Söndagsväder

Finns det något som heter så? Jag känner i alla fall att det är riktigt söndagsväder idag, fråga mig inte varför. Har känt det hela dagen, från det att jag vaknade. Dock fick de fina orden i mitt öra mig att verkligen vakna på rätt sida så jag känner att jag haft en riktigt bra söndag!

Just nu sitter jag i Bjärtrå och har ganska nyss skjutsat Chrille till Nyland. Han har match i kväll och vi ska dit och titta, kul! Sista hemmamatchen för säsongen och sådär. Får väl hoppas för lillgubbens skull att han får göra nåt litet mål i alla fall. Men det lär ju inte hända om jag är där och tittar, haha.

Jag har i alla fall bestämt mig för att byta mobiltelefon nu. Eller jag ska se om man kan göra så. Är inte alls nöjd med min wildfire, annat än att den är skitsnygg. Så jag ska gå in på Expert i morgon och fråga om jag kan få lämna tillbaka wildfiren och betala mellanskillnaden till en desire som både Danny och Emlan har. Det blir nog bra det :) 1500:- mer, men det kan det definitivt vara värt.

Jajaja, nu tyckte jag det plingade till i mobilen så ska gå och kika. Adiós!


Superduperdag

Vilken toppendag jag har haft! Började med att vakna bredvid världens finaste man. Sedan klev vi upp och gjorde oss i ordning för kalas hos min kusin. Och jag märkte vad jag har saknat dem! Har inte träffat dem, alltså på riktigt, på hur länge som helst och det var superkul. De fick träffa Chrille med och det var skitkul.

Sedan åkte vi och hämtade upp Ann-Katrin och hon fick öppna sina presenter i bilen. En rosa vas och två jättefina ljuslyktor som hennes son valt ut. Hon verkade bli jätteglad och det var ju skönt för oss, haha. Sedan delade hon och jag på en flaska vin och åt jättegod mat. Chrille åt någon jäkla köttbit (hehe, högoddsare) och vi brudar åt kycklingen med dragonsås. Skitgott! Plus att mannen fick dricka cola eftersom han har match i morgon, haha, bara det gjorde min dag och kväll lite trevligare! ;) :D

Nu verkar jag och Chrille vara lite sura på varandra men jag är lite osäker på varför, haha ;) Ska strax gå och lirka med honom men han måste få spela lite tv-spel först så han lugnar ner sig. Lilla hjärtat, vad skulle jag göra utan den otroliga människan? Så olik alla andra jag träffat. Så full av energi och egna åsikter. Som min dröm i en liten ask. Tror inte någon någonsin kommer kunna förstå, eller vilja försöka förstå. Men jag känner mig fulländad. Så känns det. Det vet han. Och det känns så fantastiskt så det inte går att beskriva.

Jag är 20 år och känner att jag inte saknar någonting i princip. Otrolig känsla.

 

Är helt sjukt nöjd med dagen och kvällen i alla fall och nu ska jag ta var på den här stunden och bara njuta. Sedan ska jag smöra för min egna lilla butter och se till att han är glad och fin lagomt tills vi går och lägger oss. Kanske vi har något gott hemma så jag kan bjuda honom på något. Vägen till en mans hjärta går ju genom magen, det kanske ni har hört. Ja, jag ger det åtminstone ett försök! ;)

 

Hoppas alla har en grym kväll och helg. Kjamis!


You know me, I know you.


Amazing stranger


Myskväll

I kväll är jag helt ensam här på bruket. Vet inte riktigt var Johannes håller hus, om han jobbar eller bara är någon annanstans. Men Chrille är i alla fall i Nälden och spelar hockey. Han är så duktig så. Kommer hem i natt någon gång runt två, tror jag skulle åka och hämta honom vid bussen men han var inte säker. Är så orolig att jag ska bli stoppad av polisen bara, då jag tappat bort mitt körkort och inte har något annat leg med mig. Some scary shit!

