Ströinlägg

Tänkte skriva ett inlägg här nu men ångrade mig. Insåg att jag verkligen inte har något att skriva. Serri? Vad har hänt med mig. Vart har bloggsofen tagit vägen? :( Jag älskar ju att skriva. Men jag tycker inte om att skriva då jag inte har något att skriva om. Nu kanske ni tycker att det här ser ut som något man skriver då man inte har något att skriva om, men jag skriver ju faktiskt om just det, att inte ha något att skriva om. Och då skriver jag väl ändå om något!

Ehm, ja... Kom lite off track där. Men i alla fall, vad jag vill säga är att jag inte längre har "det" för att driva den här bloggen (haha driva, låter som om jag har någon jäkla kändisblogg). Så den kommer att fortsätta se ut som den gjort de senaste två månaderna. Något inlägg då och då, om ingenting alls, som bara inträffar då jag har dööööödstråkigt. Som nu.

Jaja, men då spelar jag väl Sims i stället då tills världens snyggaste kille (min) kommer hem och ger mig en puss.

OCH SÅ VILL JAG GRATTA MINA FAVORITTVILLINGAR SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! MAGDA HAR SAGT ATT HON TÄNKER VÄGRA GÅ PÅ SYSTEMET ÅT MIG MEN JAG SKA NOG TVINGA HENNE. OCH GÖR INTE HON DET SÅ TVINGAR JAG MALIN, SÅDESÅÅÅÅÅ! Hihihihi, puss älsklingar <3

Kommentarer
Postat av: johanna

vet inte varför, men framför mig såg jag dig tälta utanför systemet natten till din 20 års dag..

2010-02-18 @ 13:16:34
URL: http://pinny.blogg.se/
Postat av: Sofie

haha, det är nog inte helt omöjligt johanna ;)

2010-02-18 @ 19:56:03
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0