PARADISE

It must be like paradise,
if only someone could tell me how!
So please, start rolling the dice.
'Cause I can feel that my time is now,
It must be like paradise.Tröttsamt

Hatar att det alltid ska bli såhär. Varenda jävla gång alltså. Jag är så ofantligt trött på allt det här och nu vill jag bara härifrån. Jag måste, måste, måste härifrån. Och det snarast, verkligen. Så ja, nu är det jag som sätter igång och söker jobb. Fan också.

Men ja, nu ser jag sannerligen fram emot en "girls night out" i Kramfors, ha ha ha... Ojoj. Mitt liv är helt fantastiskt. Nej men allvarligt, jag ska ha kul. Vi ska ha kul som bara den! Och så är det med det. Nu ringde Emma så det är vält bäst att jag skuttar in i duschen.


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig.
Jag är en soldat för dig.

Gnistrande väder

Sitter här och har just ätit en äggfrukost framför ett avsnitt av Vänner. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite innan jag beger mig till Kramfors. Jag börjar tolv i dag, men har ett par ärenden att uträtta innan jag kan ta på mig den fantastiskt vackra röda skjortan. Och man blir på så bra humör när det är soligt och grant ute! Bara snön som fattas nu så det blir lite ljusare med.

I kväll blir det nog ingen mer uppdatering från min sida, drar ut till stugan efter jobbet med familjen för lite taco- och idolmys. Det blir sista helgen i stugan det här tydligen, är ju fint att jag är med då, haha. Var typ tusen år sedan jag var där. Men kan jag rå för att jag har så upptagna helger? ;)

Jaja, nu var det dusch i alla fall. Så på återseende!

God morgon!

Sviiinhaaalt

Myyy god vad halt det var på vägen hem nu alltså! Inte roligt alls. Jag körde typ 40 km/h hela vägen genom Gålån, och höll ändå på att köra på en stackars liten hare. Men den hann skutta förbi mig trots att mina bromsar inte tog över huvud taget så det var ju en himla tur!

Men vilken dag jag har haft alltså. Snacka om att ha gått från 0 till 100 på fem sekunder, och sedan från 100 till 0 igen lika fort. Och så har det då hållit på heeela dagen! Började i morse med att jag hade världens kö och INGEN att ringa på, och fick påpekat för mig att sånhär kö är det minsann aldrig på Hemköp (ALLTSÅ, va?! vilket Hemköp pratade hon om?), sedan blev jag jätteglad för att jag fick träffa MYS-UFFE, hade saknat honom mer än jag visste. Och sedan ner till botten igen av någon anledning som jag inte kommer ihåg. Men ja, jättekonstig dag i alla fall. Himla tur Cicco varit där och livat upp det lite för mig :)

Jaja, nu sitter jag i alla fall här och ska alldeles strax betala en räkning. I kväll vid elva ska jag åka och hämta mammas moster med bihang i Lunde. Det ser jag inte det minsta fram emot kan jag tala om, inte i den här halkan och dimman. Men det går säkert bra, jag får åka i god tid så jag kan köra saaaakta :)

Men just det, räkning var det, adjöken!

VAD JAG HATAR DEN HÄR BETALDOSAN! Skitgrej.

Chokladbollar

Ja i kväll har jag bakat chokladbollar minsann. Alldeles för stora chokladbollar med alldeles för mycket kaffe i, så det blev väl inte de bästa bollarna jag gjort i mitt liv. Lite knöliga och sådär. Men det får funka :) De blev rätt goda i alla fall så! Och det är väl ändååå det som är huvudsaken? Eller kanske inte, i denna ytliga värld.

Dagen har jag spenderat på sofflocket, har verkligen inte har ööörk till att göra någonting. Kändes som att gårdagen liksom sög musten ur mig ;) Men helt otroligt trevligt var det! Emma gjorde mig snygg i håret som väntat. Och sedan åt vi sushi! Det var första gången för mig, riktigt spännande var det. Kan avslöja att det inte var det absolut godaste jag ätit, men har ändå i dag känt ett litet sug efter det. Haha! Jag tyckte inte det smakade jättemycket utan det var liksom soyan och wasabin (wazzaabiiii) som gjorde smaken. Men helnöjd var jag i alla fall! Nästa gång siktar jag in mig på att gå vid lunchtid så jag får smaka soppan som Emma tjatade om ;)

Ja, det mörka ni ser där på bilden är i alla fall lila "effekter" som Emma kallar det. De syns inte så jätteväl i vanligt ljus liksom, men jag tror nog det kommer synas mer efter ett par tvättar, och sedan i typ solljus och sådär kommer det synas ännu mer. Väldigt nöjd blev jag hur som helst, så tack för det gogumman! Och tack för att du klippte mig och sådär fastän du inte hade lovat också, puss!

Aja, jag hade i alla fall tänkt lägga upp en bild på mina chokladbollar, men eftersom jag inte har någon annan kamera än min mobil, och eftersom chokladbollarna är smärre missbildade, så struntar jag i det. Men ni kan ju få en googlebild om ni vill? Vill ni det? Ja? Synd för det finns inga fina.

Nu ska jag börja förbereda mig för Kungarna, så adjöken!

Rävskall

Alltså fyy fasen. Det är inte roligt när smårävisarna håller på och skriker sådär alltså! Jag gick och la mig för kanske en timme sedan, men har hållits vaken av någon rävstackare som låter som om den har så himla ont någonstans. Men jag vet ju, av erfarenhet (he he), att det inte handlar om någon magkatarr för dem.

Kommer ihåg första gången jag hörde en räv skälla. Jag var på väg hem ifrån Malin och Magda en sen vinterkväll, och rätt vad det är så hör jag någon skrika. Min första tanke var ju att någon blivit överfallen, haha. Och mörkrädd som jag var (är!) började jag springa, och sprang resterande väg hem. När jag kom hem sprang jag förtvivlad till pappa och berättade att det varit någon kvinna som skrikit ute. Tur för mig då att jag har en sådan förnuftig pappa (åter igen, he he) som kunde tala om för mig vad det egentligen handlade om. Kommer ihåg att vi till och med gick ut på bron och lyssnade ut i natten. Och mycket riktigt, nickade pappa, det var en räv.

