Cold facts


Where did it go?!


It's time


Flyttflyttflytt

Ojojoj, idag har här flyttats och bökats. Och än är det inte klart! Ser riktigt jävligt ut här för att vara ärlig. Men just nu sitter jag i alla fall i soffan i mitt nya vardagsrum. Förundras lite över hur lugn jag känner mig. Annars brukar jag ju bli så vemodig. Men jag tror nog det har gått så snabbt i dag att jag helt enkelt inte hann med att bli det! Och lägenheten blev så fin! Bortsett från en del skavanker som jag tror jag kan leva med tills vidare. Och nu bloggar jag från mobilen för Chrille har sagt att vi inte kommer ha internet på två veckor nu. Får se hur bra jag klarar det ;) men därför orkar jag hur som helst icke skriva mer nu, så på återseende!

I need to be prepared


Perfekt väder

Helt perfekt väder i dag för att strosa omkring inomhus på IKEA och Birsta city! Jag var lite gruvsam för några dagar sedan att jag skulle få springa runt där inne medans solen gassade utomhus, men ja, jag antar att man väl ska ha ha lite tur ibland också ;)

Jag har i alla fall nyss kommit hem ifrån min morgonpromenix. Eller ja, så värst lång blev den väl egentligen inte. Jag gick hela rundan jag brukar, men sedan stannade jag på Konsum och åt frukost och tog sedan mammas bil därifrån eftersom jag ska låna den i dag. Men lite motion fick jag ju i alla fall! Och nu planerar jag att snart ta en dusch så att man är i alla fall lite fräsch när man träffar Magda!

Tänker f.ö. mer och mer på den där bilden jag la ut igår, the fake friend that hugs you. Kan fasen vara läskigt det där. Snacka om att man borde vakta sin rygg lite mer. Och det gäller alla. Finns alldeles för mycket falska människor i den här världen som vill dig allt annat än väl. Beware, people!

Och nu håller Johannes på att flytta ut också, herre min skapare, känner mig lite vemodig jag minsann! Haha. Det är ju faktiskt lite sorgligt måste man säga. Jag gillar nog trots allt inte flyttar, om jag börjar tänka efter. Nog för att jag kommer älska att bo i en egen lägenhet med Christoffer, men jag kommer sakna den här. Och allt vad det har inneburit att bo här. Lite i alla fall! Jag är ju en nostalgimänniska i grund och botten.

Jaja, en dusch var det. Ha det bra!


God förmiddag

Hallå hallå! Nu var det dags för en liten uppdatering igen känner jag.

Hade det huuur härligt som helst hos Magda i helgen, även om jag kom dit så himla sent på lördagen. Vi gjorde oss i ordning och drog ut på stan nästan direkt, hamnade på någon uteservering där vi satt tills de stängde. Sedan beställde vi hem pizza mitt i natten som vi satt och mumsade på. Somnade väl någon gång fram emot morgonkvisten.

Sedan på söndagen gjorde vi stan innan vi åkte hem, och Magda köpte vääärldens snyggaste klänning på MQ. Jag skojar inte, det var nog den snyggaste klänningen jag har sett. Och satt på snyggingen som en smäck. Inga killar kommer gå säkra i sommar ;) Jag köpte också lite smått och gott, bl.a. en svart bikini och en aaasmysig shortsdress. Sedan köpte jag lite gardiner och så på Indiska.


Här har ni min shortsdress, visst är den fin?! Hihi.


Men nu ska jag göra lite frukost och sedan göra mig i ordning för en arbetsdag. Jobbar stängning som vanligt, suck. Men i morgon är jag ledig och då ska jag och Magda åka till IKEA och inhandla lite detaljer till nya lägenheten. KULKUL! Så nu har ni fått höra ifrån mig i alla fall. Nu kan ni pusta ut :) Hejsvejs!

No offence, but...