I dag jobbade jag mellan nio och två, fick jobba över en timme men det gjorde absolut ingenting. Sedan hängde jag på Konsum till typ, halv fyra tror jag! Sjukt länge. Handlade för sjuuukt mycket pengar gjorde jag med. Fattar inte ens vad jag köpte som kostade så mycket. Glömde köpa kött åt Chrille med. Tur han får se det här så han hinner lugna ner sig innan han kommer hem ;)

Sedan jag kom hem har jag hunnit med att städa undan i lägenheten och gjort det fint, sedan beställde jag mat på Kina och den blev som vanligt typ en timme sen. Perfekt. Hungrig som en jävla varg var jag, men innan jag fick maten hann jag bli så hungrig att det gick över, så nu står massvis med kinamat i kylen och väntar på min hungriga varg som kommer hem i natt. Jag hoppas i alla fall att han är hungrig. Och sugen på kina, haha.

Men ja, nu ska jag slå på lite skön musik här, tända massvis med ljus och sedan kryper jag upp i soffan och läser. Ska bli jäkligt mysigt faktiskt, lite alonetime sådär. Nog för att jag hatar att vara ifrån Christoffer, men jag kan inte sticka under stol med att jag faktiskt tycker det är rätt okej att vara ensam i bland. Men inte mer än rätt okej.


I consider myself lucky that's a big deal.

It's too big,
it's too wide,
it's too strong,
it won't fit,
it's too much,
it's too tough.


He talks like this 'cause he can back it up.
He got a big ego. Such a huge ego.


I love his big ego.

Bloggaptit

Ganska kul ändå, att iaktta mig i mina bloggrytmer. Det kan gå dagar innan jag bloggar, men så fort jag skrivit första inlägget efter en liten torka så börjar det krypa i fingrarna på mig och jag vill skriva meeera. Nu föll det sig så lägligt så Christoffer åkte på träning och jag blev ensam. Och vad innebär det? Sofiestattin.blogg.se.

På tal om aptit så har vi förresten ätit så sjukt god mat här i kväll. Chrille fixade köttet (som jag tror måste varit sänt from up above) och jag stod för salladen och såsen. Sååå sjukt gott! Och jag fick mina bitar precis efter mina egna önskemål, fick till och med välja bitar!! Det ni. Ni ska få se en bild på Chrilles (notera att det är hans) portion här. Sjukt bröööö.


Men nu är jag som sagt själv och ska diska bort lite här innan jag kryper upp i soffan och läser lite. Eller justja, fan också. Lovade ju att gå ner på Konsum... Drygt. Jag är som alltid livrädd för att bli dödad. Men jag får helt enkelt hålla tummarna för att så inte blir fallet just i kväll. Då ska jag i alla fall köpa kinder maxi!! SEDAN krypa upp i soffan och läsa. Läsa, läsa, läsa. Ammisen inspirerade mig igår minsann, gillas.

ADJÖ mina söta små älsklingsknoppar!


Edit: Ändrade planer, vi drar tydligen på hockey i stället. WOHOOU!

Dååålig tjej

Fasen också vad dålig jag har varit på att uppdatera här. Och jag HAR verkligen ingen ursäkt heller. Har bara inte kommit mig för det. Men nu har min pojkvän gnällt i två dagar så jag får väl försöka ta tag i det här då.

Bowlingkvällen var verkligen hur bra som helst. Hade så himla roligt med Ciccan och alla mina "kollegor", haha. Det ordet är sannerligen inget ord jag egentligen skulle använda för att beskriva dem. Men kul var det i alla fall. Bowlingen blev dock rätt tuff för mig och Cicco som var ensamma på en bana, haha, rena träningspasset för fan. Så vi gav upp efter tre serier och gick till baren där Snorfeeeen väntade! Hon blandade oss några godingar och sedan var det dags för mat. Och den var verkligen lika god som sist, om inte till och med godare för jag var hungrigare den här gången!

Så småningom hamnade vi hemma i Bjärtrå i alla fall, jag, Chrille, mamma och pappa. Och jag skojar inte när jag säger att vi satt vakna till fyra på morgonen! Hahaha, eller ja, mamma i alla fall. Pappa kastade in handduken en stund tidigare. Men det var riktigt mysigt det med, dans och sång och lite sånt. Myspys!

