Ny design igen?

Haha, vad trött jag blir på mig själv! Nu har jag suttit och och grejat och haft mig med en ny header. Helt i onödan! Jag tänkte ju att jag skulle ha den här designen ett tag nu. Men nu vill jag byta. Nu, nu, nu! Den andra är mycket tuffare än den här mesiga skiten. Haha, vad hemskt. Jag som var så jäkla nöjd med den jag har nu. Vad hände? :( Jaja, jag får hålla ut ett tag. Åtminstone en vecka! Nu i kväll har jag hur som helst inte tid att göra någon ny design då jag faktiskt måste gå och lägga mig snart.
    Idol var grymt i kväll. Många bra tjejer, som Jesper sa, haha. Faktiskt så har jag inte sett en enda jäkla bra kille känns det som! Eller ja, typ tre-fyra stycken kanske, och inte en enda fräsching. Vad är det här?! Ska jag måste genomlida ännu en säsong där man blir tvungen att tycka att en sån som äckelidol-Robin är snygg? Tyckte verkligen han var skitäcklig. Äckliga ögon, äcklig mun. Eller ja, munnen var väl okej, så länge han höll den stängd. Men näe, nu hoppas jag på Umeå... Norrland har man ju kunnat lita på tidigare, eller en gång i alla fall? Fan också... Blir nog ingen hunk för mig i höst.
    Nej, annars då? Jo, annars så börjar jag jobba klockan åtta i morgon, hela en timme tidigare än Maggie men hon måste åka med mig ändå ;) Haha! Så kan det gå :) Sedan slutar vi klockan tre båda två, och då blåser vi iväg upp till Övik till MALIIIIN! Jag är så himla glad :D Har inte sett hennes lägenhet än. Eventuellt följer Emeli och Sofi med också, och så ska vi äta tacos och lite sånt tyckte jag Magda sa. Så det kommer nog bli kul! :)
    Men ja, jag ska väl börja göra mig redo för sängen jag då, innan mamma kommer ner och är arg igen. Så godnatt kära vänner, hoppas ni haft en fin tisdagskväll :) PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0