Men hur som helst så har den alldeles nyligt lagt ner med sitt eviga skrålande så nu kanske jag äntligen kan få sova någon gång. Kommer väl drömma om rävar dock, jag har ingen fin historia bakom min relation till dessa vilda vovvesläktingar kan jag tala om... Men det får vi ta en annan natt.

Godnatt, rävstackare!


Jag hoppas då att det var en sånhär fin och fluffig räv som stod och gastade i kväll i alla fall. Så slipper jag tycka så himla, himla synd om den. Ja, så får det minsann bli. Precis den här filuren tror jag bestämt att det var!

I Lundelandet och myser

Sitter här i Emmas extremely sköna säng nu och väntar på att hon ska komma upp och mysa med mig igen. Vi har ätit aaasgod kycklingtackos i kväll som gullgumman hade fixat så den var klar då jag kom hit, och sedan satt vi typ bara och kacklade och kacklade så något mer onyttigt har inte hunnits med (lika bra det säg!).

Nu ska vi alldeles strax sova tror jag, för vi ska nämligen kliva upp i hyfsad tid i morgon så vi hinner med en mysfrukost! Åh, ingen kan morgonmysa som Emma, det kan jag tala om. Så det ser jag fram emot. Och sedan ska hon ju som sagt göra mig snygg i håret också så det måste vi vara utvilade för (Emma i alla fall!!!!!).

Jaja, hade väl inte så mycket mer att skriva. Men jag återkommer i morgon med någon bild kanske om Emma ids ta någon. Så godnatt kära weirdos.

Och godnatt Ammiz och Hänkä. ;)

Oh, what a beautiful morning

God morgon alla knattar! Vilken härlig dag det verkar bli. Mina planer för dagen gör det inte direkt sämre måste jag säga. Jag har alldeles nyss duschat, och det var väl inte helt underbart kanske. Finns nämligen inte många morgonbestyr jag avskyr mer än att duscha, brukar helst förska skjuta på det. Men nu ska jag i alla fall ta och sminka mig och klä på mig något mer anständigt för att sedan styra kosan mot mormor som ska bjuda mig på frukost/lunch/fika (?) vi får se vad det liknar mest helt enkelt, haha.

Sedan blir det jobb mellan 13:00 och 19:15 och efter det vankas det mykväll i Lunde hos Emsonpemson! Hur bra?! Vi ska äta kycklingtacos (äääntligeen) och sedan ska vi mysmysmysa. Och i morgon ska jag åka med henne till Härnösand och så ska hon göra mig fin i håret. Åter igen, huuur bra?! Tror det kommer bli kanonbra i alla fall. Och det här är ju första gången jag ser henne som en av de mina (brunett), spännande!

Men ja just det, smink och kläder var det ja. Jag kanske återkommer något i kväll ifall jag har tid att sitta vid datorn. Annars hörs (ses?!) vi ju i morgon minsann. PUSS på er!


Ja, NU ser det då ut såhär hemma hos mig i alla fall (JAMEN TYP?!).
Nej okej, fan då.. När ska vi få lite snö då, så att det blir lite finare i den här världen? Typ aldrig.

Chandler & Monica

I thought, that it mattered what I said, or where I said it.
Then I realized, the only thing that matters is that you,
you make me happier than I ever thought I could be.
And if you let me,
I will spend the rest of my life trying to make you feel the same way.Monica... Will you marry me?

Söndag

Vilken typisk söndag jag har, verkligen. Sitter här i världens myskläder med täcket och gör absolut ingenting annat än att sitta här eller läsa. Eller alldeles nyss tittade jag på tv. Jag såg på programmet "Så mycket bättre", och jösses vilket känslosamt program. Jag kände hur jag blev alldeles blödig. Och kan man annat än älska Lasse Berghagen? Nej, det tror jag bestämt inte.

Men i alla fall, vad jag ville få sagt är att jag därmed inte kommer att ha så mycket att skriva i dag. Jag tänker fortsätta precis så som den här dagen har sett ut hittills. I morgon blir det jobb från 13:00 till 19:15, och innan dess ska jag hinna med en liten sväng upp till lillmomma på fika. Mys!

Men på återseende kära vänner :)

Lilla, fina Ammis med min hårsnodd <3.
KAN JAG FÅ ÅKA UTOMLANDS NÅGON GÅNG!


Förlåt Ammis för att jag bara tar creds för dina gammbilder hela tiden, men ta med mig utomlands då så jag kan få lite nytt och fräscht (och kanske eget?) att lägga ut!!!!!! Görne saja. Bra.

I remember love

Varför gör jag såhär mot mig själv? En dag som denna, dessutom. Som om det inte vore nog med att jag känner mig alldeles mör efter gårdagen, så ska jag ändå sitta och tänka, känna, älta och sakna.

Sakna. Jag sitter och lyssnar på musik från tiden där mitt liv började. Jag menar där mitt liv på riktigt började. Där mitt "jag" började ta sin form och blev till den människa jag är i dag. Den människa jag är i dag. Jag vet inte om jag är den jag trodde jag skulle bli, eller den jag hade velat bli. Men jag är jag. Och jag antar att man får acceptera det.

I det här livet som jag kallar mitt, har det hänt så otroligt många saker sedan dess. Jag har levt, jag har älskat, jag har blivit sårad och jag har gråtit. Oj, vad jag har gråtit. Många tårar som fälts förgäves, utan anledning eller bara för att få släppa ut allt. Jag är en person som behöver ge utlopp för mina känslor, vare sig det handlar om lycka eller sorg. Jag måste få ut det. Befria det.

Framför allt har jag träffat människor som jag nu aldrig skulle kunna tänka mig livet utan. Människor som får mitt hjärta att slå. Eller så har jag tappat bort dem, och hittat tillbaka till dem. Och de jag har i mitt liv nu, det är de jag känner att jag behöver. Varför slösa energi på något annat än det man behöver? Egentligen.

Nej, jag vet inte vad jag vill få ut av det här. Jag behöver väl få det ur mig. Jag behöver väl befria det, befria mina tankar. Mina känslor. Jag har för mycket känslor, jag känner för mycket. Och jag hatar det samtidigt som jag älskar det. Det är inte alltid härligt att leva med hjärtat utanpå hela tiden, men vissa stunder kan det faktiskt vara det.

