Raise your voice


Tittade alldeles nyss på en film som Ammis tipsade mig om, Raise your voice hette den, med Hilary Duff. Gillar egentligen inte henne, men den var sååå fin. Gud vad jag grinade, haha. Blödig som jag är så klarar jag inte av sånt där riktigt. Jag tänker mig om det varit min egen bror osv, jag hade gått under. Hur som helst så älskar jag lyckliga slut, så den här filmen var kanonbra i mina ögon. Se den, ni som gillar romantiska typ dramakomedier, som jaaag.



Jaja, nu tänkte jag i alla fall snart gå och knyta mig. Känner att jag kan behöva det efter gårdagen. Haha, jag och Elin låg och tittade på Pocahontas till klockan tre på natten/morgonen. Jag hade inte sett den filmen på typ 6-7 år, och för 6-7 år sedan brukade den gå varm i videon här hemma, så det var ett väldigt kärt återseende ;) Och som vi skrattade alltså! Haha, ja huga.

Jo just det, skickade ju iväg den där sablarns projektplanen innan jag startade filmen också. Kändes skönt faktiskt. Bortsett från att jag hade gjort värsta missen för att jag glömde läsa igenom den innan jag skickade. Men det är tur att jag känner Catrine, då ska det nog inte bli några problem.

Men ja, godnatt då allesammans, och glöm inte att jag fyller år om knappt 25 timmar :D
PUSS OCH KRAM, vi syntes verkligen inte på k-lan!
Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0