Sedan dess har jag faktiskt mest bara hunnit med att jobba, har jobbat tre kvällar nu den här veckan och i dag är jag ledig. Sanslöst skönt! I morgon jobbar jag bara fyra timmar sedan har jag helg.

Och den här helgen bjuder på massvis av härligheter minsann. På lördag ska vi på kalas hos min kusin som fyller 30 (hallå?! ALLA mina kusiner är för fan över 30 nu typ, haha), och sedan på kvällen blir det Hornö med Chrilles mamsi. Har verkligen saknat henne faktiskt! Saknar hennes flamserier och surrande. Och så blir det nog hockey på söndag om allt går som planerat. Kanonhelg!

Jaja, nu blev det hemskt, hemskt mycket text här. Vet inte alls hur Christoffer Larsson hade tänkt att han skulle orka sig igenom allt det här. Men jag säger helt enkelt att han får skylla sig själv, som tjatade. DU FÅR SKYLLA DIG SJÄLV, saja! Pusspuss, min fina skatt. <3


Ammis, jag saknar dig.


Bowlingnight

Nej gud, har ingen blogginspiration över huvud taget nu. Har skrivit och suddat och skrivit och suddat så många gånger att jag blir helt tokig snart. Så jag kikar bara in och säger:

Jag hade skitjävla kul igår med tjejerna.
Tyvärr tappade jag bort mitt #¤/&(@¤#%¤ körkort.
I dag mår jag helt klart INTE som jag förtjänar.
I kväll ska jag bowla med mina arbetskamrater.
Förfest i fikarummet, haha, lodisarna.
Sedan kommer Christoffer Larsson och hämtar mig och mamma med golfen och då åker vi till Bjärtrå och sover där. Mysigt. Mitt fina, fina hjärta. Han gör mig så sjukt glad, det ska ni veta. Så sjukt, sjukt glad.

På återseende!


It's black, it's white, it's tough for you to get by.



Don't tell me you agree with me,
when I saw you kicking dirt in my eyes.


Liten, liten paus tydligen

Åh, jag är så glad! Och det är ju ett faktum, som jag upptäckt genom den här bloggen, att när jag blir riktigt glad så slutar jag skriva. Eller slutar, gör jag väl faktiskt inte. Men det känns inte som prio ett liksom, som jag många gånger kan känna annars. Att jag behöver skriva. Skriva, skriva, skriva av mig allt.

Jag hade i alla fall världens bästa alla hjärtans dag. Finaste killen hade fixat finaste kvällen. Han hade först och främst städat heeela lägenheten. Tänt ljus i HELA sovrummet (över 50 ljus fick jag veta), bäddat rent och fixat en stor jättefin, röd ros som nu hänger ovanför min sida av sängen. Och en supersöt nalle hade han införskaffat. Plus att han hade köpt choklad. Ja, nej. Hade aldrig kunnat önska mig mer. Var så lyckligt rosafluffig i hjärnan när jag gick och la mig så det är inte sant.

Men ah! Nog med dravel :) Har inte fått tag i någon mobil ännu, så klart! GAAAHHHH, blir fan galen. Skulle inkomma i mitten på veckan, hade inte kommit igår, och idag hade den "kommit bort" så den ska vara framme i morgon bitti. Är den inte det då jävlar. Kommer jag skicka dit Chrille för jag vågar inte vara elak och otrevlig, haha.

Så nu i kväll ska jag sätta i mitt kort i en telefon som ligger här och skräpar, så jag i alla fall har NÅGONTING i morgon när jag åker till Sundsvall. Ska ju dit med Sofi och Malin (ja, till Magda alltså), för att fira Björnunga och Fällströms (även om ena halvan av Fällan saknas). Ska bli så sjukt kul! Var riktigt längesen vi festade bara vi tjejer nu. Vi får se om Magda lyckats ta reda på vad Sundsvall har att erbjuda bara, annars blir det väl att vi drar runt på stan hela natten som ett gäng idioootas.