Jaja, nu ska jag ta mig ett glas päroncider och fortsätta tänka, känna, älta och sakna.
We were young and dreams were new,
and every word we said was true.
Any mountain we could climb.
You made me feel alive, the first time in my life.

Oh, I've been losing faith each time I fall.
But I still believe love conquers all.

'Cause I remember love, so beautiful.
Now I know my heart is breakable.
'Cause I remember love, the true mening of.

And when we see your face as I hear your voice,
I remember, I remember love.

Det här är Sverige. Snälla, gråt när ingen ser.

Hääärliga tider

Åh, glad tjej just nu! Gud vad jag ser fram emot den här helgen alltså, sanslöööst. Har väntat på den sedan i typ... april? Eller nej jag kommer inte ihåg när vi bokade. Bokade? Tänker ni. Och ja, jag ska ju på Ladies Night med ett gäng brudar i morgon kväll! Det ska bli så jääädrans roligt. Och nu har allting klaffat också, var en massa probs med skjuts hit och dit men nu är allt ordnat. Så i morgon runt fyra rullar vi ner mot Sundsvall och sedan till Timrå för att avnjuta lääääckra karlar! Haha.

Sedan på lördag, ja vet ni på lördag! Då ska jag ta det så lugnt så att jag knappt vet att jag finns. Har redan bunkrat upp med chips och ostkrokar och diverse läskedrycker :D haha. Man vet ju faktiskt aldrig vad det är som faller mig i smaken då dagen efter väl nalkas :)

Jaja, nu ska jag ta och runda av här. Ryktas maraton i kväll, så jag får väl ta och förbereda mig mentalt. Och just det, jag får sannerligen inte glömma att åka Nylandsvägen i morgon då jag ska till Kramfors så jag kan tanka! Adjöken mina fina sötnosar, puss!


Hjärtesorg

Såg just att Blondinbella och hennes Nils har valt att gå skilda vägar. Mitt hjärta splittrades i tusen delar. Det känns lite som att mitt sista hopp om kärleken mellan par försvann nu bara sådär. Jag vet att det låter skittöntigt, det ÄR skittöntigt av mig att ens bry mig. Jag har väl verkligen ingenting med dem att göra? Jag läser inte ens Blondinbellas blogg lika ofta längre som jag gjorde förut. Men fan, nej det här trodde jag inte. Breaks my heart.

Vad händer med den här jävla världen? Är den inte skapad för att kärlek mellan människor ska hålla livet ut eller vad handlar det här om? Den verkar ju på sistone inte vara skapad för kärlek över huvud taget. Och kärlek som är det finaste. Finaste, finaste. Nej, nu går jag fasen och lägger mig.

Godnatt.
Men jag menar så klart inte att jag slutar tro på kärleken.
Kärlek är allt vi har i världen, allt vi lever för. Så är det.

Guess I'm just a sucker for love

My friends say I'm a fool to think that you're the one for me.
I guess I'm just a sucker for love.
'Cause honestly, the truth is that you know I'm never leaving.
'Cause you're my angel sent from above.


Happy guuurlie

Ja i dag är jag minsann på bra humör! Jag undrar vad det kan bero på. Kanske på vädret? Kanske på att jag fick sluta så tidigt i dag? Kanske på det faktum att mina föräldrar lämnat landet? :D Haha nej, skämt å sido. Kommer förmodligen tycka att det är superläskigt i kväll när jag är ensam och ska sova, men det går nog bra. Jag är bara liiiiiite, lite avundsjuk på dem. Men det var inte så varmt i Spanien (Andalusien) ändå, så jag överlever nog! Dessutom kan jag knycka mammas vinterjacka nu medans de är borta, woopidoo.

Känns i alla fall bra som fasen att jag är på sånt här bra humör trots att jag ska jobba från åtta till kvart över sju i morgon (11 timmar varav 10 på frukten, haha). Men det känns som att det kommer gå bra :) Jag hoppas även att chefen ska be Cicco hoppa in i stället för mamma i morgon, haha. Det hoppas dock inte Cicco men vem bryr sig. Jag vill att hon ska jåååbba mä mä ändå!

Nu sitter jag i alla fall här och äter japanmix som smakar skit, don't know why. Tänker inte äta mer av det i alla fall. Ska sätta mig och läsa hade jag tänkt. Äntligen! Sedan ska jag äta soppa (ja, igen, men det blev över igår!). Och i kväll är det ju Kungarna av Tylösand! Så himla härligt. Jag tror att Rang kommer tillbaka i kvällens avsnitt också, det vore riktigt lovely.

Jaja, på återseende kära pussgurkor och idioter!

Tisdag

Nej men hallå! Trots att jag gick och la mig relativt tidigt igår (eller ja, vid halv två, haha) så var jag steeentrött i morse. Drömde något otroligt märkligt också, fast nu kan jag inte komma på vad det var. Jag trodde i alla fall att jag hade ställt väckaren åt någon Allan, och kunde inte för mitt liv förstå varför inte Allan kunde ställa sin egen väckare? Och jag kommer ihåg att jag flera gånger i och med mitt snoozande tänkte "Men vem fan är Allan?!". Hahaha, herregud. Jag måste sluta snooza så länge på morgnarna alltså.

Dagen har i alla fall gått alldeles utmärkt! Måste jag säga. Var en riktigt duktig frukttjej där på morgonen ändå, var inte så supermycket att göra. Och jag blev en riktig fena på att plasta efter ett tag. Sedan var jag ju inte på frukten heeela dagen heller så det kändes skönt :)

I morgon jobbar jag bara till två, vilket ska bli så otroligt skönt. Känns visserligen jättekonstigt att sluta så tidigt. Jag blir liksom... Jaha, vad ska jag göra resten av dagen då? Haha. Men det är bra. Jag kan läsa! Jaaaa hoppas jag tar mig tid till att läsa. Saknar det som fasen.

Men nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig en stund, fötterna fryser och ögonen känns lite väl tunga. Någon halvtimmes sömn kan jag unna mig, sedan ska jag äta soppa. MUMS! Hejdå bloggeeeen.'Cause we hate what you do, and we hate your whole crew.
So please, don't stay in touch.

