Jag tar en paus

Det här blir nog sista inlägget innan jag sticker till huvudstaden. Bussen går fem i elva från Gallsäter i kväll så jag kommer att åka buss heeeeela natten. Förstår inte hur det ska gå? Inte förrän klockan sex är jag framme. Sedan är det ett jätteläskigt matstopp mitt i, men jag har kommit fram till att jag inte kommer våga äta någonting så därför tänker jag ha mackor med mig. Och så är jag dessutom supderduperrädd att jag kommer måsta sitta bredvid någon, alltså på ytterflajjen, då blir jag ledsen.
    Det har i alla fall gått ganska bra på jobbet i dag. Förutom att jag helt glömde bort att beställa bröd tills i morgon?! Förstår inte vad som hände. Det var det enda jag hade tänkt på hela dagen, att jag skulle beställa bröd. Och så när jag skulle åka hem så såg jag Birgitta och då slog det mig. Men snäll som hon är så skulle hon fixa det åt mig :)
    När jag kom hem slocknade jag på soffan omedelbart. Men jag sov faktiskt bara i ungefär en timme :) Bra gjort av mig! Jag hoppas på att kanske få någon slummer i bussen också, även om jag egentligen inte alls har tid med det. Jag har en massa saker att äta och dricka och böcker att läsa och musik att lyssna på. Så jag förstår inte hur jag ska kunna få ihop det där egentligen, haha. Men det löser sig säkert! Har trots allt hela sju timmar på mig, höhö.
    Men ja, hur som helst, det jag menar i rubriken är att jag den här helgen kommer att ta avstånd från allt vad internet heter! Eller jag tror i alla fall det. Kom på nu att det kanske inte låter sådär superrimligt, så det kan ju hända att jag återkommer med något inlägg under dagarna här. Men hoppas inte på allt för mycket, mina kära läsare! Jag tänker verkligen koppla bort Kramfors dessa dagar.
    Men nu ska jag i alla fall lägga in alla låtar som jag samlat på mig i över en veckas tid på mobilen. Sjuuukt bra låtar allihop, awesome! Så ja, ha det bra då mina vänner, hoppas ni får en bra helg och allt det där :) PUSS!




Sofie.

Kommentarer
Postat av: ammis

puss sof, hare roligt:D

2009-07-29 @ 17:57:35
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0