Wondering


Sommar?

Satt här nu och insåg plötsligt att i morgon är det juni. JUNI! Det ska vara sommar i juni. Men inte fasen har vi någon sommar i Kramfors. Det regnar och blåser om vartannat, och är det någon sol så är den max framme i typ två timmar, och då är det stora, stora moln som täcker den mest hela tiden. Och värmen? Ja, inte tycker då jag att det är särskilt varmt i alla fall.

Men men, jag antar att man helt enkelt får vara glad över att man slipper ta på sig ett ton kläder innan man kliver utanför dörren. Och jag får glädjas över att jag och min man snart flyttar en liten bit. Och har jag nämnt att vi har köpt diskmaskin? Vi har faktiskt köpt diskmaskin! Snart behöver jag inte diska för hand mer, halleluja!

Sedan måste jag ju faktiskt vara glad att jag lever. Att jag har ett liv som jag faktiskt trivs med, för det mesta. Även om jag ibland (som i dag) sover bort dagarna så att jag känner mig alldeles efterbliven hela den resterande tiden av dagen. Jag har ett liv, som är mitt. Och det ska jag vara så jävla glad över.


Yeah, we've heard you


Sanslöst seg tisdag

Fy fasen, jag känner hur jag sakta men säkert börja kräla mig tillbaka till att vara gamla sovsofen igen. I morse hade jag ställt väckaren på 08:00, TROTS att jag är ledig. Då den ringde ställde jag om den till 09:00, och ändå kunde jag inte förmå mig till att kasta av mig täcket och kliva upp. Till slut kom Chrille hem typ kvart över tio och då fick jag väldigt mycket ångest kan jag säga. Och ont i huvudet hade jag med. Så nä! Om jag fortfarande är ledig på torsdag och fredag så känns det skönt att C är hemma då och kan få upp mig ur sängen :)

Och nu sitter jag här! Har inte ens fått i mig någon frukost utan har suttit vid den här jäkla datorn i typ en hel timme. Det blir ju lite för tragiskt nästan.

Haha, på tal om tragiskt, måste berätta om det hur klantig jag var förra veckan. Verkligen sånt som bara jag kan lyckas med. Skulle ta mitt p-piller i lördags, men insåg då att jag börjat från fel håll?! - Dvs. med kartan upp och ner. Och eftersom jag börjar med mina kartor på måndagar, så hade jag alltså då ätit sockerpiller i fem dagar!!! Vem lyckas med något sånt?! Det är ju stolpskottet númeru uno här alltså! Roligast av allt är väl att ingen ens blev förvånad över det. Haha.

Jaja, nu ska jag ta och rycka upp mig en smula! Tvätta mig lite, fixa lite frukost, sedan traska ner på staden för att handla. Är ju tydligen jag som lagar mat i dag, hehe. Fasen också. Måste börja lära mig. Adjöken!


I need more hellos


Inte min morgon

Åh, vilken irriterande morgon jag har! Det började med att jag inte orkade kliva upp i morse, fastän jag hade bestämt mig för att kliva upp senast åtta. Inte förrän nio orkade jag kravla mig ur sängen och ta mig ut på en promenad. Sedan när jag skulle äta frukost såg jag jättemycket fram emot att äta ostmackor, men hittar ingen osthyvel! Den är helt borta, och jag misstänker att min härliga pojkvän har tagit den ENDA osthyveln som finns här till jobbet. Så när jag väl bestämt mig då för att bara ta gurka och aromat på mina mackor, så skulle jag ta fram O'boy. Och vad händer? Jo, jag tappar hela O'boyburken upp och ner på bänken så att det hamnar pulver över hela golvet och allt.

Nä, jag hoppas verkligen att min fortsättning på dagen blir bra mycket bättre! Irriterande också att det är så bra väder ute när jag börjar om knappa en timme och ska jobba ända tills ikväll. MEN, som vanligt har jag Ciccan där och då blir det mycket lättare att ta. Och i morgon när jag, än så länge, är ledig så lär det väl bli skitväder. Skulle absolut inte förvåna mig.

Jaja! Det var min uppdatering för stunden. Ska gå och sminka mig nu tänkte jag. Men ha en bra dag allihop, och ta hand om er vettja! Kramis.


<3


To laugh


Get over it


But I'll love you better than anyone else ever could





.....

Fan, rubrik är nog det typ svåraste jag vet, haha. Så länge jag inte skriver ett inlägg som på riktigt handlar om någonting liksom. När jag skriver dravelinlägg, som jag känner på mig att detta kommer bli, så står det liksom still.

