Stressigt, stressigt!

Jag rabblade ju upp alla grejor jag hade i skolan igår, och så då jag kom till skolan i dag fick jag höra att jag dessutom har läxa i biologi tills i morgon. Men den var inte så krävande märkte jag på bussen. Jag, Selle och Mats ska läsa om kondomer, pessar och sterilisering, och så ska vi ha nåt litet snack i morgon. Går säkert alldeles utmärkt. Något jag däremot känner mig riktigt, riktigt osäker inför är svenskan och miljökunskapen. En del av miljökunskapen var tydligen ett himla humbojumbo enligt Lina, och så är det ett diagram vi ska kunna som jag verkligen inte förstod ett jota av. Skulle i och för sig kunna bero på att jag satt och halvsov då hon gick igenom det? Jag vet inte riktigt... Men något lurt är det ju i alla fall, då hon hade värsta genomgången en lektion.
    Dagen har faktiskt gått riktigt fort tycker jag. Och den började med en liten trafikinsident! Eller egentligen inte för oss. Men det var någon buss som blockerade vägen för oss i Klockestrand så vi stod stilla i kanske 15 minuter, vilket resulterade i att vi blev sena till fysiken. Men det gjorde nog inte så mycket tror jag. Efter fysiken hade vi hål i två timmar och då satt vi en stund i mellanrummet, och så gick jag på Konsum och hälsade på mamma och köpte vatten. Sedan var det lunch som för mig bestod av järpar (bajskorvar?) och potatismos. På historian såg vi på film och därefter hade vi vardagsjuridik. Rena sömnpillret det med egentligen, men jag stod ut. Och han är ändå rätt rolig den där Blomman!
    Då vi slutat följde jag först med Emmeli på Dollarstore och när hon åkte hem klockan tre gick jag och solade. Och shit pommes vad varmt det var! Trodde nästan jag skulle kläckas. Kändes inte så bra att inte få duscha innan jag kom hem heller, men jag skulle verkligen aldrig kunna duscha på stekhuset. Så jag fick sitta där på bussen och lukta solarium ;) Tur att ingen satt bredvid mig, för de andra alltså. Men nu känner jag mig lite fräschare i alla fall, då jag fått åtminstone lite färg!
    Men nu ska jag sluta. I kväll blir det plugg, plugg, plugg, så jag får se om jag återkommer någonting. Ha en fortsatt trevlig måndag! PUSS.



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0