You can't break a broken heart

Äntligen fredag! Har haft en bra dag faktiskt, har varit på bra humör hela dagen :) Och så fick jag ju spendera jättemycket tid med Emma och det var mysigt, hihi. Hjälpte henne lite mer med svenskan och sådär, tror faktiskt att det kan gå riktigt bra för henne på nationella. Läste igenom betygskriterierna och det lät mycket lovande då jag jämförde med det hon hade hittills.
    I alla fall så åt vi lunch på gladan, och som vanligt så kunde inte Emma bestämma sig. Det är verkligen samma visa varje gång vi är där! Haha. Först tar hon lite utav nästan varje rätt som finns, och smakar på det. Men det slutar alltid med att hon hämtar en tallrik med tacos ändå. Jag tog det ändå från första början jag, eftersom jag förstod att jag förmodligen inte skulle tycka om det andra som bjöds ;)
    Sedan satt jag och tittade på hennes idrott, och hon var såklart bäst! Gjorde alla mål åt sitt lag osv. ;) Och under tiden skrev jag lite på hennes tal och så. Och när hennes idrott var slut så klev vi på bussen och åkte hem. Blev en lite längre dag än vad som var tänkt för mig, men det gjorde absolut ingenting!
    När jag kom hem satte jag mig här, och här har jag suttit sedan dess. Haha, tur att jag är så himla aktiv alltså. Men justja! Jag måste berätta om att jag nästan försov mig i morse :D Haha, eller det är inte så intressant förresten... Skit samma, jag kan berätta det för mamma i stället. Nu ska jag sluta skriva, hejdå!


Sofie.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tycker du var jättesnäll som stannade kvar och höll mig sällskap så länge :) Tack!

2009-01-23 @ 18:55:44
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Emma: Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me, for sure. That's what friends are for! :D

2009-01-23 @ 19:57:48
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0