Hur som helst sitter jag här nysminkad nu och väntar på att min karl ska komma hem en sväng från jobbet. Tänkte höra med honom om jag inte kunde åka lite snålskjuts med honom ner till stan sedan eftersom det regnar. För sedan får jag ta mammas bil hem igen och det är ju hur bra som helst!

Jaja, det var väl allt! Ha en bra dag :)


I'll be there, by your side

When you're on the outside, and you can't get in.
I will show you -
You're so much better than you know.

When you're lost, you're alone,
can't get back again.
I will find you.
Darling, I will bring you home.



And if you want to cry,
I am here to dry your eyes.

jag älskar dig.


Dålig dag, bra kväll

Nä, fy fasen. Sjukt dålig dag för mig i dag. Vore det inte för Christine Carlsson hade jag nog varit helt knäckt i kväll. Just nu känns det som att jag aldrig någonsin längtat till en ledig helg som i dag. Men det vet jag ju är lögn, eller jag tror det i alla fall. Sjukt skönt är det hur som helst!

Så nu i kväll när jag kom hem kände jag att jag förtjänade ett stort glas vin. Och nu känns det bättre, när jag fått slappna av lite och titta på tv och så. Nu har Chrille gått och lagt sig för att se på någon film, men eftersom jag är ledig i morgon kände jag för att sitta uppe en stund till. Så här sitter jag nu, och gör det jag tycker om allra mest i världen. Uttrycker mig i ord.


I morgon är jag som sagt ledig, då väntar (om vädret är på min sida) en härlig promenad på morgonen. Sedan ska jag bara ta det lugnt. Och på kvällen ska jag umgås med min absolut finaste människa. Min lillasyster. Som jag har saknat den lilla, lilla tjejen som just tagit körkort! Woohooou! Hon är så duktig så. Storazyrran upp i da'n ;)

Godnatt, vänner.

 


The most frustrated human beings


Torsdag, snart helg!

Ja, i dag är jag verkligen på ett strålande humör! Och det är väl en superbra start på dagen att inse? Jag har just ätit en frukost som jag, den här gången, inte var patetisk nog att ta kort på, jag insåg redan innan att den såg tragisk ut så jag lät bli. Haha.

Annars har jag hunnit med en promenad i det härliga (om än något blåsiga) vädret. Lyssnade på Vakna med the voice hela vägen, och vilket superprogram det är! De är så himla sköna och lättsamma att lyssna på. Skrattade högt flera gånger där jag gick, haha. Tur klockan var sju och att det inte var så mycket folk ute.

I dag känner jag mig på lite sådär, somrigt humör. Jag skulle vilja förmedla det på något vis men jag vet inte hur man gör det på konsum! Får ju bara ha den där jäkla gröna pikén där (eller skjortan då, men av två onda ting måste jag ändå rösta på pikén som somrigast). Men jag har i alla fall en inbakad fläta i håret just nu, som jag hade i natt med men av någon anledning tog ut mitt i natten? Har svaga minnesfrekvenser av att jag i frustration sliter av mig snodden och rufsar till håret. Men nu är den i alla fall där igen och jag hoppas den ska ge resultat i några fina små lockar som påminner om dagistiden :) fast man vet ju aldrig, kan bli katastrof med.

I dag börjar jag 10:00 och sedan slutar jag 19:15. Perfekt dag! Har Cicco med mig nästan hela dagen också tror jag, kan ju inte bli bättre. Sedan har jag helg! Så underbart skönt. Skiter fullständigt i om det ska regna hela helgen faktiskt. På lördag drar vi på IKEA och köper möbler och annat fint till nya läggan, och sedan bär det iväg till Danny och Emlan! Jag längtar efter att få se deras nya hem. Och att träffa dem så klart :)

Ja, jag kommer minsann ha en superhelg! Hoppas att ni andra kommer ha detsamma :) Ta hand om er!



I may cry over ridiculous shit


'Cause love's gonna qonquer it all

When you want it the most, there's no easy way out.
When you're ready to go, and your heart's left in doubt.
Don't give up on your faith.

Love comes to those who believe it.



And that's the way it is.


Go'morron, go'morron!

