Back in Bjärtrå

Ja, se på fan, helt plötsligt var vi alltså tillbaka här igen. Hur hände det då? Jo, det ska ni få höra. Anders har gett sig på att ta hem Sims 3 för min skull (och lite för hans också), och det gjorde vi här hemma på min dator. Och sedan när vi kom hem till Hemköp igen så märkte han att vi behövde nåt annat. Alltså ja, jag fattar ingenting så jag tänker inte försöka förklara närmre heller. Han behövde i alla fall komma tillbaka hit för att det går fortare här, så here we are!

Jag fick väärldens sovmorgon i morse minsann. Min pojkvän klev upp redan vid typ halv åtta stackarn, medans jag luuungt sov vidare. Det brukar alltid vara skitjobbigt att ligga kvar själv då han går. I morse var jag dock så trött att jag knappt tror jag hann reflektera över att han försvann. Sedan sov jag ända till typ tolv eller nåt, då baby ringde och sa att han var på väg hem. Och då blev det snabba ryck! Jag ringde till Daniel som precis skulle åka hem till Bjärtrå och då åkte vi med han. En sväng in på Konsum och köpa något att äta och sedan bar det iväg.

Sedan vi kom hem har vi typ tittat på tv bara, och sedan spelade vi Mariokart. Fy fasen vad dålig jag är på det! Anders fortsätter dock säga att jag är så himla duktig, medans jag försöker lista ut vad han är ute efter. Och nu ligger han här bredvid mig i soffan alldeles utslagen stackarn. Men jag tycker han förtjänar det, han verkar ha haft en jobbig dag, lillen.

Jaja, tyvärr så är han alldeles för söt för att jag ska kunna motstå så nu ska jag pussa lite på han. Mamma och pappa kom nyss hem också så jag ska väl surra lite med dem med. Men ha det bra lovers! PUSS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0