Omotiverad

Händer inte så mycket, jag jobbar och sover och läser och sitter här. Var på gladan i lördags vilket var helt okej, men står fast vid att jag är trött på Kramfors uteliv. I förrgår höll jag nästan på att köra på en katt, den token sprang rakt mot bilen. Men jag bromsade i alla fall så jag stod helt still och då sprang missepissen vidare.
    Idag har jag jobbat tolv timmar och känner mig rätt slö i kroppen. Är ledig i morgon men ska ändå in till Kramfors för att uträtta lite ärenden. Blir dock buss för mig då vi inte har någon bil över, kul!
    Nu ska jag lyssna på Michael Jackson eftersom Eddie gjorde mig sjukt sugen på det. Tänkte dessutom läsa lite tror jag, men vi får se. Är inte helt säker. En sak som är säker är i alla fall att jag kommer älska Idol-Eddie i år, det kan ni skriva upp.
    Nej, omotiverat som sagt. Så vi får se hur ofta jag kommer uppdatera nu ett tag framöver. Fast grejen med mig är ju att så fort jag sagt något sånt här brukar jag gå lös som fasen bara någon dag senare ;) Aja, den som lever får se! Hejja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0