själv. Tänker ta en lååång dusch, och sedan parkera mig framför Vänner med chips hela kvällen/natten. Känner att jag inte orkar något mer i kväll. Allt är fel, allt. Jag rasar när som helst.

Hoppas alla andra haft en fin helg i alla fall! Puss och kram, skumbanan.


Herregud, det här händer inte. Jag sa att det frick bära eller brista, och det bar. Men till vilken jäkla nytta? Nu brister det när som helst, och jag vet inte vart jag ska ta vägen då det händer. Jag ville verkligen tro. Ville, ville, ville tro. Men det är väl som vanligt med mig, naiv som en liten hundvalp. Fan. Du gör inte såhär mot mig, mot oss. Det är fel.

På tåget

Sådärja, nu har vi då parkerat oss på tåget, slutligen. Maggis försöker sova lite så jag passar på att låna hennes bebis och kollar runt lite, skönt med internet! Vi har alleles nyss "avnjutit" varsin helt värdelös smörgås. Ost och gurka var det på, eller ja, ost och gurkskal på min. Fick något de säkert skulle vilja kalla en "gurkstav", men de hade visst råkat skära bort hela köttet liksom, så jag fick skalet :) Lyllos den som fick resten av staven på sin ost&gurk-smörgås!

Jag var så nervös hela morgonen, helt säker på att jag glömt packa något. Kunde inte för mitt liv komma på vad det var, och så kom Magda och sa "Sofie klockan är halv!". Haha, paniiiiik. Men jag heter trots allt Sofie Stattin, den dagen jag är ute i god tid kommer vara den dagen jag dött och påbörjat ett nytt liv som en annan människa. Hur som helst så kom jag på på bussen vad det var jag glömt. En bok! Men det var ju skönt, för böcker får jag aldrig för mycket av. Blir därmed ett inköp då jag kommer fram till huvudstaden.

Just det! Nämnde jag att jag och Magda har äran att få åka baklänges även denna gång? Det gjorde vi sist med. Och vi verkligen älskar att åka baklänges. Känner oss inte alls illamående och jobbiga. Får inte alls ont i huvudet. Skiter faktiskt fullständigt ifall någon säger att sånt är påhitt, haha. Någon gång ska jag fan åka tåg framlänges!

Men hahahah, gud vad chockad jag blev nu. Helt plötsligt började värsta ringsignalen spelas i mina öron på superhög nivå, och jag kan lååååva att det inte var min ringsignal! Haha, herregud. Folk lär tro att jag är någon rymling från ett psykhem så som jag sitter här och fnittrar för mig själv.

Haha, ja hej och hå, det var väl allt for now. Önskar att jag kunde lägga upp bilden Magda tog på mig och min "gurkstav", men jag vill inte gärna störa henne med det nu så ni kanske får se den i ett senare skede. Nu tänkte jag fortsätta lyssna på musik och äta på en chokladmuffins. Adjöss!

(Man kunde inte göra indrag med Mozilla tydligen, det kan man inte med Safari heller, what! Men ja, så det var därför jag fick köra lodisvarianten. HÖHÖ)

Problem solved!

Geni som jag är löste jag så klart problemet med smileysarna. Var bara ett par justeringarna på inställningarna som behövdes så var saken biff! Så nu har jag fina gula smileysar då jag pratar med mina vänner på msn, det låter väl trevligt?
     I dag jobbade jag till tre, och sedan åkte jag med Maggie till Övik där vi mötte upp Mallanbrallan. Gick runt lite på stan, och jag köpte inte en endaste pryl eftersom jag inte hade några pengar med mig. Good for me! Magda fick med sig lite smått och gott hem dock. Sedan gick vi och delade ett par pizzor på Kebab City, muy bién!
    När jag kom hem blev det ett efterlängtat avsnitt av Bonde söker fru och sedan blev det packning. Men packningen var över oroväckande snabbt så jag undrar vad det är jag har glömt. Det lär ju inte bara vara en enda sak. Känner jag mig själv rätt kommer jag att helt och hållet glömma bort att ta med mig själv då jag åker i morgon.
    Förresten har ju Örjan sabbat allt, vilket gjorde att allt blev så himla bra i morgon! Han såg till att vi inte ska på bio, för han ville på den där jämarns träningen ändå. Men det gör ju bara att jag får se finalen av mammas pojkar! Haha. Måste nog ringa mamma i pauserna och ha mig ett litet snack angående Janes bröst och hur lik Victoria är Cicco ;) Så det blev bra. Vad fasen, bio kan man ju se när som helst. Jag kan sitta där hemma hos Örjan på mitt alldeles egna rum och titta på tv, kanon! Sedan går vi ut en liten sväng på kvällen. Bli bra, bli bra!
    Jag kom alldeles nyss på att jag inte ens överfört min musik till mobilen än, det kan ju vara en bra idé tycker man. Såvida jag då inte vill sitta och lyssna på mumlande människor i tre och en halv timme i morgon. Ska föra över pengar till kortet också. Och fylla på mobilen. Bra Sofie, alltid ute i tid!