Maggiepaggie

Åh, vad skönt. Efter två timmars telefonsurrande med min tjej känns min dag mycket bättre :) Eller ja, har ju fortfarande haft en skitdag, men slapp i alla fall en skitkväll! Och det är ju bra. Så nu kan jag till och med tänkas förlåta henne för att hon avbröt mig mitt i en film med Jennifer Aniston ;)

I morgon åker jag till henne efter jobbet och myser. Stannar tills på söndag. Blir nog hur bra som helst det :) Tänkte att jag skulle passa på att gå lite på stan och kika efter något fint plagg också.


Här har du jackan jag pratade om, Magda! haha.


When I cry


Liar, liar, pants on fire

De människor som säger att det aldrig blir "chipfel" i kassan nååågon annanstans än på Konsum (dvs att kortläsaren har svårt att läsa av chipet när de ska betala), det är människor som ljuger. ANTINGEN är det människor som ljuger, eller så har de aldrig i sitt liv handlat på Hemköp. Så det så. För de senaste gångerna jag har handlat där nu har de inte kunnat ta mitt kort, även fast det fungerar hur bra som helst på Konsum :) SÅDESÅ! 

Just nu sitter jag här i min ensamhet, med en trocadero på kylning i frysen, medans resten av hela (förmodar jag) Kramfors är ute och partajar i kväll. Det är ju student! Men det känns måttligt kul ändå, det måste jag säga. Bara för att jag jobbar i morgon, och börjar klockan åtta. För andra lördagen i rad, surt!

I övrigt har jag faktiskt en riktig skitdag. Eftersom jag missade de allra bästa soltimmarna i dag för att jag skulle komma in och jobba fyra timmar, fick därmed slänga i mig frukosten och det gillar jag inte! Sedan blev ingenting bättre av att jag inte kunde få ledigt i morgon så jag kan åka till Magda tidigare. Så jag får helt enkelt leva med att jag kommer till henne apsent i morgon. Kul.

Nä, nu ska jag se på Happy feet, hejdå. Eller kanske fyra bröllop?.. Äh, jag vet inte.


Uppe med tuppen

Åh, så himla sorgligt. Min lilla kusinvitamin skulle ju sjunga på sin skolavslutning i dag, så vi skulle dit osv. Men så ringer mamma nu på morgonen och berättar att hon är jättehes så att vi inte ska åka nåntng. Lilla tjejen då, vad är oddsen för det liksom?

Men detta gör ju i alla fall att stora kusinen är vaken alldeles för tidigt helt i onödan. Men med lite peppning från sin pojkvän tog hon sig ändå upp (haha, vad jag fick det där att låta käckt. Sanningen är att han fick släpa mig ur sängen medans jag gnällde och gnällde). Så här sitter jag nu med ett glas vatten och tänkte bara göra en liten uppdatering innan jag beger mig ut.

Svårt att veta hur jag ska klä mig denna morgon också, men shorts har jag i alla fall. Och så blir det nog jackan! Sedan när jag kommer hem blir det frukost, åh, längtaaar! Och efter det ska jag soooolaaaa hela dagen, det ska jag minsann. För jag måste ta vara på de soldagar jag får den här sommaren. Så hejsvejs med er :)


Vilken sommardag!

Jösses Amalia vilken härlig dag jag har haft i dag minsann. Enda som kunde förbättrats vore väl att jag kunde klivit upp en timme tidigare, i stället för 09:15. Men det funkade ju det med :)

Jag har under dagen hunnit hjälpa lillasyster, promenera ner på staden för att lämna nyckel och köpa bok, följa med mamsen till momma för att äta "korv'n och makaroner'n" som hon säger, slängt in en tvätt i tvättmaskinen.

Och sist men inte minst så har jag plåågat mig själv och solat ryggen i två timmar i dag! Det är verkligen bland det värsta jag vet. Och aldrig blir jag brun där heller (kanske just för att det händer så sällan att jag solar ryggen). Men jag hittar aldrig någon bekväm ställning, och det är alldeles för obekvämt för att läsa. Och jag skulle heller aldrig kunna somna så! Så nä, två timmars pina lyckades jag ta mig igenom i alla fall :) Och är det väder likt detta i morgon lär det bli ett par timmar baksida då med.

