Trött och illamående

Ja det är ingen vidare rolig kväll för tillfället, åt alldeles för mycket till filmen. Så nu sitter jag här med en sur liten mage och världens huvudvärk. Men jag ska alldeles strax gå och lägga mig ändå, sitter och väntar på att Emma ska skicka någonting bara. Förresten, vårat läsarantal har skjutit i höjden med rekordfart på bara ett par dagar, fascinerande!
    Hur som helst, i morgon har vi samling på morgonen och sedan biologi, därefter fysik och sedan slutar vi. Bara jag som hör hur otroligt opeppad man blir av det? Jag har stor lust att ligga kvar i sängen i morgon men jag vet att det inte kommer att bli aktuellt. För det första kan jag inte missa enda lektionen biologi som vi har i veckan, och så behöver jag fysiklektion i och med att vi har prov på fredag. Ett prov som som vanligt kom alldeles som en överraskning för mig, haha. Men det är bara att bita i det sura äpplet!
    Filmen vi såg var förresten ganska dålig. Det var en störd handling och ett så otroligt förutsägbart slut. Visserligen brukar det vara förutsägbara slut i romantiska komedier men det här tog priset. Så lite missnöjd var jag men det var ju fint tidsfördriv.
    Men nu måste jag fasen se vad Emma håller på med! Skickar hon inte de där grejorna snart så går jag och lägger mig. Tänker i alla fall sluta skriva, så god natt på er!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0