Aja, det var väl allt för i kväll. Jag är så sjukt jäkla trött att jag faktiskt tror att jag tar och kastar in handduken nu. Ska trots allt upp och duscha i morgon, OCH tvätta håret. Aah, gud vad skönt! Jag ska inte ens berätta hur längesedan det var jag tvättade håret nu, men det var jäääkligt längesedan. Tack gode gud för mitt nyinköpa torrschampo ;) Haha, fräscht. Fräsch tjej. Som pricken över i:et kan man tycka, efter att Elin fått mig att framstå som en svettpadda i hennes blogg! På återseende, over and out.

Smileykris!

Mina smileysar på msn vill inte alls samarbeta med mig nu, vilket är oerhört frustrerande. Trots att alla andra som jag pratar med ser vanliga smileysar, så ser jag bara såna här :D :) :( Vanliga töra, inga gula fina. Så jäkla arg blir jag ;)
    Men i alla fall, jag har hunnit med att prata två timmar med min vän Elin i kväll! Haha, tycks som att vi har en del att prata om. Sedan dog min mobil, hastigt och alldeles olustigt eftersom jag trodde den hade dött för alltid. Men det visade sig att så inte var fallet. Det var bara så att batteriet dött, men hallå, den plingade inte ens? Den plingar ju alltid typ femtusen gånger innan den dör i vanliga fall! Fast jag tror faktiskt att min stackars mobil spelar på sista refrängen just nu. Med tanke på hur många gånger jag tappat den i backen så tycker man att den borde sagt adjöss för flera månader sedan. Men den hänger minsann kvar, min lilla sötnos.
    Jaja, Elin skulle ringa upp efter att hon duschat i alla fall så jag sitter mest och väntar på det. Jag kollar busstider åt mig och Magda på torsdag och det går inget vidare alltså! Antingen får vi ta en buss som är framme fem över nio, och med andra ord sitta och vänta närmare en timme på tåget. Eller så får vi ta en buss som är framme FEM I TIO, hahaha. Det känns lite väl risky måste jag säga. Är bussen då försenad fem minuter missar vi tåget, vilket vore fullkomligt devastating. Så ja, vi får kolla upp det där. Vi får väl ta med oss någon kortlek om inte annat, och roa oss på egen hand i en timme ;)
    Vilken överskottsenergi jag har förresten! Måste vara Elins jävla avslöjanden som gjort det. Jag har insett i kväll att jag bara måste hata henne. Måste. Hata. Henne. Men livet är inte alltid rättvist, det ska gudarna (och jag) veta. Men vi har ju samma värderingar hon och jag, så jag ska nog lyckas med hennes bedrifter jag med minsann!
    Nej nu blev det jäkligt långt och kryptiskt här, så jag tar och säger hejsvejs!

