Körlektion

Nej, men goddagens mitt herrskap! Har dagen varit till belåtenhet?
    Hehehe, ja jösses, vad jag är rolig. Det är sååååå 2005 att skriva sådär i en blogg. Liksom låtsas att folk på riktigt skulle svara på huruvida deras dag varit till belåtenhet eller inte. Men man ska ha lite kul ibland med! Minst sagt.
    Den här dagen har faktiskt gått riktigt fort, trots att vi hade vardagsjuridik i dag. En lektion som vanligen brukar vara 80 minuter men ändå alltid känns som minst två-tre timmar. Men i dag varade den bara i cirka en timme, så det kanske var det som gjorde susen? Men ja hur som helst, dagen har som sagt gått fort, och bussresan hem var nog den roligaste på länge. Jag och Anna skrattade konstant hela vägen till Nyland. Haha! Så roligt kan man i alla fall ha om man är ifrån Bjärtrå!
    Jag hade dessutom körlektion i dag! Och det gick brabra. Han sa att jag var duktig. Och så pratade han med mig om min familj? Hur, jag frågar mig HUUUR, kan det komma sig att varenda en i Kramfors känner min familj? Eller ja, varenda en var väl att ta i lite. Men jag tycker fasen att vart jag än vrider mig så finns det någon som antingen känner min mamma, min pappa eller min storebror. Eller allra helst så känner de såklart alla tre. Min körlärare är en sådan som känner alla tre minsann! Läskigt. Snart känner han mig med. Då kan vi bjuda hem honom på fina middagar. Blir nog fint!
    Jaja, nu ska jag i alla fall gå och hämta någon av mina chokladbitar, sedan ska jag titta på Vänner! Hejdå alla glada.



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0