Men gud, vad mycket jag skriver. Ska säga hejdå jag. Hejdå.


You don't know my story


Ny mobil

DET kan jag ju faktiskt berätta! Har suttit här och diskuterat nu med storebror angående vad för mobil jag ska köpa och jag har nog bestämt mig nu. Så på tisdag ska jag gå in på Expert här i Kramfors och höra om de har en röd HTC Wildfire. Har de inte det så tänker jag beställa en från internet för det var "fri frakt till butik". Bra va?! Så jag blir inte utan mobil SÅ himla länge. Ska nog kunna överleva. Om vi har tur ;)

På tal om Danny B så är jag så himla sugen på att berätta för honom om min nya tatueringsidé. Men jag känner på mig att han kommer att misstycka och avråda och hela baletten så jag skiter i det. Han får se den när den är klar helt enkelt. Wöhööö!

Men nu ska jag snart åka tillbaks till Kramfors. Hörde att matchens lirare lämnat Härnösand nu nämligen så det passar sig ju bra att bege sig nu då kanske.


SNYGG!



Inte så kul i Bjärtrå heller

Skostorlek: 36

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Omtänksam, kärleksfull och roligast i stan.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Envis, känslosam och sanslöst kort stubin.

Vad är du rädd för: Spindlar, krokodiler, mörker och ensamhet.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Oj, pass.

Har du körkort och egen bil: Körkort, Chrilles bil ;)

När grät du senast: Hm.. Det var för några veckor sedan.

När skrattade du senast: Alldeles nyss :D

Vem åkte du bil med sist: Sist jag åkte bil MED någon var väl igår med C.

Vem åt du mat med sist: Min familj.

Vem sov du hos sist: #55!

Vem sov hos dig sist: Samma där, C. Larsson.

Vad var du rädd för när du var liten: Jag var på riktigt rädd för "gubben under sängen", klyschigt och bra. Och så var jag rädd för att bli blind i sömnen, hade sett på Lilla huset på prärien.

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Delfinskötare och/eller frisör.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Aldrig.

Värsta smärtan du råkat ut för: Måste nog säga heartbreak där.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina finaste Vänner.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Ungefär samma som orsakat mig den värsta smärtan.

Har du någonsin sportat: Ja, har några fotbollssäsonger på nacken.

Någon du ser upp till: Alex Schulman och Fredrik Wikingsson.

Vad finns alltid i din handväska: För mycket krafs! Parfymer och skit som man ALDRIG använder på stan.

Har du varit utomlands någon gång: Tre gånger.

Vilken plats var finast: Gran Canaria. <3

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Ja.

Snusat: Japp.

Druckit: N... Japp.

Har du piercing eller tatuering: Tatuering

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Utseendemässigt har jag inga särskilda drag. Men framförallt ska han vara sig själv och kunna bjuda på sig. Det är viktigt. Och humor. Viktigt.

Finaste komplimang du fått: Jag vet faktiskt inte. Komplimanger har en tendens att inte riktigt sätta sig hos mig.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Det verkar som det.

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Riktigt ordentligt. Ja.

Har du någonsin gjort något kriminellt: Nej.

Har du snattat: Nää, mamma dödar mig ju!

Storstad eller landet: Storstad tror jag.

Hamburgare eller pizza: Pizza.

Kött eller fisk: Kött!

Hund eller katt: Hund!

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet, enkelt.

McDonalds eller MAX: Max, de har chilicheese.

Vin eller Öl: Vin.

Sport eller nyheter: Nyheter.

Hockey eller fotboll: Hockey (att titta på, hehe).

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Har nog ingen betydelse. Men för husfridens skull säger jag ljushåriga ;)

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: Vår.

Flyg eller tåg: Flyg.

Bil eller buss: Bil.