Frukten

Åh, älskade fruktavdelning på Konsum i Kramfors. Så som jag dyrkar marken du går på! Ah.. Eller, jamen typ. Jag hade turen att få vara där bland all din härlighet i tidiga morgontimman denna måndag. Men aldrig hade jag väl kunnat ana att jag skulle få äran att få vara i ditt våld även i morgon. Och då hela dagen! Ända från 08:00 tills klockan slår 16:00.

Nej, fan, jag orkar inte. Hahaha, jag är så jävla trött. Och inte blir det bättre av vetskapen att jag ska... Eller nej jag ska väl inte skriva om sånt här kanske. Men det är så tråååkigt att vara på frukten och och särskilt för mig som inte kan någonting. Som tur är så tror jag inte (?) att Ulla är där i morgon med sina hökögon. Så det kanske inte gör så mycket om jag gör lite, lite fel? Haha. Well, we'll se about that.

Tänkte i alla fall krypa till kojs nu. Tyckte det vore på sin plats. Men vi får väl se. Det brukar alltid finnas någon jäkla MSN-nörd som stör mig och håller mig kvar. I kväll misstänker jag att det blir Joel, min brorsa!

Men jag säger godnatt till er i alla fall, GODNATT!


Här har ni min favoritfrukt, wihooou!
(Inte så rolig att fylla på dock)


Gäääässspppp

My gaaaad vad trött jag känner mig. Gick ändå och la mig relativt tidigt igår. Men väcktes vid elva och sedan kunde jag omöjligen somna om. Vid halv två kanske jag somnade igen, och ja då kändes det så klart alldeles underbart när väckaren ringde klockan halv fem. 04:30!! Alltså? Jag ska skriva till kungen igen. Det BORDE vara olagligt!

Men men, nu är jag i alla fall hemma från jobbet en sväng. Ska ju så klart tillbaka för att jobba fyra timmar i kväll också. Haha, så sanslöst! Men jag stänger i alla fall med Cicco så det ska bli ruuuulig :) Så då får vi väl se vad för skojsiga bus vi hittar på... Men jag skojar, jag är ingen stolle som brukar använda "bus" i mitt vardagliga språk. Nå'n måtta får det väl fan vara.

Kanske man ska försöka sova en liten stund då :) Ja, så får det bli. Adiós!


Skulle ju inte tacka nej till att vara i den där tjejens (säng-)kläder just nu.


Tomhetskänsla

Alltså, åh.. Jag har så mycket att skriva om. Jag vill skriva om min helg, vill skriva om min och Ammis minst sagt störda lördagskväll. Vill skriva om veckan som kommer, och om hur mycket jag ser fram emot nästa helg! Eller hur lite jag ser fram emot morgondagen.

Men jag har ingen som helst ork till allt det där just nu. Helt omotiverad till livet i dag, känns det som. Nej jösses, vad tragiskt det lät. Men hur ska jag beskriva det då? När jag bara sitter här som en hösäck och inte ens orkar slå på ett Vänneravsnitt?

I morgon börjar jag jobba 06:00. Då ska jag vara på frukten med Ulla. Och jag tror ingen kan förstå hur mycket jag avskyr att vara på frukten med Ulla. Helst den där tiden på morgonen. Har ni någonsin städat en fruktavdelning? Om ni får chansen någon gång - Tacka nej. Det är fan inte värt nånting.

Men ja, jag tror därför att jag faktiskt går och lägger mig nu. Fan också.

Jag älskar mitt liv.


Hos Ääämmiz

Sitter i mitt andra hem just nu och väntar på Amanda som är på toa (nu när jag tänker på det så har hon faktiskt varit där misstänkt länge?). Vi insåg vid middagen att jag äter här alldeles för ofta, det känns lite oroväckande. Vad som är ännu mer oroväckande är att jag alltid får samma mat här? Vad handlar det om liksom?

Vi ska på bio ikväll, i Härnösand. Det blev så himla konstigt egentligen. Vi ville först gå och se på "I rymden finns inga känslor" här i Kramfors, men då gick den inte här i dag så då sa Amanda att vi skulle åka till Härnösand i stället. Men då går den inte där heller. Men då åker vi dit ändå och tittar på en helt annan film. Helt logiskt! Sooooo sofenstyle.

Aja, nu är Ammis tillbaka från toaletten så jag ska väl ta och socialisera med henne lite kanske. Återkommer nog kanske i kväll/i natt då jag kommer hem. Puss!


En liten hälsning från Amanda!


I hope you don't mind

I hope you don't mind, that I put down in words.
How wonderful life is with Gaga in the world!
Oh, and I will never write a song, I wo-won't even sing along.
Thank you, love you, Sir Elton John.

Så sinnessjukt jävla bra. PUSS!!!!

*Block*

FAN! Det var längesedan nu, som jag hade en sådan längtan till att få blockera enstaka personer från min blogg. Alltså, förstår ju att det är näst intill omöjligt. Men jag vill inte ha något jäkla läsenord! Jag vill att alla som vill ska kunna läsa. Alla som vill - förutom en. För jag gillar inte när folk gör det på grund av sjuklig mani liksom.

Sjuklig. Det låter stört. Men det är verkligen det det handlar om nu. OCH JAG TYCKER DET ÄR OBEHAGLIGT, OKEJ?! Jag får helt enkelt sluta skriva vissa saker här. Saker jag inte vill ska... Ja, upprepas. Och sedan är det inget mer med det.

Hahaha. Jag älskar mitt liv. Hejdå.

Well, good morning

Ehe aa, jag som skulle kliva upp tidigt i dag. Sa det till och med till Magda igår, för att jag "inte orkar vakna sådär sent och vara helt mosig i kroppen". Nej men vad bra då, att jag vaknade klockan 12:55 och var heeelt mosig i kroppen efter att ha sovit i TOLV TIMMAR! Haha, idiot? Ja tack.

Jag har i alla fall nyss ätit frukost framför ett avsnitt av Vänner. Ska strax gå och duscha, men funderar på om jag kanske borde ringa till fröken Björn först. Jag vet nämligen inte hur jag ska ta mig in till Kramfors i dag? Alltså, jag har ju bil och så. Men i natt ska jag åka hem med Morgan och då är jag ju bil-lös i morgon. Och det, mina vänner, låter ju inte superkult!

