Skarpa svängar

Hahaha, alltså vilken kväll det blev. Eller... Två timmar i alla fall, två händelsefulla timmar. Jag är ensam hemma i kväll eftersom min karl är ute och fiskar med några kompisar. Så jag tänkte ha myskväll framför tvn med chips osv. Men helt utan moln på himlen blev jag inte.

Jag stod här i godan ro och lagade mat, då jag märker att tvn stängs av. Går och tittar och märker att allt i hela tvrummet är dött, och så även tvn i sovrummet. Ingen lampa fungerar, förutom lampan i hallen och dessutom fungerar datorn! (den brukar annars dö nästan direkt om den inte får någon ström i sig, haha)

Så jag ringer Chrille som säger "aj då, det var ju inte så bra, då måste du nog byta propp". Vansinnig blir jag ju så klart och lägger nästan på luren i örat på lillgubben. Sitter här och funderar på vad fasen jag ska göra. Ser att proppskåpet är helt annorlunda jämfört med det i Bjärtrå, där jag faktiskt kunde behärska det. Så jag går och lägger mig. Haha, på riktigt.

När jag efter en timme vaknade, och insåg att jag ju faktiskt inte skulle kunna sova mer nu hur mycket jag än ville, skickade jag ett vansinnigt sms till C och frågar hur faan man gör för något måste ju göras! Då har han tydligen så dålig mottagning att han tycker jag ska ringa pappa.

Jag ringde till pappa, fick veta att det var en spak som pekade neråt på "proppskåpet" som jag skulle vicka uppåt. Och vips så hörde jag hur allting började startas i hela lägenheten. Ni vet det där suset när allt går igång.

Så efter att ha gått runt och varit elak i två timmar över det andra, så känner jag mig nu elak över att det var så saataaans jävla simpelt och jag inte visste om det själv. BRA BYTE?! Nja. Men jag ska gå och göra lite dipp nu så går det säkert över så småningom. Åtminstone hoppas jag det.

Hejdå.


Teknikern.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0