Tråksöndag

Fyyy fasen vad tråkigt jag har just nu! Chrille åkte iväg till Härnösand för typ en timme sedan för att spela match och sedan dess har jag typ suttit här. Ont i rumpen har jag också eftersom jag suttit på samma sätt så länge. Och ont i ryggen. Hjälp, det börjar närma sig slutet.

Men ja, helgen har i alla fall varit hur bra som helst. Har haft så himla kul med lillasyster och Maggie och igår var jag bara här hemma och myste med lillen. Vi såg på en rätt bra film som hette It's kind of a funny story. Sedan gick vi och la oss rätt tidigt, eller tidigt för att vara oss i alla fall.

Enda grejen som kanske inte är sådär superkul med denna helg är att min MOBIL HAR PAJAT!!!!! Jag kan inte få igång den. Alltså ja, nog för att jag gått runt och funderat på att köpa en ny mobil ett bra tag nu, men jag hade ju inte förväntat mig att jag liksom skulle bli helt utan ett tag. Men vi får se. Chrille sa att han har någon som ligger och skräpar här så vi får se om jag lånar den. FÅR SE SAJA!!!!

Nu ska jag i alla fall springa och hämta bilen (som världens bästa var snäll och lämnade här så jag kunde låna den) och åka på Dollar för att köpa en balja (haha, ja en balja), och sedan susar jag nog hem till Bjärtrå och äter middag med familjen. Måste lämna lägenhetsnyckeln till Daniel och sådär. Och surra med honom om mobiler. Ja, det blir bra det! Adjöken med er :)


Hahaha, passa dig C.


You actually stood up for something


God morgon!

Jösseees vad kallt det är ute! Nästan minus 20 nu igen, fyyyy fasen. Inte alls kul. Men så är det ju i Sverige, man ska aldrig hoppas på för mycket när det gäller vår i februari, eehehe.. Kul jag är!

Jag har i alla fall nästan nyss klivit upp, tänkte eventuellt göra lite frukost men jag mår lite illa. Morning sickness kanske? Huhu, åh nä. Så kul ska vi inte ha! Men sedan är det dags för mig att börja göra mig i ordning. För sedan ska jag åka och göra lite ärenden på staden innan jag beger mig mot Lugnvik och plockar upp finaste lilla människan som finns.

I kväll ska vi tydligen se Håkan Hellström, hon och jag! Och Magda ska hänga med nu också, så himla roligt. Tror det kommer bli en riktig toppenkväll faktiskt. Nu är ju inte jag något RIKTIGT Håkan-fan, det ska jag säga, finns några låtar sådär som jag tycker är bra. Men jag ställer liksom upp som moraliskt (eller helt enkelt myndigt) stöd åt lillasyster som verkar älska honom mer än livet självt.

Ja men näe, hörni! Ska ta och börja fixa lite här nu jag.
Hoppas alla får en bra dag och helg, det ska jag ha!



Och förresten så kommer jag nog sakna ihjäl mig. Det tror jag absolut. Puss.

Hemma på Kontorsvägen

Efter många om och men landade jag till slut på bruket ändå. Fastnade i Härnösand eftersom min buss var försenad typ fem minuter och busschauffören (som f.ö. inte var i trevligaste laget) absolut inte ansvarade för att vi skulle komma till Kramfors. Jag skulle alltså få vänta från kvart över fem till tio över sju, kul i det här vädret!! Men som tur var så var världens bästa C snäll och kom och hämtade mig med golfen (puss). Som belöning fick han en burgare från Frasses, bra deal! (Försöker tänka bort att jag kastade typ 40 spänn i sjön på bussbiljetten)

Men ja, jag tänkte egentligen mest bara tala om att jag överlevde bussresan från Sundsvall och att jag nu är i tryggt förvar. Nu ska jag se på Trassel med grabbarna, ser fram emot filmen. Har hört att den ska vara bra. Tror inte Chrille är lika taggad dock, men nu får han igen för sina jäkla Bond-kvällar. Skrattar bäst som skrattar sist!


Can we survive it out there? Can we make it somehow?



And so we talked all night about the rest of our lives.
Where we're gonna be when we turn 25.
I keep thinking times will never change,
keep on thinking things will always be the same.


