Mekonooomen

Vi gör ditt bil-liv enklare! Hehe. Visst är det härligt när en såndär klämkäck reklamslogan sätter sig på hjärnan så att man går runt och nynnar på den hela dagen? Och precis när man lyckats glömma den, så hör man den igen, och så börjar vi om. Damn you, Mekonomen! Jag har inte ens ett bil-liv, hur ska ni kunna göra det enklare?! Det blir då inte enklare av att jag går runt och nynnar på eran låt i alla fall. Det är en sak som är säker.

För övrigt vill jag tillägga, att jag är ytterst emot uttrycket "hehe". Och har varit det i flera år. Det är för att det låter ointelligent, tror jag. Ja, jag tror att det måste vara där skon klämmer. När någon skriver "hehe" (och är seriös, dvs) så tar jag det som att denna person inte är särskilt smart. Helt ologiskt egentligen, men så är det. Så när jag skriver så i min blogg, då är jag alltid ironisk. Alltså alltid, det händer aldrig att jag skriver "hehe" och är seriös med detta så kallade skrattet.

Oj, vad långt det blev, bara för det där lilla. Men i alla fall, totalt händelselös dag. Sov alldeles för länge, och sedan åt jag middag till frukost. I morgon börjar jag inte jobba förrän 17:00 (alltså, HEHE!!!!), så jag har ju en liten sovmorgon om man säger så.

Jag har börjat ta hem Desperate housewives också, saknar verkligen den serien. Och det var så längesedan jag följde den på tv att jag verkligen inte orkar börja igen nu. Men vi får se om jag orkar, för det verkar ta sån hiiimla tid, och då har jag inte ens fått hem dom fyra första avsnitten liksom.

Nä men hörrni, ska nog ta och dricka upp mitt kaffe nu sedan fortsätta göra ingenting, hejdå!

Suger lika mycket som särskrivningar och när folk inte kan hantera "de" och "dem". SKRIV "DOM" I STÄLLET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0