Utpumpad

Ja, gisses vilka intensiva dagar jag haft den här veckan! Det gick ju som det gick med uppdateringen men jag har varit alldeles för trött. Men jag har så otroligt roligt på praktiken i alla fall. Jättehärliga och roliga ungar har jag fått lyckan att träffa. Så jag känner att det här kommer bi fem väldigt lärorika veckor. Jag har blivit så välkomnad och allting, trivs som fisken! Dessutom har jag fått en superbra handledare också! Så det här känns verkligen hur bra som helst.

MEN IGÅR! Vet ni vad vi gjorde då? Våran älskade Christer fyllde 23, och vi slog på stort och åkte upp till Östersund och överraskade honom! Bästa Johanna fixade tårta åt oss (en svart katt så klart) och sedan blåste vi raka vägen upp. Bäst av allt var ju att hela Christers familj visste om att vi skulle komma också, alla utom han! Det var så roligt att få träffa alla, och allra helst mamma Siv som varit så positiv till vårat lilla (stora?) påhitt! :D Många skratt hann vi med på vägen och den sista minuten, när vi svängde in på Christers barndomsgata, då jäklar fick vi puls alltså! Haha. Men det var så roligt att träffa honom och att få se hans min. Jag hoppas att han tyckte att det var lika roligt som vi! Frågan är väl hur roligt Erika Nordling hade sista timmen på vägen hem dock, haha. Jag och Caliiiin hade superkul i alla fall ;)

Jaja, nu är det torsdag i alla fall och i morgon är det fredag. Och vad innebär det? FREDAGSKÄNSLAN! Jag har fått jättesköna fredagar då jag bara är på praktiken från 9 till 13. Och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka hem till Bjärtrå då redan, eller om jag ska stanna hemma för mig själv och njuta av ett glas vin (jag vet, jag är vuxen nu) eller två. Kommer förmodligen bestämma mig i morgon :) Mamma sa att hon hade bäddat åt mig i alla fall så det låter ju helt klart lockande att åka hem!

Jaha, nähä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Tror jag ska gå och ta en tomat medans jag väntar på att Biggest Loser Sverige-finalen ska börja. Inte för att jag riktigt bryr mig om vem som vinner utan snarare för att jag tycker det ska bli roligt att se hur alla ser ut :)

Ha det bra! Jag ska försöka återkomma i morgon, men jag kan inte lova något...

<3! Tack för att ni gör mig glad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0