Aja, jag går nog och ringer henne nu. Ska skälla lite på henne också eftersom hon faktiskt sa igår att hon skulle väcka mig! Haha. För jag är inte vuxen och jag borde inte klara av sånt själv. Hejdå!


Och du, läskiga människa som skrämmer mig med ditt taskiga psyke:
STOP FOLLOWING ME!

Stop following me.

Ibland suger rubriker meezt

Goder afton! Äntligen hemma från jobbet, och nu är jag ledig i hela tre dagar. Så otroligt skönt ska det bli. Och till råga på allt (är det ett negativt uttryck egentligen?) så är Magdaaaaaa hemma från huvudstaden så hennes ska jag få träffa också :D Helt plötsligt så ska jag då alltså gå ut i morgon, fastän jag egentligen inte kände mig så sugen på det. Men nu blev det så i alla fall. Det ska bli superroligt :) Tror Sofi skulle hänga med också, awezome.

Den här dagen har i alla fall varit helt okej, har haft Cicco att hålla i handen typ hela dagen då vi haft lunch/fika samtidigt osv, och det hjälper ju alltid :) Även skönt att slippa stänga i dag, även om det bara handlar om en timme längre så är det såååå skönt att slippa allt med låsning och grejning (haha).

Jaja, nu ska jag gå och ta mig lite ölkorv (alltså haha (förlåt för alla parenteser) vad rolig jag är som köper ölkorv helt plötsligt). Vet inte riktigt om det är något på tv ikväll? Eller Hellenius hörna är det ju i alla fall, så det lär jag ju ska se :) Sedan får vi väl se vad kvällen har att erbjuda!

Nej shit vilket nonsensinlägg. Hej med er.

Tired guuurlie

Ja, hej. Eh, jag orkar nog inte skriva i kväll är jag rädd. Är trött och less i största allmänhet. Har jobbat hela dagen känns det som, fastän jag hade sovmorgon till tio i dag. Men ja, hur som helst! I kväll ska jag äta tortillachips och salsadipp, dricka Coca Cola och titta på Kungarna av Tylösand. Det är vad jag kallar en alldeles lagomt tröstätande, mysig onsdagskväll i sann Sofenanda!

Adjöken med er.
idiot.

Alltså ursäkta, men jag klarar inte av denna människa.
Jag menar, ni behöver ju bara titta på henne där på bilden ovanför. Missbildning.
Ut med henne och in med Rang!

Låg dag

Ja hörni, kära, kära älskade bloggläsare. I dag har jag faktiskt inte mycket att glädjas över. Känner mig riktigt jäkla deprimerad, och jag antar att 70% av er som läser blir väldigt glada av att få höra det. Grejen med mig är att jag så himla, himla gärna skulle vilja skriva av mig här. Skriva om alla känslor som rör sig runt i mitt huvud. Jag vill få ut dem, jag vill sätta ord på dem. Ord är det finaste jag vet.

Men då jag känner mig själv, och jag känner min stad - denna fantastiska stad, som fungerar som en enda stor visklek där verkligen ingen viskar - får jag tyvärr välja att hålla allt för mig själv. Jag får helt enkelt vända mig till mina närmsta, och låta dem ta smällen. I guess.

Det jag däremot kan tala om, är att jag insett att roten till mitt "life from hell", sitter i karma, och det faktum att jag måste varit Hitler i mitt förra liv. Heinrich Himmler, som 1929 blev utsedd till något slags chef för SS (en "personskyddsstyrka" åt vår käre gamle man, Adolf himself), är nämligen född den 7e oktober år 1900. JAG är född den 7e oktober 1990. Och vad är mina initialer? Sofie Stattin - SS. En ren slump? I DON'T THINK SO MISTER!

Nej men ärligt, jag klarar inte riktigt av det här just nu. All min kraft har runnit ur mig och jag VET ärligt talat inte vad jag ska göra av mig själv i kväll. Vore det inte för att jag sov till 14:00 i dag skulle jag gått och lagt mig, och sovit bort den här jävla dagen. Men då jag aldrig skulle kunna somna nu, så får jag hitta på något annat.

Vänner brukar funka..

Hejdå.Yeah it's perfectly clear love is not what you need.
Tell you that I don't care, but I dont want to.
Anything that you say I hear myself agree,
and I don't recognize what I've turned into.

I don't know why I want you so, 'cause I don't need the heartbreak.
I don't know what addictive hold you have on me.
I can't shake, no, I'm not in control.
So let me go.

Release me.

Tuesday

I dag vaknade jag tio över tio, fick sms och ringde mamma. Tyckte att jag var pigg? Tydligen inte. Somnade om och sov som en jäkla stock fram till 14:00!! Alltså, va? Vad hände där? Men ja, jag är ju vaken nu i alla fall och sitter och tittar på någon repris av Greys. Tycker det är lite tråkigt att jag inte är någon tv-nörd på det viset, för det är verkligen en sanslöst bra serie. Men det blir väl till att ladda ner den någon gång i framtiden, eller köpa box eller vad fasen man gör nu för tiden!

Jaja, just för tillfället har jag i alla fall ingenting att berätta. Det är skönt med en ledig dag men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Jag borde ge mig ut för att röra på fläsket men det blååååser ju som fasen. Är det något jag inte klarar av så är det att vandra i blåst. Men vi får se :)

Först och främst ska jag gå och göra mig några mackor i alla fall. Så hejdå!

God morgon loverpeeps!

Jaaa vet ni det, att jag har alldeles nyss klivit upp nästan. Och ändå har jag arbetsdag? Känns inte det lite tokit? Men ja, börjar man inte förrän 13:00 så behöver man inte det. En helt okej arbetstid tycker jag! Bra mycket bättre än att börja 17:00 i alla fall :)

Sjukast var väl att jag la mig för att sova då mamma klev upp, undra om hon vet det? 05:25 slog jag igen ögonen. Men jag pratade faktiskt i telefon, jag hade faktiskt mina anledningar, så att säga! Och sedan vaknade jag typ, 08:20, 09:30, 10:45 - alla gånger var jag övertygad om att jag hade försovit mig. Men det hade jag ju inte, eftersom väckaren stod på 11:00 och jag därmed hade en hel timme på mig att snooza ;) Haha.