Lite finare (onyttigare) kvällsfika


Jag är medveten om att mitt kaffe ser ut som o'boy, men det ÄR kaffe. Om än liten mer mjölk och socker möjligtvis ;) Haha, nej men allvarligt. Det är kaffe, med lite mjölk och lite socker. Sådeså. I bakgrunden kan ni även se "blomman" jag köpte till mamma i fredags. Det står en liten tomte där med, juligare kan det väl knappast bli. 
    Nu har jag äntligen slängt in en tvätt i tvättmaskinen, how good am I? Så nu kanske jag kommer ha något plagg att ha med mig till huvudstaden i alla fall. Magda kommer snart med den där koftan (eller vad man nu ska kalla det!) om hon har kommit ihåg det också. Hoppas verkligen det ser bra ut med resten av kläderna jag tänkt ha. Annars får jag helt enkelt gå näck på idolfinalen :) Haha, det där skämtet blir ju verkligen aldrig tråkigt!
    Förresten har jag funderat på vad fasen jag ska ta med för jacka. Pratade med Örjan (Jajaja, jag vet att han egentligen heter Niklas, men det blir bara mycket roligare med Örjan) i dag och han sa att han inte brukar ha en så himla varm jacka. Men vad fasen, jag har bara antingen peak-jackan som är aaasvarm, eller skinnjackan som inte är ens lite varm! Haha. Eller jag har ju min kappa också, men den känns lite halvdryg. Jag får helt enkelt fråga Magdalena Björn, hon brukar ha svar på det mesta.
    Hm, vad mer? Jo, jag har just insett att jag kommer måsta åka klockan sex i morgon för att jag ska åka med mamma till jobbet. Känns lite sådär, med tanke på att jag börjar klockan åtta. Men jag får göra som vanligt, att jag går och lägger mig en stund då jag kommer dit. Och så kan jag ju äta frukost där om jag känner att jag behöver det :)

Nej men det var väl allt jag hade på hjärtat för i kväll! Tror jag i alla fall. Rätt vad det är så återkommer jag väl typ vid tre i natt för att jag inte gått och lagt mig än, haha. Låter inte alltför otroligt med tanke på hur mycket kaffe jag hällt i mig nu! Godnatt :D

PS. Jag har hunnit med ett fantastiskt roligt samtal med min lillasyster i kväll också! Visserligen rubbade det samtalet helt och hållet hennes syn på mig för all framtid, men det får vi ta antar jag. Hon är superduper i alla fall! <3 DS.


Good mood

Ah, snacka om att jag lever för de här lediga dagarna! Haha. Visserligen sov jag alldeles för länge i dag, men jag tror jag behövde det. Gick och plockade undan lite här och tände sedan en massa ljus då det började bli mörkt. Skitmysigt! Mamma blev glad.
     Vill ni däremot veta vad jag inte gjorde? Jag tvättade inte, och jag packade inte. Jag började inte fundera på vad jag vill tvätta, eller vad jag behöver packa. Med andra ord så gjorde jag ingenting som jag fick panik över att jag inte skulle hinna igår. Vad härlig jag är. Så vad nu? Jo jag får helt enkelt tvätta i kväll, höhö!
     Men jag är i alla fall på sjukt bra humör! Mamma sa för en stund sedan att vi ska koka kaffe. Eller, jag frågade om vi inte skulle göra det, hon sa att vi kunde det, vilket betyder att hon gör det. Jag vet nämligen inte riktigt hur man gör :D Eller jo, jag vet egentligen, men det verkar så omständigt så jag låter gärna bli.
      Shit, jag har ju ingenting att skriva! Det kanske är det som är nackdelen med att vara ledig. Men snart åker jag ju iväg och då kanske jag får massvis att berätta om :D Örjan har sagt att jag får ett alldeles eget rum hos han, hur bra låter inte det? Egen TV och allt. Wöhöööö! Och bra kompis som jag är tvingar jag honom så klart att hoppa över träningen på torsdag kväll, eftersom vi ska gå på bio då. Bra va? Synd bara att han varken vill se New Moon eller Luftslottet som sprängdes. Så det får bli bröllopsfotografen! Men jag tror ändå på den jag.
    Nej men nu ska jag på riktigt sluta skriva. Kanske tar och slänger in en tvätt i maskinen! Adjöken.

I'm gonna hold on to the times that we had

Alltså herregud, den här låten. Jag vet inte vad det är med den, men den är som tagen direkt ur mitt liv, ur mitt hjärta. Jag känner igen mig i vartenda ord i den. Det är förmodligen därför jag blir så berörd av den också, och sitter och lyssnar på den om och om igen. Och så fort den börjar spelas, så spelar det ingen roll vad jag sysslar med, jag bara måste stanna upp och lyssna på texten. Det är ju jag. Det är ju taget ur mitt huvud. Den där Alicia Keys, det är inte alltid hennes låtar tilltalar mig, men då de gör det så gör de det verkligen. Right through my ears and in to my heart.



Even if you are a million miles away,
I could still feel you in my bed,
near me, touch me, feel me.
And even at the bottom of the see,
I could still here inside my head,
telling me, touch me, feel me.