Aaah, vad skönt det var att duscha. Alltså jag förstår inte, blir så jäääkla svettig av att gå bara, haha. Kondition! Det konstiga är att jag har insett att jag går mycket snabbare nu när jag går ensam än då jag hade Christoffer med mig. Jag tog en EXTRA lång väg i dag, bara för att när jag kommit ungefär halvvägs på vanliga turen hade det bara gått typ 20 min. Så jag tog en sväng förbi Kramm och genom parken också, men ändå tog promenaden inte ens 45 minuter sammanlagt. Jag hade räknat med att det skulle tagit åtminstone en timme liksom. Men ja, det är väl bra antar jag!

När jag passerade Kramm fick jag även en liten skymt av min arbetande pojkvän också. Ja, notera att han faktiskt arbetade! Jag tycker att jag (och nästan alla andra han känner med för den delen) alltid lyckas passera precis när han typ står och sopar lite, eller står och skyfflar lite, eller som vissa brukar säga - hänger på spaden. Men i dag såg han minsann lite slitsam ut! Så duktig så, min lilla kille.

Annars just nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska äta till frukost. Blir väl något slags smörgås(ar) som vanligt. Men känns lite tråkigt det med måste jag erkänna. Jag skulle vilja börja göra gröt! Men det är synd att jag inte alls tycker om typ havregrynsgröt. Gillar mest tomtegröten jag! :D Och vet inte om den känns lika nyttig. Hm, det där tål att tänkas på.

Men ja, frukost var det! Sedan ska jag jobba heeela kvällen :) På återseende!


Sköööön dag

I morse fick jag åter igen promenera i regnet till jobbet. Så jäkla drygt då jag inte har något paraply! Får gå och tjurhålla i "kapushongen", som momma säger, för att jag inte ska bli helt blöt i ansiktet. Men det funkar ju i alla fall, eftersom jag har en hyfsat vattentät jacka. Den räcker i alla fall för tio minuters-promenaden till jobbet :)

Jobbade bara mellan nio och tolv i dag också så det var en riktigt skön arbetsdag. Särskilt när ca 40 minuter försvann där då jag gick iväg med några arbetskamrater för att titta på "det första spadtaget på bygget för den nya coop-butiken". Haha, det var nog det roligaste jag sett. Så jäkla upplagt och konstgjort. Men ja, det var ju mest symboliskt liksom så lite kul var det ju :)

När jag hade jobbat lånade jag mosters monsterkärra och susade upp till mormor med en liten morsdagspresent i förskott :) Tror hon blev glad faktiskt. Och så bjöds det på lite kaffe och smörgås och så. En av hennes kompisar var där också så det blev en hel del surrande! Vid tre tog jag mig därifrån.

Nu sitter jag här och Chrille håller på och gör en massa mat. Min man passar bra i köket han, det måste jag säga. För övrigt ser jag fram emot vår flytt mer och mer nu. Ska bli så härligt att komma till ett ställe som jag äntligen kan känna som "mitt" liksom. Få inreda själv och ha mina egna saker (läs böcker, haha) där och så. Tror det kommer bli kanonfint!

Men ja, det var väl allt jag hade att säga för i dag. I morgon jobbar jag en sväng till fyra sedan vet jag inte vad som händer. Ska väl ta och dammsuga lite här och så. Känner att det var bra längesen nu då vi inte hade någon veckostädning förra veckan.

Hejhej!


="@$€""#£%¤#"

Hm.. Har länge undrat varför man skriver sådär i stället för att svära i serier. Vad har det med svordomar att göra? Men, det är väl inte meningen att det ska finnas en mening i allt heller.

I alla fall så var det sådär tankarna gick i morse då jag vaknade vid halv sju, och Chrille berättade vilket väder det var. Tror aldrig någonsin jag vaknat förut och blivit så irriterad på en strålande sol! FAN! Fyra dagar, i FYRA DAGAR, har jag varit ledig eller haft sovmorgon, och då har det pissregnat. Men IDAG, när jag börjar klockan nio. Ja dååå skiner solen. Så klart. Men det är väl så, ödets ironi.

Men när jag väl kom ut i det härliga vädret blev det i alla fall mycket bättre. Det är ganska fantastiskt faktiskt att vara ute så tidigt, det är som att naturen liksom sover. Luften känns lite krispig, och daggen ligger kvar i gräset. Inte förrän nu när jag kom hem började träden "vakna" och fixa lite blåsväder sådär. I dag är det minsann sommar hörni.



Dock blev jag lite ledsen när jag passerade gamla busstationen, där de ska bygga nya Konsum, och de hade fällt tre stora, fina björkar nu på morgonen. Det såg så himla sorgligt ut, och jag vet ju hur bra alla träden är för miljön. Visserligen kanske inte tre björkar är vad som håller upp hela jorden liksom men ändå..