Men nu ska jag i alla fall plocka undan lite här, dra några svep med dammsugaren, kanske golvmoppen (?) och sedan hoppa in i duschen. Senare väntar tre timmars jobb på kvällskvisten från 17:00-20:15. Väääärt! Och i morgon bitti blir det till att kliva upp tiiidigt för då ska jag åka och kika när min lilla lillkusin sjunger i kyrkan på hennes skolavslutning!

Adjöken :)


Tragedy


Someone you love


Too much clothing

Haha, alltså folk som såg mig när jag var ute och gick i dag måste ha trott att jag var helt rubbad. Hade långbyxor och jacka och hela köret, och det var ju hur varmt som helst! Mötte flera människor som hade linnen och kortbyxor osv. Och för att vara ärlig så var faktiskt min tanke att jag SKULLE ha för mycket kläder, för att jag skulle svettas mer... Men nu såhär i efterhand måste jag erkänna att det var lite over the top trots allt.

Nu har jag i alla fall alldeles nyss ätit frukost och funderar på att snart gå ut och sätta mig i solen. Jag börjar inte förrän klockan tre i dag så jag hinner nog med ett par soltimmar i alla fall :)

Vi ses!


Pannbiffaaar

Jag är väl för härlig ändå! Här gick jag runt och pratade om kycklinggryta, och så såg jag färdiga pannbiffar som det bara är att steka på, och vips så blev jag sugen på det. Det är väl jättebra? För mig själv då alltså. Vet ju inte alls vad herrn tycker om det, men eftersom han vägrade komma med önskemål får han skylla sig själv. Så i dag ska jag steka på färdiga pannbiffar, göra brunsås i form av pulversås och till det koka färskpotatis :D Fattades ju egentligen bara att jag hade köpt sånadär färdiga potatisar som det bara är att värma i micron ;)

I dag har jag jobbat hela tre timmar, verkligen vääärt. Tyckte lite synd om Christine bara som ska vara kvar ända till kvällen. Men nu kan vi säga att jag ger igen på henne! Sedan gjorde jag en liten "veckohandling" eller vad man ska kalla det. Köpte viktiga saker, duktig tjej!

Äsch, jag hade visst ingenting vettigt att säga egentligen. Så jag tror jag går och svidar om till något lite lättare och tvättar bort jobbsminket, sedan sätter jag mig ute i solen (som jag inte riktigt vet om den är där, men varmt är det i alla fall) och chillar en stund. Hejsveeejs!




True story


Simon Danielsson

Efter att såhär hundra år senare typ ha sett big brother-finalen, känner jag mig lite pirrigt lycklig i magen. Haha, sjukt va?! Men jag kan verkligen inte tänka mig någon mer värdig vinnare än hääärliga Umeå-Simon. Och jag tror inte att någon annan än han i huset hade blivit gladare över vinsten. Så ja, man kunde helt enkelt inte låta bli att slitas med i hans lycka, särskilt inte när man såg lyckotårarna. Sötplutten!


Inte kunde man tro, när man såg den här bilden,
att han skulle vara en sån liten (stor) mjukis!

Men men, åter till vardagen. I dag är det måndag och jag har jobbat på konsum mest hela dagen. Klirrr i kassan! Sedan när jag hade slutat gjorde jag någon post-tjosanhejsan som Johanna har tjatat på oss att göra. Och efter det hängde jag med Ciccan till studenternas brännboll och heejsan hoppsan, vilken spritfest! Haha, herregud. Värst av allt var att jag kände igen mig så hemskt, i de där skrikande och skränande, lyckliga studenterna. För två år sedan var jag en av dem, och jag var minst lika skränig, haha! Men det var längesedan nu ;)

I morgon jobbar jag tre timmar på förmiddagen och sedan är jag heeelt ledig efter tolv. Så då ska jag njuta och sedan laga lite mat (? tydligen) åt min pojkvän. VAD SKA JAG GÖRA FÖR MAT DÅ?! Han kan ju aldrig önska något. Så jag måste hitta på något själv, jag som inte kan. Äh, får väl bli typ kycklinggryta igen, haha.