And all the time you where telling me lies.


Men trööööööök

Vafasen vad boring jag fick nu! Men inte ett dugg trött blev jag helt plötsligt. Längtar verkligen tills på torsdag! Jag vet att Örjan längtar också. Örjan längtar efter mig, det kan jag låååva! Men nu ser jag att det börjar ett program som verkar fasligt, fasligt spännande. Mamma till en mördare eller nåt, wohoou. Det där kan vara jag en dag! Efter detta blir det säng, det kan jag låååva! Godnatt!

But I'll wait for the day you'll see,
you can't say no to me.


Det kan jag låååva!

Panic! At the disco

Haha, fyndig rubrik. Jag fick stenpanik i kväll. Jag fick panik i sådan grad att jag kände mig tvungen att ringa Maggie, som jag tyvärr väckte. Ledsen för det där. Men jag sa i alla fall att jag alldeles nyss insett att jag åker till Sthlm i övermorgon och att jag inte tvättat och inte packat eller ens börjat fundera på vad jag ska tvätta eller vill packa. Och dessutom kunde jag inte för mitt liv komma på vad fasen man har på sig på en Idolfinal, och särskilt inte om man ska ut efteråt? Men så kom Magda med de lugnande orden "Eeh... Du åker ju inte alls i övermorgon?"
    Aaaah, sjukt skönt! Jag fick en hel till dag på mig att tänka ut nåt :D skönt för mig. Ännu skönare för mig att jag är ledig hela dagen i morgon och kan ägna den åt att tvätta och greja på. Tror dessutom att det blir tidig säng för mig, är aptrött redan nu. Enda anledningen till att jag inte går och lägger mig nu på stört är att jag vill se på halv åtta hos mig.
    Men jag tror hur som helst, från det ena till det andra, att jag vet vad jag ska ha på mig på fredag nu ändå. Kanske ska låna en kofta (eller vad man ska kalla det?) av Magda om det passar sig. Det blir nog bra, det sa åtminstone min vän!
    Jaja, jag ska sluta skriva nu. Måste fixa lite grejor innan halv åtta, så på återseende kära vänner!

You know that I'll always be in love with you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well, you could try sleeping in my bed.
Lonely, own me.
Nobody ever shut it down like you.
You made my body feel heaven bound.

Looking in the sky I could see your face,
and I knew right where I fit in.
Take me, make me.
You know that I'll always be in love with you,
right till the end.

So tonight I'm gonna find a way to make it without you.


Oreo!

Jag sitter här och äter Oreos tillsammans med ett stort glas mjölk. Ni vet såna kakor som de alltid äter på Vänner? Nähä, det vet ni inte, nä? Men de ser ut såhär i alla fall:


Dessa ska då alltså helst avjnutas med ett glas kall mjölk som ni kan se på övre bilden. Men de funkar absolut lika bra utan!
    Första gången jag såg de här kakorna i Vänner var då Ross och Rachel delar på en kvällen då de nyss träffats. Sedan äter Ross även en då de andra i gänget tvingat honom att smaka på bröstmjölk, haha! Jag veeet, jag vet, jag är världens största nörd. Men jag gillar det, och det är ju huvudsaken.
    Helt otroligt goda är de i alla fall, så ni borde prova dem! Om ni tycker om choklad så klart, annars suger de förmodligen. Och eftersom jag fullkomligt ääälskar choklad, så är jag helt såld ;)

Det var det jag hade att säga för stunden :D Adjöööken, fröken!

I just know, there's a sunny day

Gud vad jag har saknat att lyssna på Akon, vad jag fortfarande saknar det. Jag lyssnade så jäkla mycket på honom en period, Sunny day, Beautiful, I'm so paid, Right now (nanana) för att nämna några. Men jag slutade lyssna på dem då det blev för jobbigt att vara mig själv. Nu kan jag känna att det var dumt, eftersom jag då helt och hållet inkapslade den där musiken till den där perioden. En period jag skrivit om tidigare, en period som jag om och om igen återkommer till i mina tankar. Jag ber inte om det, jag vill det inte, men jag bara hamnar där. Och jag önskar inget hellre än att bara få glömma.
    Nu i kväll tog jag tjuren vid hornen och bestämde mig för att lyssna på musiken. Och herregud. Vad hände? Det är låtar som folk förmodligen redan lyssnat sig less på, medans jag fortfarande tycker att de är hur bra som helst, precis som då. Jag känner mig precis som då. Lika vemodig. Vad hände...