Jaja, nu ska jag gå och duscha innan jag tar mig lite frukost. Sedan ska jag jobba mellan 9:00 och 20:15 i dag. Men det ska säkert gå bra! Bara två timmar längre än igår. Hoppas alla får en grym helg :) Kramsi


God morgon!

Vad häärligt med lite regn. Idag igen. Jag är så superduperglad. Så ingen morgonpromenad. Men DÄREMOT, är jag ju tvungen att promenera till jobbet. Ska bli så otroligt kul, och spännande. Längtar!

Klev i alla fall upp halv nio i dag, såg att det regnade ute och gick och la mig igen. Och då höll jag så klart nästan på att försova mig! Vaknade fem i tio. Men det är lugnt, har just ätit en frukost som var supergod men ser riktigt tragisk ut alltså. Rostat med ost och marmelad med O'boy till, bästa! Och en skvätt juice till, för att verka nyttig.


Jaja, nu ska jag gå och pudra näsan. Sedan blir det jobb från elva till kvart över åtta... Suck. Men sånt är livet. Jag överölever säkert den här dagen med! :) Hejsveeejs.

 


Jack Sparrooow!

Hahaha, det här är för övrigt den helt klart bästa låten jag hört av The lonely island! Det bästa med dem är ju videosarna egentligen. Och texterna. Och melodin... Hm, det blev visst allt. JA, allt är fasen bra med den här! 


Tvättsofen

Ja, i dag har jag minsann varit duktig! Christoffer kommer bli så stolt över mig. Jag har tvättat igenom aaaaall tvätt (förutom en vit stackars strumpa som jag missade). Och nu sitter jag och funderar på att kanske ta en dusch. Jag HAR redan duschat en gång i dag faktiskt, efter promenaden som var dööööööö'svettig! Men jag tänkte duscha håret, och ta bort mina "buslockar" som nu blivit så tragiska.

Sedan tänkte jag åka på Dollar och köpa ett gardinset (va? säger man så?), om det finns. Men jag är så lur på ifall de har rätt längd. Jag ska köpa likadana som jag har hemma på mitt rum, men där hemma är de lite för korta. Men jag misstänker att det är lite högre i tak och fönsterhöjd i vårat hus än här på Bruket. Så min fundering just nu är mest ifall det är samma höjd på fönstren här som på fönstren i vår nya lägenhet, och om jag vågar chansa. Men jag får väl behålla kvittot :)

Ah, jag hade visst inte så mycket att berätta! Börjar bli så trött nu, och det känns verkligen inte lönt att ta någon powernap för då lär jag inte somna i kväll (mina PNs har en tendens att bli en aning långa). Så jag tror jag tar tag i disken nu, för att piggna till lite. Sedan den där duschen, sedan tar jag mammas (som egentligen är pappas) S60 som jag har till låns idag och sticker på Dollar. Ja, det var ett bra upplägg.

Adjö, mina vänner och fiender!


What a beautiful morning

Ja men hallelujah! Äntligen en solig härlig liten morgon. Nu ska jag äntligen få ta min efterlängtade morgonpromenad. Återkommer nog senare under dagen då jag är ledig idag IGEN!

Ja, jag vet. Mitt liv låter för bra för att vara sant just nu.

Ciao!


Hahah, lille voffsingen

Hahahaha, jösses amalia, vad jag skrattade igår när jag hittade den här bilden. Satt och googlade efter random regniga bilder och hittade den här URSÖTA bilden på (vad jag tror är) en mops. Chrilles favorithund är ju engelsk bulldog, som jag tycker liknar, och jag avskyr den rasen. Avskyr egentligen mopsar också, men haha. Jag skulle fasen vara villig att kompromissa.

Christoffer Larsson. Jag tillåter dig att köpa en engelsk bulldog om du lovar att den får en sånhär regnkappa. Och den ska den ha hela dagarna, även då det är supersoligt ute. Deal?


Soleeen!

Äntligen har den kikat fram, och humöret rusar i topp på en gång :D Och när jag sedan lyckades få igenom att vara ledig på stadsfestlördagen så blev det ju ännu bättre. Nu jobbar jag på fredagen till klockan fem, men nu för tiden när jag faktiskt bor (!!!) i stan så gör det ju inget :D Var värre förr när jag bodde i Bjärtrå (<3). Jag känner att det liksom kommer lite med åldern, det här med att se fram emot stadsfesten.

