Söndag

Vilken typisk söndag jag har, verkligen. Sitter här i världens myskläder med täcket och gör absolut ingenting annat än att sitta här eller läsa. Eller alldeles nyss tittade jag på tv. Jag såg på programmet "Så mycket bättre", och jösses vilket känslosamt program. Jag kände hur jag blev alldeles blödig. Och kan man annat än älska Lasse Berghagen? Nej, det tror jag bestämt inte.

Men i alla fall, vad jag ville få sagt är att jag därmed inte kommer att ha så mycket att skriva i dag. Jag tänker fortsätta precis så som den här dagen har sett ut hittills. I morgon blir det jobb från 13:00 till 19:15, och innan dess ska jag hinna med en liten sväng upp till lillmomma på fika. Mys!

Men på återseende kära vänner :)





















Lilla, fina Ammis med min hårsnodd <3.








KAN JAG FÅ ÅKA UTOMLANDS NÅGON GÅNG!


Förlåt Ammis för att jag bara tar creds för dina gammbilder hela tiden, men ta med mig utomlands då så jag kan få lite nytt och fräscht (och kanske eget?) att lägga ut!!!!!! Görne saja. Bra.

Kommentarer
Postat av: amanda

hihihi. <3

2010-10-24 @ 17:58:43
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

hihihi!

2010-10-24 @ 18:08:14
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Henke (vän till en vän)

Är klasskamrat med någon du känner och hittade hit via facebook. Vill bara säga att jag känner igen mig själv i mycket av det du skriver och hur du skriver det. Du verkar vara en varm person och mottaglig för känslor, precis som jag. Jag gillade hur du beskriver att du har "hjärtat utanför kroppen" - härlig metafor som jag känner igen mig mycket i.



"Så mycket bättre" var härligt och jag kommer fortsätta kolla varje lördag nu.



En gammal räv

2010-10-25 @ 23:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0