Fan vad det ska bli skönt att komma härifrån några dagar.
Fan vad jag är trött på att sakna allt.

IRRITERANDE

Fan vad less jag blev nu. Påbörjade ett inlägg om dagen och gårkvällen och hur jag upplevde den och grejor. Sedan gör min cp-dator!!!!!! så att jag råkar trycka på någonting och hamnar någon helt annanstans. Och inlägget sparades inte. Kan ju fetglömma att jag tänker anstränga mig för att skriva om.
    Mina och Magdas biljetter ner till Sthlm är förresten bokade nu. Så jag åker ner på torsdag och umgås lite med Örjan, tror det kan bli bra.
    Nu tänker jag titta på vänner, hejdå.

Idolfinal

Ja, nu har jag lugnat ner mig lite så jag tänkte att det kunde passa att skriva lite innan jag går och lägger mig. Jag ska då alltså på Idolfinalen med min kära vän Dennis nästa vecka. I globen. Han har fixat biljetter till oss, längst fram på läktaren. Tidigare i kväll var jag så jäkla uppspelt så jag sprang omkring här medans jag upprepade "Jag tror jag dör" i telefonen. Stackars Dennis som var så trött.
    Det jag funderar allra mest på nu är väl hur det ska gå, haha. Dennis åker till Liverpool på måndag och stannar där tills fredag förmiddag, och då ska han alltså åka hem och möta upp mig, antar jag? Dessutom jobbar jag på söndagen, vilket den unga mannen inte gick med på, typ. Han sa till mig att jag måste försöka byta, vilket jag vet inte går, så jag måste ge bort ännu en söndag? Detta suger big time. Men å andra sidan är det inte ofta jag är ledig... Måste prata med min mamma.
    Men det här är helt sjukt! De två som jag helst ville skulle hamna i final, hamnade i final. Och medans jag sitter och bevittnar detta underbara mirakel, så skriver min vän och frågar om jag vill gå på Idolfinalen? Det känns rätt sjukt. Jag som aldrig ens varit i globen! Nej, detta kommer bli awesome. Bara det ordnar sig med allt. Men det sa Dennis att det skulle göra, så då litar jag på honom.


Vi ses om en vecka grabbar!

Men jaaaaa!

Ah men fy fan vad bra! Fy fan vad jävla, jävla fantastiskt. Skiter i att Tove såg ut som Bambi när mamman dör, skiter fullständigt i det. Calle och Erik till final, jag är typ lyckligare än någonsin nu :o Eller okej, där gick jag lite överstyr. Men jag är sjukt glad. Sjuuuukt glad!
    Dennis, nu fixar du fan i mig det här! Trots att du aldrig läser min blogg.


IDOL

I kväll hejar i alla fall JAG fram Erik och Calle! Så sablarns, sablarns less på Tove nu. En otroligt uppblåst liten tjej som tycker att hon är otroligt mycket bättre än alla andra. Nej, nu var jag hård. Jag känner ju inte människan, jag talar bara utifrån mina egna fördomar, vilket så klart är fult. Men jag tycker inte om att se henne, jag ser hellre på Erik och Calle. Och så är det med det. Heja, heja, heja!


Lussssssebullar

Känner att jag inte har någonting intressant att skriva över huvud taget i kväll. Eller det brukar jag väl egentligen inte ha annars heller, men intressant för mig!
    Jag har haft en helt sjukt stressig dag, men jag behövde i alla fall inte jobba över! Det känns skönt. Hade nog blivit tvungen att bryta ihop en stund då, haha. Jag var på brödet, vilket jag är totalt ovan vid, och självklart skulle vi ha extrapris på lussebullar precis i dag! Och självklart skulle det komma två nya säljare precis i dag! Och självklart skulle det var torsdag precis i dag, så att jag var tvungen att beställa hur mycket bröd som helst för att det ska räcka över helgen trots att jag inte har någon aning alls om hur mycket det brukar gå nu för tiden då det inte är sommar längre! Ursäkta för den där långa meningen, kände själv hur jag slutade andas.
    Men då jag kom hem tände jag en massa ljus och la mig och sov en timme i alla fall, otroligt skönt! Inte så skönt dock att väckas av att pappa ringde och inse att telefonen låg inne på köksbordet. Men det gick det med! Fick dock äta en såndär jäkla findus äckelpäck till middag, så jag är fortfarande hungrig eftersom hälften av maten låg kvar i byttan då jag var klar. Så jag tror det får bli någon smörgås framför mammas pojkar kanske. Pappa har slagit på hockey här nu och det är ju fööör trööökigt alltså! Ibland i alla fall, nästan alltid.
    Jaja, det blev en hel del ändå. Varken mer eller mindre intressant än vad det brukar vara märker jag. Men det är ju så det kan bli! I morgon jobbar jag mellan nio och kvart över sex, om jag inte minns helt fel, sedan är jag ledig hela helgen. Förutom julfesten då, haha, vad fasen ska det bli egentligen? Spännande.
    På återseende, kära vänner!