As we go on, we remember,
all the times we had together.
And as our lives change, from whatever,
we will still be friends forever.

Crazy things

C <3.


Tisdag

Sitter här i all min ensamhet och känner mig lite deprimerad. Haha, eller nej det gör jag faktiskt inte egentligen. Men jag hade velat åka på hockey i kväll, och jag har ingen att åka med och Chrille tog bilen så jag blir kvar här på bruket. Som tur är så har jag ju faktiskt sysselsättning i form av Vänner nu på femman och sedan läsning. Kanske att en och annan chiliostkrok slinker ner såhär på tisdagskvällen också men det får tiden utvisa. Känner mig fortfarande mätt efter middagen (min snygging är vääärldens bästa på att fixa kött (och kyckling som vi åt idag), men säg inte att jag sagt det.)

I morgon blir det jobb mellan nio och ett och sedan tar jag bussen till Sundsvall och hälsar på ena halvan av min bästa vän. Magda är ensam hemma hela helgen så i morgon blir det tjejmys för hela slanten, längtar!

Jaja, nu börjar Vänner, så vi hörs!


Allt för min syster

Lånade en bok av Amanda någon gång för ett bra tag sen, som jag inte kommit mig för att börja läsa förrän nu för bara någon vecka sedan. Det är en bok om en flicka som föds som ett "designerbarn", totalt genetisk matchad med sin storasyster som lider av en otroligt svår typ av leukemi, i syfte att kunna donera viktiga organ till henne. Och nu stämmer hon sina föräldrar för att försöka få rätten till sin egen kropp. Ni känner säkert igen att den kommit ut som film, med Cameron Dias om jag inte minns helt fel.

Men Ammis sa absolut åt mig att jag borde läsa boken i stället för att se filmen, och gud vad glad jag är att jag gjorde det. Vilken fantastisk bok! Så mycket djup och så mycket sorg, men samtidigt så mycket glädje och kärlek. Jag hade inte långt till tårarna många gånger. Men det var verkligen en sådan bok som man inte vill lägga ifrån sig, och som man i slutet försöker läsa extra sakta för att man inte vill att den ska ta slut. Suger in varje ord som om det hängde på livet. En riktig upplevelse som ger en perspektiv på livet.

Men nu är den slut i alla fall, så nu börjar jag om med en annan. Marian Keyes tror jag det får bli.


I would go through all this pain,


take a bullet straight through my brain.


You know what?


Äntligen fredag

Eller ja, äntligen och äntligen. Känns ju som att jag är ledig mest hela tiden numera och då är det knappast så att man kan pusta ut när fredagen äntligen kommer, och att jag börjar åtta i morgon bitti gör det ju ännu mer osannolikt att jag skulle sett fram emot den. Men det är ju ändå något visst liksom :)

I dag var jag till tandläkaren vid tio, inte ett enda hål hade jag. Stolt! Och hon berömde mig för mina fiiiina tänder, som hon tyckte var så fiiina efter tandställningen. JUST det, surgubbe i Sundsvall. Det är såna kommentarer jag vill få! Och det är därför jag inte vill åka och träffa dig. Vill inte höra ditt gnäll. Och så är det med det. Sedan gick jag hem hit och läste lite tills Chrille kom hem från gymmet och då satte storstädningen igång. Så nu är här riktigt rent och fint :) Känns jätteskönt inför helgen.

På tal om helgen så känner jag att den kommer bli superbra. Först jobb mellan åtta och fyra, men det går bra för Cicco kommer vid elva och sedan är ju Johanna och massa andra roliga prickar där hela dagen. Tycker bra om dessa lördagar jag! Och sedan har jag varit lite nere för att jag inte hade någon att åka på Chrilles match med i morgon, men nu har Magda erbjudit sig. Jag kommer visserligen missa första perioden men bättre än inget. Är lite orolig att lillplutten ska bli ihjälslagen i morgon nämligen. Så då måste jag vara där och övervaka!

