Fredag!

Ah, änligen har jag fått göra helg. Eller nästan, jag jobbar på konsum i morgon, men det känns bara roligt faktiskt. Ammis och Johanna är ju där och sedan har jag en god middag att se fram emot när jag kommer hem. Har bestämt mig för att åka till Bjärtrå i morgon i stället och så stannar jag hemma här i kväll. Mamma fyller ju egentligen år i dag men eftersom Daniel och Emlan inte kommer hem förrän i morgon så grattar vi henne då :) (jag glömde till och med att säga grattis till henne när jag ringde förut, inte förrän hon hade sagt tack helt utan vidare tre gånger kom jag på! haha, fy skäms). Men hur som helst, jag längtar!

Men jag måste berätta om vad som hände mig i dag. Jag har ju en sträng fastsatt innanför den nedre tandraden sedan jag tog bort tandställningen för drygt tre år sedan, och i morse när jag åt ett äpple så lossnade hälften! Haha, strängen stod rakt ut i munnen och skavde på min stackars tunga, så jag fick ringa folktandvården här i Härnösand och nu har jag fått en tid till 15:20. Jag hoppas på att kunna ta bort den helt, för i ärlighetens namn känner jag inte att jag behöver den, och den gör mer skada än nytta. Men ja, det var en härlig upplevelse att äta lunch i alla fall. Så mycket kan jag säga!

Nej, nu ska jag ta tag i disken och städa undan lite här hemma så att jag kan åka och handla fredagsmys sedan :) Hoppas alla haft en fin fredag och att ni får en härlig helg! Det ska jag ha :)


Utpumpad

Ja, gisses vilka intensiva dagar jag haft den här veckan! Det gick ju som det gick med uppdateringen men jag har varit alldeles för trött. Men jag har så otroligt roligt på praktiken i alla fall. Jättehärliga och roliga ungar har jag fått lyckan att träffa. Så jag känner att det här kommer bi fem väldigt lärorika veckor. Jag har blivit så välkomnad och allting, trivs som fisken! Dessutom har jag fått en superbra handledare också! Så det här känns verkligen hur bra som helst.

MEN IGÅR! Vet ni vad vi gjorde då? Våran älskade Christer fyllde 23, och vi slog på stort och åkte upp till Östersund och överraskade honom! Bästa Johanna fixade tårta åt oss (en svart katt så klart) och sedan blåste vi raka vägen upp. Bäst av allt var ju att hela Christers familj visste om att vi skulle komma också, alla utom han! Det var så roligt att få träffa alla, och allra helst mamma Siv som varit så positiv till vårat lilla (stora?) påhitt! :D Många skratt hann vi med på vägen och den sista minuten, när vi svängde in på Christers barndomsgata, då jäklar fick vi puls alltså! Haha. Men det var så roligt att träffa honom och att få se hans min. Jag hoppas att han tyckte att det var lika roligt som vi! Frågan är väl hur roligt Erika Nordling hade sista timmen på vägen hem dock, haha. Jag och Caliiiin hade superkul i alla fall ;)

Jaja, nu är det torsdag i alla fall och i morgon är det fredag. Och vad innebär det? FREDAGSKÄNSLAN! Jag har fått jättesköna fredagar då jag bara är på praktiken från 9 till 13. Och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka hem till Bjärtrå då redan, eller om jag ska stanna hemma för mig själv och njuta av ett glas vin (jag vet, jag är vuxen nu) eller två. Kommer förmodligen bestämma mig i morgon :) Mamma sa att hon hade bäddat åt mig i alla fall så det låter ju helt klart lockande att åka hem!

Jaha, nähä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Tror jag ska gå och ta en tomat medans jag väntar på att Biggest Loser Sverige-finalen ska börja. Inte för att jag riktigt bryr mig om vem som vinner utan snarare för att jag tycker det ska bli roligt att se hur alla ser ut :)

Ha det bra! Jag ska försöka återkomma i morgon, men jag kan inte lova något...

<3! Tack för att ni gör mig glad.


Nervositet

Jag har gått och blivit så jäkla nervös. I morgon börjar min praktik och jag känner mig så otroligt oförberedd. Jag vet att det kan tyckas vara en bagatell, att vara på dagis och hej och hå. Men det här är något helt nytt för mig och jag är rädd att göra fel. Tänk om jag får barnen att börja gråta? Tänk om jag svär hela tiden? Tänk om barnen inte tycker om mig? Alltså, ja, det låter säkert svintöntigt. Men så känner jag.

Men det ska gå bra.

I dag har jag verkligen inte gjort ett jota! Trots att jag borde. Men jag har liksom bara gått runt och varit orolig, inte fått någon ro i kroppen känns det som. Ätit pizza har jag gjort också. Beach 2012, herregud vad du ska bli glad att se mig. Blek är jag också. Som en jäkla snögubbe. Men jag tror jag hellre väljer att vara säker än att lägga mig i ett solarium och riskera en massa saker som jag absolut inte vill råka ut för. Sådeså. Jag har fått för mig att risken är lite högre för mig, i och med att jag har det i familjen.

ÄSCH! Vilket himla tramsigt inlägg. Jag ska berätta för er att jag hade en supermysig kväll efter jobbet igår. Mina älskade björnungar kom och hämtade mig och Sofi när vi slutade och sedan åkte vi hem till henne och åt middag. Sedan blev det surr och surr och surr hela kvällen ända tills vi packade hem och åkte ihop vid midnatt ungefär.

Nej, det får vara allt för i dag. I morgon har jag praktik från 8:30 till 17:30. OOOUH! Återkommer med... Resultat? Kan man säga så? Ja, jag berätta i alla fall hur det har gått i morgon kväll.

Så på återseende!Shaping up!

Nu ska jag börja blogga igen. Jag har haft dåligt samvete gentemot min fina lillasyster alldeles för länge nu, så därför känner jag att det börjar bli dags. Så nu tar jag mig tid såhär i big brother-pausen!

Jag har varit och jobbat i kväll, vilket jag även gjorde igår. Och det är så himla härligt att vara på vår nya butik och jobba. Även om det är mycket nytt i kassan, lite krångligt med den nya maskinen och sådär, så är det en så otroligt härlig atmosfär där! Det känns som att alla blivit på mycket bättre humör. Vi andas liksom helt ny och oanvänd luft, och det märks! Jag är jätteglad att jag får vara med på det här :)

Nästa vecka ska jag börja på min första praktik, ska vara uppe på tjäderns förskola och det ska bli så himla roligt! Var där i dag och träffade några av barnen och min handledare och nu ser jag ännu mer fram emot det. Och vill ni veta vad jag ser mest fram emot? FREDAGSKÄNSLA! Vi har så oregelbundet skolschema att jag aldrig liksom känner av helgkänslan. Och det ska bli så skönt att få lite rutin igen :) WOHOO! (edit. jag ser så klart mest fram emot upplevelsen och erfarenheterna och så vidare och så vidare, men ni fattar)

Nu har jag inte så himla mycket mer att skriva, och nu börjar big brother igen också. Så vi får höras :)

Adjöken!


RSS 2.0