Prom night

Jaha, så var det dags då. Just nu känner jag mig väldigt oförberedd måste jag säga. Fast jag vet ju att allt är i sin ordning och att mormor kommer och hämtar mig vid halv tre, och att Sanna väntar på mig och att Joel kommer och hämtar mig då jag är klar hos henne, så ja... Egentligen är jag i allra högsta grad förberedd!
    Går omkring och plockar ihop lite till packningen nu medans jag lyssnar på musik. Kom på att jag nog inte behöver så jättemycket packning för jag ska låna en klänning av Emlan i morgon när vi är i Umeå. Så det är i princip bara reskläder jag behöver ha med mig. Och så klänningen då förstås, och skor och smink. Men det är inte så himla mycket :)
    Som ni kanske såg så bloggade jag ingenting igår. Men jag hade som ingenting på hjärtat kändes det som. Så då struntade jag i det! Ändå hade jag typ dubbelt så många läsare som i onsdags, haha! Kanske är det som är knepet. Jag ska sluta blogga för att folk ska börja läsa min blogg ;) Men mösspåtagningen var i alla fall helt okej. Var väl inte det roligaste jag gjort kanske, men hela klassen var ju samlad och mer kan jag väl inte begära :)
    Nu kom jag precis på att jag inte kommer hinna äta nånting innan balen?! Hjälp. Vad ska jag göra då då? Kommer ju vara vrålhungrig. Och jag har sett portionerna man får på balen, INTE MYCKET ATT HÄNGA I JULGRANEN! Nej, det här får i lösa på något vis. Och nu blev jag hungrig för att jag pratade om mat, suck.
    Bäst jag tar mig något att äta då, sedan kanske jag tar och hoppar in i duschen. Adjöss!


When I get older, I will be stronger
They'll call me freedom just like a waving flag.
And then it goes back.





Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0