Men ja, jobb är alltså vad jag har att se fram emot i dag. Så galet fint väder ute att jag vill skada någon. Men det ska jag såklart inte göra. I stället ska jag gå och sminka mig, så att jag börjar se ut som folk igen. Elelr först ska jag kolla en grej på spotify som is driving me nuts!

på återseende kära vänner :)


Och i dag fyller min söta pappa år. GRATTIS!
(Gillar inte att han steals my thunder varje år genom att fylla år direkt efter mig)


Kalas

Ja, nu har de sista gästerna lämnat huset. Eller ja, inte för att vi haft så himlarns många här men. Momma och Josse kom, och så Danny och Emlan. Vi har ätit lite smörgåstårta och sådär, och jag har fått superfina presenter. Är sååå glad! Sedan kom Vivi-Anne och Rolf efter ett tag med, och det var de som nyss åkte :)

Jag har nu hittills "på min födelsedag" fått en stekpanna, en kastrull, vinglas, en vinflaska, 400 kronor, två påslakanset, en smörgåsgrill (!!!!) och en jättefin svart kavaj från H&M. Och till råga på allt så har jag använt en slant av det jag fick av mamma och pappa för att investera i en microvågsugn! Jag känner mig så himla glad nu :D Kan knappt vänta tills jag flyttar hemifrån.

Jag har ju nämligen en hel del grejor ur OBHs Chilli-serie. Jag har en elvisp, en brödrost, en vattenkokare, en mixer, och nu en smörgåsgrill och en microvågsugn. Eller justja, mixern är inte från Chilli men den har samma röda färg. SKITSNYGGA GREJOR! Kommer vara så stolt över micron som ska få pryda min framtida köksbänk :)


Snyggt va? Bara kaffekokaren som fattas nu så kommer jag känna mig heeelt nöjd. Den är dock ganska dyr, 1200 kr tror jag Emlan sa. Visserligen kostade micron lika mycket men den känns mer viktig liksom. Får se om jag köper kaffekokaren då jag har lite mer pengar.

Jaja, nu ska jag göra något annat en stund. Hejsvejs!

PS. Jag älskar dig

Sitter och tittar på filmen "PS. I love you" nu. En av världens helt klart bästa filmer. Ååh, den väcker så många känslor i en. Glädje över äkta kärlek men sorg över att fan, allt kan ta slut så fort! Det jobbiga är att jag gått i såna tankar hur länge som helst nu så filmen hade verkligen inte kunnat komma lägligare.

Jag kommer ihåg första gången jag läste boken. Jag hade sett den hemma hos någon och läst på baksidan och kände att jag bara måste ha den. Så jag köpte den, och satte mig en kväll innan jag skulle sova för att läsa den. Och tårarna rann på mig redan efter bara någon sida. Det är en av mina allra, allra käraste böcker, den ligger mig så otroligt varmt om hjärtat.

Och jag måste säga, filmen är inte alls som boken, så klart. Boken är djup på ett helt annat sätt än filmen, men i grunden är det samma sak. Och jag älskar filmen lika mycket som boken, fast på ett annat sätt.

Och vad jag hoppas att jag får uppleva det de två upplever, någon gång. Och vad jag hoppas att jag får ha det kvar, vad jag hoppas att jag slipper bli snuvad på mitt liv sådär. Ingen förtjänar det. Ingen.People spend a lifetime this way

Well there's three versions of this story:
mine, and yours and then the truth.
And we can put it down to:
circumstance, our childhood then our youth.

Out of some sentimental gain, I wanted you to feel my pain.
But it came back returned to sender.


I read your mind and tried to call.
My tears could fill the Albert hall.
Is this the sound of sweet surrender?Några åsikter om Idoldeltagarna

Eller, jag kan faktiskt inte ge åsikter om alla, för jag har ingen riktig uppfattning om alla.

MEN!


OLLE: Alltså... Hur skulle man kunna låta bli att bli helt upp över öronen förälskad i det där jäkla charmtrollet från Gotland? Han ser bra ut, han sjunger bra, han KAN spela gitarr! Och han sa "röst på mi". Jaaa, lilla, lilla gubben. JAG SKA RÖST PÅ DI!

LINNEA: Herreeeguuuuddddd vilken kvinna! Jag älskar allt med henne, hennes röst, hennes utstrålning, hennes utseende och hennes självsäkerhet. Jag kan verkligen, verkliiigeeennn inte vänta på att få höra en Regina Spektor-låt av henne. Gode gud, gör så att hon sjunger en Reginalåt någon gång!

SASSA: KAN NI BARA HÄÄÄÄÄ UT HENNE! Hon är kass. Sassakassamandelmassa.

ALICE: KAN NI BARAAAA HÄÄÄÄÄÄÄ UT HENNE MED!!!! Hon sjunger verkligen inte bra och hon ser ut som en dinosaurie. Jag klarar inte av att se på henne när hon sjunger. Huhu. Ytligt av mig va? Men sån e ja.


Hahahah förlåt. Fjortisinlägget 2010, men nån måste ju komma med det också!
Olle, gift dig med mig. Gör mig till en ärbar kvinna.WOHOOOOOUUU!!! <3<3

Söndag? Fredag? ... va?

JAG HAR INGEN KOLL! Seriöst, jag har söndag i dag. Hur kan det gå till? Är det ens lagligt att känna sig söndagig på en fredag? Nej jag tror faktiskt inte det. Ska skriva till kungen och fråga. Och ja, jag ska skicka brev. Ofta han har en mailadress?

Hur som helst, min födelsedag var nog den bästa någonsin tror jag. Ni läste ju hur morgonen såg ut, och sedan gnällde jag på mamma för att jag aldrig (jag menar verkligen aldrig) får tårta på min födelsedag. Om jag inte råkar fylla år på en lördag vilket kanske har hänt, typ en gång? Och varför? Jo det är för att min pappa fyller år 4 dagar efter mig, så vi brukar slå ihop vårat firande. Men jag gillare inte för folk säger alltid "GRATTIS ÄT MYCKET TÅRTA", typ. Och så måste jag förklara mig. Eller så brukar jag bara säga "Ja det ska jag" för att det är enklast så, haha.