Det finns dock ett litet moln på min himmel just nu, om man får tala lite metaforiskt här, eftersom vi har inflyttningsdag bara ett par dagar innan stadsfesten. 15e juni närmare bestämt, och jag hade ju TÄNKT att mina brudar skulle få komma till mig då. Men det känns väl kanske inte sådär jättekul ifall vi inte har fått det fint. Inte för att jag tror de skulle bry sig men ändå :) Nästa helg bär det i alla fall iväg till IKEA för att inhandla allt vi behöver, så det ska bli superkul. Maggie följer nog också med om allt går som planerat :)

Hm, vad mer då? Jo, jag var ju och klippte mig nyss. Hon frågade, när hon var klar, om hon inte kunde få göra lite "buslockar" på mig. Och den lilla flickan i mig tjöt av förtjusning, vad roligt! Så jag lät henne göra det, tänkte att det ju kunde vara kul, jag som aldrig har lockar. Men när hon hade börjat ångrade mig. För det finns nog ingenting jag tycker är värre än att komma från frissan och vara superstylad. Som att jag liksom vill visa upp mitt nya hår extra mycket och få komplimanger osv. Nej, huga. Men nu är jag hemma i tryggt förvar!

Ska slänga in en tvätt nu tänkte jag, och sedan kvart i fyra kommer mamma och hämtar mig för då ska jag åka hem och äta och färga håret på henne och lite sådär. Blir säkert trevligt :) Äta pappas mat igen (jag ska alltså inte äta mammas hår, om ni nu trodde det). Så ni får ha det så bra så länge. Hejsvejs!


Herregud vad långt jag har skrivit.


För det regnar och regnaaar

Alltså, REGN?!?! Vad är det här?! Jag vill gå ut och gåååå, men jag vill det inte så pass mycket så att jag är villig att bli genomblöt på kuppen. Har legat och dragit mig i sängen tills nu, för jag har väntat och väntat på att det ska sluta smattra utanför men DET tycks ju aldrig hända så jag gav upp.

Och nu tittade jag ut och såg att utemöblernas dynor ligger framme där på stolarna. Där lär de ha legat ända sedan det började regna för sisådär en sju-åtta tusen dagar sedan. BIG, big sigh.

Jaja, det är väl bara för undertecknad att göra sig lite frukost då. Sedan tar jag mig en dusch och DÄREFTER, ska jag gå ner på stan för att få lite ordning på barret. Och har det inte slutat regna innan dess ja då jävlar!!! Ska ni få se på andra bullar.

Titta här! Vilket fantastiskt logiskt väder jag kommer att mötas av när jag ska gå ner på stan. Sol, moln OCH regn! Det kan ju knappast bli bättre än såhär. Man får lite av allting liksom. Gaaah...




Hejdå.


LAUGH


Tråååkväder!

Alltså herregud vilket jäkla skitväder det är nu! Jag har ändå hållit mig länge för att klaga på det här för jag har tänkt att det ska passera, men nähä?! Det verkar ju vara jävligt ihärdigt det här förbannade regnet. Blir fasen hjärnskadad snart. Och jag tycker så synd om lilla plutten min som måste jobba utomhus hela dagarna. Han förtjänar faktiskt lite sol.

Och inte nog med det så hade ju jag tänkt ta en riktigt skön morgonpromenad i dag. Nu när jag införskaffat ett par hörlurar och fixat så jag har radiokanaler på telefonen. Men näe då, det kände väl vädergudarna på sig förstår jag. För jag vet, "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Men ja, I confess, jag har skitdåliga kläder för att vara ute och traska med i regn.

Jaja, det här gjorde ju i alla fall att jag kom upp i tid trots att jag inte börjar förrän tolv. Så jag har hunnit plocka undan från golvet i sovrummet och nu tänkte jag att jag skulle göra lite frukost. Skönt att kunna ta det lugnt såhär. Men det blir nog en promenad ner till staden i alla fall, om jag inte ringer momma och ber henne skjutsa mig. För jag hade tänkt försöka fixa någon klipptid snarast. Mina slitna toppar börjar blir för sorgliga nu alltså. (inte färgen dock, den är jeeeettefin!)


Hejdå!


Imponerande

Jag blev verkligen positivt överraskad igår kväll när såg på ESC. Jag har ju hela tiden tyckt att Popular är en redig skitlåt som verkligen inte har någonting att komma med. Det jag har gillat är ju typ scenframträdandet. Riktigt bra koreografi och lite "nytänkande" med glasväggarna (även om jag tyckte bättre om när han dansade i vatten). Ja, jag hade ju i alla fall tydligen fel. Riktigt jäkla fel. För Eric gick ju hem!