F.R.I.E.N.D.S

Haha, bytte ut Two and a half men mot Vänner i kväll. Och jag kan sannerligen inte komma ihåg varför jag slutade titta på dem. Har skrattat konstant nu i typ en timme. Haha! Bättre slut på en kväll än såhär blir det nog fasen inte. Godnatt!



You're still a part of everything I do

I'm sick of playing all of these games.
It's not about taking sides.
When I looked in the mirror, didn't deliver.
It hurt enough to think that I could stop,
admit that I'm wrong,
and then change my mind.
Sorry, but I've gotta be strong and leave you behind.


Vilket skämt

Vad är det för fel på julkalendrarna nu för tiden?! Jag vet att jag ofta säger att allting var bättre förr, och då särskilt barnprogram, men snälla någon. Av vilken jäkla anledning måste de alltid ta med någon helt galet obehaglig person i julkalendern numera? Satt alldeles nyss och tittade på årets med mamma, och där fanns det någon skånsk tant som kallade sig typ "Super skurken hjärta" eller någonting. Lång, läskig näsa, läskig dialekt, konstiga ögon och ett konstant galet uttryck i ansiktet. Detta ska alltså barnen finna roligt?
    Jag tänker på om det varit jag själv som varit 7-10 år och satt där, bänkad framför tvn med höga förväntningar. Jag skulle på riktigt tycka att det var obehagligt att se. Visst att den där super snälla silver sara och henkepenke är söta och gulliga och leker jaga med barn. Men under mer än halva programmet fick man lyssna på den där läskiga personen då hon satt och gav befallningar till andra läskiga (om än lite mer rädda) personer.
    Nej, tacka vet jag Mysteriet på Greveholm, för att ge ett exempel. Där fanns det spänning, utan att blanda in läskiga, obehagliga personer. Visst, där fanns spöken, men spökena både såg snälla ut och betedde sig därefter! Om jag inte minns helt fel så var det väl någon av dem som kanske var lite mer "elak" än den andra, men det går inte ens att jämföra med det där psychot jag fick se i kväll.
    Eller som jag satt och pratade om med Stina på jobbet i dag. Julens hjältar! Den handlade om gamla julgransprydnade som hamnat i ett förråd eller något och försökte ta sig hem. Spänning, UTAN läskiga personer.

Ah, jag vet inte ens varför jag skriver det här, men jag blir på riktigt upprörd. Jag tycker synd om de barn som växer upp i dagens samhälle. Jag minns att min lilla kusin, i dag tio år, inte vågade titta på julkalendern som gick för några år sedan. Den julkalendern handlade om RÅTTOR som BRÖT PÅ FINSKA och BODDE I EN KLOAK. Alltså, va?! Är det bara jag som hör hur skevt det låter? Nej, tragiskt är det i alla fall. Har fantasin totalt gått ur svenska folket eller vad är det som händer?









Det vackraste jag vet

Kom hem för en liten stund sedan och sitter här nu och äter pepparkakor med ädelost. Livet är bra fint i bland. Och det blir inte sämre av att jag har en massa ljus tända omkring mig. Det helt klart bästa med julen, alla dessa tända ljus. I love it.


 
 



Fint, va?