Blev mycket haha:ande i det här inlägget känner jag. Så det är nog bäst att jag går och borstar tänderna och hoppar i säng. Godnatt med er, kära medmänniskor. Hoppas ni har det bra! :)


5.6.11


Lillzyrran!!!

Du kommer att älska det här.
Vi kommer att älska det här.
Vi ses du vet var, du vet när.
Du och jag.


What?


Home alone

Puh, äntligen hemma efter en arbetslördag. Eller jag kom faktiskt hem för en timme sedan, men jag har suttit och pratat med Magda och lite sådär. Nu har jag knäppt en breezer och poppat lite popcorn så jag tänkte ha lite myskväll här för mig själv :) Vi får väl se hur länge jag blir vaken. Chrille är ju i Norrfällsviken och partajar så han lär väl bli där hela natten. Ska bli spännande att se om han lyckas ta sig hem i natt eller inte!

Men ja, jag ville väl bara uppdatera för att visa att jag faktiskt lever. Så jag hoppas alla har en bra helg. I morgon är jag ledig så då ska jag bara njuta och ta det lugnt! Yr.no utlovar en strålande förmiddag så förhoppningsvis kanske jag kan få sitta en stund i solen och läsa en liten stund i alla fall :)

På återseende!


Someone of very poor taste


Biokväll

Jag och C var på bio i kväll här i Kramfors och såg Baksmällan 2, haha. Sanslöst rolig film! Helt klart lika bra som förra filmen. Och lika sjuk. Är lite orolig dock att de ska göra en trea nu.. Är det redan bestämt kanske? Inte så insatt i det där. Men jag oroar mig lite att den skulle kunna floppa. Att det blir lite, "Jaja, don't take it too far" som jag och Emlan brukar säga ;)

Hur som helst! Nu har Christoffer i alla fall åkt till en kompis för att titta på... Vad var det nu igen? Fotboll? Äh, okej, jag erkänner att jag inte lyssnar tillräckligt bra. Han har varit på mig om det ett tag nu. Men jag tyckte inte att det var så intressant, okej?! (a)

Så jag sitter här och är määkta uttråkad. Funderar helt ärligt på att gå och lägga mig. Och jag vet, det är fredag kväll och jag borde inte gå och lägga mig strax efter nio, men jag ska faktiskt jobba i morgon! Börjar klockan åtta, och det kan ju faktiskt vara skönt att vara utvilad en lördagmorgon på jobbet någon gång! För omväxlings skull menar jag.

Ja, så får det minsann bli! Godnatt på er, era härliga lallare :)

Och C.Larsson? Du vet att du är min värld.


Welcome


Högskoleprovpoäng

Av en slump föll det sig så att jag gick in på min mail alldeles nyss. Fråga mig inte varför, men så blev det. Och där möttes jag av 68 olästa meddelandet, bland annat en hel del viruslänkar och skit tänker jag! Men där hade jag även ett mail från antagningen som bad mig gå in på mina sidor på studera.nu för att kolla till så att allt såg rätt och riktigt ut. Sagt och gjort. Men där möttes jag faktiskt av en liten överraskning!



