Go'morron, go'morron!

Aaah, vad skönt det var att duscha. Alltså jag förstår inte, blir så jäääkla svettig av att gå bara, haha. Kondition! Det konstiga är att jag har insett att jag går mycket snabbare nu när jag går ensam än då jag hade Christoffer med mig. Jag tog en EXTRA lång väg i dag, bara för att när jag kommit ungefär halvvägs på vanliga turen hade det bara gått typ 20 min. Så jag tog en sväng förbi Kramm och genom parken också, men ändå tog promenaden inte ens 45 minuter sammanlagt. Jag hade räknat med att det skulle tagit åtminstone en timme liksom. Men ja, det är väl bra antar jag!

När jag passerade Kramm fick jag även en liten skymt av min arbetande pojkvän också. Ja, notera att han faktiskt arbetade! Jag tycker att jag (och nästan alla andra han känner med för den delen) alltid lyckas passera precis när han typ står och sopar lite, eller står och skyfflar lite, eller som vissa brukar säga - hänger på spaden. Men i dag såg han minsann lite slitsam ut! Så duktig så, min lilla kille.

Annars just nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska äta till frukost. Blir väl något slags smörgås(ar) som vanligt. Men känns lite tråkigt det med måste jag erkänna. Jag skulle vilja börja göra gröt! Men det är synd att jag inte alls tycker om typ havregrynsgröt. Gillar mest tomtegröten jag! :D Och vet inte om den känns lika nyttig. Hm, det där tål att tänkas på.

Men ja, frukost var det! Sedan ska jag jobba heeela kvällen :) På återseende!


Kommentarer
Postat av: Jessie

2 dl råris (Risenta)

4 dl vatten

1-2 dl mjölk

1 kanelstång

1 tsk vaniljsocker

1 msk smör

Mandlar

Salt



Smält smöret och tillsätt råris och vatten.

Koka upp och låt koka 20 min. Lägg i kanelstång, vaniljsocker och mandel.

Tillsätt mjölken i omgångar och rör om. Koka på medelvärme under lock ca 1 timme. Smaka av med salt.

Servera med kanel, bär och mjölk.



Tänkte om du ville ha en nyttigare variant så funkar den här hur bra som helst.

2011-05-25 @ 20:13:30
URL: http://nattstad.se/itsjessie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0