The switch

Gud vad jag tyckte om filmen jag såg igårkväll. Även om den var himla klyschig och man visste redan från början hur den skulle sluta. Jag tycker om Jennifer Aniston som skådespelerska. En riktig feel good-film om man säger så. Och att pojken i filmen var så jäääkla söt gjorde ju inte saken sämre direkt.





I dag kom jag inte ur sängen förrän klockan var typ halv elva tror jag. Då gav jag mig ut på en liten prommis och sedan kom Mallanbrallan hit och klippte samt färgade mitt hår. Jättefint blev det, även om färgen kanske behöver bättras på lite. Men man kan ju inte vänta sig annat med hårfärg köpt på Konsum säg ;)

Vi har dessutom varit och ätit på Hornö med svärmor i kväll, och jäklar vad gott det var! Ett riktigt bra sätt att fira min och Chrilles sjunde månadsdag på, haha (ammis jag vet vad du tänker). Även om inte Ann-Katrin visste om det förrän vi kom dit. Och nu åkte C iväg och skulle spela lite volleyboll så jag håller på och ladda hem en film. Vilken? Nanny McPhee så klart! Baaarnfilmer i mitt hjärta.

Jaja, det var väl det. Nu ska jag fixa med lite tomater och grejor tills filmen är hemma. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0