Ni kommer kanske ihåg hur jag hade ångest som fasen över högskoleprovet som jag gjorde i april? Att jag nästan grät av frustration för att jag hade fått exakt samma resultat som förra året. Men titta! Det fick jag ju inte :D Hahaha, jag vet att det är en fjuttig liten decimal som stigit men det gör mycket för mitt självförtroende ska jag säga. Även om jag fick samma RESULTAT som förra året, så bedömdes det som bättre i år och det är jag nöjd med ;)

Ja, annars då? Ledig dag i dag, och jag vet inte vad jag ska ta mig för riktigt. Blev ju väckt, precis som förväntat, klockan nio i morse. Skrev en statusuppdatering (jösses, var på väg att särskriva det där) igår som löd:

"Stunder som dessa önskar jag att jag hade samma
sovkapacitet som min pojkvän. Klockan är ungefär
halv ett och han har redan hunnit sova tre timmar ikväll.
Anar en oerhört hyperaktiv väckarklocka i morgon bitti..."

Och mycket riktigt! Klockan nio fick jag fick jag höra "Jag har sovit tolv timmar inatt! :D:D:D" från världens lyckligaste kille. Själv försökte man stonkande lägga sig med kudden över huvudet och somna om. Men det var helt omöjligt så nu sitter jag här.

Jaja, nu kom Chrille hem och sa att vi ska gå ut och gå så jag får väl ta och runda av här jag då. I kväll tror jag det vankas bio? Om jag inte missuppfattat allting helt. Och nu blev jag precis påmind om att det är 12 dagar kvar tills vi flyttar. Wihooo! Hejdå :)

Humor


Kvällsblogg

Onsdagkväll, och jag har haft "lördagsmys" med herren i huset. Haha, måste faktiskt säga att vi är riktigt roliga. Som har lördagsmys bara för att det är röd dag i morgon (=söndag). Men då är ju inte jag helt opartisk heller, om man säger så. Kan ju vara väldigt lätt för mig att tycka att vi är kulaste människorna på jorden då!

Annars har det väl varit en helt okej dag. Som vanligt lite lättretad där på kvällskvisten på jobbet, men ja.. Jag blir helt enkelt där när jag inte har min bästa jobbarkompis där som jag kan bolla med, haha. Du får aldrig mer sluta klockan två när jag jobbar till stängning, Christine, hör du mig?! Vansinne är vad det är.

Men nu ska jag se om jag får nåt liv i karln som ligger och sover. Jaaa, jag vet, jättejätteJÄTTEovanligt. Men det är ju synd om honom. Jag fick faktiskt sova tre timmar längre än honom i morse! Inte konstigt att han är trött. Och sedan har han slitit och haft sig i dag, med mediamöbeln och barstolarna och hela det tramset. DUKTIG!!!

Godnatt med er :)


Why didn't you say so?


Update

Eftersom jag är så jäkla seg och aldrig kan slita mig härifrån när jag väl satt ner min breda rumpa i stolen, så blir det minsann inte ens någon frukost för mig! Haha, jaja. Är väl kanske lika bra det. Tror jag svänger ihop en såndär äcklig pro-diet-shake i stället, så blir ju i alla fall någon i den här lilla familjen glad.

Hejdå!

God morgon!

Sofen uppe med tuppen som vanligt! Eller inte.. Jäkla tur att Magda ringde där vid nio i morse och pratade mig vaken, annars hade jag nog sovit än. Vart kommer tröttheten ifrån?! Jag skyller på vädret. Jäkla pissväder.

Nu har jag i alla fall hunnit med att ta en dusch, funderar på vad jag ska äta till frukost. Vill ha makrillmackor, men det är så omständigt att göra. Så det lär väl bli typ.. Kaviarmackor i stället? Eventuellt med gurka på kanske, om det finns. Och om jag orkar. Fan också, vad slö jag är.

Det luktar målarfärg i heeela den här lägenheten nu alltså. Chrille har gett sig in i något slags projekt som går ut på att måla hela, hela mediamöbeln. Igår tyckte jag så synd om honom, han var verkligen beredd på att ge upp där ett tag, och köpa en helt ny för 2,700. Men jag ska nog få honom på bättre tankar i dag :) Det TAR ju tid om man vill få nånting bra. Lillgubben.

Men men, nu blir det frukost som sagt. Sedan jobbar jag från elva till stängning i dag. Helt okej!

Adjöss med er.


RSS 2.0