Väluppfostrad mor

Tyvärr blev inte glöggmyset så mysigt som jag hade väntat mig. Haha, här hade man höga förväntningar minsann! Jag får väl helt enkelt vänta till julafton för den riktiga känslan.
    Men en sak kan jag tala om, och det är ju att man jäklar anamma har pli på morsgumman sin! (haha, kan man använda morsgumman som motsats till farsgubben?) Men jag tog i alla fall till den stränga rösten och sa "då jag kommer ut ifrån duschen ska här vara julemysigt i fönstren!". Och se bara, det gav resultat:





Förresten tycker jag att hon förtjänade det. Satt och tittade igenom bilderna på min mobil alldeles nyss och då såg jag bilderna jag tog i måndags på väg från bussen till jobbet. Det är så jäämarns synd om mig de måndagar då mamma tvingar mig ta bussen som går halv sju från Lugnvik. Inte bara för att den går så tidigt, utan även för att jag måste gå genom en mörk gränd alldeles, alldeles ensam. Eller jag vet inte om man egentligen kan kalla det gränd, men det lät mycket läskigare.
     För att göra den där "gränden" ännu mer läskig så ligger det ölburkar och flaskor slängda lite här och var där. Och ni vet väl vad det betyder? Alkisgubbar. Och ni vet väl vad man säger om alkisgubbar? Förmodligen ingenting egentligen, men jag tycker de är obehagliga. Och jag skulle INTE vilja stöta på någon sådan en regnig morgon i en mörk gränd. Som denna.

 


Ser nu att det på den andra bilden inte ens halvt liknar en "gränd". Men nu är det min blogg och det var jag som gick där så jag får kalla det precis vad jag vill. Sådeså.
    Förresten så drömde jag inatt att MICKE stängde ner min blogg!!! Inte så jäkla snällt. Och jag minns att jag tänkte "åh nej, nu måste jag skaffa en ny på ett nytt ställe och göra en ny design". Haha, ja jäklar du. Vart får jag allt ifrån? ... Glöggen. Nu blir det nog two and a half men, sedan sängen. Godnatt!

Utlovat glöggmys på intågande

Mamma kom nyss in och frågade om jag ville ta glöggmyset framför Halv åtta hos mig, och det tyckte jag lät alldeles förträffligt. Åh, äntligen lite jul-anda! Måste dock jobba lite på mamma, för hon vägrar av någon dunkel anledning att sätta upp ljusstakar/stjärnor i fönstren i TV-rummet? WHY?! Jag förstår inte grejen med det. Det är ju där vi hänger mest, så av vilken anledning ska det se ut som att det är vilken tid på året som helst? Dumt, otroligt dumt. Ska jobba på det som sagt.
    Men ja, glöggmyset då. Jag ska gå och duscha nu tänkte jag, och sedan ska jag bunkra upp med pepparkakor och ädelost och russin och allt som hör till! Glöggen får mamsen fixa, jag känner att jag inte är så himla hemma på det där området. Så jag står för det som inte har med spisar att göra ;) (och jag vet att Micke kommer komma med någon kommentar angående mina tekniska talanger nu, haha)
    Så ja, dusch var det. Jag kanske kommer med någon dålig bild sedan om det visar sig att myset ser mysigt ut, haha. Hoppas alla har en trevlig tisdag! Det har jag :)

Hej, mitt vinterland, nu är jag här

Ååh, jag vaknade till en av världens vackraste syner i morse. Det finns nog ingenting jag tycker är vackrare än utsikten från mitt hus då utsidan är täckt av ett tunt litet snötäcke. Lägdornas räfflingar syns så tydligt i snön då solen ligger på och får dem att glittra, och strinneberget tycks glöda. Jag tänker lägga in bilder som jag tog med min mobil, men dessa gör inte vyerna rättvisa över huvud taget. Men jag vill ändå att ni ska få en smakbit.



 


Ja, som sagt, mobilbilder. Vad fasen då! Det är ingen freaking systemkamera jag kräver här, ge mig en vanlig jävla digitalkamera bara! Haha. Men men, jag får helt enkelt nöja mig med att lägga ut fula mobilbilder här tills jag får fingrarna ur och köper mig en vanlig jävla digitalkamera ;)
    Sedan jag klev upp har jag bara suttit här i soffan och tittat på tv. En tyyypisk ledig dag för fröken Stattin måste jag säga. Lite frukost har jag fått i mig också. Snart börjar Glamour och enligt mamma var det värsta spännande igår så jag måste titta på det. Haha! Nej jag vet, det är inte ett sunt beteende, men så är det.
    Oj, Glamour börjar visst typ nu! Så adjöken.

RSS 2.0