Sedan åkte jag och hämtade Ammis och vi gick och handlade. Köpte chips, ostkrokar, hjärtan och TÅRTA! Wihoooou, äntligen fick jag tårta på min födelsedag. Och så åkte vi hem hit, åt lövbiff tills Amanda nästan sprack. Sedan åt vi tårta och sedan åt vi (läs jag) chips och sånt framför Vänner eftersom ingen av dom TVÅ filmerna jag hade ville fungera korrekt.

Sedan somnade vi och nu i morse skjutsade jag som sagt Amanda till skolan för att jag är världens bästa storasyster som inte vill sätta min lilla lillis på en buss med en massa okända ungar. Haha.

Tack världens finaste tjej för att du gjorde min 20e födelsedag så himla fin. Du är mitt bästaste. <3

NU ska jag gå och sminka mig lite så att jag blir redo för tre värdelösa timmar på Konsum. Adjöken!

Men whaaat

Är det jag som blivit helt snurrig i huvet nu eller? Jag är... Ja, jag är fasen 100% säker på att jag satt och skrev ett inlägg tidigare. För ungefär en timme sedan, då jag precis kommit hem efter att ha skjutsat Ammis till skolan.

Men vad hände med det? Vem har ta'tt det?! Haha. Jag kan ju, bevisligen, aldrig har tryckt på publicera men SE-RI-ÖST! Hahaha, shit vad hemskt. Och jag skrev där att jag skulle gå och lägga mig, varför gjorde jag inte det då tro? Verkar ju onekligen som att jag skulle behöva det. Haha.

Hejdå.

Skrattig morgon

Hahahaha alltså, allvarligt. Säga vad man vill om mina föräldrar men några vidare ljushuvuden kan man då i alla fall inte anklaga dem för att vara! Jag har vaknat en miljon gånger i dag, för att jag hört att de varit vakna, och trott att de varit på väg in för att sjunga. Men till slut gav jag upp, tänkte att de nog inte skulle göra det helt enkelt.

Men sen slog klockan tio, och hahahahaha. Nå värre! Då kommer de in, sjunger "Jaa mååå hon leevaaa", eller ja mamma sjunger pappa låter mest "na.. nana.. naaNAAnaaa". Haha och mamma bär på en liiiten, liten bricka. På den står: En träflagga, en actimel och.. Ja, inget mer! Och pappa bär på en stekpanna, som är oinslagen och så visar han mig botten på den. Där sitter en lapp.

Grattis Sofie på 20 års dagen (notera särskrivningen)
Önskar M o P (mamma har en förkärlek till att kalla henne och pappa för "M o P")
VÄND PÅ STEKPANNAN

*vänder*

Där sitter en kvittens som visar att pappa fört över 1000 kr till mitt konto i dag. Hahaha alltså jag tjööööt av skratt! SÅ OTROLIGT HIMLA ROLIGA! Eller jag märker nu att det säkert inte låter roligt. Men alltså tänk er. Man brukar höra om folks födelsedagsmorgnar. Hur föräldrarna kommer in med frukost på sääängeeen och en massa paaakeeeet och sjunger så det skvaalaaar.

Jag fick en nynnande pappa, en träflagga, en Actimel och en oinslagen stekpanna! Haha. Och förklaringen till att jag inte fick någon frukost?

"Mamma sa att hon tyckte jag skulle göra en smörgås åt dig med korv och lite sånt. Men vi hade ingen mjölk."

Haha, ja di e för rare di små krakera! Nu ska jag gå och städa :) HEJDÅ.


Löjliga familjen? Ja, här har ni den.
Haha jag tror inte jag vet någon roligare bild på mina föräldrar än den här.

20årig Ally McBeal

Och så sitter jag här en knappa timmen in på min födelsedag, och inser att jag är Ally McBeal. Alltså, inte bara att jag liknar henne eller tycker som henne eller ni vet. Utan jag är faktiskt Ally McBeal!


  • I've been dumped before, Renee. This isn't pain I'm feeling, it's nostalgia.

  • I like being a mess. It's who I am.

  • Here I am, the victim of my own choices. And I'm just starting.

  • The real truth is, I probably don't want to be too happy or content. Because, then what? I actually like the quest, the search. That's the fun. The more lost you are, the more you have to look forward to. What do you know? I'm having a great time and I don't even know it.

  • Maybe I'll share my life with somebody... maybe not. But the truth is, when I think back of my loneliest moments, there was usually somebody sitting there next to me.

  • Even if I did get past all my problems, I'm just gonna get out and get new ones.

  • Remember, when you're with me, it's the only time you're not the strangest person in the room. So go ahead, get weird with me.
  • We're not only wired to want what we can't have, but we're also wired to want what we really don't want.


  • Sometimes... there's no point in the truth if the only thing it will do is cause pain.

Sanslöst.


Men ja, grattis till mig! Nu är jag en stor tjej. Eller a... Typ :)

Ahmagaaad

Shit pommes vad trött jag är nu. Jag känner hur ögonen nästan bokstavligt talat går i kors på mig, inte så kul! Men så blir det då man är på Konsum från tidig morgon till sen (typ) kväll. Och särskilt när varenda jäkla unge som är och handlar med sina föräldrar på slutet gastar och lever om som om domedagen vore nära bara för att de inte får ett sablarns tuggummi! Bortskämda skitungar *mutter*, hahaha.

Men annars är jag faktiskt så himlarns glad i kväll. För det är faktiskt inte vilken dag som helst i morgon. Nej minsann, för i morgon är det min födelsedag! Och inte nog med det, jag har sån tur att min lillasyster kommer hit och har kalas för mig också!! Lyckan är total. Kan inte förstå att jag har sån tur faktiskt. Och som om inte det vore nog, så är jag ju heelt ledig i morgon med! Så nej, jag har banne mig ingenting att klaga på just nu.

Om jag då absolut måste klaga på något så ska det då vara att jag måste städa själen ur mig i morgon. För mitt rum ser ut som en krigszon (Azzå, Ammis? Tänk dig ditt rum när det varit som värst.. Aa och så tar du det x 1 000 000!). Men jag tror jag kan ta det faktiskt. Bara jag slipper städa i kväll för jag åååårkar inte! :)

Jaja, jag tror jag ska gå och göra lite dipp nu faktiskt, och sedan ta mig en dusch, så att jag har allt det klart till Kungarna av Tylösand sedan. ALLTSÅ!!! VILKEN TOPPENKVÄLL :D Just nu, för ett litet, litet tag kommer jag att älska mitt liv. Och jag tycker det känns så skönt, som omväxling. Så alla som tänker försöka förstöra kan ta sig i brasan.

