Dagen före dagen D


Hej hej, hallå dagboken. Jag har just suttit och funderat på varför i hela fridens dagar inte tidningen ringer till lilla mig. Jag ska ju vara med i morgon, men förmodligen lär det inte bli så, eftersom de inte ringt och intervjuat mig. Lite besviken blir jag allt för jag tyckte det var så roligt att svara på de där frågorna, och så blir det bara pannkaka av allt. Men men, de kanske ringer senare, annars kan ni ju faktiskt hålla utkik i tidningen i morgon ändå (a)

Min dag har sett ut som följande:
08:30 - Fysik, där vi fick leka med en superlång fjäder för att kolla vågor, spännande va?
Sedan hål i två timmar, vilket jag spenderade med Pira och Mimmi för att skriva en naturkunskapslabbrapport, långt ord det där. Det gick inget vidare, men till slut hade vi i alla fall lyckats knåpa ihop någon slags rapport och då hade jag hela fem minuter på mig för att äta lunch, haha, tack ska du ha PETER!
11:40 - Historia, kom nästan lite för sent. Men det var bara nästan :) Där satt jag och Emmeli och flamsade på som vanligt, och vår lärare hann med att säga "så att säga" 36 gånger under dagens lektion. Väldigt duktig är hon. Vi har börjat med att dra ett streck för varje gång hon säger det nu, på lektionen i fredags sa hon det bara 21 gånger, men vi kände faktiskt att i dag skulle vara "en bra dag, så att säga".
Därefter hade jag åter igen hål i en timme och 25 minuter, detta hålet spenderade jag med Lina mestadels, gick även en liten sväng på konsum och köpte en chiquita fruktsmoothie, och den satt fint minsann. Och så träffade jag älsklingsJonas!
Och så slutligen, klockan 14:20, var det psykologi som stod på schemat, helt okej lektion. Jag gillar ändå psykologin, som jag sagt tidigare är det rätt soft och det mesta känns ganska logiskt, ganska lätt att hänga med osv. Gud, jag skulle verkligen ha stannat på SP, haha.
Hur som helst, vi fick sluta tio minuter tidigare från psykologin, dvs 15:30 (ja, vi slutar 15:40 i vanliga fall, huuu), men då hoppade i alla fall jag och Emmeli på bussen. Och sedan kom jag hem, satte mig här, fick sedan lite mat i magen och nu sitter jag här igen.
Så, en liten slutsats angående mina häärliga måndagar, alltså: Jag börjar 08:30, och slutar 15:40, för att ha tre lektioner. GUUD vad jag verkligen hatar mina måndagar!

Just nu håller jag i alla fall på att ta hem två filmer, mys! Tänker verkligen inte göra något annat än att titta på film i kväll, jag orkar inte! Jag står inte ut med allt skolarbete vi har nu. Tror inte att någon riktigt kan förstå hur less jag är. Och ibland känns det som att jag låter det gå ut över vissa av mina klasskamrater, men det är inte min mening. Känns bara som att allt som kan gå fel, går fel för mig, och det gör mig helt slutkörd vissa stunder.

Men ja, nu suddar vi bort de sura minerna! Jag fyller trots allt år i morgon, och jag blir dessutom hela arton år, inte fy skam ;) Inte för att jag kommer känna mig särskilt mycket äldre, men det är ju själva grejen liksom, eller?

Oj, nu har jag skrivit alldeles för mycket, men det var skönt att få riva av litegrann.

Hejdå, kanske skriver efter filmerna eller så. PUSS!
Sofie.

Kommentarer
Postat av: Poffis

Du vet att det var SP06 som började dra streck för antalet så att säga? För övrigt slutade vi med det under den tiden vi fortfarande hette SP1 också :) Det kanske du hade vetat om du hade stannat!

2008-10-07 @ 21:11:00
URL: http://ztefan.blogspot.com
Postat av: Lina

Öhmhöö, du kanske borde nämna vem som vann "Så att säga"-gissar-tävlingen på 37 ggr? ;) 8)

2008-10-09 @ 21:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0