Trött, trött, trött

Är så otroligt trött så jag skulle kunna somna på fläcken om jag satte mig och blundade nu. Men så roligt ska vi inte ha. Inte än i alla fall, tänkte steka på lite köttbullar och sådär först :)

Idag har jag varit med mina tjädrar igen. Jag är fortfarande på praktiken och tar igen dagar från då jag var sjuk. Jag har bara i morgon kvar nu sedan är jag klar. Helt ärligt tycker jag att dessa två dagar är lite onödiga, kan rent spontant känna att jag skulle behövt dem till skolan i stället (missade ju bl.a. en träff med studiegruppen i dag på grund av detta), men jag ska inte klaga. Jag får ju vara med barnen i alla fall :)

Nu har Christer åkt hem och det tog emot att säga hejdå. Jag är riktigt usel på det för att vara ärlig, så jag gav honom en kram sedan gick jag in och satte mig i bilen igen. Haha, jag kan inte det här med att älta och sånt. Jag gör det som när man drar bort ett plåster! Sedan åkte jag hem till Ickis och råkade spendera natten där. Men det har varit en underbar vecka och helg i alla fall och jag hade otroligt roligt i lördags med allt folk :) Och jag hoppas gullponken våran stannar fler helger.

Nej nu får det vara bra, nu måste jag gå och steka köttbullar innan jag somnar. Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0