Men igår när programmet var slut var jag så frustrerad! Frustrerad över att vi ändå kommer att få kvala nästa år igen. Frustrerad över att vi var så jäääkla nära! För det måste man ju faktiskt säga att vi var. Vi ledde ju till och med ett tag. Så jag tror Chrille rent av var lite rädd för mig när vi skulle gå och lägga oss! Haha.



Jaja, vi hade en supertrevlig kväll ute i stugan med mamma och pappa i alla fall :) Åt jättegod mat och surrade och hade det hur bra som helst. Känner mig dock sjukt seg i dag, så jag och pojkvän ska åka och köpa mat på Frasses sedan. CHILI CHEESE! <3



Nu ska jag sluta skriva här, har ändå inget mer vettigt än allt detta dravel att komma med.

Hejhej!


Nattpasset i Bjärtrå

Jaa, hörni... När ska jag bli trött då tro? Hela huset ligger och sussar och jag sitter här vid min gamla saknade bettan och gör ingenting vettigt alls. ALLS. Men jag är inte tillräckligt trött för att gå och lägga mig känns det som. Jag och Chrillan skiljdes dessutom åt lite som ovänner i kväll också. Bara för att han var så himla trött (stackarn har ju varit vaken sen 06:00 i morse!) och jag ville visa honom ett klipp på youtube som han somnade ifrån. Hahaha, så himla töntiga vi är. Men nu känner jag mig lite för skamsen för att krypa ner bredvid honom.

I morgon vet jag dock inte vad som händer. Familjen ska åka till Sundsvall och hjälpa Danny och Emlis att flytta in i deras nya lägga. Ett tag var tanken att jag och C skulle följa med och assistera, men när vi insåg att de redan var rätt många som skulle dit och hjälpa till så bestämde vi oss för att strunta i det. Vi sover helt enkelt ut i stället!

Sedan på kvällen ska vi i alla fall ut till stugan. Jag, mamma, pappa och boyfriend. Kommer nog bli supermysigt! Ska sitta och heja fram (haha, vem försöker jag lura...) Eric Saade i ESC. Vi alla vet ju att det kommer gå kasst för Sweden i år igen. Men jag kan ändå aldrig låta bli att hoppas, hoppas, hoppas. Sedan är det lite mysfaktor också :)

JAJJA! Nu får det vara slutlekt för fröken Stattin. En liten tvätt och nån tandborstning sedan är det minsann mars i säng. Godnatt på er, kära vänner! Må John Blund vara med er, och vaka över er. För här är han då inte.


Just remember


Fredag den 13e

Haha, blev just varse om vilken dag och datum det var i dag. Och då föll plötsligt alla pusselbitarna på plats! Åh, jösses Amalia. Då kan ju åtminstone jag räkna med en fortsatt skitdag med andra ord. Haha, men kan inte sluta skratta ändå. Lite komiskt är det ju.

Jag känner mig inte sådär superskrockig, men vissa saker känner jag mig ändå lite... Lite svag för. Som nycklar på bordet, gillar inte att gå under en stege eller när en svart katt springer över vägen. Men jag är inte riktigt sådär att jag får hjärtsnörp så fort det sker. Nästan i alla fall. Något jag alltid gör är i alla fall att kliva på K-brunnar och undvika A-brunnar. Och det var kära Emmeli Hedström som fick in mig på det spåret. Så jag vet inte om jag ska tacka eller beskylla ;) Haha. Vi får hoppas på tacka!

Nä, fixa sig var det. Hejhej!


Skitdag

Fasen också vilken kass dag det här blev! Har sovit alldeles för länge eftersom det inte kändes lönt att kliva upp pga det här pissvädret. Så jag vaknade vid halv elva och kände mig överkörd av en ångvält. Gick in för att se vad jag fått i lön då jag väntat mig en monsterlön men icke sa nicke. Jag vet inte om det är jag som är dum i huvet som hade väntat mig mer, men ja. Fasen. Tråkigt i alla fall.

Förhoppningsvis blir dagen bättre och bättre vad det lider. Om en timme ungefär kommer mamma och hämtar mig, så ska vi åka på jakten och luncha och sedan har jag lovat att handla åt henne. Jag är inte bara girlfriend of the year utan jag är minsann daughter of the year också! Så det är vad jag ska sysselsätta mig med i dag, tills min värsting kommer hem från sitt slitjobb. Han lär vara måttligt glad över det här vädret!