ADJÖSS MED ER!!!! Och puss på alla fina och röv på alla idioter.Såhär glad är jag nu! Och i morgon blir jag 20 år och ska få träffa min otroligt vackra lillasyster.
Det enda som fattas nu är mina tvillingar, men dem räknar jag med att få träffa alldeles snart.
Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek.


Dålig bloggdag

Åh, hoppsan hejsan. I dag har jag minsann bara suttit här och slöat som en galning. "Och ändå inte skrivit något"? Tänker ni. Och ja, så är det, för jag har verkligen, sannerligen inte haft något och skriva. Och det mest tragiska är att jag verkligen, sannerligen inte har något att skriva just nu heller.

Så för alla er som hade hoppats på att få något kulit att läsa i kväll:

Ni kan gå in här.


PÅ ÅTERSEENDE!


Bjuder på en bild på mig och fyllkajorna mina!


Look inside your tiny mind

Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
You want to be like your father, it's approval you're after.
Well, that's not how you find it.

Do you, do you really enjoy living a life that's so hateful?
'Cause there's a hole where your soul should be.
You're losing control a bit, and it's really distasteful.

Fuck you. Fuck you very, very much.Puss.

Kanelbullens dag

Alltså, för att fortsätta på det sanslösa spåret, så är det ju faktiskt ganska sanslöst att jag sitter här alldeles ensam hemma på kanelbullens dag och har inte en enda kanelbulle att smaska på! Tycker det är lite dålig stil av momma faktiskt att inte ens erbjuda sig att baka några. Här kommer man med blommor till hennes helt utan anledning en fredagkväll då man egentligen inte har tid, och inte ens en bulle kan hon bju' på! Haha ;) Nej jag skojar så klart. Hon var värd varenda liten blommiblommis. Fina mormor <3

Men ja, åter till the topic. Jag har ingen kanelbulle. Vad ska jag göra? Ska jag äta en "knäckemacka" (spisbröd)? Det känns ju inte riktigt fint det faktiskt. MEN, på kanelbullens dag händer det ju faktiskt inte bara att folk äter kanelbullar, utan vissa fyller ju minsann år också. Och eftersom jag vet att Emmeli stundvis brukar vara inne och läsa här, så kan jag passa på att slå rekordet i gratulationer och skriva grattis här med! Så, GRATTIS EMPA 20 år! :D Hm.. Nästa år får jag väl skicka ett sånt där flygplan över Piteå som har ett budskap flygande bakom sig ;)

Jaja, nu får det vara slutbabblat för min del. För den här gången säg! Jag ska fortsätta dricka av min proviva och kanske.. Kanske titta på vänner? JA! Vänner får det bli. Klockan halv fem ska jag åka in för att jobba tre timmar, haha, sanslöööst. Så på återseende!


Sanslöööst

Haha, jag måste vara sjuk i huvet. Sjuk. I. huvet. Vid sju i kväll gick jag och la mig för att vila lite, kände att det behövdes efter gårdagen (trots att jag och Emma fasen sov hela jäkla dagen i dag). En liiiten, liten powernap tyckte jag att jag förtjänade. Mm. Den powernapen varade i ta mig fan 2½ timmar! Haha, herregud. Vaknade alltså halv tio, bra Sofie! Ska bli roligt att se när jag somnar i kväll/natt.

Men ah, vem fasen bryr sig! En annan har ju sovmorgon till 17:00 i morgon! Hahaha.

Hade i alla fall en riktigt bra kväll igår måste jag säga. Den var lite stressig till en början kanske, och jag tror alla tre trodde att kvällen skulle suga för att alla ar på så dåligt humör, haha. Men så fort jag och Cicco anlände i Lundeland släppte allt och det blev så jämarns roligt! Vi åt kinamat och fixade i ordning oss. Sedan lyssnade vi på Gubben i lådan, gubben i lådan och gubben i lådan. Undrar jag hur många gånger vi lyssnade på den låten egentligen? Galet jävla bra i alla fall. Emma har bästa musiksmaken!

Efter ett tag drog vi till bruket, där jag träffade på min kusin! Helt oväntat liksom. Lillkimmen då, förstår inte vad han har på fester att göra. Han är ju typ... 12? ;) Haha. Nä men där var vi ett litet tag innan vi drog till Joels och Muggens födelsedagskalas! Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände där, för vips så var vi på Gladan. Sjuuukt mycket folk där måste jag säga, eller så var det bara jag som tyckte det kanske.

Men det hände i alla fall en otrolig grej med kvällen. Ni vet hur jag skrev en gång om att återuppleva saker? Hur man önskar att man fick chansen, om än bara för en liten stund? Well... Igår fick jag chansen, om än bara för en liten stund. Och inte riktigt så som jag tänkt mig kanske, men det var helt fantastiskt i alla fall. Tack.

Nej, nu ska jag sluta skriva. Adjöss!Tidig dag

Cha cha bloggeen!

Jag gick hem tidigare från jobbet i dag, var så jäääkla slutpumpad. Ont överallt. Så jag åkte dit, gjorde det jag skulle, sedan åkte jag hem vid halv ett. Snälla, fina Cicco ställde upp och tog över brödet efter mig. Det var otroligt väldbehövligt kan jag säga. Så nu har jag fått vila mig lite. Ätit en sallad och ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig klar för Idol :)

I morgon, mina vänner, i morgon ska jag partaja! Ja, det ska jag. Eller först ska jag jobba, såklart! Från åtta till kvart över sex. Men jag tror inte det kommer göra så himla mycket faktiskt, inte när jag vet vad som väntar på kvällen. Fast den är lite oviss ännu, haha. Men det ordnar sig säkert det där med :) Tror vi kommer få en kalaskväll i alla fall.

Nä men ja, var väl inte så mycket mer jag hade på hjärtat för tillfället faktiskt. Ska ta och göra mig redo för dusch osv. Hoppas alla andra får en trevlig fredagkväll :)

PUSS!

Ps. Jag har målat naglarna svarta. Nu är jag så hardcore som man bara kan bli! Ds.


RSS 2.0