Oj, herregud vad jag skriver. Tror jag ska ta och runda av här nu. Golfen blev hemma ikväll så jag tror jag ska låna (knycka) den och åka ner på affären och handla lite godsaker innan jag parkerar mig i soffan med en bok. JA! Gud, vad härligt. Då åker jag nu då. På återseende!


<3


Nostalgitripp?

Ja, nu ska jag bege mig med mina föräldrar till Lugnviks hockeyhall för att titta på när min man spelar hockey. Alltså, jag ska säga att jag ärligt talat gruvas lite. Kommer inte ihåg när jag var där sist, men jag kommer definitivt ihåg att det är asjävlakallt där! Om det är kallt ute dvs. Och det tycker jag att det är nu. Så ja, vi får se hur många perioder vi står ut ;)

Idag är det onsdag och jag hade ett superskönt arbetspass mellan 9 och 13, sedan gick jag och solade (jäääävlar i min lilla låda vad jag trodde jag skulle dö) och sedan traskade jag hem till bruket. Nu sitter jag i Bjärtrå och har just tagit en dusch. Vi ska väl åka när som helst tänker jag.

Jaja, det här blev ju jordens mest onödiga inlägg kanske. Så hejdå!


Tankar

När jag sitter såhär för mig själv en kväll så blir det ofta att jag tänker en väldig massa. Både på mig själv och på andra. Jag kände nu att jag vill sätta vissa tankar på pränt, för att på något sätt få saker och ting lite klarare för mig själv tror jag. Om jag publicerar eller inte visar sig.

Det ter sig mycket märkligt för mig hur vissa människor fungerar, hur man liksom har svårt för att unna andra glädje. Jag ska vara ärlig och säga att jag själv kan räkna mig till en av dessa människor många gånger, och jag skäms alltid lika mycket. Särskilt då jag sällan förstår vad det handlar om.

Jag har förstått att den nyliga förändringen i mitt liv sticker riktigt mycket i ögonen på vissa, men då allra mest på dem som det faktiskt inte rör. Och jag frågar mig varför? Varför kan man inte bara acceptera att jag är glad nu, och låt det vara så. Så länge jag sköter mitt på ett snyggt sätt så behöver man väl inte gräva i det?

Det är ofta sådär, har jag märkt. Att när någon annan blir glad, då ska man vara där och hitta fel. Man ska hitta snedtramp och försöka sätta sig över. Visa sig bättre. Men vad mynnar det egentligen i? Oftast så framstår man ju faktiskt mest bara som missunnsam. Och jag tror inte att det är så det egentligen är. Vet till viss mån, genom egen erfarenhet. Men jag tycker det är synd. Att det ska visa sig på ett så fult sätt.


Day off

Hallå där alla glada! Jag är lite, lite less på mig själv i dag. Tog nämligen en lite för lång sovmorgon, eller den borde egentligen kallas sovdag. Klev väl upp för kanske.. Ja, en timme sedan? Och nu har jag nyss borstat tänderna och klätt på mig. Min kille har redan hunnit med att träna och är nu och besiktar bilen. Jag borde skämmas. Men det är ju sååå skönt att sova!

Dessutom kände jag att jag sovit rätt oroligt i natt. Jag och Chrille kom nämligen på idén igår kväll (fråga mig INTE varför) att se Paranormal activity 2. Alltså, jag vet att det finns många som tycker att de där filmerna suger, men jag är verkligen rädd för sånt där. Och den här filmen var fan värre än den första! Huhu, inte blev det bättre när Chrille somnade någon gång halvvägs in i filmen heller. Usch. Livrädd Sof.

Men men, i dag ska jag nog inte göra nånting särskilt tror jag. Vi ska åka och handla när Chrille kommer hem från besiktningen om jag förstod saken rätt, sedan äta fläskfilé (JA, på en tisdag!! :D:D) och sedan ska väl han iväg på nån träning så jag blir själv. Men det ska säkert gå bra!

Nu ska jag gå och kika vad som fattas i kylskåpet så det är klart sedan. Adiós!


RSS 2.0