Senare i kväll bär det iväg till Bjärtrå för att hjälpa Danny och Emlan att packa inför deras flytt, och sedan tacomys. I morgon antar jag att vi lär hänga på dem till Sundsvall för att hjälpa till att flytta in allting också. Men jag ska höra med Chrille så inte han kanske har några andra planer.

Jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och börja göra mig i ordning. Ha en trevlig helg allihop! Ska försöka återkomma så snart som möjligt :) Känner jag mig själv rätt lär det blir redan i kväll när jag är i Bjärtrå, haha. Gillar ju att blogga från min egen dator (som jag saknar!). Adjöööken.


Det finns alltid någon mun som aldrig lyssnar




Jag är glad i alla fall, att min sommarglass är kall,
att mitt vinterelement kan ge mig värme. 

Ner i botten av min själ, 
finns det ängslan gott och väl.
Men mitt skratt är nog min bästa ägodel.


What are words if you really don't mean them when you say them?



Det här är något utav det vackraste jag sett. Om ni inte sett den, bör ni göra det nu. Det här är en kille, vars fästmö var med om en hemsk bilolycka bara ca två månader innan de skulle gifta sig, och nu har han skrivit en låt till henne för att visa hur han känner och tänker. För henne.

I videon ser ni bilder på hur hon såg ut tidigare, och sedan på hur drastiskt hon förändrats utav olyckan som fick henne att ligga i koma en tid. Och det gör så ont i mitt hjärta och i min mage av att se honom gråta, att lyssna på texten och förstå. Känna hans uppgivenhet, men ändå hans tro. Han ger inte upp.

Och det här, mina vänner, det här är äkta kärlek.

What are words if they're only for good times, then they're thorn?


Anywhere you are, I am near.
Anywhere you go, I'll be there.
And I'm gonna be here forever more.

Every single promise I keep,
'cause what kind of guy would I be,
if I was to leave when you need me most?

I'm forever keeping my angel, Lord.


Ledig torsdag

Ja, nu är jag ledig igen, och då sitter jag som vanligt här och bloggar. Har jobbat rätt mycket senaste dagarna så jag har liksom inte riktigt känt att jag haft tiden eller orken att sätta mig här. Men nu är jag som sagt på G igen, har en hel ledig helg framför mig och humöret är sprudlande!

Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på lite musik, ska ägna ett helt inlägg sedan åt en så otroligt fin grej på youtube. Tanken är att jag ska bjuda min pojkvän på middag i dag, funderar på att göra nånting med kyckling. Haha men det är så roligt med mig, för jag kan ju inte laga mat! Eller jag kan väl, men jag är inte direkt någon superkock. Kan inga recept i huvudet alls, förutom kanske köttfärssås och typ... tacos? Haha. Så det ska bli spännande! Får kolla lite efter något recept på internet kanske.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Hann med en morgonpromenad där runt tiosnåret och då gick jag till Konsum och hälsade på Ciccan och mamsen. Fick hjälpa mamma att fixa lite skyltar och sådär, och som tack för hjälpen fick jag pengar att köpa mjölk och makrill för. Bra deal!


Sedan vill jag även passa på att set the records straight angående det jag skrev om min tatuering. Eftersom det blev så otroligt sura miner. Jag förstod aldrig att det skulle låta så stötande det jag skrev. Men vad jag vill säga då i alla fall är att jag ABSOLUT INTE skyller tatueraren för att jag inte är 100% nöjd med min tatuering, och jag skrev verkligen aldrig det heller. Vet mycket väl att han var duktig och tycker han gjorde ett kanonjobb med min tatuering. Vad jag menade var bara att det jag ska fixa till, det är en grej som jag VET att tatueraren i Övik kommer fixa då jag har en liknande tatuering de gjort att gå efter. Och han i Sollefteå skulle säkert också klara det galant men ja, nu väljer jag att åka till Övik. Och det borde vara mitt val, så jag borde inte få "skäll" för det. Men sånt är väl livet!



Jaja, nu blir det lite google efter goda kycklinggrytor och sedan ska jag skriva inlägget om det där fina på tuben. På återseende kära läsare! Hoppas alla har en fin dag :)

A freeze-frame of your eye in the strobelight



And I never was smart with love,
I let de bad ones in and the good ones go.

But,
I'm gonna love you like I've never been hurt before.
I'm gonna love you like I'm indestructible.
Your love is ultramagnetic and it's taking over.


This is hardcore,
and I'm indestructible.


Day off

Väääldigt vanlig och tråkig dag. Alla mina dagar känns som om de ser likadana ut för tillfället, känner att jag är inne i en period då jag bara går runt och väntar på saker som ska hända. Jag väntar först och främst på lönen som kommer om tio dagar, sedan väntar jag på att få flytta in i lägenheten med Chrille, sedan väntar jag på att få ta med mig Magda till Övik och försöka fixa till min tatuering.

Även om jag, ärligt talat nu, är riktigt jäkla nöjd med min fina tatuering som är tillägnad min storebror, så har jag vissa saker jag skulle vilja fixa till. Jag är inte alls nöjd med färgen i hjärtat t.ex., som jag (och flera andra) upplever som lite fläckig liksom. Och så tycker jag den är lite steril på något vis, så jag vill göra den "tjejigare" eller hur man ska säga. Jag gjorde den i Sollefteå, så jag känner absolut inte för att gå tillbaka till honom. Min första tatuering gjorde jag i Övik så det är dem jag tänker besöka för att fixa till den. Litar mer på dem.

Och sedan, framför allt kanske, sitter jag ju så klart och väntar på sommaren! Vad fasen hände, hallå?! HOHOOO?! Vi hade vääärldens megasommarväder kring påsk då jag såklart JOBBADE hela helgen, och nu helt plötsligt har det gått och blivit rena rama vintern igen. Våran stackars lilla planet kan minsann inte må bra alltså. Hörde någon kund som sa häromdagen att det är sånt här man får vänta sig i maj, men då verkar jag ha missuppfattat något. Jag tänker att det väl är i april man får vänta sig sånt här? "Aprilväder" har jag för mig att det kallas? Något "Majväder" har jag aldrig hört nåt speciellt om. Men ja, vad vet jag egentligen...

I dag blev det en lite sen morgonpromenad, kom inte iväg förrän strax efter tio, men heeerreeeguuuud vad jag svettades! Floder alltså. Men det är skönt, då känner man ju att det tar i alla fall. Var i alla fall ute en timme. Det hemska i det här är väl att jag inte ens duschat än, haha. Känner mig som en guck! Men jag har ätit och tittat på topmodel och HAFT FÖR MIG, så att säga. En dusch har inte hunnits med ;) Men nu planerar jag faktiskt att hoppa in där och sedan bada fötterna och fila och greja på, hälarna känns som raspar. FRÄSCHT!

Hej med er!

 


Dåligt samvete

Ja, jag fick faktiskt lite dåligt samvete idag när vi var och åt mat med käraste svärfar och han uttryckte en liten besvikelse över att jag uppdaterat bloggen så dåligt nu när han börjat läsa den. Så jag tänkte att jag skulle försöka vara lite snäll och skriva ett par rader här nu då när han är så snäll mot oss :)

Hade en superhärlig helg i Västerås med tjejerna (+ Stefan) i alla fall. På lördagen tog vi oss slutligen ut på något hak där vi satt och drack nåt glas vin och sådär. Kom några 40+:are och började bjuda oss på alkohol också, vilket ju nästan alltid är välkommet ;) Men när vi kände att vi började få nog ringde vi Steffeponken och så kom han och hämtade oss. Nattkrubb plockades upp på donken och sedan var det sängen!

Söndagen blev rätt skön den med, även om jag åter igen blev väckt alldeles okristligt tidigt! En sväng in på någpt slags inredningsbutik hanns med innan vi åkte till tåget som skulle gå 14:30. Efter tre byten och en bilfärd var jag äntligen hemma på bruket! Där min älskling väntade mig... Trodde jag ja. Nä, låst ytterdörr, och en kolsvart lägga var vad som mötte mig. KUL! Men jag kom över det med efter en stund.

I dag blev vi som sagt bjudna på middag av pappa Thomas och sedan blev det en sväng in i våran blivande lägenhet för att kolla läget lite. Började så smått planera hur vi ska möblera och sådär, och jag tror det kommer bli riktigt bra. Ser väldigt mycket fram emot flytten :)

Jaja, nu blev det minsann mycket här. Voine voine! Jag ska gå och hämta en liten riskaka jag tror jag, sedan ville lillbubben krypa till kojs. Har ju blivit en ansvarsfull man av honom med nu, då han börjat knega på Skanska igen. Så det finns minsann hopp även för vår egna lilla C. Larsson! Godnatt med er kära vänner :)

Och kram, pappa Thomas!


RSS 2.0